View Full Version : Cbr 125r - γνώμες, συμβουλές
Hello guys. Πρώτη φορά εδώ. Μέχρι τώρα και για 10 χρόνια οδηγούσα Chaly, 70άρι από τη μάνα του (ημιαυτόματο), το οποίο προσπαθώ να δώσω τώρα. Είναι σε κακή κατάσταση μεν, θρυλικό μηχανάκι δε. Διαφωνία κανείς?!
Χτες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο CBR 125R ώστε να μάθω επιτέλους οδήγηση με συμπλέκτη. Και θα ήθελα γνώμες γι'αυτό το μηχανάκι από όσους το έχουν ή το είχαν παρακαλώ, όπως και συμβουλές και μια ενημέρωση για το αν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα το μηχανάκι αυτό.
Thx. Καλές βόλτες.
Φοίβη-
Band(age)it
17/03/2009, 20:13
5 Σελιδες :a55:
road spirit
18/03/2009, 07:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από demon
Hello guys. Πρώτη φορά εδώ. Μέχρι τώρα και για 10 χρόνια οδηγούσα Chaly, 70άρι από τη μάνα του (ημιαυτόματο), το οποίο προσπαθώ να δώσω τώρα. Είναι σε κακή κατάσταση μεν, θρυλικό μηχανάκι δε. Διαφωνία κανείς?!
Χτες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο CBR 125R ώστε να μάθω επιτέλους οδήγηση με συμπλέκτη. Και θα ήθελα γνώμες γι'αυτό το μηχανάκι από όσους το έχουν ή το είχαν παρακαλώ, όπως και συμβουλές και μια ενημέρωση για το αν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα το μηχανάκι αυτό.
Thx. Καλές βόλτες.
Φοίβη-
καλώς ήρθες
δεν τα έχω διαβάσει τα παρακάτω, αλλά είναι συζητήσεις για αυτό το μηχανάκι, ρίξε μια ματιά μήπως και βρεις απαντήσεις :
1 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=12870)
2 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=2332)
3 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=38744)
4 (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=6126)
Προβληματα δεν εχουν βγαλει. 2-3 μου εχουν τυχει με ανορθωτες αλλα μιλαμε για μοντελα 4-5 χρονων οποτε δεν ξερω αν μπορουμε να μιλαμε για "προβληματα".
σας ευχαριστώ ρε παιδιά. για να δούμε πώς θα μου βγει εμένα. Θα ξαναποστάρω σύντομα.
Υ.Γ. Τώρα εγώ γιατί έχω τόσο κόλλημα με τη Honda?!
-Φοίβη
...
Υ.Γ. Τώρα εγώ γιατί έχω τόσο κόλλημα με τη Honda?!
-Φοίβη
Κακο ειναι?
εχω το cbrακι από το καλοκαίρι και μπορώ να πω πως για πρώτο μηχανάκι είναι οτι πρέπει.Οικονομικό και το κυριότερο μαθαίνεις να οδηγεις μοτοσυκλέτα και όχι παπί....Για αυτά τα λίγα που προσφέρει είναι οτι πρέπει.
Δαίμονα, για μένα τίποτα το κακό δεν έχει. Το Chalaki μου με πήγε σκυλί τόσα χρόνια. Και το "δεν σπάει δε χαλάει" μου το απέδειξε. Ο γκόμενός μου που τα τελευταία 6 χρόνια οδηγεί μεγάλες μηχανές, θεωρεί πως η Honda είναι ακριβή γι'αυτό που είναι, πως είναι αργά τα μηχανάκια της και ότι στο τέλος αιστάνεσαι ότι σε έχουν κλέψει. Από όσα διαβάζω και ακούω, σίγουρα υπάρχει υποκειμενική μεριά για το τι σου αρέσει, αλλά είναι αντικειμενικό το αν βγάζει πρόβλημα μια ρόδα ή το αν είναι αξιόπιστη. Αυτά τα ολίγα.
Elef, σ'ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι να το χαρώ κι εγώ και να μάθω πάνω σε αυτό, τον μαλακισμένο τον συμπλέκτη που είναι το μόνο που κόλλημα.
Αλήθεια, τι σκοπεύεις να πάρεις μετά; Εγώ είμαι τελείως στριτού.
Χωρίς να το θέλω άνοιξα καινούργια συζήτηση πάνω στο ιδιο θέμα.Ας το σβήσει κάποιος moderator.
Ο συμπλέκτης λοιπόν δεν είναι πρόβλημα. θα τον συνηθήσεις πολύ εύκολα.Καλό και αξιόπιστο μηχανάκι...Για μετά σκέφτομαι ένα gsxr600 ή ένα cbr600 με την βασική προυπόθεση βέβαια να φτάνω κάτω....:lol: :lol:
Wow! Αυτό ήταν και μένα το κόλλημά μου, γιατί είμαι κοντούλα αλλά από την άλλη ήθελα 400άρι ή ακόμη και 600άρι. Ο γκόμενός μου υποστηρίζει πως δεν έχει και πολλή σημασία αν πατάω (καλά) κάτω, διότι οι περισσότεροι παίρνουν μηχανάκια και δε φτάνουν. Αλλά εμένα αυτό μου δημιουργεί ανασφάλεια.
Όταν έχεις μάθει με ένα χαμηλό μηχανάκι κι όταν ξέρεις πόσο εύκολο είναι να γλιστρήσεις, φαντάζομαι το σκέφτεσαι κάτι τέτοιο. Οπότε το δυομισάρι είναι μια πιο "συντηρητική" επιλογή. Γι'αυτό και προβληματίζομαι για το επόμενο βήμα. Δεν ξέρω καν ποιο είναι το πιο κοντό street που θα μπορούσα να πάρω ή αν χαμηλώνει. Αλλά αυτό είναι το επόμενο βήμα. Τώρα είμαι εδώ. Στο CBR 250.
Τι ύψος έχεις αλήθεια?
Υ.Γ. Ελπίζω οι "παλιοί" να μη γελάνε. Όντως όλοι από κάπου αρχίζουμε! Το θέμα είναι να προχωράμε...
Εγώ είμαι τελείως στριτού.
Αν με το στρητού εννοεις προς Supersport πλευρα (ή αντε streetfighter) και οχι απλα τα δρομου μηχανακια θα σου προτεινα να βρεις ενα μεταχειρισμενο Aprilia RS 125, κανα NSR 125 κλπ.
Κι εγω CBR εχω αλλα το 125 δε θα το επαιρνα για κανενα λογο. Αν απλα σ'αρεσουν τα "look"-SS τοτε θα κοιταζα το YZF-R125 της Yamaha στη θεση σου. Ολα αυτα με την προϋποθεση οτι δε ψαχνεσαι οδηγικα και θες απλα κατι ομορφο να σε μετακινει... Αλλιως κοιτα τα απο πανω.
Παντως εχω δει εδω στην Πατρα μια κοπελα με RS... :a8: :a23: :a07:
(sorry κι ολα στους ιδιοκτητες του 125 αλλα πιστευετε οτι εχει λογο υπαρξης το CBR/CBF/Varadero 125; Ειναι απλα πανακριβα και δε κανουν κ κατι που δε θα εκανε ενα συγχρονο παπι. Μαλιστα το CBF βγηκε με φαιρινγκακι, πιο πολυ δε θα ταιριαζε (χρηστικα) στο 250; )
Οκ, αλλά... επιχείρημα γιατί ΔΕΝ θα το έπαιρνες?
Διοτι ως νεα οδηγος ΘΑ το ριξεις και τα φαιρινγκ δεν ειναι φτηνα. Οποτε αν θες απλα κατι να κανεις τη δουλεια σου μενεις με το @125 που βλεπω οτι εχεις στο προφιλ σου.
Απλα ειμαι ανθρωπος που συμφωνω με την εξειδικευση. Οταν εδωσα το CBF250 μου, ηθελα κατι στη μεσαια κατηγορια που να εχει κορυφαια περιφερειακα και κινητηρα, δηλαδη Supersport, Super-motard ή καποιο Street fighter. Θελω να μπορω να κανω Πατρα - Αθηνα (SM out), τα monster και street triple δε μου αρεσουν και ηθελα καλυψη αερα (street fighters out) αρα μου'μεινε το SS που κατεληξα. Οδηγηκα ειμαι αναμεσα στα SS και στα Supermoto με μια ελαφρια ταση προς τα δευτερα. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ -> εκανα την επιλογη μου γνωριζοντας τι θελω και αντιστοιχα εκανα καποιες θυσιες.
Για να απαντησω ευθεως στο ερωτημα σου, δε θα το επαιρνα διοτι δεν βλεπω επιδοσεις καλυτερες (στα παντα οχι μονο κινητηρα) απο ενα παπι (πχ το crypton X). Στο look και μονο επισης δε μ'αρεσει γιατι απο πισω το μπερδευω με innova. Το yamaha υπερτερει εκει για μενα.
Και μενα μ'αρεσουν τα Honda για την ποιοτητα κατασκευη τους (αν και βλεπω μερικα στραβοπατηματα τελευταια) αλλα εφοσον εχεις ηδη μια εμπειρια απο δικυκλο, θα κοιταγα σε κατι μεγαλυτερο. Μονοκυλινδρο απεριοριστα, πολυκυλινδρο μεχρι το παααρα πολυ 600 θα ελεγα.
Αναρωτησου τι ακριβως θελεις να εχεις, και αποφασισε.
Αλλοι θα πουν: "Τι σ'αρεσει παραπανω - παρτο!"
Αν εχεις τα λεφτα κανε κ τα δυο :blush:
Σ'ευχαριστώ LEDZ, μου απάντησες με το παραπάνω. Μακάρι να είχε κανείς τη δυνατότητα πριν αγοράσει οτιδήποτε, να δοκιμάσει ό,τι του περνά από το μυαλό. Και φυσικά, μακάρι να υπήρχαν πίστες αλλά και χώροι να μπορείς να εξοικειωθείς. Ο καθένας θεωρεί για τον εαυτό του ότι είναι έτοιμος μέχρι να 'ρθουν τα δύσκολα. Την καλημέρα μου.
Λοιπόν, καταρχήν τα γούστα είναι υποκειμενικά. Μπορεί το cbr 125 να μην βάζει φωτιά κάτω όμως δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα. Το cbrάκι είναι ένα άριστο μηχανάκι αρκεί να ξέρεις τι παίρνεις. Σιγουρα δεν είναι supersport, είναι ένα supersport look μικρό sport εισαγωγικό μηχανάκι. Βρίσκω το ελάχιστο χαζό, να δώσει κάποιος 2.200 ευρώ για να πάρει ένα σύγχρονο παπί και να μην δώσει 2690 να πάρει το 06 cbr 125 που ξεστοκάρουν ακόμα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ. Τι ακριβώς είναι συγκρίσιμο με το παπί?
Το περιμετρικό πλαίσιο που στην περίπτωση του παπιού έχουμε απλά μία σωλήνα??
Τα φρένα? Που το μπροστά δισκόφρενο είναι σαφώς μεγαλύτερο, διπίστονο σε αντίθεση με του παπιού που είναι σαφώς μικρότερο και μονοπίστονο, με το παπί να μην έχει καν πίσω δισκόφρενο?
Το μονοσόκ σύστημα ανάρτησης πίσω που στην θέση του το παπί έχει τα κλασσικά δυο αμορτισεράκια?
Τις ασυγκριτες αναρτήσεις που στο παπί θα κοπανάνε 2 φορές περισσότερο?
Τον κινητήρα που σαφώς είναι πιο εύστροφος και αποδίδει 13.5 ίππους όταν ένα μέσο παπί 125 κ.εκ αποδίδει 8,5?(innova πχ)
Τα λαστιχάκια του παπιού με τα μεγαλύτερα και tubeless λάστιχα που φοράει το cbr?
Την μεγαλύτερη ροπή του cbr 125?
Την γεωμετρία μοτοσυκλέτας?
Την προφανώς καλύτερη θέση οδήγησης?
Τον συμπλέκτη?
Τι ακριβώς συγκρίνουμε? Αν συγκρίναμε πρακτικότητα να το καταλάβαινα, ναι δεν μπορείς να τρως σάντουιτς και να πηγαίνεις :lol: αλλά εδώ η κοπέλα ψάχνει ένα σχολείο για να μεταπηδήσει αργότερα σε κάτι μεγαλύτερο και όλα αυτά τα μικρά μοτοσυκλετάκια ybr, cbr, xr, yzf r125, rs 125 είναι όλα πολύ καλά. Το rs 125 είναι κλάσεις ανώτερο, όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα καθημερινό μηχανάκι και θα την κουράσει στο τέλος. Το yzf r125 είναι καταπληκτικό όμως θεωρώ ληστεία τα 3850 που ζητάνε όταν με 1200 ευρώ κάτω μπορείς να πάρεις ένα καινούριο 06 μοντέλο cbr 125 που λίγο πολύ θα κάνει τα ίδια πράγματα.
Δεν είμαι κάτοχος cbr 125 αλλά ενός ybr 125 το οποίο σιγά σιγά αλλάζω. Το έχω όμως δει και σε ταξιδάκι που κάναμε με 2 ybr και ένα cbr άκι, διατηρούσε χαλαρά τα 100-110 χλμ/ ώρα ενώ εμείς βρισκόμασταν στα 100 και 1500 στροφές πάνω και είχε καλύτερη προστασία από τον αέρα.
Μην είστε υπερβολικοί και ρατσιστές με τα μικρά μηχανάκια. Ο ρόλος τους δεν είναι να βάλουν φωτιά κάτω. Ο ρόλος της ύπαρξης τους είναι να δώσεις σε έναν πιτσιρικά την ευκαιρία να μάθει με μία μοτοσυκλέτα χωρίς να κάνεις παραχωρήσεις ούτε στην ποιότητα ούτε στην ασφάλεια ούτε στο στυλ γιατί και αυτό στην τελική μετράει για έναν 18 χρονο.
αυτά.. :beer: :wave2:
Τώρα είδα ότι το έχεις ήδη αγοράσει.. :wacko:
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ, ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΞΑΡΤΗΣΗ και πολλά πολλά χιλιόμετρα να έχετε και εσύ και το παιδί που τα έχετε.. :beer:
Εξαιρετικός! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ epp. Το έβαλες σε μια σωστή βάση. Ναι η αλήθεια είναι πως θέλω να συνηθίσω τον συμπλέκτη και μετά προχωράμε προς τα μεγάλα. Προτιμώ να μάθω να καβαλάω και μετά να κουμαντάρω και τα μεγάλα, παρά να πάρω κάτι για τη μόστρα και να μην ξέρω πώς να το πάω! Δε δικαιολογώ την απόφασή μου και πραγματικά, δε θεωρώ το συγκεκριμένο μηχανάκι τόσο ψόφιο, όσο το έχουν περιγράψει πολλοί. Οι περισσότεροι.
Καλές βόλτες.
Φοίβη -
L.omerta
26/03/2009, 01:08
παντώς εγω νομίζω οτι ενα μικρο εντουράκι ειναι(δώστε βάση στην υπερβολική υπερβολή) πάρα πολύ καλυτερο σχολείο απο τα μικρά "στριτακια¨που στην ουσία είναι παπιά με συμπλέκτη. Αλλα τεσπα είναι ατέλειωτη η κουβέντα και δε βγάζει πουθενά-προσωπικά γούστα ειναι αυτα.:winka:
καλές βόλτες.:beer:
δε θεωρώ το συγκεκριμένο μηχανάκι τόσο ψόφιο
Αφενός για τα κυβικά του δεν είναι.. αφετέρου.. σε σύγκριση με το dax είναι αεροπλάνο :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από L.omerta
που στην ουσία είναι παπιά με συμπλέκτη
φτου και από την αρχή :lol: ρε τον θεό σας δεν έχετε.. μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί είναι παπιά με συμπλέκτη? σε τι ακριβώς από τα παραπάνω που έγραψα μοιάζουν?
(Για το εντουράκι συμφωνώ πως είναι καλή επιλογή. Το τιμόνι κόβει περισσότερο, καβαλάει αν τύχει κανα πεζοδρόμιο, έχει άνετες αναρτήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ένα στρεετάκι δεν είναι καλό σχολείο..)
Μάλλον πρέπει να σας θυμήσω, guys, ότι είμαι κοντούλα. Δηλαδή, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις 1,63 συν του ότι δε γουστάρει τα enduro με τίποτα. Να σας κουφάνω; Το δικό μου CBRάκι έχει... clip on.
road spirit
26/03/2009, 11:44
Να σας κουφάνω; Το δικό μου CBRάκι έχει... clip on. δε θέλω να το πάρεις πολύ βαριά, αλλά όλα τα cbr-άκια clipon έχουν :lol:
GiannisBlessed
26/03/2009, 11:49
"
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
δε θέλω να το πάρεις πολύ βαριά, αλλά όλα τα cbr-άκια clipon έχουν :lol: "
:lol: :rotflmao: :lol:
oops. μισό να δείρω τον άντρα που μου τα 'πε λάθος κι έρχομαι! Ok σκάω.
ε όχι και δάκρυα, όχι και δάκρυα. Υπερβάλλεις!
Μην ακους κανέναν...Μαθε σε αυτό και αργότερα πήγαινε σε πιο μεγάλη κατηγορία......Μια χαρά μηχανάκι είναι για την κατηγορία του και πολύ καλό σχολείο για κάποιον που είναι αρχάριος.....Εμένα με έχει βοηθήσει καλά και να στρίβω και να κινούμαι σταθερά στον δρόμο. Μόλις αποκτήσω τέτοια εμπειρία που να μην με ικανοποιεί πια θα περάσω σε πιο μεγάλη κατηγορία.Θεωρώ χαζομάρα ένας αρχάριος να πάει κατευθείαν σε 250 ή και σε μεγαλύτερα κυβικά χωρίς να ξέρει τι εστί μηχανή γιατί μια θα πέσει την αλλη θα αναγκαστεί να φρενάρει απότομα και αυτά με μεγάλη μηχανή και χωρίς εμπειρία ειναι επικίνδυνα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από elef
Μην ακους κανέναν...Μαθε σε αυτό και αργότερα πήγαινε σε πιο μεγάλη κατηγορία......Μια χαρά μηχανάκι είναι για την κατηγορία του και πολύ καλό σχολείο για κάποιον που είναι αρχάριος.....Εμένα με έχει βοηθήσει καλά και να στρίβω και να κινούμαι σταθερά στον δρόμο. Μόλις αποκτήσω τέτοια εμπειρία που να μην με ικανοποιεί πια θα περάσω σε πιο μεγάλη κατηγορία.Θεωρώ χαζομάρα ένας αρχάριος να πάει κατευθείαν σε 250 ή και σε μεγαλύτερα κυβικά χωρίς να ξέρει τι εστί μηχανή γιατί μια θα πέσει την αλλη θα αναγκαστεί να φρενάρει απότομα και αυτά με μεγάλη μηχανή και χωρίς εμπειρία ειναι επικίνδυνα.
Να συμπληρώσω ότι, αν η χρήση που θέλει να κάνει κάποιος ακόμα και πιο έμπειρος, είναι commuting εντός πόλης και λίγο εξω δεν βλέπω λόγο να το αλλάξει και να πληρώνει 4 φορές περισσότερο σε service, βενζίνη, λάστιχα και ένα σωρό άλλα πράγματα..
Το cbf 250 είναι και αυτό ιδανικό για έναν αρχάριο αναβάτη όμως ποιος αρχάριος θα δώσει 4.000 για αερόψυκτο μονοκύλινδρο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Το cbf 250 είναι και αυτό ιδανικό για έναν αρχάριο αναβάτη όμως ποιος αρχάριος θα δώσει 4.000 για αερόψυκτο μονοκύλινδρο?
ΕΓΩ :lol:
Με το 250αρι εχω κανε αρκετες φορες 300-320 χιλιομετρα αυθημερον για καφεδακι παντως.
Οταν δε του εβαλα και ζελατινα μπροστα εγινε ακομα καλυτερο
SnakeMJK
26/03/2009, 13:54
Κ εγώ! Μεγάλο σχολείο το cbfάκι... Και σίγουρα δεν το λες παπί με συμπλέκτη.
Κανένα μοτοσυκλετάκι δεν λες παπί με συμπλέκτη.. δεν μου αρέσει καθόλου να το ακούω.. Καλά κάνατε μάγκες.. :winka: Ο προβληματισμός μου είναι ποιος 18 χρονος μπορεί να δώσει 4.000 ευρώ ξέροντας ότι σε 2 χρόνια περίπου θα το αλλάξει χάνοντας πολλά χρήματα :winka: Κατά τα άλλα το cbf είναι ένα ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ό μηχανάκι..
Sorry που πετάγομαι, γιατί βλέπω ότι η κουβέντα έχει ξεφύγει, αλλά δε σας είπα και το άλλο: το CBRάκι μου έχει και την εξάτμιση δεξιά και δύο πατηράκια. Ή μήπως είναι τέσσερα. μπδδδδδ
Καλό βράδυ παίδες. :nono:
..το CBRάκι μου έχει και την εξάτμιση δεξιά..
Ελλατωματικο μοντελο σου δωσανε :wacko:
..και δύο πατηράκια. Ή μήπως είναι τέσσερα..
τεσσερα ειναι αλλα και δυο καμια φορα :wacko:
:D :smokin: :lol:
johnny cbrr
28/03/2009, 12:34
re si bale mia fotografia na doume pws einai to cbraki sou kai egw exw cbraki alla den borw na fantastw pws einai me exatmish apo arhstera !! des to dhko mou edw kai pais mou an sou araisei !!!
http://www.bikepics.com/members/cbr125rjohnny/06cbr125/
johnny cbrr
28/03/2009, 12:36
opa sorry που εγγραψα στα γκρινκλις παλυ !!!! πσ και συγγνωμη για τα ορτογραφικα μου λαθοι 111!!!!!
Johnny, το CBRάκι μου είναι... ακριβώς σαν το δικό σου. Μόνο πιο ωραίο!!! Μην τσιμπάς. Δεξιά είναι η εξάτμιση είπαμε.
Υ.Γ. Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί δεν το έχεις φωτογραφήσει από πίσω. Σε νιώθω. Τι λάθος κι αυτό από τη Honda.
Υ.Γ. Καταλαβαίνω απόλυτα γιατί δεν το έχεις φωτογραφήσει από πίσω. Σε νιώθω. Τι λάθος κι αυτό από τη Honda.
Τι λάθος ρε παιδιά? Μια χαρά είναι.. λίγο πιο φαρδύ ελαστικό να είχε.. :winka:
Right... :bawl:
ρε σοβαρά τώρα.. μια χαρά είναι.. τι έχει? :lol: μου φαίνεται εμένα ωραίο που δεν έχω cbr?
εμένα μου αρέσει και μου ταιριάζει. αλλιώς δε θα το αγόραζα. Αλλά το κωλαράκι του, ε, έχει ψεγάδια. Καλό βράδυ...
johnny cbrr
29/03/2009, 02:34
κειτα ενταξεο οτιεχει μικρο κολο κΑΙΜΙΚΡΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΕΝ ΤΑ ΤΟΥ ΠΗΓΕΝΕ 1 ΚΑΙ 2 ΔΕΝ ΤΑ ΤΟΘΕΚΩΒΕ ΤΑΧΙΧΗΤΑ ΡΕ ΣΙ 3 ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΤ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΙΠΠΟΝΙΑ ΝΑ ΠΟΘΜΕ ΟΤΙ ΔΝΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ 4 ΑΝ ΕΒΑΖΕ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΤΑ ΒΑΡΕΝΕ ΤΟ ΜΙΧΑΝΑΚΙ ΤΑ ΕΚΟΒΕ ΤΑΧΙΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΕΝΕ ΚΑΤΟΛΟΥ ΜΑΚΑΤΟΛΟΥ !!!! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!!! ΠΣ ΤΟΘ ΕΧς ΑΛΛΑΧΕΙ ΖΑΝΤΕΣ ΜΕ ΜΑΓΝΙΣΙΟΘ ΚΑΙ ΦΑΡΔΗΤΕΡΕΣ ΜΕ ΒΡΩΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΟ 110 ΚΑΙ ΠΕΙΣΩ 130 ΣΛΙΚΑΔΟΥΡΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΦΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΜΠΕΝΕΙ ΤΑΠΑ
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Με πέθανες αδερφε!!!!!!!!
johnny cbrr
29/03/2009, 13:36
γιατι αγωρηνα μου?? για της ζαντες ???
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Με πέθανες αδερφε!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
... και κάπου εδώ με έχασες !!!
:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:
fonzareli
20/04/2009, 18:34
Παιδιά μήπως ξέρετε που κατασκευάζεται το YZF-R125 μιάς και είδα ότι αρκετοί το αναφέρατε;
alcapone09
17/05/2009, 12:29
demon Geia soy..:wave2:
exw to cbr tou 04.. htan apo ta prwta pou kykloforhsan, kai douleva 2 kalokairia gia na to plirwsw..(giati den hthela papi).. Loipon, to mhxanaki 5 xronia ektos apo ta klassika service tou den exei vgalei tipota.. taksidaki mexri 2wro pou exw paei to andexei k ap oti lene ta paidia sto forum kai parapanw..
fandazomai mexri twra tha exeis dei poso voliko einai sthn polh.
An tou kaneis ta stoixeiwdh sevice to mhxanaki einai kati parapanw apo skyli..
egw to mono provlima pou andimetwpisa htan me tis bataries..
eixa valei mia moufa systhma gia na pairnei bros me immobilizer(poly mourh :p) kai mou tis teleiwne grigora (mallon kati vraxykyklwne).. alla otan megalwsa kai sovareuthka to evgala (:bawl: :bigcry: :bawl: ) kai twra einai ola normal..
Kales voltes me to cbr soy.. kai propandwn prosektika.
Σ'ευχαριστώ πολύ-πολύ Al!!! Με σένα, ολόκληρο Capone, πρέπει να προσέχουμε και τι λέμε. Ναι, όμορφο είναι και βολικό. Σ'ευχαριστώ για τα tips. Καλές βόλτες.
johnny cbrr
18/05/2009, 11:56
μαμαει to cbraki φαντασου εγω που το εχω φτιαχει αντεχει 2ωρο σηνεχεια !!!! δεσ !!!http://www.bikepics.com/members/cbr125rjohnny/
Και Μιλάνο ο δικός σου! Τι λες? Σε ασημί?! Και πότε με το καλό σκέφτεσαι αναβάθμιση; Και τι θα είναι το επόμενο?!
johnny cbrr
19/05/2009, 10:14
oxi paizoyme!!
θελω να αλλαξω λαστιχα στο cbrακι μου...τωρα φοραει ακομα τα μαμα....καμμια ιδεα τι να του βαλω???
θελω να αλλαξω λαστιχα στο cbrακι μου...τωρα φοραει ακομα τα μαμα....καμμια ιδεα τι να του βαλω???
Στο ybr 125 είχα τα michelin pilot sporty.. Νυστάζω για να κάτσω να γράψω ένα σεντόνι για το πόσο καλό λάστιχο αποδείχτηκε.. με κλειστά μάτια.. :winka:
CBRakias-RR
30/09/2011, 23:51
Στο ybr 125 είχα τα michelin pilot sporty.. Νυστάζω για να κάτσω να γράψω ένα σεντόνι για το πόσο καλό λάστιχο αποδείχτηκε.. με κλειστά μάτια.. :winka:
+1
αυτα εχω και μπορω να πω ,πως ειναι αψογα!!
και απο διαστασεις?? τις εργοστασιασκες η μεγαλυτερες?
και απο διαστασεις?? τις εργοστασιασκες η μεγαλυτερες?
εργοστασιακές... ο λαστιχάς δεν ήθελε στο συγκεκριμένο ελαστικό να μου βάλει μεγαλύτερες.. μου εξήγησε το λόγο αλλά δεν θυμάμαι.. όχι ότι είχα πολυκαταλάβει..
να ξέρεις ότι έχουν τριγωνική κορώνα και στρίβουν πολύ καλά.. :winka:
CBRakias-RR
01/10/2011, 13:48
απο διαστασεις 1 νουμερο εμπρος-πισω μεγαλυτερο..
alcapone09
01/10/2011, 13:52
+1 Τα είχα στο Cbr 125 και είναι τέλεια.. Η michellin τα βγάζει 1 νουμερο πιο φαρδιά και τα προτείνει ειδικά για το συγκεκριμενο μηχανάκι. Αλλα να περιμένεις να κοπεί ελαφρώς το βήμα της μηχανης και αν ασ πούμε έβλεπες τελική 135-140 τωρα θα έχεις 125-130. Αλλά η αίσθηση που έχουν στις στροφές είναι όλα τα λεφτα.. Πολύ καλό λάστιχο. Σε σχέση με τα μαμα που είναι άθλια θα πάθεις πλάκα.:wave2:
Και ποσο πανε αυτα βρε παλικαρια???
killbill
10/10/2011, 14:34
Βάλε τα Bridzestone BT-39SS και θα με θυμιθείς, βέβαια είναι λίγο ακριβά, αλλά τα λεφτά τους τα αξιζουν.
Σου εμπνέουν μεγάλη σιγουριά και εχουν βγεί για το CBR aki.
Εγώ τα είχα στο δικό μου και έιχα πάθει πλάκα!
PetranGR
10/10/2011, 14:39
@ elef έχω τα michelin pilot sporty είναι απλά άψοξα ζεσταίνονται γρήγορα κα μπορείς να το κρατήσεις μια χαρά σε στροφή είναι αρκετά αξιοπιστα,και για βροχη μια χαρά επίσης.
όσο για τελικές μην σε ενδιαφέρει τόσο γιατί πολύ απλά είναι CBRαράκι .
Εγώ έβαλα 52 ευρώ μπροστά 65 ευρώ πίσω. Χωρίς περαστικά καθώς είναι γνωστοί μου .
απο τότε που τα έβαλα είμαι υπερ-ευχαριστημένος είναι το καλύτερο λάστιχο για CBRαράκι .
(Είχα Pirelli & Bridgestone, μεγάλη διαφορά τα Michelin ) ...
εάν θες να σου βάλω και φώτο να δείς τα λάστιχα και την τριβή τους ,απο το πλάγιασμα πως είναι ...
σε θέλει με λίγα λογια το λάστιχο και σε κρατάει :)
αν εχεις καμμια φωτο βαλε να τα δω. Σε τι διαστασεις τα εβαλες?
CBRakias-RR
17/06/2012, 19:32
παιδια ενας φιλος χρειαζεται βοηθεια..
εβαλε φιλτρο της ΚΝ κ αλλη εξατμιση και ψαχνει απεγνωσμενα να αλλαξει το ζιγκλερ ωστε να εμπλουτιστει το μειγμα..
μηπως μπορειτε να προτεινετε ποιο νουμερο να βαλει και αν υπαρχει καποιο online καταστημα να βρει,καθως στην περιοχη οπου βρισκεται(βολος)δεν μπορει να βρει κατι...
σας ευχαριστω για καθε βοηθεια..:wave2: