PDA

View Full Version : XT_Billy Εκτός μάχης..............

Σελίδες : 1 [2]

ΜΟΡΦΕΑΣ
26/03/2009, 15:49
Περαστικά και καλή ανάρρωση. Κάτοχος της ίδιας μοτ-τας. Μόνο που εγώ την τραυμάτισα από υπαιτιότητα άλλου, στους 4μήνες (και δεν μου έκανε και δήλωση ατυχήματος). Λοιπόν μαζεύεις αποδείξεις, από γιατρούς, γερανούς, βεβαιώσεις από την δουλειά σου ότι είσαι απών από την δουλειά λόγω ατυχήματος και όλα μαζί με τα χαρτιά από την τροχαία τα πας σε έναν καλό δικηγόρο. ΖΗΤΑΣ από την ασφαλιστική εταιρία ΟΛΑ τα μεροκάματα που έχασες ακόμα και τις απώλειες απο το δώρο του ΠΑΣΧΑ. Σου πληρώνουν όλα τα πράγματα που καταστράφηκαν με το 100% της αξίας τους. Και ακόμη αποζημίωση για αστική αποζημίωση (κάπως ετσι λεγεται, ξέρει ο δικηγόρος). Επίσης αποδείξεις για τις φυσιοθεραπείες κ.α. Δεν χρειάζεται να τον απειλείς (μπορεί να στο γυρίσει μπουμερανγκ) και ούτε να τον ενημερώνεις τι θα κάνεις. Ασε να τον ενημερώσει καλύτερα ο δικηγόρος σου. Για φυσιοθεραπείες εγώ πηγαινα στον ΠΕΙΡΑΙΑ που μένω σε έναν πολύ καλο (είχα βγάλει τον ώμο μου) αλλά είναι μακριά για σένα. Επίσης θα ορίσεις ένα άτομο που θα κάνει την αποκλιστική νοσοκόμα στο σπίτι σου (μπορεί να είναι και συγγενικό άτομο αρκεί να μην δουλεύει για σε "φροντίζει" συνέχεια επειδή "θα έχεις πρόβλημα μετακίνησεις") το οποίο θα αποζημιωθεί και αυτό από την ασφαλιστική του άλλου. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και πάλι.

XJR_Billy
26/03/2009, 20:10
Παιδιά ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας και την υποστήριξη.:beer: :beer:

Με τον τύπο που με χτύπησε δεν γίνεται να συννενοηθούμε, οπότε τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να με θυμάται...

Οι πόνοι έχουν υποχωρήσει πολύ, έχω και πατερίτσες για να κινούμαι από ένα φίλο...:sick:

Θα γίνω καλά, θα ξανακαβαλήσω ακάθεκτος, την κούκλα μου θα την κάνω πάλι καινούργια, και το καλοκαίρι, βουτάω τη γυναίκα μου και ξανα-ανεβαίνουμε δικάβαλλοι Βουλγαρία.

Κανένας κερ%$^&%* δεν θα με σταματήσει!!:mad:

Να'στε πάντα καλά και όρθιοι αδέρφια !!!

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2:

peskandritsos
26/03/2009, 20:21
Βασιλη ο πιο πανω φιλος ο ΜΟΡΦΕΑΣ νομιζω οτι αν ολα αυτα που γραφει ισχυουν ειναι πολυ σωστος στις συμβουλες του.
Σκιστον τον κερατα που σε χτυπησε και το παιζει ινδιανος τωρα.
:a29: :a45: :a39: :a43: :a43: :evil: :evil: :evil:

XJR_Billy
26/03/2009, 20:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Βασιλη ο πιο πανω φιλος ο ΜΟΡΦΕΑΣ νομιζω οτι αν ολα αυτα που γραφει ισχυουν ειναι πολυ σωστος στις συμβουλες του.
Σκιστον τον κερατα που σε χτυπησε και το παιζει ινδιανος τωρα.
:a29: :a45: :a39: :a43: :a43: :evil: :evil: :evil:

Στρατούλη, και ο φίλος ο Μορφέας, και τα άλλα παιδιά μου έγραψαν πράγματα που ούτε τα είχα διανοηθεί...

Πρέπει να είσαι και πολύ :a31: για να μπλέξεις με τέτοια, ενώ μπορείς να κάνεις μιά θετική δήλωση, σαν άντρας, και να καθαρίσεις... Γιατί αν είχε φερθεί αντρίκια, δεν θα έφτανα στο σημείο που πάω τώρα, με δικηγόρους και δικαστήρια κ.λ.π.

Αλλά ΔΕΝ έφταιγα, με τίποτα, το πόδι μου σπασμένο, η καινούργια μου μηχανή, ενός χρόνου, τσακισμένη, στη δουλειά πρέπει να πάω όσο πιο σύντομα γίνεται, πόνοι, άγχος...

Ο νόμος είναι με το μέρος μου, και θα διεκδικήσω ότι περνάει από το χέρι μου...

Πάω να νεκρωθώ γιατί το βράδυ με πιάνει...:( :wave2:

avlihos
26/03/2009, 21:39
ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ο ένας
ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ο άλλος
ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

Τελικά θα την πιστέψω ότι ΕΙΜΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ!

Περαστικά και ποτέ ξανά! :beer:

SVX
26/03/2009, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos

[/B]

δεν ειναι αυτο ρε ! :nono: ολα τα XT εχουν ενα κουμπι (μοντ. 98-μετα)....

γραφει επανω "STEALTH" με ψιλα ασπρα γραμματακια...

αμα το πατησεις αλλαζει η συμπεριφορα...των οδηγωνε ..... :rotflmao:

TROOPER
26/03/2009, 23:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ο ένας
ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ ο άλλος

Περαστικά και ποτέ ξανά! :beer:

μα ΕΙΣΑΙ αορατος φιλε.

ολοι ειμαστε.:wave2:

EVI
27/03/2009, 02:47
τωρα το ειδα εγω αυτο περαστικα ρε πως εισαι τωρα?

XJR_Billy
27/03/2009, 08:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τωρα το ειδα εγω αυτο περαστικα ρε πως εισαι τωρα?

Ο πόνος έχει υποχωρήσει αρκετά... κινούμαι με πατερίτσες...

Το πόδι είναι άκόμα πολύ πρησμένο και δεν μπορώ να βάλω γύψο αν δεν ξεπρηστεί...

Ο δεξιός μου ώμος και ο δεξιός γοφός μέχρι πριν το γόνατο πράσινοι, σαν τον Hulk...

Η Γιαπωνεζούλα μου τσακισμένη στο συνεργείο...

Η εταιρεία μου έχει μείνει πίσω χωρίς εμένα... ευτυχώς έχω Ίντερνετ σπίτι και κάνω μερικά πράγματα...

Με τον πιλότο δεν ξαναεπικοινώνησα...

Ετοιμάζομαι ψυχολογικά για τον Γολγοθά των δικαστηρίων...

Δεν είμαι στην καλύτερή μου φάση, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν τρισχειρότερα...

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ρε φιλενάδα!!!:)

Πάντα όρθια και προσοχή!:beer: :wave2:

Anty12
27/03/2009, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ο πόνος έχει υποχωρήσει αρκετά... κινούμαι με πατερίτσες...

Το πόδι είναι άκόμα πολύ πρησμένο και δεν μπορώ να βάλω γύψο αν δεν ξεπρηστεί...

Ο δεξιός μου ώμος και ο δεξιός γοφός μέχρι πριν το γόνατο πράσινοι, σαν τον Hulk...

Η Γιαπωνεζούλα μου τσακισμένη στο συνεργείο...

Η εταιρεία μου έχει μείνει πίσω χωρίς εμένα... ευτυχώς έχω Ίντερνετ σπίτι και κάνω μερικά πράγματα...

