PDA

View Full Version : Καινούργιος

Tefikerwn
23/03/2009, 14:16
Παιδιά γεία σας μόλις εχθές μπήκα στο φόρουμ γιατί σε λιγότερο από 20 μέρες γίνομε και εγώ κάτοχος V-STROM 650 ABS και θα ήθελα εκτός από το να γνωριστόυμε καλύτερα μέσω εκδρομών εξόδων κτλ να σας κάνω κάποιες ερωτήσης μιας που ήδη είστε κάτοχη όλοι εσείς και ξέρετε πολλά παραπάνο από εμένα καταχάς λέγομε Γιάννης είμαι 29 και είμαι από Αθήνα Ίλιον θέλω να ρωτήσω τα εξής τι τύπο καυσίμου είναι το καλύτερο για το μηχανάκι με πόσα οκτάνια εννοώ,είδα της φώτο σας και είδα ότι πολοί από εσάς έχουν κάτι σαν βαλιτσούλα μπροστά πάνω από το ντεπόζιτο τη χοράει εκέι μέσα και που είναι χρήσιμο,η καρίνα εκτός από ομορφιά έχει κάποια σημαντική χρησιμότιτα?Αυτά τα όλίγα ήθελα να ρωτήσω για αρχή είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά να'σται καλά όλοι σας παιδιά

Υ.Γ Ελεος το καινουργιο δεν το βγάζουν σε μπλέ φτουυυυυυυυυ..............

mystery
23/03/2009, 21:31
Με το καλο να την αποκτησεις!
και παντα ορθιος!!

Φιλε Tefikerwn μαλλον πρεπει να αφιερωσεις αρκετο χρονο για διαβασμα σε πολλα παλια ποστ τοθ φορουμ εκει θα παρεις πολλες απαντησεις για τα ερωτηματα που θετεις.
Με δυο λογια η μοτο δουλευει εξισου καλα καλα και με την απλη 95 οκτανιων με την αναμενομενη διαφορα σε σχεση με την 100αρα! Δεν προτεινει καποια αποκλειστικα ο κατασκευαστης. Η καρινα προστατευει το ψηγειο λαδιου καθως και το καρτερ απο πετρες και οτιδηποτε μπορει να βρεθει στο δρομο που μπορει να σου κανει ζημια.
Οσο για το tak bag ειναι απλα ενας εξτρα αποθηκευτικος χωρος και τιποτα παραπανω!
Ξαναεπαναλαμβανω διαβασε παλιες κουβεντες σχετικα με αυτα τα θεματα στο φορουμ!!!

Καλοταξιδο το μελλοντικο μοτορι σου!
:beer:

xanthosd
23/03/2009, 21:39
καλως ηρθες φιλε, ριξε κι εδω μια ματια http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=72702