View Full Version : Πόσα Funduro.....
glargkatzis
17/03/2009, 03:38
....κυκλοφορούν ακόμη ή πόσοι από αυτούς κυκλοφορούν εδώ μέσα???
Cpt. Haddock
17/03/2009, 04:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
....κυκλοφορούν ακόμη ή πόσοι από αυτούς κυκλοφορούν εδώ μέσα???
Λίγα πλέον...
:wave2:
glargkatzis
18/03/2009, 16:19
.....κατάλαβα......τί ψάχνω και γω πες..... ο καθένας με τον καημό του βέβαια....απλά είπα μπας και βρώ και κανέναν άλλο ξεχασμένο.
hollander
22/03/2009, 23:13
Εγω ειμαι αλλος ενας ξεχασμενος. Μαλιστα μολις πριν 3 μερες επεστρεψα απο μια βολτα, που εκανα τον γυρο της Κρητης. Τωρα εχει ενα καλο service και η γρια μου ειναι ετοιμη για το ταξιδι τις στο Μαροκο.
glargkatzis
23/03/2009, 03:55
οκ καλά είμαστε, τρείς και ο κούκος. τελικά όλοι τα αλλάξανε τα φαντουράκια, πέρασαν και 10 χρόνια βέβαια...
Cpt. Haddock
23/03/2009, 04:04
οκ καλά είμαστε, τρείς και ο κούκος. τελικά όλοι τα αλλάξανε τα φαντουράκια, πέρασαν και 10 χρόνια βέβαια...
Δεν τα αλλάξανε όλοι, κυκλοφορουν αρκετα, απλά ίσως δε γράφουν στο φόρουμ.
Το πρώην δικό μου πάντως το έχει ένα παιδί στη Μυτιλήνη και πέρισυ πήγε Ιταλία με αυτό.
Πρέπει να έχει περάσει τα 100,000 χλμ προ πολλού :beer: :beer: :beer:
glargkatzis
23/03/2009, 15:18
πρόσφατα άνοιξε ο μηχανικός μου την κεφαλή και μέσα έπαθε πλάκα , για 40000 χλμ είναι στην πένα. ελπίζω να τα χιλιάσει, δεν έχω σκοπό να το δώσω εκτός ανωτερας βίας.
Funduro και εγώ συναδελφε. Τη μηχανή τη λατρεύω με εχει σωσει κυριολεκτικά. 55χλμ καθημερινά μεσα στη πόλη με κατανάλωση 3.5λτ/100. Φρένα μπομπα, (βεβαια είμαι και σαν οδηγος αρκετά κρατημένος ειδικά μετα τη χύμα που έφαγα) και το κυριοτερο ειναι πολυ ευελικτο στη κινηση.
Παραπονο; το σερβις αδερφέ. Και το έχω και φρέσκο (μολις πηρα τη μηχανή απο συνεργείο) και πραγματικα με γονάτισε. Δεν λέω, ξέρω τι μηχανή έχω αλλα και αυτο το πράγμα ρε παιδί μου είναι εξοργιστικό.
Δε βαριέσαι συναδελφε το μηχανακι ειναι πολυ απλο στη συντηρηση και ήταν το τελευταιο εξουσιοδοτημενο συνεργειο που πηγα. Οτι μπορω θα το κάνω μονος μου και αν προκυψει κατι πολυ στραβο τοτε και μονο τοτε συνεργειο.
Να ειστε καλα ολοι, καλα χιλιομετρα και παντα ορθιοι. :wave2: :beer:
glargkatzis
24/03/2009, 14:37
φίλε από ebay πήρα το μανιουαλ της μηχανής (Clymer) και προσπαθώ να κάνω όσα μπορώ μόνος, θέλει χρόνο βέβαια αλλά αξίζει τον κόπο.α, έχω και τα 3 dvd απο το http://www.f650.com/ και βοηθάνε πολύ.
Εχω και εγω το manual αδερφε αλλα πασχω απο χρονο δυστυχως..Θα κοζαρω παρόλα αυτα για τα dvd που προτεινεις και αοτι μπορω το κανω μονος μου πλεον. ευχαριστω για το link...
καλο απογευμα
:beer: :wave2:
α, και με το καλο ο fundurakos συναδελφε...
hollander
25/03/2009, 09:30
, για 40000 χλμ είναι στην πένα. . φιλε μου η μηχανές μας για να είναι καλά και να μην πάθουν κάτι θέλουν χιλιόμετρα πολλά χιλιόμετρα και 40000 δεν είναι τίποτα για τις γριές μας. Οσο περισσότερα χιλιόμετρα κανεις με αυτή την μηχανή τόσο περισσότερο θα την αγαπήσεις. Σκέψου έχω γυρίσει την ευρώπη με 120 χιλιόμετρα. χαχαχαχαχαχα. εχω κουραγιο παντως ε?
4 και ο κουκος:wave2:
αργησα να σας παρω χαμπαρι αλλα σας βρηκα.......
τη ζελατινα τη μαυρη δεν βρηκα οποιος ξερει ας σφυριξει........
.:smilea:
glargkatzis
31/03/2009, 21:54
εγώ την άλλαξα με 60 ευρώ από ένα κατάστημα αθήνας , αν θες το τήλ να συννενοηθείς το έχω
glargkatzis
31/03/2009, 21:56
βάλτε και καμία φωτό,τα φαντούρα να τα δούμε λίγο...
AUFGEBRACHT
31/03/2009, 22:08
ΦΩΤΟ....
160038
Καλησπέρα από ένα Fundurακι ακόμα.
Πραγματικό εργαλείο. Με συνοδεύει καθημερινά στην άθλια και άχαρη χρήση που το υποβάλλω (σπίτι - γραφείο - σπίτι) ζητώντας μου άλλες φορές με όμορφο (βενζίνη-τακτική συντήρηση) και άλλες φορές με άσχημο (ανορθωτής, ρουλεμάν λαιμού, διακόπτης και φίσα) τρόπο την προσοχή μου.
160042
Γειά σας και απο μένα . Τελικά δεν είμαι μόνος που λατρεύει ΑΥΤΗ .... τη μηχανή .
160092
Cpt. Haddock
01/04/2009, 07:43
Τι μΕ θυμήσατε τώρα...
160093
glargkatzis
01/04/2009, 11:48
.
160117
glargkatzis
01/04/2009, 11:49
.
160118
the big boy
01/04/2009, 15:21
Πριν λιγο καιρο ηταν κοντα μου!!:( :(
Τωρα ομως την χαιρεται ενας ξαδερφος, ο οποιος της συμπεριφερεται εξισου καλα!!!!
the big boy
01/04/2009, 15:21
Φωτο 1
160125
glargatzis θα σε χρειαστω το θελω το τηλ αν μπορεις στειλε μου ενα πμ.
http://img120.imageshack.us/img120/2857/dsc00240.th.jpg (http://img120.imageshack.us/my.php?image=dsc00240.jpg)
Cpt. Haddock
02/04/2009, 06:02
Ενδιαφέρεται κανενας σας για πλαϊνές βαλίτσες Hepco Becker Junior με τις βάσεις τους για το Funduro? :wave2:
glargkatzis
02/04/2009, 08:57
παίδες εγώ ψάχνω κανένα μεταχειρισμένο κάγκελο κινητήρα, για τις βαλίτσες ξέρω κάποιον θα τον ρωτήσω γιατί έψαχνε
filipp0s
02/04/2009, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τι μΕ θυμήσατε τώρα...
+650 :beer: :beer: :beer:
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=44873&highlight=%C3%E1%EB%EB%E9%E1 :smilea:
hollander
08/04/2009, 09:42
Ενδιαφέρεται κανενας σας για πλαϊνές βαλίτσες Hepco Becker Junior με τις βάσεις τους για το Funduro? :wave2: ναι εγω.
Cpt. Haddock
09/04/2009, 06:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από hollander
ναι εγω.
Θα σου στείλω πμ με τα τι και πως :beer:
hollander
10/04/2009, 17:02
Θα σου στείλω πμ με τα τι και πως :beer: περιμενω φιλε μου.:beer:
eimai kai egw edw. den xerw gia poso giati to poulaw.
160924
NIKOS.l.
23/04/2009, 16:00
καλησπερα σε ολους .
Πριν 1 χρονο καταφερα να αποκτησω την πρωτη μου μηχανη , και οπως καταλαβενεται ολοι ειναι το Funduro , πολυ φιλικο μαζι μου για και ιδιαιτερα απλοικο στα ταξιδια μου , που δυστηχως δεν ειναι και πολλα.
Θα μπορουσε καποιος ποιο εμπειρος να με βοηθησει με καποιες πληροφοριες που χρειαζομαι ?
1. επειδη ανηκω σε αυτους που πιστευουν οτι ο αναβατης αισθανεται ποιο δεμενος με το μηχανακι οταν μπορει να το επισκευαζει ο ιδιος, θα ηθελα να βρω καποιο manual
2.εχω αγορασει καποια σαμαρια Soft Bags της CARGO που εκανα το λαθος να ταξιδεψω χωρις πλαινι σχαρα με αποτελεσμα να τα καψω.. δεν ξερω εαν τα τοποθετησα λαθος(κατω απο την σελα) η αν τελικα κρινεται αναγκαια η αγορα σχαρας και απο που θα μπορουσα να την βρω?
3.πριν λιγο την αφησα για τον στρατο(..15000 και μια...)αν θα πρεπει να κανω κατι π.χ. να βγαλω λαδια, μπαταρια..δεν γνωριζω...
:confused:
glargkatzis
25/04/2009, 09:32
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από NIKOS.l.
[B]καλησπερα σε ολους .
Πριν 1 χρονο καταφερα να αποκτησω την πρωτη μου μηχανη , και οπως καταλαβενεται ολοι ειναι το Funduro , πολυ φιλικο μαζι μου για και ιδιαιτερα απλοικο στα ταξιδια μου , που δυστηχως δεν ειναι και πολλα.
Θα μπορουσε καποιος ποιο εμπειρος να με βοηθησει με καποιες πληροφοριες που χρειαζομαι ?
1. επειδη ανηκω σε αυτους που πιστευουν οτι ο αναβατης αισθανεται ποιο δεμενος με το μηχανακι οταν μπορει να το επισκευαζει ο ιδιος, θα ηθελα να βρω καποιο manual
(ψάξε στο ebay για αυτό , το έχω και εγώ πολύ καλό και με έχει βοηθήσει να σκαλίσω κάτι ψιλά...http://www.themotorbookstore.com/clymbmwf6fun.html)
2.εχω αγορασει καποια σαμαρια Soft Bags της CARGO που εκανα το λαθος να ταξιδεψω χωρις πλαινι σχαρα με αποτελεσμα να τα καψω.. δεν ξερω εαν τα τοποθετησα λαθος(κατω απο την σελα) η αν τελικα κρινεται αναγκαια η αγορα σχαρας και απο που θα μπορουσα να την βρω?(έχω σκληρές βαλίτσες με τη βάση τους, νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και για τις μαλακές)
3.πριν λιγο την αφησα για τον στρατο(..15000 και μια...)αν θα πρεπει να κανω κατι π.χ. να βγαλω λαδια, μπαταρια..δεν γνωριζω...(εγώ σε τέτοια περίπτωση, αποσυνδέω τη μπαταρία, κλείνω το καύσιμο και τα άλλα τα σενιάρεις όταν απολυθείς)
NIKOS.l.
29/04/2009, 15:43
Σε ευχαριστω πολυ" glargkatzis" για την βοηθεια αλλα θα ηθελα αν μπορεισ καποιες πληροφοριες παραπανω για την συντηριση της ειδικα τωρα που λειπω κ περιμενω πως κ πως να βγω για να της κανω χιλιομετρα. μπαταρια κ καυσιμα τα εχω κλειστα..Μηπως μπορεις να μου προτινεις καποια λαδια μηχανης και ποσα λιτρα χρειαζονται γιατι θελω να τα αλλαξω?:beer:
glargkatzis
01/05/2009, 20:16
http://faq.f650.com/FAQs/Oil_Change_FAQ.htm
αν ξέρεις λίγα αγγλικά εδώ έχει τα πάντα, πιο αναλυτικά δεν θα στα πει κανείς. από δω πάω στο μάστορα και με κοιτάει λοξά...
NIKOS.l.
02/05/2009, 09:52
eyxarisro poli...gia ola...
oi gries mas xreiazontai frontida
Γεια σας παιδιά,
Είμαι κι εγώ ένας κάτοχος funduro από το 2001. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τη μηχανή. Έχω κάνει αρκετά ταξίδια και έχω δεθεί μαζί της πάρα πολύ. Ακόμα και τώρα που πήρα καινούρια δεν τη δίνω με τίποτα. Μαζί της απολαμβάνω ακόμα βόλτες σε επαρχιακούς δρόμους όσο με καμία άλλη, αλλά και για καθημερινή χρήση μέσα στη πόλη είναι εξαιρετικά ευέλικτη και βολική.
Όσο μπορώ φυσικά, μπορώ να βοηθήσω κι εγώ από τη πλευρά μου στην αντιμετώπιση τυχών προβλημάτων άλλων μελών.
NIKOS.l.
06/05/2009, 16:59
kaloorises hunky...telika exei filous ayto to mixanaki..!!!kai auto einai eyxaristo..eilikrina kai emena den mou paei i kardia na tin allaxo..exalou einai kai i proti moy...opote katalevenetai...:p einai kai sunais8imatikos o logos..:sun:
kapetanios1
07/05/2009, 19:53
NA ME KI EGW APO XALKIDIKI KAI STI XWRIO MOY POY EXEI 5000 KATIKOYS YPARXOYN 3
glargkatzis
08/05/2009, 09:54
σε λίγο θα μαζευτούμε περισσότεροι και από τα gs....άσε άμα συνεχιστεί η κρίση θα βγούν και άλλα από τα υπόγεια....!!!
Τώρα το είδα αυτό το threadaki!! :D :D
Χαιρετίζω και γω τους συνάδελφους fundurakides!!
Τα εργαλεία μας είναι τούμπανα!!! :lol:
Δεν ξέρω κάποιον που να έχει/είχε αυτή τη μηχανή και να μην την περιγράφει με τα καλύτερα λόγια!! :sun: :sun:
Κάνει τα πάντα το funduraki !! Από ταξίδια, εντουράδες μέχρι και πίστα!! :cool:
Επανέρχομαι με κάνα 2 φωτό......
Και στην πίστα δίπλα στα ασφάλτινα.... (Τους έχουμε) :lol:
163188
Άντε και μια τελευταία!! :blush:
163189
kapetanios1
08/05/2009, 20:06
re paidia mipos kserete poy mporw na brw xoyftes kai kaggela giati edw stin perioxi moy den brika kati poy na teriazei eyxaristw
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapetanios1
re paidia mipos kserete poy mporw na brw xoyftes kai kaggela giati edw stin perioxi moy den brika kati poy na teriazei eyxaristw
Χούφτες αυτές που έχω εγώ είναι της bmw και δεν ήταν ιδιαίτερα ακριβές (γύρω στα 35 ευρά αν θυμάμαι καλά), όσο για κάγκελα τα μόνα αξιόλογα είναι αυτά που έχει ο JimJim(δες φωτό στην προηγούμενη σελίδα), που νομίζω είναι της bmw, αλλά αυτά προστατεύουν τον κινητήρα και όχι τα πλαστικά.
Αυτά που έχω εγώ, όπως τα περισσότερα after market, προστατεύουν τα πλαστικά αλλά δένουν πάνω στο ψυγείο οπότε περισσότερη ζημια μπορούν να σΕ κάνουν παρά προστασία!!:wave2:
PS. Χούφτες after market που να κλείνουν και στο αντίβαρο δεν είχα βρει να ταιριάζουν αλλά δεν έψαξα και πολύ!! :wave2:
glargkatzis
09/05/2009, 18:28
καλησπέρα ψάξε στο motorworks αγγλία έχει τα πάντα για το φαντούρο, και έχω πάρει αρκετά πραγματάκια αρκετά φθηνότερα από ότι εδώ
καλησπέρα ψάξε στο motorworks αγγλία έχει τα πάντα για το φαντούρο, και έχω πάρει αρκετά πραγματάκια αρκετά φθηνότερα από ότι εδώ
Αυτό το site δεν το ήξερα και έχει πραγματικά καλές τιμές!! :D :a18:
giorlesvos
14/05/2009, 21:55
Παρακαλω θα ηθελα την βοηθεια σας, θελω να αγορασω μια f 650 funduro. μπορειτε να μου πειτε τι πρεπει να προσεξω σε αυτην την μηχανη? εχει 35000χλμ ειναι μαυρη κ την εχω βρει με 2100 ευρω. ειναι 2002 μοντελο. μεχρι ποτε εβγαινε το συγκεκριμενο μοντελο? σαν αλλη ενναλακτικη λυση εχω ενα μοντελο του 2005 με 35000χλμ. τι μου προτεινετε απο τα δυο? υπ'οψιν ειναι η πρωτη μου μηχανη που θα παρω, μεχρι τωρα ειχα παπι.....
auto pou sou exoun pei einai hmerominia prwths adeias giati ta mixanakia auta einai standar eisagomena. to diko mou (pou vlepeis stin foto epanw) einai telh '98 kai einai to teleutaio modelo(mprostina flas exw kai oxi ensomatomena opos to proigoumeno kai kati alles psilodiafores). oso gia ta xiliometra. apla skepsou poio mixanaki 20aetias mporei na exei 35000xlm?
egw to dinw 2400 kai einai opos to vlepeis stin foto. exw allaxei alisida granazia, exei kalodia silikonis ston diakopti (auta pou exei apo tin mana tou kovontai kai einai panakrivi i allagh tou paketou-klasiko provlimataki), kai anorthoti persino (allo ena themataki sto funduro). mono pou den exoun polu psomi ta lastixa. to xero oti einai tsimpimenh h timi tou alla an to deis tha katalaveis oti einai asteri.
...παιδιά και γω κάτοχος Funduro.... Δεύτερο μηχανάκι βέβαια (πρώτο ένα K1200S). Πολύ καλό και πάνω απ' όλα πρακτικό και σκύλι....
alexpapad
11/06/2009, 12:00
+ ενας ακομα!και εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το μηχανακι αυτο και πανω απο ολα εχουν περασει τοσα χρονια και μου ερεσει ενφανισιακα!αν και ολο κατι γινετε και με ταλαιπωρει!ωπος πριν μια εβδομαδα ταξιδευοντας στην εθνικη κατεβαζω ταχυτα και νιοθω να εξφεδονιζετε το μπροστινο γραναζι!δεν ξερω εαν το εχει παθει κανεις σας αλλα επλιζω να μην το παθει!Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκο την ασφαλεια του γραναζιου επειδη η bmw το εχει καταργησει επειδη βγενει και μου ζητανε 400ε για να μου αλαξουν τον αξονα και να μπει καινουριος στον οποιο το μπροστα γραναζι βιδονει!
ειναι τρελη αυτοι οι ρωμαιοι για ενα ανταλακτικο τησ αξιας το πολυ 2 ευρο μου ζητανε 400!ειναι λιγο απογοητευσει!κατι τετια πραγματακια σε κανουν να θες να μετακομισεις προς japan μερια!αν και μου αρεσει πολυ το bmw auto με βαζει σε σκεψεις να το πουλησω!
υ.γ
συγνομη εαν σας κουρασα!
xoreutis
30/06/2009, 20:20
ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 1997 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ FUNDURO ειμουνα πολυ ευχαριστημενος αλλα ανυσηχος νεος; χαχαχα την εδωσα πηρα cbr africa varadero και τωρα το 2009 ξανακαβλωσα (σορυ)να παρω μια funduro βρηκα λοιπον μια κοκκινη σε καλη κατασταση και ευχομαι να με παει καλα γιατι ειναι πολυ καλη μηχανη σιγα-σιγα θαρχισω να την φτιαχνω φερινκ ψηλο(αληθεια ξερεται που θα βρω;) βαλιτσες εχει μια βαλιτσα γνησια της bmw και τις πλαινες βασεις αλλα θα τα δωσω να παρω καπα αυτα
Γιατί δεν βάζεις τις χούφτες του F650Gs (του μονοκύλινδρου). Ταιριάζουν πολύ καλά.
Επίσης το f650.com είναι το ευαγγέλιο του funduro και εδώ: http://faq.f650.com/dvd/index.htm#F650%20Maintenance%20DVDs έχει 3 DVD με όλες τις εργασίες συντήρησης.
167911
NIKOS.l.
02/08/2009, 20:13
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΡΟΥΛΕΜΑΝ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ , ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ????
ΑΚΟΜΗ Η ΚΑΔΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΗ , Ή ΡΥΘΜΙΣΗ ,ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ..
glargkatzis
03/08/2009, 17:11
....για το ρουλεμάν τιμονιού ένιωθα πρόσφατα ότι κλείδωνε στις στροφές σε καποια σημεία. μετα από τσεκ στο μάστορα και διάβασμα στο f650.com , τα ρουλεμάν αυτά από τη μάνα τους έχουν λιπανθεί λιγότερο οπότε μαζεύουν γρήγορα και συχνά μάκα. εγώ τώρα τη γλύτωσα με καθάρισμα και λίπανση αλλά τα συμπτώματα είναι παρόμοια με του κατεστραμμένου ρουλεμάν ,σύμφωνα με το μαστορα.
για το συμπλέκτη νομίζω το γνωστό "πατινάρισμα " έχει εφαρμογή σε όλα τα κιβώτια συνήθως.
NIKOS.l.
05/08/2009, 15:58
ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ "ΜΟΝΟΚΟΜΑΤΑ" ??? ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΔΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΟ DVD TOY F650 ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΙΕ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟ? DVD No3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ...
glargkatzis
01/09/2009, 13:06
απ'ότι παρατήρησα πολλοί αρχίζουν και σκέφτονται να αλλάξουν το φαντούρο ....
Ειχα και εγω ενα funduro παιδια το οποιο με ειχε βγαλει παλληκαρι σε πολλες εκδρομες και ταξιδια,δεν μου εβγαλε τιποτα αλλα....:bawl: ενα πρωινο μια gs1200 μουεκλεισε το ματι πονηρα και:wave2:
natlan74
14/12/2009, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
Funduro και εγώ συναδελφε. Τη μηχανή τη λατρεύω με εχει σωσει κυριολεκτικά. 55χλμ καθημερινά μεσα στη πόλη με κατανάλωση 3.5λτ/100. Φρένα μπομπα, (βεβαια είμαι και σαν οδηγος αρκετά κρατημένος ειδικά μετα τη χύμα που έφαγα) και το κυριοτερο ειναι πολυ ευελικτο στη κινηση.
Παραπονο; το σερβις αδερφέ. Και το έχω και φρέσκο (μολις πηρα τη μηχανή απο συνεργείο) και πραγματικα με γονάτισε. Δεν λέω, ξέρω τι μηχανή έχω αλλα και αυτο το πράγμα ρε παιδί μου είναι εξοργιστικό.
Δε βαριέσαι συναδελφε το μηχανακι ειναι πολυ απλο στη συντηρηση και ήταν το τελευταιο εξουσιοδοτημενο συνεργειο που πηγα. Οτι μπορω θα το κάνω μονος μου και αν προκυψει κατι πολυ στραβο τοτε και μονο τοτε συνεργειο.
Να ειστε καλα ολοι, καλα χιλιομετρα και παντα ορθιοι. :wave2: :beer:
:beer: και γω ρε παιδια με τη γρια μου εμαι πληρως ικανοποιημενος
prismagr
10/01/2010, 19:29
Γεια σας παιδια
Ψαχνω Funduro 98-99 να εχει 19¨μπροστινο τροχο, κατω απο40.000 χιλιομετρα και κατω απο 2000 ευρω.