View Full Version : Καβαλέτο τιμονιού με λογότυπο "CBF-600"
Το νέο project μόλις ολοκληρώθηκε.:)
Ενιαία στήριξη του τιμονιού στα καβαλέτα με χαραγμένο το logo cbf600.
Τώρα βέβαια εγώ το έβαψα μαύρο. Θα μπορούσα να μην το είχα βάψει ή καλύτερα να το είχα στείλει για έγχρωμη ανοδίωση.
Θα μπορούσα ακόμα να χαράξω το όνομά μου ή το nick name μου.
Όπως και να έχει, αυτό έφτιαξα και περιμένω, να βρω χρόνο να το βάλω όπως επίσης και τις γνώμες σας.
1.
156749
makis206
24/02/2009, 06:32
Πωπω μερακλήκιιιιιιιι !!:eyepop:
:beer: :a19: :a19: :beer:
manhunter
24/02/2009, 06:40
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23:
Πανέμορφο!
Χίλια μπράβο
:a46: :a46: :a46: :a46:
kostasra
24/02/2009, 06:49
Πως το εφτιαξες?
Ωραίος!!
Pro στη δουλειά :beer:
@kostasra "Πως το έβαψες" να μας πει !! :winka:
kostasra
24/02/2009, 07:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Ωραίος!!
Pro στη δουλειά :beer:
@kostasra "Πως το έβαψες" να μας πει !! :winka:
??
Να βλέπουν κάτι "επαγγελματίες" τέτοιες κατασκευές....
makis206
24/02/2009, 07:29
Ρίξε μια ματιά και στο καπάκι του δοχείου των υγρών φρένων που παραγγείλαμε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=27752&perpage=15) παλιότερα, πιθανόν να σ'αρέσει σαν ιδέα κι αφού τό'χεις το μερακλήκι είναι χαρά μου να σε βάζω σε μπελάδες !:p
:lol: :beer: :beer:
156759
makis206 μπορεί να είμαι καινούριο μέλος στο moto.gr, αλλά σαν επισκέπτης σας διαβάζω αρκετό καιρό. Ιδέες σαν και αυτή που δείχνεις, τις έχω δει και σύντομα θα τις πραγματοποιήσω.
Ιδέες που έχω δει ή με βοήθησαν να τις φανταστώ, μέσα από προβλήματα και φωτογραφίες που επισυνάπτετε στις συζητήσεις σας, ιδίως τα παλαιά μέλη σαν και εσένα ή τον javaneze.
Γι' αυτό κολακεύομαι όταν διαβάζω καλά λόγια από σας.:a19:
makis206
24/02/2009, 08:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Γι' αυτό κολακεύομαι όταν διαβάζω καλά λόγια από σας.:a19:
Μωρέ εσύ που δεν πέρασαν καν 10 μέρες απ'τη στιγμή που έγινες ενεργό μέλος αυτής της όμορφης παρέας έβαλες τα γυαλιά και άφησες άφωνους πολλούς από εμάς τι να λέμε τώρα ; Ευτυχώς που το παραφόρτωσε κι ο Νικόλας το μηχανάκι του και γλύτωσες τις αγγαρείες που θα σ'έβαζε να του κάνεις λέω εγώ !:lol:
Να είσαι πάντα καλά Γιαννιό και να συνεχίσεις να κάνεις "χρυσό" ότι ακουμπούν τα χέρια σου !
:beer: πραγματικό :a19: :beer:
Ρε συ makis206, 47 cbf-αδες είμαστε ζωή να 'χουμε και σκόρπια στην Ελλάδα.
Δεν σκεφτόμαστε ένα πρωτότυπο καλούδι για τις μοτοσυκλέτες μας ή για εμάς, να το φτιάξουμε, για να ξεχωρίζουμε από τους άλλους και όταν τελειώσει το project, να βρεθούμε όλοι μαζί για το μοίρασμα και την γνωριμία;
makis206
24/02/2009, 09:17
Ρε συ makis206, 47 cbf-αδες είμαστε ζωή να 'χουμε και σκόρπια στην Ελλάδα.
Δεν σκεφτόμαστε ένα πρωτότυπο καλούδι για τις μοτοσυκλέτες μας ή για εμάς, να το φτιάξουμε, για να ξεχωρίζουμε από τους άλλους και όταν τελειώσει το project, να βρεθούμε όλοι μαζί για το μοίρασμα και την γνωριμία;
Μετά χαράς να βοηθήσω όσο μπορώ (μιας και βρίσκομαι στην Κρήτη δηλαδή), η ιδέα μου ακούγεται πολύ καλή κι από μεριά μου μόλις κατεβάσω κάποια ιδέα θα τη ρίξω κι όπως πάει. Αν μέχρι τότε μ'έχει προλάβει κάποιος άλλος εδώ θα βρίσκομαι να την κουβεντιάσουμε και την δική του και για ότι χρειαστεί θα χαρώ να βάλω το λιθαράκι μου στην υλοποίησή της !
Για να μη χαλάμε αυτήν εδώ την δική σου συζήτηση θα πρότεινα να ανοιχτεί μια καινούργια με το που θα πέσει η πρώτη ιδέα έτσι ώστε να μένει καθαρή αυτή απ'όποιες ιδέες κατατεθούν για το νέο project !:winka:
Σκεφτείτε CBFάδεεεεεεεες :beer:
makis206 το καπάκι του δοχείου των υγρών φρένων είναι έτοιμο.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=75834
157301
makis206
03/03/2009, 02:29
makis206 το καπάκι του δοχείου των υγρών φρένων είναι έτοιμο.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=75834
Αυτά ήταν τα έκτακτα που σου έτυχαν πριν το τριήμερο ρεμάλι ;:lol:
Γιάννη στα είπα και στ'άλλο, τη μία έκπληξη μετά την άλλη μας τη σκας !! Μένω μ'ανοιχτό το στόμα, που ήσουν τόσο καιρό άνθρωπέ μου ;
:a23: :a20: :beer:
Όχι ρε φίλε.
Αυτά τα έκανα παράλληλα και που μου έδιναν κουράγιο, δύναμη και χαρά, ώστε να δουλέψω περίπου 40 ώρες μέσα στο τριήμερο!!!
:beer:
javaneze
26/09/2009, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ευτυχώς που το παραφόρτωσε κι ο Νικόλας το μηχανάκι του και γλύτωσες τις αγγαρείες που θα σ'έβαζε να του κάνεις λέω εγώ !:lol:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μου ειχε ξεφυγει αυτο το τοπικ, τωρα θα σου πω εγω! :evil:
Φιλε binzi διαβασα και το αλλο 27ασελιδο (σημερα) τοπικ σου.
Συγχαρητηρια και απο μενα, οχι τοσο για την πολυ καλη δουλεια, οσο για το μερακι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από javaneze
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μου ειχε ξεφυγει αυτο το τοπικ, τωρα θα σου πω εγω! :evil:
Φιλε binzi διαβασα και το αλλο 27ασελιδο (σημερα) τοπικ σου.
Συγχαρητηρια και απο μενα, οχι τοσο για την πολυ καλη δουλεια, οσο για το μερακι.
Ευχαριστώ πολύ javaneze.
:beer: :wave2:
Αυτή είναι και η τελική μορφή του καβαλέτου.
175647
javaneze
28/09/2009, 14:38
ΤΣΟΝΤΑ!:beer:
Αν θες βαλε και μια πιο μακρυνη φωτο ... να φαινεται ολο το τιμονι απ'ακρη σ'ακρη εννοω οχι πιο μακρυνη :D
Εχεις μηπως ασχοληθει και με αποστατες για απο κατω απο το καβαλετο που να φερνουν πιο πανω το τιμονι;
Άλλη μία που φένεται και το brake cover.
Αποστάτες θα φτιάξω τώρα, γιατί ένας cbfας από το forum έχει πρόβλημα με το τιμόνι.
Σύντομα θα είναι έτοιμοι και οι αποστάτες.:winka:
175676
javaneze
28/09/2009, 17:09
E τοτε αναμενω φωτογραφικο υλικο/εντυπωσεις και απο τους αποστατες για ολοκληρωμενη παραγγελια/χωσιμο :D :lol:
E τοτε αναμενω φωτογραφικο υλικο/εντυπωσεις και απο τους αποστατες για ολοκληρωμενη παραγγελια/χωσιμο :D :lol:
Με αφορμή το πρόβλημα του cbfα stevelo και την αναμονή φωτογραφικού υλικού από τον javaneze, ετοίμασα δύο ζευγάρια αποστατών 20mm και 30mm.
Η ιδέα από την φωτό.
176315
stevelo στείλε με πμ διεύθυνση, να στα στείλω να τα δοκιμάσεις, μήπως λυθεί το προβληματάκι σου.
176317
javaneze
06/10/2009, 15:12
Αψογα φαινονται!:beer:
(χαζη ερωτηση) Κατασκευαζεις και βιδες;
Ενοοω αν χρειαζονται ψηλοτερες σε περιπτωση που δεν κανουν οι παλιες λογω υψους...
stevelo αναμενουμε και απο σενα σχετικο "ρεπορταζ" με φωτο και εντυπωσεις μολις τα εγκαταστησεις. :)
makis206
06/10/2009, 17:50
(χαζη ερωτηση) Κατασκευαζεις και βιδες;
Ενοοω αν χρειαζονται ψηλοτερες σε περιπτωση που δεν κανουν οι παλιες λογω υψους...
Οπωσδήποτε χρειάζονται μακρύτερες βίδες Νικόλα, μετρώντας το πάχος του αποστάτη μπορείς πανεύκολα να βγάλεις και το μάκρος της βίδας που χρειάζεται με μια απλή πρόσθεση, έχοντας βέβαια μετρήσει πρώτα και το μάκρος της εργοστασιακής.:winka:
Φαντάζομαι ότι στο εμπόριο θα υπάρχουν άφθονες :beer:
Γιάννη μόλις σήμερα παρέλαβα τους αποστάτες για το τιμόνι. Αύριο το πρωί θα τους δοκιμάσω.
Να πω πως οι φωτογραφίες αδικούν τη δουλειά σου.
Παιδιά ο Άνθρωπος είναι χρυσοχέρης. Η δουλειά του είναι επαγγελματική. Μιλάμε για δουλειά καλύτερη και από εργοστασιακή.
Μπράβο σου και να είσαι καλά και πάντα δημιουργικός. Χρωστάω πολλές .:beer: και όχι μόνο.
Θα ανεβάσω το συντομότερο φώτο να τους δείτε όλοι πάνω στη μηχανή
blueangel
07/10/2009, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από stevelo
Παιδιά ο Άνθρωπος είναι χρυσοχέρης. Η δουλειά του είναι επαγγελματική. Μιλάμε για δουλειά καλύτερη και από εργοστασιακή.
Το ξέρουμε φίλε:winka: Ο Γιάννης είναι άπαιχτος πραγματικά:beer: :beer: :beer:
Παιδιά ποστάρω να πω τις εντυπώσεις μου για τους αποστάτες.
Τοποθέτησα (δοκίμασα) και το 2 ζευγάρια. Αυτό των 30 mm δημιούργησε πρόβλημα. Όταν έστριβα το τιμόνι τέρμα αριστερά, δεν τερμάτιζε γιατί το σωληνάκι των φρένων που είναι στη δεξιά μεριά του τιμονιού ήταν κοντό και δεν του έδινε άλλο περιθώριο να τερματίσει. Έτσι απορρίφθηκαν.
Των 20 mm, αφού βάφηκαν μαύρο-ματ, "έκατσαν" οριακά. Με το σωληνάκι να τεντώνεται αρκετά στο αριστερό στρίψημο του τιμονιού. Το έβγαλα από τη βάση που το είχε η μαμά Honda και οκ.
Και τώρα το καλό. Η θέση οδήγησης βελτιώθηκε πάρα πολύ. Τώρα πια κάθομαι πιο άνετα και πιο ξεκούραστα. Οι δοκιμές έγιναν στην πόλη αλλά και σε ταξίδι αφού την Κυριακή έκανα αυθημερόν Καλαμάτα-Αθήνα-Καλαμάτα. Σύνολο 520 Km.
Στο ίδιο ταξίδι χρειάστηκα λιγότερες στάσεις για ξεμούδιασμα σε σχέση με προηγούμενο που δεν είχα τους αποστάτες.
Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου που βρέθηκε αυτός ο άγιος Άνθρωπος (binzis) και μου έλυσε το πρόβλημα.
Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους CBFάδες που έχουν το ίδιο πρόβλημα να απευθυνθούν στον Άνθρωπό μας. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.
Αυτό που έχει μείνει για να γίνει τέλειο το εγχείρημα, είναι οι βίδες. Χρειάστηκε να αλλαχτούν οι μαμίσιες μιας και ήταν κοντές. Εδώ στην πόλη μου δεν κατάφερα να βρώ επινικελομένες σαν τις μαμίσιες. Έτσι έβαλα 4 ανοξείδωτες για να κάνω τη δουλειά μου και απευθύνθηκα στο Γιάννη (binzis).
Έτσι είμαι σε αναμονή βιδών αλλά και του δεύτερου σετ των 30 mm που θα γίνει 20 mm και θα βαφεί από τον ίδιο καθότι "άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας" που λένε στο χωριό μου. Η δουλειά του Γιάννη είναι ανεκτίμητη.
Θα ανεβάσω φώτο με τις καλές βίδες κι όταν θα ολοκληρωθεί αισθητικά το όλο εγχείρημα.
Και βέβαια για άλλη μια φορά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το Γιάννη και δεσμεύομαι για πολλές - πολλές :beer: :beer: .
Έτσι είμαι σε αναμονή βιδών αλλά και του δεύτερου σετ των 30 mm που θα γίνει 20 mm και θα βαφεί από τον ίδιο καθότι "άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας" που λένε στο χωριό μου.
Φίλε Σταύρο είσαι έτοιμος.
Αποστάτες από 30mm σε 20mm σε μαύρο χρώμα.
177704
Όσο αφορά τις βίδες, δεν υπάρχουν στο εμπόριο όπως οι μαμίσιες.
Επομένως στις έφτιαξα εγώ.:winka:
Από ανοξείδωτο ατσάλι και όχι από σιδεράκι με χρώμιο όπως το δείγμα που μου έστειλες.
Το απογευματάκι θα ταξιδεύουν προς τα μέρη σου.:wave2:
177705
makis206
19/10/2009, 07:53
Από ανοξείδωτο ατσάλι και όχι από σιδεράκι με χρώμιο όπως το δείγμα που μου έστειλες.
Το απογευματάκι θα ταξιδεύουν προς τα μέρη σου.:wave2:
:eyepop:
Ρε'σύ Γιάννη άμα σου περισσέψει χρόνος φτιάξε μου ένα CBF-1000ΑΒS που τό'χω άχτι αλλά λεφτά δεν περισσεύουν, σε μαύρο το θέλω!:lol:
Είσαι πολύτιμος :beer: :beer:
χαχαχαχα καλό Μακη.
Ο Γιάννης κάνει θαύματα. Αυτό το παιδί αν δε ζούσε στην Ελλάδα θα είχε διαπρέψει (αν δε διαπρέπει).
Πάντως η θέση οδήγησης με τους αποστάτες του Γιάννη είναι δραματικά καλύτερη από πριν. Να είναι καλά το παληκάρι.
Γιάννη και πάλι σε ευχαριστώ και αναμένω να παραλάβω το υλικό ώστε να τα βάλω και να ανεβάσω φώτο να δουν το αποτέλεσμα και τα παιδιά.
Παιδιά οι αποστάτες μαζί με τις σωστές βίδες τοποθετήθηκαν και το αποτέλεσμα είναι με μια λέξη ΤΕΛΕΙΟ. Όλα made in Γιάννης (binzis). Ανεβάζω φωτο να θαυμάσετε τις δημιουργίες αυτού του παιδιού.
Φώτο 1 κατά την τοποθέτηση.
178016
φωτο 2, τοποθετημένα
178017
Η κοινότητα των CBFάδων καλά κρατεί. Να είσαι καλά βρε Γιάννη και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα.
Και κάτι άσχετο.
Μάκη τι θα έλεγες για μια καινούρια συζήτηση για προγράμματα πλοήγησης; Ίσως κάποιοι χρησιμοποιούν ή χρησιμοποιήσουν πλοηγό. Έχω ασχοληθεί πολύ και έχω πολύ υλικό.
Η κοινότητα των CBFάδων καλά κρατεί. Να είσαι καλά βρε Γιάννη και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα.
:blush: Παρακαλώ.:)
makis206
22/10/2009, 10:17
Και κάτι άσχετο.
Μάκη τι θα έλεγες για μια καινούρια συζήτηση για προγράμματα πλοήγησης; Ίσως κάποιοι χρησιμοποιούν ή χρησιμοποιήσουν πλοηγό. Έχω ασχοληθεί πολύ και έχω πολύ υλικό.
Εννοείται ότι είναι ένα καλοδεχούμενο θέμα για συζήτηση, ίσως όμως θα ήταν καλύτερα να γίνει σε ένα section που να μην καλύπτει μόνο εμάς τους CBFάδες αφού όπως είναι ευνόητο αφορά όλα τα μέλη που βρίσκονται στο φόρουμ! Αν έχεις κάτι υπόψη σου δεν χρειάζεται να ρωτάς κάποιον Σταύρο, κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου κι αν κρίνουμε ότι ανήκει κάπου αλλού, εμείς θα φροντίσουμε να το βάλουμε εκεί που πρέπει για να μπορούν όλοι να το δουν και να συμμετάσχουν εάν το επιθυμούν :winka:
Γι'ακόμα μια φορά :a19: στον Γιάννη για τη δουλειά που έκανε αλλά και σε σένα που μας το φωτογράφισες καθαρό και περιποιημένο όπως του αξίζει, καινούργιο σου καλάθι...:lol:
motori2009
24/11/2009, 19:10
file ise apextos!! auta pou ftiaxneis fenonte les k ine kanonika agorasmena apo magazi xoris kamia atelia pano...sinexise etsiii!!!!! aa exo k mia erotisi an xereis.. exo ena provlima me to doxio ladiou auto pou ine pano sto timoni apo ena honda supra..mou exoun xalasi i strofes apo tin mia viditsa..xereis kamia patentoula gia na tin vgalo?? :D
Τελικά μετα απο περιπου ενα εξάμηνο συμβίωσης αποφάσισα οτι χρειάζομαι αποστατες τιμονιου.
Ξερει κανεις απο που να παραγγείλω?
giovani64
12/12/2010, 16:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από timman
Τελικά μετα απο περιπου ενα εξάμηνο συμβίωσης αποφάσισα οτι χρειάζομαι αποστατες τιμονιου.
Ξερει κανεις απο που να παραγγείλω?
εγω παραγγειλα απο εδω http://www.motoraid.eu/shop/ αλλα απο αυτα που διαβασα πιο πανω ο φιλος κανει φοβερα πραματα. αν ηξερα θα επαιρνα απο αυτον