View Full Version : αυτονομια Super Duke...
Allst@rf
04/03/2009, 20:00
καλησπερα.
απο την περασμενη βδομαδα ειμαι κατοχος ενος Super Duke '06(βλεπε και σχετικο topic).
ολα τελεια με το μηχανακι.χαλαλι ο αερας που τρως.χαλαλι τα ακριβα σερβις.χαλαλι και για τον συνεπιβατηπου δεν βολευεται πανω απο εικοσι λεπτα.σε αποζημιωνει με τον χαρακτηρα του και τα καλα περιφεριακα του(φρενα,αναρτησεις)
αλλα εχει ενα προβλημα.
πολυ μικρη αυτονομια.
ακομα δεν την εχω ψαξει καλα αλλα γεμισα το τεποζιτο την παρασκευη και σημερα στο δρομο για επιδαυρο αναψε ρεζερβα στα περιπου ενενηντα χλμ:eek:
αν ειναι δυνατον.
λοιποι ιδιοκτητες δωστε τα φωτα σας.
ο προηγουμενος ιδιοκτητης μου ειπε οτι αν δεν το αφηνεις να φτασει 6-7000 στροφες και κανεις ολες τις αλλαγες ταχυτητων βγαζει γυρω στα 200 χλμ.
ισχυει?
υπαρχει περιπτωση να μπαινει το τεποζιτο απο '07?:rotflmao:
υπαρχει περιπτωση να πω του μαστορα να ψαχτουμε με τον ψεκασμο,μηπως τυχον και υπαρχει καποια λυση απο την μαμα ΚτΜ?λεω μηπως?:blush:
ευχαριστω προκαταβοληκα :wave2:
το μονο σιγουρο ειναι οτι το μηχανακι σου εχει προβλημα :D
το δικο μου με ~13lt χωρητικοτητα, βγαζει 150-160κμ, αρα με 15lt που ναι το δικο σου, οντως θα πρεπε να βγαζει κοντα στα 200 (αντε και κατι λιγοτερο)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
καλησπερα.
απο την περασμενη βδομαδα ειμαι κατοχος ενος Super Duke '06(βλεπε και σχετικο topic).
ολα τελεια με το μηχανακι.χαλαλι ο αερας που τρως.χαλαλι τα ακριβα σερβις.χαλαλι και για τον συνεπιβατηπου δεν βολευεται πανω απο εικοσι λεπτα.σε αποζημιωνει με τον χαρακτηρα του και τα καλα περιφεριακα του(φρενα,αναρτησεις)
αλλα εχει ενα προβλημα.
πολυ μικρη αυτονομια.
ακομα δεν την εχω ψαξει καλα αλλα γεμισα το τεποζιτο την παρασκευη και σημερα στο δρομο για επιδαυρο αναψε ρεζερβα στα περιπου ενενηντα χλμ:eek:
αν ειναι δυνατον.
λοιποι ιδιοκτητες δωστε τα φωτα σας.
ο προηγουμενος ιδιοκτητης μου ειπε οτι αν δεν το αφηνεις να φτασει 6-7000 στροφες και κανεις ολες τις αλλαγες ταχυτητων βγαζει γυρω στα 200 χλμ.
ισχυει?
υπαρχει περιπτωση να μπαινει το τεποζιτο απο '07?:rotflmao:
υπαρχει περιπτωση να πω του μαστορα να ψαχτουμε με τον ψεκασμο,μηπως τυχον και υπαρχει καποια λυση απο την μαμα ΚτΜ?λεω μηπως?:blush:
ευχαριστω προκαταβοληκα :wave2: to ntepozito einai ok kati paizei me ton esthitira .
kai mena to kane alla den edina simasia ..bgazei pano apo 160 xil sth megisti timi poy kaiei.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
to ntepozito einai ok kati paizei me ton esthitira .
kai mena to kane alla den edina simasia ..bgazei pano apo 160 xil sth megisti timi poy kaiei.
Γιατί δεν λες στον άνθρωπο το κόλπο με το κέρμα στο τεπόζιτο ..??? :smokin:
sapila racing
05/03/2009, 10:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για πέστε μου και μένα το κόλπο να παω να δουλεψω λίγο το φίλο μου το μαστορα των ΚΤΜ.
Ριχνεις λεφτά κατευθείαν στο τεπόζιτο αντί να τρέχεις στα βενζιναδικα κάθε λίγο και λιγάκι ? :confused:
:lol: :rotflmao:
Allst@rf
05/03/2009, 16:56
μαλιστα.
για να καταλαβω εννοειτε οτι καιει πολυ ετσι και αλλιως ε?
Allst@rf
05/03/2009, 17:30
παντως εδω (http://www.superduke.net/forum/viewtopic.php?t=6868) λεει οτι ειναι νορμαλ για ΄06 μοντελο...
Γιατί δεν λες στον άνθρωπο το κόλπο με το κέρμα στο τεπόζιτο ..??? :smokin: :wave2: AUYTO EINAI GIA LIGOYS...
Στο δικό μου που είναι '07, το λαμπάκι της ρεζέρβας ανάβει γύρω στα 135-140 κ έχει περίπου βενζίνη για άλλα 40 χλμ. Οπότε λογικό μου ακούγεται εσένα να ανάβει γύρω στα 100 η ρεζέρβα
Επίσης, έχε στο μυαλό σου ότι καλό είναι να μην κυκλοφορείς πολύ με ρεζέρβα, καθώς ταλαιπωρείται η τρόπα βενζίνης. Μαλακία αυτό, αλλά καλό είναι να το προσέξεις...
Αυτό είναι ίσως κ το μόνο πρόβλημα του ΣουπερΔούκα για εμένα.
:wave2:
Allst@rf
06/03/2009, 04:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
Στο δικό μου που είναι '07, το λαμπάκι της ρεζέρβας ανάβει γύρω στα 135-140 κ έχει περίπου βενζίνη για άλλα 40 χλμ. Οπότε λογικό μου ακούγεται εσένα να ανάβει γύρω στα 100 η ρεζέρβα
Επίσης, έχε στο μυαλό σου ότι καλό είναι να μην κυκλοφορείς πολύ με ρεζέρβα, καθώς ταλαιπωρείται η τρόπα βενζίνης. Μαλακία αυτό, αλλά καλό είναι να το προσέξεις...
Αυτό είναι ίσως κ το μόνο πρόβλημα του ΣουπερΔούκα για εμένα.
:wave2:
ok ευχαριστω πολυ.ειδα και το σχετικο topic στο superduke.net και καθησυχαστικα.παντος για προβλημα δε νομιζω.
εντωμεταξυ πιστευω οτι αν δεν το σκιζω με πολλες στροφες βγαζει και παραπανω χλμ.
αλλα τοτε δεν το χαιρεσαι κιολας:evil:
καλημερα:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
....
εντωμεταξυ πιστευω οτι αν δεν το σκιζω ...
Ρε, νο μέρσι ρε... :D
με το που ζεσταθεί, παρακαλάει για σκίσιμο :a015:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lkol
Ρε, νο μέρσι ρε... :D
με το που ζεσταθεί, παρακαλάει για σκίσιμο :a015:
Να μας πει το μυστικο αμα μπορει να κρατηθει και δεν το σκιζει...
Λαμβανει ο lkol?
Χαριζετε R1 06 με προικα.... :D
devil's animal
30/03/2009, 16:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Για πέστε μου και μένα το κόλπο να παω να δουλεψω λίγο το φίλο μου το μαστορα των ΚΤΜ.
Ριχνεις λεφτά κατευθείαν στο τεπόζιτο αντί να τρέχεις στα βενζιναδικα κάθε λίγο και λιγάκι ? :confused:
:lol: :rotflmao:
:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: