View Full Version : Προβληματίζομαι, γενικά ο Δίας....
γα********?
η μονο σε μενα συμβαινει αυτο?και σε γενικες γραμμες δε μπορω να πω οτι συμβαινουν τα ΑΛΥΤΑ και σιγουρα υπαρχουν πολλα σοβαροτερα προβληματα...αλλα δε ονομαζω προβληματα αυτο που συμβαινει παρα τα εχω ονομασει/βαφτισει <<ξενερωτα στραβωματα>>
πεφτω τραυματιζομε σπαω πλαστικα (ευτηχως μονο) τρεχω σε νοσοκομεια σε ΙΚΑ σε ασφαλιστικες σε τροχαιες πεφτουν φιλοι μου τραυματιζοντε αλλοι δεν εχουν δουλεια αλλοι δεν τα πανε καλα με τα ταιρια τους μουρμουρες και μουτρα... παω δουλεια μετα απο 2 εβδομαδες ΒΡΕΧΕΙ με τρυπαει η υγρασια καθομε 2 ωρες και φευγω χειροτερα απο οτι ημουν πριν μερικες μερες γυρναω σπιτι μαθαινω οτι εχουν κλεψει το μηχανακι του πατερα μου βγαινουμε εξω κανουμε γυρες το βρισκουμε για καλη μας τυχη 10 στενα πιο πανω ΟΥΦ ΑΝΑΣΑ ναι.... τιποτα που να μην λυνετε (ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΜΟΥ) τιποτα που να μην ειναι περαστικο
αλλα τι ΣΚΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?νομιζα οτι εχω φαει μουντζα αλλα βλεπω οτι καποιος μας μουντζωσε ομαδικος
και οπως λεει και η Κατερινα..ποιος πουστης ειναι να τον σαπισουμε στο ξυλο ενας ενας????
οποιος εχει πληροφοριες για τον Μουντζοτη* (δικια μου ορολογια*αυτος που μουτζονει) να μου στειλει πμ
εχω κατι φιλαρακια εδω κατω που εχουν σκουριασει απο τοτε που απαγορευτικαν να ερχοντε εκτος εδρας φιλαθλοι :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :cry:
...και ο Ακης ακομα να παρει αποχη :sick: αντε ρε ακη βλεπω τον κομητη στο μπαλκονι μου λεμε :sick:
VegasKitty
17/03/2009, 15:17
Το θεμα ειναι οτι μας εχει παρει ολους αμπαριζα και απο διαφορετικες μεριες και δε ξερεις απο που να πρωτοφυλαχτεις!!! :sick:
Δουλειες, σχεσεις, ατυχηματα, γενικα προβληματα απο καθε μερια και καθε λογεις! :mad:
τι να πω ρε παιδια, κουραγιο και να μπορουμε το λαχιστον να ειμαστε εκει ο ενας για τον αλλον με οποιο τροπο μπορει ο καθενας, γιατι οταν ξερεις οτι εχεις ατομα διπλα σου που σε αγαπαν και σε νοιαζοντε, που δεν εχει συμασια το ποσο τους βλεπεις η τους μιλας, αλλα ξερεις οτι οταν τους χρειαστεις θα ειναι εκει και εσυ θα εισαι εκει για εκεινους, ε γινοντε λιγο πιο υποφερτα τα πραγματα και ετσι δινουμε ο ενας στον αλλο κουραγιο :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Το θεμα ειναι οτι μας εχει παρει ολους αμπαριζα και απο διαφορετικες μεριες και δε ξερεις απο που να πρωτοφυλαχτεις!!! :sick:
Δουλειες, σχεσεις, ατυχηματα, γενικα προβληματα απο καθε μερια και καθε λογεις! :mad:
τι να πω ρε παιδια, κουραγιο και να μπορουμε το λαχιστον να ειμαστε εκει ο ενας για τον αλλον με οποιο τροπο μπορει ο καθενας, γιατι οταν ξερεις οτι εχεις ατομα διπλα σου που σε αγαπαν και σε νοιαζοντε, που δεν εχει συμασια το ποσο τους βλεπεις η τους μιλας, αλλα ξερεις οτι οταν τους χρειαστεις θα ειναι εκει και εσυ θα εισαι εκει για εκεινους, ε γινοντε λιγο πιο υποφερτα τα πραγματα και ετσι δινουμε ο ενας στον αλλο κουραγιο :winka:
+οσα θες...να ναι καλα οι φιλοι και η οικογενεια :beer:
Τι να πω ρε συ? Εμένα δε μου πάει κάτι στραβά (εκτός απ'τον καιρό)..
