View Full Version : επεσα...και σηκωθηκα με δυσκολια
Dodok edessa
03/03/2009, 03:18
περαστικα evi !!! γρηγορα ορθια !
τι εγινε ρε γαμωτ!!επιδημια επεσε...:beer:
Περαστικα σου και γρηγορα παλι ορθια και με καλη ψυχολογια!
Ημουν στο σημειο μετα την πτωση οταν ηρθε το ασθενοφορο, και ομολογω οτι ειναι ενα απο τα πιο επικινδυνα σημεια εκει στον Πειραια....
Απο εκει περναω καθε μερα γιατι δουλευω 100μ απο εκει που επεσες...
Δεν υπαρχει ορατοτητα κι οταν δεις τον αλλο που εχει βγει να μενει καθετα στο δρομο μεχρι να τσεκαρει στο αντιθετο ρευμα και να περασει, ειναι αργα....Ακομα και τα καλυτερα φρενα να εχεις, ο δρομος εκει ειναι γυαλι...
την εχω πατησει κι εγω...
Χαιρομαι που εισαι καλα γιατι τρομαξα απο το ολο συμβαν, κι οταν ειδα το ασθενοφορο να φευγει ευχηθηκα ολα να πανε καλα και φαινεται πως ετσι ειναι!
:beer:
mats8282
03/03/2009, 04:37
Περαστικα και απο εμενα και σιδερενιοι και οι δυο,τωρα τα ειδα...
:beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
Περαστικα σου και γρηγορα παλι ορθια και με καλη ψυχολογια!
Ημουν στο σημειο μετα την πτωση οταν ηρθε το ασθενοφορο, και ομολογω οτι ειναι ενα απο τα πιο επικινδυνα σημεια εκει στον Πειραια....
Απο εκει περναω καθε μερα γιατι δουλευω 100μ απο εκει που επεσες...
Δεν υπαρχει ορατοτητα κι οταν δεις τον αλλο που εχει βγει να μενει καθετα στο δρομο μεχρι να τσεκαρει στο αντιθετο ρευμα και να περασει, ειναι αργα....Ακομα και τα καλυτερα φρενα να εχεις, ο δρομος εκει ειναι γυαλι...
την εχω πατησει κι εγω...
Χαιρομαι που εισαι καλα γιατι τρομαξα απο το ολο συμβαν, κι οταν ειδα το ασθενοφορο να φευγει ευχηθηκα ολα να πανε καλα και φαινεται πως ετσι ειναι!
:beer:
εχω περασει απο κει εκατομυρια φορες παντα ηξερα οτι θελει προσοχη αλλα ποτε δεν ετυχε να μου συμβει κατι απλα δεν ειχα κανενα ελενχγο στην μοτοσυκλετα προσπαθω να θυμιθω αλλα τιποτα η μνημη μου σταματαει εκει που πατησα φρενο (πατησα οχι τσαρουχοσα) και μετα επανερχετε να βλεπω το δρομο πλαγια...τες πα απο οτι μου ειπαν θα μπορουσα να ειμαι τρις χειροτερα οπωτε ειμαι χαρουμενη ο πονος ειναι αρκετος αλλα οκ να σαι καλα και προσοχη
PortisHead
03/03/2009, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εχω περασει απο κει εκατομυρια φορες παντα ηξερα οτι θελει προσοχη αλλα ποτε δεν ετυχε να μου συμβει κατι απλα δεν ειχα κανενα ελενχγο στην μοτοσυκλετα προσπαθω να θυμιθω αλλα τιποτα η μνημη μου σταματαει εκει που πατησα φρενο (πατησα οχι τσαρουχοσα) και μετα επανερχετε να βλεπω το δρομο πλαγια...τες πα απο οτι μου ειπαν θα μπορουσα να ειμαι τρις χειροτερα οπωτε ειμαι χαρουμενη ο πονος ειναι αρκετος αλλα οκ να σαι καλα και προσοχη
Πειτε βρε παιδια για ποιο ακριβως σημειο μιλάτε ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Πειτε βρε παιδια για ποιο ακριβως σημειο μιλάτε ?
στο cavo d oro το ξενοδοχειο λιγα μετρα πιο κατω(με κατευθηνση προς πασαλιμανι)
XJR_Billy
03/03/2009, 08:18
Σου εύχομαι γρήγορα περαστικά, και αυτά να είναι τα χειρότερα.
:wave2:
VegasKitty
03/03/2009, 10:51
Ευακι μου περαστικα γρηγορα και οσο πιο ανωδηνα γινετε!!!!!
Αντ κολ μι ιφ γιου νιντ ανιθινγκ! :winka:
VanDiemen
03/03/2009, 11:55
Περαστικά σου Εύη. Σου εύχομαι ταχεία ανάρωση!
blackbusa
03/03/2009, 12:32
Κουλαδι περαστικα αν και τα πραγματα δεν ηταν τοσο τρομερα οσο νομιζες....αλλωστε ολοι μας το εχουμε περασει και ελπιζω να μην το ξαναπερασει κανεις μας ποτε....τα γρηγορα περαστικα ειναι μεσα στο προγραμμα οπως και το να ξανακαβαλησεις το Ζ σου....και να εισαι παλι ελευθερη....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
....και να εισαι παλι ελευθερη....
αααχχχ :)
πόνεσες???? :a22:
απο την ελευθερία????:a22:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
πόνεσες???? :a22:
απο την ελευθερία????:a22:
:blush: σταααμαατααα
να με κανεις να γελαω πονανε τα πλευρα μου :mad:
:p :)
VegasKitty
03/03/2009, 14:47
:blush: σταααμαατααα
να με κανεις να γελαω πονανε τα πλευρα μου :mad:
:p :)
το γελιο κανει καλο! :o
ΤΕΛΟΣ! :smokin:
κατσε να πεσει καταληλη οργανωση και θα σε πω εγω για το live λιαν συντομος..... χεχεχε :evil:
LARISEOS
03/03/2009, 14:59
και απο μενα και σου εύχομαι γρήγορα καλα!
alexxxcbr
03/03/2009, 16:54
Περαστικά.....:wave2:
integrale
03/03/2009, 18:34
Περαστικά και στους 2 και πάντα όρθιοι.:beer: :beer:
Ps: Δεν ξέρω γιατί αλλά το Σάββατο ήταν καταραμένο για μηχανές.Στον Ευαγγελισμό έφεραν, όσο ήμουνα 5 τροχαία, εκ των οποίων 2 θανατηφόρα με πτώσεις από μηχανές.Κρίμα...:sad: :sad:
devil's animal
04/03/2009, 07:31
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΠΜ??:confused:
H Ευη πιο πριν απο τον Μητσο??:look:
πολλα περαστικα σου ρε συντουμπανη!!! γρηγορα ορθια για να οδηγησεις την μαυρη λαιλαπα!!
:beer: :beer: :beer:
ελπιζω να εισαι ηδη καλυτερα γιατι εχουν περασει και 5 μερες!!:winka:
αντε αλλο ενα...
ΔΥΝΑΜΗ ΡΕ!!!
:beer: :beer:
devil's animal
04/03/2009, 07:35
Μαϊκ περαστικα και σε σενα ρε φιλε!!
τα ραγισμενα πλευρα πονανε αλλα δεν μπορεις να βαλεις τιποτα!:rolleyes:
dukeandthecity
04/03/2009, 07:36
περαστικά και αγύριστα.
σήμερα θα σε κεράσει πίκρα ο μουσλι αλλα υπάρχουν και χειρότερα. :beer: :beer:
joe_black
04/03/2009, 07:58
Περαστικά σου.
Πάντα όρθια.
LOUKILOUK
04/03/2009, 09:41
περαστικα κι αγυριστα:wave2:
costas81
04/03/2009, 10:22
evaki perastika kouklitsa mou!!!
:( :( :( :( :(
Evi περάστικα και από εμένα....
Τι έγινε ρε γμτ μουτζωμένο είναι το 2009?
Ποτέ ξανά , αγρατζούνιστη να σαι
Περαστικά!
Συγκλονιστική η περιγραφή της στιγμής αμέσως μετά την πρόσκρουση.
Όσοι έχουν ζήσει κάτι παρόμοιο καταλαβαίνουν.
Απλά αναθεωρείς και βλέπεις την ζωή λίγο διαφορετικά.
Κουράγιο και υπομονή και σε σένα...
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
(Θα αρχίσουμε τα κοπι-πέιστ στις μετατρακαριστικές ευχές στο μοτο.γρ.....)
atom_smasher
04/03/2009, 16:01
:beer: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΝΑΙ!
Ρε δε μας συγκινείς με τις γρατζουνιές σου πάρ'το χαμπάρι :a38: :a22:
Άσε τα μούτρα και τις κατσουφιές και γέλα! Είσαι στο σπίτι σου με τους ανθρώπους σου και όλα σε λίγες μέρες θα είναι όπως και πρίν τουλάχιστον επιφανειακά. Μέσα σου θα σου πάρει λίγο καιρό αλλά όλα θα γίνουν όπως πρίν! ;)
Γι'αυτό πιές καμιά :beer: και τουλάχιστον ξέρεις οτι με τις γρατζουνιές δε θα πας για σκραπ κάποτε! :lol: :bigcry:
Άντε ρε τρελοκομείο περαστικά και ποτέ ξανά!!!:wave2:
@@@@@@Περαστικα βρε καλη αναρρωση
Ρε σεις μπηκα να δω και εγω τι κανετε και δεν προλαβαινω να γραφω περαστικα σε γνωστους ...περαστικα ρε συ ευακι μου και να πεις του χοντρου βουδα να σε προσεχει μην μαθω οτι δεν σου φερε ουτε να ποτηρι νερο ...θα ρθω να του καψω το ....μοντελο ...
φιλια και πολλα περαστικα
περαστικα και σιδερενια.......
danaos75
06/03/2009, 03:57
早く良くなってね(hayaku yokunatte ne)(Get Well Soon)(Περαστικά)
μιας και είσαι νιντζακι ...
;)
Περαστικά κορίτσι μου. Λυπάμαι πολύ ειλικρινά που ένας από μας βρέθηκε εκεί κάτω.
glargkatzis
06/03/2009, 10:31
περαστικά και γρήγορα,
πάντως οι μούλοι κάνουν πάρτι και στην αθήνα και στην επαρχία ακόμα χειρότερα!!!
1 εβδομαδα μεσα στο σπτι νιωθω σαν φανταρος σε σκοπετο καπου στην πινεζα :uplate: αλλα νιωθω καλυτερα!!!!χτες σηκωθηκα χωρις βοηθεια :) το σκ ΙΣΩΣ βγω εξω με αμαξι(που θα οδηγει αλλος) να παω να δω το Ζ μου και τον κοσμο
ευχαριστω ναι ρε ακομα και απο αγνωστους ακομα και απο το νετ ειναι ωραιο να ακους ενα περαστικα :beer:
1 εβδομαδα μεσα στο σπτι νιωθω σαν φανταρος σε σκοπετο καπου στην πινεζα :uplate: αλλα νιωθω καλυτερα!!!!χτες σηκωθηκα χωρις βοηθεια :) το σκ ΙΣΩΣ βγω εξω με αμαξι(που θα οδηγει αλλος) να παω να δω το Ζ μου και τον κοσμο
ευχαριστω ναι ρε ακομα και απο αγνωστους ακομα και απο το νετ ειναι ωραιο να ακους ενα περαστικα :beer:
Αν και δεν σε γνωριζω αφου σε ευχαριστει,τα περαστικα μου και παντα ορθια..:winka:
periklisk
09/03/2009, 10:36
Περαστικά και ποτέ ξανά :beer:
Κοίτα να ξεκουραστείς και μη βιαστείς να αρχίσεις τα τρεξίματα γιατί οι μυς θέλουν αρκετές μέρες για να στρώσουν :beer:
TEOkaip7
09/03/2009, 10:50
περαστικά και γρήγορα :beer:
Kalo kouragio !!
MitsosNaked
15/03/2009, 19:43
Περαστικά Εύη !!
Άντε άκου κανα παλιό ιταλικό τραγούδι να πάνε κάτω τα φαρμάκια !!!;)
Περαστικά & σιδερένια(ακόμα 1 άγνωστος!):beer: