View Full Version : Εχω φαει κολλημα με το Hypermotard
Εδω και μια εβδομαδα εχω φαει κολλημα μετο Hypermotard και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω την "κινηση" (καινουργιο) αλλα σκεφτομαι αυτα τα 12 χιλιαρικα οτι ειναι πολλα για ενα τετοιο μηχανημα :sick:
Εχω ακομα 2 μηχανες και το σκεφτομαι να παρω και μια 3τη....
Απο κοντα το εχω δει αλλα στην αρχη δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα γιατι το βρησκω λιγο χαμηλο /φανταζομαι θα σηκωνετε/....
Δεν ξερω...ειναι η ηλικια μαλλον και απο εκει που ηθελα και το 2ο Μονστερ τωρα με βλεπω να πηγαινω στο Hypermotard.
Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι με τα 12 χιλιαρικα παιρνω και το 1098 και χαλαρα το ΖΧ12..που δεν εχουν καμια σχεση με το Hypermotard...
Καποιος να με "ψησει" οτι δεν αξιζει...
Το μονο μειον που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι η μικρη αυτονομια.
nickmonstro
15/02/2009, 14:20
Mια εβδομαδα ειναι μονο θα σου περασει......
gia na mporeseis na kaneis kai kana taksidi ths prokophs
12ri
psisoy
a!kai to hyper GAMEI :blush: alla....
Leopsomo
15/02/2009, 14:47
Καταλαβαινω οτι κανω το αντιθετο απο αυτο που ζητησες.... Αλλα τι να κακολογησω???
Αφου ειναι αλλου το μοτορι....
Το καβαλας και εισαι ετοιμος για ληστεια...
Πολεμικη θεση, τιγκα ροπη απο το μηδεν... 1η-2α δεν καθεται κατω κλπ κλπ κλπ...
Φρενα για σεμιναριο.... Φετος κιολας αλλαξανε στο απλο την showa με Marzocchi και κενταει!!!
Το δε ασπρουλακι με το κοκκινο χωροδικτιωμα ειναι για πεοπαλλινδρομηση....
Κοινως, αν μπορεις ρε φιλε.... ΠΑΡΤΟ με 1000!!!!!
;)
Dodok edessa
15/02/2009, 15:29
ενα θα σου πω μπας και σωσω και σαλλαξω γνωμη..
με τα πρωτα φραγκα που θα μου μεινουν εχω παει και το χω παρει..το μονο προβλημα ειναι οτι δεν ξερω σε ποιο χρωμα ...κοκκινο ειναι φωτια αλλα το μαυρο ειναι κολαση...:D
δεν με νοιαζουν τα 300 χλμ τελικης του μπουσα ..ουτε το 12αριου...το θεμα ειναι να πυροβολαει συνεχως...παντου ...και παντα :sun:
κανε αυτο που λεει η καρδια σου..η δικια μου παντως ειναι ηδη κλεμενη απο το χαιπερ...
και εχω μαθει στην ζωη μου να πληρωνω αυτο που γουσταρω...σε ολα.μακαρι να μαστε γεροι και να μπορουμε να εχουμε αυτα που θελουμε..οσο για λεφτα ...μη σκας ρε φιλε...εχουν οι τραπεζες:lol: :wave2: :beer:
155710
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
155719
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Εδω και μια εβδομαδα εχω φαει κολλημα μετο Hypermotard
Ε, φάε και κανά πορτοκάλι. :rotflmao: :bigcry:
Χωρίς πλάκα τώρα, το έχεις οδηγήσει? :confused:
supergeorge
15/02/2009, 19:14
Μην το πάρεις, δεν θέλω να κυκλοφορούν πολλά :D
Δεν χάνεις και τίποτα απλά ένα μόνιμο χαμόγελο όποτε καβαλάς και μια γαμάτη διάθεση :beer:
Nostradamus
16/02/2009, 03:19
Μετα απο 45 λεπτα test ride στο Ducati weekend το 2008 σε ορεινη διαδρομη (τα "καημενα " τα 1098 και 848 ηταν εξω απο τα νερα τους) εχω να πω τα εξης:
1) γκαζι του αρκουδου.
2) αισθηση ποδηλατου με οτι αυτο συνεπαγεται σε ευκολια χειρισμου.
3) εξαιρετικο σε κλειστο στριφιλικι με πολλα περιθωρια σε στριψιμο.
4) φρεναρες.
Για μερες μετα σκεφτομουν τι μπορω να πουλησω και απο που να κλεψω για να το παρω..
Το μονο που με κρατησε μακρυα απο την αποκτηση του ειναι το γεγονος οτι επειδη δεν θα μπορουσε να αποτελει δευτερη μοτοσυκλετα, η μικρη αυτονομια, η ιδιαιτερη, ξεχωριστη και "μοναχικη" φιλοσοφια της θα μου στερουσε μια σειρα απο αλλες χαρες.
:wave2:
Το μηχανημα δεν το εχω οδηγησει ακομα.
Το εχω δει στο δρομο αρκετες φορες...
Εμφανησιακα μου αρεσει -το μονο που δεν μου αρεσει ειναι οι διλπωμενοι καθρεφτες και οι εντελως ηλεκτρονικες ενδειξεις,ειμαι της παλιας σχολης :D -
Το υψος σελας μου φαινεται λιγο χαμηλο αλλα φανταζομαι -ελπιζω- να σηκωνεται
Λογω του οτι εχω ηδη ενα KTM Duke ,δεν μου εκανε αισθηση αλλο ενα μοταρντ,ομως πετυχα ενα βιντεο στο "σωληνα" απο MCN προβας και επαθα πλακα απο το ποσο τελεια συμπεριφορα ειχε το Hypermotard :eyepop:
οπως τα ειπε το μελος (Mostra)damoS
Το Hypermotard οντως μου φανηκε 100% διασκεδαση στον δρομο και αυτο ειναι που μου αρεσει.
ειναι 1-2 πραγματα που με κανουν σκεπτικο για να το "χτυπησω"...
-Μικρη αυτονομια
-Αγνωστο το αν κανει ταξιδι διπλος με βαλιτσες
-Συντηρηση
red_monster
16/02/2009, 11:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
Μετα απο 45 λεπτα test ride στο Ducati weekend το 2008 σε ορεινη διαδρομη (τα "καημενα " τα 1098 και 848 ηταν εξω απο τα νερα τους) εχω να πω τα εξης:
1) γκαζι του αρκουδου.
4) φρεναρες.
Για μερες μετα σκεφτομουν τι μπορω να πουλησω και απο που να κλεψω για να το παρω..
Το μονο που με κρατησε μακρυα απο την αποκτηση του ειναι το γεγονος οτι επειδη δεν θα μπορουσε να αποτελει δευτερη μοτοσυκλετα, η μικρη αυτονομια, η ιδιαιτερη, ξεχωριστη και "μοναχικη" φιλοσοφια της θα μου στερουσε μια σειρα απο αλλες χαρες.
Το νεφρό σου το σκέφτηκες??
2 έχεις και δεν χρειάζονται και τα 2 για να το οδηγείς...:lol:
red_monster
16/02/2009, 11:43
-Αγνωστο το αν κανει ταξιδι διπλος με βαλιτσες
:eyepop:
:rotflmao: :rotflmao:
είσαι τόσο βιτσιόζος??
Πέρα από την πλάκα , αφού έχεις monster 3ερεις τι να περιμένεις από αέρα σε ταξίδι...
Αυτό και η τραγικά μικρή του αυτονομία το καθιστούν εντος των τοιχών παιχνίδι
devil's animal
16/02/2009, 12:43
Λογω του οτι εχω ηδη ενα KTM Duke ,δεν μου εκανε αισθηση αλλο ενα μοταρντ,ομως πετυχα ενα βιντεο στο "σωληνα" απο MCN προβας και επαθα πλακα απο το ποσο τελεια συμπεριφορα ειχε το Hypermotard :eyepop:
και γιατι δεν δινεις το Duke για να το παρεις?
ειναι σαν να "ανεβαινεις" σε επιπεδο motard.
παλι 2 μηχανακια θα εχεις.
απο συντηρηση (χωρις να ξερω) μπορω να υποθεσω οτι δεν θα εχει μεγαλη διαφορα με το ΚΤΜ...
αλλα οι καυλες πληρωνονται!
θα σου ελεγα και εγω να το παρεις αφου το γουσταρεις τοσο αλλα μετα το duke δεν θα σου κανει αισθηση να το καβαλας,οποτε και για οικονομικους αλλα και πρακτικους λογους δωστου ποδι.
οσες φορες το εχω δει να κινειται στο δρομο, καμια φορα δεν πηγαινε ανθρωπινα...
πρεπει να ειναι σα να εχεις ενα υπερφυσικο 600 μοταρντ στην οδηγηση!!!
αλλα πολυ μικρο στο ματι, δε πειθει σε καμια περιπτωση οτι ειναι 1100 κυβικα(σα 250αρι εινια:p )
αλλα και παλι, νομιζω οτι 1100 κυβικα ειναι too much για τετοια μηχανη....
supergeorge
16/02/2009, 12:57
Λοιπόν το έχω στα χέρια μου ένα χρόνο και έχω κάνει 10 χιλιάδες χιλιόμετρα (μόνο...) καθώς είναι ουσιαστικά το 3ο μου μηχανάκι.
Αέρα έχει ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ και σίγουρα περισσότερο από Monster και οποιοδήποτε naked καθώς σε αυτά κάθεσαι ελαφρά σκυφτός, στο Hyper δεν μπορείς να σκύψεις και πολύ.
Σαμάρια δεν του έχω βάλει(ακόμα:D ) αλλά παίρνει :wave2:
Το καλοκαίρι που πήγα Ιταλία μονοκάβαλος δεν είχα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Autostrada κράταγα 180 με αρκετό σκύψιμο και εννίοτε δάγκωνα τα όργανα και πήγαινα 200-220 (τελική).
Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται, προσωπικά γούσταρα πάρα πολύ και φέτος έτσι θα πάω παρόλο που έχω εναλλακτική το αγαπημένο μου Blackbird για ταξίδια :beer:
Δεν χρειάζεται να πω τι έγινε στο επαρχιακό δίκτυο της Τοσκάνης :D
Όσο αφορά την κατανάλωση ναι μεν έχει 12,5 λίτρα ντεπόζιτο αλλά ευτυχώς δεν καίει πολύ 6-7 λίτρα στα 100 ανάλογα το χέρι :p Στην Ιταλία (με καλύτερες βενζίνης από τα νερά που μας βάζουν εδώ) και με πολλά χιλιόμετρα autostrada άναβε λαμπάκι ρεζέρβας στα 180 περίπου την στιγμή που εδώ ανάβει στα 150-160 (ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ) και η ρεζέρβα θα σε βγάλει 30-40 χλμ ακόμη.
Δεν είναι καμμία φοβερή αυτονομία, αλλά το ταξιδάκι σου θα το πας, ειδικά σε πολιτισμένες Ευρωπαϊκές χώρες που έχει βενζινάδικο παντού :wave2:
Στην Αμερική αξιόπιστος βελτιωτής έβγαλε aftermarket ντεπόζιτο με τιμή γύρω στα 800 δολλάρια που χωράει 18-20 λίτρα οπότε και γίνεσαι αρχηγός.
Αυτά :sun:
notakos600
17/02/2009, 05:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από supergeorge
Λοιπόν το έχω στα χέρια μου ένα χρόνο και έχω κάνει 10 χιλιάδες χιλιόμετρα (μόνο...) καθώς είναι ουσιαστικά το 3ο μου μηχανάκι.
Αέρα έχει ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ και σίγουρα περισσότερο από Monster και οποιοδήποτε naked καθώς σε αυτά κάθεσαι ελαφρά σκυφτός, στο Hyper δεν μπορείς να σκύψεις και πολύ.
Σαμάρια δεν του έχω βάλει(ακόμα:D ) αλλά παίρνει :wave2:
Το καλοκαίρι που πήγα Ιταλία μονοκάβαλος δεν είχα κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα. Autostrada κράταγα 180 με αρκετό σκύψιμο και εννίοτε δάγκωνα τα όργανα και πήγαινα 200-220 (τελική).
Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται, προσωπικά γούσταρα πάρα πολύ και φέτος έτσι θα πάω παρόλο που έχω εναλλακτική το αγαπημένο μου Blackbird για ταξίδια :beer:
Δεν χρειάζεται να πω τι έγινε στο επαρχιακό δίκτυο της Τοσκάνης :D
Όσο αφορά την κατανάλωση ναι μεν έχει 12,5 λίτρα ντεπόζιτο αλλά ευτυχώς δεν καίει πολύ 6-7 λίτρα στα 100 ανάλογα το χέρι :p Στην Ιταλία (με καλύτερες βενζίνης από τα νερά που μας βάζουν εδώ) και με πολλά χιλιόμετρα autostrada άναβε λαμπάκι ρεζέρβας στα 180 περίπου την στιγμή που εδώ ανάβει στα 150-160 (ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ) και η ρεζέρβα θα σε βγάλει 30-40 χλμ ακόμη.
Δεν είναι καμμία φοβερή αυτονομία, αλλά το ταξιδάκι σου θα το πας, ειδικά σε πολιτισμένες Ευρωπαϊκές χώρες που έχει βενζινάδικο παντού :wave2:
Στην Αμερική αξιόπιστος βελτιωτής έβγαλε aftermarket ντεπόζιτο με τιμή γύρω στα 800 δολλάρια που χωράει 18-20 λίτρα οπότε και γίνεσαι αρχηγός.
Αυτά :sun:
Καλοτάξιδος, πάντα όρθιος και να το χαίρεσαι φίλε μου.
Μπροστά στο κείμενό σου ωχριούν κυριολεκτικά τα πιο αξιόπιστα και πιο αναλυτικά τεστς των περιοδικών. Το χάρηκα ειλικρινά.
supergeorge
17/02/2009, 06:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Καλοτάξιδος, πάντα όρθιος και να το χαίρεσαι φίλε μου.
Μπροστά στο κείμενό σου ωχριούν κυριολεκτικά τα πιο αξιόπιστα και πιο αναλυτικά τεστς των περιοδικών. Το χάρηκα ειλικρινά.
Ευχαριστώ να 'σαι καλά :beer:
βεβαια τα πλαστικα που ραγίζουν, ο κωλος που περνει φωτια απο τις εξατμισεις, το αυχενικο που οπου να ναι ερχεται ειναι τριχες μπροστα στον αθανατο αεροψυκτο κινητηρα..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alexioannides
19/02/2009, 13:45
axxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxa :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
screamer
19/02/2009, 15:56
Είναι απίστευτο το πόσο στεναχωρημένοι δείχνεται από τις απαντήσεις που δίνεται...
Πρέπει να σας έχει πικράνει κάτι... Και μάλιστα πολύ... :bigcry: :rotflmao:
κανε και το DOrsoduro Μια βολτα :wave2:
red_monster
19/02/2009, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
κανε και το DOrsoduro Μια βολτα :wave2:
και μετά θα σου αρέσει ακόμα περισσότερο το hyper...:lol:
alexioannides
19/02/2009, 16:11
e nai kamia sxesh to ena me to allo....
nickmonstro
19/02/2009, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
e nai kamia sxesh to ena me to allo....
Γιατι το λες αυτο???
Αφου ειναι Ιταλικα...:look:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alexioannides
19/02/2009, 19:15
xaaxaxxaxaxaaxxaax:beer: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
156617
alexioannides
22/02/2009, 17:04
xaxaxaaxxaaxxa kala lew egw oti eisai 8eos sto photoshop...!!!!
hraklisxt
04/05/2009, 16:49
εγω παντως παιδια που το ειχα ενα σαββατο...δεν θελω να ξανακαβαλησω το χτ μου...ειναι το απολυτο μοταρτ..το χτ δεν θελω να το ξαναοδηγησω.....το hyper mou πηρε το μυαλο...
alexioannides
04/05/2009, 21:32
MH MILAS FILE ASXHMA GIA TO XT SOY.... MPOREI NA TO METANIWSEIS.... KAI NA LES META APO LIGO KAIRO AKRIBWS TO ANTI8ETO....
red_monster
04/05/2009, 22:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
MH MILAS FILE ASXHMA GIA TO XT SOY.... MPOREI NA TO METANIWSEIS.... KAI NA LES META APO LIGO KAIRO AKRIBWS TO ANTI8ETO....
Το hyper σε σχέση με το xt είναι σαν την eva mendes με την κούλα που έχει τον φούρνο απέναντι...
Άμα δει την eva τα ξεχνάς όλα :beer:
hraklisxt
04/05/2009, 22:15
ΕΤΣΙ..................
Λοιπον
Μου ερχεται το news letter της Ducati και :mad:
Δινουν το 696 πως λεγεται αυτο που ΜΟΙΑΖΕΙ με Μονστερ, το τελευταιο, με 2000€ περιπου κατω της τιμης του.
Το Μουλτι με εκπτωση δεν θυμαμαι ποσο...
Το Ιπερ και το 1098 ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! :mad:
1098 εχω δει αρκετα να κυκλοφορουν
Ιπερ λιγα..Περισσοτερα εχω δει στην Ελλαδα παρα στην Ιταλια.
Η Ντουκατι μαλλον επεσε εξω σε πωλησεις με αυτο που μοιαζει με το Μονστερ και γιαυτο ριχνει τις τιμες...
Στο Ιπερ που ειναι ακριβο και δεν νομιζω να εχει κανει τρελλες πωλησεις (λογω τιμης) γιατι δεν ριχνουν την τιμη :confused:
red_monster
05/05/2009, 20:55
Λοιπον
Μου ερχεται το news letter της Ducati και :mad:
Δινουν το 696 πως λεγεται αυτο που ΜΟΙΑΖΕΙ με Μονστερ, το τελευταιο, με 2000€ περιπου κατω της τιμης του.
Το Μουλτι με εκπτωση δεν θυμαμαι ποσο...
Το Ιπερ και το 1098 ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! :mad:
1098 εχω δει αρκετα να κυκλοφορουν
Ιπερ λιγα..Περισσοτερα εχω δει στην Ελλαδα παρα στην Ιταλια.
Η Ντουκατι μαλλον επεσε εξω σε πωλησεις με αυτο που μοιαζει με το Μονστερ και γιαυτο ριχνει τις τιμες...
Στο Ιπερ που ειναι ακριβο και δεν νομιζω να εχει κανει τρελλες πωλησεις (λογω τιμης) γιατι δεν ριχνουν την τιμη :confused:
Αυτό που μοιάζει με Monster είναι η λογική συνέχεια του προηγούμενου σε σημεία που πραγματιά πόναγε ( ειδικα μέσα στην πόλη)
Λέγεται εξέλιξη δεν γίνεται να έχεις μια ζωή στην γκάμα σου ένα μηχανάκι που σχεδιάστικε το 93, άσχετα αν στα μάτια τα δικά μου είναι στις 5 ομορφότερες μηχανές που έχουν βγει στην παραγωγη :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Αυτό που μοιάζει με Monster είναι η λογική συνέχεια του προηγούμενου σε σημεία που πραγματιά πόναγε ( ειδικα μέσα στην πόλη)
Λέγεται εξέλιξη δεν γίνεται να έχεις μια ζωή στην γκάμα σου ένα μηχανάκι που σχεδιάστικε το 93, άσχετα αν στα μάτια τα δικά μου είναι στις 5 ομορφότερες μηχανές που έχουν βγει στην παραγωγη :wave2:
Το εχω ξαναπει...ΔΕΝ ειναι η συνεχεια του Monster,ειναι ενα αλλο μηχανακι.
Η συνεχεια του Monster ηταν αυτο που ειχε βγαλει η Cagiva,δεν θυμαμαι το μοντελο τωρα,αλλα ηταν 4κυλινδρο και κινητηρα Σουζουκι...
Αυτο που μοιαζει με Monster εχει σχεδιαστει απο αλλους σχεδιαστες,πολλα απο τα μερη του ειναι απο μετατροπες γνωστων "κολλημενων" με το κλασικο 2βαλβιδο 900.
Το τεποζιτο ειναι απο NCR Macchia Nera του1999
Κινητηρας του 2003 με κατι διαφορες στα υλικα.
Εξατμησεις ψηλα αρχησαν να μπαινουν απο το 2001.
Το κοψιμο της ουρας ειναι σχεδιο απο το 1998.
Υπαρχει και το Μ900 του 1999 με μονοκανη εξατμιση κατω απο την σελα.
Το μονο καινουριο ειναι το πλαισιο & το φαναρι.
Ολα αυτα ΔΕΝ κολλανε στο 696 γιατι εγιναν για το 600/750/900 με βαση αυτα τα μοντελα και οχι το 696.
Η Ντουκατι σκεφτηκε (καλος) να περασει αυτες τις μετατροπες στο νεο μοντελλο αλλα αλλαξε (κακος)την βαση για την οποια εγιναν αυτες οι αλλαγες.
Η αποδειξη ειναι οτι δεν εχει τις πωλησεις που περιμενε.
Ποτε πριν στο κλασσικο Μοστρο δεν εκανε προσφορες ολα αυτα τα χρονια...απλα δεν της πετυχε και να το θυμηθεις οτι το επομενο ΔΕΝ θα ειναι σαν το 696..θα ειναι οπως ολα τα προηγουμενα.
Το 696 δεν παιρνει καμια απο τις μετατροπες των προηγουμενων γιατι απλα δεν ταιριαζει τιποτα πανω του.
το 400/600/750/800/900 αλαζουν τα παντα μεταξι τους.
Το 600 παιρνει ψυγειο απο τα αλλα,γινεται ξεροκαμπανο,ο σκελετος του παιρνει οπως ειναι τον κινητηρα του 900 ακομα και του S4 -2001.
Το 696 θα ειχε μελλον κατα την γνωμη μου με την μουρη που εχει σαν streetfihter me -748-848cc oxi san Monster.
:wacko:
Εδω και μια εβδομαδα εχω φαει κολλημα μετο Hypermotard και το σκεφτομαι πολυ σοβαρα να κανω την "κινηση" (καινουργιο) αλλα σκεφτομαι αυτα τα 12 χιλιαρικα οτι ειναι πολλα για ενα τετοιο μηχανημα :sick:
Εχω ακομα 2 μηχανες και το σκεφτομαι να παρω και μια 3τη....
Απο κοντα το εχω δει αλλα στην αρχη δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα γιατι το βρησκω λιγο χαμηλο /φανταζομαι θα σηκωνετε/....
Δεν ξερω...ειναι η ηλικια μαλλον και απο εκει που ηθελα και το 2ο Μονστερ τωρα με βλεπω να πηγαινω στο Hypermotard.
Το μονο που σκεφτομαι ειναι οτι με τα 12 χιλιαρικα παιρνω και το 1098 και χαλαρα το ΖΧ12..που δεν εχουν καμια σχεση με το Hypermotard...
Καποιος να με "ψησει" οτι δεν αξιζει...
Το μονο μειον που εχω βρει μεχρι τωρα ειναι η μικρη αυτονομια.
φιλε μου και εγω (πριν κανα 2 μηνες)αυτα σκευτομουν για το smr που εχω τωρα στην κατοχη μου.
τι θα κανω με την αυτονομια,κανα ταξιδακι θα το πελεψω(λογο αερα),καθε μερα θα υποφερετε λογο μακρυχεριδων,μηπως ειναι πολλα τα λεφτα???????και αλλα πολλα......
το πηρα ομως και σε ολα ειμαι ικανοποιημενος και με ενα φαρδυ πλατυ χαμογελο οπωτε σκευτομαι το μοτορι μου...δεν θα το αλαζα με τιποτα(σε αυτα τα λεφτα:p )
:a24: :a24: :wave2: :wave2: :wave2:
αποψη δικια μου ειναι ετοιμο για να μπει σε πιστα η μηχανη.
αν το θες για τετοια χρηση και εισαι κολλημενος με το ιδος αξιζει και δεκαρα!!!!!!!!
αν παλι το θες για να ξεσκας λιγακι και εχεις βρει τολμηρες διαδρομες με αναβαση-καταβαση(σαν να λεμε εντουραδα στην ασφαλτο) παλι λεει αν και ειναι λιγο τσιμπημενο.
Η τελευτεα ομως περιπτωση ομως να το παρεις για εφε και καγκουριες μες την πολη.................ε υπαρχουν και φθηνοτερα μοταρντ.
για ταξιδακια παλι βγαλτο απ'το μυαλο σου.
it's your choice now!
Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
1) γκαζι του αρκουδου.
4) φρεναρες.
Πολυ σωστος! :beer:
mono_tapa
17/08/2009, 09:20
http://www.youtube.com/watch?v=7AU3MzYjUiA
Mε 5η το σκαει ορθιο ξερο.......
πολυ γκαζι αλλα κατα τη γνωμη μου πολλα χρηματα για ενα τετοιο μηχανιμα !!!:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από mono_tapa
http://www.youtube.com/watch?v=7AU3MzYjUiA
Mε 5η το σκαει ορθιο ξερο.......
πολυ γκαζι αλλα κατα τη γνωμη μου πολλα χρηματα για ενα τετοιο μηχανιμα !!!:beer:
ενταξει τωρα.
θα παει να το παρει.
αφου θα του σηκωνετε και με 5η..
:lol: :lol:
(φιλος περασαν 6 μηνες απο τοτε....φιλικα ):wave2:
mono_tapa
17/08/2009, 19:59
Μαλλον δν με επιασες,ο λογος που εβαλα το βιντεο ειναι να τονισω τη δυναμη ρε τρελε μην γινεσαι ειρωνικος.........;)
περασαν 6 μηνες αλλα το τελευταιο ποστ εγινε 29-6-09 (φιλικα παντα):wave2:
menelaos46
17/08/2009, 21:10
Εγω δε θα το επαιρνα ποτε και υπαρχει ενας πολυ καλος λογος γι'αυτο
Δε μπορω να το συντηρησω ................:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
με 5η δεν σηκωνεται χωρις συμπλεξια.μην τρελλαθουμε τωρα.
σε λιγο θα πουμε οτι το στελνουμε κ στα λιντλ για ψωνια.:lol:
mono_tapa
17/08/2009, 22:56
φιλε shoken η αληθεια ειναι πως βολτα δν το εχω κανει βολτα.......
αλλα,εχω σκουσει απο φιλο μ(και οχι φιδεμπορα) πως εχει πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ δυναμη και κερναει ice tea σε πολλα ss μοταρντ γυμνα κτλπ κτλπ .......
κατι παρομοιο εχω καταλαβει κ για το sxv που το πηρα για 10 λεπτα βολτα.
για το πλαισιο δεν λεει κανεις ε?
:rolleyes:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από mono_tapa
[B]Μαλλον δν με επιασες,ο λογος που εβαλα το βιντεο ειναι να τονισω τη δυναμη ρε τρελε μην γινεσαι ειρωνικος.........;)
εγω το ελαβα οτι το παραθετεις σαν κρητηριο ....και μου φανηκε λιγο καγκουριστηκο;)
:beer:
mono_tapa
19/08/2009, 15:27
:beer: :beer: :beer:
γεια μας!!!!!!!!οντως καπως ετσι φαινεται......sorry
nasos-hyper
20/08/2009, 21:02
hi!!ειμαι κ γω κατοχος πλεον του s δω κ κανα μηνα.απιστευτο μηχανακι.:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nasos-hyper
hi!!ειμαι κ γω κατοχος πλεον του s δω κ κανα μηνα.απιστευτο μηχανακι.:smokin:
tha me pas kamia volta?
ma tin panagia einai to mono mixanaki apo tote pou to eida to erwteutika pragmatika
me trelenei pou to vlepw.. kai oso skeftomai oti oute kan diplwma exw gia mixani xD
trelenomai!! thelw polu douleia gia auto to pragma :(!
einai kavlotiko!! kalotaxido kai kala gazia file mou :D
kai na to agapas to motard e! na to xaideueis kathe fora sto fanari :P
kane mou kai mia xari :P dwstou ena filaki apo emena xD( dn kanw plaka,exw tromero kolima) :)
in love with hypermotard :D
kai na eisai panta kala !! kai panta orthios eee :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
για το πλαισιο δεν λεει κανεις ε?
:rolleyes:
καλό είναι μωρέ, αλλά το eshop.gr έχει καλύτερες τιμές...
nasos-hyper
14/09/2009, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από motard
tha me pas kamia volta?
ma tin panagia einai to mono mixanaki apo tote pou to eida to erwteutika pragmatika
me trelenei pou to vlepw.. kai oso skeftomai oti oute kan diplwma exw gia mixani xD
trelenomai!! thelw polu douleia gia auto to pragma :(!
einai kavlotiko!! kalotaxido kai kala gazia file mou :D
kai na to agapas to motard e! na to xaideueis kathe fora sto fanari :P
kane mou kai mia xari :P dwstou ena filaki apo emena xD( dn kanw plaka,exw tromero kolima) :)
in love with hypermotard :D
kai na eisai panta kala !! kai panta orthios eee :D
:beer:
νασαι καλα παλικαριμ κ αν μενεις σαλονικα πολυ ευχαριστως να φραπεδιαστουμε.:cool:
tripleloup
24/10/2009, 15:57
συμφωνω πολυ εντυπωσιακο το hyper φοβερα φρενα αναρτησεις αναλαφρη αισθηση αλλα το 1100 μοτερ μου τα χαλασε σε συγκριση με το speed μου χαμηλα εχουν ιδια ροπη αλλα απο την μεση και μετα το στρουμφ απλα εξαφανιζεται οσο για ρεμπριζ τοστρουμφ κερναει τσαγια με το κιλο....με 10-15 αλογα σε μεσαιες και ψηλα θα το επερνα.....ΥΓ οσο για τις σουζες με 4η και 5η χωρις συμπλεκτη ουτε για πλακα....!!!!!!!!!!!!!!
κλακα κλακα κλακα κλακα.....
178231
project.breeze
24/10/2009, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
κλακα κλακα κλακα κλακα.....
Όχι κλακα κλακα
Γκντουκ γκντουκ γκντουκ κάνει φλαράκ' :rotflmao:
project.breeze
24/10/2009, 20:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
καλό είναι μωρέ, αλλά το eshop.gr έχει καλύτερες τιμές...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Κάψιμο FULL!
vaggos87
19/11/2009, 16:52
pite m kapios pio ehei poio poli gazi to hypermotard h to ktm 990 smr??? k egw eimai yper tou hyper giati einai mounara to motori ( k ypologizw na to parw ama dwsw ayto p ehw) alla m ehoune pei oti to ktm 990 smr to skizei :sad: isxyei kati teteio?????
vaggos87
19/11/2009, 17:15
k kati akoma posa alogakia vgazei to hyper 1100???
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaggos87
k kati akoma posa alogakia vgazei to hyper 1100???
ΝΟΜΙΖΩ 90 ΚΑΙ 75 ΡΟΠΗ.....:beer:
Κτμ 990sm ή hypermotard 1100???????
nasos-hyper
22/11/2009, 17:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από thoukis
μαλλον πρεπει να βγαζει παραπανω ροπη.:lol:
notakos600
22/11/2009, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από thoukis
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σαν τα caterpillar ένα πράγμα ....
Gia to hypermotard
Power 90bhp
Torque 76ftlb
Weight 179kg
http://www.motorcyclenews.com/MCN/bikereviews/searchresults/Bike-Reviews/Ducati/Ducati-Hypermotard-2007-current/?&R=EPI-91841
nasos-hyper
22/11/2009, 19:08
ε 76φτλμπ οχι 75.:winka:
vaggos87
23/11/2009, 20:13
δεν βλεπω ομως να ειναι κανένας γνωστικός βρε παιδιά σε αυτό το forum είμαι σε δίλημμα αρχές ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ θα πάρω άλλη μηχανή κ είμαι ανάμεσα σε hypermoto s k ktm 990 smr ... καλα για έμενα ποιο όμορφο ειναι το hyper :a23: άλλα μ λένε οτι το ktm είναι ποιο δυνατό κ αλλα κ αλλα κ ψιλό κολλάω στο οτι το hyper ειναι αεροψυκτο :look: hyper η smr 990?:confused: :confused: :confused: :eyepop: :a4: :a4:
αυτο κολημα το ειχα και εγω..
πηρα το smr και δεν το μετανιωσα..(δεν βλεπω το ducati και σκευτομαι οτι αυτο επρεπε να ειχα παρει..)
πηγα και το ταξιδακι μου δικαβαλος (μιλανο) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος και στην καθημερινη χρηση..
ευχαριστημενος δεν ειμαι απο τον εαυτο μου που ακομα δεν το εχω βαλει πιστα...