View Full Version : 25η μαρτιου ,επιδαυριος καφες!
Για καφεδακι αυριο στης 09:30 στα διοδια ελευσινας ενα tdm και ενα fazer αναχωρουν για στορκ, καφε και πισω κατα της 13.00.
Οποιος θελει μεσα.:beer:
kalgeorge
24/03/2009, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Για καφεδακι αυριο στης 09:30 στα διοδια ελευσινας ενα tdm και ενα fazer αναχωρουν για στορκ, καφε και πισω κατα της 13.00.
Οποιος θελει μεσα.:beer:
βαλτε και ενα τριτο ποστακι για στορκ ρε σεις...με αναχωρηση 10
ετσι για να γουσταρετε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλα βρε παιδιά, τι ειναι αυτο το "Στορκ" και οποτε αναφέρεστε για Επίδαυρο το βλέπω?
Καφετέρια να φαναστώ? Γιατι, δεν εχει άλλη καφετέρια εκει δλδ?
Και εγω νομιζα οτι καποιος ανησυχησε ............μηπως δεν γυρισα.:rotflmao:
Αφου παρεις το δρομο προς επιδαυρο μετα απο καποια στριφιλικια :o στο αριστερο σου χερι ειναι μια καφετερία με θεα,χαλαρωμα καφε, γλυκα , μηχανοβιους κτλ.
Αν μου βγει αυριο μπορει να ξαναπαω,μπορει και πορο, θα ενημερωσω πρωι για οποιον θελει.:)
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Και εγω νομιζα οτι καποιος ανησυχησε ............μηπως δεν γυρισα.:rotflmao:
Αφου παρεις το δρομο προς επιδαυρο μετα απο καποια στριφιλικια :o στο αριστερο σου χερι ειναι μια καφετερία με θεα,χαλαρωμα καφε, γλυκα , μηχανοβιους κτλ.
Αν μου βγει αυριο μπορει να ξαναπαω,μπορει και πορο, θα ενημερωσω πρωι για οποιον θελει.:)
Καλό...[B]Και εγω νομιζα οτι καποιος ανησυχησε ............μηπως δεν γυρισα.:rotflmao:
Εγώ κι άλλοι 2 είμαστε standby το πρωί στις 9:00 για βόλτα αλλά ...δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει που...!!:hypnotize
Αμα είσαι για Επίδαυρο, να τους πώ, ενημέρωσε σύντομα όμως ...:eyepop:
Vstrommer71
29/03/2009, 00:46
Στον δρομο μπορει να βρειτε εμενα και πολλες (http://www.motoadventures.gr/el/news.aspx?id=99) αλλες μοτοσυκλετες στον δρομο της Επιδαυρου.
Καλο δρομο και προσοχη παιδια,μην εχουμε παλι προσθηκες στα "Στραβα κι αναποδα":wave2: