View Full Version : Black Hawk(aki) Down...
blackbusa
14/03/2009, 18:56
Ναμαστε και εμεις για πρωτη φορα σε αυτην την κωλοενοτητα (το οτι γυρισε ο βατραχος στην ΑΕΚ δεν μετραει γιατι ειναι ακομα χειροτερο:sad: ) αλλα ευτυχως εγω την γλυτωσα με πταισματα αλλα το παπι (hawkaki :look: :lol: ) ακομα δεν ξερω....
Το ολο σκηνικο παιχτηκε επι της Ιερας Οδου (εγω φταιω που κοροιδευα τα Παππουλακια :blush: ) και τιμωρηθηκα απο τον αμεσα συγγενη του μοναχου...δεν ξερω αν ηταν αδερφος η πατερας του...που ειχε ενα ευλογημενο LADA NIVA...αν ξαναπει κανεις οτι οι Ρωσσοι (οχι ο Vale) ειναι αθεοι θα τους βαλω πιπερι στο στομα....
Ειμουνα στην δεξια λωριδα ΕΠΙ της ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΕΙΑΣ Ιερας Οδου με το παπι...η ταχυτητα μου κοντα στα 80 (κοντερισια παντα γιατι χανει καμμια 50 χλμ :hypnotize )...στο υψος του 101β εχει εναν καθετο...βλεπω να ξεπροβαλει ενα LADA και αμεσως παω να κλεισω το γκαζι για να τσεκαρω τις διαθεσης του οδηγου/παππου...πριν καταλαβω τι γινεται ο παππους μπαινει στην Ιερα Οδο χωρις να κοιταξει καθολου αν ερχοταν κανεις (ουτε για το ξεκαρφωμα ρε πουστη μου)...αμεση αντιδραση μου ηταν να αλλαξω λωριδα προς τα αριστερα (ηξερα οτι πισω μου δεν ερχοταν κανεις) για να τον περασω....αλλα που να φανταστω οτι για να στριψει χρειαζοταν 3 ΛΩΡΙΔΕΣ:evil: ....τα χλμ...η αποσταση πλεον...η πορεια που ειχα αποφασησει να παρω....η αντιδραση...το παπι...το οδοστρωμα...δεν μου αφησαν κανενα αλλο περιθωριο απο το να πλακωθω κυριολεκτικα στα φρενα και οπου σκασω επανω του (πρεπει να ειχα lockαρει ασυνηδητα την πορτα του)εσκασα...δεν σκεφτηκα καν να ανοιξω γκαζι γιατι ουτε ειχα αλλο...γιατι μπορει να πεταγομουνα στο αντιθετο ρευμα χτυποντας στο διαχοριστικο διαζωμα...και γιατι βασικα δεν υπηρχε χωρος...ΜΠΑΜ...βρισκομε κατω...κατι Πακιστανοι που περιμενουν στην σταση απεναντι ερχονται επανω μου...τους λεω μην τον αφησουν να φυγει...μου λενε οκ...αρχιζω καταγραφη ζημιων...κεφαλι οκ αφου δεν χτυπησα πουθενα με το κρανος....δεξι χερι οκ...δεξι ποδι οκ...αριστερο ποδι οκ...ΜΕΣΑΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΔΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΚ :blush: :lol: ...αριστερο χερι αουτς...ποναει...κουναω δαχτυλα...κουναω πηχη...αουτς ποναει ψηλα...ξεφερμουαρω :confused: το μπουφαν...τσεκαρω κλειδα...ανακουφηση...πιανω ωμο και κατι λειπει...αουτς...κανω ψηλαφηση...ουφ μια απλη εξαρθρωση ειναι...το λεω σε οσους με ρωτανε...μου λενε να με σηκωσουν...λεω και βεβαια οχι....απλα ζηταω να μου βγαλουν το κρανος(δεν εκανα μαλακια γιατι κεφαλι δεν χτυπησε πουθενα στανταρντ) για να το βαλω κατω απο το πονεμενο χερι για να μην κουραζετε παραπανω...ενα παλλικαρακι ο ΒΑΣΙΛΗΣ :beer: εχει δει ολο το σκηνικο απο το αντιθετο ρευμα και εχει ερθει για βοηθεια...κλεινει την αριστερη να μην με κανουν χαλκομανια...μου δινει το κινητο του γιατι το δικο μου ειναι σπιτι...μου κανει αερα και προσπαθει να με καθυσηχασει...του λεω οκ μια απλη εξαρθρωση ειναι...εχει στησει την γυναικα του αλλα μου λεει οσπου να ερθουν οι φιλοι μου η το ΤΟΤΑ η το ασθενοφορο δεν το κουναει ρουπι :a23: ....φιλοι ερχονται...ασθενοφορο μετα απο 5 λεπτα σχεδον μαζι με ΤΟΤΑ...δεν θα ΑΝΑΦΕΡΩ την συνομηλια/διαδικασια με τους ΕΚΑΒΙΤΕΣ αλλα η EVI ηταν πολυ τυχερη...τεσπα ισως να φταιω και εγω που ειμουνα πολυ ανετος και cool....το τι εγινε στο νοσοκομειο ειναι ενας ΠΑΝΖΟΥΡΛΙΣΜΟΣ....αλλα δεν μπορω να μην αναφερω αυτο...
-Γιατρε θα πονεσει ε???
-Μπααααα....καθολου....
-Ρε γιατρε σιγουρα δεν θα πονεσει???
-Ειπαμε...καθολου...
σκεφτομαι οτι με καθυσυχαζει για να κανει το κρακ και να μην μας ακουσει Νικαια Αιγαλεω Ρεντης κλπ κλπ....περιττο να πω τον πονο στην μισαωρη αναμονη για τις ακτινογραφιες....αρχιζει....τραβαει μια...δυο...αφηνει...ξανατραβαει...κατι κανει...αισθανομαι ενα μικρο κρακ κι ειμαι ετοιμος για την κραυγη του Ταρζαν...με 2 δαχτυλα μου κανει κατι στην μασχαλη...κρακ...κρακ...
-Ετοιμος
-Ε???
-Ετοιμος λεμε...
-Και η κραυγη??
-Ποια κραυγη??
-Καταλαβα...ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ Ε???
ενας θαλαμος με 4 γιατρος γελαει...μεχρι και ενας Πακιστανος που δεν καταλαβαινε γελαγε...γελασα και εγω απο αμηχανια...lol
Βαση στατιστικης ειμαι οκ για τα επομενα 2-3? χρονια....ελπιζω ολες οι πτωσεις μας που δυστηχως δεν την αποφευγει κανεις να ειναι ετσι αναιμακτη οπως η δικια μου...αν και θα ηταν καλυτερα να μην πεσει ποτε και ξανα κανεις...τεσπα
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ...
:wave2:
υ.γ. Ευχαριστω τον ΒΑΣΙΛΗ και την τραυματιοφορεα στο Κρατικο...:beer:
υ.γ.2 μεχρι αστεια ανεκδοτα δεχομαι να μεταφερθει...:evil:
Band(age)it
14/03/2009, 19:04
Μαλακα δεν εχεις ιχνος σοβαροτητας :rotflmao:
θες και μπουσα.........κουλαδι...
περαστικουλια ρε φιλε !!!
Σου φερω τσιγαρα?
ωχ πακετο...απο το πουθενα
περαστικα ρε εσυ και ποτε ξανα
προσοχη παιδες ακομα και αδεια να ειναι η πολη δεν μπορει ενας θα υπαρχει να μας κανει την ζωη δυσκολη
περαστικά
:wave2: :wave2: :wave2:
filipp0s
14/03/2009, 19:18
περαστικά ρε man...:(
Περαστικά Πάνο. Για μια στιγμή μας τρόμαξες---έλεγα από ποιόν θα κάνω τράκα τσιγάρα τώρα?
Μακάρι τα χειρότερα στραβά κι ανάποδα που σου συμβαίνουν να είναι τέτοια.
Πες όμως αλήθεια. Τι θα προτιμούσες?
- Να μην πέσεις?
- Ή να φύγει ο βάτραχος απ' την ΑΕΚ?
Περαστικά και πάλι!
:beer: :beer:
reinmeister
14/03/2009, 19:27
προς στιγμην νομισα οτι επεσες με το μπουσα και αγχωθηκα...αλλα διαβαζοντας διαπιστωσα οτι εκανα λαθος...ευτυχως το μπουσα ειναι καλα...:rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
14/03/2009, 19:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Περαστικά Πάνο. Για μια στιγμή μας τρόμαξες---έλεγα από ποιόν θα κάνω τράκα τσιγάρα τώρα?
Μακάρι τα χειρότερα στραβά κι ανάποδα που σου συμβαίνουν να είναι τέτοια.
Πες όμως αλήθεια. Τι θα προτιμούσες?
- Να μην πέσεις?
- Ή να φύγει ο βάτραχος απ' την ΑΕΚ?
Περαστικά και πάλι!
με τα πταισματα που επαθα???
ΟΥΣΤ...ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕ....ΒΑΤΡΑΧΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΒΑΤΡΑΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΟΥΣ Τ....
και το εννοω βεβαια...σε 3 εβδομαδες θα ειμαι οκ σωματικα....ψυχικα ομως για την ωρα δεν....
kostas_1100gs
14/03/2009, 19:34
Περαστικά και γρήγορα όρθιος.
περαστικα ρε Πανούλη!!!
αφου όλα ειναι οκ! κατσε σπιτι με την αναρρωτικη να χαλαρωσεις τωρα!!
ρε κανετε κανα ευχελαιο λεμεεεε!!!!!!:eyepop: :cry: :cry:
Βρε συ Πανο ευτυχως δε χτυπησες ασχημα τι να πω ρε γμτ!!! απο κει που δεν το περιμενεις μονομαχια Λαντα - παπι στην Ιερα Οδο....:p
Αντε γρηγορη αναρρωση ΚΑΙ σε σενα....και παντα ορ8ιος ειτε με παπι ειτε με το μπουσα...
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
:sick: :sad: :a02: :a35: :a37: :a37:
περαστικα ρε τρελοκομειο...μην σχολιασω τι σκατα εκανες στο νοσοκομειο γιατι αιντε...να προσεχεις πολυ ,το τελευταιο πεσιμο οκ μαγκες?τελος λεμε! μας ματιασανε ρε τους drivers του μοτο να ουμ :blush: :blush: :blush: :blush:
και σε 2-3 εβδομαδες θα ειμαστε πρωταθλητ...εεεε.....σορρυ λαθος( :P) ...θα ειμαστε πανω στα μοτορια και θα πηγαινομε βολτα :winka:
Perastika k agyrista re Panouli!!!! :beer: :beer: :beer:
Φίλε μου, καλέ μου Φίλε Πάνο..
Ποτέ ξανά !!!!! & πάντα όρθιος!
Περαστικά & να έχεις πάντα την υγεία σου.
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Lilith_tzw
14/03/2009, 21:07
Περαστικα Πανουλη!!!!!!!!!...Ποτε ξανα και να ναι το πιο σοβαρο σου πεσιμο....
Παντα ορθιος και ευτυχως που ηταν με παπι....
Επειδη δεν καταλαβα ο γερος την εκανε???
Καλη αναρρωση και να προσεχεις και συ και ολοι μας!!!!!
:mad: :mad:
τι σου εχω πει ρε;
δε σου εχω πει να μην ενοχλεις τα παπουλακια;
παλιορεμαλι.. γιεγιε
στα διαλα με κοψοχολιασες..
ολα περαστικα ρε..
:beer: :beer: :beer:
Τι να πω τωρα,περαστικα σε σενα η στην ΑΕΚ?:lol: Ευτυχως ηταν σχετικα ανωδυνο.:wave2:
vangelis 64
15/03/2009, 03:28
Ναι ρε παπάρα,ο Μπάγεβιτς φταίει και που στραβοκαταπίνεις.:mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
προς στιγμην νομισα οτι επεσες με το μπουσα και αγχωθηκα...αλλα διαβαζοντας διαπιστωσα οτι εκανα λαθος...ευτυχως το μπουσα ειναι καλα...:rotflmao: :rotflmao:
:beer: :beer: Α μπράβο:lol: :lol: :lol:
Πάντως,τώρα που το σκέφτομαι,ΜΙΑ φορά έτυχε να πάρεις το μπούσα σ' αυτά τα μέρη.:winka:
Άντε περαστικά κι αγύριστα νά'ναι και κόπιασε να σ'τα πω κι από κοντά.:bigcry: :bigcry:
Και πού'σαι.....
αφιερωμένο.....................
:D
158256
sergiosm
15/03/2009, 03:31
περαστικά
τελικά με τον παπού τί έγινε;;
LARISEOS
15/03/2009, 03:40
kai prosoxh............
:beer:
Cpt. Haddock
15/03/2009, 03:41
Περαστικά ρε Πάνο :sick:
sapila racing
15/03/2009, 04:45
Περαστικά ρε φίλε!
Πάντως καλά την έβγαλες ομολογουμένως, κι αφού δεν εχασες καν το χιούμορ σου, δεν ανησυχω :beer: :beer: :wave2:
airamhag
15/03/2009, 04:46
περαστικουλια κ ποτε ξανα :D
jimtarasxt660x
15/03/2009, 04:49
Περαστικα και σιδερενιος:beer: :beer: :beer:
Με τον παππου τι εγινε?
ρωτάει κάποιος εάν θέλεις κατ'όικον παράδοση τσουρεκακίου...:blush:
Μεγειά το aftermarket
:περαστικά: :περαστικά: :περαστικά: :περαστικά:
:kisses: :kisses: :kisses: :kisses:
158260
manhunter
15/03/2009, 05:29
Ρε μαλάκα Πάνο???
Τι γκαντεμιά είναι αυτή???
:confused: :confused: :confused: :confused:
Πρέπει κάποιος να μας ξεματιάσει.
Περαστικά ρε. Αν μπορώ να κάνω κάτι,πάρε με τηλ.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
περαστικα ρε .....εισαι τυχερος που ηταν και ο πακιστανος Μαγος-γιατρος με τα ματζουνια :winka:
alexxxcbr
15/03/2009, 06:21
Περαστικά φίλε:wave2:
και ολα αυτα επειδη ΝΟΜΙΖΕΣ οτι πας με 80 ενω πηγαινες με 30 :lol:
περαστικα ιταλε και ποτε ξανα !!!!!
Περαστικά Πάνο!!!!
χαλαρά και θα ερθει και η ψυχολογία σου πάλι στα ίσα της !!!!
:beer: :beer: :wave2:
MitsosNaked
15/03/2009, 06:59
Πάνο περαστικά ρε boy!!!! Τί διάολο; Μπάς και έχει καταραστεί κανείς την 'κλίκα του Δέλεαρ';
blackbusa
15/03/2009, 07:00
Eυχαριστω για τις ευχες....ο παππους δεν εφυγε...αν και βασικα και να το εκανε ειχαμε την πινακιδα του....περιμενω τωρα τηλεφωνημα απο την τροχαια για να αρχισω διαδικασιες....το παπι φαινεται σαν να μην εχει παθει ζημεια....αλλα εκτος απο το στραβωμενο πατακι...σπασμενο μπροστινο φτερο...εχουν στραβωσει και οι 2 μπουκαλες και φαινετε να ειναι 3-4 εκατοστα προς τα πισω ολο το μπροστινο συστημα(ακουμπαει η ροδα στο πισω κομματι του φτερου/λασποτηρα)....τεσπα...μια χαρα μας εκατσε...κοιμηθηκα αρκετα καλα μια και πονος/τραβηγμα που αισθανομουνα ηταν σχετικα υποφερος...
ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ....
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
blackbusa
15/03/2009, 07:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
Περαστικά Πάνο!!!!
χαλαρά και θα ερθει και η ψυχολογία σου πάλι στα ίσα της !!!!
Μητσακο θενκς....αλλα για να πω την αληθεια πιο πολυ ανυσυχω για εσενα και την ''παντοφλα'' που τρως (και που θα ειναι για παντα) παρα για εμενα που σε 3 βδομαδουλες αιντε 1 μηνα θα ειμαι οκ...:D
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
περαστικα φιλε....εχω καθεξην εξαρθρημα ωμου και ξερω τι περασες.
blackbusa
15/03/2009, 07:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και ολα αυτα επειδη ΝΟΜΙΖΕΣ οτι πας με 80 ενω πηγαινες με 30 :lol:
περαστικα ιταλε και ποτε ξανα !!!!!
ανοητε γαυρακο...δεν ειπα οτι κλεβει αλλα οτι χανει το κοντερ...για βγαλε τωρα και κανα προγραμμα με τις μερες που μπορεις να σε :a021: στο ταβλι...:evil: :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Μητσακο θενκς....αλλα για να πω την αληθεια πιο πολυ ανυσυχω για εσενα και την ''παντοφλα'' που τρως (και που θα ειναι για παντα) παρα για εμενα που σε 3 βδομαδουλες αιντε 1 μηνα θα ειμαι οκ...:D :beer: :beer: :beer: :beer:
εγώ φταίω ρε που συμπάσχω με συνάδελφο μοτο/τη που έιχε ενα ατυχές συμβάν!!!
να την φας και να'να κρύα ρε!!!! :mad:
:wave2: :lol: :lol:
blackbusa
15/03/2009, 08:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
εγώ φταίω ρε που συμπάσχω με συνάδελφο μοτο/τη που έιχε ενα ατυχές συμβάν!!!
να την φας και να'να κρύα ρε!!!! :mad:
:blush: :blush: :blush:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
doctor x
15/03/2009, 08:18
perastika reeeeeeeeeeee!
Λεωνίδας
15/03/2009, 08:41
περαστικά ρε Πάνο! και αγύριστα
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Περαστικά ρε. Αν μπορώ να κάνω κάτι,πάρε με τηλ.πρόσεχε τι λες εσύ μπορεί και να σε πάρει και να ζητήσει ...κάτι :lol: :lol: :lol: :lol:
road spirit
15/03/2009, 08:50
περαστικά και απο δω...
αλλά αυτούς τους τίτλους βρε αδερφέ .... άκου εκεί, black hawk (μιλάω για χτες, πριν το αλλάξεις, ΚΑΡΙΟΛΗ, με κοψοχόλιασες)
castoras
15/03/2009, 09:01
Περαστικά ρε φίλε!!Όλα καλά,λίγη υπομονή θέλεις μόνο!!
Σε αυτή την Ιερά οδό ρε παιδάκι μου,σκατά έριχναν όταν την έφτιαχναν???
το αριστερο ειναι τελικα???
λάθος ειχα καταλάβει:o
:rolleyes:
:rolleyes:
τοτε μπορεις να οδηγήσεις ρε!!!
το γκαζι το κρατάς με το δεξι..............
τώρα για το ενα χερι που δεν..............
ετσι κι 'αλλιώς..............
ΚΟΥΛΟΣ ΕΙΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
blackbusa
15/03/2009, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
το αριστερο ειναι τελικα???
λάθος ειχα καταλάβει:o
τοτε μπορεις να οδηγήσεις ρε!!!
το γκαζι το κρατάς με το δεξι..............
τώρα για το ενα χερι που δεν..............
ετσι κι 'αλλιώς..............
ΚΟΥΛΟΣ ΕΙΣΟΥΝ ΠΑΝΤΑ
:blush: :blush: :blush: :blush:
αλλωστε
ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΑΝΑ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και δεν λες και στα φιλαρακια σου εκει στα ΚΑΠΗ που πινετε καφε στις συγκεντρωσεις σας να κοιτανε και κανα δρομο....:smokin:
:bigcry: :bigcry: :bigcry:
nakedorange
15/03/2009, 10:10
Περαστικα ρε θηριο!
Ρε μαλακες, σοβαρευτειτε λιγο.. :sick: Ο ενας πισω απ'τον αλλον.. :confused:
Περαστικα Πανο :beer:
catmaster
15/03/2009, 13:55
Ευτυχώς ..... :rolleyes:
(πάω να σφάξω δυο τρεις μαύρες γάτες να κάνω και κάνα βουντού μπας και μας περάσει ο κομήτης ξώφαλτσα ... )
:dizzy:
δεν παμε να κανουμε κανα ευχελαιο ολοι μαζι γαμωτη π@!ΤΑνα μου!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕ ΠΑΝΟΥΛΗ!
Να προσεχουμε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Operater
15/03/2009, 14:37
Περαστικά Πάνο και μόνο τέτοια!
Έχουν ματιάσει το moto.gr δεν εξηγείται αλλιώς! :mad:
Νασαι καλά ρε λέμε!!! :sun:
Περαστικά Πάνο...!
:beer: :beer: :beer: :beer:
joe_black
15/03/2009, 16:44
Περαστικά σου και πάντα όρθιος.
- ζήτησε συγνώμη και επέστρεψε, ας μην το καντεμιάζουμε,
μπας και φτιάξουμε το 90'93 ξανά. ( και πάρουμε και το κυπελάκι )
Άλλοι δεν ζητήσαν, βλέπε Μελισσανίδη για την κατάντια μας..( τροχανάς, ένικ κοκ ) -
Ρε φίλε περαστικά.
Έχω κουφαθεί μιλάμε. Γιατί ρε πέφτε όλοι ?
Κουράγιο και οι πόνοι θα φύγουν ...
el_hymador
15/03/2009, 16:59
Περαστικα και τελευταιο να ειναι...
Γενικα ομως να εχουμε το νου μας απο εδω και μπρος...
http://www.nasa.gov/vision/universe/solarsystem/10mar_stormwarning.html
Georgaras
15/03/2009, 17:23
φιλαρα, περαστικα και απο εμενα... και ποτε ξανα....
Πολυ προσοχη στους δρομους παιδια... εχω δει απιστευτα πραγματα αυτες τις μερες....
FestoNero
15/03/2009, 19:51
Ρε σεις, το νίβα δεν έχει υδραυλικό τιμόνι, γι'αυτό θέλει 3 λωρίδες για να στρίψει..:bigcry: :lol:
Περαστικά σου!
dirtbird
16/03/2009, 01:48
. . . . . . . [/B]
Να σε ενημερώσω ότι:
α) Niva με παππούλη σε άδειο δρόμο είναι εκτός στατιστικού δείγματος.
Η παρουσία Πακιστανών σε στάση (λεωφορείου....) απλώς επιδεινώνει -στατιστικώς- την κατάσταση.
β) Οι πέριξ ή/και άνω των 100 κιλών ποτέ μα ποτέ δεν ευχαριστούν τραυματιοφορείς (και δη δημόσια). Αντιθέτως ψάχνουν ΑΜΕΣΑ τις τσέπες τους για τα πιο χοντρά ψιλά που έχουν (10άρικο-20άρικο) μπας και τα μπινελίκια του εν λόγω τραυματιοφορέα δεν πιάσουν τόπο. Επίσης καθ'όλη την διάρκεια της συναλλαγής τον κοιτάς με απαξιωτικό βλέμμα ('αδύναμο σκουλήκι, όλο με γιαγιούλες και παιδάκια νομίζεις ότι θα την βγάζεις....') για να του πάρεις από πριν τον αέρα (να μην αρχίσει και σκέφτεται μπινελίκια..).
Σε αυτήν την περίπτωση και εσύ γλυτώνεις κάποιο ποσό (του δίνεις τάληρο - προσοχή να είναι χάρτινο, κέρματα θα τον κάνουν να νοιώσει πολύ φτηνός) και αυτός -αφού δεν μπήκε σε μπινελίκωμα mode- νοιώθει πολύ σημαντικός (βοηθάει αν κατά το 'χέρωμα' του τάληρου τον κοιτάξεις για μια στιγμή ωσαν το Ράμπο του νοσοκομείου).
:o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Περαστικά :beer: :beer: :wave2:
makis206
16/03/2009, 02:40
Περαστικά και ποτέ ξανά Πανούλη !
Περαστικα παντα ορθιος αλλα και οταν εισαι ξαπλωτος να ειναι σαν αυτη την λιγοτερο επωδινη
Περαστικά ρε Πάνο!!!!
VegasKitty
16/03/2009, 05:41
Περαστικα σου βρε Πανουλι μ!! :eyepop:
Μα καλα ρε παιδια, δεν ειπαμε τελος!!! :mad:
Αααααα!
Κοιτατε να δουμε τι θα κανουμε γιατι δε γινετε αλλο!!! :look:
blackbusa
16/03/2009, 05:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Να σε ενημερώσω ότι:
α) Niva με παππούλη σε άδειο δρόμο είναι εκτός στατιστικού δείγματος.
Η παρουσία Πακιστανών σε στάση (λεωφορείου....) απλώς επιδεινώνει -στατιστικώς- την κατάσταση.
β) Οι πέριξ ή/και άνω των 100 κιλών ποτέ μα ποτέ δεν ευχαριστούν τραυματιοφορείς (και δη δημόσια). Αντιθέτως ψάχνουν ΑΜΕΣΑ τις τσέπες τους για τα πιο χοντρά ψιλά που έχουν (10άρικο-20άρικο) μπας και τα μπινελίκια του εν λόγω τραυματιοφορέα δεν πιάσουν τόπο. Επίσης καθ'όλη την διάρκεια της συναλλαγής τον κοιτάς με απαξιωτικό βλέμμα ('αδύναμο σκουλήκι, όλο με γιαγιούλες και παιδάκια νομίζεις ότι θα την βγάζεις....') για να του πάρεις από πριν τον αέρα (να μην αρχίσει και σκέφτεται μπινελίκια..).
Σε αυτήν την περίπτωση και εσύ γλυτώνεις κάποιο ποσό (του δίνεις τάληρο - προσοχή να είναι χάρτινο, κέρματα θα τον κάνουν να νοιώσει πολύ φτηνός) και αυτός -αφού δεν μπήκε σε μπινελίκωμα mode- νοιώθει πολύ σημαντικός (βοηθάει αν κατά το 'χέρωμα' του τάληρου τον κοιτάξεις για μια στιγμή ωσαν το Ράμπο του νοσοκομείου).
Σωτηρακι ευτυχως που υπηρχαν οι Πακοιστανοι γιατι ο παππους μου εδωσε την εντυπωση οτι αν ειμασταν μονοι μας θα την εκανε....και Η τραυματιοφορεας δεν ηταν ευτυχως αυτο που συμβαινει συνηθως...γιαυτο ηθελα και να την ευχαριστησω και δημοσιως...δεν μου ζητησε τιποτα...αντιθετως ειδε ποσο υπεφερα (ασχετα αν δεν ουρλιαζα η μοιρολογουσα) και με βοηθησε να κανω την πρωτη ακτινογραφια χωρις να περιμενω με τους αλλους 50 που ειχαν παει στο νοσοκομειο για ψυλλου πηδημα...και να περιμενω μονο 30+ λεπτα αντι για το 2ωρω το λιγοτερο με τον πιο αφορητο πονο που εχω νιωσει ποτε...τεσπα...
Operater
16/03/2009, 06:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
....
β) Οι πέριξ ή/και άνω των 100 κιλών ποτέ μα ποτέ δεν ευχαριστούν τραυματιοφορείς .......
Η Ενωση Τραυματιοφορέων Ελλάδος (ΕΤΕ) σάς παρακαλεί να μην πέσει ποτέ μα ποτέ ο Operater...
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
alximistis
16/03/2009, 06:31
περαστικά ρε συ τώρα το είδα. Πάντα όρθιος και ποτέ ξανά :)
lilipoua
16/03/2009, 06:38
Μην ανησυχείτε απλά ΩΡΙΜΑΣΑΤΕ και γι'αυτό πεφτετε όλοι σαν τα φρούτα απο τα δέντρα!!!
Με όλα αυτα που ακούω και έχοντας πατησει εδώ και κάτι μηνες τα 30 (:lol: :lol: λεμε και καμιά μλκια) , λέω να αφήσω τη μηχανη στο σπίτι για λίγο καιρό!! Μπορεί να ήρθε ο καιρός να ωριμάσω κι εγω!!! :lol: :lol:
Περαστικά Πανούλη!!! Ποτε ξανα!!! :beer: :beer:
Ελα στην εκδρομή δικάβαλο με τον alximisti, δε θα χρειαστεί να σε περιμένει κι όλας!!! :lol: :lol:
devil's animal
16/03/2009, 07:17
περαστικα και αγυριστα Πανουλη!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
ελπιζω να μην εχεις ευπαθεια τωρα και να βγαινει ο ωμος με την παραμικρη μ@λακια...:sick: ....σαν του Mel Gibson στο φονικο οπλο!!:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
thou-vou
16/03/2009, 08:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ελπιζω να μην εχεις ευπαθεια τωρα και να βγαινει ο ωμος με την παραμικρη μ@λακια...
για την ώρα θα του βγαίνει ο ώμος ακόμα και στο κατούρημα... οπότε ζούμε τη χρυσή περίοδο του busa
EINAI KOYΛOΣ KAI AΠAΓOPEYETAI H ΠAPAMIKPH MAΛAKIA...
dirtbird
16/03/2009, 08:57
...και Η τραυματιοφορεας :wave2:
δλδ, την ξΕμΕσιασες τη γυναίκα? :eyepop: :eyepop:
road spirit
16/03/2009, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
.EINAI KOYΛOΣ KAI AΠAΓOPEYETAI H ΠAPAMIKPH MAΛAKIA...
λες?
...ΜΕΣΑΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΔΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΚ :blush: :lol: ...
:lol:
Περαστικά και πάντα όρθιος απο δω και πέρα!! :beer: :beer: :wave2:
latris mixanis
17/03/2009, 11:14
Σιδερένιος και ποτέ ξανά !!
Περαστικά Κουλάδι!!! Εύχομαι ποτε ξανά Πανούλη και σιδερένιος:beer: :beer: :beer:
XJR_Billy
27/03/2009, 08:39
Περαστικά κι από μένα φιλαράκι.
Είθε να είναι η τελευταία φορά...
blackbusa
12/06/2013, 11:22
meta apo 5 xronakia apo to atyxima kataferame kai peirame kapoia lefta...na einai kala to epikouriko...
thelw na efxaristisw olous osous treksane kai me voithisane,olo afton ton kairo...
na eiste oloi kala kai panta orthioi...
Καλοφάγωτα ρε κονταροβαστέα και ποτέ ξανά αν και η πουτάνα η στατιστική δεν πέφτει έξω.
Πονάω πολύ ρε μαλέα, μήπως εκεί στα εξωτικά μέρη που ζεις έχετε τπτ ματζούνια να την παλέψω και να κοιμηθώ το βράδυ???