PDA

View Full Version : 36 ώρες 2009, 12ο οδοιπορικό αντοχής

Σελίδες : 1 2 [3] 4

blackbusa
09/05/2009, 04:47
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Corvo
09/05/2009, 09:03
Καλο δρομο να εχετε!

alexxxcbr
09/05/2009, 09:25
Καλά να περάσετε παιδιά:beer: :beer: :beer: :beer:

ermiss
09/05/2009, 22:11
Μόλις τερμάτισε ξάδερφος μου. 23:00 και περιμένουν ακόμα 30 να φτάσουν!!!!

7:50 εκκίνηση
11:45 στάση μόλις μπήκαν Αχαία
18:00 Πύλο
21:30 Κυπαρισία
23:00 Ξενοδοχείο

filipp0s
09/05/2009, 22:52
και τα παιδια με ενημέρωσαν ότι έφτασαν στο ξενοδοχείο στις 19:30

:beer: :beer: :beer: :wave2:

tai
09/05/2009, 23:20
αντε ρε μάγκες και καλή ξεκούραση

:wave2:
:beer: :beer: :beer:

zephyr1
10/05/2009, 08:39
Οι δικοι μου φτασαν 18.00 :eyepop: .

Καλο υπολοιπο.:wave2:

MikeG
10/05/2009, 12:49
:beer: :beer:

npat
11/05/2009, 00:34
Βack to base:

npat,
Cpt Haddock,
dimzab,
caesarsk,
bikerted

Αποστολή εξετελέσθει πλήρως, χωρίς περικοπές και παραλήψεις.

Άντε και του χρόνου!

Περισσότερα προσεχώς...

Ένα μόνο σχόλιο: Το moto.gr καλωσορίζει τον ολοκαίνουριο αρτιμελή καπετάνιο!

Μεγειά τα χέρια Πάκτεν!

:lol: :lol:

filipp0s
11/05/2009, 00:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
....
Ένα μόνο σχόλιο: Το moto.gr καλωσορίζει τον ολοκαίνουριο αρτιμελή καπετάνιο!

Μεγειά τα χέρια Πάκτεν!

συνεχισε έτσι και τη δευτερη μέρα? Μπραααβο...

ή ο έρωτας φταίει ή όλη την εβδομαδα έκανε προπόνηση το αμφισσα-γραβιά! :lol: :lol:

Αντε και του χρόνου! :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

npat
11/05/2009, 00:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
συνεχισε έτσι και τη δευτερη μέρα? Μπραααβο...

Ναι ρε! Μη σου πω και καλύτερα! Αφού όταν ήταν μπροστά μου τσεκάριζα συνεχώς την πινακίδα για να πειστώ ότι ήταν πράγματι ο Πακτεν!

:eyepop:

filipp0s
11/05/2009, 00:53
Ναι ρε! Μη σου πω και καλύτερα! Αφού όταν ήταν μπροστά μου τσεκάριζα συνεχώς την πινακίδα για να πειστώ ότι ήταν πράγματι ο Πακτεν!

:eyepop:

ελπιζω να μην είναι περαστικό,,,:smilea: :cool:

TROOPER
11/05/2009, 00:56
μπραβο ρε μαγκες !!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

gixxerpap
11/05/2009, 00:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μπραβο ρε μαγκες !!!!!!!!

:beer: :beer: :beer: :beer:

σου λεγα εγω να τερματίζαμε παρέα, δεν ήθελες .... άντε, του χρόνου με κύπελλο!;)

TROOPER
11/05/2009, 01:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
σου λεγα εγω να τερματίζαμε παρέα, δεν ήθελες .... άντε, του χρόνου με κύπελλο!;)

μια και το θεμα ητανε καστρα και ιπποτες...να σου πω αδερφε μου οτι ο καλος ιπποτης ειναι αυτος που φροντιζει το αλογο του και δεν το καταπονει αδικα :beer::winka:

Cpt. Haddock
11/05/2009, 06:49
Τα παραλέτε παίδες... :blush:

Απλα επανήλθα στα φυσιολογικά επιπεδα, τιποτα παραπάνω...

(τωρα πρέπει να κατεβάσω απ' το Μatrix κι ενα πρόγραμμα τοξοβολίας... 8 χρονια προπονήσεων κι αγωνων πήγαν χαμένα :bigcry: )

Κατα τα άλλα

Πρωτη μέρα. Ελαφρως Γκέη

Δευτερη ΜΕΡΑ. ΠΑΡΑΝΟιΑ !!!!!! :lol: :lol: :lol:

Μόλις εχω βγάλει τη φωτο στη Βάθεια, σε λιγο φτάνω Οιτυλο. Κοιτάω το χάρτη, η ώρα ειναι 5 το απογεμα, ειμαι στο νοτιο άκρο της Πελοπονήσου, έχω μπροστά μου όλη τη Μάνη (Αρεόπολη, Καρδαμύλη) με το τρελό στροφιλίκι, και όλο τον Ταΰγετο.

Βοήθειά μας :bigcry:

Δυο επεισόδια για να καταλάβετε κλίμα:

1. Spyro και η ομάδα του, λιγο πάνω απ' το Γερολιμένα. Τον ρωτάω που βγάζουμε φωτό και μου απαντάει: "Που ειναι η φωτο; ΟΕΟ; Δεν ξερω ρε φιλε, αλλοι ερχονται απο εδω, αλλοι ερχονται απο εκει, αλλοι φευγουν, αλλα γυριζουν, που ειναι η φωτο; ΟΕΟ;"

2. Npat κι εγω διασταυρωνόμαστε, αυτός κατεβαίνει απο Καστρο Ζαρνάτας, εγώ ανεβαίνω, τον χαιρεταω, μου δειχνει που να παω για φωτο. Στη Σπάρτη με ρωταει εαν πήγα στο Καστρο... :lol:

Τελικά σκάρτα 1600 χλμ ήταν.... Κρίμα

:bigcry:

spyro
11/05/2009, 07:10
αυτό που πέρασα τις 2 προηγούμενες μέρες απλά δεν υπάρχει............

περισσότερα εν καιρό

harris_x
11/05/2009, 08:22
Μπράβο ρε παιδιά... και του χρόνου!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Περιμένουμε φωτογραφίες!!!

TROOPER
11/05/2009, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

:rolleyes:

καμια επιγνωση του τι του γινεται αυτου του παιδιου :bigcry:

jimmis5
11/05/2009, 11:05
:a18: :a18: Παιδες περιμενουμε φωτο απο τα καστρα με τα αλογα σας και τους αναβατες:beer:

matsamitsou
11/05/2009, 11:48

1. Spyro και η ομάδα του, λιγο πάνω απ' το Γερολιμένα. Τον ρωτάω που βγάζουμε φωτό και μου απαντάει: "Που ειναι η φωτο; ΟΕΟ; Δεν ξερω ρε φιλε, αλλοι ερχονται απο εδω, αλλοι ερχονται απο εκει, αλλοι φευγουν, αλλα γυριζουν, που ειναι η φωτο; ΟΕΟ;"

2. Npat κι εγω διασταυρωνόμαστε, αυτός κατεβαίνει απο Καστρο Ζαρνάτας, εγώ ανεβαίνω, τον χαιρεταω, μου δειχνει που να παω για φωτο. Στη Σπάρτη με ρωταει εαν πήγα στο Καστρο... :lol:

Τελικά σκάρτα 1600 χλμ ήταν.... Κρίμα

:bigcry:

Είστε καθάρματα ... τέλος. Πρέπει να είχε πολύ γέλιο το σκηνικό :rotflmao:

ermiss
11/05/2009, 12:56
παίζοντας χτες βράδυ έβγαλα τις διαδρομές των 2 ημερών, δυστυχώς ξεχωριστά...

http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF8&...c5db5f1&z=9 (http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF8&doflg=ptk&msa=0&msid=109277007858126221256.000469962dc74ec5db5f1&z=9)

http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF8&....943848&z=8 (http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF8&doflg=ptk&msa=0&msid=109277007858126221256.00046995b2186b80a578e&ll=37.059561,23.236084&spn=3.120955,4.943848&z=8)

dimzab
11/05/2009, 13:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
παίζοντας χτες βράδυ έβγαλα τις διαδρομές των 2 ημερών, δυστυχώς ξεχωριστά...

http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF8&...c5db5f1&z=9 (http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF8&doflg=ptk&msa=0&msid=109277007858126221256.000469962dc74ec5db5f1&z=9)

http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF8&....943848&z=8 (http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF8&doflg=ptk&msa=0&msid=109277007858126221256.00046995b2186b80a578e&ll=37.059561,23.236084&spn=3.120955,4.943848&z=8)

Φίλε αν είχες παίξει την Πέμπτη αντι για χθες θα βοηθούσες πάρα πολύ!!! :lol: :rotflmao:

:beer:

ALX GS 11½
11/05/2009, 13:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Οι δικοι μου φτασαν 18.00 :eyepop: .

Καλο υπολοιπο.:wave2:

Yπάρχουν και χειρότερα (κοίτα το ρολόι) :lol:

http://img245.imageshack.us/img245/9218/img6067small.jpg

taxydromos
11/05/2009, 15:44

πακ10 το σπρωχνεις το μηχανακι!

tai
11/05/2009, 16:11

με βάση αυτα που ειδαν αλλοι

ΤΙ ΠΑΊΡΝΕΙ ΡΕ ΓΜΤ
και δεν το μαρτυράει??:lol: :lol: :lol: :lol:

ρε παπάρα (+και ο αλλος)το τηλ το σηκώνουν αμα βαράει:a26:

TROOPER
11/05/2009, 16:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
ρε παπάρα (+και ο αλλος)το τηλ το σηκώνουν αμα βαράει........

