View Full Version : Μπλουζάκια Moto.gr????
δεε ξεερω τι παιζει με αυτο το θεμα και δεν εχω μοναδες να παρω τηλ τωρα που το σκευτομαι :blush: :blush: :blush: :blush:
εχω ενα μπλουζακι του φορουμ που το πηρα πριν 3 χρονια :blush: και αρχιζει και χαλαει και εκτος αυτου δε γραφει και το ονομα μου πανω και μπερδευετε ο κοσμος :rotflmao: :lol:
θελει κανεις αλλος να παρουμε μαζι?η να παω στο γνωστο μαγαζι στα εξαρχεια που τα βγαζατε να παρω ενα μονη μου??????βασικα επειδη δεν ειναι δουλεια των μελων να κανουν κατι τετοιο αλλα των διαχειριστων του φορουμ ρωταω -τους διαχειριστες-μηπως εχετε σκοπο να ξανακανετε παραγγελεια η αν οχι
να το παρω μονη μου η με οποιον αλλον θελει απο εδω μεσα αλλα μεσω πμ για να μην κανουμε μπαχαλο
αυτα
thnX υπερπαγκοσμιοι και φφφφφφφφφφανταστικοι μου συμφορουμιτες :smokin:
------------========================
θα το αφησω καμμια βδομαδα(edit 11 μαιου) αν μαζευτουμε καμμια 10-15ρια και θα παρω τηλ να ρωτησω τιμη θα την γραψω σε ξεχωριστο thread και θα κανονισουμε μια μερα για τα λεφτα :beer:
1)evi -small 1τμχ
2)faid -Large 1 τμχ
3)...
Operater
15/03/2009, 14:06
+1 για την παραγγελία!!
Μα, είναι δυνατόν, Operater πράμα να μην έχει μπλουζάκι?? :mad:
:lol: :beer:
castoras
15/03/2009, 14:17
Ει,θέλω κι εγώ μπλουζάκι(α)!!
caesarsk
15/03/2009, 15:23
και εγω μεσα. Αν δεν γινει απο αντμινιστρατορες (υπαρχει και φορτος εργασιας)...ας κανονισουμε καποιοι να παμε στα Εξαρχεια
CostasR1
15/03/2009, 16:02
Βαλτε και εμενα μεσα!!!!:wave2: :wave2:
Μήπως να γίνει μια ομαδική παραγγελία όπως εγινε πρίν 2 χρόνια γιατί εμείς που ζούμε στην επαρχία είναι κομματακι δύσκολο να έρθουμε Αθήνα για τα μπλουζάκια?????????
MitsosNaked
15/03/2009, 17:09
Κι εγώ θέλω !!!
:beer:
manhunter
15/03/2009, 17:22
E παιδιά και εγώ θέλω καμιά 4-5 μπλουζάκια εεεε???
Θα μας απαντήσουν οι admins, αν είναι να το κανονίσουμε μόνοι μας??
:wave2:
Ε ναι άλλα άμα είναι να βγει και κάνα αυτοκολλητακι . Και την επομένη να ψωνίσετε χονδρική .
:beer: :wave2:
Operater
15/03/2009, 17:30
παιδες, γνώμη μου, ας μη ζαλίζουμε τους μοντ για κάτι που δεν ειναι αρμοδιότητα τους και σε κανέναν μας δεν περισσεύει χρόνος. Ας μας δώσει κάποιος το mail του τυπογράφου, να του εξηγήσουμε περί τίνος πρόκειται, να μάθουμε αν εχει κρατηθεί η μακέτα (μη τυχον εχει γινει κανενα κρασάρισμα στον σκληρό δισκο 2 που περιείχε την μακέτα), και επειτα απο ενα χρονικο περιθώριο δυνατότητας παραγγελίας να αρχίσει ο άνθρωπος να τυπώνει μπλουζάκια και ο καθένας να τα παραλαμβάνει.
Για αυτούς που μενουν επαρχία, θα τα στείλει κάποιο εκλεκτό μελος του φορουμ.
μια ιδεα έριξα:beer:
Βασικά, έχει αλλάξει και το logo...
Cpt. Haddock
15/03/2009, 17:50
Αντμινς και μοντς δεν εχουν σχεση με τις μπλούζες...
Απο το να γράφετε εδώ ποστακια "κι εγώ θέλω", "πιάσε δύο μαυρα" κλπ κλπ,οργανωθείτε.
Εαν κάνετε μαζική παραγγελία (50+ κομματια) θα σας κάνει έκπτωση, αλλιως τιμή λιανικής, πηγαινει ο καθένας και ψωνίζει, νουμερο χρώμα και τυπο μπλουζας
Απλά πράγματα, μην τα περιμένετε έτοιμα :wave2:
Operater
15/03/2009, 17:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
.....
that's right! Και αν γινετε στο κατω-κατω μέρος στη μπλουζα μου θα βάλω
να γράφει I love 955i... :blush:
alexxxcbr
15/03/2009, 18:25
Aντε να οργανωθούμε ρε παιδιά...
:beer: :beer: :beer:
αν εχω βοηθεια απο καποιον αλλον δλδ να ειμαστε 2 θα το αναλαβω (και συμφωνει και η διαχειρηση φυσικα) ενννοειτε οτι δεν θα κυνηγισω κανεναν και για κανεναν λογο θα γινουν 2 συναντησεις για τα λεφτα και 2 για να τα παραλαβουν οποιος δεν ερθει να δωσει λεφτα στις προκαθορισμενες συναντησεις δεν θα παρει και οποιος πληρωσει και δεν ερθει στις παραλαβες δεν θα τον κυνηγαω/ουμε οσο για επαρχια εχει ξαναγινει και θα ξαναγινει τροποι υπαρχουν...ας μου απαντησει καποιος απο την διαχειρηση (οχι ρε δε σας παιρνω τηλ ειμαι ΤΣΙΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΟΥΤΑ :rotflmao: :lol: )ΕΚΤΟΣ βεβαια αν θελει καποιος αλλος τοτε παο πασο...ανετα κιολας :)
τες πα αποφασιστε για να μην το πληρωσω 25+ αν παω μονη μου αφου θελετε και αλλοι
αφτΙα
απο οσο ξερω το λογκο το εχει το μαγαζι...χρονια τωρα
:blush: Θέλω και εγωωωωωωωώ :cry: Οκ, να οργανωθούμε αλλά θα πρέπει να κάνει τον κόπο κάποιος αθηναίος γιατί για εμάς που μένουμε επαρχία είναι κομματάκι δύσκολο :winka: (δικαιολογίες της πλάκας :lol: ):beer: :beer: :beer:
manhunter
15/03/2009, 18:44
Ευη, τώρα που καθομαι εγώ και έχω ααααααααααπλετο χρόνο, μπορώ να βοηθήσω να τρέξουμε μαζί αν θες.
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
blackbusa
15/03/2009, 18:51
:D :D :D
και 3 ειναι καλυτερα απο 2 παντα...
edit...βασικα 2 και μισο αλλα οσπου να οργανωθουμε θα ειμαι οκ ανετα....:lol: :lol: :lol:
Παιδιά αν όντως τελικά αποφασίσετε να μπείτε σε αυτόν τον μπελά σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και αν κατέβετε ποτέ Κρήτη οι μπύρες είναι real && free.. :winka:
Ας παει καποιος απο'κει να κανονισει τιμες χρονους παραδοσης, τι χρωματα υπαρχουν, συνδιασμους κτλ.. Μετα φτιαχνουμε μια λιστα εδω, βλεπουμε ποσα θα μαζευτουνε, κανονιζουμε την τιμη και μετα τις πληρωμες, σε καποιες προκαθορισμενες συναντησεις (Δελεαρ, ΔΣ) και μεσω τραπεζης για τους εξω (μαζι με τα μεταφορικα, ταχυδρομειου λογικα). Μολις μαζευτουν λα λεφτα, κανουμε την παραγγελια :)
Μια ιδεα ριχνω :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Ας παει καποιος απο'κει να κανονισει τιμες χρονους παραδοσης, τι χρωματα υπαρχουν, συνδιασμους κτλ.. Μετα φτιαχνουμε μια λιστα εδω, βλεπουμε ποσα θα μαζευτουνε, κανονιζουμε την τιμη και μετα τις πληρωμες, σε καποιες προκαθορισμενες συναντησεις (Δελεαρ, ΔΣ) και μεσω τραπεζης για τους εξω (μαζι με τα μεταφορικα, ταχυδρομειου λογικα). Μολις μαζευτουν λα λεφτα, κανουμε την παραγγελια :)
Μια ιδεα ριχνω :beer:
+1
το εχω ξανακανει καποτε για το kawasaki-bikers ηταν μανουρα αλλα εμαθα απο τα λαθη μου
θα περιμενουμε να μας πουνε :winka: το εχουν διαβασει και εινα ενημερωμενοι εδω βλεπουμε να εχει κινηση το θεμα :)
και βλεπουμε σε συντομο χρονικο διαστιμα ποιος θα κανει τι
MitsosNaked
15/03/2009, 19:49
Επίσης όποιος κάνει το κοννέ άν μπορεί να τον ρωτήσει άν τυπώνει και σε polo μπλουζάκια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
και εγω μεσα. Αν δεν γινει απο αντμινιστρατορες (υπαρχει και φορτος εργασιας)...ας κανονισουμε καποιοι να παμε στα Εξαρχεια
Kανετε την διευθυνση του μαγκα στα Εξαρχεια ποστ μπας και παει κανενας και μας φωτισει ολους..
Μη βαρατε δεν χωνω κανεναν..Πηγαινω και γω αλλα ειμαι στο Π.Ν.
Aς γίνει πρώτα μια λίστα πόσοι είμαστε και είτε τηλεφωνούμε είτε πάνε κάποιοι Εξάρχεια να δούμε τι τιμή θα μας δώσει και γενικά χρώματα κουλουπου κουλουπου και μετά ή που θα πάει ο καθένας μόνος του να πάρει αυτό που θέλει από Εξάρχεια (για να μη γίνουν και παρανοήσεις με μεγέθη και χρώματα) στη συμφωνημένη τιμή κι εννοείται για όσους μένουν επαρχία να τα πάρουν κάποιοι ή συναντιόμαστε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Aς γίνει πρώτα μια λίστα πόσοι είμαστε και είτε τηλεφωνούμε είτε πάνε κάποιοι Εξάρχεια να δούμε τι τιμή θα μας δώσει και γενικά χρώματα κουλουπου κουλουπου και μετά ή που θα πάει ο καθένας μόνος του να πάρει αυτό που θέλει από Εξάρχεια (για να μη γίνουν και παρανοήσεις με μεγέθη και χρώματα) στη συμφωνημένη τιμή κι εννοείται για όσους μένουν επαρχία να τα πάρουν κάποιοι ή συναντιόμαστε.
Για να παρουμε μια καλη τιμη θα πρεπει να γινει μια παραγγελια, πχ 50-100-200 κομματια και κανονισμενα απο πριν για χρωματα, μεγεθη και τι θα γραφουν. Αν ειναι να παει καποιος μονος του απλος θα το παρει στην λιανικη :wave2:
extremist
15/03/2009, 20:34
I want one too :D
(και αυτοκόλλητα να βγάλουμε :a46: )
Gandalf dr685sm
16/03/2009, 03:48
φυσικά θέλω και εγώ...
Αν και εφόσον γίνει κάτι τέτοιο σαν παραγγελία. Όποιος mod το βλέπει δεν το κάνει λίγο sticky να δούμε τι ενδιαφέρον υπάρχει;
α... και καλό θα ήταν να έχουμε και την διεύθυνση του ανθρώπου που τα είχε κάνει και τότε, μήπως θέλει κάποιος να το κάνει μόνος του , ίσως σε άλλο τύπο μπλούζας (long-sleeve, polo, etc.).
Gandalf
Αν χρειάζεστε κάποιο mod για να κάνει moding το θέμα και να ενημερώνει διαρκώς λίστες και τα σχετικά, μπορείτε να το ανοίξετε στη κατηγορίας "Προστατευτικός Εξοπλισμός" & το αναλαμβάνω εγώ.
Gandalf dr685sm
16/03/2009, 04:06
MikeG... δεν το κάνετε ενα move όπως είναι με ενα shadow link εδώ για να το βλέπουν οι ενδιαφερόμενοι;... μια ιδέα είναι!
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
MikeG... δεν το κάνετε ενα move όπως είναι με ενα shadow link εδώ για να το βλέπουν οι ενδιαφερόμενοι;... μια ιδέα είναι!
Gandalf
Μισό να ενημερώσω ένα Γενικό. :wave2:
gixxerpap
16/03/2009, 04:41
να κανονίσω εγώ με κάποιο άλλο μαγαζί, που είναι και φίλοι, μια φίξ τιμή, χωρίς να υποχρεωθούμε να κάνουμε μαζικη παραγγελία, να στέλνει και με αντικαταβολή στην επαρχία?
μπορώ να ποστάρω μια λίστα απο τα μπλουζάκια που μπορεί να εκτυπώσει t shirt, polo, μακρυμανικα κλπ κλπ κλπ καθως και τη λιστα χρωμάτων!
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
να κανονίσω εγώ με κάποιο άλλο μαγαζί, που είναι και φίλοι, μια φίξ τιμή, χωρίς να υποχρεωθούμε να κάνουμε μαζικη παραγγελία, να στέλνει και με αντικαταβολή στην επαρχία?
μπορώ να ποστάρω μια λίστα απο τα μπλουζάκια που μπορεί να εκτυπώσει t shirt, polo, μακρυμανικα κλπ κλπ κλπ καθως και τη λιστα χρωμάτων!
Και δε το κάνεις ρε Γιώργο:winka: :wave2:
Lilith_tzw
16/03/2009, 05:11
Θελω και εγω......:blush: και οτι χρειαζεστε πειτε μου να βοηθησω να οργανωθουμε....!!!
Ενα ποστακι ο καθενας ποσες θελει χρωμα μεγεθος και ενα δελεαρ για λεφτα και τετοια!!!! ;)
harris_x
16/03/2009, 05:20
Me 2... me 2..... :D
Και αν θέλετε help... Ξεχάστε το... :rotflmao:
πλάκα κάνω...
:)
road spirit
16/03/2009, 05:31
αυτό είναι το καλύτερο αν μπορεί να γίνει
:a013:
gixxerpap
16/03/2009, 05:36
μπορεί να γίνει, αλλά καλό είναι να βρούμε το καινούργιο λογότυπο του φορουμ. ποιος το έχει, και σε τιμορφή πρέπει να το δώσουμε στο μαγαζί, δεν το ξέρω ακόμα, αλλά φαντάζομαι ότι δεν είναι κάτι δύσκολο ...
πιστεύω μέχρι το βράδυ να έχω νεότερα!
Κι εδώ που δουλεύω έχουμε διαφημιστικό τμήμα σε πολλά σχέδια και χρώματα για μπλούζες και μακό αλλά δεν το προτείνω γιατί δουλεύουμε με εταιρείες, δηλαδή από 300 τμχ και άνω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
Κι εδώ που δουλεύω έχουμε διαφημιστικό τμήμα σε πολλά σχέδια και χρώματα για μπλούζες και μακό αλλά δεν το προτείνω γιατί δουλεύουμε με εταιρείες, δηλαδή από 300 τμχ και άνω.
Eνδεικτικά :
1. http://img16.imageshack.us/img16/9265/35419057.jpg (http://img16.imageshack.us/my.php?image=35419057.jpg)
2. http://img16.imageshack.us/img16/5681/23083348.jpg (http://img16.imageshack.us/my.php?image=23083348.jpg)
3. http://img16.imageshack.us/img16/1699/75175426.jpg (http://img16.imageshack.us/my.php?image=75175426.jpg)
4. http://img16.imageshack.us/img16/4913/27600965.jpg (http://img16.imageshack.us/my.php?image=27600965.jpg)
κι εννοείται πως οι τιμές αναφέρονται στη μονάδα κι όχι σε μεγάλη ποσότητα. Ανάλογα με την ποσότητα, οι τιμές αλλάζουν.
Lykos_Crete
16/03/2009, 06:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Παιδιά αν όντως τελικά αποφασίσετε να μπείτε σε αυτόν τον μπελά σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και αν κατέβετε ποτέ Κρήτη οι μπύρες είναι real && free.. :winka:
+1 ;)
MitsosNaked
16/03/2009, 06:25
Εξαίρετη ιδέα αγαπητέ !
Το παραρτημα Ολλανδιας θελει μπλουζακια !!
Ξεθωριασανε τα παληα !!!
:beer: :beer:
+1(τουλαχιστον) και για μενα:winka:
Μπλουζακι εννοω:wave2:
Λοιπόν, πλέον μπορώ να διαχειριστώ το thread μετά τη βοήθεια του Βύρωνα.
Thanks Βυρωνάκο :blush: :blush:
Πάμε τώρα στο δια ταύτα.
Νομίζω ότι καλό είναι να αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τη πρόταση που έκανε ο pap & στη συνέχεια ανάλογα τι συμφέρει κάνουμε.
Κάπου εδώ να θυμίσω ότι βρίσκομαι Κρήτη, οπότε δυστυχώς η μόνη βοήθεια που μπορώ να προσφέρω είναι το moding του thread ώστε να βγει μια άκρη.
Λοιπόν spam από εδώ και μπρος θα είναι bye bye, & αργότερα θα καθαρίσω και τα προηγούμενα.
θελω και εγω κανενα μπλουζακι, από αυτα τα γρηγορα, να μου δωσει 5-6 αλογα τροχο!!!
YZF rider
16/03/2009, 13:07
+1!!!:D :D :D
manhunter
16/03/2009, 13:09
Λοιπόν, ξαναλέω, ότι μπορώ προσωπικά να τρέξω.
Να κανονίσω τιμές ποσότητες και τα πάντα.
Χρόνο έχουμε:D
Αύριο θα πάω να ρωτήσω σε μαγαζί που έχω υπ όψιν μου κια θα πάρω προσφορά.
Θέλω μόνο το logo του moto.gr
Να κάνουμε μία λίστα εδώ, με πόσα μπλουζάκια θέλουμε.
Το οικονομικό το κανονίζω εγώ, και τα βρίσκουμε.
Για παράδειγμα.
manhunter, 3 (2μαυρα, 1 άσπρο κοντομάνικα μακό) small
οκ αλλα εγω θελω το μπλουζακι που ειχα διοτι στα γυναικεια ειναι το μοναδικο που ηταν σωστο πανω μου...στα αλλα μαγαζια και ξερω πολλα απο αυτα δινουν τα t-shirt τα αντρικα σε μικρα νουμερα και ειναι χαλια...αν αλλαξετε εγω θα παρω απο το παλιο μαγαζι γιατι η ποιοτιτα και της μπλουζας και της σταμπας ειναι απο τις καλυτερες που ξερω (και εχω απειρα τετοια μπλουζακια απο αλλου)
σημ δεν τον ξερω καν τον τυπο που τα τυπονει ουτε το μαγαζι μονο εχω ακουσει οτι ειναι καπου στα εξαρχεια.
αυτα απο μενα
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
οκ αλλα εγω θελω το μπλουζακι που ειχα διοτι στα γυναικεια ειναι το μοναδικο που ηταν σωστο πανω μου...στα αλλα μαγαζια και ξερω πολλα απο αυτα δινουν τα t-shirt τα αντρικα σε μικρα νουμερα και ειναι χαλια...αν αλλαξετε εγω θα παρω απο το παλιο μαγαζι γιατι η ποιοτιτα και της μπλουζας και της σταμπας ειναι απο τις καλυτερες που ξερω (και εχω απειρα τετοια μπλουζακια απο αλλου)
σημ δεν τον ξερω καν τον τυπο που τα τυπονει ουτε το μαγαζι μονο εχω ακουσει οτι ειναι καπου στα εξαρχεια.
αυτα απο μενα
+1
Παιδια, χωρις να εχω καποια σχεση με το μαγαζι.. η ποιοτητα της μπλουζας ειναι απ'της καλυτερες που θα βρουμε (αν ειναι η ιδια που ειχαμε παρει μεχρη τωρα (http://www.hanes.eu/Men-s-Wear/Men-s-T-Shirts/Heavy-TTM-180-g-m-combed-cotton.html)). Τιμες ισως μπορουμε να βρουμε και καλυτερες αλλα με καποια "θυσια" στην ποιοτητα πιστευω.
Εγω προσωπικα ειμαι υπερ του Mr Copy (http://www.mrcopy.gr/) :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
...
Το οικονομικό το κανονίζω εγώ, και τα βρίσκουμε.
Για παράδειγμα.
manhunter, 3 (2μαυρα, 1 άσπρο κοντομάνικα μακό) small
...
Θα χασεις το μπουσουλα :winka:
gixxerpap
16/03/2009, 14:40
εννοείται ότι τα μπλουζάκια, όπου και αν εκτυπωθούν, θα είναι της ίδιας ποιότητας με αυτα που έχουμε ήδη...δε χρειάζεται να πειραματιστούμε με κάτι άλλο ...
όλα τα μπλουζάκια είανι της Haynes και τα γυναικεία έχουν διαφορετικό ''κόψιμο'' απο τα αντρικά.
Λοιπόν, όπως έγραψα και νωρίτερα, τα spam θα κουρεύονται αύτανδρα, ώστε να βγει μια άκρη.
Εσείς όμως το χαβά σας & πραγματικά δε καταλαβαίνω το λόγο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που μιλάμε για μπλουζάκια για εμάς.
Αύριο το πρωί, θα καθαριστεί όλο το thread από τις πίπες. Αν συνεχιστούν το στέλνω πίσω Γενικές & στα @@ μου.
Αν δε μπορούμε οι ίδιοι οι χρήστες να διαφυλάξουμε ένα thread που μας αφορά & να σεβαστούμε & να βοηθήσουμε κάποιους που έχουν διάθεση να τρέξουν για εμάς, τότε....
:mad:
εννοείται ότι τα μπλουζάκια, όπου και αν εκτυπωθούν, θα είναι της ίδιας ποιότητας με αυτα που έχουμε ήδη...δε χρειάζεται να πειραματιστούμε με κάτι άλλο ...
όλα τα μπλουζάκια είανι της Haynes και τα γυναικεία έχουν διαφορετικό ''κόψιμο'' απο τα αντρικά.
ωραια!!! τοτε θα συγκρινουμε τιμες...
hidefnick
16/03/2009, 18:57
Θέλω ταλασσί με ασημί logo. Tres disco και την προηγούμενη φορά τέτοια είχαν οι admn.:evil: :evil: :evil:
gixxerpap
17/03/2009, 06:26
περιμπένω μια τιμή απο το mr copy μέχρι το απόγευμα και βλέπουμε;)
blackbusa
17/03/2009, 06:50
μολις περιβγις πες μας...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οταν και αμα χρειαστει βοηθεια εγω ειμαι μεσα...:wave2:
VegasKitty
17/03/2009, 07:20
Αν μπορω να βοηθησω και γω παιδες, διπλα μ ειναι τα εξαρχεια, πειτε το! :D
MitsosNaked
17/03/2009, 08:10
Γιώργη, για polo ρώτησες; Γιατί με ενδιαφέρει πιό πολύ. :)
LOUKILOUK
17/03/2009, 10:07
+4( 2Μ αντρικα και 2S γυναικεια) τα χρωματα θα τα βρουμε...
μπραβο σε αυτους που πηραν την πρωτοβουλεια και μπαβο σε αυτους που το τρεχουν το θεμα... :wave2: :beer:
Stergios69
17/03/2009, 12:22
4 τεμάχια, XXL...
Ευχαριστώ... :D :wave2:
Μπράβο ρε παιδιά γιατί έχω ένα που το είχα πάρει μαζί με το περιοδικό (τζαμπατζής δηλαδής) και έχει λιώσει.
Ενα ευχαριστώ στα παιδιά που προσφέρθηκαν να το τρέξουν. Να δούμε τι επιλογές θα έχουμε και εδώ είμαστε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από satel
Μπράβο ρε παιδιά γιατί έχω ένα που το είχα πάρει μαζί με το περιοδικό (τζαμπατζής δηλαδής) και έχει λιώσει.
Ενα ευχαριστώ στα παιδιά που προσφέρθηκαν να το τρέξουν. Να δούμε τι επιλογές θα έχουμε και εδώ είμαστε.
ποιο περιοδικο?
ποιο περιοδικο?
μάλλον εννοεί το moto :winka: και εγώ όταν είχα πρωτομπεί πέρισυ στην αρχή νόμιζα ότι το περιοδικό εχει κάποια σχέση με το forum
μάλλον εννοεί το moto :winka: και εγώ όταν είχα πρωτομπεί πέρισυ στην αρχή νόμιζα ότι το περιοδικό εχει κάποια σχέση με το forum
α μαλιστα...ασχετο αλλα το περιοδικο εχει δικο του διαδυκτιακο χωρο :) δε το λεω σε σενα που προφανως το ξερεις ετσι στο ασχετο :)
gixxerpap
17/03/2009, 18:49
ρε σεις, μη δίνετε απο τώρα παραγγελίες, όταν θα έχουμε κάτι οριστικό, θα ανοιχτεί θρεντ αποκλειστικά γι΄αυτο το σκοπο!
;)
apaleftos
18/03/2009, 03:47
Τώρα το είδα.... :blush:
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για μπλουζάκια ή/και αυτοκόλλητα.
Επίσης ένας πολύ καλός φίλος κάνει αυτή τη δουλειά και αν θέλετε μπορώ να πάρω κι εγώ μια προσφορά. (Δεν ξέρω αν μπορώ να αναφέρω μαγαζί)
Ααα και αν χρειαστεί βοήθεια είμαι κι εγώ εδω... :wave2:
Δημήτρης
:a18:
Περιμένουμε το thread όταν παρθούν οι προσφορές....
road spirit
02/04/2009, 22:10
up!
pap, κάτι νεότερο?
road spirit
21/04/2009, 15:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
up!
pap, κάτι νεότερο?
up λέμε :p
gixxerpap
21/04/2009, 16:04
την πέμπτη ελπίζω να προλάβω να κάνω κάτι;)
manhunter
22/04/2009, 00:34
Ρε δεν μου λέτε εμένα που κάθομαι, τι και πως και να κανονίσω???
:winka: :winka:
την πέμπτη ελπίζω να προλάβω να κάνω κάτι;)
Γιατί, θα βρέξει την Τετάρτη ???
(την επόμενη δεν βγαίνουν τα σαλιγκάρια..??) :winka:
catmaster
22/04/2009, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Γιατί, θα βρέξει την Τετάρτη ???
(την επόμενη δεν βγαίνουν τα σαλιγκάρια..??) :winka:
για σενα φιλεναδα σου εχω ενα πολυ ωραιο μπλουζακι σε ροζ ... θα πηγαινει και με τα ματακια σου ... :D
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
για σενα φιλεναδα σου εχω ενα πολυ ωραιο μπλουζακι σε ροζ ... θα πηγαινει και με τα ματακια σου ... :D :smokin:
Μωρή αλλοπαρμένη (και συ και οι άλλες Προϊσταμένες...)
Από πότε τα μπουζάκι του moto.gr γίνανε Προστατευτικός Εξοπλισμός ..??? :smokin:
Από πότε τα μπουζάκι του moto.gr γίνανε Προστατευτικός Εξοπλισμός ..??? :smokin:
Σωστά!!!
Τεχνικό θέμα είναι!!!
p.s Το απόγευμα ετοιμάζω super πακέτο φωτογραφιών από το λυμένο KTM. :smokin:
BELZEBOYLIS
22/04/2009, 12:36
ωραία και που είναι το μαγαζί ????
Vstrommer71
22/04/2009, 13:27
Aυτα τα μπουζι moto.gr ειναι καλα?
Να παρω για το ΚΤΜ αμα ειναι να βαλω,εχει το νουμερο μου?:lol:
Vstrommer71
22/04/2009, 13:28
Αντε να παρουμε κανα μπλουζακι ρε!
Οποτε Μιχαλακη,καλα το καταλαβες.Τεχνικο ειναι το θεμα:look:
BELZEBOYLIS
07/05/2009, 09:40
road spirit
07/05/2009, 10:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
mr copy (http://www.mrcopy.gr/)
έχει το λογότυπο του φόρουμ απο την προηγούμενη παραγγελία, οπότε όποιος πάει λογικά θα μπορεί να πάρει μπλουζάκι για την πάρτη του...
βέβαια η τιμή δεν θα είναι όπως αυτή της ομαδικής παραγγελίας (7,5 Ε) αλλά μάλλον προς το διπλάσιο το κόβω ...
harris_x
07/05/2009, 11:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
mr copy (http://www.mrcopy.gr/)
έχει το λογότυπο του φόρουμ απο την προηγούμενη παραγγελία, οπότε όποιος πάει λογικά θα μπορεί να πάρει μπλουζάκι για την πάρτη του...
βέβαια η τιμή δεν θα είναι όπως αυτή της ομαδικής παραγγελίας (7,5 Ε) αλλά μάλλον προς το διπλάσιο το κόβω ...
Δηλαδή δεν θα γίνει ομαδική παραγγελία;
Όποιος θέλει πάει εκεί και παραγγέλνει/αγοράζει;
:rolleyes:
βαρεθηκα να περιμενω...υπαρχουν καποιοι να παμε να παρουμε καμμια 15ρια τουλαχιστον να μας μειωσουν λιγο την τιμη?????
λοιπον εγω θελω
θα το αφησω καμμια βδομαδα αν μαζευτουμε καμμια 10-15ρια και θα παρω τηλ να ρωτησω τιμη θα την γραψω σε ξεχωριστο thread και θα κανονισουμε μια μερα για τα λεφτα :beer:
ενημερωνω και στο πρωτο ποστ μου
1)evi -small 1τμχ
2)faid -Large 1 τμχ
3)...
βαρεθηκα να περιμενω...υπαρχουν καποιοι να παμε να παρουμε καμμια 15ρια τουλαχιστον να μας μειωσουν λιγο την τιμη?????
λοιπον εγω θελω
θα το αφησω καμμια βδομαδα αν μαζευτουμε καμμια 10-15ρια και θα παρω τηλ να ρωτησω τιμη θα την γραψω σε ξεχωριστο thread και θα κανονισουμε μια μερα για τα λεφτα :beer:
1)evi -small 1τμχ
2)faid -Large 1 τμχ
3)...
βαλε και μενα... (κανα δυο λογικα...)
1)evi -small 1τμχ
2)faid -Large 1 τμχ
3)Mac Talas
γραψε την λιστα και βαλε μεγεθος και ποσα θες σκοπελιτι για να μην ψαχνωμε :) και θα παω εκει που τα βγαζουμε καθε φορα γιατι δεν το ειπα αυτο
manhunter
11/05/2009, 01:57
λοιπον εγω θελω
1)evi -small 1τμχ
2)faid -Large 1 τμχ
3)...
Ευη μου και εγω 2 small....
1)evi -small 1τμχ
2)faid -Large 1 τμχ
3)Mac Talas
4)manhunter
γραψε την λιστα και βαλε μεγεθος και ποσα θες
αν κάποιο γλυκό αγόρι είναι επαρχία τι γίνεται? :blush:
αν κάποιο γλυκό αγόρι είναι επαρχία τι γίνεται? :blush:
του το βαζουμε.....
στο ΚΤΕΛ?
:rotflmao: :lol:
τροποι υπαρχουν :beer:
του το βαζουμε.....
στο ΚΤΕΛ?
:rotflmao: :lol:
τροποι υπαρχουν :beer:
:beer: Μην ξεχάσετε μόνο να βάλετε μετά το ΚΤΕΛ στο καράβι :lol:
:beer: Μην ξεχάσετε μόνο να βάλετε μετά το ΚΤΕΛ στο καράβι :lol:
:eyepop: να το ανεβασουμε στο porn tube μετα ολο αυτο :blush: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
λιστα ονομα μεγεθος και θα ερθει με αεροπλανα βαπορια κτελ με μμς χσμς και με οτι θες :lol:
:)
1)evi -small 1τμχ
2)faid -Large 1 τμχ
3)Mac Talas
4)manhunter
5)epp1640
1)evi -small 1τμχ
2)faid -Large 1 τμχ
3)Mac Talas
4)manhunter
5)epp1640
1)evi -small 1τμχ
2)faid -Large 1 τμχ
3)Mac Talas
4)manhunter
5)epp1640 - Large (Κάτσε, γράφτηκα γυμναστήριο, αν είναι έτοιμα τον άλλον μήνα Medium :lol: :bigcry: )
road spirit
11/05/2009, 10:37
χρώματα και λεκτικά με username ή χωρίς δεν σας ενδιαφέρουν? το λέω για να μη ξαναποστάρετε μετά απο την αρχή το τι θέλει ο καθένας ...
τα χρώματα και οι συνδυιασμοί που είχε το MrCopy στην τελευταία παραγγελία μπορείτε να τα δείτε σε αυτό το θρεντ: click me (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=39869&highlight=%EC%F0%EB%EF%F5%E6%E1%EA%E9%E1)
επίσης, αφού προχωράει το πράγμα προτείνω να γράψετε το τι θέλει ο καθένας λίγο πιο αναλυτικά, όπως και στο παραπάνω θρεντ.
δλδ:
road spirit, θέλω :
τεμ. 1 αντρικό μπλουζάκι M μαύρο με ασημί γράμματα, χωρίς λεκτικό
τεμ. 1 αντρικό μπλουζάκι M Χακί με μπεζ στάμπα, με λεκτικό road spirit
τεμ. 1 αντρικό μπλουζάκι M Χακί με μπεζ στάμπα, χωρίς λεκτικό
σύνολο 3 μπλουζάκια
1 ΜΑΥΡΟ + 1 ΛΕΥΚΟ XXL με λεκτικό arxaios (αν έχει και XXXL ακόμα καλύτερα)
1 ΜΑΥΡΟ + 1 ΛΕΥΚΟ Small με λεκτικό arxaios' daughter
SnakeMJK
11/05/2009, 13:38
kαλύτερα να τα γράψετε εδώ:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=79933&perpage=15&pagenumber=1
!!
PortisHead
12/05/2009, 10:37
Τιμη ?
Χρωματα ?
Σταμπες ?
Να συμπληρωσω κιεγω οτι αυτα που ειχα παρει πριν 2-3 χρόνια , ηταν μαρκας Hanes.
200 πλυσιματα εχουνε φαει....ουτε σταμπες φυγανε ουτε χρωματα ξεθωριασαν....ουτε καν το μαυρο.
Μην αλλαξετε προμηθευτη !!!!!
τι εγινε με τα μπλουζακια παιδια;;
ειχαμε καμια απαντηση;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
τι εγινε με τα μπλουζακια παιδια;;
ειχαμε καμια απαντηση;;;
θα ενημερωθειτε με ξεχωριστο ποστ απλα παρακολουθα το φορουμ μεχρι τα μεσα της αλλης εβδομαδας γιατι υπαρχει περιπτωση να χρειαστει αλλαγες η λιστα λογο ελειψης οπως μου ειπαν φετος απο χρωματα στα μπλουζακια (δεν υπαρχουν ολα τα χρωματα φετος) αλλα θα μου πουν.
PortisHead
28/05/2009, 10:32
θα ενημερωθειτε με ξεχωριστο ποστ απλα παρακολουθα το φορουμ μεχρι τα μεσα της αλλης εβδομαδας γιατι υπαρχει περιπτωση να χρειαστει αλλαγες η λιστα λογο ελειψης οπως μου ειπαν φετος απο χρωματα στα μπλουζακια (δεν υπαρχουν ολα τα χρωματα φετος) αλλα θα μου πουν.
Οπως παει...ρωτα και για φουτερακια....γιατι φθινοπωρο το βλεπω.
:lol: