Σύνδεση

View Full Version : Γεφυρα Πετρου Ραλλη

Orfeus
17/02/2009, 19:45
Γεφυρα Πετρου Ραλλη πριν καμια ωρα...
Η εν λογω γεφυρα εχει φαει κοσμο απειρο...Σημερα ευτυχως τη γλιτωσε το παληκαρι.Μαυρο γκρι 600αρι fazer.Τον πηρε ασθενοφορο και η κοπελα που ηταν εξω μου ειπε οτι ειναι καλα.
Ελπιζω να μην ηταν κανεις απο δω...
Η μηχανη εμεινε εκει.
Ποιος θα ηταν ο σωστος τροπος μαζεματος της μηχανης απο εναν ασχετο πλην καλου συνανθρωπου??
Εστω οτι ο τραυματιας δεν ειναι σε θεση να μιλησει.Θελοντας να τον βοηθησεις πως μπορεις να φροντισεις τη μοτο του?
Καλεις οδικη για να τη μαζεψει?Τι λες στο γερανο?Αν εχει οδικη?

XJR_Billy
18/02/2009, 03:36
Καλή ανάρρωση εύχομαι στο παιδί...

Το πιο άμεσο που μπορείς να κάνεις είναι να μεταφέρεις τη μηχανή σε κάποιο ασφαλές σημείο δίπλα στον τόπο του ατυχήματος και μέσω της αστυνομίας να επικοινωνήσεις με κάποιον δικό του και να περιμένεις (αν μπορείς) να παραδώσεις τα κλειδιά, γιατί η μηχανή βρίσκεται έρμαιο του κάθε κλεφτρονιού με τα κλειδιά στη μηχανή...

Έτσι είχα κάνει με ένα παλληκάρι με FZ1 στο άλσος Βείκου...:(

Ευτυχώς δεν χτύπησε πολύ το παιδί... μετά με πήρε τηλ. και με κέρασε καφέ...

Η FZ1 ούτε γρατζουνιά...:confused:

PortisHead
18/02/2009, 03:40
Οταν λες γεφυρα Πετρου Ραλλη ? Ποια εννοεις ?
Πετρου Ραλλη και Θηβών ? (Village Cinemas ?)
ή
Πετρου Ράλλη και Κιφησσο ?

Γιατι για την 1η...δεν θα συμφωνησω.
99% των μοτοσυκλετων που βλεπω εγω εκει...στο τελειωμα της που κατηφοριζει και στριβει...την βλέπουν Rossi-δες και μπαίνουν κομμάτια. :nono:

cityfly
18/02/2009, 05:09
είναι κι αυτό θέμα τύχης
εγώ όταν είχα σπάσει το χέρι πέφτοντας με το cityfly το χαν μαζέψει και το χαν βάλει στην αυλίτσα δίπλα στο μαγαζί που ήταν εκεί στο πόρτο ράφτη το κλείδωσαν με την αλυσίδα μου έβαλαν το κράνος μαζί μου έδωσαν και τα κλειδιά, το χε σηκώσει ένα παλικάρι με ένα άλλο μηχανάκι που ήταν πιο πίσω, (μάλιστα αυτός που είχε το μαγαζί ήταν πρώην ζητάς ήξερε από τέτοιες καταστάσεις) και έμεινε εκεί σχεδόν ενάμιση μήνα γιατί δεν ήταν εύκολο να το μεταφέρει κάποιος και εγώ με το χέρι στο γύψο ήταν επίσης δύσκολο. τους φορτώθηκε το μηχανάκι, όσο κι αν ήταν στην άκρη έποιανε χώρο και δεν είπαν τίποτα.
άσχετο με το παραπάνω αλλά ευκαιρία να τους ευχαριστήσω άλλη μια φορά αν τύχει και το βλέπουν και το θυμηθούν το περιστατικό, έχουν περάσει και σχεδόν πέντε χρόνια.
Να στε καλά.

:wave2: :wave2: :wave2: :beer:

nickmonstro
18/02/2009, 06:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead

Γιατι για την 1η...δεν θα συμφωνησω.
99% των μοτοσυκλετων που βλεπω εγω εκει...στο τελειωμα της που κατηφοριζει και στριβει...την βλέπουν Rossi-δες και μπαίνουν κομμάτια. :nono:

+1

Μα καλα κανενας απο ολους αυτους δεν εχει παρατηρησει οτι η συγκεκριμενη στροφη εχει αναποδη κλιση... :confused:

Με καθε επιφυλαξη ομως για το παλικαρι που επαθε το ατυχημα.

PortisHead
18/02/2009, 06:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
+1

Μα καλα κανενας απο ολους αυτους δεν εχει παρατηρησει οτι η συγκεκριμενη στροφη εχει αναποδη κλιση... :confused:

Με καθε επιφυλαξη ομως για το παλικαρι που επαθε το ατυχημα.

Σιγουρα...δε λεω για τον συγκεκριμενο....μπορει να γλυστρισε...να τον κλεισανε...1002....απλα μιλαω για αυτους που βλεπω εγω....που 200ριζουν :lol: στην ευθεια μπροστα απο το METRO και πανω στη στροφη τα βλεπουν κολυώμενα....χωρια που τα αυτοκινητα μπροστα στο φαναρι...τα βλεπεις τελευταια στιγμη αμα μπεις με πολλα.

Γιαυτο δεν μπροω να καταλαβω και τα ηλεκτρονικα μνημοσυνα που βλεπω κατα καιρους.
Καθε μερα που ερχομαι στη δουλεια...βλεπω τουλαχιστον 5-6 υποψηφιους που προκαλουν ασύστολα την τυχη τους. :eyepop:

jimmy10
18/02/2009, 06:31
Σιγουρα...δε λεω για τον συγκεκριμενο....μπορει να γλυστρισε...να τον κλεισανε...1002....απλα μιλαω για αυτους που βλεπω εγω....που 200ριζουν στην ευθεια μπροστα απο το METRO και πανω στη στροφη τα βλεπουν κολυώμενα....χωρια που τα αυτοκινητα μπροστα στο φαναρι...τα βλεπεις τελευταια στιγμη αμα μπεις με πολλα. Γιαυτο δεν μπροω να καταλαβω και τα ηλεκτρονικα μνημοσυνα που βλεπω κατα καιρους. Καθε μερα που ερχομαι στη δουλεια...βλεπω τουλαχιστον 5-6 υποψηφιους που προκαλουν ασύστολα την τυχη τους.

ετσι...πεστα ντε...

δεν το ξερεις τον δρομο κυριε? πηγαινε αργα...
τον ξερεις τον δρομο κυριε? τοτε φυλαξου...

Ηδη ως μοτοσυκλετιστες αντιμετωπιζουμε πολλα, ας μην προκαλουμε την τυχη μας.

Σχετικα με το παλικαρι...περαστικα και αγυριστα να ειναι...

nickmonstro
18/02/2009, 06:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Σιγουρα...δε λεω για τον συγκεκριμενο....μπορει να γλυστρισε...να τον κλεισανε...1002....απλα μιλαω για αυτους που βλεπω εγω....που 200ριζουν :lol: στην ευθεια μπροστα απο το METRO και πανω στη στροφη τα βλεπουν κολυώμενα....χωρια που τα αυτοκινητα μπροστα στο φαναρι...τα βλεπεις τελευταια στιγμη αμα μπεις με πολλα.

Γιαυτο δεν μπροω να καταλαβω και τα ηλεκτρονικα μνημοσυνα που βλεπω κατα καιρους.
Καθε μερα που ερχομαι στη δουλεια...βλεπω τουλαχιστον 5-6 υποψηφιους που προκαλουν ασύστολα την τυχη τους. :eyepop:

:a013:

Orfeus
18/02/2009, 06:59
αναφερομαι στη γεφυρα που ειναι στα village.K ηταν στο ρευμα προς Αθηνα(οπως φευγεις απο Κορυδαλλο) και συγκεκριμενα στο σημειο που ενωνονται οι 2+2 λωριδες της γεφυρας.

LiakosVstrom
04/03/2009, 08:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
αναφερομαι στη γεφυρα που ειναι στα village.K ηταν στο ρευμα προς Αθηνα(οπως φευγεις απο Κορυδαλλο) και συγκεκριμενα στο σημειο που ενωνονται οι 2+2 λωριδες της γεφυρας.

δυστυχώς την έχω πατήσει κι εγώ εκεί... μπήκα στη στροφή και στο τελείωμά της άνοιξα για να κάνω προσπέραση και ξαφνικά είδα τα κουτιά κολλημένα μέχρι πάνω... και πλακώθηκα στα φρένα αλλά το μηχανάκι δεν σταμάταγε (πίσω τακάκια λιωμένα + δρόμος γάμησέ τα) με αποτέλεσμα να βρεθώ στο πεζοδρόμιο. Ευτυχώς την έβγαλα μόνο με ένα πόνο στο καλάμι και η μηχανή με στραβωμένο αντίβαρο.

Το πάθημα γίνεται μάθημα όμως.

DeadEye
04/03/2009, 09:02
έχω κοντεψει να την πάθω κ γω εκει ... πολυ επικινδυνη γεφυρα, αποτομη , γλυστραει και δεν εχει ορατοτητα ... για να μην πω για τους πεζους που πεταγονται οποτε τους κ@υλωσει

:mad:

Maira
04/03/2009, 10:16
Περαστικά στο παλικάρι!!!!!

Σύντομα όρθιο του εύχομαι!!!!

:smilea: