PDA

View Full Version : Μοτοσυκλετιστες και μακακες.

konsttanttinos
13/02/2009, 09:33
Μενω στην Αγρια (Πηλιο).Ανεβαινω στον βολο για να κανω τις δουλειες μου και καταβαινω χαλαρα.Μπροστα στο Αχιλλοπουλειο Γ.Ν.Β. εχει φαναρια.Διπλα μου ο μακακας με ενα Fazer προηγουμενης γενιας και την κοπελα του(?) δικαβαλος, χωρις φλας, και δεν θυμαμαι αν ειχε και πινακιδα.
Αφου θεωρει οτι βαζουμε κοντρα (???) μπαινει στις στροφες της ''γοριτσας'' με οσα και το βασανο πισω να κρατιεται με νυχια και με δοντια.Αφου ειναι συνεχεια διπλη γραμμη-αντιθετο ρευμα στις στροφες, φτανοντας στην ευθεια της ΑΓΕΤ τον προσπερναω, παντα με φλας, και απομακρυνομαι.Στις επομενες στροφες αφου συνεχιζει να θεωρει οτι παμε κοντρα, κανει ΤΗΝ μαλακια: Εχω βγαλει φλας και ετοιμαζομαι να προσπερασω με 80 χλμ περιπου ενα αυτοκινητο.Εχω σχεδον βγει οταν τον βλεπω να πεταγεται διπλα μπου ενω εχει βγει ολοκληρος στο αντιθετο ρευμα κ τα διερχομενα αυτοκινητα μαζευονται μην τον κανουν χαλκομανια..
Και ειδε οτι εχω αριστερο φλας και επιχειρω ελιγμο προσπερασης..
Το να τον προλαβω και να του γεμισω μυαλο το αχρηστο κεφαλι του ηταν πλεον ανουσιο.
Δεν ξερω αν βλεπει αυτο το topic , αλλα ρε φιλε εισαι πολυ καραγκιοζης.:mad: :mad:
Ευτυχως που αργησα ενα δευτερολεπτο να προσπερασω αλλιως...:bigcry:
Εχουμε να αντιμετωπισουμε αρκετους ''κουτακηδες'' καθε μερα, εχουμε και ''συναδελφους'' τωρα.
Αντε τωρα να πιουμε καμμια μπυρα να ηρεμησω
:beer: :beer:

cityfly
13/02/2009, 10:12
αφού τον βλέπεις ότι μαλακίζεται άφησε τον να φύγει να μη σε ενοχλεί κιόλας

XJR_Billy
13/02/2009, 10:41
Ο καθένας είναι υπέυθυνος για τον εαυτό του φιλαράκι.
Αν δεν σκέφτεται τη ζωή του και τη ζωή της κακομοίρας πίσω του εσύ θα τον αλλάξεις?

Μη χαλάς τη ζαχαρένια σου με τον κάθε επιδειξία κάγκουρα...

Άσε τον να σε περάσει και όσο πιο μακριά του τόσο καλύτερα...

Τσάκο και μία :beer:

konsttanttinos
13/02/2009, 10:59
Δικιο εχετε, απλα φορτωσα πολυ ασχημα.
:beer:

harvester
13/02/2009, 12:22
ρε φιλε αφου ησουν πολυ αργος τι να εκανα
οσο για την κοπελα μου ελεγε περνα τον τον ευθειακια
:rotflmao: :rotflmao:

konsttanttinos
13/02/2009, 14:55
την επομενη φορα ξερω..
:a015: :a015:

devil's animal
14/02/2009, 14:54
τι καγκουρες κυκλοφορουν ρπμ???:rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

SVX
14/02/2009, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
την επομενη φορα ξερω..
:a015: :a015:

φιλε μου Κωνσταντινε...εχεις δικιο.... ο "βρασμος" ψυχης ομως περναει... τα κουσουρια απο μια πτωση οχι.... γι'αυτο θελει προσοχη σε αυτου του ειδους τα ατομα.... ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ που λεμε..

εγω ειμαι 5 απο τις 6 εργασιμες στο Βολο και ειναι πολυ πιο εντυπωσιακο να βλεπεις να τα κανουν αυτα ΚΑΙ με αυτοκινητο... με το κουτι της δουλειας χτυπαω μεσο ορο 250-350 χλμ τη μερα... και βλεπω πολλα καγκουρω... αστους να παν αλλου να κανουν τη ζημια τους ...εσυ να σκεφτεσαι πως απτο δικυκλο σου θες να εχεις ΜΟΝΟ θετικες εμπειριες ...

ΥΓ η Αγρια ειναι SUPER!!! ψησε εδω τους Βολιωτες να πω κι εγω τις Λαρισαιοι για κανα meeting :wave2:

konsttanttinos
14/02/2009, 15:31
κατσε να καλοκαιριασει και κατι θα γινει.
:beer:

harvester
16/02/2009, 07:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
στο Βολο και ειναι πολυ πιο εντυπωσιακο να βλεπεις να τα κανουν αυτα ΚΑΙ με αυτοκινητο... με το κουτι της δουλειας χτυπαω μεσο ορο 250-350 χλμ τη μερα... και βλεπω πολλα καγκουρω...
:

:eek: κοιτα να δεις και εχω περασει τοσες φορες χωρις να εχω δει κανενα :eek:

konsttanttinos
16/02/2009, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
:eek: κοιτα να δεις και εχω περασει τοσες φορες χωρις να εχω δει κανενα :eek:

:a014:
:smokin:

VanDiemen
18/02/2009, 03:42
Να, αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=OZCEx1odnXw) είναι στο Βόλο γυρισμένο. :rolleyes:

VanDiemen
18/02/2009, 03:43

TROOPER
18/02/2009, 08:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
τι καγκουρες κυκλοφορουν ρπμ???:rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ειπε και ξαναμπηκε στο μαρσιπο του :lol: :bigcry: :lol: :bigcry: :lol: :bigcry:

pektis
19/02/2009, 06:20
Προχθές το βράδυ ήταν ένας ''παπάκιας'' με την κοπελιά του & σε κάθε φανάρι ξεκινούσε με σούζες,κόφτες στο παπάκι, για να περάσει τι??Την μηχανή??Δεν μπορώ να καταλάβω τι μυαλό κουβαλάνε....anyway...:beer:

thou-vou
19/02/2009, 06:29
πως αλλιώς να δείξει το παιδί τα αστέρια στο κορίτσι, έ?

devil's animal
19/02/2009, 09:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
πως αλλιώς να δείξει το παιδί τα αστέρια στο κορίτσι, έ?

αμα εισαι ρομαντικος ρπμ...:blush:
:a07: :a07:

:lol: :lol: :lol:

PortisHead
19/02/2009, 09:54
Εγω πάντως λέω οτι "εχθρος" του μοτοσυκλετιστή δεν ειναι ο αυτοκινητάκιας...ειναι ο "κακος" μοτοσυκλετιστης.

Αυτο μου εχει δειξει η εμπειρία.

:wave2:

lowfligt
12/03/2009, 06:57
χαλαρα,ολοι εχουμε κανει τις παπαριες μας,σε καποια ηλικια,χρειαζεται,βραζει το αιμα τους.

blueangel
12/03/2009, 08:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από lowfligt
χαλαρα,ολοι εχουμε κανει τις παπαριες μας,σε καποια ηλικια,χρειαζεται,βραζει το αιμα τους.

Οκ ρε παιδιά όλα καλά, αλλά και η μαλακία καμιά φορά έχει το όριο της!!!Χθές κατά τις 9 το βράδυ στην Κηφισίας στο ύψος του Γηροκομείου με κατεύθυνση προς Αθήνα ένας τέτοιος ανώμαλος -γιατί περί χοντρής ανωμαλίας πρόκειται στο μυαλό- την είδε Πίστα ο τύπος και με το transalp του εκανε απίστευτα ζικ-ζακ ανάμεσα στα αμάξια ,για να κερδίσει ο ηλίθιος 10 μέτρα διαφορά πήγε να ρίξει εμένα και ενα R6 δίπλα μου και όλα αυτά με το κινητό στον αριστερό ώμο κολλητά με το αυτί και να οδηγεί!!!!!:eyepop: :sick: Ζήτημα να ήταν 30 φεύγα το κολόπαιδο...Σόρρυ για τις εκφράσεις αλλά με κάτι τέτοιους :a31: μάς έχουν όλους τους μοτοσυκλετιστές στο στόχαστρο...Δυστυχώς:mad: :mad: :a018: :a016:

SVX
12/03/2009, 13:17
με μενα παντως δεν ΤΟΛΜΑΕΙ κανενας να βαζει κοντρες στα φαναρια.....ΓΙΑΤΙ?

1ον. :a027: εχω V2 :wacko:

2ον. :a08: εχω παρακολουθησει C D S (ChuckNorris Driving School) :smokin:

158091