και αμα το ακουνε.μετα αποτετοια οδηγηση ομως κουφαθηκε μεχρι και ο ιδιος !!!!

bikerted
11/05/2009, 16:50
με βάση αυτα που ειδαν αλλοι

ΤΙ ΠΑΊΡΝΕΙ ΡΕ ΓΜΤ
και δεν το μαρτυράει??:lol: :lol: :lol: :lol:

Ένα ζευγάρι χέρια από e-bay :rotflmao: :bigcry: :beer:(κατά Npat)

ρε παπάρα (+και ο αλλος)το τηλ το σηκώνουν αμα βαράει:a26:

Για να το σηκώσουμε (το τηλ) πρέπει α:να το ακούσουμε και β: να το δούμε :confused:

Κι εμείς Δεν ακούγαμε Oύτε βλέπαμε :dizzy: :uplate: :hypnotize :ZZZ: :rotflmao:

ALX GS 11½
11/05/2009, 17:00
Πάρτε και μια φωτό που είστε μέσα..

163445

nic mor
11/05/2009, 17:41
μπραβο παιδες :beer:
εχω μεινει αφωνος με καποιους
που φτασατε απογευμα στην ολυμπια :eyepop:
εγω εφτασα 20:45 :(

εγω γυρισα τωρα :D
23:30 την αραξα στην τριπολη:ZZZ:
δεν πηγαινε αλλο γιατι ο
συνοδηπορος νυσταζε και ηθελε
να φυγει,εγω δεν την παλευα και πολυ,
δεν ηθελα να δω και τα ορια μου και
ετσι "χωρισαμε" κοινη συναινεση και
αυτος εφυγε καρφι για αθηνα και εγω
για κεντρο τριπολης:p

το μεσημερακι βρεθηκα με κατι φιλους
κρητικους που ειχαν μεινει στην καλαματα :look: :eyepop:
και τελειωσαμε το 36ωρο(η μηπως 48ωρο;:lol: )

για εμπειρια 2,5 χρονων και μεγαλυτερο
ταξιδι μεχρι την καρυταινα πιστευω καλα
τα πηγα:D (ψωναρα :lol: )
και αφου εχω ολες τις φωτο αν ειναι
σωστα και τα χμ παω για μεταλλιο :D
μιας και στην τοξοβολια εκανα 160 :a25:

ηταν μια υπεροχη εμπειρια και
ανυπομονω για την επομενη
ευχομαι σε ολους πολλα καλα
και ασφαλη χμ:wave2:

siraxanz
11/05/2009, 17:56
Και του χρόνου σε τα ίδια να παθουμε και ακόμα περισσότερα!!!:D

miraze
12/05/2009, 10:03
Πίσω και οι Γιαννιώτες....................:wave2:

Το φετινό 48ωρο (τόσο ήταν για εμάς) ήταν απολαυστικότατο.

Το πιό αστείο το διημέρου είναι αξιότιμο μέλος του moto.gr (ονοματαδελεμεπροσωπικοτητεςδεθιγουμε) το οποίο μισεί θανάσιμα τα bmw gs (αν και κάτοχος ενός) σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ που τον πετυχα προσπαθούσε με μίσος και μανία να καταστρέψει τους κυλίνδρους του στην άσφαλτο:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Είσαι τρελός λέμε φίλε.......................

:lol:

mesastou
12/05/2009, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
Yπάρχουν και χειρότερα (κοίτα το ρολόι) :lol:

http://img245.imageshack.us/img245/9218/img6067small.jpg

Δηλαδή έχασες 3 περίπου ώρες - κλεισμένος στο ξενοδοχείο - αντί να είσαι έξω και να απολαμβάνεις τοπία, ανθρώπους και κάστρα.

http://picasaweb.google.gr/Sarantak/36hours200910490509?authkey=Gv1sRgCKD5q4yMidW__QE&feat=directlink

http://picasaweb.google.gr/Sarantak/36hours200910290510?authkey=Gv1sRgCJSg-KLL67j8ggE&feat=directlink

Εγώ έχασα περίπου 1 ώρα κάνοντας το ίδιο ....

http://picasaweb.google.gr/Sarantak/Castles36Hours2009?authkey=Gv1sRgCPKk4IuPwoX8fA&feat=directlink

mesastou
12/05/2009, 11:32
Έβγαλα και τις καταναλώσεις μου :-)

http://www.spritmonitor.de/en/detail/335331.html

ALX GS 11½
12/05/2009, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από mesastou
Δηλαδή έχασες 3 περίπου ώρες - κλεισμένος στο ξενοδοχείο - αντί να είσαι έξω και να απολαμβάνεις τοπία, ανθρώπους και κάστρα.

http://picasaweb.google.gr/Sarantak/36hours200910490509?authkey=Gv1sRgCKD5q4yMidW__QE&feat=directlink

http://picasaweb.google.gr/Sarantak/36hours200910290510?authkey=Gv1sRgCJSg-KLL67j8ggE&feat=directlink

Εγώ έχασα περίπου 1 ώρα κάνοντας το ίδιο ....

http://picasaweb.google.gr/Sarantak/Castles36Hours2009?authkey=Gv1sRgCPKk4IuPwoX8fA&feat=directlink

Γι αυτό είπα πως υπάρχουν και χειρότερα. Αν και δεν τα έχασα τα τοπία κτλ...απλά τα είδα λίγο fast forward σε σχέση με άλλους :lol:

spyro
12/05/2009, 12:40

:rotflmao:

Τρελό σκηνικό. Ήμασταν γύρω στις 30 μηχανές μέχρι που να έρθετε και για 10 λεπτά ψάχναμε όλοι οι μαντράχαλοι στο Νοτιότερο τμημα της Ηπειρωτικής Ελλάδας στην μέση του πουθενά με φόντο το πέλαγος πιο είναι το ακριβές σημείο φωτογράφησης. Κάποιοι είχαν σηκώσει το αντίγραφο της φωτο που ειχε το roadbook ψηλά για να δούν με ποιον λόφο ταιριάζει το φόντο. :D
Πάλι καλά που δεν κατεβήκαμε στην ίδια την Βάθεια για να ψάχνουμε.

Πάντως όσοι πήγαν απο Αεορόπολη - Διρό - Τσικαλιά για Βάθεια και μετά πάλι πίσω γλύτωσαν τρελή κούραση. Όσοι πήγαν απο Κοτρωνα - Κόκαλα- Λάγια και είχαν και street λάστιχα φάγαμε μεγάλη ήτα απο κούραση :( και φυσικά το πληρώσαμε στην πορεία.

Απίστευτα τοπία βέβαια ουτε στα τρελά μου όνειρα δεν θα τα ειχα επισκεφτεί.

diktiomenos
12/05/2009, 15:09
Έβγαλα και τις καταναλώσεις μου :-)

http://www.spritmonitor.de/en/detail/335331.html

Να γράψω κι εγώ κατανάλωση; Θα πέσει πολύ κλάμα!:p

4,92lt/100Km μέση κατανάλωση, 133lt το 36ωρο μαζί με το Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη! :rotflmao:

npat
12/05/2009, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
O npat είχε προτείνει κάποια στιγμή το ArteCafe για τόπο συνάντησης. Δεν ξέρω αν βολεύει κάποιους ... αλλά έχει ωραίο κλίμα... :wacko:

Τι σχέση έχει αυτό με το 36ώρο?

:confused: :confused:

matsamitsou
12/05/2009, 16:48
Τι σχέσει έχει αυτό με το 36ώρο?

καμία .....
και έψαχνα να βρω που είναι το ποστ ...

DimChios
12/05/2009, 16:51
Τι σχέσει έχει αυτό με το 36ώρο?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ο,οοοτι να ναι!

:bigcry: :bigcry: :bigcry:

spyro
12/05/2009, 17:34
σε γειτονικό φόρουμ έχει αναπτυχθεί μια συζήτηση για τις εντυπώσεις μας απο το 36ωρο παραθέτω και εδώ αυτούσιο το πόστ που έγραψα για κάποιες απο τις εμπειρίες/εντυπώσεις μου απο αυτην την συγκλονιστική εμπειρία:

"δεν θα μιλήσω για χρόνους ουτε για κατανάλωση ουτε για μεση ωριαία ταχύτητα αλλα ουτε και για τα απίστευτα τοπία που είδα μεσα σε αυτες τις 2 μέρες.

Το συγκλονιστικότερο όλων ηταν το γεγονός ότι απο κάποιο σημείο και μετά (ειδικά την 2η μέρα) γινόταν επικίνδυνο. Είναι τόσες πολλές οι στροφές και τόσες πολλές οι ώρες πάνω στην σέλα οπου αρχίζεις να κρεμάς. Απο κάποιο σημείο και μετά το μυαλό αρχίζει να παραδίδει τα όπλα. Και ενώ διατηρείς έναν καλό ρυθμό και ενώ δεν έχεις κάνει καμία στάση πάνω από 10-15 λεπτά και ενώ δεν τρώς πολλά για να μην βαρύνεις και ενώ πίνεις πολλά υγρά για να μην αφυδατωθείς και ενώ και ενώ και ενώ …… το μυαλό λέει ΟΠΑ ΜΕΓΑΛΕ.

Είναι σε εκείνο το σημείο οπού αρχίζει το πραγματικό 36ωρο για μένα. Είναι το σημείο οπού πια αρχίζεις και τσαντίζεσαι. Αρχίζεις να αναρωτιέσαι για ποιο λόγο κάνεις αυτό το πράγμα. Αρχίζεις να μετράς τα ψιλογλυστρίματα ένα-ένα και όχι πια σαν ψιλοχαβαλέ καταστάσεις τεσταρίσματος των ορίων σου. Αρχίζουν τα σαμαράκια πλέον να σε ενοχλόυν και να βρίζεις τους Άγγλους για την άθλια πίσω ανάρτηση οπου σε ανάγκασε να σφίξεις το μηχανάκι γενικώς για να έχεις καλύτερη συμπεριφορά. Στο κάστρο της Μεθώνης είδα μια παρέα να τσακώνεται για ένα μικρο λαθάκι που έγινε από ένα μέλος τους στην κατεύθυνση που είχαν πάρει. Τους είδα παρακάτω να έχουν σταματήσει για να συζητήσουν και να έρθουν στα ισια τους.

Το Σάββατο ήταν όλα εύκολα. Γιατί την ώρα που αρχίζεις να ζαλίζεσαι και να χάνεις ένα μεγάλο μέρος της αυτοσυγκέντρωσης σου ξεκίνησαν 2 μεγάλες ευθείες για την επιστροφή. Το Σάββατο δεν προλάβαμε να μπούμε σε αυτήν την κατάσταση της επικύνδυνης κούρασης. Μέτα την φωτογραφία του κάστρου της Καλαμάτας οπού θα ξεκίναγε ο «χαμός» το μονο που είχαμε μπροστά μας ήταν η Εθνική οδός Καλαμάτας-Τριπόλεως και η Ευθεία της Κυπαρισσίας-Πύργου για την επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Ειλικρινά δεν φανταζόμουν τι με περίμενε από το μεσημέρι και μετά της Κυριακής.

Κάποια στιγμή μετά την Βάθεια για τον δρόμο προς την Αερόπολη-Καλαμάτα με περνάνε τα 2 Ducati (για αυτούς που ηταν εκει, αναφέρομαι για τα παιδιά με την κόκκινη και κίτρινη φανέλα που φόραγαν πάνω απο τα Δέρματα τους) τους συγκεκριμένους τους πετύχενα παντού και τις 2 μέρες. Μια αυτοι μπροστά μια εμείς. Ο leader της παρέας τους ητάν πάρα πολυ καλό τιμόνι και απο οτι φάνηκε απο τον ρυθμό του ειναι αρκετά χρόνια αναβάτης.

Στο συγκεκριμένο σημείο λοιπόν και ενώ έχουμε φάει ήδη κανα 4-5 ώρες συνεχόμενων ανεπάλληλων στροφών απο το Πολύδροσο- Σχολαρχείο (μεγάλη στάση για το παιχνίδι) μέχρι εκεί, περνάνε οι Ducaτιδες με εμφανή χαμηλότερο ρυθμό απο την προηγούμενη μέρα, οπότε για κανα μισάωρο στρίβουμε μαζί. (6 μηχανές το σύνολο - τρενάκι) και πάνω που η υπερένταση αρχίζει να δουλεύει και να ξυπνάω σιγά σιγά βλέπω τον συγκεκριμένο που προανέφερα σε μια έξοδο αριστερής και με όχι πάνω απο 40 χιλιόμετρα να χάνει την μηχανή!!! έτσι απλά.

Ουτε στα φρένα, ούτε γιατί το μπροστινό του γλίστρησε, ούτε κατα την διάρκεια της στροφής/πλάγιασμα ουτε γιατί το οδόστρωμα ήταν γεμάτο χαλίκια. Έτσι απλά και χωρίς κανένα σοβαρό λόγο. Μάλλον στην έξοδο το άνοιγμα του γκαζιού ήταν λίγο παραπάνω απο οτι χρειάζονταν, η μπορεί και να του ειχε ψιλογλυστρήσει το μπροστινό και πήγε με γκάζι να το διορθώσει. Ένα αχρείαστο και μαλακισμένο χάσιμο το οποίο δεν έκανε καμια σοβαρή ζημιά αλλά του χάλασε το 36ωρο γιατι το αριστερό grip μάλλον του ειχε σπάσει.

Μετά από αυτό και αφου σιγουρευτήκαμε ότι δεν μπορούσαμε να βοηθήσουμε άλλο, κάναμε μια μεγάλη στάση στο Καρδαμύλι για να πάρουμε τα ίσια μας. Στην Καλαμάτα φτάσαμε και άρχιζε να σουρουπώνει οπότε φοβηθήκαμε τον Ταΰγετο και την ζαλάδα και η κούραση δεν μας άφησε να πάμε στην Σπάρτη και να πάρουμε την φωτο του Μυστρά.

Όταν τελικά φτάσαμε στο Άργος συνειδητοποιήσαμε ότι η υπερένταση είχε υπερισχύσει της κούρασης και θα έβγαινε μια χαρά και η Σπάρτη αλλά ηταν πλέον αργά. Στο Terra τα συναισθήματα ηταν ανάμικτα γιατι η εμπειρία ήταν συγκλονιστική αλλά το γεγονός ότι δεν κάναμε τον Ταΰγετο και χάσαμε την φωτο του Μυστρά μας έκανε να είμαστε ψιλο στεναχωρημένοι.

Του χρόνου θέλει οπωσδήποτε περισσότερο σχεδιασμό και λιγότερο ενθουσιασμό πριν από την αναχώρηση. Ο ανταγωνισμός αν και δεν μπορεί μεταφραστεί σε πόντους σε παρακινεί να κάνεις πράγματα που σου στοιχίζουν στην πορεία της ημέρας. Υπήρξαν κομμάτια οπού για 2 ώρες συνεχόμενα οδηγούσαμε δίχως αύριο, ειδικα την Κυριακή το πρωι στο απίστευτο κομμάτι της Κρέστενας-Μεγαλόπολής. Δεν έπρεπε. Μας στοίχησε στην πορεία. Όπως μας στοίχισε το γεγονός ότι στην Μονεμβασιά ενώ χρειαζόμασταν 10 λεπτάκια ξεκούρασης παραπάνω βλέποντας άλλους να φεύγουν από την φωτο γρήγορα παρασυρθήκαμε και ξεκινήσαμε και εμείς χωρίς να έχουμε φορτώσει μπαταρίες. Νομίζαμε ότι χάνουμε χρόνο. :a018:

Την Κυριακή αποδείχτηκε γιατί εγω ο αδερφός μου και ο φίλος φοράγαμε το μπλε περιβραχιόνιο του ψάρακλα. Ελπίζω του χρόνου που θα πάρω μέρος σίγουρα να φανεί λίγο περισσότερο η φετινή εμπειρία και να μην κάνουμε τόσα λάθη.

Στο Terra το βράδυ ακούσαμε ότι ένα ζευγάρι με μια Varadero είχε ατύχημα. Τον οδηγό τον πήρανε με ασθενοφόρο. Ευτυχώς η συνεπιβάτης δεν έπαθε τίποτα. Η κούραση ηταν τόση μεγάλη οπου ένα παιδί πηγαίνοντας στο κτήριο του Terra στον τερματισμό χωρις να το καταλάβει και ενώ πηγαινε να περάσει από την πόρτα μπερδεύτηκε και πέρασε μέσα από την τζαμαρία. Για λίγο γλύτωσε το κεφάλι του από το τζάμι που έπεσε, το οποίο του ψιλο-έσκισε το πόδι. Ήταν τόσο χαμένος που δεν συνειδητοποίησε ότι είχε γλυτώσει το κεφάλι του και παραπονιόταν γιατι έχασε 250 ευρώ για την μολις αγορασμένη cordura του!!!!!!!!!!!! :dizzy:

Τέλος πάντων θα μπορούσα να γράφω εμπειρίες και παραστάσεις μέχρι αύριο.

Και του χρόνου να μαστε καλά να περάσουμε ανάλογες εμπειρίες.

:beer:

spyro
12/05/2009, 17:39
σε απάντηση του δικού μου ποστ ενας φίλος με ενημέρωσε τι έγινε τελικά με τον φιλο με το Ducati:

"Προφανως εννοεις τον φιλο μου τον Σπυρακο με το κιτρινο Ducati..ναι και αυτος και ο αλλος που ηταν μαζι ειναι καλοι οδηγοι...μαλιστα ο Σπυρακος
ειναι και αγωνιζομενος και ειναι και γαμω τα παιδια!

Δεν επεσε οπως λες, δηλ απο τις αιτιες που λες, γλυστραγε και οπως μπηκε και ηθελε να διορθωσει ελαχιστα χαΐδευοντας το μπροστινο φρενο του
εφυγε... απλα χαΐδεψε το μπροστινο και τπτ αλλο, ομως το εχασε και η πτωση ηρθε απο το μπροστινο λοιπον...επισκευασανε το grip και συνεχισαν!"

nic mor
12/05/2009, 18:05
ποσα χμ κανατε ρε παιδια;
εγω εκανα 1620χμ ακουω
αλλους να λενε για 1590
αλλους 1650 κτλ :confused:
το μετρισε κανεις με gps;

spyro
12/05/2009, 18:24
Η αλήθεια είναι βέβαια οτι του φίλου μου του Λευτέρη στην παρέα του οφείλω μια μεγάλη συγνώμη αν και δεν διαβάζει το φόρουμ :D γιατί και απο αντοχές το παιδί δόξα τον Θεό έχει (λόγω της συμμετοχής του σε enduro αγώνες και εβδομαδιαίες προπονήσεις) αλλά και του δαιμονισμένου και άπιαστου ρυθμού που μπορεί να αναπτύξει για πολλές ώρες. Τον παρακάλεσα κάποια στιγμή να φύγει και να μην περιμένει αλλά προτίμησε την παρέα :sick:

του χρόνου θα τον στείλω μόνο του το παλιο κουλάδι αντε πια :a26:

npat
12/05/2009, 19:04
Θα συμφωνήσω με τον Σπύρο.

Το 36ώρο είναι πολλά πράγματα: Είναι υπέροχες διαδρομές, είναι απίστευτα τοπία, είναι μια γιορτή του μοτοσυκλετισμού, είναι προγραμματισμός, είναι πειθαρχεία, είναι, είναι, είναι...

Πάνω από όλα, όμως, είναι παραλογισμός. Είναι εκείνη η εξώκοσμη στιγμή που, αργά το μεσημέρι, βρίσκεσαι μόνος σου στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας κοιτάζοντας τη θάλασσα και συνειδητοποιείς που βρισκόσουν λίγες μόνο ώρες πριν και πόσο δρόμο έχεις ακόμη να κάνεις. Η κούραση σε έχει καταβάλει, αλλά σε πείσμα αυτής αποφασίζεις να συνεχίσεις. Λες "θα το βγάλω!", βάζεις κεφάλι κάτω και αρχίζεις να οδηγάς. Τώρα πια δεν έχει στάσεις, δεν έχει ξεκούραση, δεν έχει χαβαλέ---είσαι εσύ, η μοτοσυκλέτα και ο δρόμος. Όλα τα άλλα είναι ασήμαντα---τα έχει ξεπλύνει το ποτάμι των ενδορφινών και το τρίπτυχο αναβάτης-μοτοσυκλέτα-διαδρομή γίνονται ένα. Η κούραση ανάγεται σε ασήμαντη λεπτομέρεια και απ' την στιγμή που μυαλό και σώμα έχουν πάρει για πρώτη φορά στα σοβαρά αυτό που πας να κάνεις βλέπεις πόσο μακρυά είναι στην πραγματικότητα τα όρια που θαρρούσες ότι έχεις ήδη ξεπεράσει. Η στιγμή είναι γνησίως μεταφυσική και όποιος δεν το έχει ζήσει δεν πρόκειται να καταλάβει. Άλλοι αναζητούν τη θέωση ξυπόλητοι στην έρημο και άλλοι, χωρίς να το ξέρουν, καβάλα σε μια σέλα γράφοντας χιλιόμετρα πέρα από κάθε λογική. Όπως τη βρίσκει κανείς. Το ίδιο πράγμα είναι. Και τα δύο σε φέρνουν στα όριά σου, και τα δύο είναι επικίνδυνα, και τα δύο χλευάζονται από το λογοκεντρικό κατεστημένο, και τα δύο, όμως, σου χαρίζουν μικρές, μοναδικές, αναλαμπές αυτογνωσίας. Αν αυτό τελικά αξίζει είναι---και θα είναι---ανοικτό θέμα.

Για να το πω κι αλλιώς. Μάγκες ας μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας: Το 36ώρο είναι ναρκωτικό. Ας το απολαμβάνουμε μέχρι να το απαγορεύσουν.

blackbusa
12/05/2009, 19:09
Θα συμφωνήσω με τον Σπύρο.

Το 36ώρο είναι πολλά πράγματα: Είναι υπέροχες διαδρομές, είναι απίστευτα τοπία, είναι μια γιορτή του μοτοσυκλετισμού, είναι προγραμματισμός, είναι πειθαρχεία, είναι, είναι, είναι...

Πάνω από όλα, όμως, είναι παραλογισμός. Είναι εκείνη η εξώκοσμη στιγμή που, αργά το μεσημέρι, βρίσκεσαι μόνος σου στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας κοιτάζοντας τη θάλασσα και συνειδητοποιείς που βρισκόσουν λίγες μόνο ώρες πριν και πόσο δρόμο έχεις ακόμη να κάνεις. Η κούραση σε έχει καταβάλει, αλλά σε πείσμα αυτής αποφασίζεις να συνεχίσεις. Λες "θα το βγάλω!", βάζεις κεφάλι κάτω και αρχίζεις να οδηγάς. Τώρα πια δεν έχει στάσεις, δεν έχει ξεκούραση, δεν έχει χαβαλέ---είσαι εσύ, η μοτοσυκλέτα και ο δρόμος. Όλα τα άλλα είναι ασήμαντα---τα έχει ξεπλύνει το ποτάμι των ενδορφινών και το τρίπτυχο αναβάτης-μοτοσυκλέτα-διαδρομή γίνονται ένα. Η κούραση ανάγεται σε ασήμαντη λεπτομέρεια και απ' την στιγμή που, μυαλό και σώμα, έχουν πάρει για πρώτη φορά στα σοβαρά αυτό που πας να κάνεις βλέπεις πόσο μακρυά είναι στην πραγματικότητα τα όρια που θαρρούσες ότι έχεις ήδη ξεπεράσει. Η στιγμή είναι γνησίως μεταφυσική και όποιος δεν το έχει ζήσει δεν πρόκειται να καταλάβει. Άλλοι αναζητούν τη θέωση ξυπόλητοι στην έρημο και άλλοι, χωρίς να το ξέρουν, καβάλα σε μια σέλα γράφοντας χιλιόμετρα πέρα από κάθε λογική---όπως τη βρίσκει κανείς. Το ίδιο πράγμα είναι. Και τα δύο σε φέρνουν στα όριά σου, και τα δύο είναι επικίνδυνα, και τα δύο χλευάζονται από το λογοκεντρικό κατεστημένο, και τα δύο, όμως, σου χαρίζουν μικρές, μοναδικές, αναλαμπές αυτογνωσίας. Αν αυτό τελικά αξίζει είναι---και θα είναι---ανοικτό θέμα.

Για να το πω κι αλλιώς. Μάγκες ας μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας: Το 36ώρο είναι ναρκωτικό. Ας το απολαμβάνουμε μέχρι να το απαγορεύσουν.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και που να βρεθητε με τον Θου Βου για 25 μερες στην αλλη ακρη της Ευρωπης....

ΦΛΩΡΟΙ....

παντως παντα τετοια και ανωτερα....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

npat
12/05/2009, 19:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

και που να βρεθητε με τον Θου Βου για 25 μερες στην αλλη ακρη της Ευρωπης....

Αυτό ρε δεν είναι ναρκωτικό! Είναι παρά-φύση ασέλγεια!

filipp0s
12/05/2009, 19:25
... Το 36ώρο είναι ναρκωτικό. Ας το απολαμβάνουμε μέχρι να το απαγορεύσουν.

γι αυτο άλλωστε εφηύραμε και τις ΠΣΚ! Για να "γινόμαστε" λιγάκι... :winka: :a44: :lol:

npat
12/05/2009, 19:30
γι αυτο άλλωστε εφηύραμε και τις ΠΣΚ! Για να "γινόμαστε" λιγάκι... :winka: :a44: :lol:

bikerted
12/05/2009, 19:39

Έτσι........:evil: :evil: :smokin: :beer: :beer: :beer:

siraxanz
12/05/2009, 21:19
Κάποτε διάβασα, δεν θυμάμε που, μάλλον εδώ και μάλλον ο Uriah Heep το είχε γράψει,
ότι αν πας με πολλά εξαντλήσε γρήγορα και θες συνέχεια να σταματάς κλπ.
Ενώ αν κρατάς μια στρωτή ενιαία ταχύτητα μπορείς να ταξιδεύεις με τις ώρες.
Μάλιστα πρέπει να ανέφερε το ποστ τα 120-130κμ σαν σωστή ταχύτητα ταξιδιού (πολύωρου εννοείται).
Ομολογώ ότι με παραξένεψε η άποψη και με προβλημάτισε αρκετά, για να το λέει ο άνθρωπος σκέφτηκα
κάτι θα ξέρει η κάτι θα έχει καταλάβει τεσπα στα τόσα ταξίδια του.
Η δική μου σκέψη και άποψη μέσα από την εμπειρία μου βέβαια από διάφορα ταξίδια αλλά και από τρία 36ωρα
είναι ότι η κούραση έρχεται αργά η γρήγορα και το 120-130κμ είναι σχετικό και εξαρτάται από κάθε ένα προσωπικά και τις προσωπικές αντοχές
αλλά και από την μηχανή.
Αλλιώς ταξίδευε ο αναβάτης με το σούπερ εντούρο και αλλιώς ένας με σπόρ τουρινγκ μοτο.
Έτσι κ αλλιώς όμως το 36ωρο είναι μια πρόκληση και σαν τέτοιο πιστεύω το βλέπουν όλοι οι συμμετέχοντες, τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι σαν αναβάτης.
Όσα παιδιά σταμάτησαν και συνέχισαν την επόμενη ημέρα εγώ θεωρώ ότι λογικά έπραξαν, πρώτα η ζωή και μετά όλα τα άλλα.
Ήταν ένα σκληρό 36ωρο μέσα σε λογικά πλαίσια και θα έλεγα και επιτυχημένο, είμαι Πελοποννήσιος και σχεδόν κάθε Κυριακή
βγαίνω με την μοτο γιά μοτοταξιδάκια αλλά υπήρξαν τόποι και τοποθεσίες που δεν τις είχα ξανακάνει πχ Τζιτζινα-Γεράκι αλλά και την επάνω Μάνη τι τόποι αλήθεια, μαγικοί...
Καλή προετοιμασία, καλή φυσική κατάσταση, κουράγιο και πολλή μελέτη του χάρτη πριν το ξεκίνημα.
Άλλο ένα 36ωρο πέρασε και μας άφησε μια γλυκιά και ευχάριστη ανάμνηση να μας φορτίζει μέχρι το επόμενο, μακάρι να είναι το ίδιο και λίγο δυσκολότερο.
Και του χρόνου συμμετοχή εύχομαι σε όλους τους συμμετήχαντες
συμφορουμίτες και όχι μόνο

:wave2: :wave2:

spyro
13/05/2009, 00:06
Άλλοι αναζητούν τη θέωση ξυπόλητοι στην έρημο και άλλοι, χωρίς να το ξέρουν, καβάλα σε μια σέλα γράφοντας χιλιόμετρα πέρα από κάθε λογική---όπως τη βρίσκει κανείς. Το ίδιο πράγμα είναι. Και τα δύο σε φέρνουν στα όριά σου, και τα δύο είναι επικίνδυνα, και τα δύο χλευάζονται από το λογοκεντρικό κατεστημένο, και τα δύο, όμως, σου χαρίζουν μικρές, μοναδικές, αναλαμπές αυτογνωσίας. Αν αυτό τελικά αξίζει είναι---και θα είναι---ανοικτό θέμα.

:a23: :a23: :a23:
δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη παρομοίωση

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat Για να το πω κι αλλιώς. Μάγκες ας μην κρυβόμαστε πίσω απ' το δάχτυλό μας: Το 36ώρο είναι ναρκωτικό. Ας το απολαμβάνουμε μέχρι να το απαγορεύσουν.

μην το γελάς καθόλου, εγω πάντως εχω τα κλασικά σημάδια στέρησης, ειδικά εχτες. Ήμουν σε μια κατάσταση ψιλο-κατάθλιψης

road spirit
13/05/2009, 12:15
@ νπατ : το ποστ σου να διαχωριστεί και να γίνει στικυ :beer:

εύχομαι του χρόνου να μην το χάσω και να σας κάνω παρέα

mesastou
13/05/2009, 12:50
Μεγάλο σχολείο οδήγησης το‭ ‬36ώρο.‭ ‬Μαθαίνεις οικονομικό‭ (‬ειδικά όταν κινδυνεύεις‭)‬,‭ ‬χυτό τρόπο οδήγησης,‭ ‬με ελάχιστα φρένα,‭ ‬περιορισμένες αλλαγές ταχυτήτων,‭ ‬προοδευτικό άνοιγμα‭ – ‬κλείσιμο του γκαζιού,‭ ‬κατά το δυνατόν ομαλές αλλαγές ταχυτήτων.‭ ‬Έτσι προστατεύεις την μέση σου‭ (‬άγγιξα τα‭ ‬40‭)‬.
Αν πονούν τα χέρια‭ (‬π.χ.‭ ‬δάχτυλα‭ – ‬που μου συνέβη‭) ‬σημαίνει ότι κάτι λάθος κάνουμε.‭ ‬Πιθανότατα βάζουμε περισσότερη δύναμη από ότι χρειάζεται.

Τι θα ήθελα να αλλάξει‭;

Α.‭ ‬Υπάρχουν νυχτερινοί‭ & ‬πρωινοί τύποι.‭ ‬Η μοτοσυκλέτα όμως θέλει φως‭! ‬Εκείνος που θα εκμεταλλευτεί το φως‭ ‬-‭ ‬ειδικά στο δευτερεύον οδικό μας δίκτυο‭ – ‬είναι ο έξυπνος μοτοσυκλετιστής‭ – ‬οπότε και θα πρέπει να βραβεύεται.‭ ‬Η αναχώρηση λοιπόν θα πρέπει να ξεκινά‭ ‬1-3‭ ‬ώρες πριν την ανατολή του ήλιου‭ (‬π.χ.‭ ‬στο‭ ‬36ώρο του‭ ‬2009‭ ‬μία ώρα,‭ ‬όσο χρειαζόμαστε για να αφήσουμε την εθνική οδό‭)‬.‭ ‬Επίσης η άφιξη‭ ‬-με την ίδια περίπου λογική‭ – ‬θα πρέπει να είναι‭ ‬1-3‭ ‬ώρες μετά την δύση του ηλίου το αργότερο.

Έτσι λοιπόν θα πρέπει να υπάρχουν προτεινόμενες ώρες διέλευσης από διάφορα σημεία.‭ ‬Έτσι π.χ.‭ ‬εγώ δεν θα είχα πάει Μονεμβασία και ίσως θα είχα κάνει το Καλαμάτα‭ – ‬Σπάρτη‭ (‬που όλοι έλεγαν πως άξιζε‭)‬.‭ ‬Από την άλλη βέβαια έτσι δεν θα τύχαινα στο τρομερό φως που είχε στην Βάθεια και μετά,‭ ‬και οι φωτογραφίες μου δεν θα ήταν έτσι φωτισμένες.‭ ‬Συνειρμικά λοιπόν,‭ ‬μου έρχεται και η πρόταση να υπάρχει βαθμολογία για τις διαδρομές,‭ ‬π.χ.‭ ‬η Καλαμάτα‭ – ‬Σπάρτη παίρνει‭ ‬10‭ ‬πόντους,‭ ‬η Σκάλα-Μονεμβασία-Σκάλα‭ ‬5,‭ ‬οπότε διαλέγω να χάσω αυτήν ώστε να πάρω περισσότερούς πόντους.

Β.‭ ‬Καφέδες,‭ ‬φαγητό‭ ‬,‭ ‬μπύρες και άλλα τέτοια δεν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στο ποσό συμμετοχής‭! (‬Γνωρίζεται τι προσφέρουν στα μαθήματα‭ ‬css‭; ‬Περίπου τέτοια τροφή χρειαζόμαστε‭)‬.‭ ‬Δεν πίνουν όλοι καφέ‭; ‬Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα μια κερασμένη μπύρα το βράδυ στο ξενοδοχείο παρά να τον πρωινό καφέ‭ – ‬που προκάλεσε και καθυστέρηση.‭ ‬Δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα στο φαγητό.‭ ‬Μια συμφωνία ή επιδότηση τιμών‭ (‬π.χ.‭ ‬σάντουιτς‭ ‬1ευρώ που είδα στο Πολύδροσο Λακωνίας‭ (‬Τσίντζινα‭)) ‬δεν το θεωρώ κακή ιδέα.‭ ‬Επίσης μια επιδότηση διοδίων ή την προπληρωμή τους ή κάποιο κουπόνι ώστε να μην βγάζουμε τα γάντια‭ (‬δύσκολο μάλλον κάτι τέτοιο‭)‬.‭ ‬Σίγουρα πολύ εύκολο είναι να είναι εκεί κάποιος της επιτροπής για να πληρώνει επιτόπου για όσους μοτοσυκλετιστές φέρουν το περιβραχιόνιο.‭

Γ.‭ ‬Συνεργασία με την αστυνομία για παραβιάσεις του ΚΟΚ.‭ ‬Στις ευθείες π.χ.‭ ‬το ταξίδι με πάνω από το όριο δικαιολογεί κλήση.‭ ‬Όποιος παίρνει κλήση να τιμωρείται και με πόντους ποινής.‭

Εναλλακτικά μπορεί η λέσχη να νοικιάζει εξοπλισμό από περιοδικά π.χ.‭ ‬αυτοκινήτου και να βρίσκει και κατάλληλους ανθρώπους που να στήνονται κρυμμένοι.‭ ‬Σε ένα πολυσύχναστο χωριό όπως η Μονεμβασία να είναι θεσπισμένο ένα όριο π.χ.‭ ‬50χλμ/ώρα,‭ ‬σε ένα άλλο,‭ ‬π.χ.‭ ‬στο Γεράκι μπορεί π.χ.‭ ‬να είναι‭ ‬65χλμ/ώρα.‭ ‬Λαμβάνοντας υπόψη δηλαδή ότι οι μοτοσυκλέτες φρενάρουν σαφώς καλύτερα από τα αυτοκίνητα,‭ ‬όχι μόνο επειδή έχουν μαλακότερες γόμες στα ελαστικά τους.‭

Δ.‭ ‬Επιβράβευση κατανάλωσης Αυτό πάει παρέα με το Γ.‭ ‬αλλά και με την‭ ‬1η παράγραφο.‭ ‬Έχει βέβαια και περιβαλλοντολογικές επιπτώσεις.‭ ‬Μοτοσυκλέτες που δεν έχουν κάρτα καυσαερίων να μην συμμετέχουν.‭ (‬ναι,‭ ‬ξέρω‭ – ‬εδώ γελάμε‭)‬.‭ ‬Ο καλός μοτοσυκλετιστής πρέπει να οδηγεί οικονομικά όχι όμως εις βάρος της ασφάλειας του‭ (‬π.χ.‭ ‬με λάθος σχέση στο κιβώτιο,‭ ‬με κοιμησικό τρόπο‭)‬.‭ ‬Η κατανάλωση είναι βέβαια συνάρτηση του βάρους,‭ ‬της ιπποδύναμης,‭ ‬του αριθμού των κυλίνδρων κ.α.‭ ‬Θεωρώ πως πάνω από‭ ‬9λίτρα/100‭ ‬χλμ είναι εξωφρενική‭! ‬Συνειρμικά λοιπόν και πάλι θα μπορούσε να γίνει μια συνεργασία με τα βενζινάδικα‭ – ‬προπληρωμένη βενζίνη‭! ‬Δεν βγάζουμε γάντια-κράνος,‭ ‬γεμίζουμε,‭ ‬καταγραφή και φύγαμε.‭ ‬Κάνουμε την στάση μας κάπου ποιο όμορφα από τα βενζινάδικα,‭ ‬εκτός αν υπάρχει κάτι άξιο λόγου στο βενζινάδικο‭ (‬π.χ.‭ ‬νερό,‭ ‬αντικείμενα για φωτογράφιση,‭ ‬τουαλέτα,‭ ‬ωραίες γυναίκες‭ … )

Ε.‭ ‬Ο μοτοσυκλετιστής πρέπει‭ ‬να τρώει κατάλληλα.‭ (‬αυτό πάει με το Β κάπως‭)‬.‭ ‬Μετά το‭ ‬36ώρο ίσως πρέπει να έχει χάσει και ένα κιλό.‭ ‬Επίσης οι δείκτες υγείας του να είναι σε αποδεκτά επίπεδα.

ΣΤ.‭ ‬Δεν πρέπει να είμαστε‭ ‬τρισάθλιοι.‭ ‬Να μην βρωμάνε ούτε τα χνώτα μας ούτε ο ιδρώτας μας.‭ ‬Τα δόντια μας να είναι σχετικά καθαρά.

mesastou
13/05/2009, 12:51
sorry, το κλείσιμο παρένθεσης έγινε φατσούλα.

το μεγαλύτερο ποστ που έχω κάνει, sorry και για αυτό.

ALX GS 11½
13/05/2009, 12:59

:eyepop: :look: :dizzy:

npat
13/05/2009, 13:08
ΣΤ.‭ ‬Δεν πρέπει να είμαστε‭ ‬τρισάθλιοι.‭ ‬Να μην βρωμάνε ούτε τα χνώτα μας ούτε ο ιδρώτας μας.‭ ‬Τα δόντια μας να είναι σχετικά καθαρά.

Πες μου ότι κάνεις πλάκα!

:eek: :eek: :eyepop: :eyepop:

TROOPER
13/05/2009, 13:10
Πες μου ότι κάνεις πλάκα!

:eek: :eek: :eyepop: :eyepop:

αντε απο δω ρε βρωμομηχανοβιε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

npat
13/05/2009, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αντε απο δω ρε βρωμομηχανοβιε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φίλε είσαι ακομβίωτος και αξούριστος---10 βαθμούς ποινής!

TROOPER
13/05/2009, 13:15
Φίλε είσαι ακομβίωτος και αξούριστος---10 βαθμούς ποινής!

ναι αλλα εχω αναπτηρα.10 τσιγαρα ποινης για σενα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

thou-vou
13/05/2009, 13:27
Αυτό ρε δεν είναι ναρκωτικό! Είναι παρά-φύση ασέλγεια!

πάμε για δέκα και όποιος αντέξει... μετά όσοι μιλάνε ακόμα συνεχίζουν... :bawl: :bawl: :bawl:

npat
13/05/2009, 13:28
Υπενθυμίζω ότι σήμερα, στις εννιά το βράδυ, στο εντευκτήριο της Λέσχης Moto Guzzi, πρέπει να κατατεθούν οι φωτογραφίες του 12ου 36ωρου

filipp0s
13/05/2009, 13:29
Υπενθυμίζω ότι σήμερα, στις εννιά το βράδυ, στο εντευκτήριο της Λέσχης Moto Guzzi, πρέπει να κατατεθούν οι φωτογραφίες του 12ου 36ωρου

μην ξεχάσετε να πλύνετε τα δόντια σας :lol: :lol: :lol:

thou-vou
13/05/2009, 13:35

:bigcry: :bigcry:

antsoar
13/05/2009, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
:bigcry: :bigcry:

Και τα πόδια σας

(Άσχετο αλλά κάνει ομοιοκαταληξία):lol: :lol:

mesastou
13/05/2009, 14:04

Προτείνω και την χρήση μεσοδόντιων :lol:
Να και ένα καλό link in.gr (http://health.in.gr/andras/Article.asp?ArticleId=18885&CurrentTopId=18661&IssueTitle=%CD%EF%F3%DE%EC%E1%F4%E1)

Πλάκα πλάκα εγώ θα ντρεπόμουν να ρωτήσω το ντόπιο ψιλικατζίδικο - όπου συνήθως σταματάω για νερό & διάλειμμα - με κίτρινα δόντια με υπολείμματα τροφίμων και ... πως θα μπω μέσα αν στάζω από τον ιδρώτα.... (άντε τώρα να βρεις σωστό εξοπλισμό που να μην σε ζεσταίνει υπερβολικά :rolleyes: ):confused:

ALX GS 11½
13/05/2009, 15:09
Προτείνω και την χρήση μεσοδόντιων :lol:
Να και ένα καλό link in.gr (http://health.in.gr/andras/Article.asp?ArticleId=18885&CurrentTopId=18661&IssueTitle=%CD%EF%F3%DE%EC%E1%F4%E1)

Πλάκα πλάκα εγώ θα ντρεπόμουν να ρωτήσω το ντόπιο ψιλικατζίδικο - όπου συνήθως σταματάω για νερό & διάλειμμα - με κίτρινα δόντια με υπολείμματα τροφίμων και ... πως θα μπω μέσα αν στάζω από τον ιδρώτα.... (άντε τώρα να βρεις σωστό εξοπλισμό που να μην σε ζεσταίνει υπερβολικά :rolleyes: ):confused:

Aντώνη...είσαι άρρωστος λέμε :lol:

Εγώ αυτά που λες θα τα έκανα (τόσο σχολαστικά) μόνο αν οι Guzzαίοι από το επόμενο 36ωρο μέσα στην τιμή συμμετοχής έβαζαν και κοπέλες που στο ξενοδοχείο το βράδυ θα μας έκαναν μασάζ με χαλαρωτικά αρωματικά έλαια :rotflmao: (και καταλαβαίνεις για πιο λόγο φαντάζομαι) :D

mesastou
13/05/2009, 15:31
Μου αρέσει πολύ η υπογραφή σου :) τόσο που σκέφτομαι να στην κλέψω αλλά ... δεν λέει.

Πρόταση: Νοίκιασε κάτι SS ή δανείσου ή αγόρασε ένα παλαιό και ... μπες στις Σέρρες (φτιάξε και ένα trailer για να την πηγαίνεις ως εκεί με την GS σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: )

... αλλά και με την GS γιατί να μην μπεις ; ... λίγο πριν αλλάξεις λάστιχα :smilea: ...μήπως θέλεις παρέα; Αν ναι μέσα για κάποιο track day ή εκπαιδευτικό session. Είμαι σε σκέψεις για css στις Σέρρες το άλλο ΣΚ.

Όσο για το μασαζ (με την ακριβή έννοια της λέξης) , ναι θα έπρεπε και αυτό να περιλαμβάνεται στην τιμή για τους 3 πρώτους κάθε μέρας, για την ακρίβεια θα πρότεινα shiatsu :wacko: (δεν κάνω πλάκα)

ALX GS 11½
13/05/2009, 16:28
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί τέτοια εμμονή για να μπω στην πίστα! Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος?

Όσο για τα άλλα... όταν είσαι 10 και πλέον ώρες στο δρόμο με τον κ@λο σου να έχει γίνει σαν κόντρα πλακέ από την σέλα... και σιάτσου δέχεσαι και απλό δέχεσαι και όλα τα δέχεσαι... :D

gcrook
13/05/2009, 16:40
Προσοχη ανακοινωση:
Απο εδω και στο εξης οσοι θελουν να συμμετασχουν σε βολτα παρακαλω οπως προσκομισουν στον χωρο συναντησης,εξετασεις αιματος,πανοραμικη στοματος,εξετασεις δερματολογου,γνωματευση αθλιατρου/διαιτολογου/καρδιολογου/παθολογου/ψιχιατρου.

Αναβατες με υψηλα τριγλυκεριδια,χοληστερινη,θυροειδη,ψειρες,στρες,υψηλ δεικτη σωματικης μαζας,δερματικες παθησεις,πιτυριδα,λιπαρη επιδερμιδα,φρονιμητες που φυτρωνουν στραβα,χαλασμενα δοντια,αξυριστες μασχαλες,μακρυα νυχια (χεριων/ποδιων) τριχες στην μυτη,τριχες στα @@, τριχες γενικα δεν θα γινονται δεκτοι.
Παρακαλω επισης,οπως προσκομισατε:

1)Μπεταντιν.
2)Οξυζενε.
3)Πουδρα.
4)Μωρομαντηλα.
5)3 (τρεις) αλαξιες εσωρουχα.
6) Νυχοκοπτες.
7) Οδοντοκρεμα
8) Οδοντοβουρτσα.
9) Οδοντικο νημα για κανονικη χρηση.
10) οδοντικο νημα για πετρα.
11) Lysterine η οποιοδηποτε στοματικο διαλυμμα.
12) Σαμπουαν,σαπουνι.
13) 3 πετσετες (σωμα ποδιων προσωπου)
14) Χτενα πλυμενη με ξυδι.

Ευχαριστω, Δοκτωρ Τζοζεφ Μενγκελε.

163587

miraze
13/05/2009, 16:45

Σήμερα θα μάθουμε και τα αποτελέσματα δηλαδή?

Ελπίζω να έφτασαν οι φωτό που στείλαμε οι εκτός Αθηνών συμμετέχοντες.

dimzab
13/05/2009, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Σήμερα θα μάθουμε και τα αποτελέσματα δηλαδή?

Ελπίζω να έφτασαν οι φωτό που στείλαμε οι εκτός Αθηνών συμμετέχοντες.

Όχι, σημερα δείνουμε τις φωτο.
Αποτελέσματα θα βγουν αφου εξετάσουν τις φωτό οι guzzαιοι.
Ισως σήμερα μας πουνε πότε, αλλιώς θα περιμένουμε ανακοίνωση...
Λογικά, σε κανα-δυο βδομάδες.

DimChios
13/05/2009, 16:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Προσοχη ανακοινωση:
Απο εδω και στο εξης οσοι θελουν να συμμετασχουν σε βολτα παρακαλω οπως προσκομισουν στον χωρο συναντησης,εξετασεις αιματος,πανοραμικη στοματος,εξετασεις δερματολογου,γνωματευση αθλιατρου/διαιτολογου/καρδιολογου/παθολογου/ψιχιατρου.

Αναβατες με υψηλα τριγλυκεριδια,χοληστερινη,θυροειδη,ψειρες,στρες,υψηλ δεικτη σωματικης μαζας,δερματικες παθησεις,πιτυριδα,λιπαρη επιδερμιδα,φρονιμητες που φυτρωνουν στραβα,χαλασμενα δοντια,αξυριστες μασχαλες,μακρυα νυχια (χεριων/ποδιων) τριχες στην μυτη,τριχες στα @@, τριχες γενικα δεν θα γινονται δεκτοι.
Παρακαλω επισης,οπως προσκομισατε:

1)Μπεταντιν.
2)Οξυζενε.
3)Πουδρα.
4)Μωρομαντηλα.
5)3 (τρεις) αλαξιες εσωρουχα.
6) Νυχοκοπτες.
7) Οδοντοκρεμα
8) Οδοντοβουρτσα.
9) Οδοντικο νημα για κανονικη χρηση.
10) οδοντικο νημα για πετρα.
11) Lysterine η οποιοδηποτε στοματικο διαλυμμα.
12) Σαμπουαν,σαπουνι.
13) 3 πετσετες (σωμα ποδιων προσωπου)
14) Χτενα πλυμενη με ξυδι.

Ευχαριστω, Δοκτωρ Τζοζεφ Μενγκελε.

οχι που δε θα γραφε!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

miraze
13/05/2009, 17:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
Όχι, σημερα δείνουμε τις φωτο.
Αποτελέσματα θα βγουν αφου εξετάσουν τις φωτό οι guzzαιοι.
Ισως σήμερα μας πουνε πότε, αλλιώς θα περιμένουμε ανακοίνωση...
Λογικά, σε κανα-δυο βδομάδες.

Spam on

Καμμένος διάλογος μεταξύ δύο 36ωριτών μετά από 12 ώρες ατελείωτων στροφών ψάχνοντας τον Μυστρά

-Παιδιά δεν είναι από εδώ ο Μυστράς, πήγα 4 χλμ και δεν τον βρήκα

-Ναι ρε, πάμε προς Σπάρτη και θα τον βρούμε.

Η πινακίδα δίπλα μας έγραφε ΠΡΟΣ ΜΥΣΤΡΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αν δεν έχεις χαθεί έστω και για λίγο στο 36ωρο κάτι δεν πάει καλά (edit by 36ωρίτη που συμμετέχει από το πρώτο)

Spam off

Δημήτρη αν πάς μπορείς να ρωτήσεις αν φτάσανε οι φωτό από τους Γιαννιώτες?

dimzab
13/05/2009, 17:15
Spam on

Καμμένος διάλογος μεταξύ δύο 36ωριτών μετά από 12 ώρες ατελείωτων στροφών ψάχνοντας τον Μυστρά

-Παιδιά δεν είναι από εδώ ο Μυστράς, πήγα 4 χλμ και δεν τον βρήκα

-Ναι ρε, πάμε προς Σπάρτη και θα τον βρούμε.

Η πινακίδα δίπλα μας έγραφε ΠΡΟΣ ΜΥΣΤΡΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αν δεν έχεις χαθεί έστω και για λίγο στο 36ωρο κάτι δεν πάει καλά (edit by 36ωρίτη που συμμετέχει από το πρώτο)

Spam off

Δημήτρη αν πάς μπορείς να ρωτήσεις αν φτάσανε οι φωτό από τους Γιαννιώτες?

:lol: :lol: :lol: :rotflmao:
Άσε είχα κάνει πάνω από το μισό προς Μυστρά όταν πήρα την απόφαση να γυρίσω... :hypnotize :uplate: :eyepop: :lol:
Βλέπω και σας που το σκεφτόσασταν... Δεν ήθελε πολύ εκείνη την ώρα.
Πρέπει να έκανα συνολικά 4 χασίματα, αλλού έχασα χιλιόμετρα αλλού κέρδισα. Ελπίζω να βγούνε μία η άλλη!

Απ'το πρώτο συμμετέχεις?!!!
Εμένα ήταν το 2ο.

Θα πάω για τις φωτο. Ρωτάω και σε ενημερώνω.:wave2: :beer:

miraze
13/05/2009, 17:21
Απ'το πρώτο συμμετέχεις?!!!
Εμένα ήταν το 2ο.

Οχι ρε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για εμένα ήταν το 3ο.

Οι θρυλικοί χιλιομετροφάγοι 36ωρίτες από την Κοζάνη μου το είπαν που συμμετέχουν από το 1ο.

Την :beer: την κερνάω εγώ όταν θα ανέβεις στα πάτρια εδάφη :winka:

dimzab
13/05/2009, 17:27
Οχι ρε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για εμένα ήταν το 3ο.

Οι θρυλικοί χιλιομετροφάγοι 36ωρίτες από την Κοζάνη μου το είπαν που συμμετέχουν από το 1ο.

Είπα και γω, και δε φαινούσαν και υπερήλιξ! :lol:

Την :beer: την κερνάω εγώ όταν θα ανέβεις στα πάτρια εδάφη :winka:

Το έχω στα σχέδια...
Θα ειδοποιησω εγκαίρως!

siraxanz
13/05/2009, 17:54
Με τα χνώτα τι θα γίνει? να βρωμανε η όχι γιά αποφασίστε:rotflmao:

Στο μασαζ λεμε ναιιιι:lol:

mesastou
14/05/2009, 06:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
Με τα χνώτα τι θα γίνει? να βρωμανε η όχι γιά αποφασίστε:rotflmao:

Στο μασαζ λεμε ναιιιι:lol:

be prepared for dangers of motorcycling (http://users.forthnet.gr/ath/mesastoura/DangersofMotocycling.pps).

Κανένα άλλο σχόλιο πέρα από της καθαριότητας και του ευπρεπισμού;

Έχω να προσθέσω κάτι: Όποιος επιστρέφει (Ξενοδοχείο, Terra Verde) πριν την δύση :sun: θα τιμωρείται με πόντους ποινής (ανάλογα με το πόσα λεπτά νωρίτερα επέστρεψε :nono: ) :winka:

Επίσης, ALX, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

... Ο τρόπος που οδηγούσες μάλλον σε πίστα αρμόζει.:wave2: για αυτό και επιμένω. (end of spastikos mode)

dimzab
14/05/2009, 09:37
Miraze, δεν ήξερα επίθετο για να μου το επιβεβαιώσουν 100%, οστόσο θυμόταν οτι τις πήραν.

Απονομή τη Δευτέρα 25 Μαϊου, στο Terra Verde.

spyro
14/05/2009, 09:56
be prepared for dangers of motorcycling (http://users.forthnet.gr/ath/mesastoura/DangersofMotocycling.pps).

Αρχίζω να ανησυχώ ρε συ Αντώνη μπάς και αναφέρεσαι εν τέλει σε εμενα επειδη καθίσαμε το βράδυ του Σαββατου διπλα διπλα κατα την διάρκεια του φαγητού.

Ρε μπας και βρόμαγε το στόμα μου? :rolleyes:

:D

miraze
14/05/2009, 10:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
Miraze, δεν ήξερα επίθετο για να μου το επιβεβαιώσουν 100%, οστόσο θυμόταν οτι τις πήραν.

Απονομή τη Δευτέρα 25 Μαϊου, στο Terra Verde.

Ευχαριστώ ρε φίλε :beer: :beer: :beer:

mesastou
14/05/2009, 11:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Αρχίζω να ανησυχώ ρε συ Αντώνη μπάς και αναφέρεσαι εν τέλει σε εμενα επειδη καθίσαμε το βράδυ του Σαββατου διπλα διπλα κατα την διάρκεια του φαγητού.

Ρε μπας και βρόμαγε το στόμα μου? :rolleyes:

:D

Όχι βρε, με το δικό μου στόμα έχω πρόβλημα.
Έτσι ήμουν (http://www.facebook.com/photo.php?pid=1966704&l=3dcbf468bd&id=685462082) πριν κάνω ορθοδοντική. Τώρα που την ολοκλήρωσα έχουν κενά τα δόντια μου και μπαίνουν υπολοίμματα τροφών, επίσης τα προσέχω περισσότερο (2 χρόνια κόπος ήταν αυτός + χρήμα :mad: )

miraze
14/05/2009, 11:10
Όχι βρε, με το δικό μου στόμα έχω πρόβλημα.
Έτσι ήμουν (http://www.facebook.com/photo.php?pid=1966704&l=3dcbf468bd&id=685462082) πριν κάνω ορθοδοντική. Τώρα που την ολοκλήρωσα έχουν κενά τα δόντια μου και μπαίνουν υπολοίμματα τροφών, επίσης τα προσέχω περισσότερο (2 χρόνια κόπος ήταν αυτός + χρήμα :mad: )

Sorry ρε φίλε Αντώνη αλλά.........

Είπες κάτι και κάποιοι πιάστηκαν από αυτό για να σου την πούν.
Και εσύ απαντάς αλλά...........ολα αυτά τι σχέση έχουν με το θέμα του 36ωρου?????????????????

Τα δύο προηγούμενα πόστ μου τα έβαλα μόνο και μόνο μπας και γυρίσει η συζήτηση στις εντυπώσεις από το 36 ωρο και αντί γι αυτό :(

Φιλικά πάντα
Γιάννης

ALX GS 11½
14/05/2009, 12:46
Οι μοτό που συμμετείχαν

aprilia 7 (4 Caponord - 1 Strada - 2 pegaso 650)

BMW 40 (15 R1200GS / ADV - 3 F650GS - 1 R1100R - 4 R1100GS - 1 K1200LT - 2 K1200S - 1 R100GS P/D - 1 R1150S - 8 R1150GS / ADV - 1 F650Funduro - 3 boxer που δεν ξέρω μοντέλο)

Cagiva 1 (Navigator 1000)

Ducati 10 (2 Multistrada - 5 Monster - 3 που δεν ξέρω μοντέλο)

Harley Davidson 1

Ηonda 39 (11 Varadero - 3 VFR 800 - 9 CBF 600 - 2 Blackbird 1100 - 2 CB 500 - 4 CBR - 4 Transalp 650 - 3 Africa - 2 γυμνά που δεν ξέρω μοντέλο)

Kawasaki 6 (1 ER6 - 1 Versys - 1 Ninja 250 - 1 ZX-636 -1 Z750S - 1 W-650)

ΚΤΜ 6 (5 950/990ΑDV - 1 950 Super Enduro)

Μoto Guzzi 12 (Mοντέλα δεν ξέρω. Υπήρχαν Stelvio Griso κτλ)

Suzuki 40 (24 Vstrom - 2 Bandit - 1 GSX 1400 - 3 GSXR - 5 Hayabusa - 2 GSR 600 - 2 SV600 - 1 GS-1100)

Τriumph 15 (4 Tiger 1005 - 1 Triple - 1 Speed Triple 1050 - 1 TRIUMPH BONNEVILLE - 9 που δεν ξέρω μοντέλο )

Υamaha 14 (1 XTX - 3 Fazer 600 - 2 Thunderrace - 5 TDM - 3 FZ1 1000)

? 7 (που δεν γνώρισα τι είναι)

Scooter 3 (To ένα τρίτροχο) APRILIA ATLANTIC HONDA SILVERWING APRILIA FUOCO

Σίγουρα στη λίστα υπάρχουν λάθη και ελλείψεις αλλά πάνω κάτω έτσι ήταν.
Τα στοιχεία τα πήρα από τις φωτό της εκκίνησης γι αυτό και δεν διέκρινα όλα τα μοντέλα αλλά ίσως και όλες τις μοτό που συμμετείχαν γιατί εγώ τις έβγαλα 200. Ήταν σίγουρα μερικές ακόμα.

mesastou
14/05/2009, 13:17

αναφέρομαι σε όλα αυτά που έγραψα στην σελίδα 17.

Γιάννη καλά τα λές ... δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάς συγνώμη.
Αυτό που αναρωτιέμαι είναι γιατί δεν έγινε κανένα άλλο σχόλιο... τόσο ufo είμαι;

25/5 τι ώρα στο Terra Verde ; (ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά - επειδή στο 36ώρο ήμουν σκόπιμα συχνά μοναχικός ταξιδιώτης)

Όσο αφορά τις εντυπώσεις ας γράψω λίγο ακόμα:
Εγώ έφτασα Καλαμάτα στις 2100 παρά, είχε αρχίσει η κούραση και τελείωνε μάλλον η απόλαυση. Είχε πλέον βραδιάσει. Δεν μου αρέσει η μοτοσυκλέτα το βράδυ (δεν ξέρω πως είναι με xenon). Σταμάτησα σε ένα βενζινάδικο και αναλογίστηκα που είμαι και τι κάνω τέτοια ώρα τόσο μακρυά από το σπίτι μου. Σκέφτηκα τα τέκνα μου και την γυναίκα μου, ότι την Δευτέρα έπρεπε να πάω δουλεία ... ότι τώρα ξεκινά ο άθλος που είναι το 36ώρο και για μένα (νωρίτερα ήμουν σε υπερένταση και δεν καταλάβαινα κούραση)
Έφαγα λοιπόν από τις προμήθειες μου, νεράκι, χέσιμο, μήνυμα στην σύζυγο πως θα είμαι εκεί 12.30 [αφού επιβεβαίωσα με τον βενζινοπόλη πως η Αθήνα είναι κάπου 3,5 ώρες με αυτοκίνητο και χωρίς να τις πω που βρίσκομαι - το αστείο είναι ότι εκείνη όπως έμαθα αργότερα νόμιζε πως ήμουν κάπου κοντά για φαγητό], κλείσιμο κινητού και φύγαμε.

Στις πρώτες ευθείες ένοιωθα ακόμα περισσότερο τώρα την κούραση. Πρώτη φορά με την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα βράδυ, αναρωτιόμουν πως θα είναι τα φώτα. Ξεκίνησα τον δρόμο για Τρίπολη ακολουθώντας σβέλτα αυτοκίνητα. Σε λίγο κατάλαβα ότι έτσι θα νυστάξω οπότε άρχισα δειλά - δειλά τις προσπεράσεις. Όταν κουραζόμουν ακολουθούσα κάποιο άλλο όχημα - με βοηθούσαν πολύ και τα φώτα του, μου έδειχνε τις στροφές η κίνηση του. Όταν φώτα απέναντι με τύφλωναν κοιτούσα την δεξιά μου λευκή γραμμή χωρίς να κόβω ρυθμό - και με την περιφερειακή όραση καταλάβαινα πως δεν έρχεται κανείς καταπάνω μου. Κάποια στιγμή με πέρασε ένα 306 που πήγαινε σαν τρελό - σύντομα κατάλαβα ότι έπρεπε να το αφήσω να φύγει, δεν ήταν κατάλληλες οι συνθήκες για κυνήγι. Στις στροφές με μόνο τα δικά μου φώτα κατάλαβα πως μόλις η μοτοσυκλέτα έγερνε τα φώτα λίγο βοηθούσαν - είτε άναβα τα μεγάλα είτε τα μεσαία. Άρχισα να προσπαθώ βλέπω τις λευκές διαχωριστικές που μισό φαίνονταν ακόμα και αν δεν τις χτύπαγαν τα φώτα μου. Look where you want to go. Εννοείτε πως έτσι καθόλου σημασία δεν έδινα κοντά μου - αν δηλαδή υπήρχαν λακκούβες και που πατούσα - δεν υπήρχε υπολογιστική δύναμη για κάτι τέτοιο (not enough processing power). Look where you want to go και απέκτησα κάποιο ρυθμό και ένοιωσα κάποια ικανοποίηση που πήγαινα καλά και κατάλαβα πως θα έφτανα Τρίπολη ικανός να συνεχίσω.
όταν πλέον έφτασα Τρίπολη όλα ήταν πολύ ποιό εύκολα.
Στα διόδια έκανα μια στάση, έβγαλα και μερικές φωτογραφίες [ένας είχε πάθει λάστιχο] (http://users.forthnet.gr/ath/mesastoura/36_2009/P5100079.jpg) , ντύθηκα καλύτερα για να αντιμετωπίσω το πιθανό κρύο (είχα κολυμπήσει νωρίτερα) και έφυγα με την σκέψη πως μάλλον προλαβαίνω και το Terra Verde πριν τις 12.00
Ήμουν εκεί 11:45 και 12:15 σπίτι μου. :D

mesastou
14/05/2009, 13:20
...
Ηonda 39 (11 Varadero - 3 VFR 800 - 9 CBF 600 - 2 Blackbird 1100 - 2 CB 500 - 4 CBR - 4 Transalp 650 - 3 Africa - 2 γυμνά που δεν ξέρω μοντέλο)

+1 honda deauville ή αλλίως NT700VA :beer:

ALX GS 11½
14/05/2009, 14:00
[
Όσο αφορά τις εντυπώσεις ας γράψω λίγο ακόμα:
Εγώ έφτασα Καλαμάτα στις 2100 παρά,

9 παρά στην Καλαμάτα??? Μα καλά...τι έκανες τόσες ώρες στο δρόμο ρε Αντώνη? Και εντάξει...εγώ ήμουν Καλαμάτα στις 4 και έτσι όπως πήγαινα, όμως το 9 το θεωρώ εντελώς υπερβολικό ακόμα και για αργό αναβάτη! Το πολύ στις 7 έπρεπε να ήσουν στην Καλαμάτα με νορμάλ ρυθμούς.!
Μόνοι σας το κάνετε δύσκολο τελικά, γιατί απ ότι καταλαβαίνω θα καθόσασταν μισάωρα ολόκληρα στις στάσεις σας, και το 36ωρο δεν βγαίνει έτσι!

miraze
14/05/2009, 14:18
Εγώ έφτασα Καλαμάτα στις 2 :smokin:

Είδα τη Formula παρέα με άλλους 10 36ωρίτες :smokin:

Κάπου στο Άργος ΄μαζί με τα παλικάρια του Moto.gr αποφασίσαμε να δούμε και το μάτς στην Τούμπα. :smokin:

Εγώ λυπημένος μετα, αυτοί χαρούμενοι, πήραμε τον δρόμο της επιστροφής.

mesastou
14/05/2009, 15:35
9 παρά στην Καλαμάτα??? Μα καλά...τι έκανες τόσες ώρες στο δρόμο ρε Αντώνη? Και εντάξει...εγώ ήμουν Καλαμάτα στις 4 και έτσι όπως πήγαινα, όμως το 9 το θεωρώ εντελώς υπερβολικό ακόμα και για αργό αναβάτη! Το πολύ στις 7 έπρεπε να ήσουν στην Καλαμάτα με νορμάλ ρυθμούς.!
Μόνοι σας το κάνετε δύσκολο τελικά, γιατί απ ότι καταλαβαίνω θα καθόσασταν μισάωρα ολόκληρα στις στάσεις σας, και το 36ωρο δεν βγαίνει έτσι!

Απλά χάθηκα 2 φορές... Και έκανα και μια βουτιά στην θάλασσα, που ήταν περίπου στην μισή ώρα. α! Άργησα και να ξεκινήσω επειδή έψαχνα το εσωτερικό του κράνους που το είχα βγάλει για πλύσιμο. Το βρήκα όταν τα είχα πλέον παρατήσει. Πήγα να φορέσω το δερμάτινο παντελόνι και ... το ένοιωσα μέσα σε ένα μπατζάκι ... :lol:

Ίσα ίσα που μόνος μου έκανα μικρότερες στάσεις, χωρίς ουρά για βενζίνη και με διάλειμμα όσο ακριβώς χρειαζόμουν χωρίς να αγχώνομαι ότι με περιμένει κάποιος ούτε να εκνευρίζομαι να περιμένω κάποιους άλλους.

Ευχάριστη μοναχική εμπειρία. Πιστεύω πως με τόσα χλμ δύσκολα γίνεται αλλιώς. Ήμουν όμως και κατά διαστήματα σε κάποια groupάκια. (Monster 1000 & Harley στην αρχή - και αργότερα σε μια παρέα με busa για σκούπα, ο οποίος έκανε και θετικά σχόλια για τις γραμμές μου :D )

ermiss
14/05/2009, 17:22
Απλά χάθηκα 2 φορές... Και έκανα και μια βουτιά στην θάλασσα, που ήταν περίπου στην μισή ώρα. α! Άργησα και να ξεκινήσω επειδή έψαχνα το εσωτερικό του κράνους που το είχα βγάλει για πλύσιμο. Το βρήκα όταν τα είχα πλέον παρατήσει. Πήγα να φορέσω το δερμάτινο παντελόνι και ... το ένοιωσα μέσα σε ένα μπατζάκι ... :lol:

Ελπίζω να εννοείς το εσωτερικό απο το μπουφάν...

zephyr1
14/05/2009, 17:59
Άργησα και να ξεκινήσω επειδή έψαχνα το εσωτερικό του κράνους που το είχα βγάλει για πλύσιμο.

Με τον Γιωργο (tdm) εισασταν στο ιδιο δωματιο? :look:

mesastou
15/05/2009, 09:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Με τον Γιωργο (tdm) εισασταν στο ιδιο δωματιο? :look:

Ναι με τον Γιώργο Α.
Άργησα το πρωί να ξεκινήσω, όχι μετά το μπάνιο, εννοώ το εσωτερικό του κράνους που το είχα βγάλει Σάββατο βράδυ για πλύσιμο και το κρέμασα να στεγνώσει (και έπεσε μέσα στο δερματινο παντελόνι :ninja: )

Cpt. Haddock
17/05/2009, 17:59
Στην παρέα του φετινού 36ωρου. Να είμαστε καλα να πάμε σε αρκετά

163825

tai
17/05/2009, 18:06
γεροί να είσαστε κΑλοπαιδα και του χρόνου μαζι (ελπίζω):beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

xrlantz
17/05/2009, 18:20

τρομερή φωτογραφία!!
ΜΠΡΑΒΟ σας!
να ΄στε πάντα καλά και χαρούμενα όπως στην φωτό!
:sun:

filipp0s
17/05/2009, 19:25

Αυτα είναι! :beer: :beer: :beer:

και του χρόνου κι εγω στη φωτό! :wave2:

DimChios
17/05/2009, 23:42
Αυτα είναι! :beer: :beer: :beer: