PDA

View Full Version : Τα στραβά μας.. και τα ανάποδα μας..

Gandalf dr685sm
09/03/2009, 09:00
το ξεκινώ και συμπληρώστε.

- Στραβό και ανάποδο ο οδηγός Ι.Χ. που στρίβει λές και έχει τριαξονικό σε στροφή στην Κυψέλη. (Ανοίγεται αριστερά και μετά στρίβει δεξιά)

- Στραβό και ανάποδο ο αναβάτης μοτό που πάει με ταυτότητα δαγκωμένη στην Πατησσίων και στην Κηφησίας, ενοχλούμενος ακόμα και απο το σπουργίτι του R1 που διασχίζει πετώντας κάθετα τον δρόμο του.

- Στραβό και ανάποδο ο πεζός που τρέχει ώς άλλος sprinter μετ' εμποδίων για να προλάβει την κίνηση ανάμεσα απο Ι.Χ. και πάντα μπροστά απο μεγάλα οχήματα για να μας κάνει "ΤΖΑ!!.." και να φρενάρουμε πανικόβλητοι μην και τον κάνουμε garfield αυτοκόλητο στο μπροστινό φτερό.

- Στραβό και ανάποδο ο οδηγός ΤΑΧΙ που αναρρωτιέται γιατί τον μουτζώνει όλος ο δρόμος , αφού σταμάτησε μόνο και μόνο για να φτύσει έξω απο το παράθυρο του , σε μονής λωρίδας υψηλής κυκλοφορίας δρόμο.

- Στραβό και ανάποδο ο τροχονόμος που τον βάλανε στο ύψος του ΚΑΤ στο Μαρούσι για να διευκολύνει την κίνηση αλλά αυτός την κάνει δέκα φορές χειρότερη.

- Στραβό και ανάπδο οι ακράνωτοι αναβάτες που με το ένα χέρι έχουν τσιγάρο και δεξί γκριπ, με το άλλο χέρι έχουν μπαλαμουτιάσει την συνεπιβάτιδα και μεταξύ ώμου και αυτιού μπλοκαρισμένο το κινητό και μιλάνε...:eek:

- Στραβό και ανάποδο.. τους ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ , πάνω σε scooter, vespa, παπί που στριμώχνουν παιδάκια μεταξύ αυτών και του τιμονιού , χωρίς φυσικά κανένα μέτρο προστασίας.

- Στραβό και ανάποδο του $#@$#@$# φορτηγατζή που κουβαλάει μπάζα και χώμα , με ανοιχτή καρότσα και πάει βολίδα , θέλοντας να σπείρει λίπασμα στους δρόμους. Δεν φυτρώνουν δέντρα στην άσφαλτο ρε ηλίθιε!!!

- Στραβό και ανάποδο η ομιλία στο κινητό , για γκόμενα , δουλειά, μελιτζάνες ή η αποστολή sms ενώ οδηγούν ώς ταχυδακτυλουργοί... οχι κύριε δεν είμαι λαγός να με βγάλεις... θα σου χώσω το κινητό σου εκεί που δεν πιάνει ήλιος... πάρε ενα hands free.. τσάμπα είναι τώρα.

- Στραβό και ανάποδο η κατάσταση των δρόμων , που μας κάνει και αλλάζουμε αναρτήσεις - ψαλίδια- ακρόμπαρα- λάστιχα κτλ...μέχρι και 3 φορές περισσότερο απο άλλους Ευρωπαίους ενώ πληρώνουμε τέλη και ασφάλειες αναλογικά με μισθούς πολύ περισσότερα απο αυτούς.

- Στραβό και ανάποδο η οδηγική μας παιδεία που μοιάζει με αυτή των Νεάντερνταλ όπου οτι ήθελαν , του έδιναν μια με το ρόπαλο στο κεφάλι και το έσερναν στην σπηλιά τους... αν και αυτή η μέθοδος βρίσκει εφαρμογή τελικά σε αυτούς που μιλάνε σε κινητά.

- Στραβό και ανάποδο οι οδηγοί , κυρίως Ι.Χ. που παρκάρουν όπου γουστάρουν προκειμένου να μην κάνουν 10 βήματα παραπάνω για να μπουν σε ενα μαγαζί και πήζουν τους υπόλοιπους... θα ξεφουσκώσω κανενός λάστιχα και θα περιμένει γερανό μετά για να φύγει...

Έχω και άλλα... αλλά προτιμώ να δώ και τα δικά σας. Είμαι σίγουρος οτι θα έχετε πάρα πολλά...

:D

Gandalf

cptm
09/03/2009, 09:18
- Στραβό και ανάποδο η αλλαγή πορείας - κατεύθυνσης - λωρίδας χωρίς φλας. Τσάμπα είναι δεν καίει ρεύμα:mad:

golis
09/03/2009, 09:34
- Στραβό και ανάποδο που δεν κάθονται ενα μήνα να κόβουν κλίσεις στα κουτάκια που παραβιάζουν τις Λεωφορειολωρίδες να δούμε μετά αν θα πήζουν.

- Στραβό και ανάποδο που δεν κάθονται ενα μήνα να κόβουν κλίσεις στα κουτάκια που
έχουν το κινητό κολλημένο στο αυτί να δούμε μετα αν θα πάρουν handsfree ή όχι.

- Στραβό και ανάποδο που δεν κάθονται ενα μήνα να κόβουν κλίσεις στα κουτάκια που
έχουν φιμέ του θανατά ζελατίνες και δεν βλέπεις μέσα.

manhunter
09/03/2009, 09:37
-Στραβό και ανάποδο που κανείς, ακόμα και εγώ, δεν κάνει τίποτα για να αλλάξουν τα παραπάνω...:( :( :( :(

Akatanomastos
09/03/2009, 09:42
- Στραβό και ανάποδο που η παναθα δεν παιρνει πρωταθλημα παλι

SVX
09/03/2009, 10:03
στραβο κι αναποδο αυτο π'ειδα σημερις...

ο ενας κουτακιας ειπε τον αλλο Καραγκιοζη ....και ο "καραγκιοζης" κατεβηκε....και του ματωσε την μυτη αιμα ...κλεινοντας την μια απ'τις 2 λωριδες κυκλοφοριας....

Ο καραγκιοζης (οριτζιναλ) ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ?:cry:

Sferopetadhn
09/03/2009, 11:12
Χίλτον, βέσπας με τρελό μπουφάν κορντούρα και δεν συμμαζεύεται αλλά χωρίς κράνος... :a21:

GiannisBlessed
09/03/2009, 12:02
σαπουναδα στις κατηφορες στα προαστια!!!!:evil: :dizzy:
α και τα ηλιθια πορτοκαλι κολονακια εξω απο το odeon!!ρεζιλι εγινα:bawl:

castoras
09/03/2009, 13:21
Στραβό κι ανάποδο η ελλειπής σήμανση στους δρόμους ή η τελείως άκυρη σήμανση

Road67
09/03/2009, 14:16
Στραβό κι ανάποδο οι πολυθρονάδες στα φανάρια που σε κλίνουν σε διήθηση και δεν πα να μαρσάρεις, να κορνάρεις κάθονται εκεί μπάστακες.

Aggelos_SV
09/03/2009, 14:28
Στραβό κι ανάποδο 400 χρόνια Οθωμανούς είχαμε(οι πρόγονοί μας δηλαδή).Και μια χαρά να λέτε ότι είμαστε αν σκεφτείται όλα τα κατάλοιπα που μας έχουν μείνει "κληρονομιά":rolleyes:

SNORLAX2
10/03/2009, 07:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Στραβό κι ανάποδο οι πολυθρονάδες στα φανάρια που σε κλίνουν σε διήθηση και δεν πα να μαρσάρεις, να κορνάρεις κάθονται εκεί μπάστακες.

:beer: :beer: :beer:

Maira
10/03/2009, 07:51
- Στραβό κι ανάποδο ο τύπος που νομίζει ότι ο δρόμος είναι δικός του και ο κοκ δεν ισχύει γι αυτόν και δεν σταματάει σε κόκκινα, στοπ κλπ. και αν του πεις και κουβέντα σου λέει πως δεν τρέχει και τίποτα! Αφού δεν σκοτώθηκε κανένας!!!

:mad: :mad: :mad: :mad:

BELZEBOYLIS
10/03/2009, 07:52
Στραβό και ανάποδο που 4 αυτοκίνητα είναι ικανά να μποτιλιάρουν έναν αυτοκινητόδρομο !!!

jimmis5
10/03/2009, 07:54
Στραβα και αναποδα τα φωτα Χεnon που ειναι για να βλεπουν αυτοι που τα εχουν και να στραβωνονται ολοι οι αλλοι

Στραβα και αναποδα Ο δημαρχος Πατραιων που εχει κανονησει να βρεχει συνεχεια για να κλεινω τα χαντακια και οι λακουβες που εχει γεμισει ο δρομος

Στραβα και αναποδα στα κυριλε καφε τις περιοχης οπου ανεβαζουν μηχανες αυτοκινητα (ferrari,bmw ktl)στα πεζοδρομια προς επιδειξη και ακριβως διπλα ειναι 3000 κουρδοπακιστανοι πεινασμενοι αστεγοι ρακενδιτοι.

Gandalf dr685sm
10/03/2009, 12:39
Ξανά μανά γκρίνια..

Όπως έχω πεί αρκετές φορές , πιο συχνά θα είμαι στην Αττική και στην Εθνική οδό παρά στο κέντρο της Αθήνας... ε σήμερα για άλλη μια φορά δοκίμασα να περάσω απο το κέντρο της Αθήνας και μετά να πάω στον Ταύρο σε ενα μαγαζί που υπήρχε εκεί.

Το ΧΤΧ λοιπόν έχει σεταρισμένες σωστά τις αναρτήσεις του, φοράει ελαστικά σε πολύ καλή κατάσταση και γενικά δεν έχει βαλιτσάκι ή κάτι αντίστοιχο που να αλλάζει τις ισορροπίες του. ... Ε ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ... στην ευθεία στην Χαμοστέρνας και να γλυστράει συνέχεια.. οι δρόμοι σαν καθρέφτες.. να μπορώ να παίρνω στροφή μόνο όρθιος καθώς στην παραμικρή κλίση να κάνει τσαλίμια το μηχανάκι. Λακκούβες, Ι.Χ. με τέρμα ντεσιμπέλ και να τους έχει χτυπήσει πλέον ο ήλιος της Άνοιξης, πεζοί στην μέση του δρόμου και να περνάνε απο όπου μπορούν...

Το είχα πεί και σε άλλο μήνυμα, ... φοβάμαι πάρα πολύ όταν περνάω απο το κέντρο.. πως τα καταφέρνετε πλέον ρε παιδιά; Κυκλοφορούσα και εγώ στο κέντρο με παπί ή με το DR..αλλά εδώ μιλάμε πλέον για πραγματικό χάος και οι περισσότεροι πάνε σαν μεθυσμένοι αριστερά δεξιά. Άσε που έχουν αρχίσει και σκάνε μύτη οι εποχικοί που δυστυχώς μεταφέρουν και την νοοτροπία οδήγησης του κουτιού στο scooter-παπί που καβαλάνε με κιούπι αντί για κράνος ή και χωρίς καθόλου κράνος... αν και λιγότεροι πλέον μιας και το πρόστιμο τσούζει , συν το οτι χάνουν και το δίπλωμα για 10 μέρες.

Είχα που είχα ενδοιασμούς να κατεβαίνω στο κέντρο , τώρα είναι που δεν πρόκειται να ξανακατέβω, .... μόνο με ΜΕΤΡΟ και ΗΣΑΠ... μιλάμε οτι παίζει ρώσικη ρουλέτα με μηχανή , μόνο που στην θαλάμη πλέον έχεις 3-4 σφάιρες και οχι μόνο μία.

Gandalf

Lilith_tzw
10/03/2009, 12:55
Στραβα και αναποδα τα τζιπ και οι πανεξυπνοι οδηγοι τους που νομιζουν οτι ειναι οι κυριαρχοι του δρομου και ειναι οι χειρωτεροι οδηγοι και τους καθρευτες τους κ τα φλας τα χουν για μοστρα!!!

Στραβα και αναποδα τα κινητα που αποσυντονιζουν τους αποσυντονισμενους οδηγους!!!!

Στραβα και αναποδα τα ατομα ανω των 80 που ακομα οδηγουν και ειναι απο μονοι τους σκοτωστρες κ για μας και για αυτους!!!!!

FZMAN
10/03/2009, 13:16
Στραβό και ανάποδο το μέλλον αυτού του τόπου.

evvou
14/04/2009, 13:53
Στραβο και αναποδο η ΚΟΤΑ που βγηκε απο στοπ στο Χαλανδρι, με το τσιγαρακι στο στομα, κ την ωρα που σταματησα 2 εκ απο το αμαξι της (κ εγω αμαξι οδηγω για οσους δεν το ξερουν) και κατεβαζω το παραθυρο να τη ρωτησω WTF??? μου κορναρει εξαλλη κ μου βαζει τις φωνες :sick:

σταματαει κ ενα παλικαρι πανω σε μια μηχανη ο οποιος ηταν δεξια μου και ηθελε να στριψει δεξια στο στενο κ την κοιταζε καλα καλα γιατι αν δε σταματαγε εξ αιτιας μου η ΚΟΤΑ θα τον ειχε χτυπησει σιγουρα...

η εν λογο ΚΟΤΑ με ειδε με κοτσιδακια κ τεραστια γυαλια ηλιου κ σου λεει φλωρακι ειναι...και αφου με ειχε κανενα 2λεπτο στο "πως ετρεχες ετσι μαλακισμενο κλπ κλπ" :uplate: βαζω το μυαλο μου σε νταλικερης mode :blush: που κραταω για τετοιες περιπτωσεις κ της πεταξα στη μουρη οτι καριολικι ειχα κ δεν ειχα :blush:

τη στολισε και ο μηχανοβιος μια γυρα γιατι προφανως κ εκεινος καταλαβε πως θα τον επαιρνε μαζι :rolleyes:

μου τη σπανε οι γυναικες οδηγοι ιχ κ ας ειμαι κ εγω γυναικα...:rolleyes:

GiannisBlessed
14/04/2009, 13:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
μου τη σπανε οι γυναικες οδηγοι ιχ κ ας ειμαι κ εγω γυναικα...:rolleyes:
:cool: :D :beer:

ppdmtr
14/04/2009, 14:13
Τι να πρωτο πεις σημερα ,08:00 με 08:30 Ποταμι (Κηφισος ) στον τυπο με SUZUKI Τζιπακι που θεωρησε καλο να παει απο Δεξια σε τερμα αριστερα χωρις βεβαιως φλας και να μην με δει φυσικα που ερχομουν με 140 ... (αδειος ο δρομος σε εκεινο το σημειο ) ,μεσημερη 13:00 σε στενο στην Κηφισια Παππους με Μερσεντες βγανει σε στενο του κορναρω εκεινος συνεχιζει εγω σταματαω και τι μου λεει ...Αφου ειχα βγει εχω προταιραιοτητα (Συμειωση εχει ΣΤΟΠ).....ΠΡΟΣΟΧΗ και ΠΡΟΣΟΧΗ και καμια ΠΡΟΣΕΥΧΗ πριν ξεκινησουμε .....αντε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

XTakias
15/04/2009, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από ppdmtr
Τι να πρωτο πεις σημερα ,08:00 με 08:30 Ποταμι (Κηφισος ) στον τυπο με SUZUKI Τζιπακι που θεωρησε καλο να παει απο Δεξια σε τερμα αριστερα χωρις βεβαιως φλας και να μην με δει φυσικα που ερχομουν με 140 ... (αδειος ο δρομος σε εκεινο το σημειο ) ,μεσημερη 13:00 σε στενο στην Κηφισια Παππους με Μερσεντες βγανει σε στενο του κορναρω εκεινος συνεχιζει εγω σταματαω και τι μου λεει ...Αφου ειχα βγει εχω προταιραιοτητα (Συμειωση εχει ΣΤΟΠ).....ΠΡΟΣΟΧΗ και ΠΡΟΣΟΧΗ και καμια ΠΡΟΣΕΥΧΗ πριν ξεκινησουμε .....αντε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Οδηγούσα μηχανή και υπέφερα σε μέγιστο βαθμό με τους παππούδες, γιαγιάδες, θείτσες, θείους, και φυσικά ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ(Σαξοραλόκατάσταση, όπως και φτιαγμένα Accent), που άλλαζαν λωρίδες χωρίς λόγο και χωρίς να σε βλέπουν.

Μέγιστη εντύπωση μου προκαλεί το γεγονός πως δεν βλέπουν όχι μόνο τη μηχανή, αλλά και το αμάξι. Άπειρες φορές κορνάνω για να ξυπνήσω οδηγούς που πάνε να πέσουν επάνω μου.
(να πως ότι δεν φαίνεται το αμάξι πάει στα κομμάτια). Κοιμούνται...απλά.
Στην Αττική οδό, οδηγούσα στην αριστερή λωρίδα με καμιά 100αρα(αμάξι). Μπροστά μου ήταν αυτοκίνητο με τύπο που πήγαινε με 40(μάξιμουμ).
Έχοντας αναμμένα τα φώτα έκανα τα εξής βήματα...
1) του έβγαλα το φλάς-μπας και φιλοτιμηθεί...(μπα...)
2) μετά από κάνα δίλεπτο του έπαιξα φώτα γιατί είχαμε κάνει ουρά στην άδεια αττική οδό..(μπάααααα δεν ένιωσε)
3) Κατέληξα στην χρήση της Κόρνας...(μπα...)
4) παρατεταμένη κόρνα...με φώτα(ΕΠΙΑΣΕ)
βεβαια το έπιασε είναι μια κουβέντα...καθώς αυτός έκανε λιγο δεξιά και έπιασε δύο λωρίδες...
Μίλαγε στο κινητό, με τσιγάρο στο χέρι. Μόνο μπύρα δεν είχε.

kordix
16/04/2009, 20:18
Στραβά και ανάποδα

-ο φωτισμός των δρόμων το βράδυ (να μη μιλήσω για τις εθνικές οδούς :sad:)
-αυτοκίνητα και μηχανάκια που δεν κρατούν μια στοιχειωδη απόσταση
-οι τύποι που αναβοσβήνουν τα φώτα στην αριστερή λωρίδα για να περάσουν ενώ έχει κίνηση
-οι ξεκράνωτοι (μα είναι δυνατόν να φοράς ακριβό δερμάτινο και να μη φοράς κράνος;)
-οι οδηγοί μηχανών που την βλέπουν madmax μέσα σε μποτιλιαρισμένους δρόμους
-αλυσίδες σε μηχανές που δεν έχουν λιπανθεί ποτέ (αν σπάσει ή θα σκοτωθείς ή θα κλαίει η τσέπη σου)
-το βρυσίδι που τρώμε από τους περιπατητές οι εντουράδες (χωρίς να προκαλούμε)
-η νοοτροπία πάμε να στρίψουμε σε δημόσιο δρόμο (μπράλο, ρώσο, επίδαυρο κλπ)