View Full Version : "Κοτσαρουν" τα αγροτικα πανω σε ΜΟΤΟ?
κι ομως!!! παππους πηγε να κοτσαρει το αγροτικο του πανω στο SV μου....!!!
ειμαι σταματημενος στο STOP...
τα φωτα του SV λειτουργουν κανονικα ....
ο δρομος φωτισμενος κανονικοΤΑΤΑ!!
το αγροτικο ΕΙΧΕ φωτα...
και νιωθω ενα ελαφρυ "σκουντηγμα' οπως οταν σβηνει το μηχανακι απο κουμπωμα ταχυτητας..
γυρναω και βλεπω τον γερο....
ΣΚΑΕΙ Χαμογελακι λες και μου χτυπησε το καροτσακι στο SUPER MARKET!!!!!!
τον μπλοκαρω και του κανω νοημα να σταματησει πιο περα να μην ειμαστε στην κινηση
ολη αυτην την ωρα τον εχω "καροτσι" μη κανει πως φευγει..... κατεβαινω κατω να εκτιμησω τη ζημια ( μαλλον βρηκε το "φτυαρι" λασπωτηρα του SV ) ανακουφιστηκα ΜΟΝΟ οταν ειδα πως ΔΕΝ ειχε σιδερια....
και τον ρωταω..."-τι εκανες ρε μαστορα?εισαι τιγκα στα τσιπουρα?"
"-οχι λεει...προς Θεου εγω δεν πινω...κλπ"
" -γιατι επεσες επανω μου αφου με εβλεπες , εβλεπες την μηχανη μου και εβλεπες τα φωτα μου!?"
" Ε...ενταξει ...γινονται αυτα... ολοι το παθαινουμε καποτε κλπ,κλπ
"-Δωσμου στοιχεια και ασφαλεια ..." "δεν εχω ασφαλεια!!, δεν εχω ΟΥΤΕ διπλωμα μαζι μου....σε παρακαλω μην φωναξεις τροχαια , ελα απ'το χωριο να σου δωσω οσο κανει η ζημια κλπ,κλπ"
" ΚΑΛΑ του λεω ....εχε χαρη που σταματησες και δεν πηγες να τη σκαπουλαρεις..."
ο γερος μου ζητησε 1000 φορες συγνωμη και εφοσον δεν ηθελα απο αυτη την "εμπειρια" να κερδισω 50-60 ευρω απο τον παππου τον αφησα να φυγει , δε γμται λεω αλλη κουμπωνουν δευτερα και χανονται στην ομιχλη σε τετοιες φασεις...."
XJR_Billy
10/02/2009, 15:16
Σ'ωραίος !!! :beer: :beer:
[SIZE=1]
Ήταν τίγκα στο τσίπρο έτσι?:lol:
έεεεετσι, έχουμε και τα τυχερά μας τα γλυκά αγόρια.....:blush: :look:
:lol: :rotflmao: :lol:
αφού δεν σου έκανε ζημιά πάλι καλά....
makis206
11/02/2009, 01:56
Λάθος υπολογισμό έκανε, συμβαίνει πιο εύκολα όταν βρίσκεται μηχανή μπροστά και ειδικά αν ο πίσω είναι και κάποιας ηλικίας (με το στομάχι γεμάτο τσίπουρο :lol: )
Πάλι καλά, ποτέ ξανά !
:beer: :beer:
devil's animal
11/02/2009, 08:01
παλι καλα που απλως σε "σκουντηξε"....:rolleyes:
γιατι μπορει να ειχε καθυστερησει τα φρενα σαν αλλος Rossi...:p
:rotflmao: :rotflmao:
LARISEOS
11/02/2009, 08:11
ο ιδιοσ που κοπανισε εμενα στην γεφυρα αλκαζαρ πρεπει να ητανε!:lol:
ητανε σαν πολυκατικια ολο σουβαδες?
και ειχε και εναν ακομα φιλαρακο χαλαρο?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ,γ εκει στην γεφυρα την καινουρια του αλκαζαρ......πρεπει να βαλουν καμερες!!!
8α εχουμε πολλα ατυχηματα!
project.breeze
11/02/2009, 14:02
Πλάκα πλάκα πάντως τώρα που έγινε η κυκλική πορεία στην γέφυρα και δεν λειτουργούν τα φανάρια στο κέντρο η κατάσταση από πλευράς κυκλοφορίας είναι πολύ καλύτερη.Λέτε τελικά να λειτουργεί το κολπάκι της αυτοδιαχείρισης της κυκλοφορίας;
δηλαδη πως θα εφευγε....................
δεν ειχε δυπλωμα αδεια ασφαλεια
αλλα ειχε γερη πρωτη?????
χψχαχαχααχαχα
φαντασου να φυγει σουζαριστος
LARISEOS
11/02/2009, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Πλάκα πλάκα πάντως τώρα που έγινε η κυκλική πορεία στην γέφυρα και δεν λειτουργούν τα φανάρια στο κέντρο η κατάσταση από πλευράς κυκλοφορίας είναι πολύ καλύτερη.Λέτε τελικά να λειτουργεί το κολπάκι της αυτοδιαχείρισης της κυκλοφορίας;
einai poly kalutera etsi egw to eixa dei kai ston agio belisario otan ekobe h deh to reyma....pote den eixe kykloforia sthn panagoyli.....xwris fanaria leitoyrgei pio grhgora alla sthn gefyra mia malakismenh pali phge na me pathsei shmera!!!
den mporoynai na katalaboynai pios exei proteriothta re poysth moy!!!!
harvester
11/02/2009, 14:51
τσαμπα μαγκας.
χαριστε τους και το επομενο που θα μαζεψει θα του ανοιξουμε λογαριασμο για να πληρωσει τα λεφτα.
γ@μησι σε οσους δεν εχουν ασφαλεια και διπλωμα
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
τσαμπα μαγκας.
χαριστε τους και το επομενο που θα μαζεψει θα του ανοιξουμε λογαριασμο για να πληρωσει τα λεφτα.
γ@μησι σε οσους δεν εχουν ασφαλεια και διπλωμα
+1000 και τελος !
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
+1000 και τελος !
- ΧΧΧ
Καμια φορα πρεπει (λεω ισως) να αξιολογουμε καπως καλυτερα καποιες καταστασεις.
(το κουοτ και στον χαρβεστερ απο πανω)
harvester
16/02/2009, 14:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
- ΧΧΧ
Καμια φορα πρεπει (λεω ισως) να αξιολογουμε καπως καλυτερα καποιες καταστασεις.
(το κουοτ και στον χαρβεστερ απο πανω)
δηλαδη?
δηλαδη?
Δηλαδη εμεις σαν ανθρωποι εχουμε κριση (ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!) και μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε για να αξιολογησουμε ανθρωπο και κατασταση... :winka:
Η τυφλη εφαρμογη των νομων (που ισχυουν βεβαια μονο για τους "κοινους θνητους") ειναι δουλεια των μπατσων/φοροεισπρακτορων και λοιπων αβουλων οντων που απλως εκτελουν εντολες (και ανθρωπους ενιοτε :blush: )
Λαθη κανουμε ολοι μας... αν ο αλλος ειναι ωραιος και αποδεχεται το λαθος του, η ζημια ειναι μηδενικη μηδενικη δεν βλεπω λογω να τον "καταστρεψω" τον ανθρωπο!
:beer:
harvester
17/02/2009, 05:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Δηλαδη εμεις σαν ανθρωποι εχουμε κριση (ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ!) και μπορουμε να την χρησιμοποιησουμε για να αξιολογησουμε ανθρωπο και κατασταση... :winka:
Η τυφλη εφαρμογη των νομων (που ισχυουν βεβαια μονο για τους "κοινους θνητους") ειναι δουλεια των μπατσων/φοροεισπρακτορων και λοιπων αβουλων οντων που απλως εκτελουν εντολες (και ανθρωπους ενιοτε :blush: )
Λαθη κανουμε ολοι μας... αν ο αλλος ειναι ωραιος και αποδεχεται το λαθος του, η ζημια ειναι μηδενικη μηδενικη δεν βλεπω λογω να τον "καταστρεψω" τον ανθρωπο!
:beer:
το να μην εχει ασφαλισει το αυτοκινητο του δεν νομιζω οτι ειναι απλα ενα λαθος και απλη αποδοχη του συγχωρει τα παντα.
η μηδενικη ζημια μπορει να γινει σε σενα αλλα στο επομενο που δεν θα ειναι μηδενικη θα τρεχει και δεν θα φτανει, εκτος αν νομιζεις οτι θα παει την επομενη μερα να το ασφαλισει γιατι καταλαβε το μηδενικο του λαθος.
οταν μπλεξεις με ανασφαλιστο οχημα και αφου τρεξεις δυο χρονια στα δικαστηρια παρεις τα @@ σου ελα μετα να μιλησουμε για αξιολογηση ανθρωπου....
εναν χαρισα και οταν την επομενη του ζητησα να μου πληρωσει απλα τα πανακριβα φαρμακα για την τρυπα που μου εκανε στο ποδι μου ειπε δεν φτανει που δεν σε σκοτωσα μου ζητας και τα ρεστα αλλος μπορει να μην φρεναρε.
γ@μησι αλυπητο
το να μην εχει ασφαλισει το αυτοκινητο του δεν νομιζω οτι ειναι απλα ενα λαθος και απλη αποδοχη του συγχωρει τα παντα.
η μηδενικη ζημια μπορει να γινει σε σενα αλλα στο επομενο που δεν θα ειναι μηδενικη θα τρεχει και δεν θα φτανει, εκτος αν νομιζεις οτι θα παει την επομενη μερα να το ασφαλισει γιατι καταλαβε το μηδενικο του λαθος.
Το μελλον (την επομενη μερα) δεν τη γνωριζει κανενας σιγουρα!
Ετσι λοιπον και να "τον τρεξω" δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι την επομενη μερα θα βγαλει ασφαλεια οποτε...!
ΥΓ. Οταν ημουν πιτσιρικας και το αιμα μου εβραζε ειχα παπι για 2 χρονια περιππου (16-18 χρονων) χωρις διπλωμα, ασφαλεια κτλ κτλ...
Ξερεις ποσες φορες με ειχαν γραψει οι μπατσοι (κλισεις, δικαστηρια)?
...14 φορες:eyepop:
Την επομενη μερα αντι να παω για διπλωμα, ασφαλεια κτλ, πηγαινα... ΓΙΑ ΚΑΦΕ!
Γι' αυτο σου λεω... τα παντα ειναι θεμα παιδειας και οχι εκφοβισμου!!!
οταν μπλεξεις με ανασφαλιστο οχημα και αφου τρεξεις δυο χρονια στα δικαστηρια παρεις τα @@ σου ελα μετα να μιλησουμε για αξιολογηση ανθρωπου....
Δεν ξερω ακριβως τι ισχυει σε τετοιες περιπτωσεις... σεβομαι την ταλαιπωρια και παω ΠΑΣΣΟ φιλε!
harvester
17/02/2009, 06:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από TheFace
Το μελλον (την επομενη μερα) δεν τη γνωριζει κανενας σιγουρα!
Ετσι λοιπον και να "τον τρεξω" δεν μπορω να ειμαι σιγουρος οτι την επομενη μερα θα βγαλει ασφαλεια οποτε...!
ΥΓ. Οταν ημουν πιτσιρικας και το αιμα μου εβραζε ειχα παπι για 2 χρονια περιππου (16-18 χρονων) χωρις διπλωμα, ασφαλεια κτλ κτλ...
Ξερεις ποσες φορες με ειχαν γραψει οι μπατσοι (κλισεις, δικαστηρια)?
...14 φορες:eyepop:
Την επομενη μερα αντι να παω για διπλωμα, ασφαλεια κτλ, πηγαινα... ΓΙΑ ΚΑΦΕ!
Γι' αυτο σου λεω... τα παντα ειναι θεμα παιδειας και οχι εκφοβισμου!!!
μπα φιλε αν τον τρεξεις για ασφαλεια το πρωτο πραγμα που θα κανει θα ειναι να βρει ασφαλιστικη που του το ασφαλισει μια μερα πριν για να γλυτωσει.
αν δεν υπαρχει παιδεια στα 60 τοτε μονο ο εκφοβισμος εχει αποτελεσμα
εναν χαρισα και οταν την επομενη του ζητησα να μου πληρωσει απλα τα πανακριβα φαρμακα για την τρυπα που μου εκανε στο ποδι μου ειπε δεν φτανει που δεν σε σκοτωσα μου ζητας και τα ρεστα αλλος μπορει να μην φρεναρε.
Υπαρχουν και τετοιοι υπανθρωποι διστυχως... δεν ειμαστε ολοι ετσι ομως!
γ@μησι αλυπητο
:sun:
... μια μερα πριν...
Τωρα ειπες τη μαγικη λεξη... ξεχναω ωρες-ωρες οτι ειμαστε στο ελλαδισταν! :wave2:
Να υπενθιμισω επισης οτι η ολη κουβεντα γινεται και εχει βαση απο τη στιγμη που ΔΕΝ υπαρχουν σοβαρες ζημιες οπως στην περιπτωση του ποστ υλικες αλλα πανω απ' ολα σωματικες!!!
Σε αντιθετη περιπτωση ασφαλως και ΔΕΝ το ρισκαρεις να βρεθεις και δαρμενος και χρεωμενος:wave2:
μολις πριν λιγο περνωντας απο την ιδια πλατεια... ειδα ενα παιδι με CRM να το
εχει "κοτσαρει" μια θεια.... και απο πισω μια αλλη "θειΑ" ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ
ΙΧ πιθανοτατα επειδη της κοψαν την "ροη" της κινησης... τι κι αν εχει αλλαξει η σημανση
και εχει εκεινο το κοκκινο σημα με τις γωνιες γυρω-γυρω... τι γραφει ? STOP !?!?
αφου τοσο καιρο ετσι οδηγουσαν... γιατι να σταματησουν στο STOP? ποιος παταει τωρα
συμπλεκτη...? θα με κανεις εμενα να κατεβαζω ταχυτητα και να ξαναβαζω δευτερα... ΔΕΕΕΝ
ΒΑΡΙΕΕΕΕΣΑΙ.... θα σου πει...αφου μπροστα ειχε χωρο.... και φυσικα ( αυτο ισχυει για
γιωταχηδες και πεζους...) οταν βλεπουν μοτοσυκλετιστη ,ολοι πιστευουν πως μπορουν να
περασουν απο πανω του, ή απο μεσα του... ΓΟΥΑΤΕΒΕΡ..!!
LiakosVstrom
04/03/2009, 08:51
συμφωνώ με harvester.
εμένα με είχε ακουμπήσει από πίσω ένας μπάρμπας και όταν του είπα πως λείπει μια βίδα από το λασπωτήρα προσπαθούσε να πιάσει μια τρύπα στην άσφαλτο νομίζοντας πως είναι η βίδα.
και σα να μην έφτανε κι αυτό ήρθαν και οι γιοι του να το παίξουν μάγκες (και ο ένας ήρθε και από του διαόλου τη μάνα κι όλας) επειδή είπα τον πατέρα τους κωλόγερα όταν πήγε να την κοπανήσει.
μετανιώνω που δεν του έκανα τη μύνηση και του μαλάκα του γιου όταν με έσπρωξε για να το παίξει μάγκας. Μετανιώνω που έκανα το μαλάκα αντί να φωνάξω κι εγώ 2-3 φιλαράκια να τους κάνω τόπι στο ξύλο. Αλλά από την άλλη σκέφτεσαι... που να μπλέκω....
Όμως παίδες σκεφτείτε το αλλιώς... ο μπάρμπας με το αγροτικό (ή και ο μαλάκας στη δικιά μου περίπτωση) μπορεί να μην προκαλέσε κάτι σοβαρό εκείνη τη στιγμή....αλλά θα το προκαλέσει το ποθανότερο. Οπότε γιατί να μην τον γαμήσεις?