PDA

View Full Version : GIRLS GIRLS GIRLS - Comments Only

27/02/2009, 05:32
Γιατί ρε ΧΑΤΖΑΡΕΣ μου πετσοκόψατε το νέο μου Thread GIRLS GIRLS GIRLS #2

και μου κλειδώσατε και το GIRLS GIRLS GIRLS #1 ???

Ποιούς από τους κανόνες του Florum έχω παραβεί ????

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?

Επειδή έβαλε τα κλάμματα η Lina (ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ)????

Moto Church Forum είναι εδώ ???

Δεν σας άρεσε μια καλημέρα με μια ωραία φωτό ?

ΕΙΡΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:rotflmao: :rotflmao:

:a014:

VegasKitty
27/02/2009, 05:35
Κατσε ρε συ γιατι ξαναγυρναει αλλου το θεμα....
Δεν εχουν ενα δικιο?
Ναι, εγω εβαλα 2 φωτο μεσα στο αλλο θρεαντ, δεκτον.

Αλλα ρε συ υπαρχει και ενα οριο! Το οτι ποσταρα δε παει να πει ουτε οτι ειμαι ουτε οτι δεν ειμαι κομπλεξικη η κατι τετοιο... Το να γυρισεις το θρεαντ με ποστακι σου (παει σε σενα Μητσο), που εκεινη την ωρα ειπα να μην σχολιασω γιατι περναει καποια ορια της πλακας γιατι σε ξερω.., δε παει να πει οτι θα το αφηνα να περασει και στο ντουκου... Γιατι ουδεποτε θα ηθελα να συγκρηθω με τη καθεμια που ειναι σε αυτες της φωτο...

Τα κοριτσακια στη φωτο κοινος πληρονοντε για να τα βγαλουν ολα εξω.. Μαγκια τους αυτο θελουν και κανουν... Και καθοντε και εκμεταλευοντε τον καθε χ, ψ, μ@λ@κα που ξεροσταλιαζει πανω απο αυτες... Αλλα δε μπορεις να κατσεις να πεις μετα οτι αυτες ανηκουν και στη μοτοσυκλετιστικη κοινοτητα επιδη καθοντε και στηνοντε στα 4 και ποζαρουν μπροστα, πανω, διπλα στη μηχανη! Εγω παω στην εκθεση μοτο και πρεπει να υποστω τη καθεμια να εχει αραξει πανω στη μοτο λες και ειναι δικια της, με το τακουνι πανω στο ντεποζιτο :mad: και για να δω μηχανη πρεπει να κανω σταση γιογκα για να μη δω το κωλο της η οποιο αλλο κομματι σωματος εχει κει πανω!

Ειπαμε, εγινε ενα θρεαντ, περασατε καλα, αλλα κλειδωθηκε για καποιο λογο. Λιγο σεβασμο και προς τους υπολοιπους συμφορουμιτες. Ειπαμε, ειναι free το internet, αλλα μεχρι ενα σημειο και πανω απο ολα, πρεπει να σεβαστουμε και τους υπολοιπους γυρο μας, γιατι εχει και καποιους κανονισμους το φορουμ για ενα λογο.

gcrook
27/02/2009, 05:40
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

157046

27/02/2009, 05:42
Έχει παραβεί κάποιο κανόνα δηλαδή ?

:nono: :nono: :nono:

ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΤΕ ΤΟ THREAD ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ VSTROMMAΔΕΣ.

Εκεί το άνοιξα εγώ.

Εμείς με τα VSTROM δεν έχουμε τέτοια ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ.

Γιατί μου το ξεκολλήσατε από εκεί και μου το φέρατε στις γενικές ???

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?

Επειδή γουστάρατε κι εσείς τον χαβαλέ.

Και τώρα μου το κλειδώνετε ?????

ΕΙΡΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Κοροϊδεύεται τον ευατό σας.

Πάντως πλάκα είχε γιατί αν το καλο σκεφτείς βγάζεις αρκετά συμπεράσματα από την όλη ιστορία.

(Μεταξύ μας VegasKitty, δίκιο έχεις ως ένα μέρος. Όμως το ΓΕΝΙΚΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ αφορά όλη την κοινωνία και όχι μόνο το δικό μου Post. Τώρα το οτι έγινε ολόκληρο θέμα, προφανώς από τον ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ herself, καραδεικνύει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ΕΙΡΩΝΙΑΣ στην Κενωνία γενικότερα.

Άσε ο Hornet που στην αρχή υποστήριζε το Thread και μετά το κλείδωσε.

HORNET ΑΚΟΥΣ ???

ΠΑΝΤΟΦΛΑ

Να μου πας το THREAD μου πίσω στους VSTROMMAΔΕΣ που είμαστε και ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ ΛΕΜΕ

:smokin:

sniper
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
Γιατί ρε ΧΑΤΖΑΡΕΣ μου πετσοκόψατε το νέο μου Thread GIRLS GIRLS GIRLS #2

και μου κλειδώσατε και το GIRLS GIRLS GIRLS #1 ???

Ποιούς από τους κανόνες του Florum έχω παραβεί ????

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ?

Επειδή έβαλε τα κλάμματα η Lina (ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ)????

Moto Church Forum είναι εδώ ???

Δεν σας άρεσε μια καλημέρα με μια ωραία φωτό ?

ΕΙΡΩΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

:rotflmao: :rotflmao:

:a014:

Άκου να δεις, ειρωνείες του στυλ "λογοκρισία του hornet" κλπ δεν είναι αποδεκτές.

Αν θες να πεις καλημέρα, την λες, άντε βάζεις και μια φωτό και τέλος.

Ούτε εκκλησία και προπύργιο της σεμνοτυφίας είμαστε.

Ούτε 16χρονοι αγάμητοι βέβαια να μας τρέχουν τα σάλια με τα γκομενάκια που τα βάζουν εκεί και μετά τις πληρώνουν στην πισίνα με διάφορα "δωράκια".

Ξέρουμε που να πάμε να δούμε τετοιες φωτό αν θέλουμε.

Έχει φτιάξει και ελληνικό Site η 2Δ

Το θέμα λήγει εδώ με προειδοποίηση. Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με το θέμα.

vangelis 64
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: χααααααααααααχχχχχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχα χ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gcrook
27/02/2009, 05:43

Ας με σχωρεσει ο Θεος,γι'αυτο που σκεφτηκα....:bigcry: :sad:

27/02/2009, 05:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Άκου να δεις, ειρωνείες του στυλ "λογοκρισία του hornet" κλπ δεν είναι αποδεκτές.

Αν θες να πεις καλημέρα, την λες, άντε βάζεις και μια φωτό και τέλος.

Ούτε εκκλησία και προπύργιο της σεμνοτυφίας είμαστε.

Ούτε 16χρονοι αγάμητοι βέβαια να μας τρέχουν τα σάλια με τα γκομενάκια που τα βάζουν εκεί και μετά τις πληρώνουν στην πισίνα με διάφορα "δωράκια".

Ξέρουμε που να πάμε να δούμε τετοιες φωτό αν θέλουμε.

Έχει φτιάξει και ελληνικό Site η 2Δ

Το θέμα λήγει εδώ με προειδοποίηση. Δεν θα ασχοληθούμε άλλο με το θέμα.

Ρε Sniper τώρα πλάκα με κάνεις έτσι ? Δεν με έπεισες πως τα πιστεύεις αυτά που λές πάντως. Είπαμε άλλο ο χαβαλές και άλλο το σοβαρό.

Εσύ πας να τα μπερδέψεις λιγάκι και στέλνεις προειδοποιήσεις κλπ κλπ.

Γιατί τότε ξεκολήσατε το Thread από τα Vstrom και το φέρατε εδώ, όταν ήδη στα Vstrom είχε καμια 60αριά φωτογραφίες ?

Προφανώς θέλατε χαβαλέ. Και τώρα σας πειράζει δηλαδή.

Είπαμε. Βγάζουμε όλοι συμπεράσματα.

Και μην το παίρνεις στα σοβαρά την όλη ιστορία γιατί ενώ όλοι συμμετείχαμε στον χαβαλέ τώρα το παίζουμε αυστηροί.

VegasKitty
27/02/2009, 05:48
Έχει παραβεί κάποιο κανόνα δηλαδή ?

:nono: :nono: :nono:

ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΤΕ ΤΟ THREAD ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ VSTROMMAΔΕΣ.

Εκεί το άνοιξα εγώ.

Γιατί μου το ξεκολλήσατε από εκεί και μου το φέρατε στις γενικές ???

Αν κατσεις να το σκευτεις λιγο, θα καταλαβεις γιατι εφυγε απο την κατηγορια των V-Strom. Δεν ηξερα οτι ξεκινησε απο κει, αλλα τι το σχετικο αυτου του θρεαντ με το συγκεκριμενο μοντελο η και οποιοδηποτε μοντελο, μπορεις να μου εξηγησεις?

(Μεταξύ μας VegasKitty, δίκιο έχεις ως ένα μέρος. Όμως το ΓΕΝΙΚΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ αφορά όλη την κοινωνία και όχι μόνο το δικό μου Post. Τώρα το οτι έγινε ολόκληρο θέμα, προφανώς από τον ΑΡΤΕΜΗ ΜΑΤΣΑ herself, καραδεικνύει πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ΕΙΡΩΝΙΑΣ στην Κενωνία γενικότερα.

το οτι ειναι θεμα της κοινωνιας μας ειναι, αλλα γιατι εμεις να μην προσπαθουμε να ειμαστε καλυτεροι και να δειξουμε οτι δεν ειμαστε οσο, ισως και παραπανω, μ@λακες απο οτι ειναι εκει "εξω"? Γιατι να μην προσπαθησουμε να ειμαστε καλητεροι εμεις και ναμην ασχολουμαστε με τους αλλους, αλλα να κοιταξουμε να δουμε πως μπορουμε να συμβαλουμε ωστε να αλλαξουν τα πραγματα?

27/02/2009, 05:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Αν κατσεις να το σκευτεις λιγο, θα καταλαβεις γιατι εφυγε απο την κατηγορια των V-Strom. Δεν ηξερα οτι ξεκινησε απο κει, αλλα τι το σχετικο αυτου του θρεαντ με το συγκεκριμενο μοντελο η και οποιοδηποτε μοντελο, μπορεις να μου εξηγησεις?

το οτι ειναι θεμα της κοινωνιας μας ειναι, αλλα γιατι εμεις να μην προσπαθουμε να ειμαστε καλυτεροι και να δειξουμε οτι δεν ειμαστε οσο, ισως και παραπανω, μ@λακες απο οτι ειναι εκει "εξω"? Γιατι να μην προσπαθησουμε να ειμαστε καλητεροι εμεις και ναμην ασχολουμαστε με τους αλλους, αλλα να κοιταξουμε να δουμε πως μπορουμε να συμβαλουμε ωστε να αλλαξουν τα πραγματα?

Σου είπα εξ αρχής πως έχει δίκιο. Υπάρχει όμως και ο χαβαλές καθώς και κάποιοι όμορφοι τρόποι για να την κλείσουμε την πλάκα.

Δεν είχε σχέση με τα Vstrom, όμως ήξερα πως θα το κόβατε στις Γενικές (σας είχα πάρει χαμπάρι προ πολλού) και γι αυτό το έβαλα εκεί.

Όμως, εκείνος ο μοδεράτορας που το μετέφερε τότε από εκεί στις γενικές (είπαμε με καμια 60αρια φωτό ήδη), δεν σκέφτηκε πως δεν αρμόζει στο Forum ?

Άσε που ο φίλος Hornet το υποστήριξε κιόλας.

ήταν Too Much για το Moto.gr και μεταξύ μας δεν το περίμενα

:beer:

sniper
27/02/2009, 05:50
Ρε Sniper τώρα πλάκα με κάνεις έτσι ? Δεν με έπεισες πως τα πιστεύεις αυτά που λές πάντως. Είπαμε άλλο ο χαβαλές και άλλο το σοβαρό.

Εσύ πας να τα μπερδέψεις λιγάκι και στέλνεις προειδοποιήσεις κλπ κλπ.

Γιατί τότε ξεκολήσατε το Thread από τα Vstrom και το φέρατε εδώ, όταν ήδη στα Vstrom είχε καμια 60αριά φωτογραφίες ?

Προφανώς θέλατε χαβαλέ. Και τώρα σας πειράζει δηλαδή.

Είπαμε. Βγάζουμε όλοι συμπεράσματα.

Και μην το παίρνεις στα σοβαρά την όλη ιστορία γιατί ενώ όλοι συμμετείχαμε στον χαβαλέ τώρα το παίζουμε αυστηροί.

1. Το θέμα δεν είχε να κάνει με τα Vstrom - Τα έχετε μπερδέψει λιγάκι, τα subfora δεν είναι αυτόνομες ενότητες για τους κατόχους του κάθε μοντέλου αλλά είναι αυστηρά για αποκλειστικά θέματα που αφορούν το κάθε μοντέλο.
2. Δεν θέλω να σε πείσω για κάτι. Είμαι αρκετά ξεκάθαρος σε αυτά που έγραψα πριν.
3. Το θέμα είναι ότι οι admin δεν θέλουν τέτοια θρεντ και όπως καταλαβαίνεις το θέμα τελειώνει εδώ.

27/02/2009, 05:56
Δεν χρειάζεται να θέλεις να με πείσεις για κάτι.

Το έχεις κάνει ήδη.

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=74297&perpage=15&pagenumber=8

Akatanomastos
27/02/2009, 05:59
αυτο (http://www.moto.gr/forums/attachment.php?s=&postid=1363231) παντως ειναι ατελιωτο

η μηπως πολυ τελιωτικο?:alien: :wacko:

27/02/2009, 06:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
αυτο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=74297&perpage=15&pagenumber=8) παντως ειναι ατελιωτο

Μας το τελείωσαν φίλε Akatanomaste.

Πάνε οι καλές τέχνες :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Maira
27/02/2009, 06:05
Όχι ρε γμτ!

Έχασα πάλι το πανηγύρι!

έχω μια απορία όμως!!!!

Τα V-STROM σαν κατηγορία στο μοτο είναι άλλο forum? Γιατί μπερδεύτικα! Νόμιζα πως μπορούσα να μπω κι εγώ εκεί και να δω! Αλλά απ' ότι κατάλαβα δεν συμβαινει κάτι τέτοιο ε?

:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

Γι' αυτό δεν βρίσκω το thread που αναφέρετε? Ξαναπήγε στα V-STROM?

:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize

Μας πείραξε το κρύο λέμε!!!!

:alien:

Maira
27/02/2009, 06:05
αυτο (http://www.moto.gr/forums/attachment.php?s=&postid=1363231) παντως ειναι ατελιωτο

V-STROM είναι κι αυτό????

:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

27/02/2009, 06:08
3. Το θέμα είναι ότι οι admin δεν θέλουν τέτοια θρεντ και όπως καταλαβαίνεις το θέμα τελειώνει εδώ.

Αφού δεν θέλουν οι Admin, γιατί δεν το έκοψαν από την αρχή (μάλλιστα το μετέφεραν κιόλας για να το δουν περισσότεροι, άσε που το υποστήριξαν κιόλας) ?

Μεσολάβησε κάποια ανωτέρα παρέμβαση κι εκλειδώθη το Threadακι ?

Έτσι κι αλλιώς δεν με ενδιαφέρει το οτι κλειδώθηκε όσο το ότι είμαστε σε μια κατάσταση κάπως ... επαμφοτερίζουσα, αφήνουμε δηλαδή εσκεμένα κάτι να προχωρήσει και μετά το κόβουμε, χωρίς αυτό να έχει παρεκτραπεί από την αρχική χαραχθείσα πόρεία του (το Thread πάντα).

Φιλικά πάντα κι αν θέλεις απαντάς δεν είναι υποχρεωτικό ...

DimChios
27/02/2009, 06:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

agusta!

Akatanomastos
27/02/2009, 06:09

αμα ηταν ετσι τα v-strom θα χαμε αγορασει ολοι:D

παντως, χωρις να παρακολουθω το γκομενο-θρεαντ και την διαμαχη εκει,
δεν καταλαβαινω

το θρεαντ τρεχει για τοσες σελιδες και κανα 2 βδομαδες και κοπηκε τωρα λογω οτι εχει ημιγυμνες κοπελες?
τοσο καιρο δεν ενοχλουσε? ενα ωραιο πρωι εγινε προστυχο και τσοντα?

sniper
27/02/2009, 06:12
Αφού δεν θέλουν οι Admin, γιατί δεν το έκοψαν από την αρχή (μάλλιστα το μετέφεραν κιόλας για να το δουν περισσότεροι, άσε που το υποστήριξαν κιόλας) ?

Μεσολάβησε κάποια ανωτέρα παρέμβαση κι εκλειδώθη το Threadακι ?

Έτσι κι αλλιώς δεν με ενδιαφέρει το οτι κλειδώθηκε όσο το ότι είμαστε σε μια κατάσταση κάπως ... επαμφοτερίζουσα, αφήνουμε δηλαδή εσκεμένα κάτι να προχωρήσει και μετά το κόβουμε, χωρίς αυτό να έχει παρεκτραπεί από την αρχική χαραχθείσα πόρεία του (το Thread πάντα).