Με τον πιλότο δεν ξαναεπικοινώνησα...

Ετοιμάζομαι ψυχολογικά για τον Γολγοθά των δικαστηρίων...

Δεν είμαι στην καλύτερή μου φάση, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν τρισχειρότερα...

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ρε φιλενάδα!!!:)

Πάντα όρθια και προσοχή!:beer: :wave2:

Έλα ρε ...μη σε παίρνει από κάτω..... που μου είσαι αραχτός και έχεις και την Κυρά να σε κανακεύει .......:lol:

Όρθιος και μην καμπουριάζεις λέμε...:nono:

VegasKitty
27/03/2009, 12:59
Περαστικααα!!!

:beer: :beer:

μηπος να κανουμε κανα αγιασμο στο μοτο??? μη το διαβασουν αυτο μονο καπιοι γιατι πιος με σωζει μετα!!! :look:

XJR_Billy
27/03/2009, 13:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Έλα ρε ...μη σε παίρνει από κάτω..... που μου είσαι αραχτός και έχεις και την Κυρά να σε κανακεύει .......:lol:

Όρθιος και μην καμπουριάζεις λέμε...:nono:

Ναι κύριε Πρόεδρε... δίκιο έχεις.

Ευχαριστώ φιλαράκι.. :beer: :beer: :wave2:

XJR_Billy
27/03/2009, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Περαστικααα!!!

μηπος να κανουμε κανα αγιασμο στο μοτο??? μη το διαβασουν αυτο μονο καπιοι γιατι πιος με σωζει μετα!!! :look:

Ευχαριστώ κοριτσάρα. Να' σαι καλά !!

blackbusa
27/03/2009, 13:40
μολις τωρα το ειδα....δεν διαβασα και πολλα....αλλα στην καταθεση θα ζητησεις την ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ...οποτε θες την αποσυρεις....εσυ απο εδω και μπρος καμμια επικοινωνια...βαζε τον ασφαλιστη σου...θα ελεγα και σημερα να του ζητησει την διευθυνση γαι την ωραια ΑΓΩΓΟΥΛΑ για τις εκτεταμενες σωματικες βλαβες που επαθες....αυτα ειπαμε θα τα κανει ο ασφαλιστης η και ο δικηγορος σου γιατι εσυ εχεις ζαλαδες και ταση για εμετο συνεχεια....

και το βασικοτερο....

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ....χτυπησες περισσοτερο απο εμενα αλλα πολυ λιγοτερο απο καποιους αλλους....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Anty12
27/03/2009, 13:52
Ναι κύριε Πρόεδρε... δίκιο έχεις.

Ευχαριστώ φιλαράκι.. :beer: :beer: :wave2:

Έτσι μπράβο δερβίσι.....:beer:
Αντε και σου στέλνω και το ταμία να σΕ κάνει παρέα αύριο......
Να δεις σε τι λούκια (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1402131#post1402131) τον έβαλα...άμα δεν τον χωρίσει η γυναίκα του τώρα , δεν θα τον χωρίσει ποτέ..:a01:

ggs
27/03/2009, 13:56
Ρε συ , Βασίλη τώρα το είδα…..

Περαστικά ρε παίδαρε ….εσύ να είσαι καλά και όλα τα άλλα φτιάχνονται….

Πάρε και πολλές μπύρες να πίνεις τώρα που θα είσαι αραχτος…

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

XJR_Billy
27/03/2009, 15:06
Να δεις σε τι λούκια (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1402131#post1402131) τον έβαλα...άμα δεν τον χωρίσει η γυναίκα του τώρα , δεν θα τον χωρίσει ποτέ..:a01:

:a8: :a03:

Ω ρε γλέντια !!:lol:

Ο ταμίας θα παλάβωσε...:a01: :a01: :a01:

:beer: :beer: :beer: :beer:

peskandritsos
27/03/2009, 15:06
Να δεις σε τι λούκια (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1402131#post1402131) τον έβαλα...άμα δεν τον χωρίσει η γυναίκα του τώρα , δεν θα τον χωρίσει ποτέ..:a01: Θα πρεπει να παω για να εισπραξω τις καθυστερουμενες συνδρομες.
για να βοηθησουν και στην λεγαμενη αγορα
Τι, ολα απο την τσεπη μας θα τα βαλουμε??
Εχω και ενα παιδακι να ταισω!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

XJR_Billy
27/03/2009, 15:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
μολις τωρα το ειδα....δεν διαβασα και πολλα....αλλα στην καταθεση θα ζητησεις την ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ...οποτε θες την αποσυρεις....εσυ απο εδω και μπρος καμμια επικοινωνια...βαζε τον ασφαλιστη σου...θα ελεγα και σημερα να του ζητησει την διευθυνση γαι την ωραια ΑΓΩΓΟΥΛΑ για τις εκτεταμενες σωματικες βλαβες που επαθες....αυτα ειπαμε θα τα κανει ο ασφαλιστης η και ο δικηγορος σου γιατι εσυ εχεις ζαλαδες και ταση για εμετο συνεχεια....

και το βασικοτερο....

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ....χτυπησες περισσοτερο απο εμενα αλλα πολυ λιγοτερο απο καποιους αλλους....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Ευχαριστώ ρε φιλαράκι. Ο τύπος είναι ελεεινός και δεν θα του χαριστώ...
Και πάλι περαστικά και σε σένα black brother!!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

XJR_Billy
27/03/2009, 15:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Ρε συ , Βασίλη τώρα το είδα…..

Περαστικά ρε παίδαρε ….εσύ να είσαι καλά και όλα τα άλλα φτιάχνονται….

Πάρε και πολλές μπύρες να πίνεις τώρα που θα είσαι αραχτος…

Ευχαριστώ ρε φιλαράκι.:beer:

Που χάθηκες εσύ?
Όταν γίνω καλά σε βουτάω και πάμε τη βόλτα που'χαμε πει...:D

Προσοχή στους οχτρούς μας...:wave2:

Maira
27/03/2009, 16:05
Περαστικά κι αγύριστα!!!!!

Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα με τα τραύματα!!!!

Όσο για το νομικό κομμάτι......... όχι απλά να μην του χαριστείς!!!!! Κυνήγα το όσο πάει!!!!! Ακόμα και οι ασφαλιστικές στην αρχή σου λένε "κανένα πρόβλημα" και μετά στα γυρίζουν!!!!!

Όσο για το στραβάδι........ ποινικό του χρειάζεται! Μην το αφήσεις! Μπορεί τελικά για λίγο καιρό να μην μπορεί να κυκλοφορεί στο δρόμο! Ίσως σωθεί κάποιος!!!!!

(σκέψου ότι σε ατύχημα του 2007, με έκλεισαν επίτηδες στις μπαριέρες και μου ζήτησαν και 6000! Οπότε........δεν θέλουν οίκτο!)

:look:

GAS NICK
28/03/2009, 11:33
ΚΑΙ παλι περαστικα
κυνηγησε την υποθεση οπωσδηποτε:mad:
φυσικα και ισχυει η προσκληση.......εννοειται:cool:
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ τα λεμε απο κοντα:p

XJR_Billy
28/03/2009, 20:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Περαστικά κι αγύριστα!!!!!

Ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα με τα τραύματα!!!!

Όσο για το νομικό κομμάτι......... όχι απλά να μην του χαριστείς!!!!! Κυνήγα το όσο πάει!!!!! Ακόμα και οι ασφαλιστικές στην αρχή σου λένε "κανένα πρόβλημα" και μετά στα γυρίζουν!!!!!

Όσο για το στραβάδι........ ποινικό του χρειάζεται! Μην το αφήσεις! Μπορεί τελικά για λίγο καιρό να μην μπορεί να κυκλοφορεί στο δρόμο! Ίσως σωθεί κάποιος!!!!!

(σκέψου ότι σε ατύχημα του 2007, με έκλεισαν επίτηδες στις μπαριέρες και μου ζήτησαν και 6000! Οπότε........δεν θέλουν οίκτο!)

:look:

Φιλενάδα να'σαι καλά. Σ'ευχαριστώ και πάντα όρθια!!!

:beer: :beer: :beer:

XJR_Billy
28/03/2009, 20:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
ΚΑΙ παλι περαστικα
κυνηγησε την υποθεση οπωσδηποτε:mad:
φυσικα και ισχυει η προσκληση.......εννοειται:cool:
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ τα λεμε απο κοντα:p

Ευχαριστώ Νικόλα μου.
Το χέρι σου έγινε πια καλά φαντάζομαι μετά τη μαλ@#$%^& που σε έκλεισε...:mad:

Να'σαι καλά ρε πρώην συνάδελφε.
Για Απρίλιο δεν το βλέπω να καβαλάω, Μαίο να'μαστε καλά, ετοίμασε τα μπριζολίδια..:D :lol:

Να'σαι καλά Νικόλα!

:beer: :beer: :beer: :beer:

peskandritsos
25/04/2009, 18:45
Φωτογραφικο ντοκουμεντο μετα απο επισκεψη στο σπιτι του XT_Billy.
Ο Βασιλης ταλαιπωρειτε ενα μηνα τωρα και θα ταλαιπωρηθει για αλλον ενα απ οτι φαινεται και λαβετε υπ οψιν σας οτι ειναι απο τους πιο συνετους οδηγους.
Σκεφτητε να μην φοραγε μποτες...:( :( :(

161967

mivvo
26/04/2009, 11:32
Γρηγορα να γινει καλα να καβαλάει παλι ! :beer:

SVX
26/04/2009, 12:02
Φωτογραφικο ντοκουμεντο μετα απο επισκεψη στο σπιτι του XT_Billy.
Ο Βασιλης ταλαιπωρειτε ενα μηνα τωρα και θα ταλαιπωρηθει για αλλον ενα απ οτι φαινεται και λαβετε υπ οψιν σας οτι ειναι απο τους πιο συνετους οδηγους.
Σκεφτητε να μην φοραγε μποτες...:( :( :(

σκατα ρε φιλε.... θα μας κανουν τους μηχανοβιους να πηγαινουμε μονο για χωμα ... και απο δασικα μονοπατια για να χαρουμε την μηχανη μας... Η ασφαλτος εχει γινει πεδιο ΜΑΧΗΣ!! :hypnotize

DimChios
26/04/2009, 20:11
Οχι ρε Μπιλυ!

Κι εσυ ρε? :sad:

Περαστικα ρε φιλε!

:sun:

tai
26/04/2009, 20:40
περαστικα μπιλ:beer: :beer: :beer:

Road67
26/04/2009, 21:20
Μπιλάκο περαστικά σου φίλε και να προσέχεις το πόδι σου, μην κάνεις υπερβάσεις. Και την κουκλίτσα σου θα την φτιάξεις :beer:
Όσον αφορά το μαλακά φτάστο στα άκρα με το νόμο στο πλευρό σου. Κι αν χρειαστείς κάτι στείλε πμ.
Άντε γύρνα να συνεχίσουμε την κουβεντούλα για τους άσχετους με τα γκ αντ έμ ικα :D
Να προσέχεις.

Elle
27/04/2009, 01:19
Φίλε μου Billy όλες οι άσχημες στιγμές υπάρχουν μόνο για να τις θυμόμαστε.
Περαστικά σου φίλε μου! Θα περάσει ο,τι κι αν είναι. Σε όλους συμβαίνει
κάπου κάπου αυτό. Λυπάμαι πολύ φίλε μου. Σου εύχομαι ταχεία ανάρρωση!!!!:)

XJR_Billy
13/05/2009, 08:07
Αδέρφια, χτες οδήγησα αυτοκίνητο και πήγα στη δουλειά. Η αίσθηση της οδήγησης (έστω και κουτιού), μετά από 1μιση μήνα ξάπλας και πόνου με το γύψο ήταν απίστευτη...

Την περασμένη εβδομάδα έβγαλα τον γύψο και περπάτησα χωρίς πατερίτσες:a25:

Το πόδι πονάει ακόμα αρκετά και πρήζεται, αλλά φόρεσα ρούχα, πήγα στη δουλειά, οδήγησα κουτί... αισθάνομαι άνθρωπος και πάλι...

Η Γιαπωνέζα είναι ακόμα στο συνεργείο και ανναρώνει κι αυτή. Ελπίζω μέχρι το τέλος του μήνα να'ρθει κι αυτή στο σπίτι της... Και να είμαι σε θέση να την ξανακαβαλήσω...

Έπαθε κι αυτή ζημιά, η οποία θα κοστίσει αρκετά. Αλλά σκληροτράχηλη Yamaha είναι... δεν καταλαβαίνει...

Υπέφερα πολύ από το σπάσιμο, και σωματικά και ψυχολογικά... σκέφτηκα πολύ κι αυτό τον καιρό...

Και αυτό που μου την έσπαγε πιο πολύ ήταν η αντιμετώπιση από ΟΛΟΥΣ...

"Α, μηχανάκι έ? Αχ, αυτά τα μηχανάκια... Από μηχανάκι έ? Με μηχανάκι ήσουν? Αφού θέλετε μηχανάκια... Αφού δεν προσέχετε... Σκοτώστρες... Εμ, έτσι που οδηγάτε... Τα θέλετε και τα παθαίνετε... Σας τρώει ο κώ... Τι το θες το μηχανάκι? Δεν λυπάσαι τη ζωή σου? "

Τελικά, όσο κι αν προσέχεις, όσο χαλαρά και προσεκτικά και σιγά να οδηγείς, δεν μπορείς να προβλέψεις τον λακαμά που θα στρίψει εν ψυχρώ επάνω σου γιατί δεν είδε, βράδυ, ψηλή μηχανή, με φώτα αναμένα να έρχεται απέναντί του... και δεν θέλω να σκεφτώ τι θα είχε πάθει το πόδι μου, ή αν θα είχα πόδι, αν δεν φορούσα τις AlpineStars... χαλάλι και το κάθε ευρώ που έδωσα για να τις πάρω.

Ο τύπος δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο, τίποτα. Έκανε το Πάσχα του και με ξέχασε.
Δεν πειράζει... σε λίγο που θα του έρθει το εξώδικο θα με θυμηθεί για τα καλά...

Παιδιά, ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Αισθανόμουν τόσο χάλια, που στις ελάχιστες φορές που μπήκα στο φόρουμ περισσότερο κακό ένοιωσα παρά καλό...

Όταν με το καλό ξανακαβαλήσω, θα οργανώσω σαλιγκαροβόλτα για να γιορτάσουμε την επάνοδο στα "μηχανάκια"

Να'στε καλά παίδες, και πάντα εξοπλισμό... :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

byron
13/05/2009, 08:16
Παιδιά, ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη. Αισθανόμουν τόσο χάλια, που στις ελάχιστες φορές που μπήκα στο φόρουμ περισσότερο κακό ένοιωσα παρά καλό...

Δεν το έλεγες και ΄συ βρε Bill ότι γουστάρεις μπινελίκια για να ανέβεις ψυχολογικά;
Τσάμπα πήγαν τόσα ποστ....:sad:

:beer:

XJR_Billy
13/05/2009, 08:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν το έλεγες και ΄συ βρε Bill ότι γουστάρεις μπινελίκια για να ανέβεις ψυχολογικά;
Τσάμπα πήγαν τόσα ποστ....:sad:

Δεν μ'έχεις μάθει ακόμα? :lol: :lol:

Τίποτα δεν πήγε τσάμπα φιλαράκι ...:nono: :beer: :beer: :beer:

peskandritsos
13/05/2009, 09:02
ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙς ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕσ ΦΙΛΕ!!!

Ρε συ μηπως ειναι ευκαιρια να το τουμπανιασεις λιγο το κουκουναρι σου γιατι τωρα εγω θα σε περναω σαν σταματημενο???

Road67
13/05/2009, 09:03
αγύριστα να είναι :beer:

jimmis5
13/05/2009, 09:17
Καλη Επανωδο στις βολτες :wave2: Τον αλλον σκιστον εχθες τσακισαν ενα φιλο παραβιασε κλασικη κυρατσα στο κεντρο τις πολης στοπ απολογισμος σπασμενο χερι ποδι και ενας πεζος ασχετος χτυπημενος απο το την εξφεντονυση τις μοτοσυκλετας.:eek:

Anty12
13/05/2009, 09:44

Τελικά, όσο κι αν προσέχεις, όσο χαλαρά και προσεκτικά και σιγά να οδηγείς, δεν μπορείς να προβλέψεις τον λακαμά που θα στρίψει εν ψυχρώ επάνω σου γιατί δεν είδε, βράδυ, ψηλή μηχανή, με φώτα αναμένα να έρχεται απέναντί του... και δεν θέλω να σκεφτώ τι θα είχε πάθει το πόδι μου, ή αν θα είχα πόδι, αν δεν φορούσα τις AlpineStars... χαλάλι και το κάθε ευρώ που έδωσα για να τις πάρω.

Καρντάσι ...είναι κάποια ερωτήματα στα οποία εσύ... και μόνο εσυ θα απαντήσεις....
Όταν ξαναπάρεις την μοτόρα , κάτσε μπροστά της , κάνε ένα τσιγάρο , και δεν αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να ξανατραβήξεις αυτά που τράβηξες , και ίσως και χειρότερα....

Αν ο φόβος είναι μεγαλύτερος από την έλξη , μην την ακουμπίσεις καν....

Αν σου πει η νεράιδα μεσα σου ΝΑΙ , καβάλα την και ...χαίρετε και γειά σας....

Άλλωστε η μαγκιά ενός ανθρώπου , δεν είναι να μην πέφτει..... η μαγκιά είναι να ξανασηκώνεται...

Ρε συ μηπως ειναι ευκαιρια να το τουμπανιασεις λιγο το κουκουναρι σου γιατι τωρα εγω θα σε περναω σαν σταματημενο???

Κοίτα ρε που άρχισε να βγάζει και γλώσσα ο Ταμίας......έκανε κ' η μύγα κ@λο....:a22:

peskandritsos
13/05/2009, 10:11
Καρντάσι ...είναι κάποια ερωτήματα στα οποία εσύ... και μόνο εσυ θα απαντήσεις....
Όταν ξαναπάρεις την μοτόρα , κάτσε μπροστά της , κάνε ένα τσιγάρο , και δεν αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να ξανατραβήξεις αυτά που τράβηξες , και ίσως και χειρότερα....

Αν ο φόβος είναι μεγαλύτερος από την έλξη , μην την ακουμπίσεις καν....

Αν σου πει η νεράιδα μεσα σου ΝΑΙ , καβάλα την και ...χαίρετε και γειά σας....

Άλλωστε η μαγκιά ενός ανθρώπου , δεν είναι να μην πέφτει..... η μαγκιά είναι να ξανασηκώνεται...

Κοίτα ρε που άρχισε να βγάζει και γλώσσα ο Ταμίας......έκανε κ' η μύγα κ@λο....:a22: Ωχ ωχ, με πηρε ειδηση ο προεδρας!!!
Ασε ρε προεδρα να το παιξω και λιγο αντρας εδω που με παιρνει.
(Παρεπιπτοντως ο Βασιλακης δεν καπνιζει τσιγαρο, κανα τσιμπουκακι μονο κανει...)