Είναι όμως κάτι φάσεις που πραγματικά γ@μιέται ο Διας, οπότε απλά υπομονή...
να τελειώσει :D :beer: :wave2:
VegasKitty
17/03/2009, 15:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
Τι να πω ρε συ? Εμένα δε μου πάει κάτι στραβά (εκτός απ'τον καιρό)..
Και μακαρι να μη σου παει!!! :D
Και σε ολους μας, απλα να περασαν τα χειροτερα και να ναι καλυτερα απο δω και περα!!!
catmaster
17/03/2009, 15:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
..........
οποιος εχει πληροφοριες για τον Μουντζοτη* (δικια μου ορολογια*αυτος που μουτζονει) να μου στειλει πμ
.........
κάτι δεν πάει καλά γενικώς ....
158559
catmaster
17/03/2009, 15:29
...και ο Ακης ακομα να παρει αποχη :sick: αντε ρε ακη βλεπω τον κομητη στο μπαλκονι μου λεμε :sick:
πήρα ...
158560
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Και μακαρι να μη σου παει!!! :D
Και σε ολους μας, απλα να περασαν τα χειροτερα και να ναι καλυτερα απο δω και περα!!!
Ευχαριστώ :beer:
Πάντως νομίζω ότι μόλις βγει ο ήλιος για τα καλά :sun: θα ανέβει η διάθεση και όλα θα πάνε μια χαρά!
Ψάχνω στο γκουγκλ για κανέναν μουντζΩτή αλλά τπτ :look:
Τύχη και καλή διάθεση λοιπόν :sun:
ναι με Ω αλλα δε μαμιετε ετσι και αλλιως δεν υπαρχει η λεξη :wacko: :alien:
νταξ τα γατιδια θα αποκαταστησουν την ταξη :beer:
VegasKitty
17/03/2009, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
κάτι δεν πάει καλά γενικώς ....
το θεμα ειναι να τον βρουμε τον μουτζωτη και να τον :a29: :a015: :a016: :a021: ολοι μαζι και αν ξανακανει κατι να μου το πειτε μετα!!! :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
πήρα ...
για δωσε και καμοια ιδεα απο δω... :evil: :smokin:
hidefnick
17/03/2009, 15:46
βρηκα εγω
πολλους
ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :wave2: :wave2: :wave2:
Αλλα πολλη μουτζα ρε παιδια....τι ν αυτο ρεεε....
Με την γκαντεμια που μας δερνει και μας μυνησει και ο Διας επειδη λεμε οτι γαμιεται...
Με δικηγορο τον Κουγια!!!!!
Όντως έχει πέσει πολλή μαυριλα/γκαντεμιά/μούντζα......
Αλλά υγεία να υπάρχει παιδιά, γιατί όλα τα άλλα....εκ π(σ)είρας μιλώντας....
Υπομονή κ χαμόγελο ρεεεεεεεεεεεε
:beer: :beer: :sun:
alexxxcbr
17/03/2009, 16:34
Yπομονή....Υγεία πάνω από όλα παιδιά...:wave2:
Υπομονή και εγκράτεια σύντροφοι ....
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
Υπομονή και εγκράτεια σύντροφοι ....
:wave2:
και συντρόφισσες :a024:
Έχουν αρχίσει οι εγγραφές για το club των μουτζωμένων; Γιατί θέλω να ανανεώσω τη συνδρομή για άλλα δύο χρόνια! :cry: :bigcry: :bawl:
Αφού σου έχω πεί ρε Εύη.... Όταν οι άλλοι λένε πως υπαρχουν και χειρότερα.....
.....εννοούν ΕΜΑΣ!!! :lol: :lol: :lol:
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΡΕ!!!! Stand and fight:winka:
VegasKitty
18/03/2009, 04:39
Ειδικα το ρεφραιν του τραγουδιου ειδικα αφιερομενο σε σενα Ευακι μου, και σε ολα τα παιζακια που μου χουν ακουμπησει τη καρδια και τους νοιαζομαι :blush: :D
http://www.youtube.com/watch?v=M4D4TqxQ0qg
Γιαυτο υπαρχουν οι φιλοι παιδες :winka:
Gandalf dr685sm
18/03/2009, 06:32
Ευή... είναι θέμα προδιάθεσης κάθε μέρα και πως αντιμετωπίζεις την αναποδιά που σου παρουσιάζεται.
Υπάρχουν σαφώς μέρες που συγκεντρώνονται διάφορα και θέλουν αντιμετώπιση εδώ και τώρα. Και δυστυχώς με δύσκολους τρόπους. Αλλά ακόμα και εκεί αν διατηρήσεις ψυχραιμία και πεις οτι θα περάσει και αυτό..... θα δείς οτι θα φύγει πολύ πιο εύκολα απο όσο νομίζεις.
Γενικά ο τρόπος ζωής μας, μας έχει κάνει να αντιμετωπίζουμε κάθε δυσκολία με άγχος και απαισιοδοξία... αξίζει όμως;.. αξίζει να τρελαίνεσαι για κάτι τέτοιο;... μόνο σε θέμα υγείας θα προβληματιζόμουν πραγματικά.
Για τα υπόλοιπα Εύη... όλα διορθώνονται με χαμόγελο και καλή ή έστω ήρεμη διάθεση. Ο τραυματισμός σου (περαστικά κιόλας ξανά)σαφώς και είναι θέμα προβληματισμού... αλλά κάτι άλλο οπως η κλοπή που ανέφερες ακόμα και αν δεν βρισκόταν... ε και;... μήπως δεν θα μπορείς στο μέλλον να πάρεις κάτι καλύτερο; ή μήπως θα το κρατήσεις για πάντα; Αν το αντιμετωπίσεις με αυτή την διάθεση , τότε ίσως μπορέσεις και να ανταπεξέρθεις με τον ίδιο τρόπο και σε άλλα πράγματα..
Στην τελική... να στο πω και αλλιώς... αύριο που θα ξημερώσει , το τι πέρασες χθες θα είναι απλή ανάμνηση. Γεγονός παρελθόντος που αντιμετώπισες τότε με λάθος ή σωστό τρόπο...
Απο την στιγμή που δεν μπορείς να αλλαξεις το παρελθόν με πράξεις, ή να προβλέψεις ακριβώς το τι θα γίνει στο επόμενο λεπτό, γιατί να αγχώνεσαι για αυτό;.. το αντιμετωπίζεις όταν και όπως έρθει όσο πιο ήρεμα γίνεται.
Gandalf
ετσι ειναι και γενικα ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος δε ξερω γιατι νιωθω τετοια πιεση μεση μου
η προγιαγια μου ειχε κεντησει καποτε σε ενα κομματι πανι <<και αυτο θα περασει>> και το εχουμε στο τοιχο απο πριν γεννηθω εγω
προχτες που το ειδε ενας φιλος και με ρωτησε το θυμηθικα και μετα καθομουν και το χαζευα
<<και αυτο θα περασει>> ετσι απλα.