Σύνδεση

View Full Version : ΛΑΣΤΙΧΑ

GEORGEE
28/03/2009, 12:42
παρακαλω οποιον μπορει να με βοηθησει στην επιλογη ελαστικων για το fz 600 naked που εχω...

το μηχανακι το οδηγω μονο τους καλοκαιρινους μηνες πιο πολυ,,,,το χειμωνα αμα εχει καλο καιρο κλπ καμια βολτα,,,

ειμαι σε νησι με μικρες αποστασεις ,,,,δεν οδηγαω με μεγαλες ταχυτητες κλπ

αυτο που ψαχνω ειναι λαστιχα που να μη γλιστρανε και να κρατανε στα φρενα γιατι αυτα που εχω ειναι πολυ χαλια εχω dunlop απο την μανα του

ευχαριστω για τη βοηθεια μια και δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το αθλημα

kyko
28/03/2009, 12:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από GEORGEE
παρακαλω οποιον μπορει να με βοηθησει στην επιλογη ελαστικων για το fz naked που εχω...

το μηχανακι το οδηγω μονο τους καλοκαιρινους μηνες πιο πολυ,,,,το χειμωνα αμα εχει καλο καιρο κλπ καμια βολτα,,,

ειμαι σε νησι με μικρες αποστασεις ,,,,δεν οδηγαω με μεγαλες ταχυτητες κλπ

αυτο που ψαχνω ειναι λαστιχα που να μη γλιστρανε και να κρατανε στα φρενα γιατι αυτα που εχω ειναι πολυ χαλια εχω dunlop απο την μανα του

ευχαριστω για τη βοηθεια μια και δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το αθλημα

τα dunlop που φοραγε κ μενα απο τη μανα του το fz1 ηταν οτι καλυτερο εχω δει σε λαστιχο εργοστασιακης τοποθετησης..αρκει να σου πω οτι ειχε πατησει σχεδον ολο το μπροστα κ μαλιστα λιγο πριν τα αλλαξω(9500χλμ)
στο θεμα σου τωρα(με τυχαια σειρα):
1)dunlop qaullifier ή quallifier rr-τα εβαλα στην 1η αλλαγη μετα τα μαμα κ ηταν απλα SUPER..δεν βγαλανε πολλα χλμ ομως(5000χλμ)
2)metzeler m3-το επομενο ισως...?
3)pirelli diablo corsa3-το επομενο ισως...?
4)bridgestone bt 016-τα φοραω τωρα,καλο ελαστικο...ομως ενα κλικ πιο κατω απο τα rr

:wave2: :wave2:

GEORGEE
29/03/2009, 20:35
eyxaristw gia thn apanthsh

dunlop den ksanabazw oute tzampa na mou ta dosoune,,,,ta lastixa itane xalia,,,kai tora einai pio xalia apo pote,,,,tetoio glistrima den exo ksanadei se mixanaki na ginetai,,,,se stash eisai kai patas mprostino kai glistraei....

kamia boitheia apo kanena ?
:beer:

kyko
29/03/2009, 21:10
eyxaristw gia thn apanthsh

dunlop den ksanabazw oute tzampa na mou ta dosoune,,,,ta lastixa itane xalia,,,kai tora einai pio xalia apo pote,,,,tetoio glistrima den exo ksanadei se mixanaki na ginetai,,,,se stash eisai kai patas mprostino kai glistraei....

kamia boitheia apo kanena ?
:beer:
ισως υπαρχουν dunlop κ dunlop...

kyko
29/03/2009, 21:11
....

Aleziel
31/03/2009, 12:15
emena exei apo tin mana tou ta bridgestone battlax BT020, kai einai adiamfisvitita, to xeirotero lastixo pou exo dei se mixanaki...

glystrane gia plaka se diagramiseis kai balomata. ston vregmeno dromo de, einai se mia monimi katastasi glystrimatos...

GEORGEE
31/03/2009, 22:13
kyko να σε ρωτησω σε παρακαλω

τα dunlop qaullifier ή quallifier rr- ειναι για το στυλ οδηγησης που εχω? δεν γλιστραει και κραταει στα φρενα? δεν με ενδιαφερει η διαρκεια, ποσο θα κρατησει γιατι κυκλοφοραω πολυ λιγο οποτε,,,,

και ολα αυτα που μου παρεθεσες ειναι στην ιδια κατηγορια? δηλαδη μαλακη γομα ( απο οτι καταλαβα θα πρεπει να παρω ενα με μαλακη γομα) και επεισης θελω μεγαλυτερη επιφανεια προσφυσης και οχι V ΑΛΛΑ U

ευχαριστω

kyko
31/03/2009, 22:20

τα dunlop qaullifier ή quallifier rr- ειναι για το στυλ οδηγησης που εχω? δεν γλιστραει και κραταει στα φρενα? δεν με ενδιαφερει η διαρκεια, ποσο θα κρατησει γιατι κυκλοφοραω πολυ λιγο οποτε,,,,

και ολα αυτα που μου παρεθεσες ειναι στην ιδια κατηγορια? δηλαδη μαλακη γομα ( απο οτι καταλαβα θα πρεπει να παρω ενα με μαλακη γομα) και επεισης θελω μεγαλυτερη επιφανεια προσφυσης και οχι V ΑΛΛΑ U

ευχαριστω

λοιπον κοιτα:
ειπες οτι μενεις σε νησι κ κανεις μικρες αποστασεις--->αρα θες το ελαστικο σου να ζεσταινεται γρηγορα...επισης γραφεις οτι θες μεγαλυτερη επιφανεια προσφυσης-οχι V αλλα U- αρα μαλλον θα πας για metzeler m3:winka: εχουν διαρκεια πολυ καλη(στο fz1 βγαζουν με συνετη οδηγηση μεχρι κ 10000χλμ ποσο μαλλον στο fz6),ζεσταινονται γρηγορα,εχουν πολυ καλο κρατημα οποτε m3--->go 4 it:winka: :wave2:

npat
31/03/2009, 22:30

ευχαριστω

Γιατί θέλεις αργή κορώνα (U και όχι V)? Δεν θα σου προσφέρει καλύτερη πρόσφυση, ειδικά πλαγιασμένος, απλά θα κάνει το μηχανάκι πιο σταθερό στις ευθείες και πιο ράθυμο στις αλλαγές κλίσης. Γενικά οι αργές κορώνες είναι χαρακτηριστικό των τουριστάδικων ελαστικών που είναι σχεδιασμένα κυρίως για μακροζωία, πολλά χιλιόμετρα σε εθνική, και λιγότερο για καλή πρόσφυση και γρήγορο ζέσταμα.

Η μαλακή γόμα και η αργή κορώνα είναι συνήθως αντικρουόμενες απαιτήσεις.

kyko
31/03/2009, 22:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Γιατί θέλεις αργή κορώνα (U και όχι V)? Δεν θα σου προσφέρει καλύτερη πρόσφυση, ειδικά πλαγιασμένος, απλά θα κάνει το μηχανάκι πιο σταθερό στις ευθείες και πιο ράθυμο στις αλλαγές κλίσης. Γενικά οι αργές κορώνες είναι χαρακτηριστικό των τουριστάδικων ελαστικών που είναι σχεδιασμένα κυρίως για μακροζωία, πολλά χιλιόμετρα σε εθνική, και λιγότερο για καλή πρόσφυση και γρήγορο ζέσταμα.

παντως οποιοδηποτε απο τα παραπανω που του ειπα μονο αργη κορωνα κ touring ελαστικο δεν ειναι:winka: απλα το m3 κ το bt 016 δεν ειναι τοσο κορωνατα οσο τα rr κ corsa3:winka:
πολυ μικρη διαφορα:winka:

GEORGEE
31/03/2009, 22:40
χμ,,,,,το U σε αντιθεση με το V το σκεφτηκα οτι θα εχει μεγαλυτερη προσφυση αρα και μεγαλυτερη σταθεροτητα στο φρενο και δε θα γλιστραει τοσο πολυ,,,,οσο μεγαλυτερη επιφανεια αγγιζει στο δρομο τοσο μεγαλυτερες τριβες θα εχει,,,ετσι το σκεφτηκα ,,,,

δεν ξερω αν ειναι σωστο η λαθος,,,,,εσεις λετε καλυτερα μου ταιριαζει το V?

thanks

npat
31/03/2009, 22:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρεις το πιο ακραίο σπορ ελαστικό, αλλά συνήθως τα ελαστικά με μαλακότερη γόμα, γρηγορότερο ζέσταμα, καλύτερη πρόσφυση, και μικρότερη διάρκεια ζωής έχουν και σχετικά πιο γρήγορες κορώνες από τα τουριστικά ελαστικά.

Για γενικής χρήσης λάστιχο, αν δεν σε νοιάζει η μακροζωία του, θα σου πρότεινα:

- Από Michelin τα Pilot Power 2CT (η ακόμη και τα απλά Pilot Power)

- Από Bridgestone τα BT-016

- Από Metzeler τα Μ3

- Από Pirelli τα Diablo Corsa III (ή τα Diablo Roso)

Τα μοντέλα αυτά είναι από τα πιο "σπορ" του καταλόγου της κάθε εταιρείας, κατάλληλα όμως για γενική χρήση δρόμου. Ποιο από αυτά είναι το καλύτερο δεν ξέρω (ούτε νομίζω ότι θα δεις τεράστιες διαφορές στην πρόσφυση). Πάντως λογικά πρέπει να επιλέξεις μεταξύ αυτών.

kyko
31/03/2009, 22:46
χμ,,,,,το U σε αντιθεση με το V το σκεφτηκα οτι θα εχει μεγαλυτερη προσφυση αρα και μεγαλυτερη σταθεροτητα στο φρενο και δε θα γλιστραει τοσο πολυ,,,,οσο μεγαλυτερη επιφανεια αγγιζει στο δρομο τοσο μεγαλυτερες τριβες θα εχει,,,ετσι το σκεφτηκα ,,,,

thanks

κοιτα για να μην μπερδευεσαι...τα m3 δεν ειναι touring αλλα supersport ελαστικα...που σημαινει οτι δεν ειναι U οπως ενα touring ελαστικο αλλα V...απλα το rr κ το corsa3 ειναι λιγο ακομη πιο V απο το m3:winka: για να μην πολυλογω βαλε m3 κ θα εισαι μια χαρα:winka:

npat
31/03/2009, 22:50

thanks

Η διαφορά μεταξύ αργής και γρήγορης κορώνας έχει να κάνει με την ευστάθεια στην ευθεία (καλύτερη στις αργές κορώνες), με τον ρυθμό φθοράς (τα U τετραγωνίζουν πιο αργά) την προθυμία της μοτοσυκλέτας να πλαγιάσει (μεγαλύτερη με πιο γρήγορη κορώνα---άρα πιο "νευρική" αίσθηση) και την πρόσφυση με την μοτοσυκλέτα υπό κλίση (καλύτερη με τις γρήγορες κορώνες). Οι αργές κορώνες ΔΕΝ παράχουν καλύτερη πρόσφυση στο φρενάρισμα (ακόμη περισσότερο αν λάβει κανείς υπόψη του ότι τις βρίσκει κανείς σε πιο τουριστικά / σκληρότερα ελαστικά).

dimokritos
31/03/2009, 22:57
γιατί δε κοιτάς και τα sport attack της continental? έχουν κορόνα, καλή πρόσφυση και αντέχουν και πολύ.

και μπορείς να τα βρείς σε καταπληκτική τιμή απο έξω.

αν παρόλα αυτά το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η πρόσφυση τότε τα βτ002 (003 πλέον) που έχω εγώ, είναι άριστη επιλογή. σταθερότατο στην ευθεία (για τις στροφές δε το συζητάμε, καλύτερα απο ευθεία :D ). αλλά τρώγονται τα άτιμα..

kyko
31/03/2009, 23:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimokritos
γιατί δε κοιτάς και τα sport attack της continental? έχουν κορόνα, καλή πρόσφυση και αντέχουν και πολύ.

και μπορείς να τα βρείς σε καταπληκτική τιμή απο έξω.

+100000

τα ειχα ξεχασει τα conti:beer:

GEORGEE
31/03/2009, 23:21
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις

να στε καλα

φανταζομαι οτι το conti ειναι στην ιδια κατηγορια που ψαχνω ετσι δεν ειναι? απλα ρωταω για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι ενα λαστιχο μαλακο και που μου ταιριαζει

μπορει να επανελθω ,,,,θα μελετησω τις απαντησεις καλυτερα και αν προκυψει καμια απορια και εχετε ακομα ορεξη να απαντησετε θα τα ξαναπουμε

ευχαριστω και παλι

:)

npat
31/03/2009, 23:30

φανταζομαι οτι το conti ειναι στην ιδια κατηγορια που ψαχνω ετσι δεν ειναι? απλα ρωταω για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι ενα λαστιχο μαλακο και που μου ταιριαζει

Το Conti Sport Attack είναι.

Viking
01/04/2009, 00:17
Πάντως αν αποφασίσεις να βάλεις τα Corsa 3 είναι ένα αγγλικό site που θα σου ρθουνε 240 ευρώ (το ζευγάρι) με μεταφορικά :winka:

Εγώ πήρα μαζί με εναν φίλο και μας βγηκε 225 το ζευγάρι !!! :beer:

DeadEye
01/04/2009, 09:28
225 e τα corsa 3 ???! wtf ??

εγω τα δικα μου τα corsa τα πηρα με χρυσο πλεγμα , και τα κατασκευασε η ιδια η nasa και τα χρυσοπληρωσα ...

Τα δικα μου ειναι καλυτερα απ τα δικα σου

:dizzy:

GEORGEE
03/04/2009, 19:24
μαλλον κατεληξα στα diablo corsa III

το site που σκεφτομαι να τα παραγγειλω ειναι αυτο

http://www.busters-accessories.co.uk/productinfo.aspx?catref=561270&tier1url=Tyres&tier2url=Road-tyres&tier3url=Pirelli

εχει παραγγειλει κανεις απο αυτο?

θα μου πανε γυρω στα 243 Ε

καμια ενσταση, συμβουλη, παροτρυνση?

ευχαριστω

TROOPER
06/04/2009, 11:34
μαλλον κατεληξα στα diablo corsa III

το site που σκεφτομαι να τα παραγγειλω ειναι αυτο

http://www.busters-accessories.co.uk/productinfo.aspx?catref=561270&tier1url=Tyres&tier2url=Road-tyres&tier3url=Pirelli

εχει παραγγειλει κανεις απο αυτο?

θα μου πανε γυρω στα 243 Ε

καμια ενσταση, συμβουλη, παροτρυνση?

ευχαριστω

το πιο σωστο λαστιχο κατ εμε. :wave2:

pektis
14/04/2009, 15:58
Ρε παιδιά τι διαφορά έχει το απλό diablo με το diablo corsa?? Πιο μαλακό,2γομο???

Viking
14/04/2009, 16:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Ρε παιδιά τι διαφορά έχει το απλό diablo με το diablo corsa?? Πιο μαλακό,2γομο???
Για το corsa 3 μπορώ να σου πω ότι το πίσω έχει διπλή γόμα (μαλακότερη στα άκρα) ενώ το μπροστά αποτελείται από μία γόμα μόνο!

Τα diablo είναι μονόγομα και έχουν ίδια χάραξη,λογικά είναι λιγάκι υποδεέστερα.

pektis
14/04/2009, 16:39
Thanks . . .

GTC25
27/12/2011, 18:57
http://bikechatter.net/images/stories/jreviews/1019_MichelinPP2CT_1250953081.jpg

εβαλα πριν 15 μερες τα michelin pilot power και τα εχω περπατησει περιπου 500km!!αριστες εντυπωσεις παροτι δεν ειναι ακριβη επιλογη!!ομαλη κινηση & πολυ καλη απορροφηση κραδασμων!!

-x- z750
30/04/2012, 20:08
Ειμαι και εγω στη φαση να αλλαξω λαστιχα ειμαι στο διλλημα αναμεσα σε metzeler m5(δικια μου επιλογη και ηδη φοραω τα m3) και σε dunlop sportsmart (επιλογη φιλων) .Υπαρχει καποιος φιλος ο οποιος βρισκοτανε σε αντιστοιχο
διλλημα και κατεληξε καπου,ή ακομα καλυτερα καποιος ο οποιος τα ειχε/εχει στη μηχανη του και εχει βγαλει συμπερασμα.Φυσικα καλοδεχουμενες και αλλες προτασεις
Αναφερομαι σε fazer1000 με τα πιο πολλα χιλιομετρα εκτος πολης η σε επαρχιακο δικτυο και οδηγο που γουσταρει που και που να στριβει:evil:

FotisFz1
01/05/2012, 11:16
Ειμαι και εγω στη φαση να αλλαξω λαστιχα ειμαι στο διλλημα αναμεσα σε metzeler m5(δικια μου επιλογη και ηδη φοραω τα m3) και σε dunlop sportsmart (επιλογη φιλων) .Υπαρχει καποιος φιλος ο οποιος βρισκοτανε σε αντιστοιχο
διλλημα και κατεληξε καπου,ή ακομα καλυτερα καποιος ο οποιος τα ειχε/εχει στη μηχανη του και εχει βγαλει συμπερασμα.Φυσικα καλοδεχουμενες και αλλες προτασεις
Αναφερομαι σε fazer1000 με τα πιο πολλα χιλιομετρα εκτος πολης η σε επαρχιακο δικτυο και οδηγο που γουσταρει που και που να στριβει:evil:

sportsmart απο μενα
θα ειναι τα επομενα που θα βαλω εκτος κ αν κανω την υπερβαση κ παω σε gp racer

McTalas
01/05/2012, 12:01
τα gp racer ειναι για πιστα, εκτος και αν εχει μπαγιοκο και τα αλλαζεις καθε τριμηνο.
Στην αρχη ειναι φοβερα αλλα με συνεχεις κυκλους θερμανσης στο τριμηνο πεφτει πολυ η αποδοση τους.

amyroukai
08/05/2012, 09:34
Εγώ παλι με τα Roadsmart II στο 1000άρι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχουν μιά δεκάδα χιλιάδες χιλιόμετρα ήδη και δεν μ' έχουν πουλήσει πουθενά... Πίστα δεν τα έχω βάλει μόνο.

peter86
09/05/2012, 14:01
Εγώ παλι με τα Roadsmart II στο 1000άρι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχουν μιά δεκάδα χιλιάδες χιλιόμετρα ήδη και δεν μ' έχουν πουλήσει πουθενά... Πίστα δεν τα έχω βάλει μόνο.

opa!!!!σε επιασα για πες βρε γιάννη διαφορές με τα ROADSMART 1???μεσά στην επομενη εβδομάδα αλλάζω και γενικότερα ψαχνομαι...

amyroukai
10/05/2012, 10:30
Αν σου άρεσε το 1, το 2 είναι απλά καλύτερο σε όλους τους τομείς :)

Για την διάρκεια ζωής κρατάω επιφύλαξη αφού ακόμα δεν το τελείωσα, αλλά δείχνει ότι θα βγάλει κάμποσο... Ίσως όχι άλλα τόσα γιατί κάνω πολύ εθνική/αττική οδό και θα τετραγωνίσει.

pektis
10/05/2012, 14:59
Αν σου άρεσε το 1, το 2 είναι απλά καλύτερο σε όλους τους τομείς :)

Για την διάρκεια ζωής κρατάω επιφύλαξη αφού ακόμα δεν το τελείωσα, αλλά δείχνει ότι θα βγάλει κάμποσο... Ίσως όχι άλλα τόσα γιατί κάνω πολύ εθνική/αττική οδό και θα τετραγωνίσει.

Θα βγαλει ρε, αφου ειναι sportouring...!;)

airmav
24/04/2013, 10:32
παιδες το καλοκαιρι εχω αποφασισει να κανω ενα τουρ στην κεντρικη ευρωπη( ιταλια- αυστρια-γερμανια-ελβετια) κ θα αλλαξω σιγουρα λαστιχα για να παω. εχω το fz6 naked 2005. ποιο μοντελο μου προτεινετε να βαλω απο την εμπειρια σας??

ευχαριστω εκ των προτερων

air

TROOPER
24/04/2013, 13:52
παιδες το καλοκαιρι εχω αποφασισει να κανω ενα τουρ στην κεντρικη ευρωπη( ιταλια- αυστρια-γερμανια-ελβετια) κ θα αλλαξω σιγουρα λαστιχα για να παω. εχω το fz6 naked 2005. ποιο μοντελο μου προτεινετε να βαλω απο την εμπειρια σας??

ευχαριστω εκ των προτερων

air

προτιμησε ενα σχετικα σκληρο ελαστικο.οι δρομοι εξω τρωνε λαστιχο ;)

DoctoR_k6
24/04/2013, 15:35
Εαν παιξεις πολυ εθνικη κ φορτωμενος δικαβαλος κ μπαγκαζια δυσκολα τα πραγματα γιατι υπαρχει αρκετη φθορα λογω οδοστρωματος!!
Αν κινηθεις απο επαρχιακο πολυ δεν θα εχεις τοσο φθορα οποτε βαλε κ κατι που μετα θα σου ειναι απαραιτητο για τα καταπληκτικα οδοστρωματα του Ελλαδισταν!!
Εκτος κ αν κανεις καμια 8αρα χιλιαδες εξω κ τελειωσουν νωρις...
Το sportsmart για μενα κανα ολα τα ειδη!!
Κ τα diablo rosso νομιζω δεν ειναι πολυ μαλακο κ βγαζει ανετα χιλιομετρακια!!

airmav
25/04/2013, 10:57
προτιμησε ενα σχετικα σκληρο ελαστικο.οι δρομοι εξω τρωνε λαστιχο ;)

δηλ μακρυα απο michelin ε? ευχαριστω αμανικε

airmav
25/04/2013, 10:58
Εαν παιξεις πολυ εθνικη κ φορτωμενος δικαβαλος κ μπαγκαζια δυσκολα τα πραγματα γιατι υπαρχει αρκετη φθορα λογω οδοστρωματος!!
Αν κινηθεις απο επαρχιακο πολυ δεν θα εχεις τοσο φθορα οποτε βαλε κ κατι που μετα θα σου ειναι απαραιτητο για τα καταπληκτικα οδοστρωματα του Ελλαδισταν!!
Εκτος κ αν κανεις καμια 8αρα χιλιαδες εξω κ τελειωσουν νωρις...
Το sportsmart για μενα κανα ολα τα ειδη!!
Κ τα diablo rosso νομιζω δεν ειναι πολυ μαλακο κ βγαζει ανετα χιλιομετρακια!!

