View Full Version : Premier Titanium helmet.
SvsGreek
28/02/2009, 05:14
Ειδα που λετε παιδια αυτο το νεο κρανος απο την Premier, το οποιο ειναι το κορυφαιο μοντελο της εταιριας.
Να πω την αληθεια ημουν ετοιμος να προβω σε αγορα ARAI RX7 απο ebay, μιας κ ειναι η μοναδικη μαρκα που ειχε κατσει τοσο καλα σε εμενα αλλα κ στην κοπελα μου που φοραμε το ιδιο νουμερο, σε αντιθεση με την SHOEI η οποια δεν μας εκατσε.
Ενας πολυ καλος φιλος πουλαει τα premier κ μου εδωσε κ δοκιμασα το εν λογω κρανος, το οποιο ειναι παναλαφρο, κ με εκπληκτικη επενδυση.
Θα ηθελα να μου καποιος αν γνωριζει το εν λογω κρανος, μιας κ η αγορα του θα μου κοστισει οσο ενα arai rx7 απο ebay. Κ μιας κ δεν εχωκαποιον φιλο που να το εχει αγορασει απευθυνομαι σε εσας φιλοι , σε οσους το εχουν δοκιμασει σε ταξιδια. Η μηχανη μου ειναι ενα hayabusa κ η χρηση του θα ειναι ταξιδιωτικη.
Ευχαριστω.
anixneyths
04/04/2009, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
Ειδα που λετε παιδια αυτο το νεο κρανος απο την Premier, το οποιο ειναι το κορυφαιο μοντελο της εταιριας.
Να πω την αληθεια ημουν ετοιμος να προβω σε αγορα ARAI RX7 απο ebay, μιας κ ειναι η μοναδικη μαρκα που ειχε κατσει τοσο καλα σε εμενα αλλα κ στην κοπελα μου που φοραμε το ιδιο νουμερο, σε αντιθεση με την SHOEI η οποια δεν μας εκατσε.
Ενας πολυ καλος φιλος πουλαει τα premier κ μου εδωσε κ δοκιμασα το εν λογω κρανος, το οποιο ειναι παναλαφρο, κ με εκπληκτικη επενδυση.
Θα ηθελα να μου καποιος αν γνωριζει το εν λογω κρανος, μιας κ η αγορα του θα μου κοστισει οσο ενα arai rx7 απο ebay. Κ μιας κ δεν εχωκαποιον φιλο που να το εχει αγορασει απευθυνομαι σε εσας φιλοι , σε οσους το εχουν δοκιμασει σε ταξιδια. Η μηχανη μου ειναι ενα hayabusa κ η χρηση του θα ειναι ταξιδιωτικη.
Ευχαριστω.
Για εμένα τα Ιταλικά προιόντα είναι αναξιόπιστα. Δεν θα αγόραζα ποτέ Premier κράνος.. Δεν τα εμπιστεύομαι. Εμπιστέψου εταιρίες με όνομα και διάρκεια στον χώρο... Μιλάω πάντα για εμένα..
:beer:
akalokat
12/03/2010, 11:50
H Premier κατασκευάζει κράνη από το 1956 και το εργοστάσιο της είναι στην Ιταλία. Έχει σπονσοράρει άπειρους αγώνες μοτο συκλέτας, στην Ελλάδα δεν είναι πολύ γνωστα λόγω κακής αντιπροσώπευσης.
Προσωπικά έχω Premier και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
Από όλα τα κράνη που έχω δοκιμάσει δεν θα πώ ότι είναι το καλύτερο αλλα σίγουρα είναι μέσα στις 5 καλύτερες εταιρίες και σαν ποιότητα και σαν τιμοκατάλογος.
Το συγκεκριμένο το έχω δοκιμάσει και το ψήνο, είναι μέσα στα 5 καλύτερα κράνη που έχουν βγεί ποτε μιας και έχουν χρησιμοποιηθεί για τα σκευή του κράματα και ίνες Τιτανίου.
SvsGreek
13/03/2010, 17:34
Φιλε Ανιχνευτη μαλλον δεν γνωριζεις την ιστορια αυτης της εταιριας....γιατι ειναι πολυυυυυ πιο παλια κ αξιοπιστη απο πολλες "γνωστες".
Προσωπικα εχω
ΑRAI
SUOMY
SHOEI
VEMAR
SHARK
απο κρανη σπιτι μου αυτη τη στιγμη...αλλα θα σιγουρα θα αγοραζα PREMIER μιας κ ειναι οντως ποιοτικα.....απλα δεν μπορεσα να παρω αποψη για το συγκεκριμενο μοντελο κ ετσι δεν το απεκτησα.
Οσο για την αξιοπιστια "Ιταλικων" να σου πω οτι απο πολλες, μα πολλες, μηχανες που ειχα στη κατοχη μου το MV AGUSTA Που εχω εδω κ 1 χρονο ειναι με διαφορα απο τις πιο αξιοπιστες.