PDA

View Full Version : ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Σελίδες : 1 2 3 4 [5] 6 7

STOYBI
08/03/2009, 03:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΥΤΟ.........

ΆΝ έσύ νομίζεις ότι ό άγώνας ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ........ήταν ένα φάουλ

καί όχι έπίδειξη δύναμης,Μακιαβελικής συμπεριφοράς,αύταρχισμού....

ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ..........

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΑΩ.........ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ

ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ........

ΕΔΩ ΚΑΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ................

ΤΟΤΕ..............ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....!!!

:wave2:

Μπλα.....μπλα...μπλα......

Δεν εχεις πει τιποτα ομως για τον συγκεκριμενο αγωνα που να τεκμηριωνει αυτα που υποστηριζεις....... :smokin:

Τι...??

Που..???

Σε ποια φαση...???? :confused:

irinia
08/03/2009, 04:25
ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ........ΣΤΟΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

Τό ποτήρι θά τό βλέπεις όπως θέλεις έσύ,ή όπως σούχουνε μάθει
νά τό βλέπεις.......

Έσύ μισοάδειο,έγώ καί μερικά έκατομμύρρια.......μισογεμάτο..!!!

Ή διαφορά μας είναι πώς ,όλοι έμείς οί ύπόλοιποι είμαστε διαφορετικών
άποχρώσεων καί δέ μπορούν νά μάς δουλεύουν όμαδικά...!!

Ύπάρχουν άποχρώσεις ένδείξεις πού λένε καί κάποιοι...!!

Δέ θέλει καί πολύ μυαλό γιά νά καταλάβεις πώς είναι πολύ πιό
εύκολο νά κουμαντάρεις κάποιους μέ κοινά πιστεύω.....

Τήν μέθοδο αύτή τήν έχουν χρησιμοποιήσει μέσα στούς αίώνες
άπειρες φορές κάποια καθεστώτα καί ήγεσίες...

Έσύ σέ κάθε άγώνα τής όμάδας σου..........βλέπεις μόνο άπό ένα λάθος
όπως καί μέ τόν ΠΑΟ γιά παράδειγμα,μέ τόν Άρη κ.λ.π....

ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΑ....

Πάμε λοιπόν στήν γαύρεια άμερόληπτη λογική σου,αύτή πού μαζεύει
πλέον τούς είσαγγελείς στά γήπεδα...!!!

Γιατί δέν είδε αύτό τό γαμημένο φάουλ τό κοράκι...??

Καί άν τό έβλεπε τί θά γινότανε..??

Θά μένατε μέ 10 καί θά δίνατε μιά εύκαιρεία στόν ΠΑΟΚ γιά γκόλ
χωρίς νά έχετε άριθμητική ύπεροχή 2 παικτών...??

ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ 2ο ΓΚΟΛ...??

ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.........ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΦΑΟΥΛ..??

ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ

ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ......??

Δέν είδε τό κοράκι μέ τή σημαία,τό φάουλ στόν Άραμπατζή τής άδελφούλας
πού μάς ήρθε άπό τή χώρα τού fair - play...??

Κάποιοι γελοίοι γιατί δέν κράτησαν τήν ψυχραιμία τους,

ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΤΕ........ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΤΑΤΗ ΠΙΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ..??

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ...??

ΟΙ ΑΓΚΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΝΤΙΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΙΤΡΙΝΕΣ....??

ΤΟΥ ΙΒΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ....??

Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΑΣΗ

ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ...??

Ο ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΣΕ ΤΑΚΛΙΝ ΜΕ 2 ΠΟΔΙΑ....??

Ο ΑΝΤΖΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ...??

Όταν όμως βλέπεις πέναλτυ στό Σπυρόπουλο,τί νά λέμε....

Κατάλαβες γιατί δέν έχει νόημα νά γράφουμε γιά τίς φάσεις....???

Γιατί έσύ θά βλέπεις ότι θέλεις καί έμείς όλοι οί άλλοι οί άσχετοι καί βλαμμένοι

προσπαθώντας νά σπιλώσουμε τό θρύλο σου......

ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ...!!!

Έδώ φθάσατε στό σημείο νά μή βλέπετε αύτό πού σάς κάνει πλάκα
όλη ή Εύρώπη.....

Πώς είναι δυνατόν ρέ πρωταθλητάρες νά τρώτε 6 γκόλ άπό μιά πεταμένη
Μακάμπι καί νάρχεται τό Άεκάκι μετά ένα μήνα καί νά τούς
ρίχνει 8 γκόλ...??

Πώς είναι δυνατόν έσύ πρωταθλητάρα μου αίώνια νά κάνεις κλαρίνο άπό
τόν τελευταίο τής Γαλλίας καί νάρχεται ό τρίτος καί νά παίζει
γιά τούς 8 τού C.L.....???

Πώς είναι δυνατόν νά βγαίνει ό Φέργκιουσον καί νά σέ χαρακτηρίζει
ΜΠΑΖΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ........
καί ό Μουρίνιο νά στέκεται προσοχή καί νά χαιρετάει έναν έναν στήν
έξοδο...???

12 χρονια κονόμα άπό τόC.L............μιά φορά στούς 8 ......αύτό ήταν..

ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΑΣ.........ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ........

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ....!!!

Όλα είναι ψέμματα,όλοι είμαστε μυθομανείς,καί όλοι σάς ζηλεύουμε...!!!

08/03/2009, 05:05
...:wave2:
΄
+ 1000

Μοιάζει λιγάκι με τον αυνανισμό ... Άν μεγαλώσεις και δεν το κόψεις τότε χέσε μέσα.

Ένα μαζικό παραλλήρηλα. Εμείς είμεθα οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΙ και ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ και ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ.

<Για να φυλάμε και τα νώτα μας και να μην καταλήξουμε σαν το Συρίγο, τα παρακάτω που θα πω είναι ιστορίες μυστηρίου και φαντασίας και καμία σχέση έχουν με την "πραγματικότητα">

Φυσικά από πίσω, ο άνθρωπος σκιά, που πήρε επί οικομουνικής (άρα όλοι μέσα) απευθείας αναθέσεις του ΟΤΕ, ως ΜΕΣΑΖΟΝ για τις τεχνολογίες SIEMENS !!!.Όλα τα τηλεφωνικά κέντρα του ΟΤΕ, ακόμα και τα απλά NET MOD δείτε τι έχουν μέσα !

Παράλληλα "στηρίχθηκε" από όλες τις μεταγενέστερες κυβερνήσεις, έως και σήμερα.

Άσε που το έδωσαν και το ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Έλληνας ιδιοκτήτης ομάδας που λύνει και δένει με το στοίχημα !!!

Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη ΣΥΜΦΟΡΑ (ούτε καν διαπλοκή) ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Και φυσικά στη μέση ο Ολυμπιακός, που ως η πλέον δημοφιλής ομάδα, αποτελεί την καλύτερη κουρτίνα.

Επομένως, αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει πρωταθλήματα, τότε θα χαθεί το ... Cover Story και όλοι θα αναζητήσουν τα εξής :

- Πού ήταν ο Θείος τη δεκαετία του ΄80 και πού βρήκε τα λεφτά ??? (Γιατί λεφτά δεν έχει)
- Πως κατάφερε τις απευθείας αναθέσεις και γιατί
- Που είναι η "Τεχνολογία" που έφερε => Siemens
- Πως και δεν τον ενοχλεί καμία Κυβέρνηση (ούτε καν οι τάχα "επανιδρυτές του κράτους")
- Που είναι η εισαγγελική έρευνα για την "Παράγκα" ?
- Γιατί πήρε το Ξυστό ?
- Γιατί πήρε το ΣΤΟΙΧΗΜΑ (άκουσον άκουσον. Και είναι και ιδιοκτήτης ομάδας !!!!)
- Γιατί όποιος ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ στον Ολυμπιακό με "συνοπτικές" διαδικασίες τον ΑΠΟΠΕΜΠΕΙ ??(βλέπε Λεμονής - Ντούσκο αλλά και άλλους που όταν προσφέρουν και ανεβαίνουν ΚΟΒΟΝΤΑΙ με συνοπτικάς διαδικασίας)

Απλά κάποτε χρησιμοποιούσαν την εκκλησία για τέτοιες καλύψεις. Τώρα πλέον υπάρχει ο ... παρα-αθλητισμός.

Ισχυρός κριτής η Ευρώπη. 11 χρόνια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΙ και καταντήσαμε να παίζουμε προκριματικά.΄

Όπως και να έχει, σέβομαι τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, σίγουρα είναι η δημοφιλέστερη ομάδα και σίγουρα χρησιμοποιείται από καθαρά σκοτεινούς μηχανισμούς.

Μακάρι, όλοι οι Ολυμπιακοί, να έχουν το σθένος να το αναγνωρίσουν. Σίγουρα, με το Fair Play και τον καθαρό ανταγωνισμό, το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και όλος ο αθλητικός, θα ήταν σε καλύτερο επίπεδο ...

Lazio
08/03/2009, 05:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από WWW
΄
+ 1000

Μοιάζει λιγάκι με τον αυνανισμό ... Άν μεγαλώσεις και δεν το κόψεις τότε χέσε μέσα.

Ένα μαζικό παραλλήρηλα. Εμείς είμεθα οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΙ και ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΙ και ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ.

<Για να φυλάμε και τα νώτα μας και να μην καταλήξουμε σαν το Συρίγο, τα παρακάτω που θα πω είναι ιστορίες μυστηρίου και φαντασίας και καμία σχέση έχουν με την "πραγματικότητα">

Φυσικά από πίσω, ο άνθρωπος σκιά, που πήρε επί οικομουνικής (άρα όλοι μέσα) απευθείας αναθέσεις του ΟΤΕ, ως ΜΕΣΑΖΟΝ για τις τεχνολογίες SIEMENS !!!.Όλα τα τηλεφωνικά κέντρα του ΟΤΕ, ακόμα και τα απλά NET MOD δείτε τι έχουν μέσα !

Παράλληλα "στηρίχθηκε" από όλες τις μεταγενέστερες κυβερνήσεις, έως και σήμερα.

Άσε που το έδωσαν και το ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Έλληνας ιδιοκτήτης ομάδας που λύνει και δένει με το στοίχημα !!!

Πρόκειται ίσως για τη μεγαλύτερη ΣΥΜΦΟΡΑ (ούτε καν διαπλοκή) ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Και φυσικά στη μέση ο Ολυμπιακός, που ως η πλέον δημοφιλής ομάδα, αποτελεί την καλύτερη κουρτίνα.

Επομένως, αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει πρωταθλήματα, τότε θα χαθεί το ... Cover Story και όλοι θα αναζητήσουν τα εξής :

- Πού ήταν ο Θείος τη δεκαετία του ΄80 και πού βρήκε τα λεφτά ??? (Γιατί λεφτά δεν έχει)
- Πως κατάφερε τις απευθείας αναθέσεις και γιατί
- Που είναι η "Τεχνολογία" που έφερε => Siemens
- Πως και δεν τον ενοχλεί καμία Κυβέρνηση (ούτε καν οι τάχα "επανιδρυτές του κράτους")
- Που είναι η εισαγγελική έρευνα για την "Παράγκα" ?
- Γιατί πήρε το Ξυστό ?
- Γιατί πήρε το ΣΤΟΙΧΗΜΑ (άκουσον άκουσον. Και είναι και ιδιοκτήτης ομάδας !!!!)
- Γιατί όποιος ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ στον Ολυμπιακό με "συνοπτικές" διαδικασίες τον ΑΠΟΠΕΜΠΕΙ ??(βλέπε Λεμονής - Ντούσκο αλλά και άλλους που όταν προσφέρουν και ανεβαίνουν ΚΟΒΟΝΤΑΙ με συνοπτικάς διαδικασίας)

Απλά κάποτε χρησιμοποιούσαν την εκκλησία για τέτοιες καλύψεις. Τώρα πλέον υπάρχει ο ... παρα-αθλητισμός.

Ισχυρός κριτής η Ευρώπη. 11 χρόνια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΙ και καταντήσαμε να παίζουμε προκριματικά.΄

Όπως και να έχει, σέβομαι τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, σίγουρα είναι η δημοφιλέστερη ομάδα και σίγουρα χρησιμοποιείται από καθαρά σκοτεινούς μηχανισμούς.

Μακάρι, όλοι οι Ολυμπιακοί, να έχουν το σθένος να το αναγνωρίσουν. Σίγουρα, με το Fair Play και τον καθαρό ανταγωνισμό, το Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και όλος ο αθλητικός, θα ήταν σε καλύτερο επίπεδο ...

Ξεχασες να αναφερεις την απαξιωση και την ασχημη εικονα του Ελληνικου πρωταθληματος με μηδεν ανταγωνισμο με εξαρση βιας .........

Και μη μου πει καποιος οτι σημερα που βραζει η Θεσσαλονικη δεν εχει ευθυνη το κοκαλισταν για το σκανδαλωδη τροπο που σπρωχνουν φετος κυριως εντος εδρας το γαυρο....

Να τα χαιρεστε τετοια πρωταθληματα και κυπελα .........

doctor x
08/03/2009, 05:56
εχω την εντυπωση πως αν οι παικτες του Ολυμπιακου φορουσαν αλλες φανελες αυτη η συζητηση δεν θα γινοταν.οπως επισης αν εκεινοι του Πανσερραικου φορουσαν φανελες του Ολυμπιακου ετσι οπως διαμορφωθηκε το σκορ θα μας ειχατε πρηξει για μερικα φαουλ που εγιναν πριν τα γκολ ,θα ...βλεπαμε το πεναλτυ 3000000φορες για να διαπιστωσουμε αν υπηρχε επαφη κ αν ειχε προηγηθει επιθετικο φαουλ !!!!κλπ κλπ Αλλα ειναι (δυστυχως)τετοιο το μεγεθος της ομαδας των Σερρων σε σχεση με του ΠΑΟ που εμποδιζει τετοιες Ελληνικες γελοιοτητες.
οκ γινεται φαουλ στον Αραμπατζη .ξερει ο Κουκουλακης τι θα κανει ο Ιβιτς 30 μετρα πιο κατω για να ...βλεπουμε προθεση σφαξιματος?Ας μην ξεχναμε οτι κ η μεγαλη φαση του ΠΑΟΚ που στραβοκλωτσαει ο Ιβιτς μονος του στην περιοχη και ριχνει την μπαλα στα περιστερια ξεκιναει απο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ φαουλ που κανει ο Λινο στον Πατσα εξω απο την περιοχη του ΠΑΟΚ και κλεβει την μπαλα για να ξεκινησει η αντεπιθεση(κοκοκο εκει ομως!).κ αν δεν καταλαβαινετε οτι ο Ιβιτς ΕΠΕΔΙΩΞΕ να αποβληθει για να οδηγησει τον ΠΑΟΚ σε ...no lose situation τι να πω.
καθεστε και βλεπετε τα ματς του Ολυμπιακου και μου δινετε την εντυπωση οτι κρατατε μπλοκακι,χαρακα,μεχρι και τα...τηλεφωνα κατεβαζετε:bigcry: για να μη χασετε τη φαση που θα φανει σπρωξιμο στον θρυλο!και δεν θα τη...σημειωσετε!
εδω φτασαμε να βαζουμε στην ιδια μοιρα τα σπρωξιματα του Ντιογκο(που ναι μερικα ειναι φαουλ και γι αυτο εχει παρει καρτες) με τα κλαδεματα και τις αγκωνιες στη μουρη των αμυντικων!μ αυτη τη λογικη (για οσους θυμουνται )ο Βανμπαστεν θα επρεπε να ...αποβαλοταν σε καθε παιχνιδι!:uplate:
εδω δικαιολογηθηκε ο Γκαρσια στο πρωτο παιχνιδι(πρωταθλημα) για το..π@υστικο χτυπημα στον Ντιογκο(προσεχουμε μη μας...δουμε ,με το ενα χερι κραταμε τον παικτη απ τη φανελα μην...ξεφυγει και με το...αλλο του τραβαμε μια στν κοιλια μην ..αφησει και σημαδι στον ιατροδικαστη!)
τον Μπελουτσι να βγαινει εκτος αιμοφυρτος στο παιχνιδι κυπελου της Τουμπας απο την ..αθωα αγκωνια (μια που ελειπε ο Ντιογκο και πρεπει καπου να δειξουμε τον...ανδρισμο μας)τον...ξεχασαμε!
κατα τα αλλα ο Αβρααμ μας φταιει που ειναι....βρωμικος!
αν θελουμε να ειμαστε υποτιθεται οχι απαραιτητα αντικειμενικοι αλλα τουλαχιστον σωστοι κρινουμε ενα παιχνιδι με οτι βλεπουμε κ οχι με τα φαντασματα αλλων παιχνιδιων που ΟΝΤΩΣ φαινοταν διαιτητικη προθεση (Αρης) η ενα σφυριγμα εκρινε μαλλον το αποτελεσμα λογω του χρονικου σημειου(ΠΑΟ )
και για τους ...τιμιους ΠΑΟΚτζηδες(τη δευτερη πιο ευνοημενη ομαδα στην Ελλαδα οικονομικα,πολιτικα,και ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ την τελευταια δεκαετια) δυο μονο πραγματα
1.τα γεγονοτα στη Φυλη(οσον αφορα τη σταση της διοικησης τους που ΝΑΙ κατα τα αλλα κανει μια αξιολογη προσπαθεια)
2.θυμαται κανεις πως ξεκινησε το γκολ του ΠΑΟΚ στο προηγουμενο ματς πρωταθληματος?(αλλα ποιος τον...γ@μαει τον Ηρακλη μαλλον:bigcry: )
καλημερααααααα

:beer: :beer: :beer:

la_villa
08/03/2009, 06:02
΄

στο π΄ρωτο έχεις δίκιο...δες κ μπάσκετ (διέλυσε τον Θρύλο του Ιωαννίδη)

στο 2ο 11 χρόνια μόνο εμείς παίζαμε ευρώπη???
για δες και τα αποτελέσματα όλων....
και μετα δες και τις εμφανίσεις όλων.... αλλα αυτό είναι άλλη κουβέντα σχετικά με την αξία κάθε ομάδας στην ευρώπη....

μην τρως ετσι αμασητα την παραμύθα....ανα 15 χρόνια μια καλή εμφάνιση;)

irinia
08/03/2009, 06:10
ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ........

Νά παραδεχτείτε,.......έστω κάτι...

Έτσι κι άλλιώς.......ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ.....!!!!

Ή ντροπή δέν έμεινε λοιπόν............ή ..........άνήκετε στήν άλλη κατηγορία...

08/03/2009, 06:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
στο π΄ρωτο έχεις δίκιο...δες κ μπάσκετ (διέλυσε τον Θρύλο του Ιωαννίδη)

στο 2ο 11 χρόνια μόνο εμείς παίζαμε ευρώπη???
για δες και τα αποτελέσματα όλων....
και μετα δες και τις εμφανίσεις όλων.... αλλα αυτό είναι άλλη κουβέντα σχετικά με την αξία κάθε ομάδας στην ευρώπη....

μην τρως ετσι αμασητα την παραμύθα....ανα 15 χρόνια μια καλή εμφάνιση;)

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λές. Και οι άλλοι ανύπαρκοι ήταν.

Έλα όμως στη θέση ενός σοβαρού (το τονίζω αυτό) επιχειρηματία, που θέλει να επενδύσει σε μία ομάδα.

Υπήρχε περίπτωση, γνωρίζοντας όλα αυτά που ανέφερα, να επενδύσεις ? Θα χαλούσες τα ωραία σου λεφτουδάκια, ξέρωντας πως το Story λιγότερο εκτυλίσεται στο χόρτο και περισσότερο στην παράγκα.

Αυτά που ανέφερα δεν είναι παραμύθια.

- Και πήρε απευθείας αναθέσεις (με τη δικαιολογία της Ελληνικής εταιρείας και την ανάπτυξης τεχνολογίας)
- Και δεν ανέπτυξε τεχνολογία αλλά υπήρξε μεσάζον της SIEMENS => Πολιτικό βρώμικο χρήμα κλπ
- Και κατέχει το στοίχημα σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ ενώ παράλληλα έχει ομάδα
- Και υπήρξε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που ποτέ δεν εκτελέστηκε
- Και δεν είχε ποτέ του λεφτά και βρέθηκε με κάποια (γιατί ακόμα δεν έχει πολλά ... διαβάστε)
- Και ήταν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και είναι ακόμα, με διάφορους τρόπους, αλλά δεν μπορεί να προχωρήσει άξιοπρεπώς στην Ευρώπη.
- Και ξεκίνησε εισαγγελική έρευνα για την ΠΑΡΑΓΚΑ που δεν τελείωσε ποτέ.

All These are FACTS. Δεν είναι ούτε παραμύθια, ούτε θεωρίες. Έχουν ειπωθεί και γραφεί ΔΗΜΟΣΙΩΣ πολλάκις ...

Με τέτοιο καθεστώς, θα θεωρούσα μαλάκες τους προέδρους των υπολοίπων ομάδων να επενδύσουν χρήματα.

Όσο για τον Βαρδυνογιάννη, πιστεύω πως είναι και αυτός στο κόλπο. Άλλωστε όταν ο αδελφός του τόλμησε να παραπονεθεί επί οικουμενικής για τις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ (προσφεύγοντας τότε στη Δικαιοσύνη), έφαγε ΜΙΑ ΡΟΥΚΕΤΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ από την 17 Νοέμβρη. Μην τα ξεχνάμε αυτά γιατί δεν κάνει.

Ο κύριος Βαρδινογιάννης Junior έκανε πλάτες, κάτι που φυσικά δεν το έκαναν ποτέ οι αφοί ΒΙΑΝΕΞ.

Τώρα ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ πάει να χαλάσει τη σούπα (πολιτικοί καθαρά οι λόγοι και σύντομα θα το δούμε) και γι αυτό, ειδικά φέτος, εκτραχύνθηκε περισσότερο η διαιτησία (σύγκρουση 2 πολιτικών κόσμων και καμία σχέση με μπάλα και χόρτο).

irinia
08/03/2009, 06:39
ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ............ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ

Γιατί τούς χαλάς τό στόρυ.......

Φίλος μου Παναθηναικός........πάντα άναρωτιώτανε καί μού τόλεγε...

Είναι δυνατόν νά κάθονται μέ σταυρωμένα χέρια...???

08/03/2009, 06:42
ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ............ΚΡΥΒΕ ΛΟΓΙΑ

Γιατί τούς χαλάς τό στόρυ.......

Φίλος μου Παναθηναικός........πάντα άναρωτιώτανε καί μού τόλεγε...

Είναι δυνατόν νά κάθονται μέ σταυρωμένα χέρια...???

Κι όμως είναι.

Σε Δημοκρατικό Πολίτευμα είμαστε. Ο καλύτερος τρόπο για να ελέγξεις τη Δημοκρατία είναι ο Τύπος (εφημερίδες - Τηλεόραση - Ραδιόφωνα) και φυσικά ο Αθλητισμός

arxaios
08/03/2009, 07:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
εχω την εντυπωση .........

Εγώ πάλι έχω την εντύπωση ότι διαστρεβλώνεις επιτηδευμένα την πραγματικότητα .........
Παίρνεις φάσεις από ΟΛΕΣ τις ομάδες για να ισοσκελίσεις τα "λάθη" υπέρ του Ολυμπιακού !!!
Φίλε μου τα λάθη είναι λάθη όταν γίνονται μια - δυό - άντε τρεις φορές !!! Όταν γίνονται συνέχεια τότε δεν είναι λάθη .........:mad: :winka:
Επίσης τα λάθη, για να είναι λάθη, ΔΕΝ είναι προς όφελος ΠΑΝΤΑ του ενός !!!
Λάθη προς όφελος του ΠΑΟ στο μεταξύ μας ματς, γιατί ΔΕΝ έγιναν ;;; Αντίθετα έγιναν 3 υπέρ του ΟΣΦΠ ;;; :mad: :winka:
Μην αρχίσεις τώρα να μας λες λάθη που οφελήθηκε ο ΠΑΟ ή η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ με άλλες ομάδες ..........
Πότε οφελήθηκαν σε μάτς με τον Γαύρο πες μας ......... αν βρεις .........
:sad: :sad: :sad:

Akatanomastos
08/03/2009, 07:28
ρε αφηστε τους ανυπαρκτους να λενε οτι θελουν

ναι ναι δεν σπρωχτηκατε ποτε απο διαιτησια..

παμε τωρα παρακατω..

τριτη εχουμε ευρωπες:cool:

προγνωστικα?
πως θα παει το παιχνιδι?

arxaios
08/03/2009, 07:28
Κι όμως είναι.

Σε Δημοκρατικό Πολίτευμα είμαστε. Ο καλύτερος τρόπο για να ελέγξεις τη Δημοκρατία είναι ο Τύπος (εφημερίδες - Τηλεόραση - Ραδιόφωνα) και φυσικά ο Αθλητισμός

Οσο το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα "ξεπλένει" χρήμα και συνειδήσεις ................ τίποτα δεν θα αλλάξει !!!
:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

arxaios
08/03/2009, 07:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε αφηστε τους ανυπαρκτους να λενε οτι θελουν

ναι ναι δεν σπρωχτηκατε ποτε απο διαιτησια..

παμε τωρα παρακατω..

τριτη εχουμε ευρωπες:cool:

προγνωστικα?
πως θα παει το παιχνιδι?
Πιστεύω ότι θα περάσουμε ........ :smilea: :smilea: :smilea: με σκόρ 1-0 ή λευκή ισοπαλία !!!
Εκτός αν έχουν πεισμώσει λίγο τα "παληκάρια" μας και πάει σε μεγάλο σκορ ........

the who
08/03/2009, 07:39
Ρε μαγκες καλα τα λετε.Να σας πω κι εγω τι θελω μιας κι απο ποδοσφαιρο ψιλοαπεχω.Θελω να μπορω να παρω τη γυναικα μου και τα παιδια μου,να παω στο γηπεδο,να δω ΜΠΑΛΑ,να κερδισει ο καλυτερος,να χειροκροτω τις καλες φασεις και να παω σπιτι μου ικανοποιημενος και με γεματη τη μερα.
Οταν δεν εχω τπτ απ τα παραπανω δεν αξιζει να συζηταω.Μετανιωνω που εγραψα κι αυτα τα ποστ εδω μεσα αλλα παροτι ηπιων τονων στο ποδοσφαιρο αυτο το ματς κυπελου ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι.
:mad:

arxaios
08/03/2009, 08:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ρε μαγκες καλα τα λετε.Να σας πω κι εγω τι θελω μιας κι απο ποδοσφαιρο ψιλοαπεχω.Θελω να μπορω να παρω τη γυναικα μου και τα παιδια μου,να παω στο γηπεδο,να δω ΜΠΑΛΑ,να κερδισει ο καλυτερος,να χειροκροτω τις καλες φασεις και να παω σπιτι μου ικανοποιημενος και με γεματη τη μερα.
Οταν δεν εχω τπτ απ τα παραπανω δεν αξιζει να συζηταω.Μετανιωνω που εγραψα κι αυτα τα ποστ εδω μεσα αλλα παροτι ηπιων τονων στο ποδοσφαιρο αυτο το ματς κυπελου ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι.
+1
Εγώ επεπλέον θα ήθελα να μπορώ να πάω γήπεδο με τους φίλους μου οπαδούς άλλων ομάδων και να δούμε ΜΑΖΙ το ματς ........... με πατατάκια, αναψυκτικό, πείραγμα και καζούρα !!!

Akatanomastos
08/03/2009, 08:05
αφηστε ρε μαγκες..

και πες οτι πας με την οικογενεια σου χωρις φασαριες..

να πας να δεις τι?

τα τελευταια χρονια παω γυρω στις 10 φορες το χρονο γηπεδο, σε παιχνιδια του παο, οφη, εργοτελη
ε καθε φορα που παω το μετανιωνω..

δεν ειναι θεαμα αυτο..

πρεπει να πηγαινεις σε καθε αγωνιστικη γηπεδο για να πετυχεις 5 καλα παιχνιδια απο τα 30

blackbusa
08/03/2009, 08:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar

Επειδή βαριέμαι να τα ξαναλέω όποιος ενδιαφέρεται και ξέρει να το κάνει ας βρεί πόσους βαθμούς παίρνει ανά παιχνίδι ο ένας και πόσους ο άλλος.
Και κάτι άλλο. Δεν έχω αναφερθεί προσωπικά ενάντια σε κανένα και δεν έχω χαρακτηρίσει ούτε θα το κάνω γιατί δεν μου αρέσει. Πάντως αν το έκανα δεν θα κρυβόμουν πίσω από ένα πληκτρολόγιο

AKOMAAAAAAAAAAAA???? :evil:

KOKOKOKOKOKOKO

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

the who
08/03/2009, 08:08
αφηστε ρε μαγκες..

και πες οτι πας με την οικογενεια σου χωρις φασαριες..

να πας να δεις τι?

τα τελευταια χρονια παω γυρω στις 10 φορες το χρονο γηπεδο, σε παιχνιδια του παο, οφη, εργοτελη
ε καθε φορα που παω το μετανιωνω..

δεν ειναι θεαμα αυτο..

πρεπει να πηγαινεις σε καθε αγωνιστικη γηπεδο για να πετυχεις 5 καλα παιχνιδια απο τα 30

Το γραφω με κεφαλαια.Να δεις ΜΠΑΛΑ,οχι παρασταση του Σπαθαρη(αν κι αυτος ειναι πολυ καλυτερος απο ελληνικο ματς).

la_villa
08/03/2009, 08:21
Υπήρχε περίπτωση, γνωρίζοντας όλα αυτά που ανέφερα, να επενδύσεις ? Θα χαλούσες τα ωραία σου λεφτουδάκια, ξέρωντας πως το Story λιγότερο εκτυλίσεται στο χόρτο και περισσότερο στην παράγκα.

Αυτά που ανέφερα δεν είναι παραμύθια.

πρόκειται για επιχειρηματίες (όλοι όχι μόνο ο κόκκαλης...κ ο Βγενό 300εκ έβγαλε απο οτε ;) )
επιχειρηματίες που πλουτίζουν σε βάρος όλων μας...
κ για τους γιαννακοπουλαίους πολλά έχουν ακουστεί για παράνομες δραστηριότητες (προχώρησε ποτε??όχι ούτε πρόκειται)

αν την πάμε εκεί την κουβέντα δεν θα ξέρουμε ποιος είναι ο χειρότεος

ότι είναι λαμόγια είναι κ γι αυτό δεν έχω κάτσει ποτε να ασχοληθώ με τα πρόσωπα στι διοικησεις...ε'ιναι κατάντια

όλοι αυτοί το ίδιο είναι κ το ίδιο θέλουν...λαό απο πίσω τους...δηλ ο βγενό τώρα του ήρθε για τον βαζελο ξαφνικά....
τους κατέβασε πορείες κ τους χρησιμοποίησε για να πετύχε αυτό που ήθελε...για μένα μπράβο του

idi
08/03/2009, 08:23
ρε WWW εισαι σιγουρα γαυρος? νομιζα πως γαυρος και μπαμπουινος ηταν το ιδιο πραμα μεχρι σημερα!

idi
08/03/2009, 08:27

και για τους ...τιμιους ΠΑΟΚτζηδες(τη δευτερη πιο ευνοημενη ομαδα στην Ελλαδα οικονομικα,πολιτικα,και ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ την τελευταια δεκαετια)

η πρωτη ποια ειναι?

idi
08/03/2009, 08:41
Οσο για το οτι σας κανει εντύπωση που ΟΛΟΙ οι οπαδοί και φίλαθλοι στην Ελλαδα θεωρουν οτι παίρνετε στημένα πρωταθλήματα.... ελα μη κάνετε τους χαζούς... ξερουμε πολυ καλα οτι λαθη οι διαιτητές εκαναν και θα κάνουν παντα και ειναι ανθρώπινο.... το πρόβλημα ειναι οτι ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ (εκτος απο μερικες φορες 1 στις 100 για ξεκάρφωμα)

Εχω πει τη κλασική ερώτηση που πρεπει να κανετε οταν βλεπετε τα παιχνιδια της ομαδας σας ειδικα στο Καραϊσκάκη

ΑΝ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ/ΦΑΟΥΛ/ΚΙΤΡΙΝΗ/ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΦΣΑΙΝΤ ΚΤΛ ΚΤΛ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΕ ΑΝΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ... ΘΑ ΤΟ ΕΔΙΝΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ Η ΥΠΕΡ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ?

Κανε ενα συλλογισμό φιλε μου γαυρε...

Δεν ειμαστε οσο κομπλεξικοι νομιζεις... οταν ο αντίπαλος ειναι σαφώς καλύτερος... μπορει να ευνοείται αλλα δε ξεκατινιαζόμαστε (οπως γινεται στο μπάσκετ τα τελευταια χρονια με το βαζέλα που ολοι παραδέχονται οτι εχει καλύτερη ομαδα και οτι λιγο μετράει που παίρνει φιλικα σφυρίγματα)

Εσυ εισαι κομπλεξικός γαυρε που πέρσι μου πανηγύρισες ενα χάρτινο πρωτάθλημα και το ιδιο κανεις 12 χρονια τωρα ...

Εσυ που ενω βλεπεις πως έπρεπε να σε παίζουν οι διαιτητές γιατι παιζεις και στην Ευρωπη ... απαιτείς στο ελληνικό πρωτάθλημα να κερδιζεις με το ετσι θελω ακομα και οταν σέρνεσαι

1-2 φασεις δε κρίνουν ενα αγωνα αλλα το συστηματικό σπρώξιμο εκτός του οτι σου δινει αυτοπεποίθηση και σιγουριά... εκνευρίζει και τον αντίπαλο και βλεπεις μετα το ΠΑΟΚ να παιζει με 9 και εσένα να σχολιάζεις αφ υψηλου τις καθεαυτες φασεις... κανοντας τον αντικειμενικό (που ποτε δεν ήσουν)

και μη ξεχναμε.... ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ (χοχοχο ε δε θα κατσουμε και να τη φαμε!)

ACAB
08/03/2009, 09:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400

ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΕΚ
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΠΑΤΑΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΔΕΣ
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

arxaios
08/03/2009, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

Φιλικά μεν ................ αλλά για τελευταία φορά !!!:mad: :mad: :mad:
ΜΑΖΕΨΟΥ !!!
Χουλιγκάνια ΔΕΝ θέλουμε στην παρέα μας !!! Από ΚΑΜΜΙΑ ομάδα !!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ή ΟΧΙ ;;;:confused: :confused: :confused:
Στο έχουμε ξαναπεί ............. ή φέρσου ανάλογα ή τζάσε !!!:mad: :mad: :mad:

the who
08/03/2009, 09:46
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

Κοψε τα κεφαλαια για αρχη.Εκτος κι αν φωναζεις.Αν φωναζεις λοιπον να πας στο γηπεδο να φωναξεις κι οχι σε μενα.
Οταν λες ολοι εσεις τι εννοεις?Γιατι αυτη η "τσουβαλοποιηση" μου φερνει στο μυαλο τη λεξη φασισμος κι εκει εχω μια αλλεργια.
Σε ποιο ματς θα παω ειναι αποκλειστικα δικη μου επιλογη.Το θεμα ειναι οι πιθανοτητες να βρεθει κανα τσουρμο κωλοπαιδα και να τα κανουν ολα ρημαδιο ειναι αυξημενες.
Καλυτερα πατατακηδες και παλαμακηδες παρα μαλακες σκλαβοι του καθε κοκαλοβγενοπουλου κλπ.
Το φιλικα μονο σαν ειρωνια μπορω να το εκλαβω κι ετσι στο επιστρεφω.

Υ.Γ
Το ACAB τι ειναι ακριβως μου λες?Γιατι το συναντησα γραμμενο καπου σ ενα τοιχο.

madox
08/03/2009, 09:48
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

δηλαδη πως επρεπε να πηγαινει ο κοσμος στο γηπεδο.Με κανενα ak47 ανα χειρας;

blackbusa
08/03/2009, 09:52
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοκακολιτσα δεν παιζει εεεε????

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

08/03/2009, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε WWW εισαι σιγουρα γαυρος? νομιζα πως γαυρος και μπαμπουινος ηταν το ιδιο πραμα μεχρι σημερα!

Δεν είμαι γαύρος φίλε.

Παναχαϊκή είμαι, που δυστυχώς αποτέλεσε και αυτή υποχείρειο του γαύρου, όπως και ο Πανηλιακός, όπως και η ΣΚΟΝΤΑ και πάει λέγοντας το πράγμα.

toyar
08/03/2009, 10:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

KOKOKOKOKOKOKO

Νικήσαμε τη λάρισα και βγάζουμε γλωσσίτσα;
Κακό παιδι
θα σε μαλώσω:nono: :nono:

VanDiemen
08/03/2009, 12:26
......(Γιατί λεφτά δεν έχει)......

Γιο λεφτά δεν ξέρω! Δε μπορεί να μην έχει και να κάνει δεκάδες μεταγραφές πάντως.

Για την ερώτησή σου, η θεωρία μου είναι πως το χόμπι του κρόκους είναι η προπονητική, από τον καναπέ του σπιτιού του, όσον αφορά το "στρατηγικό" της μέρος. Οπότε αναθέτει σε κάποιον προπονητή την προετοιμασία της ομάδας αλλά σε θέματα τακτικής θέλει να έχει τον πρώτο λόγο. Γι' αυτό και ο προπονητής που θέλει, πρέπει να είναι στην ουσία ένα σκυλάκι που κουνάει την ουρά του, κοιτάζοντας τον Πρόεδρο της εταιρείας στα μάτια, σα να είναι έτοιμος να πετάξει το κόκκαλο, όταν αυτός μιλάει. Αν τολμήσει να φέρει αντιρρήσεις ή να πει τη γνώμη του; ...Έφυγες!

08/03/2009, 12:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Γιο λεφτά δεν ξέρω! Δε μπορεί να μην έχει και να κάνει δεκάδες μεταγραφές πάντως.

Για την ερώτησή σου, η θεωρία μου είναι πως το χόμπι του κρόκους είναι η προπονητική, από τον καναπέ του σπιτιού του, όσον αφορά το "στρατηγικό" της μέρος. Οπότε αναθέτει σε κάποιον προπονητή την προετοιμασία της ομάδας αλλά σε θέματα τακτικής θέλει να έχει τον πρώτο λόγο. Γι' αυτό και ο προπονητής που θέλει, πρέπει να είναι στην ουσία ένα σκυλάκι που κουνάει την ουρά του, όταν μιλά ο Πρόεδρος της εταιρείας. Αν τολμήσει να φέρει αντιρρήσεις ή να πει τη γνώμη του; ...Έφυγες!

+1

Morton
08/03/2009, 12:42
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

παλαμακίδες (ο τόνος πέφτει στην παραλήγουσα) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε τι γίνεται :lol:

irinia
08/03/2009, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Morton
παλαμακίδες (ο τόνος πέφτει στην παραλήγουσα) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε τι γίνεται :lol:

ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.........

Είναι γνωστό έδώ καί χρόνια.......καμμιά 12καριά άν δέν κάνω λάθος...!!!

vangelis 64
08/03/2009, 13:10

KOKOKOKOKOKOKO

Κακό παιδι
θα σε μαλώσω:nono: :nono: Είναι τρελλοί αυτοί οι βάζελοι.:bigcry: :bigcry:

arxaios
08/03/2009, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Είναι τρελλοί αυτοί οι βάζελοι.:bigcry: :bigcry:

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ (στην κυριολεξία) αντίληψη έχουν αυτοί οι Γαύροι !!!
ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΪΝΟΥΝ !!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δε συμφωνείς ...............
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
08/03/2009, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΪΝΟΥΝ !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σαν τους βαζελους ενα πραγμα...... Μολις προτομπουν σε ενα φορουμ......

Ξερουν το καθε μελος τι ομαδα ειναι....... :uplate:

vangelis 64
08/03/2009, 14:13
ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΪΝΟΥΝ !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ε βέβαια,πάρ' τον έναν μέσο όρο και βάρα τον άλλον.:rotflmao:

doctor x
08/03/2009, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
η πρωτη ποια ειναι?
OLYMPIAKOS FOOTBALL CLUB:winka:

doctor x
08/03/2009, 14:59
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοκακολιτσα δεν παιζει εεεε????

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
mono....tsoureki!!!!!:wacko:

blackbusa
08/03/2009, 15:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σαν τους βαζελους ενα πραγμα...... Μολις προτομπουν σε ενα φορουμ......

Ξερουν το καθε μελος τι ομαδα ειναι....... :uplate:

νταξ ρε βαζελακο....να σε λεμε εμεις ετσι οκ....να λες και εσυ ετσι τον εαυτο σου παει πολυ....παει χαλασε ο κοσμος....κανε τωρα παρεα με τον φιλαρακο σου τον κρυφο βαζελο τον Χυμαδορ και κανε μας την χαρη....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

blackbusa
08/03/2009, 15:06
Κακό παιδι
θα σε μαλώσω:nono: :nono:

εγω κακο παιδι...εσυ ομως κολοτουμπα....ακομα περιμενω τους μεσους ορους....

blackbusa
08/03/2009, 15:07
mono....tsoureki!!!!!:wacko:

τετοιο εχουμε μονο σε γευση sprite....:sad:

doctor x
08/03/2009, 15:14
τετοιο εχουμε μονο σε γευση sprite....:sad:
den...pirazi !
tsoureki na ne k oti na ne!:bigcry: :rotflmao: :bigcry:

ACAB
08/03/2009, 15:19
Φιλικά μεν ................ αλλά για τελευταία φορά !!!:mad: :mad: :mad:
ΜΑΖΕΨΟΥ !!!
Χουλιγκάνια ΔΕΝ θέλουμε στην παρέα μας !!! Από ΚΑΜΜΙΑ ομάδα !!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ή ΟΧΙ ;;;:confused: :confused: :confused:
Στο έχουμε ξαναπεί ............. ή φέρσου ανάλογα ή τζάσε !!!:mad: :mad: :mad:

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ?ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΑΡΠΑΖΕΣΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΩ :lol: :lol:

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ
ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ

toyar
08/03/2009, 15:31
εγω κακο παιδι...εσυ ομως κολοτουμπα....ακομα περιμενω τους μεσους ορους....

χρονιές 98-99 μέχρι 07-08
σύνολο βαθμών ΔΙΑ σύνολο αγώνων= μέσος όρος
πηγή site uefa
ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΕΓΩ

:a014: :a014:

STOYBI
08/03/2009, 15:44
Κριμα...........

Τα λογια........

Τα μεγαλα.........

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

157738

STOYBI
08/03/2009, 15:45

157742

Akatanomastos
08/03/2009, 15:49
ρε γαυρακια δεν δικαιουστε να μιλατε..

μετα απο 30 χρονια

STOYBI
08/03/2009, 15:49
:wave2: :wave2: :wave2:

157743

arxaios
08/03/2009, 15:50
ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ?ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΑΡΠΑΖΕΣΕ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΕΓΩ :lol: :lol:

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ
ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ

Είσαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις ΤΙ γράφεις ;;;:confused: :confused: :confused:
Αυτό που απάντησες ήταν ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ;;;:confused: :confused: :confused:

Και κάτι ακόμα ................. ΔΕΝ σε είπα χούλιγκαν ............. είπα ότι χούλιγκαν ΔΕΝ θέλουμε !!!
Το εαν ή όχι εμπίπτεις σε αυτή την κατηγορία το ξέρεις ΕΣΥ !!!
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ;;;

arxaios
08/03/2009, 15:57
:wave2: :wave2: :wave2:

STOYBI ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ !!!
Θυμήσου τι είχατε ρίξει στη Ριζούπολη ........... και αν δεν θες τη Ριζούπολη γιατί είναι πολύ παλιά .......... θυμησου στο ματσ της προηγούμενης. μόλις αγωνιστικής με εμάς τι ρίξατε 2 φορές ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ !!!

Όταν όμως τα κάνετε εσείς ........ όλοι οι άλλοι δεν πρέπει να μιλάμε αλλά να παίξουμε σαν άντρες !!!
ΤΏΡΑ ΠΑΙΧΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ !!!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!
ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ !!!

:evil: :evil: :evil:

STOYBI
08/03/2009, 16:02
STOYBI ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ !!!
Θυμήσου τι είχατε ρίξει στη Ριζούπολη ........... και αν δεν θες τη Ριζούπολη γιατί είναι πολύ παλιά .......... θυμησου στο ματσ της προηγούμενης. μόλις αγωνιστικής με εμάς τι ρίξατε 2 φορές ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΚΑΛΙΝΟΒΙΤΣ !!!

Όταν όμως τα κάνετε εσείς ........ όλοι οι άλλοι δεν πρέπει να μιλάμε αλλά να παίξουμε σαν άντρες !!!
ΤΏΡΑ ΠΑΙΧΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ !!!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!
ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ !!!

:evil: :evil: :evil:

Το αν δικαιουμε να μιλαω το κρινω μονο εγω και κανεις αλλος.....

Εμεις αυριο δεν θα θυμομαστε τιποτα.... Εσεις κλαιτε ακομα μετα απο τοσα χρονια......

( Και τα τουμπεκι να τα λες στις μπαλαρινες σου....)

:smokin:

la_villa
08/03/2009, 16:11
τι με τα δεύτερα θέλεις...τι με 10 παίκτε; θέλεις...

για πλάκα κάναμε βόλτα στους μπουγατσοπαίκτες....ξεφτύλες

blackbusa
08/03/2009, 16:28
χρονιές 98-99 μέχρι 07-08
σύνολο βαθμών ΔΙΑ σύνολο αγώνων= μέσος όρος
πηγή site uefa
ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΕΓΩ

Γαυρος....
97-98...5
98-99...12 (Antonio Conte...:wave2: )
99-00...7 (Molde)
00-01...9 (Herenveen)
01-02...5
02-03...4 (Maccabi σου εριξε 6 αλλα την τιμωρισε η Αεκ με 8 :rotflmao: )
03-04...4
04-05...10 (καταραμενε Gerrard :sad: )
05-06...4
06-07...3
07-08...12

το συνολο 75/11=6,81818181818181818181818181818181818 βαθμους

Βαζελος....
98-99...6
00-01...10 (2πλοι ομιλοι)
01-02...23 (2πλοι ομιλοι)
03-04...4
04-05...9
05-06...4

το συνολο 56/6=9,3333333333333333333333333333333333333 βαθμους

η βαθμολογια καθε χρονιας της Uefa δεν βγαινουν με μεσο ορο βαθμων ανα αγωνα αλλα με ποσους βαθμους κερδιζεις τη καθε χρονια.....

τα φετινα ρεζιλικια σας δεν τα εβαλα....

ξαναλεω μειλαμε για αγωνες Champion League απο τους ομιλους και οπου φτασεις....

ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
08/03/2009, 16:30
ο τζολε γιατι επεφτε κατω?

doctor x
08/03/2009, 16:33
σ ενα γηπεδο κολαση(χειροτερο κ απο τη Ριζουπολη γιατι εκει τοτε οι...καφριλες τελειωσαν οταν αρχισε το παιχνιδι -ισως βοηθησε και το γρηγορο γκολ του Ολυμπιακου)με τη δευτερη κυριολεκτικα ομαδα (εκτος της αμυνας ισως)με 10 (σωστα για μενα-βεβαια αν ηταν αναποδα δεν ξερω τι θα ακουγαμε για την...ελλειψη ευκαιριων στον παικτη!) ο Ολυμπιακος πηρε ΑΝΕΤΑ την ισοπαλια κανοντας με παικτη λιγοτερο περισσοτερες ευκαιριες!
για μενα αποδεινκυει δυο πραγματα
1.ποσο δυσκολο ειναι να διαχειριστεις ενα παιχνιδι οταν αισθανεσαι οτι ΠΡΕΠΕΙ να το παρεις ενω ο αντιπαλος ετσι ειδικα οπως κατεβηκε εστω υποσυνειδητα αισθανεται οτι και να χασει τι εγινε(ισως κατι αντιστροφο απο το παιχνιδι στο Καραισκακη)
2.οτι τη διαφορα του Ολυμπιακου την κανει ΚΥΡΙΩΣ η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ κ οσο οι αντιπαλοι αχολουνται ΚΥΡΙΩΣ με τα...εξωαγωνιστικα (ασχετα αν πολλες φορες εχουν δικιο)κ οχι με το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ θα μενουν πισω.
δημοσιογραφος ειπε κατι σωστο.ηρθε η τριτη απο το τελος Γαλλικη ομαδα,ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ αλλα δημιουργησε ΤΕΡΑΣΤΙΑ προβληματα στον Ολυμπιακο απλα παιζοντας ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ γιατι απλα ασχοληθηκε μονο μ αυτο!
οσο δινουμε δικαιολογιες στις ομαδες μας συμφερει ΜΟΝΟ προσωρινα γιατι εχονται κατι παιχνιδια σαν το σημερινο και γκρεμιζονται ΟΛΑ!
(αν και παλι μην ξεχναμε ενα ΠΑΙΧΝΙΔΙ ειναι κ υπαρχει για να παιρναμε καλα κ οχι για να παιζουμε το παιχνιδι των παραγοντων Κοκκαλης κλπ)
παντως πρεπει να ...επεσε στενοχωρια σημερα(αν το βαζε κ ο Γιαννακης αχ!):bigcry:

να μαστε καλα να...μαλωνουμε!

doctor x
08/03/2009, 16:33
ο τζολε γιατι επεφτε κατω?
γεραματα......

kalgeorge
08/03/2009, 16:35
εγω δεν ειδα τιποτα απο αθλητικα αυτο το σκ.
ειδα λιγο τις φασεις μονο και εχω να πω τα εξης.

ξεφτιλα ο τζολε την ωρα που τον χτυπαει ο κονσεισαο, καθεται κατω....τον τραβαει ο νικοπολιδης να φυγει απο εκει και αυτος κανει τον λιποθυμο.....
τον σερνουν 3 και δεν μπορουν να τον πανε....

οσο για τα παρατραγουδα που εγιναν....θα πω οτι ΚΑΠΟΙΑ στιγμη...αυτα θα γινοντουσαν.
ηταν θεμα χρονου παιδες.
δεν μπορει ο γαυρος να γαμαει το ελληνικο ποδοσφαιρο εδω και χρονια, και να μην περιμενει καποια στιγμη να φτασει ο κομπος στο χτενι.

μην πεταχτει κανεις και πει οτι συμφωνω με τα οσα εγιναν στην τουμπα...απλα πρεπει να καταλαβετε οτι ΚΑΠΟΙΑ στιγμη θα γινοντουσαν.,...ηταν θεμα χρονου.

υγ..acab τι σε κανει να πιστευεις οτι εισαι σε θεση να κρινεις ΠΟΙΟΣ παει σε ΠΟΙΑ γηπεδα και ποιοι ειναι παλαμακηδες;; τους ξερεις και απο χτες;
ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ NICKNAME......φιλικα

Lazio
08/03/2009, 16:42

Εμεις αυριο δεν θα θυμομαστε τιποτα.... Εσεις κλαιτε ακομα μετα απο τοσα χρονια......

Ελα μωρε πηρατε χ και πανηγυριζετε για μεγαλη εμφανιση οπως πανηγυριζατε και για το χ με εμας στο καραισκακη ετσι οπως το πηρατε.....

Αυτα που ειδαμε σημερα τα καταδικαζουμε ολοι αλλα τα εχετε κανει σε μεγαλυτερο βαθμο ...........κατα τη γνωμη μου ειστε οι πρωτοι διδαξαντες απο διοικηση μεχρι και φιλαθλους.......

Να αναζητησετε ευθυνες στον πρακτορα για την κατασταση του Ελληνικου πρωταθληματος και την εξαρση βιας.........

Καταδικαζω και παλι τα οσα εγιναν σημερα στην τουμπα..... ο κος Ζαγορακης δεν μας εχει πεισει για το οτι ο Παοκ εχει αλλαξει επιπεδο .....

STOYBI
08/03/2009, 16:51
Γαυρος....
97-98...5

η βαθμολογια καθε χρονιας της Uefa δεν βγαινουν με μεσο ορο βαθμων ανα αγωνα αλλα με ποσους βαθμους κερδιζεις τη καθε χρονια.....

τα φετινα ρεζιλικια σας δεν τα εβαλα....

ξαναλεω μειλαμε για αγωνες Champion League απο τους ομιλους και οπου φτασεις....

ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΑ....
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tωρα εγω γιατι τσεκαρωντας σε μονο την πρωτη χρονια σε βγαζω -4 βαθμους λαθος... Μιλας για μολις (5) ενω την συγκεκριμενη χρονια οι βαθμοι ειναι ( 9 )

Παμε λοιπον...... 97-98

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

1997/98
Ολυμπιακός – Μοζίρ 5-0(Νινιάδης 59’, Γκόγκιτς 63’, 67’,Γεωργάτος 75’,
Αλεξανδρής 83’) = 3

Μοζίρ – Ολυμπιακός 2-2(Ανατολάκης 9,Νινιάδης 54’) = 1

Ολυμπιακός – Πόρτο 1-0(Γιαννακόπουλος 6’) = 3

Ρόζενμποργκ – Ολυμπιακός 5-1(Οφορίκουε 69’) = 0

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 5-1(Νταμπίζας 19’)=0

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0 = 1

Πόρτο – Ολυμπιακός 2-1(Γεωργάτος 25’) = 0

Ολυμπιακός – Ρόζενμποργκ 2-2(Μαυρογενίδης 48’,Τζόρτζεβιτς 88’) = 1

Συνολο 9 βαθμους... Αν ειμαι καπου λαθος με διορθωνεις.....

Αν εισαι εσυ ... Πιστευω θα ανακαλεσεις.........

STOYBI
08/03/2009, 16:56
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
[B]εγω δεν ειδα τιποτα απο αθλητικα αυτο το σκ.

ξεφτιλα ο τζολε την ωρα που τον χτυπαει ο κονσεισαο, καθεται κατω....τον τραβαει ο νικοπολιδης να φυγει απο εκει και αυτος κανει τον λιποθυμο.....

QUOTE]

Βρε τζωρτζη..... Τι σε κανει να πιστευεις οτι οποιοδηποτε παιχτης του ελληνικου πρωταθληματος δεν θα εμενε κατω ( θεατρο ) μετα απο τετοια μπατσα......

Ολοι οι υπολοιποι δηλ θα σηκωνοντουσαν και θα συνεχιζαν παιχνιδι κανονικα...??? :sick:

vthn
08/03/2009, 16:57

οσο δινουμε δικαιολογιες στις ομαδες μας συμφερει ΜΟΝΟ προσωρινα γιατι εχονται κατι παιχνιδια σαν το σημερινο και γκρεμιζονται ΟΛΑ!

σε αυτό θα διαφωνήσω. Άκουγα και έναν "δημοσιογράφο" της ΕΡΑ να λέει ότι ο ΠΑΟΚ έχασε τις εντυπώσεις διότι αποδείχτηκε πως ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα..... Τρία πουλάκια κάθονταν δηλαδή....

Την Τετάρτη, παίζαμε για την πρόκριση στο κύπελλο. Όχι για να αποδειχθεί πως ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα... (είμαι ΠΑΟΚ αλλά δεν έχει.) Δεν άφησαν όμως τον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει στα ίσα την πρόκριση. Με βάση την λογική που βγαίνει από αυτό που έγραψες, ο Πανσεραϊκός για παράδειγμα δεν θα έπρεπε καν να κατέβει στο γήπεδο με τον Παναθηναϊκό. Ή τώρα να πάμε απ ευθείας στον τελικό και να μην γίνουν οι ημιτελικοί αφού ξέρουμε ποιές είναι οι καλύτερες ομάδες...

kalgeorge
08/03/2009, 16:59
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
[B]εγω δεν ειδα τιποτα απο αθλητικα αυτο το σκ.

QUOTE]

Βρε τζωρτζη..... Τι σε κανει να πιστευεις οτι οποιοδηποτε παιχτης του ελληνικου πρωταθληματος δεν θα εμενε κατω ( θεατρο ) μετα απο τετοια μπατσα......

Ολοι οι υπολοιποι δηλ θα σηκωνοντουσαν και θα συνεχιζαν παιχνιδι κανονικα...??? :sick:

δεν καταλαβες τι ειπα....καλα εκανε και εκατσε κατω....αλλα οταν σου πετανε τοσα πραγματα και ιεναι δυο παιχτες σου και σε τραβανε να φυγεις.....και κανεις τον λιποθυμο....ειναι καραγκιοζιλικι
δες το λιγο παλι καλυτερα

vthn
08/03/2009, 17:01
[/B]

σε αυτή τη φάση ο Κονσεϊσάο απαράδεκτος.. θα μπορούσε να στοιχίσει ακριβά παρόμοια φάση στην ομάδα σε άλλο λεπτό..
Η απορία μου όμως είναι αλλού: δείτε που είναι η μπάλα και που σπρώχνει ο Τζόρτζεβιτς τον Κονσεισάο. Καροτσάκι τον πάει.. Από σφύριγμα τίποτα; απλά άουτ;

Akatanomastos
08/03/2009, 17:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
δεν καταλαβες τι ειπα....καλα εκανε και εκατσε κατω....αλλα οταν σου πετανε τοσα πραγματα και ιεναι δυο παιχτες σου και σε τραβανε να φυγεις.....και κανεις τον λιποθυμο....ειναι καραγκιοζιλικι

ψαχνετε αν ο τζολε ειναι καραγκιοζης η οχι?

που εχει βαρεσει 10000000 πεναλντι στην καριερα του, τα 999999999 ειναι ΠΕΤΣΙΝΑ και καθε φορα που τα σκοραρει πανυγυριζει σαν να
εκανε αθλο?

STOYBI
08/03/2009, 17:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

Ρε εγω καταλαβα τι ειπες...... :D

Αλλα ειχε μπερδευτει στο τι θα κανει ο κακκος και το τραβηξε λιγο παραπανω..... :lol: :lol:

Κοκκινη..... Ηταν...???? :evil:

vthn
08/03/2009, 17:06

Κοκκινη..... Ηταν...???? :evil: [/B]

Για μένα ήταν κόκκινη στον παίχτη του ΠΑΟΚ και κίτρινη στον Τζόρτζεβιτς γιατί σπρώχνει μακρυά από την μπάλα. Δεν προστατεύει την μπάλα, σπρώχνει τον παίχτη. (εξ ου και η φάπα)

kalgeorge
08/03/2009, 17:07
Ρε εγω καταλαβα τι ειπες...... :D

Αλλα ειχε μπερδευτει στο τι θα κανει ο κακκος και το τραβηξε λιγο παραπανω..... :lol: :lol:

Κοκκινη..... Ηταν...???? :evil:

κοκκινη ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ του απο την ομαδα του ΚΑΙ κιτρινη στον ζαγορακη γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που ο κονσεισαο κανει κατι τετοιο ΚΑΙ παραπομπη του εποπτη που εγινε μπροστα του και δεν ειδε τιποτα

blackbusa
08/03/2009, 17:10
Tωρα εγω γιατι τσεκαρωντας σε μονο την πρωτη χρονια σε βγαζω -4 βαθμους λαθος...????

Παμε λοιπον...... 97-98

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

1997/98
Ολυμπιακός – Μοζίρ 5-0(Νινιάδης 59’, Γκόγκιτς 63’, 67’,Γεωργάτος 75’,
Αλεξανδρής 83’) = 3

Μοζίρ – Ολυμπιακός 2-2(Ανατολάκης 9,Νινιάδης 54’) = 1

Ολυμπιακός – Πόρτο 1-0(Γιαννακόπουλος 6’) = 3

Ρόζενμποργκ – Ολυμπιακός 5-1(Οφορίκουε 69’) = 0

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 5-1(Νταμπίζας 19’)=0

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης 0-0 = 1

Πόρτο – Ολυμπιακός 2-1(Γεωργάτος 25’) = 0

Ολυμπιακός – Ρόζενμποργκ 2-2(Μαυρογενίδης 48’,Τζόρτζεβιτς 88’) = 1

Συνολο 9 βαθμους... Αν ειμαι καπου λαθος με διορθωνεις.....

Αν εισαι εσυ ... Πιστευω θα ανακαλεσεις.........

ειπαμε....οι βαθμοι πριν τους ομιλους δεν μετρανε....γιατι αν βαλουμε και τους μπονους βαθμους προκρισης στον επομενο γυρο η στο Uefacup αστο καλυτερα....και βεβαια ως διορισμενος πρωταθλητης ξεκινας με τους ιδιους βαθμους με καποιον που μπαινει στους ομιλους....

υ.γ. προκριματικα εχεις παιξει 3 φορες συολικα σε 12 παρουσιες....οσες και ο Παο σε 7....και αποκληστικες στην μια ενω ο Παο ποτε...μειλαμε απο την στιγμη της παντοδυναμια σας και μετα....

arxaios
08/03/2009, 17:13

Να σου απαντήσω ΌΠΩΣ απάντησες παλιότερα όταν κάποιος (θυμάσαι;;; ) από τους "δικούς" σας με τσαντησε ελαφρά και το είπα ...........

Είχες πει, ότι το καημένο το παιδί, μίλαγε όχι για μένα ............. αλλά ΓΕΝΙΚΑ και να μην τα παίρνω προσωπικά !!!

Ε βρε STOYBI ............... και εγώ ΓΕΝΙΚΑ μιλούσα !!!
:smokin: :smokin: :smokin:

Σου άρεσε ο τρόπος ;;;

ΚΑΙ κάτι ακόμα .............. ακόμα δεν σας έχω δει να "μαζεύετε" κάποιους δικούς σας που θέλουν μάζεμα ..............

arxaios
08/03/2009, 17:17
σ ενα γηπεδο κολαση(χειροτερο κ απο τη Ριζουπολη γιατι εκει τοτε οι...καφριλες τελειωσαν οταν αρχισε το παιχνιδι .....

Γιατρέ αν είδες ότι στη Ριζούπολη σταμάτησαν οι καφρίλες όταν άρχισε το παιχνίδι .................. μάλλον χρειάζεσαι ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ !!!:winka: :winka: :winka:

Akatanomastos
08/03/2009, 17:30
ενα τεραστιο τσιρκο ειναι ο γαυρος..

1ον) ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ τον κοσμο με την διαιτησια της τεταρτης(αλλα και την γενικοτερη)
2ον) φωναζει ολη την βδομαδα εισαγγελεις και γω δεν ξερω τι αλλο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να το παιξει Η ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
3ον) Πριν τον αγωνα ο κλασσικος κλαψομουνης θεωδοριδης να κανει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕς δηλωσεις..
4ον) ο τζολε να πεφτει κατω σαν πουστρα, πεφτει αντικειμενο και χτυπαει την μπαλα(οχι το χερι του) και αυτος ξαπλωνει ολος κατω..
ο καραφλας εχει ξεπουληθει τοσο στον κοκκαλη, που προτιμαει να το ανοιξει το κεφαλι του για να τιμωρηθει ο μπαοκ απο το να φυγει και να σωθει

περιοδευον θιασος..

Οποιος πιστευει οτι ο Μενδρινος αποβληθηκε για τα ματια του κοσμου να το δηλωσει
ΕΓΩ:rotflmao:

Οχι οτι δεν ηταν καρτες, ΑΠΛΑ δεν ηταν απο τις καρτες που παιρνει ο γαυρος, ηταν απο τις αλλες..:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
08/03/2009, 17:46
ειπαμε....οι βαθμοι πριν τους ομιλους δεν μετρανε....γιατι αν βαλουμε και τους μπονους βαθμους προκρισης στον επομενο γυρο η στο Uefacup αστο καλυτερα....και βεβαια ως διορισμενος πρωταθλητης ξεκινας με τους ιδιους βαθμους με καποιον που μπαινει στους ομιλους....

υ.γ. προκριματικα εχεις παιξει 3 φορες συολικα σε 12 παρουσιες....οσες και ο Παο σε 7....και αποκληστικες στην μια ενω ο Παο ποτε...μειλαμε απο την στιγμη της παντοδυναμια σας και μετα....

Βεβαια.... Γιατι να βαλουμε τα αλλα παιχνιδια....

Οταν το 98- 99 απο τους μολις 12 βαθμους που αναφερεις απογειωνετε στους 23...

( Καπου χαλαει η μαγια...)

( Ρε αυτοι οι διπλοι ομιλοι.... Τι μου θυμιζουν..??? )

el_hymador
08/03/2009, 17:49
Οπως εστρωσε θα κοιμηθεις

Οταν σκορπιζεις ανεμους μαζευεις θυελλες

μου αρεσει που απορουν οι γαυροι με την σταση των παοκτσ(ζ)ηδων...και λιγα εκαναν...

STOYBI
08/03/2009, 17:51
Να σου απαντήσω ΌΠΩΣ απάντησες παλιότερα όταν κάποιος (θυμάσαι;;; ) από τους "δικούς" σας με τσαντησε ελαφρά και το είπα ...........

Είχες πει, ότι το καημένο το παιδί, μίλαγε όχι για μένα ............. αλλά ΓΕΝΙΚΑ και να μην τα παίρνω προσωπικά !!!

Ε βρε STOYBI ............... και εγώ ΓΕΝΙΚΑ μιλούσα !!!

Σου άρεσε ο τρόπος ;;;

ΚΑΙ κάτι ακόμα .............. ακόμα δεν σας έχω δει να "μαζεύετε" κάποιους δικούς σας που θέλουν μάζεμα ..............

Δεν εχω προβλημα με τον τροπο σου.........

( Αναλογα με αυτον... Θα ειναι και οτροπος του απεναντι σου......)

Κατα τα αλλα......

Και εγω γενικα μιλουσα......

la_villa
08/03/2009, 17:51

1ον) ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ τον κοσμο με την διαιτησια της τεταρτης(αλλα και την γενικοτερη)

ok πες μας ποια ήταν τα λάθη της διαιτησίας της τετάρτης?

STOYBI
08/03/2009, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Οπως εστρωσε θα κοιμηθεις

Οταν σκορπιζεις ανεμους μαζευεις θυελλες

μου αρεσει που απορουν οι γαυροι με την σταση των παοκτσ(ζ)ηδων...και λιγα εκαναν...

Γιατι πρπει να απορησουν οι οποιοδηποτε γαυροι........

Ποσα χρονια τωρα στην τουμπα.....

Εχουν πληρωσει την αξια δυο παιχτων...... Σε σωληνες και μπαταριες.....

Χαλαρωστε..... :lol: :lol: :lol:

Ειρηνη ημην...... :D

blackbusa
08/03/2009, 17:56
Βεβαια.... Γιατι να βαλουμε τα αλλα παιχνιδια....

Οταν το 98- 99 απο τους μολις 12 βαθμους που αναφερεις απογειωνετε στους 23...

( Καπου χαλαει η μαγια...)

( Ρε αυτοι οι διπλοι ομιλοι.... Τι μου θυμιζουν..??? )

κατσε ρε μαστορα....που χαλαει η μαγια???? αν εισαι εσυ δε μπορεις να περασεις στον δευτερο γυρο σου φταει ο βαζελος???η οτι επαιρνες τα πρωταθληματακια με σπρωξιμο και εξω σε σπρωχνανε με τον τοιχο κοντρα???

εξαλλου μειλαμε για βαθμους που εχεις μαζεψει....με ιδιες συνθηκες και για τους 2...απο ομιλους και μετα....

Akatanomastos
08/03/2009, 17:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
ok πες μας ποια ήταν τα λάθη της διαιτησίας της τετάρτης?

:lol:

πλακα κανεις!!

μολις χτες καταφεραμε να σταματησουμε το κραξιμο για το κυπελλο..

κοιτα τις προηγουμενες 4-5 σελιδες..
αν δεν καταλαβεις ξανα..

el_hymador
08/03/2009, 18:00
Α και κατι αλλο...

ευχομαι ολοψυχα στον ΟΦΗ καλη και μακρα παραμονη στην β΄εθνικη...αντε γιατι πολυ μας τα χαν πρηξει με τις μαλακιες τους!

...γαυρακια καιρος να φτυσετε και την καραμελα....ελιωσε πια, παπαλα.

Akatanomastos
08/03/2009, 18:00
κριμα για τον Ο.Φ.Η.

τα τελευταια 6 χρονια η πορεια του ηταν πτωτικη
και φετος τα καταφεραν να τον ριξουν..:sad:

el_hymador
08/03/2009, 18:04
κριμα για τον Ο.Φ.Η.

τα τελευταια 6 χρονια η πορεια του ηταν πτωτικη
και φετος τα καταφεραν να τον ριξουν..:sad:

Ρε δε πα να γα η κολοομαδα...

του χρονου και στη γ' εθνικη! :beer: :wave2:

STOYBI
08/03/2009, 18:06
Α και κατι αλλο...

ευχομαι ολοψυχα στον ΟΦΗ καλη και μακρα παραμονη στην β΄εθνικη...αντε γιατι πολυ μας τα χαν πρηξει με τις μαλακιες τους!

...γαυρακια καιρος να φτυσετε και την καραμελα....ελιωσε πια, παπαλα.

Εχεις δικιο..... :D

-10φευγα και με οφη Α εθνικη... Παει πολυ.. :rotflmao: :rotflmao:

Akatanomastos
08/03/2009, 18:08
Ρε δε πα να γα η κολοομαδα...

του χρονου και στη γ' εθνικη! :beer: :wave2:

οκ αυτα ειναι προσωπικα

εμενα μου ηταν συμπαθης, και λογω καταγωγης μου και διαμονης στην κρητη,

αλλα τα τελευταια χρονια φαινοταν για το που παει..

περιμενα να τα παρει τα δυο τελευταια παιχνιδια στο παγκρητιο και να σωθει..
ειναι οντως αξιοι της μοιρας τους..

Akatanomastos
08/03/2009, 18:09

ναι λιγα μας εχει κανει εμας ο οφη..

STOYBI
08/03/2009, 18:13
κατσε ρε μαστορα....που χαλαει η μαγια???? αν εισαι εσυ δε μπορεις να περασεις στον δευτερο γυρο σου φταει ο βαζελος???η οτι επαιρνες τα πρωταθληματακια με σπρωξιμο και εξω σε σπρωχνανε με τον τοιχο κοντρα???

εξαλλου μειλαμε για βαθμους που εχεις μαζεψει....με ιδιες συνθηκες και για τους 2...απο ομιλους και μετα....

Ολες οι ομαδες στο ιδιο επιπεδο......???

Η οταν περναγε στο δευτερο γυρο ο βαζελος με 9 βαθμους .....

Και την αμεσως επομενη εμενε ο γαυρος με 10 εξω ηταν δικαιο....????

Αστο... Απο την στιγμη που καθε χρονια δεν υπαρχουν ( και δεν μπορουν να υπαρξουν ) παγιοποιημενες καταστασεις.....Δεν θα βρουμε ακρη με τον τροπο που το πας.......

el_hymador
08/03/2009, 18:14

εσεις δεν εχετε λογο ανησυχιας...ολοι οι διαιτητες σας θα σφυριζουν α' εθνικη και του χρονου!

Akatanomastos
08/03/2009, 18:16

μα τι δικαιο και αδικο ?

σε καθε ομιλο οι βαθμοι μοιραζοντε συμφωνα με τα αποτελεσματ..
αν ο γαυρος δεν περναει με 9 βαθμους δεν του φταιει η μαυρη καταρα αλλα οτι οι αλλοι δυο μαζεψαν παραπανω και ΑΡΑ σε αυτο το ομιλο δεν ηταν δυσκολο να μαζεψεις βαθμους

καθε ομιλος εχει ειδικες καταστασεις, δεν υπαρχει φορμουλα για τα παντα..

STOYBI
08/03/2009, 18:16
ναι λιγα μας εχει κανει εμας ο οφη..

Οι αγώνες του ΟΦΗ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, απ'το 1979 έως σήμερα (πρώτος στο σκορ αναγράφεται πάντα ο ΟΦΗ) :

1979-1980 : 0-3, 1-2
1980-1981 : 0-0, 0-0
1981-1982 : 1-2, 1-1
1982-1983 : 1-1, 2-2
1983-1984 : 0-2, 0-2
1984-1985 : 1-1, 0-2
1985-1986 : 4-3, 1-4
1986-1987 : 1-1, 1-2
1987-1988 : 2-1, 5-2
1988-1989 : 2-1, 1-1
1989-1990 : 0-2, 1-3
1990-1991 : 1-3, 0-3
1991-1992 : 0-2, 1-1
1992-1993 : 0-1, 1-3
1993-1994 : 0-0, 1-4
1994-1995 : 0-2, 0-2
1995-1996 : 2-1, 0-4
1996-1997 : 0-0, 1-1
1997-1998 : 0-3, 2-6
1998-1999 : 2-3, 0-1
1999-2000 : 3-4, 2-3
2000-2001 : 0-0, 0-2
2001-2002 : 0-1, 1-5
2002-2003 : 0-2, 1-5
2003-2004 : 1-3, 0-1 (ΚΥΠΕΛΛΟ : 1-1, 0-1)
2004-2005 : 1-2, 1-5
2005-2006 : 0-2, 1-3
2006-2007 : 3-3, 2-2
2007-2008 : 1-3, 4-1
2008-2009 : 0-3

el_hymador
08/03/2009, 18:18

Αστο... Απο την στιγμη που καθε χρονια δεν υπαρχουν ( και δεν μπορουν να υπαρξουν ) παγιοποιημενες καταστασεις.....Δεν θα βρουμε ακρη με τον τροπο που το πας.......

πιο επιπεδο και πιπεδο μας λες τωρα μωρε;

Για να κανεις καλη πορεια στους ομιλους του ch-l ειναι απαραιτητο να παρεις κανα διπλο...ισοπαλιες και νικες μπορεις να παρεις στην εδρα σου ειδικα στις πρωτες φασεις των ομιλων...το πλεονεκτημα το αποκτας ομως απο τα διπλα, η εστω απο τις ισοπαλιες εκτος...

κατσε και βαλτα κατω και ελα να μου πεις για επιπεδο...

STOYBI
08/03/2009, 18:18
μα τι δικαιο και αδικο ?

καθε ομιλος εχει ειδικες καταστασεις, δεν υπαρχει φορμουλα για τα παντα..

Δεν διαφωνω σε κατι.....

( Για αυτο και δεν μπορει να βγει βαθμολογια αντικειμενικη οπως την παει blackbusa...)

Akatanomastos
08/03/2009, 18:19
λινκ?

Akatanomastos
08/03/2009, 18:21
Δεν διαφωνω σε κατι.....

( Για αυτο και δεν μπορει να βγει βαθμολογια αντικειμενικη οπως την παει blackbusa...)

μπορει να βγει γιατι μεσα σε βαθος χρονου σου συμβαινουν ολα (αν βγαινεις βεβαια)
μια πεφτεις σε ομιλο με χαμηλη συγκομιδη
μια σε ομιλο με υψηλη και μπαλανταρει το πραγμα..

το θεμα ειναι οτι εσεις ξεκινησατε το θεμα βαθμοι για να αμφισβητησετε τον Ευρωπαιο Παο και τωρα δεν σας αρεσει με τους βαθμους..

βρειτε κατι αλλο και εδο ειμαστε παλι

:D

el_hymador
08/03/2009, 18:22

Οι αγώνες του ΟΦΗ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, απ'το 1979 έως σήμερα (πρώτος στο σκορ αναγράφεται πάντα ο ΟΦΗ) :

1979-1980 : 0-3, 1-2
1980-1981 : 0-0, 0-0
1981-1982 : 1-2, 1-1
1982-1983 : 1-1, 2-2
1983-1984 : 0-2, 0-2
1984-1985 : 1-1, 0-2
1985-1986 : 4-3, 1-4
1986-1987 : 1-1, 1-2
1987-1988 : 2-1, 5-2
1988-1989 : 2-1, 1-1
1989-1990 : 0-2, 1-3
1990-1991 : 1-3, 0-3
1991-1992 : 0-2, 1-1
1992-1993 : 0-1, 1-3
1993-1994 : 0-0, 1-4
1994-1995 : 0-2, 0-2
1995-1996 : 2-1, 0-4
1996-1997 : 0-0, 1-1
1997-1998 : 0-3, 2-6
1998-1999 : 2-3, 0-1
1999-2000 : 3-4, 2-3
2000-2001 : 0-0, 0-2
2001-2002 : 0-1, 1-5
2002-2003 : 0-2, 1-5
2003-2004 : 1-3, 0-1 (ΚΥΠΕΛΛΟ : 1-1, 0-1)
2004-2005 : 1-2, 1-5
2005-2006 : 0-2, 1-3
2006-2007 : 3-3, 2-2
2007-2008 : 1-3, 4-1
2008-2009 : 0-3

Ωραια, βαλε τωρα και τους δικους σας

STOYBI
08/03/2009, 18:30
πιο επιπεδο και πιπεδο μας λες τωρα μωρε;

Για να κανεις καλη πορεια στους ομιλους του ch-l ειναι απαραιτητο να παρεις κανα διπλο...ισοπαλιες και νικες μπορεις να παρεις στην εδρα σου ειδικα στις πρωτες φασεις των ομιλων...το πλεονεκτημα το αποκτας ομως απο τα διπλα, η εστω απο τις ισοπαλιες εκτος...

κατσε και βαλτα κατω και ελα να μου πεις για επιπεδο...

Εχεις δικιο σε αυτο αλλα αντιπαρερχομαι με την πιο δυνατη εδρα στο τσου-λου για τρια χρονια σερι....... Σε αντιθεση με εσας οπου οι περισσοτερες ηττες σας ηταν στα εντος....

Οπως και επισεις συμφωνα με την βαθμολογια blackbusa.....

Δεν μπορεις να ξεριες πως θα σε ειχε παει ο μεσος ορος εαν εβγαινες επι σειρα ετων τα ιδια ακριβως χρονια που εβγαινε ο ολυμπιακος.........

Δεν στεκει η εν λογο βαθμολογια εαν δεν μιλαμε για τα ιδια ακριβως χρονια στην ιδια διοργανωση........ Ειναι πλασματικη...... Τωρα αν εσεις την βρισκετε φυσιολογικη γιατι ετσι συμφερει......

:o

STOYBI
08/03/2009, 18:32
Ωραια, βαλε τωρα και τους δικους σας

Εγω εβαλα τους δικους σας.......

Να τιρισεις το φαιρ πλευ...... :evil:

STOYBI
08/03/2009, 18:34
λινκ?

Κοκκινο...... Εαν κανει λαθος......

Ανακαλω αμεσως ( και ζηταω και συγνωμη...)

Akatanomastos
08/03/2009, 18:35

Δεν στεκει η εν λογο βαθμολογια εαν δεν μιλαμε για τα ιδια ακριβως χρονια στην ιδια διοργανωση........ Ειναι πλασματικη...... Τωρα αν εσεις την βρισκετε φυσιολογικη γιατι ετσι συμφερει......

οτι να ναι λετε γαυροπουλα..

:rotflmao:

παει η barca δηλαδη στην real madrid και της λεει, εχεις ποιο πολλα τροπαια αλλα δεν ΣΤΕΚΕΙ γιατι οταν τα πειρατε εσεις ειχαττε ποιο ευκολη διοργανωση:rotflmao: :rotflmao:

το χετε χασει.. μαζευτειτεεεεεεεεε:rotflmao:

Akatanomastos
08/03/2009, 18:38
Κοκκινο...... Εαν κανει λαθος......

Ανακαλω αμεσως ( και ζηταω και συγνωμη...)

κοιτα δεν το αμφισβητω απλα για μετα το 2000 νομιζω οτι ειχαμε και αλλα στραπατσα εκτος την χρονια με τα δυο Χ

για πριν το 2000 δεν θυμαμαι