View Full Version : πρωτη μηχανη
thomasiotos
26/03/2009, 19:13
Eimai neos sto xwro twn mhxanwn (18) kai ayth thn periodo skeftomoun na agorasw thn prwth mou mhxanh.xekinisa apo vespa alla grigora egatelhpsa thn idea psaxnontas gia kati pio...dynato.enoligis tha hthela na mou proteinetai kati se125cc h 250.twra koitazw thn varadero 125...alla....den xerw.vohtheia!!!
blueangel
26/03/2009, 19:25
YBR-250:wave2:
Locksmith
27/03/2009, 00:00
Ninja 250 R :smokin:
GiannisBlessed
27/03/2009, 00:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από Locksmith
Ninja 250 R :smokin:
νιντζα 250 αν εχεις λεφτα για "πεταμα"....η...σκοπευεις να το κρατησεις.αν ομως κοιτας το 250 μονο και μονο γιατι δεν εχεις διπλωμα και η καρδια σου ειναι ταγμενη σε αλλο...τοτε παρε κατι φτηνο μεταχειρο και μαζευε για το μεγαλο σε δυο χρονακια:wave2:
οσο για την εμπειρια ενα μεγαλο κομματι ειναι να καταλαβεις οτι οι μηχανες πεφτουν.και αυτο το μαθενεις ακομα και με ποδηλατο.
(το νιντζα το εχει ενας φιλος και το παω βολτες.δεν εχει και παρα πολυ σχεση με "προετοιμασια" για μεγαλη μηχανη.)
Κοιτα...και εγω ετσι ήμουν πριν 2 μηνες.Το σκεφτηκα,το ξανασκεφτηκα...δεν κοιμηθηκα και τελικα αποφάσησα.
Πηρα μια cbf 250 του 04 και μπορω να πω οτι με εχει βγαλει ασπροπροσωπο.:winka:
ειναι πολυ καλη μηχανη και οικονομικη.Το πρωτο που πρεπει να μαθεις ειναι η οδικη συμπεριφορα σου μαζι με τα θηρεια που ειναι σαν να σε κυνηγανε χωρις να σε βλεπουν.
Κατα την κριση μου cbf θα ηταν η καλυτερη επιλογη,οχι απαραιτητα πολλα λεφτα γιατι σε κανα δυο χρονια θα την εχεις πουλησει.
Επισης εννοειται πως η πρωτη σου μηχανη θα ειναι για να τη γραντζουνισεις, να την ριξεις και κυριως να μαθεις.
Η επιλογη ειναι δικη σου.....:beer: :beer:
Ψηφιζω κι εγω cbf250..Με λιγο ψαξιμο θα βρεις ευκολα μεταχειρισμενες σε καλη κατασταση καθως ειναι σχετικα καινουργιο μοντελο και σε τιμες 2200-2600 το πολυ...Τεσπα οτι και να παρεις καλες βολτες και ορθιος:beer:
thomasiotos
27/03/2009, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από omitsos
Ψηφιζω κι εγω cbf250..Με λιγο ψαξιμο θα βρεις ευκολα μεταχειρισμενες σε καλη κατασταση καθως ειναι σχετικα καινουργιο μοντελο και σε τιμες 2200-2600 το πολυ...Τεσπα οτι και να παρεις καλες βολτες και ορθιος:beer:
re paidia....kat'arxas exw mia adynamia se on off.sygekrimena opws eixa pei kleinw sth varadero 125 h opoia vevaia den yparxei sthn egxwria agora,diathetw mexri 5000 euro.alloi filloi mou exoun proteinei streetakia alla den m syginoun,psaxnw kati anamesa se vtr250 pou oute ayto yparxei sthn ellada,se on off,estw k se ena naked,alla sta cc pou thelw den vriskw tpt.mhpws gnwrizete tpt kai apo thn agora ths eok na mou prothnete?
eyxaristw.