View Full Version : Νέα μηχανή --- Street --- Γνώμες
spiridaus
19/03/2009, 09:42
Καλησπέρα,
Μέχρι τώρα είχα διάφορα παπιά , πρόσφατα πήρα ένα dominator 250 δεύτερο χέρι και πλέον μου μπήκε το μικρόβιο και θέλω να εκπληρώσω το απωθημένο μου και να πάρω μια μεγαλύτερη street μηχανή.
Πάντα είχα κόλλημα με τa CB που είναι και το μόνο "μεγάλο" που έχω οδηγήσει. Προτιμώ παλιάς αισθητικής μοντέλα , στρογγυλοφάναρα, έχω διάφορα υπόψιν σε yamaha ,honda, suzuki .
Θέλω να είναι ευέλικτο , για καθημερινή χρήση(μόνο με αυτό θα μετακινούμαι) αλλά και να κάνει άνετα μεγάλα ταξίδια.
Αν είναι δυνατόν να έχει χαμηλή κατανάλωση και εννοείται να μην είναι πολύ απαιτητικό. Από 400 κυβικά και πάνω και τιμή πάνω κάτω στα 5000 (και παραπάνω,δόσεις θα βάλω έτσι και αλλιώς)
Έχετε να προτείνετε κάτι;;
--Είναι too much να πάω απο τα 250 κατευθείαν στα 1000+ κυβικά;
Ευχαριστώ
Locksmith
19/03/2009, 09:49
Κατά την άποψη μου όχι δεν είναι too much να πας στα 1000, αρκεί να μην είσαι ινδιάνος και σκοτωθείς. Καλό βέβαια θα ήταν να αποφύγεις μηχανάκια που έχουν τη φήμη ότι σκοτώνουν ή αρκετά παλιά, κυρίως για τα φρένα τους, ή την έλλειψη ιδιότητας να στρίβουν, σε γενικές γραμμές. Από κει και πέρα ότι 600-750 ή ότι 1000 πάρεις είναι πάνω κάτω τα ίδια σε ποιότητα, όλα καλά -που λένε- είναι. Καλύτερα δηλαδή να κατασταλάξεις πρώτα στο τι θες και να ρωτήσεις πιο συγκεκριμένα.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα πανέμορφο, ροπάτο, στριφτερό, αξιόπιστο και πολύ χαμηλά τιμολογημένο, SUZUKI SV1000/ SV1000 S, ή αντι για 1000, σε 650 αν δεν θέλεις τόση δύναμη..! Εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένος απ' αυτή μου την επιλογή.
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
1. να κάνει άνετα μεγάλα ταξίδια.
2. --Είναι too much να πάω απο τα 250 κατευθείαν στα 1000+ κυβικά;
1. Γυμνό και άνετα ταξίδια είναι δυο καταστάσεις που δε συνάδουν.
2. Γιατί να το κουράσουμε οι μισοί να προσπαθούμε να σε πείσουμε για τα μικρά βήματα κι οι άλλοι μισοί να λένε πως μπορείς να πάρεις ό,τι να 'ναι γιατί εκείνοι ανέβηκαν με την μία σε ΧΧ χωρίς να έχουν πέσει ποτέ (χεράδες) απλά πήγαινε απευθείας στο τζίξερ.
------------------------------------------------------------------
Σε πρώτο πλάνο τα παραπάνω.
Σε δεύτερο πλάνο, κοίτα το πολύ τίμιο bandit.
-----------------------------------------------------------------
Σε τρίτο πλάνο ο καιρός φτιάχνει. Τον επόμενο χειμώνα θα είσαι πάνω σε μηχανή ή είναι μόνο για τους εαρινούς μήνες; Μη βάλεις δόσεις για 6 μήνες δεν αξίζει.
--------------------------------------------------------------------
παπακι και 1000!!! ολα τα αλλα ειναι τζαμπα λεφτα...
spiridaus
19/03/2009, 13:50
Από τα γυμνά τότε ,ποιο είναι το πιο ταξιδιάρικο ; :)
Χειμώνα - καλοκαίρι κυκλοφορώ, δόσεις θα βάλω παραπάνω απο 6 σίγουρα.
¨Οσο για τα κυβικά δεν έχω πρόβλημα και με τα 650 μια χαρά καλυμμένος είμαι και δεν είμαι "ινδιάνος" χεχε, απλά έχω βρέι κάποια μεταχειρισμένα 1000-1300 που μου αρέσουν πολύ (π.χ. xjr) για αυτό το σκέφτομαι. Από ότι καταλαβαίνω road εσύ είσαι υπέρ των μικρών βημάτων ,ε ; Και εμένα αυτό μου φαίνεται πιο λογικό.
ΕΓΩ θα ελεγα μεχρι 750 κυβικα.... :wave2:
γιατι? γιατι να πληρωνεις τα ιδια τελη κυκλ. με ενα ΙΧ αυτοκινητο και το 1000αρι σου μεσα στην πολη να "πινει" σαν νεροφιδο την βενζινη? εκτος αν εχεις παπι στην ακρη και παρεις μεγαλο ετσι για το γαμωτο και τα ταξιδια...
600-750 ειναι οτι πρεπει για μεταβαση Also
LOCO3196
20/03/2009, 19:28
1. to na pareis 1000 einai ligo apotomh kai epikindinh allagh (kata thn apopsh mou) alla oti kai na parei prosexe kai dose lefta na pareis 1 KALO kranos (kai auto forato panta)
2. mias pou sou aresoun ta stroggilofanara koita to DUCATI MONSTER 620 kai to TRIUMPH STREET TRIPLE, einai kai ta 2 sto stilaki pou 8es (stroggilofanara) , ropata, pollh kales anartiseis kai teleia frena... ( prosopika 8a sou protina perissotero to monster gia thn diafora sta aloga)
3. to ta3idh me tetoies mhxanes einai kapos kourastiko logo tou aera pou tros (kai idika sta polla xiliometra)
4. sxetika me tis apetiseis pou les, ola ta mhxanakia an exoun kanei sthn ora tous ta servis einai sxedon ok, alla panta kati pezei na sou bgalei...
5. auta ta 2 pou sou protina exoun ligo poio akrhbh sintirish apo tous iapones alla pisteuo oti a3izoun ta lefta tous kai me to parapano...
kalh skepsh kai otan pareis thn apofash enimerose mas... :winka:
spiridaus
21/03/2009, 05:48
Το σίγουρο είναι ότι πάω μέχρι 750cc max .
Με προβληματίζει όμως το ότι τα μηχανάκια που θέλω δεν κάνουν για ταξίδια και εχω σκοπό να κάνω αρκετά.
@loco το monsteρ μ'αρέσει και εμένα αλλά είναι για συνεπιβάτη δεν βολεύει πολύ,σωστά;
ριξε και σ'αυτο μια ματια [ SV 650 ]
τα ΜΤΧ πουλιουνται σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ τιμες....
158846
TOLISTOLAROS
21/03/2009, 06:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ριξε και σ'αυτο μια ματια [ SV 650 ]
τα ΜΤΧ πουλιουνται σε ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ τιμες....
+1000
Αρκεί να μη το πάρει σε κίτρινο...
LOCO3196
21/03/2009, 12:40
h 8esh tou sunodhgou den einai kai kanapes alla einai mia xara (toulaxiston gia mena),
koita na pareis kati pou 8a sou aresei (kai pou pisteueis oti den 8a einai uperboliko gia'sena)
kai ase ton sunodhgo... se opoion aresei as anebenh...
sthn telikh skepsoun na pareis kati pou den 8a sou aresei kai toso (den milao gia na pareis to MONSTER alla genika) mono kai mono gia einai o sunodhgos aneta... apo 1 sumeio kai meta 8a to kabalas kai 8a 3eneroneis...
sxetika me to ta3idia, an den pisgeneis me to polla xiliometra paleuete to 3ulo apo ton aera (toulaxiston etsi mou exoun pei filoi me ghmna mhxanakia)
LEPTOMERIA:
oti kai na pareis an einai metaxeirismeno mhn doseis oute 1 euro prokatabolh an den to dei kapoios mhxanhkos pou empisteuese kai sou pei oti einai ok....
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Αρκεί να μη το πάρει σε κίτρινο... :eyepop:
:a28: :a28: :a28: :a28: :a28: :a28: :a28: :a28: ΚΙΤΡΙΝΟ μαμαει
158893
Αρχικά δημιουργήθηκε από aoc7
παπακι και 1000!!! ολα τα αλλα ειναι τζαμπα λεφτα...
Oκ ότι πεις...
LOCO3196
21/03/2009, 14:24
spiridaus exeis pm.... :rolleyes:
spiridaus
24/03/2009, 19:51
Mετά από μια μικρή ψακτική και αφου αποφάσισα οτί δεν αλλάζω στύλ ψιλοκαταλήγω στα:
monster 620
bandit650
breva 750
cb600 hornet
Πως σας φαίνεται;
Επίσης, τα:
---gsr600-er6n-mt03-fz6
βγαίνουν μόνο με αυτό το περίεργο φανάρι που απότι φαίνεται έχει γίνει must??Δε θέλω να κοιτάω το μηχανάκι απο μπροστά και να μου θυμίζει μύγα!Κατα τα άλλα ωραία και αυτά
Τέλος, πήγα σε μερικά μαγαζιά για να δώ από κοντα αυτά που θέλω να τα καβαλήσω κτλ. μερικοί τύποι , όταν δούν οτί δεν είσαι master των μηχανών γινονται πολύ σνομπ και αγενείς, σα να σου λένε , δε σου πουλάω ρε φίλε πάνε μάθε πρώτα τι είναι το ΧΧΧ και ξαναέλα.
Αυτά
το Bandit ειναι βαρυ...
το Monster ειναι "απαιτητικο" και αβολο για 2καβαλο...
η Breva ειναι καλη αν σου αρεσει προσωπικα η βολτα της (εννοωντας οτι μετα ενα χρονο-δυο πρεπει να πουληθει(?) αν τη βαρεθεις , εκτος αν θες η 1η μηχανη σου να ειναι κι η παντοτινη)
το Hornet ειναι δοκιμασμενη συνταγη και αξιοπιστο
και απο τα υπολοιπα ER6 και Fz 6 πολυ καλα για Beginner moto με το 1ο να μην εχει τοσο εμπορικοι επιτυχια στην εΛΛΑΣ :sick:
LOCO3196
24/03/2009, 20:12
monter 620 ---> λιγα αλογα ( καλο για να κανεις αρχη), ροπατο, τελειο στησιμο αλλα λιγο ποιο ακριβο σε ανταλακτικα και servis (μην φανταζεσε 1000 ευρο διαφορα.. αλλα εχουν διαφορα...)
bandid 650 ---> εχω ακουσει πολλη καλα λογια για τον κινητηρα αλλα τα φρενα και στο στησιμο ειναι καπος μετρια
breva 750 ---> δεν ξερω τιποτα περα απο το ειναι Moto Guzzi (και οτι οταν θες να το δωσεις θα ζοριστεις λιγο εως πολλη)
cb600 hornet ---> πολλη καλο αν και ειναι μαλλον ειναι καπος γρηγορη για 1 μηχανη... αν θες κοιτα και το cb 500 που ειναι αρκετα ποιο χαλαρο...
τα λεμε :D :D :D
spiridaus
24/03/2009, 20:22
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να πουλήσεις moto guzzi δηλαδή;;
TOLISTOLAROS
24/03/2009, 20:35
:eyepop:
:a28: :a28: :a28: :a28: :a28: :a28: :a28: :a28: ΚΙΤΡΙΝΟ μαμαει
Κίτρινο 1ης γενιάς έχω μόνο ΕΓΩ.-
Επίσης τα 1ης γενιάς είναι ανθεκτικότερα από θέμα στροφάλου και σε πρωταθλήματα στην Αμερική βρίσκονται πάντα στις 1ες θέσεις.
Για του λόγου το αληθές κοιτάτε εδώ (http://twfracing.com/forums/viewtopic.php?f=3&t=553)
Γι'αυτό εζβι6 μην πουλήσεις το μπορντό κτήνος σου...άσε τον ioannides να κάνει απανωτά λάθη...
Ή μιλάμε ή κλάνουμε...
LOCO3196
24/03/2009, 20:38
ειναι μια εταιρια που δεν εχει περασει στην Ελλαδα, ειναι πολλη δυσκολο να βρεις εξουσιοδοτιμενο μηχανικο και για ανταλακτικα περιμενεις παρα πολλη καιρο...
για να δεις ποσο σπανιες ειναι παρε 1 χρυση ευκαιρια και ψαξε μπας και 1-2... παραπανο δε πιστευω να υπαρχουν στην εφημεριδα...
αυτη την μηχανη την περνεις μονο αν την γουσταρεις πραγματικα και δεν σε νιαζει ουτε η μεταπωλιση ουτε το ποσο καιρο θα περιμενεις ανταλακτικα....
spiridaus
24/03/2009, 21:06
Δεν έχω οδηγήσει ποτέ moto guzzi πάντως από εμφάνιση και μόνο τα γουστάρω πολύ , ειδικά το 1200sport.
Έχουν κάτι ιδιαίτερο κατά τα άλλα;Αυτό με το σέρβις είναι πρόβλημα πάντως και αφού πάω Κρήτη φαντάζομαι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο
από εμφάνιση και μόνο τα γουστάρω πολύ , ειδικά το 1200sport.
Έχουν κάτι ιδιαίτερο κατά τα άλλα
κι εγω γουσταρω το GRISO 8V :wacko:
αλλα δεν εχω τα 13μιση χιλιαρικα :sad:
gixxerpap
24/03/2009, 21:14
με ?5000, μπορείς να πάρεις ένα πολύ ωραίο honda hornet 900, 2004 μοντέλο, με κάτω απο 30.000 χλμ ....
έχει αρκετή δύναμη να σε καλύψει για πολύ καιρό
έχει υπεραρκετή δύναμη για δικάβαλα ταξίδια
έχει στρογγυλό φανάρι που σου αρέσει
είναι πολύ πιο εξελιγμένο σε θέμα πλαισίου και ανάρτησης απο τα xjr, cb, gsx ....
είναι πολύ πιο ελαφρύ και εύκολο στην κίνηση και στους ελιγμούς απο τα παραπάνω ...
είναι πολύ αξιόπιστο...
ελπίζω να σε κάλυψα;)
gixxerpap
24/03/2009, 21:19
όμορφο? (http://beautifulwallpapers.files.wordpress.com/2008/08/honda-hornet-900-blue.jpg)
τεχνικά χαρακτηριστικά ΕΔΩ (http://www.hoc.org.uk/gallery/press/2004/2004_CB900F_Hornet.pdf)
spiridaus
27/03/2009, 21:29
Κατέληξα σε μερικά , πάω να τα δώ, οκ αλλά test ride δε τα δίνουν.:mad:
Αμα θές μου λέει να κάτσεις να σε πάω μια βόλτα. Έτσι είναι παντού;;;
Χωρίς να το έχω οδηγήσει θα το πάρω;
Μερικοί θα πρέπει να μάθουν πριν λένε κάτι ή να το ψάχνουν ή αν δεν το γνωρίζουν να λένε δεν ξέρω. Αυτό κολλάει όσον αφορά τη MOTO GUZZI, η οποία είναι η πιο παρεξηγημένη μάρκα στην Ελλάδα. Ο φίλος που λέει ότι θα περιμένεις τα ανταλλακτικά κάνει πολύ μεγάλο λάθος. Η Piaggio Hellas έχει καταβάλλει καλή προσπάθεια και αυτή τη στιγμή υπάρχουν και εξουσιοδοτημένα συνεργεία με μάστορες που ξέρουν τα μηχανάκια και ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Δεν είμαστε στο 1980 επιτέλους!!!
Όσον αφορά την πώληση, είναι λογικό αν έχουν πουληθεί 100 μηχανάκια να βλέπεις 2 αγγελίες, ενώ αν έχουν πουληθεί 5000 (π.χ. VSTROM, TRANSALP κλπ) να βλέπεις 500 αγγελίες.
Και όντως κάτοχος πρώην γιαπωνεζικων (αρκετών) και νυν ΜΟΤΟ GUZZI, δύο έχω να πω:
1. ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ, ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ και άμα πάθει κάτι φτιάχνεται πολύ εύκολα.
2. Όσα δεν φτάνει η αλεπού... για μερικούς μερικούς.
LOCO3196
31/03/2009, 16:12
FAZEE αν εχουν αλλαξει τοσο πολυ τα πραγματα... συγνωμη για την λαθος πληρωφοριση...
εγω ειπα απλα τι ηξερα χωρις να εχω σκοπο να θιξω την εταιρια και τους κατοχους των MOTO GUZZI...
Φίλε μου σου προτίνω ανεπιφύλακτα το Suzuki Bandit 650!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Να είσαι σίγουρος πως δεν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσεις!!!!
Να προσθέσω επίσης πως διαθέτει και ένα από τα πιο αλεξίσφαιρα μοτέρ!
Ρώτα και πιο κάτω στο Thread των Bandit να δεις τι θα σου πούνε!
Το Fazer είναι πολύ καλό και δυνατότερο του Bandit μα το Bandit υπερισχύει
λόγω της δυνατής απόδοσής του στις χαμηλές rpm.
:wave2:
Ειπαμε παρε bandit να ευχαριστηθεις μηχανακι.Ομορφο,αψογο,πολυ καλο για ταξιδακια,σχετικα φτηνο και πανω απ ολα αξιοπιστο.Τι αλλο θελεις για πρωτη μηχανη?:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Ειπαμε παρε bandit να ευχαριστηθεις μηχανακι.Ομορφο,αψογο,πολυ καλο για ταξιδακια,σχετικα φτηνο και πανω απ ολα αξιοπιστο.Τι αλλο θελεις για πρωτη μηχανη?:wave2:
215 κιλα στεγνο? (για το naked ) 220 κιλα δεν ειναι οτι καλυτερο για 1η μηχανη [κατα την γνωμη μου]
σημ. και ειμαι και Suzukios φαν.
http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_bandit_650_2009.php
215 κιλα στεγνο? (για το naked ) 220 κιλα δεν ειναι οτι καλυτερο για 1η μηχανη [κατα την γνωμη μου]
σημ. και ειμαι και Suzukios φαν.
http://www.bikez.com/motorcycles/suzuki_bandit_650_2009.php
Πρωτη μεγαλη μηχανη.Ειχε κι ενα ντομινειτορ ο ανθρωπος.Παντως παρα τα κιλα του ειναι ποδηλατο.Οπως και το cbf που κακως δεν του προτεινα.
(Εχεις και γνωμη ρε Λαρισσινε?:rotflmao: :rotflmao: :beer: )
sapila racing
01/04/2009, 15:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Πρωτη μεγαλη μηχανη.Ειχε κι ενα ντομινειτορ ο ανθρωπος.Παντως παρα τα κιλα του ειναι ποδηλατο.Οπως και το cbf που κακως δεν του προτεινα.
(Εχεις και γνωμη ρε Λαρισσινε?:rotflmao: :rotflmao: :beer: )
Καλο το Bandit αλλά ρε παιδί μου αυτό δεν είναι εξάτμιση, θερμοσίφωνας Soulis ειναι.
Το εχει ενας κολλητός μου και αγοράζει εξάτμιση.
Οχι γα τον ηχο, ούτε για τη μούρη.
Για να περνάει ανάμεσα στα αυτοκίνητα σαν άνθρωπος χωρίς να κοπανάει
Σοβαρα μιλάω!
υπαρχει φιλε πλεον μου και το yamaha xj6 γυμνο σε πολυ καλη τιμη καινουριο. το ειδα σε κιτρινο γυμνο και μου αρεσε πολυ.
για οικονομια κτησης αλλα και χρησης (κυριως καταναλωση) ερ-6
τελος στην κατηγορια αδικο ειναι να μην ριξεις μια ματια στο cbf600--εκτος αν σε χαλαει τοσο πολυ το φαιρινγκ
τα αλλα τα εχουν καλυψει τα αλλα παιδια
αντε κι αν βγαλεις ακρη
:lol: :lol: :lol:
spiridaus
01/04/2009, 16:05
@sapila :rotflmao:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Το bandit το σκέφτομαι σοβαρά , μου αρέσει και μένα αλλά ειναι όντως αρκετά ογκώδες και βαρύ.
Το cbf δε μου αρέσει.
Το gsr όμορφο είναι, δυνάτο κτλ αλλά η πρώτη μου σκέψη όταν το είδα ήταν ότι είναι κάτι σα μεγάλο παπί σε εμφάνιση και δε μπορώ να το ξεκολλήσω απτό μυαλό μου!
Με μια ζελατίνα μπροστά , πιο κάνει το καλύτερο ταξίδι από όλα αυτά της κατηγορίας;
Alexander
01/04/2009, 19:07
Έχω ένα φίλο που ξεκίνησε με CBF250.
Του άρεσαν τα στρογγυλοφάναρα και τα ρετρό.
Τώρα έχει αυτό...
160154
spiridaus
02/04/2009, 23:56
Ωραίο και το triumph (αν και κάπως "ανεμικό"), αλλά όπως και κάποια άλλα το αποκλείω λόγω χρημάτων
Έχω βρεί ένα hornet του 03 το οποίο ΑΝ είναι οκ μηχανικά αξίζει τα λεφτά του και θα πάρω αυτό τελικά.
Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξω σε αυτό το μοντέλο ;
LOCO3196
03/04/2009, 01:12
εσυ πρεπει να προσεχεις μονο αν σου αρεσει και αν πιστευεις οτι μπορεις να το πας...
τα υπολιπα αστα για τον μηχανικο σου... λογο γνωσης πεζει να βρει πραγματα που και να ειναι μπροστα στα ματια σου μπορει να μην τα παρατιρισεις καν.... :winka:
(αν και ειναι λιγο νωρις.... ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!) :smokin: :smokin: :smokin:
Themis_81
03/04/2009, 08:22
Ωραίο και το triumph (αν και κάπως "ανεμικό"), αλλά όπως και κάποια άλλα το αποκλείω λόγω χρημάτων
Έχω βρεί ένα hornet του 03 το οποίο ΑΝ είναι οκ μηχανικά αξίζει τα λεφτά του και θα πάρω αυτό τελικά.
Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξω σε αυτό το μοντέλο ;
Αν πρεπει να προσεξεις κατι ειναι το χρωμα που θα διαλεξεις ! Αν εισαι τυχερος βρες να παρεις το Hornet που εβγαινε με το upside μπροστινο ... εχει διαφορα οδηγικα προς το καλυτερο ;)
Γενικα αυτα τα μοντελα δεν παθαινουν κ πολλα . Απλα καλο θα ηταν να πας με καποιον που να ξερει που και τι να κοιταξει για να δει αν εχει φαει κανενα καλο τουμπακι ... :beer:
spiridaus
03/04/2009, 15:30
Μπλέ είναι το μηχανάκι , μου αρέσει έτσι και σκέφτομαι οτι αν του έβαζα και ένα cover μαύρο θα ήταν πολύ όμορφο.
Για τα μηχανικά ρωτάω γιατί δεν έχω καποιον δικό μου εδώ να το δεί , ήρθα πρόσφατα Αθήνα και θα ξαναφύγω το καλοκαίρι(με τη καινούρια μηχανή ελπίζω!). Οπότε το τσεκ απ θα το κάνω εγώ που δεν είμαι και πολύ σχετικός για αυτό το φοβάμαι κάπως...
Καμιά συμβουλή;
Eπίσης ποια η διαφορά του honda cb 600 f hornet με το honda cb 600 s hornet? To μεγαλύτερο ντεπόζιτο;
@themis81 upside μπροστινο;
spiridaus
03/04/2009, 15:46
Και κατι άλλο , παίρνω πληροφορίες και συγκρίνω μηχανάκια στο bikez.com,
μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί στο Hornet δίνουν πολύ χαμηλό βαθμό στη κατηγορία "κίνδυνος ατυχήματος" ;
Το ίδιο και στο κόστος συντήρησης. Δε μπορώ να το καταλάβω..
:sick: :dizzy:
harris_x
03/04/2009, 15:47
Μπλέ είναι το μηχανάκι , μου αρέσει έτσι και σκέφτομαι οτι αν του έβαζα και ένα cover μαύρο θα ήταν πολύ όμορφο.
Για τα μηχανικά ρωτάω γιατί δεν έχω καποιον δικό μου εδώ να το δεί , ήρθα πρόσφατα Αθήνα και θα ξαναφύγω το καλοκαίρι(με τη καινούρια μηχανή ελπίζω!). Οπότε το τσεκ απ θα το κάνω εγώ που δεν είμαι και πολύ σχετικός για αυτό το φοβάμαι κάπως...
Καμιά συμβουλή;
Eπίσης ποια η διαφορά του honda cb 600 f hornet με το honda cb 600 s hornet? To μεγαλύτερο ντεπόζιτο;
@themis81 upside μπροστινο;
Hornet (http://www.hoc.org.uk/gallery/bikes/CB600F_Hornet_2004(1).jpg)
Hornet S (http://www.dropbears.com/h/honda/images/hornets.jpg)
Hornet με upside down μπροστινό (http://www.totalmotorcycle.com/photos/2006models/2006-Honda-599a.jpg)
:beer:
spiridaus
03/04/2009, 15:55
thanx @harris
Μάλλον δε πρέπει να πολύεμπιστεύομαι το bikez.com. Και εγώ φανταζόμουν ότι είναι γυμνό- φερινγκ η διαφορά, αλλά στο bikez, hornet f και hornet s έχουν ίδια φώτο (άλλο χρώμα) και με μπέρδεψε..
gixxerpap
03/04/2009, 16:24
αντε ρε χάρη, μας γκάστρωσες!!!
πούλα το δικό σου που είναι και άριστο, να σου πακετάρω το Κ7 με κορδελίτσα ....
του αντώνη θα του πάρω mille μάλλον:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: