PDA

View Full Version : Windows Media Encoder

Trans
23/03/2009, 12:42
Θα ήθελα να ζητήσω τα φώτα σας σχετικά με τον Windows Media Encoder.

Κάνω capture ένα stream που παίρνω από κάποιο πρακτορείο. Πχ AP.
Το stream "έρχεται" 24/7. Είναι συνεχόμενο δλδ. Δεν το κόβεται ποτέ.

Υπάρχει περίπτωση (ή μάλλον τρόπος) να ρυθμίσω τον Windows Media Encoder κάθε 2-3 GB που "κωδικοποιεί" να κόβει το stream και καπάκι να συνεχίζει να ξαναγράφει;

Δηλ να ξεκινήσει να γράφει, να φτάσει στα 2GB να "κόψει" το video να το ονομάσει πχ 432_1 και καπάκι να ξαναξεκινήσει να γράφει άλλο αρχείο με ονομα 432_2 κ.ο.κ

Να ΜΗΝ μου κάνει overwrite το αρχείο απλά όπως κάνει το encoding το stream να το κόβει σε "κομμάτια" των 2-3 GB. Αν έχει ένα stream 19GB να μου το σπάσει σε 9 κομμάτια των 2GB.

kalgeorge
23/03/2009, 12:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από Trans
Θα ήθελα να ζητήσω τα φώτα σας σχετικά με τον Windows Media Encoder.

Κάνω capture ένα stream που παίρνω από κάποιο πρακτορείο. Πχ AP.
Το stream "έρχεται" 24/7. Είναι συνεχόμενο δλδ. Δεν το κόβεται ποτέ.

Υπάρχει περίπτωση (ή μάλλον τρόπος) να ρυθμίσω τον Windows Media Encoder κάθε 2-3 GB που "κωδικοποιεί" να κόβει το stream και καπάκι να συνεχίζει να ξαναγράφει;

Δηλ να ξεκινήσει να γράφει, να φτάσει στα 2GB να "κόψει" το video να το ονομάσει πχ 432_1 και καπάκι να ξαναξεκινήσει να γράφει άλλο αρχείο με ονομα 432_2 κ.ο.κ

Να ΜΗΝ μου κάνει overwrite το αρχείο απλά όπως κάνει το encoding το stream να το κόβει σε "κομμάτια" των 2-3 GB. Αν έχει ένα stream 19GB να μου το σπάσει σε 9 κομμάτια των 2GB.

ela re thanasi....paneukolo einai....
sundeeis ta psipsipsinia me ta kokopsopsara kai einai ok

Trans
23/03/2009, 12:50
από ραδιο-φονική διαφήμιση....

κάνατε restaaaart?
βγήκατε από το δωμάαααατιο;
κλείσατε τα μάτιαααα; και τα τέσεραααα, της κουζίιιινας

Daemon
23/03/2009, 12:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ela re thanasi....paneukolo einai....
sundeeis ta psipsipsinia me ta kokopsopsara kai einai ok

sorry για το σπαμ αλλα..

:lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :bigcry:

Corvo
23/03/2009, 13:27
δεν ξερω αν γινεται κατι τετοιο

παντως σε μαγαζι με καμερες απλα εχει ορισει ενα συγκεκριμενο χωρο που θελει (ο γνωστος μου που το εχει) και μολις γεμισει αυτος ο χωρος ξεκιναει να σβηνει τα πρωτα και γραφει τα καινουργια

Trans
23/03/2009, 13:36
thanx αλλά ψάχνω κάτι άλλο.... πχ αντί να του γράφει του φίλου σου ένα αρχείο να του το σπάει σε μικρότερα, και να ΜΗΝ κάνει overwrite.

thanx για το reply όμως

Trans
24/03/2009, 10:21
κανείς hi-tech να δώσει τα φώτα του;