Φιλικά πάντα κι αν θέλεις απαντάς δεν είναι υποχρεωτικό ...

Κι εγώ υπάλληλος είμαι.... :lol:

Αλλά ας μην ψάχνουμε να βρούμε φαντάσματα. Μέσα στην καθημερινότητα με τα 1000 άλλα θέματα/προβλήματα που μας τρέχουν μπορεί να κάνουμε και λάθη ή να αποκλείνουμε από τους κανόνες. Δεν είμαστε τέλειοι γι αυτό και είμαστε καμιά 10ρια+ μοντς για αλληλοβοήθεια.

Δεν έχω κάτι άλλο να πω για το συγκεκριμένο θέμα. :wave2:

Maira
αμα ηταν ετσι τα v-strom θα χαμε αγορασει ολοι:D

παντως, χωρις να παρακολουθω το γκομενο-θρεαντ και την διαμαχη εκει,
δεν καταλαβαινω

το θρεαντ τρεχει για τοσες σελιδες και κανα 2 βδομαδες και κοπηκε τωρα λογω οτι εχει ημιγυμνες κοπελες?
τοσο καιρο δεν ενοχλουσε? ενα ωραιο πρωι εγινε προστυχο και τσοντα?

Αυτό κατάλαβες?

Αυτός ήταν ο λόγος που κόπικε?

νομίζω πως κανείς δεν διαβάζει! Να μου πεις.....όταν κολλάς σε 5 φωτογραφίες..... ποιός ο λόγος να διαβάσεις τι γράφουνε!!!!!!

Στο Link αυτό θα δεις τον φίλο Hornet να αναφέρει

"απο εκει και περα οι φωτο γυναικων πανω διπλα κατω απο σε μηχανες ειναι στανταρ διαδικασια ειτε του αθληματος ειτε μαρκετινκ...μην αρχισουμε τα φεμινιστικα και λοιπα , αμα βρεις original βαλε αρκει να ειναι στα πλαισια του σεμνου...μην προσγειωθει κανα ....μαντζαφλαρι στις οθονες μας διοτι μετα ...εχει ....(μπαν)..ανα!!!!!"

και μετά ο ίδιος το κλείδωσε.

Βρε συ δεν κολλάω το ότι το ξεκίνησα στα Vstrom. Λάθος ήταν που το έβαλα εκεί αρχικά. Εϊναι το ότι ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ με την έγκριση κάποioy mod στις γενικές. Επομένως το ενέκρινε και το υποστήριξε (όπως σου έδειξα παραπάνω).

Κατάλαβες τώρα ?

Akatanomastos
27/02/2009, 06:14
Να μου πεις.....όταν κολλάς σε 5 φωτογραφίες..... ποιός ο λόγος να διαβάσεις τι γράφουνε!!!!!!

ακριβως, τα λογακια σε κεινο το θρεαντ ηταν αχρηστες παρεμβολες

ενα θρεαντ να κανουμε χαβαλε, να δουμε κατι ωραιο, και κατεληξε παλι να τσακωνομαστε..

και αυτη την προσβεβλημενη ηθικη διαφορων θηλυκων μου φαινετε ακατανοητη,,

27/02/2009, 06:17
ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ

Με τσατίσατε που είστε ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΟΙ και άλλα λέτε και άλλα κάνετε.

1) Το μεταφέρατε στις γενικές (άρα όχι μόνο το κόψατε αλλά εγκρίνατε και τη μεταφορά)
2) Το υποστηρίξατε (διαβάστε παραπάνω)
3) Το αφήσατε κανα 2 βδομάδες να παίζει, να μαζέψει τουλάχιστον 15000 επισκέψεις και το ΚΟΨΑΤΕ μετά τις 2 βδομάδες.

Α μη τι άλλο θα πρέπει να ελέγξετε λιγάκι τις αντιδράσεις σας.

ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

Άντε γειά

Καλή Σαρρακοστη και στην εκκλησία

EVI
27/02/2009, 06:18
το θεμα κλειδωθικε δεν εξαφανιστικε υπαρχει εκει εξαλου
ρε αγοραΚΙΑ βαλατε εκατονταδες ΚΩΛΟΥΣ δε θα δειτε τιποτα καινουργιο απο κει και περα

βεβαια αντιλαμβανωμε οτι ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ στα πισια σας να καθεστε με τις ωρες να ψαχντε γκομενες και να τις βλεπετε δεν ειναι ωραιο......ενω αν τις μοιραστιτε ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ με ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΝΑΙ ειναι καλο

βεβαια αν βρεθει καποιος να σας πει οτι αυτο δε το γουσταρω...ππππππππππςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι μαλακας ε?δεν συμφωνει μαζι σας τσ τσ τσ τσ τσ τσ

και αναμεσα ΣΤΟΥ ΚΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΤΕΛΟΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΑ ΠΟΥ ΤΡΙΒΩΝΤΟΥΣΑΝ ααααααααααχχχχχχχχχχ

ΠΕΤΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ!!!!!!ΡΕ

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ???????????????????????????ΞΑΝΑ ΡΩΤΑΩ

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?????????????

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

ΠΩς ΤΟ ΛΕΝΕ ?

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ??????

για πε

Maira
27/02/2009, 06:20
Στο Link αυτό θα δεις τον φίλο Hornet να αναφέρει

"απο εκει και περα οι φωτο γυναικων πανω διπλα κατω απο σε μηχανες ειναι στανταρ διαδικασια ειτε του αθληματος ειτε μαρκετινκ...μην αρχισουμε τα φεμινιστικα και λοιπα , αμα βρεις original βαλε αρκει να ειναι στα πλαισια του σεμνου...μην προσγειωθει κανα ....μαντζαφλαρι στις οθονες μας διοτι μετα ...εχει ....(μπαν)..ανα!!!!!"

και μετά ο ίδιος το κλείδωσε.

Βρε συ δεν κολλάω το ότι το ξεκίνησα στα Vstrom. Λάθος ήταν που το έβαλα εκεί αρχικά. Εϊναι το ότι ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ με την έγκριση κάποioy mod στις γενικές. Επομένως το ενέκρινε και το υποστήριξε (όπως σου έδειξα παραπάνω).

Κατάλαβες τώρα ?

Θεωρείς το ότι μεταφέρθικε έγινε λόγω αποδοχής ή για να μπορέσει να δει τι θα πουν και άλλοι?

Γιατι αν υπήρχε γενικλη αντίδραση τοτε συγνώμη κιόλας το forum δεν είναι ιδιοκτησία κανενός! Άρα λοιπόν καλό είναι να σκέφτεστε πως δεν είναι αντρικό περιοδικό!! Αλλά διαβάζουν και πολλοι-πολλές άλλοι-ες ακόμα! Άρα λοιπόν ας αγοράσετε κανα περιοδικό!!!!

:wave2:

sniper
27/02/2009, 06:21
ΜΑΓΚΕΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ

Με τσατίσατε που είστε ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΟΙ και άλλα λέτε και άλλα κάνετε.

1) Το μεταφέρατε στις γενικές (άρα όχι μόνο το κόψατε αλλά εγκρίνατε και τη μεταφορά)
2) Το υποστηρίξατε (διαβάστε παραπάνω)
3) Το αφήσατε κανα 2 βδομάδες να παίζει, να μαζέψει τουλάχιστον 15000 επισκέψεις και το ΚΟΨΑΤΕ μετά τις 2 βδομάδες.

Α μη τι άλλο θα πρέπει να ελέγξετε λιγάκι τις αντιδράσεις σας.

ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ

Άντε γειά

Καλή Σαρρακοστη και στην εκκλησία

Δωσε μας τον λογαριασμό σου για να σου στείλουμε πισω την συνδρομη σου.

Akatanomastos
27/02/2009, 06:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
το θεμα κλειδωθικε δεν εξαφανιστικε υπαρχει εκει εξαλου
ρε αγοραΚΙΑ βαλατε εκατονταδες ΚΩΛΟΥΣ δε θα δειτε τιποτα καινουργιο απο κει και περα

βεβαια αντιλαμβανωμε οτι ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ στα πισια σας να καθεστε με τις ωρες να ψαχντε γκομενες και να τις βλεπετε δεν ειναι ωραιο......ενω αν τις μοιραστιτε ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ με ΟΠΟΙΟΝ ΝΑ ΝΑΙ ειναι καλο

βεβαια αν βρεθει καποιος να σας πει οτι αυτο δε το γουσταρω...ππππππππππςςςςςςςςςςςςςςςςςς τι μαλακας ε?δεν συμφωνει μαζι σας τσ τσ τσ τσ τσ τσ

και αναμεσα ΣΤΟΥ ΚΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΤΕΛΟΤΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΤΕΠΟΖΙΤΑ ΠΟΥ ΤΡΙΒΩΝΤΟΥΣΑΝ ααααααααααχχχχχχχχχχ

ωραια αυτα
αλλα το οτι εμεις δεν εχουμε κοπελες και χαζευουμε ολη μερα στο πι σι κοριτσια αφορα εσενα και ολους τους προσεβλημενους?ειναι δικια μας δουλεια πως την βρισκουμε

ανιγουει, εμενα μου κανε εντυπωση απο την πρωτη μερα πως δεν κοπηκε το θρεαντ, γιατι ετσι νομιζα οτι λειτουργει το φορουμ( και δεν βρισκω πουθενα το κακο)

απλα ξαναλεω πως ειναι περιεργο μετα απο 2 βδομαδες να κοβετε ενω ολοι ξεραν την υπαρξη του..

Maira
27/02/2009, 06:22
ακριβως, τα λογακια σε κεινο το θρεαντ ηταν αχρηστες παρεμβολες

ενα θρεαντ να κανουμε χαβαλε, να δουμε κατι ωραιο, και κατεληξε παλι να τσακωνομαστε..

και αυτη την προσβεβλημενη ηθικη διαφορων θηλυκων μου φαινετε ακατανοητη,,

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τελικά το ωραίο και ο χαβαλές είναι οι άχρηστες εικόνες!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τι IQ έχετε?????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akatanomastos
27/02/2009, 06:27
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τελικά το ωραίο και ο χαβαλές είναι οι άχρηστες εικόνες!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Τι IQ έχετε?????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

κοιτα, πρεπει να καταλαβεις οτι στους αντρες αρεσει να χαζευουν πιπινακια, ειτε ειναι σε μοτο, ειτε σε κλαμπ,ειτε στο δρομο ειτε στο σινικο τειχος..
(οπως και στις γυναικες, αλλα μαλλον δεν ειναι ετοιμες να το ομολογησουν ακομα)

δεν το εχω μετρησει το IQ (φοβαμαι:lol: )

EVI
27/02/2009, 06:29
ξαναλεω

μου την σπανε οι ανθρωποι που θελου να δημιουργησουν εντυπωσεις

η ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΗ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ

ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ

οποιος θελει παει και το βλεπει

ολα τα αλλα ειναι π@#@$ μπλε :wave2:

VegasKitty
27/02/2009, 06:29
Δωσε μας τον λογαριασμό σου για να σου στείλουμε πισω την συνδρομη σου.

Ρε συ Νικο, ποσο ειναι η συνδομη φετος... :look:

Ξεχασα να τη βαλω στη τραπεζα.. :blush:

Θα πληροσω και προστιμο επειδη αργησα???? :eyepop:

Gandalf dr685sm
27/02/2009, 06:30
ρε κορίτσια έλεος... "μεσα -Ανατολικό" έγινε και αυτό.

Μπήκε ενα μήνυμα και είχε 15.000 επισκέψεις.. άρα κάποιοι το γούσταραν και μάλλον ήταν πολλοί.

Εσείς αν δεν θέλετε δεν το διαβάζετε.. τι ζόρι τραβάτε αν το βλέπει κανείς και πράττει "αυτοικανοποίηση" ή απλά γουστάρει να χαζεύει εικόνες σαν 10χρονος;

Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω... μιλάμε για το άκρο της σεμνοτυφίας.

Τώρα για το θέμα του κλειδώματος.. αν όντως έγινε έτσι όπως τα λέτε, οι διαχειριστές αποφάσισαν και έπραξαν.. δίκαια--άδικα.. δικό τους είναι και το καρπούζι και το μαχαίρι. Στην τελική όπως ειπώθηκε.. εκεί είναι το thread ακόμα. Δεν εξαφανίστηκε.

Μην κάνουμε την τρίχα-τριχιά... έλεος δηλαδή. Αφήστε το εκεί , και αν εκτραχυνθεί θα κλειδωθεί και αυτό.

Οι εικόνες με γυναίκες δίπλα σε μοτέρ-αυτοκίνητα-μοτοσυκλέτες κτλ.. είναι κάτι που μπορείς να το δείς παντού. Δεν είναι κάτι άγνωστο. Συμφωνώ στο να μην γίνει "τσοντό-μήνυμα" αλλά μην γινόμαστε και "Λουκά".

Gandalf

el_hymador
27/02/2009, 06:33
Ελα μωρε τι το κανετε θεμα τωρα...

μπορουμε να postαρουμε φωτογραφιες απο τον αγωνα του Qatar μονο...

157049

Akatanomastos
27/02/2009, 06:33
ξαναλεω

η ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΗ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ:

εμενα δεν μου την σπαει τιποτα, απλα καποια πραγματα μου χτυπανε ασχημα και γιαυτο τα αναφερω..

οπως το οτι τρεχει ενα θρεαντ, και μετα οταν κλειδωνεται βγαινουν διαφοροι και τα χωνουν(κυριως κοπελες)

λες και το κραταγανε τοσο καιρο, και περιμεναν την καταλληλη στιγμη για τα χωσουν..

27/02/2009, 06:36
Βαρεθήκαμε ρε Φούστη μου

και ξέρετε τι βαρεθήκαμε πιο πολύ ???

ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ

Το γιατί το κόψατε μετά από τόσο καιρό δεν θέλετε να το πείτε παρά λέτε κόλπα του στυλ τη συνδρομή σου πίσω και τέτοια.

Κι εγώ επαναλαμβάνω :

2) Το υποστηρίξατε (HORNET: "απο εκει και περα οι φωτο γυναικων πανω διπλα κατω απο σε μηχανες ειναι στανταρ διαδικασια ειτε του αθληματος ειτε μαρκετινκ...μην αρχισουμε τα φεμινιστικα και λοιπα , αμα βρεις original βαλε αρκει να ειναι στα πλαισια του σεμνου...μην προσγειωθει κανα ....μαντζαφλαρι στις οθονες μας διοτι μετα ...εχει ....(μπαν)..ανα!!!!!")

Α παέντε κοροϊδέψτε κανα παιδάκι καλύτερα.

Εγώ βαρέθηκα λέμε

και δεν ξαναασχολούμε :

ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ

ΥΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

:rotflmao: :lol: :beer: :yuck:

Maira
27/02/2009, 06:37
κοιτα, πρεπει να καταλαβεις οτι στους αντρες αρεσει να χαζευουν πιπινακια, ειτε ειναι σε μοτο, ειτε σε κλαμπ,ειτε στο δρομο ειτε στο σινικο τειχος..
(οπως και στις γυναικες, αλλα μαλλον δεν ειναι ετοιμες να το ομολογησουν ακομα)

δεν το εχω μετρησει το IQ (φοβαμαι:lol: )

Πάρε ένα περιοδικό και κοίτα το όλη μέρα!!!!!!

27/02/2009, 06:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ελα μωρε τι το κανετε θεμα τωρα...

μπορουμε να postαρουμε φωτογραφιες απο τον αγωνα του Qatar μονο...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ ΛΕΜΕ

Gandalf dr685sm
27/02/2009, 06:38
WWW,

ήρεμαααααααααα... εκτραχύνεσαι και προσβάλεις προσωπικά τώρα... δεν νομίζω οτι βοηθάει πουθενά αυτό.

Gandalf

makis206
27/02/2009, 06:39
Eγώ πως τα κατάφερα πάλι να δώσω δίκιο και στις δύο πλευρές, είναι απορίας άξιο...:dizzy: :uplate: :rotflmao:

27/02/2009, 06:40
ξαναλεω

η ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΗ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΕΔΩΣΕ Ο ΑΝΤΜΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΕ

ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ

ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ

οποιος θελει παει και το βλεπει

ολα τα αλλα ειναι π@#@$ μπλε :wave2:

Εσύ τώρα γιατί προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις.

Το παιδί το είδες ? Πάνε δέστο και μετά μας το λές.

Και τί είσαι Modαράτορας εσύ και απαντάς για λογαριασμό τους ?

Άντε να ανάψεις κανα κερί και μετά να την πέφτεις έτσι άσχημα στον κόσμο και μάλιστα σε προσωπικό επίπεδο.

Είπαμε πριν. Να μην τα ξαναλέμε.

Akatanomastos
27/02/2009, 06:40
Πάρε ένα περιοδικό και κοίτα το όλη μέρα!!!!!!

καταλαβαινεις προφανως οτι αυτα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε..

ενα θρεαντ οπως τοσα αλλα που δεν παρακολουθεις στο φορουμ(γιατι δεν σε αφορουν) δεν θα πρεπε να σε τσιγκλαει τοσο πολυ..

sniper
27/02/2009, 06:41
Κλειδώνει

Όποιος θέλει μιλάει με Hornet για λεπτομέρειες