PDA

View Full Version : Τωρα που η κουκουλα ποινικοποιηθηκε...

SVX
18/03/2009, 00:10
....τι να τις κανουμε τις Balaklaves Οεοοοο....?

παιζει να εχουμε συντροφους μηχανοβιους για προσωρινη κρατηση? :rolleyes:

...η παιζει οι αναρχικοι να αφησουν τις κουκουλες και να βλεπουμε να τα σπανε με Arai και SHoei σε απευθειας μεταδοση?

BlackAdder
18/03/2009, 03:38
Δεν ποινικοποιήθηκε η κουκούλα...

Αν σπάσεις κάτι το οποίο δεν σου ανήκει, και φοράς και κουκούλα, πας για κακούργημα δηλαδή σου επιβάλεται αυστηρότερη ποινή.

ermiss
18/03/2009, 03:40
Και τα κράνη θα είναι παράνομα, αλλοίωση χαρακτηριστικών προσώπου :D

Θα σε πετάει κάτω ο άλλος στο δρόμο με το κουτί, θα μανουριάζεις, θα καβγαδίζεις και θα σε τραβάνε στο τμήμα με το αντιτρομοκρατικό .....

Cpt. Haddock
18/03/2009, 04:59
Όπως έγραψε ο συνάδελφος παραπάνω. Δεν ποινικοποιήθηκε η χρήση κουκούλας, απλα η τέλεση αδικημάτων με αλλοίωση χαρακτηριστικών επιφέρει επιπλέον ποινή.

Να διαβάζετε σωστά αυτά που γράφονται και να μην κάνετε δημοσιογραφία πρωινου καφέ...

Cpt. Haddock
18/03/2009, 05:27
Να διευκρινίσω εδώ οτι θεωρώ το μέτρο τελείως ηλίθιο και καμωμένο κατω απο την πίεση του πολιτικού κόστους.

Το ποινικό μας σύστημα είναι επαρκές σε ότι αφορα την καταδίκη για φθορά ξένης περιουσίας. Προϋπόθεση βέβαια είναι η σύλληψη - όχι απλά προσαγωγή, τεκμηρίωση αδικημάτων, παραπομπή σε δίκη και, τέλος, καταδίκη.

Εμείς πάσχουμε σε όλες τις βαθμίδες, η αστυνομία αδυνατεί να κάνει συλλήψεις, κάνει πορσαγωγές απο τις οποίες σπάνια τεκμηριώνεται η τέλεση αδικημάτων και όοοοοταν και αν οριστεί η δικάσιμος, καλείται ο αστυνομικός 6-10 μήνες μετα να αποφανθεί εεάν θυμάται οτι το συγκεκριμένο πρόσωπο που βλέπει στο εδώλιο είχε στα χέρια του μια μολότωφ ενα βράδυ πριν τόσο καιρό...

Μύλος, πάσχουμε στην πρόληψη και αντ' αυτού διπλασιάζουμε τη δοσολογία του παυσίπονου για προσωρινή ανακούφιση.

Κανένας δεν ασχολείται με το πραγματικό πρόβλημα που είναι ΤΙ και ΠΟΙΟΣ όπλισε αυτούς τους 50 παπάρες που τα έκαναν λαμπόγυαλο. Διότι αυτοί ειναι πιόνια...

alximistis
18/03/2009, 05:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Να διευκρινίσω εδώ οτι θεωρώ το μέτρο τελείως ηλίθιο και καμωμένο κατω απο την πίεση του πολιτικού κόστους.

Το ποινικό μας σύστημα είναι επαρκές σε ότι αφορα την καταδίκη για φθορά ξένης περιουσίας. Προϋπόθεση βέβαια είναι η σύλληψη - όχι απλά προσαγωγή, τεκμηρίωση αδικημάτων, παραπομπή σε δίκη και, τέλος, καταδίκη.

Εμείς πάσχουμε σε όλες τις βαθμίδες, η αστυνομία αδυνατεί να κάνει συλλήψεις, κάνει πορσαγωγές απο τις οποίες σπάνια τεκμηριώνεται η τέλεση αδικημάτων και όοοοοταν και αν οριστεί η δικάσιμος, καλείται ο αστυνομικός 6-10 μήνες μετα να αποφανθεί εεάν θυμάται οτι το συγκεκριμένο πρόσωπο που βλέπει στο εδώλιο είχε στα χέρια του μια μολότωφ ενα βράδυ πριν τόσο καιρό...

Μύλος, πάσχουμε στην πρόληψη και αντ' αυτού διπλασιάζουμε τη δοσολογία του παυσίπονου για προσωρινή ανακούφιση.

Κανένας δεν ασχολείται με το πραγματικό πρόβλημα που είναι ΤΙ και ΠΟΙΟΣ όπλισε αυτούς τους 50 παπάρες που τα έκαναν λαμπόγυαλο. Διότι αυτοί ειναι πιόνια...

Τι λες ρε Ηλία γιατί το σκέφτηκες αυτό; Ηλίθιο;;;; Απαπαπαπαπαπα μα πρόκειται για το επιστέγασμα της εξυπνάδας! :D
ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ είναι!!!!! :lol: :lol:
Από πλευράς πρακτικής θα αποτύχει οικτρά. Αλλά για μένα το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το χειρότερο όλων είναι ότι υιοθετήθηκε μία πρακτική η οποία από όσο ξέρω δεν υπάρχει πουθενά αλλού αν ξέρει κάποιος κάτι με διορθώνει και επίσης θυμίζει Ελλάδα του 20 και του 30. Εμείς ως κοινωνία το αποφασίσαμε αυτό ξεχνώντας ότι ζούμε στην ΕΕ και ότι έχουμε 2009!!!! Με ποια "αιτία"; Μα απλό. Εξαιτίας της δράσης κάποιων ανώριμων, προβληματικών και δεν ξέρω γω τι άλλο πλασμάτων.
Εν ολίγοις για να μην σας κουράζω είπαμε ως κοινωνία:
Είμαστε ανίκανοι να κάνουμε ζάφτι τη μειοψηφία αυτή είμαστε ανίκανοι να τους ελέγξουμε. Γι αυτό ανασύρουμε την πρακτική του 20 και εφαρμόζουμε αυτό το εντελώς γελείο μέτρο ΑΝ εφαρμοστεί που μας κάνει να μοιάζουμε πιο πολύ χώρα της μέσης ανατολής σε εμφύλιο.
Και βέβαια εξυπηρετούμε και την "σκληρή" πτέρυγα της κοινωνίας (λέγε με ακροδεξιά κατάλοιπα) οι οποίοι θέλουν πως και πως να δούνε να γίνεται κάτι. Ότι μα ότι να ναι... :(

spyro
18/03/2009, 05:43

Όλως περιέργως ...... :dizzy: .... θα συμφωνήσω μαζί σου

super_toto
18/03/2009, 05:53
Απλά είναι τα πράγματα. Για άλλη μια φορά σπασμοδικές κινήσεις για επικοινωνιακούς λόγους. Έτσι για να λέμε ότι ασχολούμαστε με τα προβλήματα και προτείνουμε λύσεις.

Η ανικανότητα της κυβέρνησης ή αν θέλετε του κράτους σε όλο της το μεγαλείο.
Ποινικοποίηση της κουκούλας και επιχειρηση το μεγάλο παπί τα νέα επιτευγματα της ανθρώπινης ευφυίας.

Φοβερό το σχόλειο του Πιτσιρίκου εδώ (http://pitsirikos.blogspot.com/2009/03/blog-post_18.html)

Το επόμενο μέτρο της κυβέρνησης για την υπογεννητικότητα θα είναι η ποινικοποίηση της καπότας.

Ρε που έχουμε μπλέξει....να μην γεννηθώ σε καμιά πολιτισμένη χώρα π.χ. Αγκόλα....:D

Gandalf dr685sm
18/03/2009, 06:22
συμφωνώ οτι το μέτρο είναι ηλίθιο μιας και το μόνο που αρκεί είναι να δούμε τις αιτίες που δημιουργούν το πρόβλημα και οτι εναπομένει απο αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με εφαρμογή των υπάρχοντων νόμων.

alxmistis..."αδιάβαστος" φίλε μου...χεχεχε

αλλά για μένα το ζήτημα δεν είναι αυτό. Το χειρότερο όλων είναι ότι υιοθετήθηκε μία πρακτική η οποία από όσο ξέρω δεν υπάρχει πουθενά αλλού αν ξέρει κάποιος κάτι με διορθώνει και επίσης θυμίζει Ελλάδα του 20 και του 30.

Το μέτρο για τις κουκούλες απο εγκληματίες εν ώρα τέλεσης ποινικώς κολάσιμης πράξης, ισχύει σε Γαλλία , Γερμανία, UK σήμερα. Δεν είναι κάτι καινούριο , αλλά σίγουρα δεν είναι εκείνο που θα δώσει και την λύση στο πρόβλημα της Ελλάδος.

Gandalf

road spirit
18/03/2009, 06:34
σήμερα το πρωί, έξω απο το σπίτι μου έχω βάλει μπροστά το μηχανάκι και ενώ βάζω τη μπαλακλάβα ακούω ενα "ψιτ, έιιι" ... ένας τύπος, 50άρης, με κοιτάζει και μου κάνει νόημα δείχνοντας τη μπαλακλάβα, ότι και καλά θα με πάνε μέσα...

του έριξα ένα πολύ παγερό, αδιάφορο και (ναι, ναι) απειλητικό :lol: βλέμμα, γύρισα απο την άλλη, κράνος και αντίο...

πραγματικά, δεν ήξερα αν ήταν για γέλια ή για κλάμματα το σκηνικό.... ή και τα δυο...

ΓΤΠΚ

να ετοιμαστείτε να ακούσετε και άλλες τέτοιες ιστορίες απο συναδέλφους αλήτες μηχανόβιους

:smokin: :smokin:

sergiosm
18/03/2009, 06:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
σήμερα το πρωί, έξω απο το σπίτι μου έχω βάλει μπροστά το μηχανάκι και ενώ βάζω τη μπαλακλάβα ακούω ενα "ψιτ, έιιι" ... ένας τύπος, 50άρης, με κοιτάζει και μου κάνει νόημα δείχνοντας τη μπαλακλάβα, ότι και καλά θα με πάνε μέσα...

του έριξα ένα πολύ παγερό, αδιάφορο και (ναι, ναι) απειλητικό :lol: βλέμμα, γύρισα απο την άλλη, κράνος και αντίο...

πραγματικά, δεν ήξερα αν ήταν για γέλια ή για κλάμματα το σκηνικό.... ή και τα δυο...

ΓΤΠΚ

να ετοιμαστείτε να ακούσετε και άλλες τέτοιες ιστορίες απο συναδέλφους αλήτες μηχανόβιους

αυτο το περιστατικό απλά επιβεβαιώνει τα περί δημοσιογραφίας πρωινού καφέ ...

:sad:

sergiosm
18/03/2009, 06:45

και όλα αυτά σε επίπεδο πλημμελήματος που οι δικαστές είναι πιο εύκολοι στο να επιβάλουν ποινή δεδομένης και της, στις περισσότερες φορές, σχετικά μικρής ποινής.

Άντε τώρα να αποφασίσουν και για κακούργημα που 99 στα 100 πας μέσα.

Το πρόβλημα όμως με το νέο νόμο είναι άλλο. Δεδομένου ότι μιλάμε για κακούργημα: ετοιμαστείτε για τρελή προφυλάκιση

MikeG
18/03/2009, 06:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

ΓΤΠΚ

Οι νόμοι μπορεί να γράφονται, να ψηφίζονται και να είναι συγκεκριμένοι. Άλλο ότι δεν εφαρμόζονται.

Όμως παράλληλα υπάρχουν και άλλοι "παράπλευροι" στόχοι, οι οποίοι επιτυγχάνονται σιγά σιγά. Οι ίδιοι οι πολίτες αυτής της χώρας επιβάλλουν μια "χούντα" στον εαυτό τους, ώστε να προστατευούν καλύτερα. Αλήθεια, από ποιον??:confused: :confused:

http://www.tvxs.gr/v7499

Cpt. Haddock
18/03/2009, 06:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
αυτο το περιστατικό απλά επιβεβαιώνει τα περί δημοσιογραφίας πρωινού καφέ ...

:sad:

+1050

Oι σημερινοι τίτλοι των εφημερίδων λένε "ποινικοποιηση της κουκούλας", οπότε ο άσχετος κόσμος αυτό καταλαβαίνει.

Ποινικοποίηση θα ήταν εαν βάζαμε τη γερμανική διάταξη (στην ουσία ιδιώνυμο αδίκημα), αλλα δεν έγινε κάτι τέτοιο (ακόμα τουλάχιστον...)

Απο την άλλη βέβαια πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να καταλάβουμε οτι κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν κυκλοφορεί με κουκούλα ή καλ(τ)σόν στο κεφάλι του...

zephyr1
18/03/2009, 07:06
Λες και τηρηται στο Ελλαντα ο νομος κατα γραμμα.

Καλα ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι αμα περπατας αμεριμνος και επειδη κρυωνει ο σβερκος σου, μπορει να βαλεις την κουκουλα σου και χωρις να το καταλαβεις να σε εχουν μποζουριασει για εξακριβωση.:eek:

Ορισμενοι εχουν μια ταση να δικαιολογουν της μαλακιες της καθε κυβερνησης.:nono:

Zid
18/03/2009, 07:17
Kαλά.... οι κουκούλες ....(είναι ανέκδοτο)

Τα 300 παπιά που παράγγειλαν και άφησαν να σαπίσουν.... επειδή τελικά δεν τα χρησιμοποίησαν....??

Τώρα θα παραγγείλουν 250ρια λέει γιατί δεν χώραγαν στα παπάκια... (Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ¨ΕΜΠΟΡΑ)

ΟΤΙΝΑΝΑΙ ΛΕΜΕ! :rolleyes:

sergiosm
18/03/2009, 09:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Kαλά.... οι κουκούλες ....(είναι ανέκδοτο)

Τα 300 παπιά που παράγγειλαν και άφησαν να σαπίσουν.... επειδή τελικά δεν τα χρησιμοποίησαν....??

Τώρα θα παραγγείλουν 250ρια λέει γιατί δεν χώραγαν στα παπάκια... (Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ¨ΕΜΠΟΡΑ)

ΟΤΙΝΑΝΑΙ ΛΕΜΕ! :rolleyes:

πραγματικά "ΟΤΙΝΑΝΑΙ ΛΕΜΕ" γιατί αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση με το θέμα

sergiosm
18/03/2009, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Καλα ειναι δυσκολο να καταλαβεις οτι αμα περπατας αμεριμνος και επειδη κρυωνει ο σβερκος σου, μπορει να βαλεις την κουκουλα σου και χωρις να το καταλαβεις να σε εχουν μποζουριασει για εξακριβωση.

άμα βάλεις την κουκούλα σου επειδή κρυώνεις, η κουκούλα θα καλύπτει το σβέρκο σου, δηλαδή το πίσω μέρος του κεφαλιού, άρα ΔΕΝ θα κρύβει το πρόσωπό σου, άρα που είναι το πρόβλημά σου;

τότε να καταργηθεί κάθε διάταξη νόμου, επειδή υπάρχει κίνδυνος παρερμηνείας...

Draculas-GR
18/03/2009, 09:56
Ημουν το σάββατο στον πειραιά για βόλτα (δεν ειχε βγει ακομα η φοβερή αυτή απόφαση..), οπότε ηρθε η ωρα και η στιγμή να επιστρέψω Καλαμάτα..
εκει λοιπόν που ήμουν στη μηχανη φοραγα μπουφαν, εσφιγγα λουρια, ανοιγα φερμουαρ κτλ.. φοραω και την κουκούλα, εκεινη τη στιγμή περναγε μια γιαγια.. και με κοιτάει παράξενα!
σκέφτομαι τωρα εγω: τωρα τι θελει αυτη? και αμέσως παιρνω χαμπάρι οτι κοιτάει την κουκούλα...
Μετάνιωσα αργότερα, που βιάστηκα να φορέσω το κράνος για να μη με κοιτανε και αλλοι περίεργα..

Την επόμενη φορα που θα ερθω, θα φορέσω πρώτη πρώτη την κουκουλα, και τελευταίο το κράνος.. και σε όποιον αρέσει! (όποιος και αν ειναι αυτός..)

:beer: :beer:

Daemon
18/03/2009, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Draculas-GR
...

Την επόμενη φορα που θα ερθω, θα φορέσω πρώτη πρώτη την κουκουλα, και τελευταίο το κράνος.. και σε όποιον αρέσει! (όποιος και αν ειναι αυτός..)

:beer: :beer:

Νομιζω θα εχεις προβλημα αμα το κανεις αναποδα.. :look:

Cpt. Haddock
18/03/2009, 09:58

και τι θα καταφέρεις;

(πλην του να σε στραβοκοιτάξει κανένας παππούς ώστε να έχεις κατι να γράψεις εδώ;)

:wave2:

sergiosm
18/03/2009, 10:07
φοραω και την κουκούλα, εκεινη τη στιγμή περναγε μια γιαγια.. και με κοιτάει παράξενα!
σκέφτομαι τωρα εγω: τωρα τι θελει αυτη? και αμέσως παιρνω χαμπάρι οτι κοιτάει την κουκούλα...

Δηλαδή τώρα η γιαγιά σε κοίταξε παράξενα επειδή λένε να ψηφιστεί νόμος για την κουκούλα;;
πολύ ενημερωμένη η γιαγιά;;

Είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε κοιτούσε με τον ίδιο τρόπο προχθές;; ή πριν μία εβδομάδα ας πούμε;;

Draculas-GR
18/03/2009, 10:21
οχι ρε σεις, απλα το αναφερω επειδή μου εκανε εντύπωση, πουθενα αλλου δεν εχω προσεξει να με κοιτανε με στυλ "τωρα αυτος για ληστεια παει?"
επίσης αναφέρω οτι το σάββατο δεν ειχε ψηφιστεί ή ακουστει κατι για το νομο της κουκούλας.. (τουλάχιστον εγω δεν ηξερα..)
Το ειπα γιατι νομίζω οτι μονο στην αθήνα θα μπορούσε να συμβει κατι τέτοιο.. (και πολύ πριν το συγκεκριμενο νομο) υπαρχει γενικώς μια φοβία με τις κουκούλες..

Deamon ελεος ρε.. :rotflmao: :rotflmao: εννοω οτι θα φορεσω τη κουκούλα, μετά το μπουφαν, τα γάντια, θα καθαρισω τη ζελατινα.. και σε κανα 10λεπτο το κρανος..
και αν κοιταξει και κανεις, μη φοβαστε δεν θα το κανω παλι θεμα.. απλά θα του ζητησω τα λεφτά του..!

:beer: :rotflmao:

Cpt. Haddock
18/03/2009, 10:26
οχι ρε σεις, απλα το αναφερω επειδή μου εκανε εντύπωση, πουθενα αλλου δεν εχω προσεξει να με κοιτανε με στυλ "τωρα αυτος για ληστεια παει?"

δοκίμασε να μπεις σε τράπεζα με το κράνος :lol:

SVX
18/03/2009, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από BlackAdder
Δεν ποινικοποιήθηκε η κουκούλα...
Αν σπάσεις κάτι το οποίο δεν σου ανήκει, και φοράς και κουκούλα , πας για κακούργημα δηλαδή σου επιβάλεται αυστηρότερη ποινή.

....Ωχ! [κι αν φας κατι που δεν σου ανηκει?!]

:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

158623

Akatanomastos
18/03/2009, 10:54
ειναι δικαιωμα του καθενα να κρυβει ο προσωπο του αν θελει(αλλο αν ειναι φυσιολογικο ή συμβαινει καποιες φορες)

εχει τυχει να μπω σε χωρο τραπεζας με κρανος που κανει αναληψη απο ΑΤΜ(επικοινωνει με το υπολοιπο καταστημα οταν αυτο δουλευει) και τρελαθηκαν οι ταμιες

σε μερικα χρονια μπορει να σε μαζευουν πριν καν μπεις, ή και να σε πυροβολουν αν πεσεις σε κανεναν μπατσο-ραμπο που και εκτος υπηρεσιας σκοτωνει κακοποιους ΑΛΛΑ και αθωους??

the who
18/03/2009, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ειναι δικαιωμα του καθενα να κρυβει ο προσωπο του αν θελει(αλλο αν ειναι φυσιολογικο ή συμβαινει καποιες φορες)

εχει τυχει να μπω σε χωρο τραπεζας με κρανος που κανει αναληψη απο ΑΤΜ(επικοινωνει με το υπολοιπο καταστημα οταν αυτο δουλευει) και τρελαθηκαν οι ταμιες

σε μερικα χρονια μπορει να σε μαζευουν πριν καν μπεις, ή και να σε πυροβολουν αν πεσεις σε κανεναν μπατσο-ραμπο που και εκτος υπηρεσιας σκοτωνει κακοποιους ΑΛΛΑ και αθωους??

Eσυ κι Βυρωνας εισαστε επιφοβοι.

158627

liakaros
18/03/2009, 18:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

Το επόμενο μέτρο της κυβέρνησης για την υπογεννητικότητα θα είναι η ποινικοποίηση της καπότας.

Ε,και η καποτα εν μερη κουκουλα θεωρειται...:lol: :lol:

makis206
18/03/2009, 18:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Ε,και η καποτα εν μερη κουκουλα θεωρειται...:lol: :lol:

Αν τ'@@ μας κρατούσαν ρόπαλα θά'χαμε πρόβλημα φιλαράκο !:smokin:

zephyr1
18/03/2009, 19:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Μην ακουσεις για καποτα εσυ :rolleyes: :lol:

makis206
18/03/2009, 19:23
Μην ακουσεις για καποτα εσυ :rolleyes: :lol:

Και να φανταστείς ότι τη στιγμή που χρειάζεται πραγματικά κάνω τον κινέζο Πάνο !:lol:

zephyr1
18/03/2009, 19:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Και να φανταστείς ότι τη στιγμή που χρειάζεται πραγματικά κάνω τον κινέζο Πάνο !:lol:

Κινεζος καwλιαρης. :rotflmao:

stvr1
19/03/2009, 02:41
Απ'ότι κατάλαβα το θέμα είναι ότι αν κάποιος παρανομήσει και έχει αλλιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τότε αν τον πιάσουν θα του επιβληθεί μεγαλήτερη ποινή.

Και ρωτάω: Αν υπερβώ το όριο ταχύτητας, κάνω μια σούζα ρε αδελφέ ή κάποια άλλη παρανομία, αλλά φοράω και κράνος (ίσως και μπαλακλάβα αν έχει κρύο) θα τιμωρηθώ πιο αυστηρά διότι δεν φαίνεται το πρόσωπό μου;;;

Κανονικά δεν πρέπει να γίνει αυτό αλλά επειδή η διατύπωση ενός νόμου πρέπει να είναι γενική ποιός μου λέει εμένα ότι δεν θα γίνει "ευρύτερη" ερμηνία του;

Με λίγα λόγια πρόκειται για μια βλακεία, που θέσπισαν στο πόδι, για να καλύψουν την ανικανότητά τους. Σου λέει θα έχουμε πιο αυστηρες ποινές και θα φοβηθούν οι "χουλιγκάνοι". Και γιατί να φοβηθούν την ποινή όταν δεν τους πιάνουν ποτέ;;

Για να μην μπούμε ξανά στην κουβέντα για το ποιοί κρύβονται πραγματικά πίσω από τις κουκούλες και ποιους οφελούν οι ενέργιές τους...

notakos600
19/03/2009, 02:54
Φοράω ένα φούτερ με κουκούλα, να φοβάμαι? :smokin:

sergiosm
19/03/2009, 04:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Και ρωτάω: Αν υπερβώ το όριο ταχύτητας, κάνω μια σούζα ρε αδελφέ ή κάποια άλλη παρανομία, αλλά φοράω και κράνος (ίσως και μπαλακλάβα αν έχει κρύο) θα τιμωρηθώ πιο αυστηρά διότι δεν φαίνεται το πρόσωπό μου;;;

τώρα ειλικρινά ρωτάς ή κάνεις πλάκα;;;

ρε μην ακούτε ό,τι μ@λ@κί@ πετά ο καθένας ...

SVX
19/03/2009, 04:43

Να διαβάζετε σωστά αυτά που γράφονται και να μην κάνετε δημοσιογραφία πρωινου καφέ...

Υπαρχει στην Ελλαδα "δημοσιογραφια" ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ του πρωινου καφε...... ?!? :alien:

:a23: :a23: :a23: ΣΟμποΛΟΣ for president :a23: :a23: :a23:

ΥΓ [ ποτε θα τους ξεριζωσω το λαρυγγι με τα δαχτυλα που δουλευω μανετα δεν ξερω..... Αγανακτηση 65% loading.......] :a66: :a47: :a66: :a47: :a66: :a47:

Μπατσοι-Κουκουλοφοροι 1-0 :lol: :bawl: http://www.youtube.com/watch?v=02usI6ubcm8&eurl=http%3A%2F%2Ftroktiko.blogspot.com%2F2009%2F03%2Fo-m.html&feature=player_embedded

Cpt. Haddock
19/03/2009, 05:17
Όταν ήμουν μικρός, ο ΣόμπολΑς με διασκέδαζε αφάνταστα

Τώρα έχει γίνει κουραστικός, εκτός απο γραφικός

Απορώ πως διάολο βγήκε πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, αλλα θα μου πεις αυτοι που τον εξέλεξαν καλύτεροι είναι;

Τέσπα, το θέμα με την κουκούλα είναι σαφές (όσο και χαζό σα νομοθέτημα), οπότε ας μην καταφεύγουμε σε κουφές παρερμηνείες με κράνη, σούζες και άλλα όμορφα...

Η κουκούλα ΔΕΝ είναι ιδιώνυμο αδίκημα, ακόμα και στη Γερμανία που είναι, δεν εφαρμόζεται ο νόμος γιατί έχει διάφορα προβλήματα

(πχ η μπούρκα εμπιπτει στον ορισμό του ιδιώνυμου; αν ναι, γιατί, εαν όχι πάλι, γιατί; και άλλα πολλά τέτοια)

Νομίζω η δήλωση του Σ. Μπάγια (προέδρου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων) για το ζήτημα, είναι το ζουμί

Σ. ΜΠΑΓΙΑΣ

«Να εφαρμοστούν οι υπάρχοντες νόμοι»

Επαρκές είναι το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο για την ποινική αντιμετώπιση των κουκουλοφόρων που προξενούν επεισόδια, τονίζει και ο πρόεδρος της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδος κ. Σωτήρης Μπάγιας (φωτογραφία),υπογραμμίζοντας ότι η πολιτεία πρέπει να δώσει μεγαλύτερη σημασία στην εφαρμογή του. «Το πρόβλημα δεν είναι το έλλειμμα νομοθετικού πλαισίου» τονίζει ο κ.Μπάγιας.Και προσθέτει: «Αντίθετα,υπάρχει επάρκεια νόμων,αλλά το πραγματικό πρόβλημα εστιάζεται στην αδυναμία εφαρμογής των νόμων που υπάρχουν».Ο πρόεδρος της Ενωσης Εισαγγελέων υπογραμμίζει ότι «το ενδιαφέρον της πολιτείας πρέπει να στραφείακριβώς στην εφαρμογή των νόμων που υπάρχουν,καθώς επίσης στην αναβάθμιση της αστυνόμευσης,ώστε να γίνει αυτή πιο ποιοτική και,κυρίως,πιο αποτελεσματική».

Και:

Είμαι από θέση αρχής αντίθετος στη λήψη ευκαιριακών και αποσπασματικών νομοθετικών μέτρων, ιδιαίτερα όταν λαμβάνονται μέσα σε κλίμα έντασης. Ο νομοθέτης όταν νομοθετεί πρέπει να είναι ήρεμος και νηφάλιος, όπως και ο δικαστής όταν δικάζει.

Πάντως τα συγκεκριμένα νομοθετικά μέτρα που εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης- από τα οποία πρωταρχικά ελλείπει το στοιχείο της νομικής ενότητας- θα συζητηθούν αναλυτικά στο Δ.Σ. της Ένωσης και θα εκφράσουμε αιτιολογημένα τις απόψεις μας επ΄ αυτών τις επόμενες ημέρες.

Απλά πράγματα

mats8282
19/03/2009, 05:20
Διαβασα πολλες φορες την λεξη βλακεια και ηλιθιοτητα.Δεν ειναι ηλιθιοι,ξερουν τι κανουν.

Εκτος λοιπον απο τον (αντι)τρομοκρατικο νομο τωρα εχουν και αλλη μια κατηγορια να φορτωσουν επι δικαιων και αδικων.Οι υπαρχουσες ποινες για οποιον συλληφθει σε σκηνικα σαν τα προσφατα,δεν μιλαμε καν για ληστειες κτλ,ηταν ετσι και αλλιως εξοντωτικες αλλα δεν εχουν συλλαβει ποτε κανεναν επ'αυτοφορο για τετοια αδικηματα οποτε δεν ειναι ουσιαστικα εφαρμοσιμες διαταξεις.

Ας πουμε οτι αυριο ξαναγινεται σε μια περιοχη αυτο που εγινε στο Κολωνακι.Τωρα θα πουνε οι αστυνομικοι παμε να τους πιασουμε γιατι θα φανε 2-10 χρονια παραπανω;Αν τους συλλαμβανανε στο Κολωνακι θα τρωγανε ετσι και αλλιως πολλα χρονια βαση του (αντι)τρομοκρατικου.Αλλα δεν το εκαναν.

Ο ορος αλλοιωση προσωπου καθως και οι περιπτωσεις που αυτο ειναι επιβαρυντικο για καποιον κατηγορουμενο ειναι πολυ γενικος,αοριστος και φυσικα δεν περιλαμβανει μονο την κουκουλα,εχει προεκτασεις παντου.Με πρωτη εφαρμογη την ποινικοποιηση των διαδηλωσεων απο την στιγμη που πεσουν χημικα και προσπαθει ο κοσμος να καλυψει τα προσωπα του μπας και γλυτωσει τον καρκινο.Ειτε ειναι στην διαδηλωση ειτε περαστικοι,ειτε κατοικοι.

Και σαν υποσημειωση θελουν να περασουν ξανα τον νομο Μεταξα για περιυβριση αρχης με ο,τι αυτο συνεπαγεται.

Δεν ειναι τυχαιο οτι δικηγορικοι συλλογοι και ενωση εισαγγελεων ταχθηκαν κατα των μετρων.Ειναι επικινδυνα δεδομενης της καταστασης που επικρατει και του φοβου για νεο κυκλο κοινωνικων εντασεων και στην Ελλαδα και στην Ευρωπη.

SVX
19/03/2009, 05:20

Η κουκούλα ΔΕΝ είναι ιδιώνυμο αδίκημα, ακόμα και στη Γερμανία που είναι, δεν εφαρμόζεται ο νόμος γιατί έχει διάφορα προβλήματα

(πχ η μπούρκα εμπιπτει στον ορισμό του ιδιώνυμου; αν ναι, γιατί, εαν όχι πάλι, γιατί; και άλλα πολλά τέτοια)

εγω εχω την αλλη απορια...!! ποσες περιπολιες θα "χρειαστουν" τις επομενες αποκριες? :rolleyes:

stvr1
19/03/2009, 05:33
τώρα ειλικρινά ρωτάς ή κάνεις πλάκα;;;

ρε μην ακούτε ό,τι μ@λ@κί@ πετά ο καθένας ...

Φυσικά κάνω πλάκα. Απλά θέλω να τονίσω την γελοιότητα της ρύθμισης...:wave2:

stvr1
19/03/2009, 05:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εγω εχω την αλλη απορια...!! ποσες περιπολιες θα "χρειαστουν" τις επομενες αποκριες? :rolleyes:

Άστα να πάνε. Αν κατέβουν και στην Πλάκα, όπου θα είναι και "οπλισμένοι" με ρόπαλα, θα γίνει σφαγή...:lol:

Cpt. Haddock
19/03/2009, 05:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX

Kαμία...

Ως τις επόμενες απόκριες θα έχει ατονήσει το μέτρο...

Εδώ, σύμφωνα με το "Βημα", δε βρίσκονται αρκετοι "Ειδικοι Φρουροι" να στελεχώσουν τις εξαγγελθείσες περιπολίες...

Τι να λέμε τώρα :rolleyes:

mats8282
19/03/2009, 05:52
ΕντοΜεΤαξι υπαρχει ηδη τετοιος νομος.

<<Η αλήθεια είναι ότι η ελληνική έννομη τάξη προβλέπει ήδη από το 1976, στον Ποινικό Κώδικα, ότι τιμωρείται βαρύτερα (με ποινή τουλάχιστον δύο αντί ενός έτους), η αντίσταση κατά της Αρχής, όταν ο συλληφθείς καλύπτει ή αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του (άρθρο 167 Π.Κ.). Η επιβαρυντική αυτή περίπτωση (που σε καμία περίπτωση δεν τόλμησε να κάνει κακούργημα το πλημμέλημα της αντίστασης) τέθηκε σε ισχύ σε μια εποχή επίσης έντονης κοινωνικής αναταραχής. Ηταν τότε που η χώρα συνταρασσόταν από σφοδρές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις (Μάιος 1976), ενάντια στον αντεργατικό νόμο 330 της κυβέρνησης Καραμανλή. Ωστόσο νομολογιακά, δεν φαίνεται να απαντάται κάποια υπόθεση που η συγκεκριμένη επιβαρυντική περίπτωση να έχει εφαρμοσθεί. >>

http://new.enet.gr/?i=news.el.home&id=27320

:rolleyes:

sergiosm
19/03/2009, 05:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
ΕντοΜεΤαξι υπαρχει ηδη τετοιος νομος.

που όμως το χαρακτηρίζει πλημμέλημα και όχι κακούργημα

υπάρχει χαοτική διαφορά ...

spyro
19/03/2009, 06:02
πάντως η ταπεινή μου άποψη ειναι οτι γινηκαμε πολλοί πια στην Αθήνα, δεν μας χωράει άλλο αυτος ο έρημος τόπος.

Ανα πάσα στιγμή μαζι με τους επισκέπτες, (επαρχία, επαγγελματικά, τουρίστες, διερχόμενους και μη μετανάστες, καταγεγραμμένοι και μη δημότες) πρέπει να είμαστε πάνω απο 6 εκατομμύρια στην Αττική.

Μέσα σε αυτήν την χαοτική κατάσταση ολοι γκρινιάζουν και τους φταίνε όλοι οι άλλοι.

Πέρσυ πήγα στο Amsterdam και μου είπαν οτι δεν χτίζουμε άλλο. Αυτό ήταν. Οτι έχουμε χτίσει χτίσαμε. Αυτά ειναι τα όρια της πόλης, αυτές ειναι οι δουλειές, αυτές ειναι οι ανάγκες για εργατικό δυναμικό κτλ. κτλ. τελος πάντων αυτά ειναι το όρια τα οποία αντέχει η πόλη αυτη, ετσι ωστε να αυτοδιαχειριστεί σωστά. Και σε περίπτωση που σκάφτεστε να έρθετε να μείνετε εδώ, σκεφτείτε το καλά. Δεν είναι εύκολο, ουτε για δουλεια ούτε για διαμονή.

Βάσει αυτού του πλαισίου μπορείς βρε αδελφέ να βγάλεις άκρη. Δηλαδή σε αυτές τις περιπτώσεις εαν μια ομάδα αγνώστου προελεύσεως αρχίζει και τα σπάει τοτε δεν στρέφεσαι ουτε κατα των Πανεπιστημίων, ουτε κατα του νομοθετικού πλαισίου, ουτε κατα συγκεκριμένων πολιτικών παρατάξεων. Στρέφεσαι κατα της Αστυνομίας που δεν τους έπιασε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Αν τώρα εξωκοινοβουλευτικοί με "δυνατό" ιδεολογικό υπόβαθρο τα σπάνε

Αν ειναι παλληκάρια που προσπαθούν να διοχετεύσουν το μίσος της ανέχειας και μιζέριας τους στις περιουσίες αλλονών

Αν ειναι κυβερνητικοί προβοκάτορες που δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας για γνωστούς λόγους

Αν είναι απόγονοι των παρακρατικών του 50 και 60 οι οποίοι δεν σταμάτησαν και ποτε να δρουν ανάμεσα μας

Αν είναι αντιπολιτευτικοί προβοκάτορες που θέλουν τον δικό τους χαμό για τους δικούς τους λόγους

Αν είναι πρώην ποδοσφαιρόφιλοι οπαδοί που δεν χορταίνουν και πολυ απο το πόσο gay εχουν γίνει τα πράγματα τον τελευταίο καιρό στα γήπεδα

……..τι σημασία εχει τελικά? ......... και γιατί να μπούμε όλοι στο τριπάκι και την παγίδα του ποιος το έκανε και γιατί το έκανε και από πού προέρχεται και ποιοι είναι οι περίεργοι σκοποί του, και παραπλεύρως να περνάμε καινούργιους πανηλίθιους νόμους……. και γιατι το αποτέλεσμα πάντα ρε αδερφέ να ειναι περισσότερος βούρδουλας μεσα απο αυτούς τους καινούργιους νόμους και κανόνες παρακολούθησης. Ελεος πια......

Ρε μπας και ειναι καιρός να πάρουμε τα βουνά? :lol:

Cpt. Haddock
19/03/2009, 06:10
Είναι όπως τα λέει ο Σπύρος.

Και αυτός είναι ένας απο τους λόγους που τα ενοίκια και γενικά το κόστος κατοικίας σε πόλεις "μικρές" σαν το Αμστερνταμ (1,000,000 κατοικοι) ειναι πολύ υψηλα. Η προσφορά χώρων ειναι πολύ περιορισμένη.

mats8282
19/03/2009, 06:11
που όμως το χαρακτηρίζει πλημμέλημα και όχι κακούργημα

υπάρχει χαοτική διαφορά ...

Δεν αντιλεγω,αλλα δεν εφαρμοστηκε ποτε για πλημμελημα ποσο μαλλον για κακουργημα....Ουτε αυτος ουτε κανενας αλλος δρακοντιος νομος,εκτος απο την προσφατη περιπτωση στην Λαρισα,που δεν ξερω τι εγινε τελικα.

ΥΓ

Στο πλαίσιο των σφοδρών αντιδράσεων για τα μέτρα, η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας συγκαλείται εκτάκτως μεθαύριο στη Θεσσαλονίκη με θέμα τη χρήση κουκούλας και την επαναφορά της περιύβισης αρχής.........

Οπως σημειώνει η Ολομέλεια, «η επαναφορά της περιύβρισης αρχής αποτελεί μια βαθύτατα αντιδημοκρατική ενέργεια, η οποία οδηγεί σε επικίνδυνες ατραπούς για την ελευθερία του Τύπου και της δημόσιας έκφρασης. Το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο είναι επαρκέστατο για την αντιμετώπιση των πλέον σοβαρών εγκλημάτων, η δε αυστηροποίηση των ποινών εξυπηρετεί επικοινωνιακούς λόγους και μόνο». Καταλήγει τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα ζήτημα κενού νόμου. Υπάρχει, όμως, προφανές πρόβλημα εφαρμογής του δικαίου. Οταν οι θεσμοί απαξιώνονται, απαξιώνεται και προσβάλλεται ο ίδιος ο πυρήνας της δημοκρατίας, που ως ενεργοί πολίτες οφείλουμε να προστατεύσουμε».

iosif
19/03/2009, 06:12
αλλοιωση χαρακτηριστικων ειναι και τα γυαλια ηλιου, ο σκουφος , το μακιγιαζ κλπ

κανουν που κανουν μια χαριτωμενια ας την κανουν ολοκληρωμενη. να τα ποινικοποιησουν ολα.

το θεμα θα σηκωνει φοβερο γελιο αλλα ειναι τοσο ηλιθιοι και κατα συνεπεια επικινδυνοι που δεν ξερω εαν μπορω να κανω χιουμορ

υγ φανταζομαι οτι αφου ενας νομος ισχυει για ολους, δεν θα φοανε κουκουλα ουτε τα εκαμ, οι ασφαλιτες και οι μπατσοι και τα ματ θα ξαναεχουν διακριτικα στη στολή τους

Να φορέσει ό,τι μπορεί για να προστατευθεί! Αυτό επιβάλλεται να συστήσουμε στο νεαρό παιδί που κατεβαίνει σε μια πορεία, όταν είναι γνωστό ότι θα αντιμετωπίσει ασύλληπτες ποσότητες χημικών που υπάγονται στις απαγορευμένες- ακόμη και στον πόλεμο- ουσίες, με άγνωστες μέχρι στιγμής συνέπειες για την υγεία του και το μέλλον του. Είναι κατάσταση ανάγκης που προβλέπεται και από τον νόμο. Ποιος είναι αυτός που έχει δικαίωμα να το εκθέσει σε τέτοιο κίνδυνο;

Όσο για την επαναφερόμενη «περιύβριση αρχής» που πριν από 15 χρόνια κατάργησε ο Γ. Κουβελάκης, αν είχε (έστω)

ρωτήσει ο υπουργός, θα διαπίστωνε ότι σωρηδόν παραπέμπονται όλοι σχεδόν οι συλλαμβανόμενοι νεαροί σε τέτοια γεγονότα για «εξύβριση» αστυνομικών και καταδικάζονται αβλεπεί με μόνη την κατάθεση του ενστόλου: ο νόμος επαρκεί για να προστατέψει τη στολή. Είναι πασίγνωστο, όμως, ότι κανείς ποτέ αστυνομικός δεν έχει δικαστεί για τις βρισιές, τις σεξιστικές χυδαιότητες, τις εξευτελιστικές χειρονομίες, όπως άλλωστε ούτε για τους ξυλοδαρμούς, τις κλωτσιές, τις κλομπιές, τους ψεκασμούς κατά πρόσωπο και όλα αυτά που υφίστανται και οι πιο ευυπόληπτοι πολίτες όταν τολμούν να συμμετέχουν σε μαζικά γεγονότα. Εκεί οι δράστες δεν έχουν ούτε όνομα ούτε διακριτικά, κι έχουν- έτσι κι αλλιώς- «το μονοπώλιο της βίας», που μπροστά του υποκλίνονται οι νόμοι και ο υπουργός. Κι ύστερα απ΄ όλα αυτά διαμαρτυρόμαστε όταν ο δρόμος απαντά με τα δικά του μέσα.

Η Ιωάννα Κούρτοβικ είναι δικηγόρος

SVX
19/03/2009, 13:50
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.... [ ο Γεωργιου θα κατεβει στις Εβραιοεκλογες να τον ψηφισω?] :rolleyes:

---> http://troktiko.blogspot.com/2009/03/blog-post_9050.html

doctor x
19/03/2009, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
πάντως η ταπεινή μου άποψη ειναι οτι γινηκαμε πολλοί πια στην Αθήνα, δεν μας χωράει άλλο αυτος ο έρημος τόπος.

Ανα πάσα στιγμή μαζι με τους επισκέπτες, (επαρχία, επαγγελματικά, τουρίστες, διερχόμενους και μη μετανάστες, καταγεγραμμένοι και μη δημότες) πρέπει να είμαστε πάνω απο 6 εκατομμύρια στην Αττική.

Μέσα σε αυτήν την χαοτική κατάσταση ολοι γκρινιάζουν και τους φταίνε όλοι οι άλλοι.

Πέρσυ πήγα στο Amsterdam και μου είπαν οτι δεν χτίζουμε άλλο. Αυτό ήταν. Οτι έχουμε χτίσει χτίσαμε. Αυτά ειναι τα όρια της πόλης, αυτές ειναι οι δουλειές, αυτές ειναι οι ανάγκες για εργατικό δυναμικό κτλ. κτλ. τελος πάντων αυτά ειναι το όρια τα οποία αντέχει η πόλη αυτη, ετσι ωστε να αυτοδιαχειριστεί σωστά. Και σε περίπτωση που σκάφτεστε να έρθετε να μείνετε εδώ, σκεφτείτε το καλά. Δεν είναι εύκολο, ουτε για δουλεια ούτε για διαμονή.

Βάσει αυτού του πλαισίου μπορείς βρε αδελφέ να βγάλεις άκρη. Δηλαδή σε αυτές τις περιπτώσεις εαν μια ομάδα αγνώστου προελεύσεως αρχίζει και τα σπάει τοτε δεν στρέφεσαι ουτε κατα των Πανεπιστημίων, ουτε κατα του νομοθετικού πλαισίου, ουτε κατα συγκεκριμένων πολιτικών παρατάξεων. Στρέφεσαι κατα της Αστυνομίας που δεν τους έπιασε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Αν τώρα εξωκοινοβουλευτικοί με "δυνατό" ιδεολογικό υπόβαθρο τα σπάνε

Αν ειναι παλληκάρια που προσπαθούν να διοχετεύσουν το μίσος της ανέχειας και μιζέριας τους στις περιουσίες αλλονών

Αν ειναι κυβερνητικοί προβοκάτορες που δημιουργούν κλίμα ανασφάλειας για γνωστούς λόγους

Αν είναι απόγονοι των παρακρατικών του 50 και 60 οι οποίοι δεν σταμάτησαν και ποτε να δρουν ανάμεσα μας

Αν είναι αντιπολιτευτικοί προβοκάτορες που θέλουν τον δικό τους χαμό για τους δικούς τους λόγους

Αν είναι πρώην ποδοσφαιρόφιλοι οπαδοί που δεν χορταίνουν και πολυ απο το πόσο gay εχουν γίνει τα πράγματα τον τελευταίο καιρό στα γήπεδα

……..τι σημασία εχει τελικά? ......... και γιατί να μπούμε όλοι στο τριπάκι και την παγίδα του ποιος το έκανε και γιατί το έκανε και από πού προέρχεται και ποιοι είναι οι περίεργοι σκοποί του, και παραπλεύρως να περνάμε καινούργιους πανηλίθιους νόμους……. και γιατι το αποτέλεσμα πάντα ρε αδερφέ να ειναι περισσότερος βούρδουλας μεσα απο αυτούς τους καινούργιους νόμους και κανόνες παρακολούθησης. Ελεος πια......

Ρε μπας και ειναι καιρός να πάρουμε τα βουνά? :lol:

sostos!
giati exo tin ediposi oti sizitame gia...prapraries ke afou xodepsoume 795632456 posts kataligoume sto siberasma oti itan...apoprosanatolismos!
(telika afto goustaroume mou fenete!)

YG.kana ...kalo vouno?????!:dizzy:

:beer: :beer: :beer: :wave2:

the who
19/03/2009, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
sostos!
giati exo tin ediposi oti sizitame gia...prapraries ke afou xodepsoume 795632456 posts kataligoume sto siberasma oti itan...apoprosanatolismos!
(telika afto goustaroume mou fenete!)

YG.kana ...kalo vouno?????!:dizzy:

:beer: :beer: :beer: :wave2:

Eνα βουναλακι για το γαυρακι

http://www.youtube.com/watch?v=zZEcNpcTwUM

mats8282
20/03/2009, 04:21
Εκτος απο το επικινδυνο της αποφασης υπαρχει και αποπροσανατολισμος σιγουρα....Νεοι κεφαλικοι φοροι σε μισθωτους-συνταξιουχους κλπ...

:winka:

158747

SVX
21/03/2009, 07:17
...Γλεντιαααααααα......

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

158859

TROOPER
21/03/2009, 09:54
με βαλανε σε εξοδα !!!!!!!!

εχω λεει πυκνα φρυδια και αλλοιωνοντε τα χαρακτηριστηκα του προσωπου μου!

κατοπιν τουτου ξεκιναω αποτριχωση με λειζερ σε αισθητικο που μου υπεδειξε η ελ (κις μαι) ας.ευτυχως τα εξοδα μου κατα 50% τα καλυπτει το ταμειο μου.

α ρε πουτανα κωστακη...! θα μας ομορφυνεις κιολας μπαγασακο ! σαν τον υπουργο παιδειας θα μας κανεις !

:sick:

castoras
21/03/2009, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
α ρε πουτανα κωστακη...! θα μας ομορφυνεις κιολας μπαγασακο ! σαν τον υπουργο παιδειας θα μας κανεις !

:sick:

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

Φαντάσου κατάλοιπα που έχει από τον πρόγονό του!!!!

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

liakaros
21/03/2009, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
[B

:sick: [/B]

Σιγα το πουσταριο κι αυτο...

zephyr1
21/03/2009, 14:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
Σιγα το πουσταριο κι αυτο...

Εγω εμαθα οτι κυκλοφορει με μουν@ρες, ειναι απ΄την πατρα και καθε βραδυ γινεται κολωτρυπιδα.:a33:

liakaros
21/03/2009, 15:00
Εγω εμαθα οτι κυκλοφορει με μουν@ρες, ειναι απ΄την πατρα και καθε βραδυ γινεται κολωτρυπιδα.:a33:

Ε δεν το ξερεις? τα καλυτερα μουνι@ οι πουστηδες τα κυκλοφορανε...