αυτο δεν ειναι πολυ ss για το fz6 μου? δεν ειναι κ πολυ touring δηλ..

xaotikos
25/04/2013, 11:01
Με φιλο που εχει fazer600 και καναμε ταξιδι 4500κμ κεντρικη ευρωπη, τα sportmax τον εβγαλαν ανετα!! Και ειχε μπει και 2 φορες πιστα. Τωρα θα τα αλλαξει στις 14000+ :)

mixalhsCr
25/04/2013, 11:06
Απότι καταλαβα δεν εχεις σοβαρες απαιτησεις απο το ελαστικο, οποτε οποιο ελαστικο και να βαλεις αρκει να ειναι φρεσκο θα σε καλυψει..μην ζοριζεσαι τα πραγματα ειναι απλα.Τα ελαστικα ειναι πολυ μπροστα απο τις απλες καλοκαιρινες βολτες που θελεις και τις μετρημενες χειμερινες εξοδους σου.

airmav
25/04/2013, 22:55
Απότι καταλαβα δεν εχεις σοβαρες απαιτησεις απο το ελαστικο, οποτε οποιο ελαστικο και να βαλεις αρκει να ειναι φρεσκο θα σε καλυψει..μην ζοριζεσαι τα πραγματα ειναι απλα.Τα ελαστικα ειναι πολυ μπροστα απο τις απλες καλοκαιρινες βολτες που θελεις και τις μετρημενες χειμερινες εξοδους σου.

ευχαριστω φιλε αν κ οι χειμερινες εξοδοι ειναι μετρημενες αλλα θελει πολυ χρονο να τις μετρησεις ολες...

mixalhsCr
26/04/2013, 00:09
Airmav η απάντηση μου ήταν για το πρώτο ποστ εδώ όχι για εσένα! Δεν πρόσεξα ότι ενεργοποιησες παλιό θέμα! Τωρα που διάβασα το ποστ σου συμφωνώ με αυτα που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω όσο αναφορά να επιλεξεις σκληρά Ελαστικα .
Η γνώμη μου ειναι να πας στον λαστιχα σου και να του πεις να σου βάλει ένα ζευγάρι μεταχειρισμένα Ελαστικα για να βγάλεις το ταξίδι σου γιατι όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω θα σου φάει τα Λάστιχα η καλη άσφαλτος οπότε τσάμπα τα λεφτα. Θα επιστρεψεις πίσω δηλαδή χωρίς κορονα και γεμάτα πλαινα!
Οταν επιστρεψεις πας και βάζεις ένα ζευγάρι φρέσκο για τις εδώ ανάγκες σου.

airmav
26/04/2013, 08:38
Airmav η απάντηση μου ήταν για το πρώτο ποστ εδώ όχι για εσένα! Δεν πρόσεξα ότι ενεργοποιησες παλιό θέμα! Τωρα που διάβασα το ποστ σου συμφωνώ με αυτα που σου είπαν τα παιδιά παραπάνω όσο αναφορά να επιλεξεις σκληρά Ελαστικα .
Η γνώμη μου ειναι να πας στον λαστιχα σου και να του πεις να σου βάλει ένα ζευγάρι μεταχειρισμένα Ελαστικα για να βγάλεις το ταξίδι σου γιατι όπως είπαν τα παιδιά παραπάνω θα σου φάει τα Λάστιχα η καλη άσφαλτος οπότε τσάμπα τα λεφτα. Θα επιστρεψεις πίσω δηλαδή χωρίς κορονα και γεμάτα πλαινα!
Οταν επιστρεψεις πας και βάζεις ένα ζευγάρι φρέσκο για τις εδώ ανάγκες σου.
ευχαριστω φιλε μαλλον ετσι θα πραξω... γτ ειναι κ το κοστος των καινουριων.... για να τα φαω σε ενα ταξιδι μονο

TROOPER
26/04/2013, 13:47
δηλ μακρυα απο michelin ε? ευχαριστω αμανικε

ναδα πανθρομποι :beer:

airmav
28/04/2013, 09:31
ναδα πανθρομποι :beer:

αμανικε μη με κολλας ειναι κ πρωι...

TROOPER
30/04/2013, 06:52
αμανικε μη με κολλας ειναι κ πρωι...

σορυυ:cool:

Toumpas
30/04/2013, 09:46
Εφόσον μένει μέσα στις νόμιμες ταχύτητες έχεις αυξημένη φθορά αλλά δεν θα σου λιώσει και το λάστιχο. Λογικά θέλεις ένα σπορτ τούρινγκ λάστιχο αφού δεν πας για στριψίματα και στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης παίζει καλό κράτημα. Ιταλία π.χ. φεύγοντας βόρεια για διόδια με Αυστρίας και σταματώντας στα διόδια, εάν φοράς τρακντέυ λάστιχο, θα το δείς να έχει μπιμπικιάσει στο κέντρο του (με νόμιμες ταχύτητες >< )

harris_x
04/01/2014, 10:43
για πείτε μια γνώμη ακόμα....

Για fazer 600 και χρήση πόλης και κανα ταξιδάκι με νορμάλ ταχύτητες ποιο θα πρέπει να επιλέξουμε;
Qualifier II, Roadsmart II ή κάποιο άλλο (ας είναι και άλλης μάρκας);

McGyver
04/01/2014, 11:30
Roadsmart II

Ωραίο λάστιχο, το είχα στο VFR.

TROOPER
04/01/2014, 13:13
για πείτε μια γνώμη ακόμα....

Για fazer 600 και χρήση πόλης και κανα ταξιδάκι με νορμάλ ταχύτητες ποιο θα πρέπει να επιλέξουμε;
Qualifier II, Roadsmart II ή κάποιο άλλο (ας είναι και άλλης μάρκας);

ειμαι φιλος της πιρελλι (κατ' επεκταση και της μετζελερ) ;)

harris_x
04/01/2014, 14:01
ειμαι φιλος της πιρελλι (κατ' επεκταση και της μετζελερ) ;)

Den voithas.

An 8es na voi8iseis pes sigekrimeno modelo ;)

TROOPER
04/01/2014, 17:48
Den voithas.

An 8es na voi8iseis pes sigekrimeno modelo ;)

μετζελερ Μ3 :)

rider
04/01/2014, 18:10
Τα ΜΕTZELER Μ3 τα φορούσα στο Fazer 600 s2 που είχα και εμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Πολυ καλη συμπεριφορά στο στεγνό, ικανοποιητικη στο βρεγμένο και βγαζουν και αρκετά χιλιόμετρα.

harris_x
04/01/2014, 18:52
τα Μ3 τα φόραγα κι εγω στο hornet, ok καλό λαστιχο αλλα το Corsa III ήταν μακράν καλύτερο.
κατί κοντινό με τα Corsa III δεν υπάρχει;

TROOPER
04/01/2014, 19:33
τα Μ3 τα φόραγα κι εγω στο hornet, ok καλό λαστιχο αλλα το Corsa III ήταν μακράν καλύτερο.
κατί κοντινό με τα Corsa III δεν υπάρχει;

diablo rosso II. ο απογονος του corsa III. :wave2:

harris_x
04/01/2014, 20:03
diablo rosso II. ο απογονος του corsa III. :wave2:

TROOPER
04/01/2014, 20:04

no prob m8 :beer:

iliasfyntanidis
04/01/2014, 21:29
Metzeler M3
Τα Corsa 3 τα ειχα βάλει και αυτά γιατι ειχα διαβάσει τα καλύτερα.Ομως στις μεγάλες κλίσεις δεν μου έδιναν εμπιστοσύνη...Ηταν ναι μεν αλλα...
Τα M3 τα φοράω χρόνια και τα εχω τεστάρει σε ταξίδια,σε πίστα και στις κλασικές Κυριακατικες βόλτες με θερμοκρασία απο 5 μεχρι 45 βαθμούς και ειναι το ιδιο πράγμα.

cosgili
04/01/2014, 21:36
Για μένα roadsmart II με κλειστά μάτια. Ότι καλύτερο πιστεύω στην κατηγορία.:wave2:

harris_x
05/01/2014, 07:48
Για μένα roadsmart II με κλειστά μάτια. Ότι καλύτερο πιστεύω στην κατηγορία.:wave2:
Ευχαριστώ Κώστα αλλα, γιατί όχι Qualifier II;