XJR_Billy
13/05/2009, 11:01
Αγαπητέ Κε Πρόεδρε και Ταμία,

θέμα για το αν θα ξαναοδηγήσω την μπλε κουκλάρα μου δεν υπάρχει.
Το θέμα είναι ότι όλα είναι τύχη.

Την περασμένη μέρα πριν χτυπήσω, πέρασα με τη γυναίκα μου δύο φορές από το συγκεκριμένο σημείο. Την γυναίκα μου, με την οποία έχω κάνει φοβερό αγώνα να ξεπεράσει τη φοβία της με τις μηχανές και να πηγαίνουμε βόλτες μαζί. Είχαμε κανονίσει, αυτό το καλοκαίρι να ξαναανέβουμε Βουλγαρία, αυτή τη φορά δικάβαλλο, και όχι να πάει με το ΚΤΕΛ και να βρεθούμε εκεί. Τώρα... δεν ξέρω αν θα γίνει.

Δεν μου έχει πει τίποτα, αλλά αν μου πει ότι δεν ξαναανεβαίνει πάνω, δεν θα την παρεξηγήσω. Τι μπορώ να της πω? Με ξέρει πως οδηγάω, και με εμπιστεύεται. Εγώ και θα ξανακαβαλήσω, και κάθε μέρα πάνω της θα'μαι (στη μηχανή μιλάω:D ).

Το να μην δεις μιά μηχανή η οποία είναι πίσω σου ή πλαι σου κ.λ.π. είναι απαράδεκτο.
Αλλά να έρχεται μπροστά σου, βράδυ, με φώτα, και να μην τη δεις...:nono:

ΔΕΝ υπάρχει χρυσός κανόνας. Δεν υπάρχει τέλεια προφύλαξη.

Υπάρχει τύχη. Αν είναι μαζί σου, την έβγαλες καθαρή. Αλλιώς... υπάρχουν και χειρότερα.

Στη δουλειά μου δουλεύω καθημερινά 10-12 ώρες για να βγει.
Αν δεν είχα Ίντερνετ στο σπίτι για να στέλνω στη δουλειά αυτά τα οποία μόνο εγώ ξέρω να κάνω, μπορεί να είχα χάσει και τη δουλειά μου τώρα. Και όλα αυτά οδηγώντας σαλιγκαρίσια με 30χαω 300μ από το σπίτι μου !!

Εγώ μόνο ξέρω πόσο μου έχει λείψει το Γιαμαχάκι...:sad:
26000+χλμ σε ένα χρόνο...

Πρέπει όταν την πάρω να βγάλω τα χαμένα χλμ.:smokin:

Τέσπα, η προσοχή μπορεί να αποτρέψει κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις, αλλά όχι όλες.
Ο εξοπλισμός είναι ακριβός αλλά αξίζει το κάθε ευρώ που δίνεις για την αγορά του.

Αυτά τα γράφω γιατί πρέπει να τα έχουμε καλά στο μυαλό μας εμείς, οι λάτρεις των μοτοσυκλετών. Αν δεν έχει κατασταλάξει στο μυαλό μας ο κίνδυνος και οι συνέπειές του, ναι, είναι καλύτερα να μην οδηγήσει κάποιος.

Αλλά μετά τίθεται το άλλο θέμα... Αν χτυπήσει κάποιος με αυτοκίνητο και τραυματιστεί, τι? Δεν θα ξανανέβει ούτε σε αυτοκίνητο? Αν χτυπήσει πεζός, δεν θα ξαναπερπατήσει?

Τέρμα η πολυλογία.:D
Καλά και ασφαλή χλμ σε όλους μας μάγκες!! :beer: :beer: :beer: :beer: