Σύνδεση

View Full Version : Χαμηλεσ Πτησεισ!

GTZ750
29/03/2005, 17:34
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ "ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ":confused: :confused: :confused:

11237

crs-k
29/03/2005, 17:42
Κριμα το Γερακι ... :( :( :( :( :(

THEOD
29/03/2005, 17:44
Κρίμα το R1 να λες !!!:lol:

GTZ750
29/03/2005, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Κριμα το Γερακι ... :( :( :( :( :(
EMENA GIA KOYKOYBAGIA MOY KANEI:confused: :confused: :confused: :confused:

crs-k
29/03/2005, 17:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Κρίμα το R1 να λες !!!:lol:

Αυτο να παει να βαμηθει, αν χωρις κανενα σεβασμο στην φυση, "πλακωνεται" μεσα σε τετοιες περιοχες, αντι να απολαυσει ... :sick:

crs-k
29/03/2005, 17:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
EMENA GIA KOYKOYBAGIA MOY KANEI:confused: :confused: :confused: :confused:

Δεν μπορω να διακρινω καλα απο το "κατεστραμενο" του κεφαλι ...
Μπορει να ειναι και Μπούφος, αλλα Κουκουβαγια ΔΕΝ ειναι, καθοτι ειναι ΜΕΓΑΛΟ αρπακτικο! :sick:

GTZ750
29/03/2005, 17:53
Δεν μπορω να διακρινω καλα απο το "κατεστραμενο" του κεφαλι ...
Μπορει να ειναι και Μπούφος, αλλα Κουκουβαγια ΔΕΝ ειναι, καθοτι ειναι ΜΕΓΑΛΟ αρπακτικο! :sick:

OK ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!:D :D :D

cityfly
29/03/2005, 18:13
Αυτο να παει να βαμηθει, αν χωρις κανενα σεβασμο στην φυση, "πλακωνεται" μεσα σε τετοιες περιοχες, αντι να απολαυσει ... :sick:

:smilea:

THEOD
29/03/2005, 18:43

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...:eyepop: :eyepop: :eyepop:

crs-k
29/03/2005, 19:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Τα πουλια αυτα εχουν "εξοστρακισθει" απο τον ανθρωπο, οπως και τα περισσοτερα ζωα ...
Ειδικα τα αρπακτικα, χρειαζονται μεγαλες περιοχες πλουσιες σε τροφη.
Οι μονες τετοιες περιοχες ειναι αυτες οι ελαχιστες που τους εχουμε αφησει, και τις ονομαζουμε "Εθνικους Δρυμους".
Εναλλακτικα ειναι και οι "δυσβατες" (αχρηστες για τον ανθρωπο) περιοχες.

Οταν κινησαι σε τετοιες περιοχες, το "μεγαλειο" της φυσης σε αφηνει κυριολεκτικα "αφωνο".
Ναι!
Αυτης της φυσης που εχουμε καταστρεψει !

Στις "προστατευμενες" (Ε.Δ.) μαλιστα περιοχες, απαγορευεται η κινηση ΠΑΝΤΩΣ ειδους οχηματος μετα την Δυση του ηλιο και μεχρι την Ανατολη, με σκοπο να μην διαταρασεται η ισορροπια της "οικολογικης αλυσιδας".

Οταν μπαινει καποιος σε τετοιες περιοχες ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ στην ΜΗΤΕΡΑ μας!

Το "ατυχημα" αυτο εγινε με ΠΟΛΛΑ μιας και ξεκολλησε ολοκληρο φαναρι ...

Ειναι κατι αναλογο σαν να μπαινει καποιος σε μια εκκλησια, και αφου τα κανει ΟΛΑ λαμπογυαλο, βριζοντας και φωναζοντας, μετα να ζηταει και τα ρεστα, γιατι ενα σπασμενο γυαλακι τον γραντζουνισε!

:(

SF
29/03/2005, 20:23
"νανόμπουφος"

;)

(δηλαδή έτσι μου λέει η γυναίκα μου!)

Rezeguet
29/03/2005, 21:27
RE SEIS AN EINAI AYTO GERAKI NA MOU TRYPISETE TON KYLINDRO! TO POLY NANAI GERAKI POU TOY PERASE MPOYLNTOZA PANO APO TO KEFALI KAI MOIAZEI TORA ME MPOUFO!

adam_tsouk
29/03/2005, 21:30
Ρε κάπου την έχω ξαναδεί την φώτο.....

χμ.....

α! ο scbr1000rr κάπου την είχε ποστάρει!!

Κρίμα ρε το πουλί!!!

Αλλά δεν φαίνεται να έχει πάθει κα΄τι άλλο η μηχανή. Ο τύπος δηλαδή μετά από την σύγκρουση έκοψε και σταμάτησε κυριλέ;;;;

Υποτίθεται ότι πήγαινε με πολλά και δεν είναι και κανένα σπουργιτάκι! :eyepop:

crs-k
29/03/2005, 21:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Rezeguet
RE SEIS AN EINAI AYTO GERAKI NA MOU TRYPISETE TON KYLINDRO! TO POLY NANAI GERAKI POU TOY PERASE MPOYLNTOZA PANO APO TO KEFALI KAI MOIAZEI TORA ME MPOUFO!

Ο Μπουφος ειναι πρωτοξαδελφο του Γερακιου.
Ειναι ομως νυκτοβιο αρπακτικο και αρκετα μεγαλυτερος απο το Γερακι.
Το "ανοιγμα" των πτερυγων του ειναι κοντα στα δυο μετρα!

Αυτο μαλλον Νανομπουφος ειναι που λεει κι η γυναικα του SF ...

:lol: :rotflmao: :lol:

adam_tsouk
29/03/2005, 21:37
ό,τι πει η γυναίκα!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άντε γιατί παίζει και παντόφλα!!! :lol: :lol:

grsart
29/03/2005, 21:52
Ο Μπουφος ειναι πρωτοξαδελφο του Γερακιου.
Ειναι ομως νυκτοβιο αρπακτικο και αρκετα μεγαλυτερος απο το Γερακι.
Το "ανοιγμα" των πτερυγων του ειναι κοντα στα δυο μετρα!

Αυτο μαλλον Νανομπουφος ειναι που λεει κι η γυναικα του SF ...

δηλαδη αμα ηταν μπουφος τα φαναρια θα τα ειχε παρει αγκαλια:eyepop: :eyepop:
:lol: :lol:

Todi
29/03/2005, 22:13
:D

11252

Tigas
29/03/2005, 22:20
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΡΙΚΟ ΓΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ ΣΕ ΜΠΟΥΦΟ

ΕΝΤΑΞΕΙ

Μικρή Λουλού
30/03/2005, 07:44
Τα πουλια αυτα εχουν "εξοστρακισθει" απο τον ανθρωπο, οπως και τα περισσοτερα ζωα ...
Ειδικα τα αρπακτικα, χρειαζονται μεγαλες περιοχες πλουσιες σε τροφη.
Οι μονες τετοιες περιοχες ειναι αυτες οι ελαχιστες που τους εχουμε αφησει, και τις ονομαζουμε "Εθνικους Δρυμους".
Εναλλακτικα ειναι και οι "δυσβατες" (αχρηστες για τον ανθρωπο) περιοχες.

Οταν κινησαι σε τετοιες περιοχες, το "μεγαλειο" της φυσης σε αφηνει κυριολεκτικα "αφωνο".
Ναι!
Αυτης της φυσης που εχουμε καταστρεψει !

Στις "προστατευμενες" (Ε.Δ.) μαλιστα περιοχες, απαγορευεται η κινηση ΠΑΝΤΩΣ ειδους οχηματος μετα την Δυση του ηλιο και μεχρι την Ανατολη, με σκοπο να μην διαταρασεται η ισορροπια της "οικολογικης αλυσιδας".

Οταν μπαινει καποιος σε τετοιες περιοχες ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ στην ΜΗΤΕΡΑ μας!

Το "ατυχημα" αυτο εγινε με ΠΟΛΛΑ μιας και ξεκολλησε ολοκληρο φαναρι ...

Ειναι κατι αναλογο σαν να μπαινει καποιος σε μια εκκλησια, και αφου τα κανει ΟΛΑ λαμπογυαλο, βριζοντας και φωναζοντας, μετα να ζηταει και τα ρεστα, γιατι ενα σπασμενο γυαλακι τον γραντζουνισε!

:(

ΡΕ ΠΑΠΠΟΥ...
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 200 ΣΤΗ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ !!
ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...:lol: :lol:
ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ Ο ΝΑΝΟΓΕΡΑΚΟΜΠΟΥΦΟΣ,ΤΗΣ ΓΕΡΑΚΙΝΑΣ ΠΡΩΤΟΞΑΔΕΡΦΟΣ,ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟΠ-ΚΟΡΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ (ΜΑΛΛΟΝ) ΑΓΓΛΟΠΟΥΣΤΑΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ΜΕ ΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΟΥΣΤΕΡΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ..
ΛΕΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΓΛΟΠΟΥΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ..) ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟ ΓΚΑΒΟΠΟΥΛΟ...

ΠΟΥΤΑΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ...:smokin:

crs-k
30/03/2005, 08:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΡΕ ΠΑΠΠΟΥ...
ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 200 ΣΤΗ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ !!
ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...:lol: :lol:
ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ Ο ΝΑΝΟΓΕΡΑΚΟΜΠΟΥΦΟΣ,ΤΗΣ ΓΕΡΑΚΙΝΑΣ ΠΡΩΤΟΞΑΔΕΡΦΟΣ,ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΠΟΠ-ΚΟΡΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΜΕΡΙΜΝΟΣ (ΜΑΛΛΟΝ) ΑΓΓΛΟΠΟΥΣΤΑΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ΜΕ ΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΟΥΣΤΕΡΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ..
ΛΕΣ ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΓΛΟΠΟΥΣΤΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ..) ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΗΜΑΔΙ ΤΟ ΓΚΑΒΟΠΟΥΛΟ...

ΠΟΥΤΑΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ...:smokin:

Δραττομενος της ευκαιριας να πω οτι στην Ελλαδα οι "Εθνικοι Δρυμοι" ειναι μολις το 0,35% της συνολικης επιφανειας, οταν σε Παγκοσμιως (στους υπολοιπους "υποαναπτυκτους") ειναι κατα μεσο ορο στο 4,5%

Ο Ανθρωπας ΔΕΝ εκανε καθολου καλα οταν κινουμενος στην περιοχη του αρπαχτικου πηγαινε με 200, μιας και δεν ειχε φροντισει κανεις να πει στον Μπουφο, πως να διασχιζει τον δρομο.
Οπως φυσικα ουτε και στον λαγο ή στο ελαφι ή ή σε οτιδηποτε αλλο, που προφανως μια "συναντηση" μαζι του θα τον σκοτωνε κι ολας.
Ας βγει στις Εθνικες κι ας πλακωθει ...
Ας αφησουμε και λιγο χωρο και στους υπολοιπους συγκατοικους μας αυτου του πλανητη, απο τους οποιους και εξαρτιομαστε αμεσα (κι ας μην το καταλαβαινουμε), κι ας μην "αφοριζουμε" ετσι ευκολα τις "οικολογικες ανησυχιες" ...

Αντε γιατι τα καναμε ολα ΠΙΣΣΑ ...

... κι απ' οτι φαινεται ....

... και ΠΟΥΠΟΥΛΑ!

GyPsy
30/03/2005, 08:05
Να πω και γω την μαλακια μου (σιγα και να μην την ελεγα)

το αρ1 για αγωνιστικο μου φερνει με πολυεστερικα κουστουμια

και ξερωντας κατι Αγγλικες πιστες (Ποσειδονιο,Νεραιδα κτλ λεει)

το πλι οτι και να'ναι μαλλον για i wanna be boufos μου φαινεται...:lol: :lol:

Μικρή Λουλού
30/03/2005, 08:13
ΡΕ ΜΟΔΕΣΤΡΑΤΟΡΕΣ...
ΑΣ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΜΑΣ !!!:lol:
ΒΡΕ ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΕ ΑΛΚΟΟΛΙΚΕ,ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 200??
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΜΕ 140 ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??
ΗΣΟΥΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΕ ΓΕΡΑΚΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ???
ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ????
0.35% ΚΑΙ 4.5%....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ...
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ !!
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΡΑΤΤΕΣΑΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ...
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

crs-k
30/03/2005, 08:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
ΡΕ ΜΟΔΕΣΤΡΑΤΟΡΕΣ...
ΑΣ ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΜΑΣ !!!:lol:
ΒΡΕ ΜΟΝΟΚΥΤΤΑΡΕ ΑΛΚΟΟΛΙΚΕ,ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 200??
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΜΕ 140 ΘΑ ΖΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??
ΗΣΟΥΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΕ ΓΕΡΑΚΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ???
ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ????
0.35% ΚΑΙ 4.5%....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ...
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΒΟΛΗ !!
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΡΑΤΤΕΣΑΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ...
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Το "200" το ειπα αυθαιρετα, μιας και τ' ανεφερες εσυ ...
Και τα 90 υπερβολη ειναι, για τις περιοχες που αναφερω.

Στο περιστατικο, σαφως και δεν ημουνα μπροστα.
Συμπερασματα βγαζω.
Υπαρχει η πιθανοτητα να εγινε σε καποιο αεροδρομιο - πιστα ...
Αλλα επειδη ο κανονας ειναι οτι τα αγρια ζωα ΔΕΝ πλησιαζουν το αλλο το πιο "αγριο" (τον ανθρωπα) και ειδικα οταν υπαρχει θορυβος, βγαζω το, οχι και τοσο αυθαιρετο, συμπερασμα οτι το περιστατικο συνεβει σε καποιον επαρχιακο δρομο, οπου ο τυπος πηγαινε με περισσοτερα, απ' οσα μπορουσε να αντιδρασει και να το αποφυγει ...

Οχι μονο χειροφρενο!
Εχω ριξει και τις ΑΓΚΥΡΕΣ! :lol: :smokin:

Στις Διαμαχες! Στις Διαμαχες!

Μικρή Λουλού
30/03/2005, 08:34
DEN ΠAEI ΑΛΛΟ..
ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ...
Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΚΑΕΙ ΓΑΙΔΑΡΟ..

GyPsy
30/03/2005, 08:43
Θες να μας πεις ρε Χρηστο

οτι στους επαρχιακους πας με 50?

crs-k
30/03/2005, 09:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
Θες να μας πεις ρε Χρηστο

οτι στους επαρχιακους πας με 50?

Στους ερημους, ησυχους, μεσα σε δασωμενες εκτασεις και ειδικα μεσα στις "προστατευμενες" περιοχες ...

Οχι μονο με κατω απο 50, αλλα και με 2 ταχυτητες ΠΑΝΩ, προσπαθοντας να κανω τον λιγοτερο δυνατο θορυβο ... :wacko:

Ειτε με την μηχανη, ειτε με το αυτοκινητο ...

Αν και τις "προστατευμενες" περιοχες προτιμω να τις περναω με τα ποδια, για μεγαλυτερη απολαυση.

Μου λειπει ομως ο "χρονος" ... :sick:

Αληθεια ομως, δεν καταλαβαινω γιατι ακουγεται τοοοοσο παραξενη η "αναγκη" για "επαφη" με την φυση, και οχι για "επιδρομη" σ' αυτην ? :(

GyPsy
30/03/2005, 09:34
Γιατι ρε Χρηστο κανενα μηνα πριν

πεταχθηκε μπροστα απο τον πατερα μου στο χωριο

ενα ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ χωρις να φοραει ακραπες στο golf

εαν περναγα με το χχ και με επερνε η "φυση" και αγκαλιαζομασταν

θα σου ελεγα εγω...Δεν θα ημουν "μεσα στη φυση"

αλλα "η φυση" ολη θα περναγε απο πανω μου...

crs-k
30/03/2005, 09:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
Γιατι ρε Χρηστο κανενα μηνα πριν
πεταχθηκε μπροστα απο τον πατερα μου στο χωριο
ενα ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ χωρις να φοραει ακραπες στο golf
εαν περναγα με το χχ και με επερνε η "φυση" και αγκαλιαζομασταν
θα σου ελεγα εγω...Δεν θα ημουν "μεσα στη φυση"
αλλα "η φυση" ολη θα περναγε απο πανω μου...

:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

GyPsy
30/03/2005, 09:41
Παρε και δυο φωτο στη Φυση να γουστερνεις..

11261

GyPsy
30/03/2005, 09:43
2

11262

Μικρή Λουλού
30/03/2005, 10:20
ΡΕ ΚΩΣΤΗ....

ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ...:D :D

GyPsy
30/03/2005, 10:42
Το ξερω Θαναση μου...:lol: :lol:

GTZ750
30/03/2005, 13:05
παιδια τελικα βρηκαμε τι πουλι(αρπακτηκο) ειναι αυτο:confused: :confused: :confused: :confused:

Rezeguet
30/03/2005, 15:00
ναι ειναι μπουφονανογερακι με τελικη 200. (φοραει μακρυυυ γραναζωμα)

Εγω παντως με το παπι πηγαινω στους εθνικους δρυμους (ειναι και νομιμο στην ελλαδα-λογω ονομασιας) και με Μοτοσπορτ και φτιαγμενα κυλινδροπιστονα και μακουνε οι αρκουδες και χεζονται πανω τους.

(Παντως μεταξυ μας τωρα, μια φορα ειχα σκοτωσει πελαργο με το σκουτερακι μου. Μη ρωτατε πως. Περιιτο να σας πω οτι ολα τα πλαστικα θελανε αλλαγμα μετα.)

Αλλα για τα δεκαδες χιλιαδες κουνουπια και μυγες μελλισες σβουρους κλπ που σκοτωνουμε καθε καλοκαιρι δεν μιλαει κανεις ε?

adam_tsouk
30/03/2005, 16:25
ναι ειναι μπουφονανογερακι με τελικη 200. (φοραει μακρυυυ γραναζωμα)

Εγω παντως με το παπι πηγαινω στους εθνικους δρυμους (ειναι και νομιμο στην ελλαδα-λογω ονομασιας) και με Μοτοσπορτ και φτιαγμενα κυλινδροπιστονα και μακουνε οι αρκουδες και χεζονται πανω τους.

(Παντως μεταξυ μας τωρα, μια φορα ειχα σκοτωσει πελαργο με το σκουτερακι μου. Μη ρωτατε πως. Περιιτο να σας πω οτι ολα τα πλαστικα θελανε αλλαγμα μετα.)

Αλλα για τα δεκαδες χιλιαδες κουνουπια και μυγες μελλισες σβουρους κλπ που σκοτωνουμε καθε καλοκαιρι δεν μιλαει κανεις ε?

το μάμησες!!!!

Rezeguet
31/03/2005, 12:02
ολοι οι ζωοφιλοι εδω μαζευτηκανε εεε? Μολις ξεστομισουμε την αληθεια σωπαινουν ολοι, εεε?

Κανένας
31/03/2005, 12:19

Αλλα για τα δεκαδες χιλιαδες κουνουπια και μυγες μελλισες σβουρους κλπ που σκοτωνουμε καθε καλοκαιρι δεν μιλαει κανεις ε? ας φοραγανε κρανος :wacko: :cool: :ninja:

11378

thewhiteowl
31/03/2005, 13:00
Επειδή βλέπω ότι σαν ταλανίζει το θέμα του πουλιού (ειδικά και γενικότερα) θα λύσω όλες τις απορίες σας μίας και είμαι και συγγενής του αποθανέντος.

Η γλαύκα που τόσο άδοξα βρήκε τέλος στο μπροστινό fairing του συγκεκριμένου R1 που οδηγούσε κάποιος αλήτης μηχανόβιος ήταν επιφανές μέλος της πανίδας αυτής της χώρας (αποφεύγω να αναφέρω ποιας χώρας μίας και οι μπούφοι δεν έχουν αποδεχθεί ή προσυπογράψει ούτε την Συνθήκη της Λοζάννης, ούτε το Πρωτόκολλο του Λονδίνου αλλά ούτε και κανένα άλλο κώλο ή συνθήκη!).

Το τραγικό αυτό γεγονός που μας θλίβει αφάνταστα κάνει επιτακτική την ανάγκη θέσπισης κανόνων για την προστασία των πουλιών και πούλων γενικότερα! Εμείς οι μπούφοι, τα περιστέρια, οι αϊτοί, οι γερακίνες (που αυτοί την στιγμή δεν βρίσκονται μαζί μας γιατί έχουν πάει να φέρουν κρύο νερό) και τα άλλα πτηνά -πλην των πιγκουΐνων και των στρουθοκαμήλων απαιτούμε:

Την παροχή από το κράτος δωρεάν κράνους για όλα τα πτηνά που ζουν και εργάζονται στις αντίξοες συνθήκες των πόλεων. (Σημείωση: Οι πετεινοί απαιτούν για κάποιο λόγο τα δικά τους κράνη να έχουν και λοφία!).

Την κατασκευή ειδικών αεροδιαδρόμων εντός των πόλεων για την εύκολη, γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση μας καθώς και την δημιουργία αντίστοιχου ειδικού σώματος ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.

Μπούφοι όλοι του κόσμου ενωθείτε!

Κανένας
31/03/2005, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από thewhiteowl
Επειδή βλέπω ότι σας ταλανίζει το θέμα του πουλιού ωραια τωρα μπορεις να μπεις στο chat
με κρανος ομως :)