PDA

View Full Version : Προτείνετε καλό ορθοπεδικό Αθήνα



TOLISTOLAROS
17/03/2009, 09:20
Το παιδί που ήταν απέναντί μου στο νοσοκομείο μαζί μου-απέναντι κρεβάτι-αρχές Ιουλίου '08 δεν μπορεί να πατήσει το πόδι του καλά...Κάταγμα μηριαίου οστού,σίδερα αλλά σ'ένα σημείο στο πόδι του δε λέει να δέσει και τον πονάει.
Για την ιστορία Ιούνιος 24/06/08:ξημερώματα Φαληράκι, ομάρ ταρίφ παραβιάζει STOP.Κάταγμα μηριαίου,παραλίγο να κοπεί η μηριαία αρτηρία και τέλος...
Αποτέλεσμα:Φιλήμονας-ΤΑΞΙ σημειώσατε 2... Το Ζ750 ολική...
Τώρα του λένε ένα σωρό περίεργα,μέχρι και ό,τι θα ξαναχρειαστεί χειρουργείο επειδή σταμάτησε το κόκκαλο να θρέφει.
Έχει απογοητευτεί,40 χρονών με γιο,άνεργος τους τελευταίους 10 μήνες...
Προτείνετε κάποιον καλό ώστε να ξέρει τουλάχιστον τί του γίνεται.Δεν ξέρει τί και ποιόν να πιστέψει...
Ευχαριστώ εκ μέρους του.

SeNNinhA
17/03/2009, 09:28
Να πάει στο ΚΑΤ. Όλοι εκεί έχουν μεγάλη εμπειρία και έχουν αντιμετωπίσει πολύ δύσκολα περιστατικά και δεν θα σου πούνε μπαρούφες. Είναι και ΟΚ άτομα και δεν θα σε δούνε σαν χρήμα. Μιλάω από προσωπική εμπειρία.

Μου είχαν προτείνει και τον Σεφερλή (2106502910) αλλά τότε αφορούσε χειρουργείο για την μέση μου και δεν ξέρω που ειδικεύεται αυτός (είναι πάντως χειρούργος ορθοπεδικός)

Υ.Γ. Δεν είναι απίθανη η περίπτωση να τον ξαναβάλουν χειρουργείο διότι σταμάτησε το κόκκαλο να θρέφει. Είναι συνηθισμένο γενικά.

TOLISTOLAROS
17/03/2009, 09:31
Γιάννη του το'πα για το ΚΑΤ αλλά μου λέει ότι δεν είναι σίγουρο ότι αυτός που θα τον δει θα'ναι οπωσδήποτε έμπειρος..Έχει και μια επιφύλαξη για τα δημόσια νοσοκομεία γι'αυτό και θα προτιμούσε κάποιον ιδιώτη.

blueangel
17/03/2009, 09:36
Φιλαράκο σου στειλα pm ρίξε μια ματιά:beer:

TOLISTOLAROS
17/03/2009, 09:41
Το΄δα φίλε,να 'σαι καλά!

LARISEOS
17/03/2009, 09:46
αμα δεν θρεφει το κοκακλο ισως χρειαστη μοσχευμα απο καπιο αλλο μερος του οστου....αλλα και αυτα ειναι πολυ λεπτα.......χρειάζεται μικροχειρουργο ορθοπεδικο και οχι ορθοπεδικο!!!

εμενα δεν κολαει το σκαφοειδες......εχω κανει 4 χειρουργεία... σε 4 χρονια!

ειναι πολυ άτιμο....

αν ειχα παει σε μικροχειρουργο απο την αρχη τωρα ισως να ημουνα πολυ καλυτερα!

περαστικα στο παλικαρι!!!!!

ναι στο κατ εχω ακούσει οτι εχει καλους γιατρούς και καλα ειναι να μηλισει με την γραμματεια απο κανεναν γιατρο να γραψει ενα mail η μια εκθεση με το συμβαν και να το διαβασει ο γιατρος.,... αν ειναι καλος γιατρος θα τον παρη τηλ η ιδιαιτερα του μετα για ραντεβου!!!

SeNNinhA
17/03/2009, 09:52
Οι πιο άπειροι στο ΚΑΤ έχουν δει τόσες περιπτώσεις και μάλιστα δύσκολες που δεν έχουν δει οι ιδιώτες διότι οι περίεργες και δύσκολες περιπτώσεις πάνε μόνο σε νοσοκομεία μιας και οι κλινικές δεν έχουν τέτοια ικανότητα. Το ΚΑΤ αυτή την στιγμή είναι η ΚΟΡΥΦΗ σε ορθοπεδικούς στην Ελλάδα. Οι ιδιώτες εαν είναι καλοί είναι εξειδικευμένοι και κάνουν καλά συγκεκριμένα πράγματα (συνήθως μέση, όμους, χιαστούς κλπ) τα οποία είναι και πολύ συνηθισμένα και υπάρχουν πελάτες γι αυτά.

Βαριές περιπτώσεις, εξειδικευμένα πράγματα κλπ πάνε όλα σε νοσοκομεία και κυρίως στο ΚΑΤ. Περιπτώσεις σαν του φίλου σου πιθανόν να είναι εως και πολύ γελοία για αυτούς.

Για ενα πρόβλημα αποκόλλησης τένοντα της μητέρας μου επιλέξαμε το ΚΑΤ. Για την επέμβαση στην δική μου μέση (δισκοπάθεια) επέλεξα το Παπαγεωργίου στην Θεσσαλονίκη (λόγω ημερομηνιών) το οποίο πάλι κρατικό είναι. Είχα πάει και στο ΚΑΤ και μου άρεσε πολύ πως μου μίλησαν οι γιατροί (δεν είχα κανένα γνωστό, ραντεβού έκλεισα) οι οποίοι μου είχαν πει ξεκάθαρα ότι είναι κάτι πολύ απλό γι αυτούς και μπορούν να το κάνουν καλά, αλλά και ότι υπάρχουν και πολλοί ιδιώτες που μπορούν να το κάνουν και ακόμη καλύτερα και μου άρεσε η εξήγηση αυτή συν κανα δυο άλλες ιατρικές κουβέντες πάνω στο θέμα.

Σημείωση ότι ο πατέρας μου και η αδελφή μου είναι γιατροί οπότε δεν είναι κουβέντες του αέρα αυτές αλλά προσωπική εμπειρία μιας και εμείς το ψάξαμε για να βρούμε που είναι καλύτερα τα πράγματα για εμένα και την μητέρα μου.

Δες πάντως και τον Σεφερλή που μου τον έχουν συστήσει σαν πολύ καλό ορθοπεδικό χειρούργο με επεμβάσεις και σε αθλητές της ολυμπιακής ομάδας. Νομίζω ότι ο Julius μου έδωσε το τηλέφωνο.

PortisHead
17/03/2009, 09:55
Εχω φιλαρακι χειρουργο - ορθοπαιδικο.
Ειναι κιαυτος μηχανοβιος...οποτε του "κλαδου" μας :D
Σου στελνω με p.m. τα στοιχεια του.

LARISEOS
17/03/2009, 09:58
θα σου προτηνα να ρωτησεις λιγο πιος ειδηκευεται στην περιπτωση σου.... δεν ειναι κακο...

δεν χρειαζεται να κανεις 3 χειρουργια μεχρι να βρεις τον σωστο!!!

ρωτα μεσα στο νοσοκομειο........πιασε τους μικρο doktorades....και ρώτησε τους στα ισα μην κωλώνεις!!!!

εμενα με mail με πειρανε.......εστειλα ενα mail στον προεδρο του πανεπιστημιακού λαρισας και σε 2 εβδομαδες με πήρανε τηλ και σε 1 μηνα με κανανε και χειρουργείο!

SeNNinhA
17/03/2009, 10:04
Ούτως ή άλλως ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να πάρεις 3-4 γνώμες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Μετά αποφασίζεις το τι θα κάνεις, που και με ποιον. Πολλές φορές μαθαίνεις πράγματα και προσανατολίζεσαι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το τι ξεκίνησες να κάνεις. Πες τον φίλο σου να ξεκινήσει να κλείνει ραντεβού γιατί και αυτά αργούν μιας και οι καλοί έχουν πολύ περιορισμένο χρόνο.

TOLISTOLAROS
17/03/2009, 10:16
Είναι παντελώς άσχετος μ'αυτά και λίγο εύπιστος.Γι'αυτό σκέφτηκα να κάνω εγώ την ερώτηση και μετά ας διαλέξει.Οπότε προτείνετε ό,τι καλύτερο έχετε.
ΥΓ:Απ'το ΚΑΤ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος παλιότερα που μάζεψε υγρό το γόνατο από χτύπημα έπιπλου... :o

konsttanttinos
17/03/2009, 13:13
Επειδη λογω επαγγελματος βλεπω αρκετα σοβαρα ατυχηματα, και παρακολουθωντας μακροχρονια την επουλωση των τραυματων των παθουντων, θα σου ελεγα οτι οι καλυτεροι χειρουργοι ορθοπεδικοι κατω ακρων βρισκονται στα Ιωαννινα.Βεβαια εσυ ζητας αθηνα, αλλα εχω καθηκον να σου πω που βρισκονται κατα κανονα οι πιο ικανοι.

LOUKILOUK
17/03/2009, 13:33
Οντως στο πανεπιστημιακο στα Γιαννενα ειναι πολυ καλοι...τον Αυγουστο τους εστειλα ακτινογραφια (μεσω γνωστου του γνωστου κτλ...)και μου επιβεβαιωσαν οτι χρειαζομουν χειρουργειο...πηγα ΚΑΤ με τη μια (δημοσιο -δωρεαν)και χειρουργηθηκα στην μικροχειρουργικη ακρας χειρας...τωρα μια χαρα... το κατ ειναι βιομηχανια...ολα τα υπολοιπα ειναι το πολυ βιοτεχνιες...
περαστικα στον φιλο

castoras
17/03/2009, 13:40
Ρε φίλε δε μπορώ να σε βοηθήσω,αλλά να του δώσεις τα περαστικά μου για ταχεία ανάρρωση!

TOLISTOLAROS
17/03/2009, 13:53
UPDATE:
Του κάνανε οστεοσύνθεση.Το θέμα είναι ότι του βάλανε μόσχευμα αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γραφτεί στο χαρτί που του δώσανε.Πολύ δύσκολο να βρει το γιατρό του νοσοκομείου που του έκανε την επέμβαση.Ως εκ τούτου δεν ξέρει από που του πήρανε μόσχευμα.
Σίγουρα πάντως του βάλανε:όταν συνήρθε του το'πε ο γιατρός.



Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Επειδη λογω επαγγελματος βλεπω αρκετα σοβαρα ατυχηματα, και παρακολουθωντας μακροχρονια την επουλωση των τραυματων των παθουντων, θα σου ελεγα οτι οι καλυτεροι χειρουργοι ορθοπεδικοι κατω ακρων βρισκονται στα Ιωαννινα.Βεβαια εσυ ζητας αθηνα, αλλα εχω καθηκον να σου πω που βρισκονται κατα κανονα οι πιο ικανοι.

Φίλε το ξέρω για τα Γιάννενα ,όπως και για το Νοσοκομείου του Αγ.Αντρέα στην Πάτρα.
Το παιδί όμως είναι Ροδίτης και στη φάση που είναι το πολύ να πάει μέχρι Αθήνα...
Ήδη σας ευχαριστεί για τις προτάσεις σας. :beer:

paolo21r
18/03/2009, 11:41
φιλε εγω θα σου πω απο προσωπικη εμπειρεια για ενα γιατρο ο οποιος δεν εχει καμμια σχεση με αυτου που ακουμε για ενα υπηρετη του ανθρωπου.ειναι ο κ.ΑΠΕΡΓΗΣ στον ερυθρο σταυρο ενας απο τους κορυφαιους,διαλυμενο χερι και 4 χρονια μετα αν δεν ειχα τα ραμματα απο το χειρουργειο θα νομιζα οτι δεν το εχω σπασει ποτε.περα απο αυτο ειχα σπασμενη λεκανη ,ποδι και ειχα βγαλει και τον ωμο μου ,με κουραρε αποκλειστικα αυτος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.Να τονισω οτι μετα απο εκεινη την περιπετεια που ειχα οι δοικοι ανθρωποι τον πλησιασαν να του κανουν ενα δωρο(ενα σεβαστο ποσο)και ο ανθρωπος απλως τους κοιταξε και τους ειπε εμενα με πληρωνει το νοσοκομειο και η ασφαλεια σας για ποιον με περασατε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ FORUM ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΕΡΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ.


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

the who
18/03/2009, 11:54
Σου στελνω πμ με τα στοιχεια του γιατρου.Ειναι φιλος και εξαιρετικος γιατρος.

ASTRAKITCAR
18/03/2009, 12:58
θα εκτιμουσα αν μου στελνατε και εμενα με mail οσοι μπορειτε ονοματα γιατρων περα απο αυτα που βγηκαν δημοσια ..

διοτι η μεση και η τσεπη μου ειναι σε οχι παρα πολυ καλη κατασταση!

μπραβο στα παιδια που γραφουν την εμπειρια με τους γιατρους τους,και μπαινουν στον κοπο να γραψουν εδω για θεματα υγειας...

THEOD
18/03/2009, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
UPDATE:
Του κάνανε οστεοσύνθεση.Το θέμα είναι ότι του βάλανε μόσχευμα αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει γραφτεί στο χαρτί που του δώσανε.Πολύ δύσκολο να βρει το γιατρό του νοσοκομείου που του έκανε την επέμβαση.Ως εκ τούτου δεν ξέρει από που του πήρανε μόσχευμα.
Σίγουρα πάντως του βάλανε:όταν συνήρθε του το'πε ο γιατρός.




:beer:

Φίλε μου όταν ένα κάταγμα δεν δένει στα λογικά αναμενόμενα χρονικά όρια τότε μιλάμε για καθυστερημένη πόρωση... Αν ξεπεραστούν κατά πολύ τα όρια αυτά και πάλι δεν δένει τότε λέμε ότι παρουσιάζει το φαινόμενο της "ψευδάρθρωσης" δηλαδή στο σημείο του κατάγματος λόγω ελλιπούς πόρωσης δημιουργείται μια ψεύτικη "άρθρωση".... Οι αιτίες είναι πολλές όπως κακή αρχική οστεοσύνθεση με ελλιπή ακινητοποίηση ή μεγάλο κενό, επιμόλυνση κλπ

Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται νέο χειρουργείο με "νεαροποίηση" του κατάγματος και εφαρμογή νέας οστεοσύνθεσης συνήθως με την εκ νέου προσθήκη μοσχευμάτων. Τα μοσχεύματα αυτά μπορούν να προέρχονται είτε από διαφορετική περιοχή του ίδιου οστού, είτε από άλλη περιοχή του σώματος (συνήθως από λαγόνια, θώρακα κλπ).

Συνήθως και αν δεν υπάρξουν επιπλοκές αυτή η 2η εγχείρηση δίνει την λύση και το κάταγμα πορώνει κανονικά...Φυσικά όλα αυτά είναι αρκετά γενικά και κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, οπότε συμβουλέψου γιατρό ορθοπεδικό-χειρούργο στο ΚΑΤ αλλά για ευνόητους λόγους καλά είναι οι πρώτες 1-2 επισκέψεις να γίνουν στο ιδιωτικό του ιατρείο... εεεε άμα δει κανένα ευρουλάκι στην τσέπη του όσο νάναι θα το πάρει με διαφορετικό μάτι και θα στα εξηγήσει καλύτερα... :winka:

TOLISTOLAROS
18/03/2009, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Φίλε μου όταν ένα κάταγμα δεν δένει στα λογικά αναμενόμενα χρονικά όρια τότε μιλάμε για καθυστερημένη πόρωση...Αν ξεπεραστούν κατά πολύ τα όρια αυτά και πάλι δεν δένει τότε λέμε ότι παρουσιάζει το φαινόμενο της "ψευδάρθρωσης"...Οι αιτίες είναι πολλές όπως κακή αρχική οστεοσύνθεση με ελλιπή ακινητοποίηση ή μεγάλο κενό, επιμόλυνση κλπ

Σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται νέο χειρουργείο με "νεαροποίηση" του κατάγματος και εφαρμογή νέας οστεοσύνθεσης συνήθως με την προσθήκη μοσχευμάτων. Τα μοσχεύματα αυτά μπορούν να προέρχονται είτε από διαφορετική περιοχή του ίδιου οστού, είτε από άλλη περιοχή του σώματος (λαγόνια, θώρακα κλπ).

Συνήθως και αν δεν υπάρξουν επιπλοκές αυτή η 2η εγχείρηση δίνει την λύση και το κάταγμα πορώνει κανονικά...Φυσικά όλα αυτά είναι αρκετά γενικά και κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, οπότε συμβουλέψου γιατρό ορθοπεδικό-χειρούργο στο ΚΑΤ αλλά για ευνόητους λόγους καλά είναι οι πρώτες 1-2 επισκέψεις να γίνουν στο ιδιωτικό του ιατρείο... εεεε άμα δει κανένα ευρουλάκι στην τσέπη του όσο νάναι θα το πάρει με διαφορετικό μάτι... :winka:

Του είπανε ότι ενδέχεται να'χει μια μορφή οστεοπώρωσης και γι'αυτό ν'αργεί να δέσει.
Επίσης να κόψει το τσιγάρο και να προσέχει διατροφή(τα τελευταία βέβαια ίσως να του τα λένε για να προσέχει γενικά).
Οδηγάει,αυτοεξυπηρετείται αλλά περπατάει κουτσαίνοντας και δεν μπορεί να δουλέψει....γμησέ τα...
:( :(

Θα του μεταφέρω εκτυπωμένα τα τηλ.μου μου στέλνετε με πιεμ και ας αποφασίσει.
Δεν πιστεύω βέβαια οι mods να'χουν πρόβλημα να μπαίνουν φόρα τα στοιχεία,για καλό είναι.
Τουλάχιστον να προλάβει τη σεζόν που ξεκινά γερά μετά το Πάσχα να δουλέψει γιατί...

EDIΤ:Του βάλανε έτοιμο μόσχευμα.Από τί ήτανε,από που το πήρανε άγνωστο.

μακάρι από carbon.Αν και το titanio δε θα 'ναι κακό...

R-1nas
18/03/2009, 20:06
φιλε μου καλησπερα.

Τωρα διαβαζω αυτο το θεμα. Εγω οταν ειχα θεμα με γονατο για ορθοπεδικους μου ειχαν πει τον Νικολαου τον Απεργη και τον Κονιδη.

Πηγα σε παρα πολλους και γενικως κανενας δεν ηταν σιγουρος τι παιζει με το γονατο μου.

Τελικα κατεληξα στο Κονιδη που καταλαβε απο την αρχη και ηταν 100% σιγουρος το τι εχω που ειναι στο Υγεια και προτιμησε να μου παρει μοσχευμα απο εμενα και οχι ετοιμο γιατι οπως μου εξηγησε το ετοιμο ναι μεν επανερχεσαι πιο γρηγορα αλλα ειναι πολυ επιφοβο να σπασει η να το αποριψει ο οργανισμος.

Ολα πηγαν τελεια, και οσοι απο τους φυσικοθεραπευτες μου ειδαν το ποδι μου ειπαν οτι απο την βελτιωση και το πως συμπεριφερομαι πρεπει να εκανε τελεια δουλεια!

Απλα θα σου πω οτι μεσα σε μια βδομαδα περπατησα χωρις πατεριτσες και στο 5μηνο εκανα σκι στον Παρνασο...

Απλα θα ηθελα να πω οτι εγω εχω ιδιωτικη ασφαλεια 100% καλυψη, και δεν ξερω τι χρεωνουν

TOLISTOLAROS
19/03/2009, 08:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
προτιμησε να μου παρει μοσχευμα απο εμενα και οχι ετοιμο γιατι οπως μου εξηγησε το ετοιμο ναι μεν επανερχεσαι πιο γρηγορα αλλα ειναι πολυ επιφοβο να σπασει η να το αποριψει ο οργανισμος.

Αυτό το ξέρω από φίλο μου φυσικοθεραπευτή:καμμιά φορά στους ποδοσφαιριστές βάζουν συνθετικό/τεχνητό μόσχευμα για να παίξουν μπάλα συντομότερα,το οποίο όμως μετά από χρόνια δεν αντέχει.
Στις ακτινογραφίες(μιλάμε για ακτίνες με διαφορά 5 μηνών) του Φιλήμονα πάντως φαίνεται ένα σημείο-άνοιγμα(στην περιφέρεια του οστού από τη μία μεριά) το οποίο παραμένει στάσιμο,δηλ.το άνοιγμα δεν μειώνεται.

la_villa
19/03/2009, 09:02
φίλε πες του να βρει και τον Σουκάκο...

παλιότερα ήταν στα Ιωάννινα αλλα εδώ και κάτι χρόνια χειρουργεί στην Αθήνα...κ κάποιες μέρες ανεβαίνει γιαννενα για χειρουργεία...

λένε ότι είναι απο τους καλύτερους...

δυστηχώς δεν ξέρω στην Αθήνα σε πιο νοσοκομείο είναι

edmarios
20/03/2009, 07:55
Χωρις να εχω διαβασει ολα τα ποστ και χωρις να ξερω αν εχεις καταληξει σε καποιο Ιατρο!

Συνηστω ανεπιφυλακτα απο προσωπικη μου εμπειρια το 2005 σπασιμο αριστερου αστραγαλου με

εγχειρηση με μια βιδα και μια λαμα, (αυτην την στιγμη τρεχω παιζω μπαλα μπασκετ και οτι αλλο

θες..) χωρις κανενα προβλημα και ουτε πονους με την αλλαγη καιρου... Νικολακακης Νικος

Ασκληπειο Βουλας διευθυντης ορθοπεδικης κλινικης και πολυ φιλος! Οτιδηποτε χρειαστεις στειλε πμ

να βοηθησω οπως και οπου μπορω.... Βαζω το χερι μου στην φωτια για αυτον τον ανθρωπο... Οτι

αλλο θες ριψε πμ να σου πω οτι θες!!!!

Φιλικα ,

Μαριος Δημητροπουλος!

:beer: :beer: :beer:

agelo111
20/05/2009, 10:33
paidia LAKIS NIKOLAOU kanenas allos
egw meta apo troxaio me to mhxanaki kai ystera apo talaipwria 4 xronwn sta dhmosia (thriasio)
phga ston laki kai se 4 mhnes perpatisa, enw oi dhmosioi moy to eixan apokleish xwris mpastoyni .Twra trexw kanonika

TOLISTOLAROS
27/07/2009, 15:54
Να κ'ένα καλό νέο:ο Φιλήμονας είναι γερός και μάλιστα δουλεύει ξανά μπάρμαν στο Μανδράκι.
Το κόκκαλο -έστω και με καθυστέρηση-έδεσε.Λίγο ενδυνάμωση θέλει το πόδι του.
Σας ευχαριστεί όλους!
:beer:

gixxerpap
27/07/2009, 16:02
ευχάριστο νέο!!! :beer: :beer: :beer:

μόνο ευχάριστα από δω και πέρα εύχομαι!:beer: :beer: :beer:

pninos7
14/09/2011, 19:25
Σ.ΝΙΝΟΥ Α.ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΣΚΛΕΙΠΕΙΟΥ
ΣΠΑΣΙΜΟ ΚΝΗΜΗΣ ΠΕΡΟΝΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ.ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

pninos7
14/09/2011, 19:55
epishs mou exei valei lama

TROOPER
15/09/2011, 07:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από pninos7
epishs mou exei valei lama

και επισης αν 2 χρονια μετα ακομα ψαχνει ορθοπεδικο ζητω που καηκε!!!!

:lol: :lol: