Σύνδεση

View Full Version : Στο νοσοκομείο ο Σούμι!

STOYBI
12/02/2009, 02:10
<<< Στο νοσοκομείο κατέληξε ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά το ατύχημα που είχε την Τετάρτη 11/2 σε πίστα στην Ισπανία δοκιμάζοντας την Honda 1000 CBR Fireblade του Team Holzhauer με το οποίο θα συμμετάσχει φέτος στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Superbikes (IDM).>>>

Περισσοτερα.... http://new.e-go.gr/auto/article.asp?catid=6397&subid=2&pubid=1737968&tag=8182

Παντως Μπραβο του που ενας τοσο επιτυχημενος , παμπλουτος πιλοτος της f1 αποφασισε να ασχοληθει τοσο σοβαρα με την μοτοσυκλετα !!!

:wave2:

notakos600
12/02/2009, 02:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
<<< Στο νοσοκομείο κατέληξε ο Μίκαελ Σουμάχερ μετά το ατύχημα που είχε την Τετάρτη 11/2 σε πίστα στην Ισπανία δοκιμάζοντας την Honda 1000 CBR Fireblade του Team Holzhauer με το οποίο θα συμμετάσχει φέτος στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Superbikes (IDM).>>>

Περισσοτερα.... http://new.e-go.gr/auto/article.asp?catid=6397&subid=2&pubid=1737968&tag=8182

Παντως Μπραβο του που ενας τοσο επιτυχημενος , παμπλουτος πιλοτος της f1 αποφασισε να ασχοληθει τοσο σοβαρα με την μοτοσυκλετα !!!

Είναι ο μόνος που από τους 4 τροχούς μεταπήδησε στους 2, συνήθως συμβαίνει το αντίθετο.
Πάντα αντιπαθής μου ήταν αλλά τι προσπαθεί να αποδείξει anyway...

panagiotis dim
12/02/2009, 02:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Είναι ο μόνος που από τους 4 τροχούς μεταπήδησε στους 2, συνήθως συμβαίνει το αντίθετο.

προσπαθεί να αποδείξει πως....εχει ...χέρια ...( για σπάσιμο..):dizzy:

KaTaNaS
12/02/2009, 02:38

Πάντα αντιπαθής μου ήταν

εμένα πάλι ενώ δεν βγαζει κάτι θερμό το προσωπο του μου ειναι αρκετά συμπαθής και βέβαια η προσωποποίηση του επαγγελματισμού.

αλλά τι προσπαθεί να αποδείξει anyway...

ειμαι σιγουρος πως οδηγει του βεληνεκους του απλα δεν νοιώθουν να πρέπει να αποδειξουν κατι ουτε στον ιδιο τον Θεο. Μή λέμε ότι θέλουμε...

golis
12/02/2009, 02:42
Μήπως δεν είχε C-ABS το ργαλείο και γι αυτό πήγε ισιάδα για γλιστρίδες...

:smokin:

gdevelek
12/02/2009, 04:51

ακριβώς επειδή τον αντιπαθείς, πιστεύεις πως προσπαθεί κάτι να αποδείξει ;)

κι εμένα μου είναι αντιπαθής, αλλά πιστεύω πως απλά είναι δραστήριος άνθρωπος και δεν θέλει να βγει στη σύνταξη, γουστάρει αγώνες, ταχύτητα και μοτό, και βγάζει τα γούστα του, με τρόπο μάλιστα που μόνο σεβασμό πρέπει να προκαλεί αφού αποδεικνύεται πολύ δυνατός στους δύο τροχούς

golis
12/02/2009, 05:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
ακριβώς επειδή τον αντιπαθείς, πιστεύεις πως προσπαθεί κάτι να αποδείξει ;)

κι εμένα μου είναι αντιπαθής, αλλά πιστεύω πως απλά είναι δραστήριος άνθρωπος και δεν θέλει να βγει στη σύνταξη, γουστάρει αγώνες, ταχύτητα και μοτό, και βγάζει τα γούστα του, με τρόπο μάλιστα που μόνο σεβασμό πρέπει να προκαλεί αφού αποδεικνύεται πολύ δυνατός στους δύο τροχούς

Συμφωνώ,
ο άνθρωπας δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν,έχει τα λεφτά και δίψα για αδρεναλίνα.
Και εγώ το ίδιο θα έκανα αν είμουν στην θέση του... :bawl:

sergiosm
12/02/2009, 05:43
τι προσπαθεί να αποδείξει anyway...

προφανώς τίποτα.

ο τύπος γουστάρει την ταχύτητα και τους αγώνες, προφανώς βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια και είπε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Μαγκιά του

και περαστικά του

mikros boudas
12/02/2009, 06:36
απλα για φορμουλα γερασε πια και δεν θα αντεχε τις καταπονησεις.τα αμαξια τα εχει εξαντλησει(wrc δεν θελει).γουσταρει την πιστα οποτε πηγε στις μηχανες και ειναι και αρκετα καλος...λεφτα με ουρα εχει οποτε δεν το κανει για να συμπληρωσει....στον τομεα του εχει αποδειξει ποιος ειναι,θελει να δοκιμαστει και σε κατι αλλο...δε πιστευει στο "καλυτερα πρωτος στο χωριο παρα τελευταιος στην πολη" και το δειχνει εμπρακτα....:beer: περα απο αντιπαθειες και συμπαθειες,ειναι ενα ατομο που γουσταρει τον αθλητισμο και ειδικα τον μηχανοκινητο

DeadEye
12/02/2009, 06:44
εμενα παντα αντιπαθεις μου ητανε , αλλα του βγαζω το καπελο ...

απλα , γαματος

:smokin:

McTalas
12/02/2009, 06:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

περαστικά θείο !!
και συντομα παλι μαχιμος !!!

zolotas
12/02/2009, 10:59
στην ferrari τον εβριζα ......"ου ρε πουστη " και τετοια ωραια.......

και οδηγαει τωρα Honda?? :eek: Μιχαλακη εισαι θεος ,παρτους τα μυαλα λεμε

ειμαι Σουμαχερικος .......ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