PDA

View Full Version : Άλλη μια ψιλή

castoras
18/02/2009, 10:36
Κατά τις 2+ στο Περιστέρι,με καμιά 40αρα χλμ, μου βγήκαν δυο πιτσιρικάδες πεζοί,ενώ έμπαινα σε ένα διαγώνιο δρόμο και για να μην τους χτυπήσω φρέναρα παραπάνω κι έφυγα,άχαρα μεν,αγρατζούνιστος δε.Το θέμα είναι ότι η γλύστρα που έφαγα μου φάνηκε κάπως....δεν έπρεπε να φύγει έτσι το μηχανάκι και γι' αυτο το λόγο κοίταξα για λάδια,αλλά τσου.Μετά δοκίμαζα τα φρένα και σκέφτηκα μήπως έπαιξε ρόλο η σκόνη που έχει ο δρόμος.Όπως και να έχει,το παπί απέκτησε δυο νέες γρατζουνιές!!!Τέλος καλό, όλα καλά!!!Ευχαριστώ και το παλικάρι που νόμιζε ότι ότι με χτύπησε αυτοκίνητο και έτρεξε να βοηθήσει!!!:wave2: :wave2:

TOLISTOLAROS
18/02/2009, 10:39
Πρόσεχε sir Κώστα μη λαβωθεί άλλο ένα μέλος του διαβόητου κλαμπ.................
.

.................

.................................

.......................

...............

.

.................................

sandwitch!!

castoras
18/02/2009, 10:52
Ένα θα σου πω!Αν δε φόραγα παντελονάκι με σουπερ ντουπερ προστασίες,είχα φάει γόνατο χαλαρά,αφου είχε το αποτύπωμα του δρόμου όταν σηκώθηκα και χαλαρά επίσης θα είχα γδάρει το αριστερό μου χέρι αν δεν είχα τα γαντάκια!!!Τζάμπα τη βγάλαμε φιλε!!!

P.S. Πότε θα έρθεις ρε?????

XJR_Billy
18/02/2009, 11:38
Περαστικά ρε φιλαράκι.

Αφού δεν χτύπησες και δεν έγινε ζημιά, όλα ΟΚ!!:beer:

TOLISTOLAROS
18/02/2009, 12:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Ένα θα σου πω!Αν δε φόραγα παντελονάκι με σουπερ ντουπερ προστασίες,είχα φάει γόνατο χαλαρά,αφου είχε το αποτύπωμα του δρόμου όταν σηκώθηκα και χαλαρά επίσης θα είχα γδάρει το αριστερό μου χέρι αν δεν είχα τα γαντάκια!!!Τζάμπα τη βγάλαμε φιλε!!!

P.S. Πότε θα έρθεις ρε?????
Πίστεψέ με σε πιστεύω.
(τί είπα πάλι...)

Πάσχα θ'ανέβω με τον κίτρινο πύρκαυλο.

Bavarian
18/02/2009, 15:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Τέλος καλό, όλα καλά!!!Ευχαριστώ και το παλικάρι που νόμιζε ότι ότι με χτύπησε αυτοκίνητο και έτρεξε να βοηθήσει!!!:wave2: :wave2:

Den kanei tipota :beer:

castoras
18/02/2009, 15:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Den kanei tipota :beer:

Χαίρομαι που είσαι συμφορουμίτης!!!
Και πάλι ευχαριστώ!
:beer: :beer:

chr1s_86
19/02/2009, 07:49
ευτυχώς που δεν χτύπησες, πάντα όρθιος φίλε μου :)

να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο,

πιστεύεις αν είχες ABS θα είχε διαφορά στο φρενάρισμα και ενδεχομένως να το έσωνες;

Το ρωτάω επειδή δεν έχω μοτο με ABS και θέλω να δω αν μπορεί να σωθεί κανείς σε κάποιες περιπτώσεις αν το έχει. ;)

Road67
19/02/2009, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86

πιστεύεις αν είχες ABS θα είχε διαφορά στο φρενάρισμα και ενδεχομένως να το έσωνες;

Το ρωτάω επειδή δεν έχω μοτο με ABS και θέλω να δω αν μπορεί να σωθεί κανείς σε κάποιες περιπτώσεις αν το έχει. ;) Γιατί βάλανε και στα παπιά abs; :hypnotize

Castora αφού είσαι καλά όλα τ' άλλα λαμαρίνες είναι. Είσαι σίγουρος πως δεν έκανες κάποια πατάτα;

devil's animal
20/02/2009, 08:33
περαστικα ρε!!!
:beer: :beer: :beer:

μαζευε εμπειριες!
:wave2:

castoras
20/02/2009, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Γιατί βάλανε και στα παπιά abs; :hypnotize

Castora αφού είσαι καλά όλα τ' άλλα λαμαρίνες είναι. Είσαι σίγουρος πως δεν έκανες κάποια πατάτα;

Πλαστικά θα έλεγα!!!
Έχω ξαναπατήσει φρένα πανικού και δε γλύστρησα έτσι (τα metzelerakia γατζώνουν:a48: )
Τώρα τι ακριβώς έγινε :alien:
Έχω την εντύπωση ότι είχε σκόνη-χώμα,τί να πω!!

xrlantz
20/02/2009, 09:50
περαστικά!
:wave2: