Σύνδεση

View Full Version : ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΣΒΗΣΙΜΟ

RIKOS
11/03/2009, 07:56
Καλησπερα σε ολους. Τον τελευταιο καιρο εχω ενα προβλημα με τα injection.Αυτο που συνβαινει ειναι οτι καθως προχωραω σβηνει ο κινητηρας στιγμιαια.Εχω καταληξει οτι ειναι απο ρευμα.Πριν απο καιρο καποια στιγμη μου ειχε σταματησει και ενω ανοιγα τον διακοπτη ενω εκανε κανονικα το check δεν ακουγοταν το χαρακτηριστικο σφυριγμα που κανει οταν οπλιζουν τα injection.Τοτε ειχα ανοιξει την σελα και αφου "επαιξα" λιγο με το ρελε το προβλημα ειχε φυγει.
Αφοτου ξαναενφανιστηκε αλλαξα το ρελε που οπλιζει τα injection, γεφυρωσα το διακοπτη που ειναι στο πλαγιο σταντ, μηπως αυτο απο βραχυκυκλωμα φταιει, ειδα το διακοπτη που σβηνουμε τη μηχανη, το φυσακι που ειναι στον συμπλεκτη αλλα τιποτα.
Καμμια ιδεα? Α επισης δε βγαζει κανενα σφαλμα στο καντραν.

mikios400
11/03/2009, 10:13
λίγο παραπάνω πληροφορίες για το σβήσιμο;;;
βανζίνα θα μπορούσε να είναι;;;
μπορείς να πας να σου διαβάσουν τον εγκέφαλο;;;

καλή τύχη ότι κ ναναι.

RIKOS
11/03/2009, 13:56
Το σβησιμο ειναι για λιγο.Οταν πχ παω σταθερα ξαφνικα σβηνει ο κινητηρας ( πεφτουν οι στροφες ακαριαια στο 0) και μετα ξαναλειτουργει το μοτερ.Βενζινη δεν ειναι γιατι πρωτον δεν κανει σκασιματα ή ατροφια και δευτερον εχω βαλει και απλη και 100 απο διαφορα πρατηρια,τι στο καλο ολοι εχουν μαπα βενζινη?

unzip
12/03/2009, 04:25
και μένα μου συμβαίνει το ίδιο τωρα τελευταία και είναι αρκετά επικίνδυνο
ειδικά οταν είσαι πάνω σε καμιά προσπέραση η ελιγμό, ακόμα και με πολύ λίγα χλμ
ο μαστορας μου είπε οτι φταίει η βενζίνη αλλα πολυ αμφιβάλλω
το ψαχνω το θέμα

tdm900
12/03/2009, 05:32
Κοιτάξτε το TPS.

:wave2:

siokatas
12/03/2009, 07:24
...εχεις συναγερμο??αν ναι ελενξε την φυσα του γιατι αν δεν κανει καλο κουμπωμα αυτο το προβλημα παρουσιαζει..

zeb
12/03/2009, 09:27
ποσα χλμ εχει κανει το εργαλειο ?

SVX
12/03/2009, 13:09
ρελαντι ολα ΟΚ?

suzukimaniac
12/03/2009, 13:19
Θα συμφωνησω για το TPS.......have a look...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tdm900
Κοιτάξτε το TPS.

:wave2:

RIKOS
12/03/2009, 16:05
Συναγερμο εχει αλλα δεν ειναι "συνδεμενος" να κλειδωνει τον κινητηρα δηλαδη αν τον εχω ενεργοποιημενο παιρνει μπροστα το μοτερ, οποτε δεν ειναι ο συναγερμος ο "ενοχος".Τι να πω, θα το παω να δουν το tps.

unzip
13/03/2009, 12:57
16000 xlm και τσεκαρα και τη φυσα του συναγερμου ολα οκ
μαλλον tps θα παω στο μαστορη :confused: :confused:

Stergios69
13/03/2009, 13:04
Τσέκαρε και τον διακόπτη του stand...

zeb
14/03/2009, 11:52
110% ειναι το tps

RIKOS
15/03/2009, 17:50
Προς το παρρον εβγαλα το ρεζεβουαρ και εριξα σπρευ επαφων σε ολες τις φισες του injection,tps pst, pps!!!, και οτι αναθεμα εχει εκει περα.Αρε αθανατα καρπυρατερ που ειστε!!!!!!!!!Θα δω τι γινεται και θα σας ενημερωσω.Παντος για λιγο που το κινησα δεν μου εκανε τιποτα.Ειδωμεν

cyprs
16/03/2009, 04:54
Το ίδιο συνέβαινε και σε μένα, ανέβασα λίγο το ρελαντί(ήταν λίγο κάτω από τις 1000στρ και το πήγα στις 1200στρ περίπου) και το πρόβλημα λύθηκε, δεν μου ξανά έσβησε από τότε

unzip
16/03/2009, 08:47
το ρελαντι μου δουλευει στις 1200 κανονικά( απο αταν το αγορασα) .στο δρομο ομως οταν παρουσιασει το προβλημα
και το ξαναβαλω μπροστα μετα το ρελαντι ανεβαινει στις 1800 και καθετε εκει για ενα δυο λεπτα και μετα λειτουργει παλι κανονικα:confused: :confused:

costas81
21/03/2009, 21:44
οπλιζει το injection???
ο ηχος που ακουγετε οταν γυρνας το κλειδί ειναι απο την τρομπα βενζινης.
έλενξε πρώτα την τρόμπα σου και μετα ολα τα αλλα....

δουλευεις την μηχανη αρκετα με ρεζερβα?

catmaster
21/03/2009, 21:49
τσέκαρε και το ρελέ της αντλίας βενζίνης ...

chria
22/03/2009, 04:47
Τι είναι το TPS?

mikios400
23/03/2009, 03:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από chria
Τι είναι το TPS?

Throttle Position Sensor
ο αισθητήρας θέσης γκαζιού ελληνιστί.

RIKOS
23/03/2009, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
οπλιζει το injection???
ο ηχος που ακουγετε οταν γυρνας το κλειδί ειναι απο την τρομπα βενζινης.
έλενξε πρώτα την τρόμπα σου και μετα ολα τα αλλα....

δουλευεις την μηχανη αρκετα με ρεζερβα?

Επειδη την πρωτη φορα εμεινε για αρκετη ωρα σταματημενο το μοτερ,παρατηρησα οτι δεν οπλιζε το injection. Ανοιγα εκλεινα τον διακοπτη και αυτο τιποτα. Καποια στιγμη απο μονο του αρχισε να δουλευει και απο τοτε κανει αυτα τα στιγμιαια σταματηματα. Οχι δεν δουλευω συχνα την ρεζερβα.
Το tps ειναι σενσορας αλλα δεν καταλαβα αν τον αλλαζεις η το ρυθμιζουν!!!!Μπορει να μου απαντησει κανενας

costas81
23/03/2009, 15:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από RIKOS
Επειδη την πρωτη φορα εμεινε για αρκετη ωρα σταματημενο το μοτερ,παρατηρησα οτι δεν οπλιζε το injection. Ανοιγα εκλεινα τον διακοπτη και αυτο τιποτα. Καποια στιγμη απο μονο του αρχισε να δουλευει και απο τοτε κανει αυτα τα στιγμιαια σταματηματα. Οχι δεν δουλευω συχνα την ρεζερβα.
Το tps ειναι σενσορας αλλα δεν καταλαβα αν τον αλλαζεις η το ρυθμιζουν!!!!Μπορει να μου απαντησει κανενας

αυτο που ακουγετε οταν γυρνας το κελιδι ειναι η τρομπα βενζινης!!

LiakosVstrom
26/03/2009, 10:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
αυτο που ακουγετε οταν γυρνας το κελιδι ειναι η τρομπα βενζινης!!

ναι γαμώτο... και ακούγεται τόσο μουράτο το "οπλίζει το injection"....
πρέπει να βρούμε κάτι πιο εύηχο να λέμε όταν μας ρωτάνε "αχ τι ειναι αυτό που ακούγεται?"

:winka:

RIKOS
10/04/2009, 19:11
Τελικα το προβλημα πρεπει να βρεθηκε και ο ενοχος ηταν ο συναγερμος!!!!!!!Τι να πω τοση φασαρια τοσο ψαξιμο για το τιποτα.Απο οτι ειδα ειναι και απο τους "καλους".Ξεγελαστηκα γιατι οταν ειναι ενεργοποιημενος η μηχανη παιρνει μπροστα και για αυτο ελεγα οτι δεν ειναι αυτος.Τελος παντων τελος καλο ολα καλα.

blueangel
10/04/2009, 19:18
Τελικα το προβλημα πρεπει να βρεθηκε και ο ενοχος ηταν ο συναγερμος!!!!!!!Ξεγελαστηκα γιατι οταν ειναι ενεργοποιημενος η μηχανη παιρνει μπροστα και για αυτο ελεγα οτι δεν ειναι αυτος.Τελος παντων τελος καλο ολα καλα.

Κακώς φίλε μου φτιάξτο αυτό άλλαξε την ρύθμιση δεν πρέπει να παίρνει κανονικά μπροστά η μηχανή...Γνώμη μου βέβαια:wave2:

CB...K
10/04/2009, 20:25
Τελικα το προβλημα πρεπει να βρεθηκε και ο ενοχος ηταν ο συναγερμος!!!!!!!Τι να πω τοση φασαρια τοσο ψαξιμο για το τιποτα.Απο οτι ειδα ειναι και απο τους "καλους".Ξεγελαστηκα γιατι οταν ειναι ενεργοποιημενος η μηχανη παιρνει μπροστα και για αυτο ελεγα οτι δεν ειναι αυτος.Τελος παντων τελος καλο ολα καλα.

"Πρέπει" ή "σίγουρα" βρέθηκε;

Τόσοι άνθρωποι αγχωθήκαμε, γράψε καμιά κουβέντα παραπάνω, αν θέλεις...

RIKOS
17/04/2009, 23:03
Τελικα ηταν ο συναγερμος γιατι τοσο καιρο δεν εκανε καμια διακοπη.Τωρα οσο για το οτι παιρνει μπρος ,θα παω για αλλαγη συναγερμου γιατι δε μου φαινεται και απο τους καλους.