View Full Version : GSXR Destroyed
01raiden
28/03/2009, 23:45
Γεια χαρά σε όλους!
Από τον τίτλο κ μόνο καταλαβαίνει κανείς τον πόνο μου.
Πριν λίγες μέρες μου πετάχτηκε ένα αμάξι απο stop στη Σπ. Λούη. Μπήκε στην αριστερή λωρίδα κατευθείαν, χωρίς φλας, ακριβώς μπροστά μου. Αψυχολόγητο. Λες κ περίμενε να έρθω για να πεταχτεί..
Από τον τίτλο κ πάλι καταλαβαίνει κανείς τί έπαθε το μηχανάκι μου.. :( Η συγκρουση αναπόφεκτη.
Το μηχανάκι έπαθε 8.158? ζημιά. Εγω ευτυχώς τίποτα σοβαρό. Πιάσανε τόπο τα λεφτά για το δερματινο, τα γάντια, το κράνος και τις μπότες (τα οποία κ φυσικά είναι για πέταμα).
Δεν θέλω να μαι αχάριστος, πραγματικά χαιρομαι που μαι καλά. Πειράζει ομως που τρώω τις φρίκες μου όλες ώρες?? Κι αυτο γιατι ο παραλίγο δολοφόνος μου, μου έκανε αρνητικη δήλωση. Ειχε βγει λέει πολύ ωρα από το στοπ και επειδή τον βρήκα λέει στο πίσω αριστερο φτερό.
Είναι δυνατών ρε παιδιά? Κ τώρα θα τραβιέμαι δεν ξέρω κι εγώ για πόσο καιρό. Κ το κόστος της ζημιάς είναι τέτοιο που πραγματικα δεν μπορώ να κάνω τπτ..
Τι να πω, προσοχή μεγάλη και προστατευτικός εξοπλισμός πάντα. Κυκλοφορούν δολοφόνοι.
Περαστικά και μη σκας για το μοτόρι, εσύ να είσαι καλά και όλα θα γίνουν...
Όσο για το παρολίγο δολοφόνο σου, κυνήγησε τον όσο μπορείς γιατί δεν έχει σημασία που τον "βρήκες" από τη στιγμή που παραβίασε STOP.
Αλήθεια η ΤΟΤΑ τί έγραψε στην έκθεσή της ;
XJR_Billy
29/03/2009, 00:05
Φιλαράκι καλώς ήρθες στο φόρουμ.
Είσαι πολύ τυχερός που δεν χτύπησες...
Η αστυνομία ήρθε?
Ο τύπος έχει παραβιάσει ΣΤΟΠ και φταίει 100%.
Το μηχανάκι σου θα γίνει πάλι καινούργιο.
Εγώ έσπασα το πόδι μου πριν μιά εβδομάδα από άλλο "πιλότο", που πήγε να με φάει εν ψυχρώ...
Αφού δεν χτύπησες, όλα θα φτιαχτούν...:wave2:
Ευτυχώς δε χτύπησες! :wave2:
Όσον αφορά το τροχαίο, κανάν μάρτυρα έχεις; θα παίξει ρόλο γιατί αλλιώς ο άλλος θα ισχυρίζεται τις μλκιες του... οτί κ καλά του την έχωσες από πίσω ενώ είχε περάσει το στοπ εδώ και ώρα και @@
καλά ξεμπερδέματα και με νέο μοτόρι!
01raiden
29/03/2009, 00:23
Περαστικά σου φίλε XT_Billy, με το καλό σιδερένιος.
Aκόμη δεν έχω την έκθεση στα χέρια μου.
Μου είπαν στην τροχαία οτι έχουν καταγράψει πως βγήκε από στοπ. Έχω κάνει την κατάθεση μου κανονικά και αναφέρω όλες τις λεπτομέρειες. Εν τω μεταξύ ο άλλος ισχυρίζεται στην κατάθεση του οτι είχε βγει 40 με 50 μετρα από το στοπ.
'Ηρθε αστυνομία αρχικά. Όταν ήρθε η τροχαία με είχαν πάρει στο ΚΑΤ.
Πάντως δεν έχω εμπιστοσύνη. Κ στο παρελθόν η τροχαία με είχε κάψει. Αυτή τη φορά δεν άφησαν το γερανό της ασφαλιστικής μου να μεταφέρουν το μοτό (άλλη ταλαιπωρία αυτή). Επίσης αυτή τη φορά οι γιατροί στο ΚΑΤ δεν διέγνωσαν τπτ, ασχετα αν με πεθαινει το ισχύο μου ή αν πονάει ο θώρακας μου. Με λίγα λόγια σκάω για το αν θα βρω το δίκιο μου...
Υπάρχει ένας μάρτυρας αλλά τον κυνηγάω για να καταθέσει. Όλο στο "ναι θα παω", "εχω όμως πολυ δουλεια". Βλέπεις, μου άφησε την κάρτα του, αλλα προφανως όταν ήταν η τροχαία θα είχε φυγει και δεν τον έχουν καλέσει. Επίσης στην τροχαία μου λένε οτι κ καλα δεν είναι απαραίτητο να πάει κι οτι η καταθεσή μου είναι πλήρης...
Φίλε πάλι καλά που δεν έπαθες τίποτα σοβαρό!
Για πολλά χρόνια πίστευα (λανθασμένα!!!) πως σε ανάλογη περίπτωση παραβίασης STOP αν πέσεις επάνω στον άλλον στο πίσω μισό του οχήματός του, μάλλον φταις αφού αυτός είχε ήδη βγεί και μάλιστα κόντευε να διασχίσει και τον δρόμο...
Όμως σε συζήτηση με φίλο πρόσφατα μου εξήγησε και είναι λογικό, πως το σήμα του STOP σε υποχρεώνει να διασχίσεις τον δρόμο αφού πρώτα βεβαιωθείς πως δεν έρχεται άλλο όχημα.
Άρα, ο δικός σου μόνο αν αποδείξει πως πήγαινες με την ταχύτητα του φωτός, ίσως έχει κάποια ελπίδα... που βέβαια ανάλογα με τη σύνθεση του δικαστηρίου, δεν αποκλείεται τίποτα...
και όσο για τα ιατρικά, μην αφήσεις τίποτα στην τύχη!!!
Πολλοί μικροτραυματισμοί που δεν μας ενοχλούν όσο είμαστε μικροί (νέοι), εκδηλώνονται πολλά χρόνια αργότερα!!!
Η κάθε παλιοαδελφή για να μη πληρώσει μερικά σκατοψιλά παραπάνω στην ασφάλειά του, λέει ότι μαλακία μπορεί... για να γλυτώσει.
Που και δίκιο να είχε, θάπρεπε να κοιτάξει να βοηθήσει...
Παλιοξευτίλες...
01raiden
29/03/2009, 00:38
Αυτό με το δικαστήριο με φοβίζει και μένα... Και δεδομένου της αντιμετώπισης της πλειοψηφίας των μοτοσυκλετιστών, με φοβίζει ακόμη περισσότερο..
Πάντως αν έτρεχα, δεν την είχα γλυτώσει έστω κ φορώντας την πανοπλία.
01raiden
29/03/2009, 00:40
Επίσης παιδιά κάτι άσχετο. Ήμουν πολύ τυχερός, αλλά ακόμη περισσότερο που πέταξα πάνω από τη μηχανή. Δεν τολμώ να φανταστω τι θα γινόταν αν είχα καμιά τιμόνα μπροστά μου.. :eek:
blackbusa
29/03/2009, 00:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από 01raiden
Γεια χαρά σε όλους!
Από τον τίτλο κ μόνο καταλαβαίνει κανείς τον πόνο μου.
Παρομοιο περιστατικο επαθα και εγω ευτυχως με το παπι....στο διαταυτα...αν πονας οντως τοσο πολυ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕ σε νοσοκομειο...με αυτα δεν παιζουμε...το στοπ οσο και να ακουγετε περιεργο για καποιους ειναι περιεργη φαση....εσκασες στο πισω φτερο του ειπες....πλαγιομετωπικα η τον εξυσες???οταν εκανες την καταθεση σου δεν ειδες πως ηταν το σχεδιαγραμμα που εκανε η ΤΟΤΑ...το αυτοκινητο το ειχαν κανονικα στην λωριδα η ηταν καθετα με την πορεια σου???αλλο βασικο ειναι στην καταθεση σου να μην ειπες πολλες λεπτομεριες...δηλαδη εκανα ερανα κλπ...ελπιζω να ειπες....''πηγαινα με 50-60-70 χλμ και ξαφνικα μου πεταχτηκε....τρακαραμε αφου ηρθε στην λωριδα μου και δεν θυμαμαι τιποτα αλλο''....καλα ξεμπερδεματα παντως και αν χρειαστεις κατι ρωτα....
:wave2:
υ.γ. ελπιζω να του εκανες ποινικη διωξη...
01raiden
29/03/2009, 01:09
Σε ευχαριστώ φιλε blackbusa.
Εννοείται πως του έκανα ποινική δίωξη, τπτ άλλο μην του κάνω μέχρι να ξεμπερδέψω.
Η σύγκρουση έγινε πλαγιομετωπικά. Στην κατάθεση δεν έχω πει περριτά πράματα και τόνισα πως δεν έτρεχα. Περιμένω να δω τι λέει και η έκθεση.
Κρίμα πάντως. Τη μία είσαι στο κέφι σου κ μία στιγμή όλα αλλάζουν. Έτσι, επειδη κάποιος την είδε αλλιώς.
Και η ελληνικη πραγματικότητα απλά δεν παίζεται. Πληρώνω την ασφάλεια κ στην πιό κρισιμη στιγμη, η τροχαία δεν αφήνει να μου μεταφέρουν τη μηχανή και όταν πάω να την πάρω, πέρα από τα κερατιάτικα, βλέπω πως μου την έχουν σκυλέψει κιόλας. Κ αυτά είναι τα κωμικοτραγελαφικά, τα σοβαρότερα είναι να προσπαθείς να αποδείξεις πως δεν είσαι καμικάζι που απλά γουστάρει να καρφωνει τη μηχανή του πίσω απο ανυποψίαστα αυτοκίνητα...
Τεσπα, να μαστε καλα να χουμε να τα λέμε..
blackbusa
29/03/2009, 01:20
Σε ευχαριστώ φιλε blackbusa.
Εννοείται πως του έκανα ποινική δίωξη, τπτ άλλο μην του κάνω μέχρι να ξεμπερδέψω.
Η σύγκρουση έγινε πλαγιομετωπικά. Στην κατάθεση δεν έχω πει περριτά πράματα και τόνισα πως δεν έτρεχα. Περιμένω να δω τι λέει και η έκθεση.
Κρίμα πάντως. Τη μία είσαι στο κέφι σου κ μία στιγμή όλα αλλάζουν. Έτσι, επειδη κάποιος την είδε αλλιώς.
Και η ελληνικη πραγματικότητα απλά δεν παίζεται. Πληρώνω την ασφάλεια κ στην πιό κρισιμη στιγμη, η τροχαία δεν αφήνει να μου μεταφέρουν τη μηχανή και όταν πάω να την πάρω, πέρα από τα κερατιάτικα, βλέπω πως μου την έχουν σκυλέψει κιόλας. Κ αυτά είναι τα κωμικοτραγελαφικά, τα σοβαρότερα είναι να προσπαθείς να αποδείξεις πως δεν είσαι καμικάζι που απλά γουστάρει να καρφωνει τη μηχανή του πίσω απο ανυποψίαστα αυτοκίνητα...
Τεσπα, να μαστε καλα να χουμε να τα λέμε..
αυτο με την μηχανη δεν το καταλαβα ακριβως...τι δεν σε αφησανε???βασικα αφου ειναι πλαγιομετωπικα δεν υπαρχει ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να χασεις την υποθεση...θα σε συμβουλευα να ξαναπας στο νοσοκομειο.....
01raiden
29/03/2009, 01:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
αυτο με την μηχανη δεν το καταλαβα ακριβως...τι δεν σε αφησανε???.
Δεν άφησαν το γερανό της ασφαλιστικής μου να μεταφέρουν τη μηχανή. Ειχα καλέσει το γερανό από τηλεφωνο πηγαίνοντας προς ΚΑΤ, είχα αφήσει κ τα χαρτιά μου στην αστυνομία πριν με μεταφέρουν.
Μακάρι να πάει η υποθεση καλα. Οσο για το νοσοκομειο, μου έχουν κλείσει ραντεβού σε είκοσι μέρες από σήμερα... Φυσικά κ δεν θα περιμένω!
blackbusa
29/03/2009, 01:36
Δεν άφησαν το γερανό της ασφαλιστικής μου να μεταφέρουν τη μηχανή. Ειχα καλέσει το γερανό από τηλεφωνο πηγαίνοντας προς ΚΑΤ, είχα αφήσει κ τα χαρτιά μου στην αστυνομία πριν με μεταφέρουν.
Μακάρι να πάει η υποθεση καλα. Οσο για το νοσοκομειο, μου έχουν κλείσει ραντεβού σε είκοσι μέρες από σήμερα... Φυσικά κ δεν θα περιμένω!
το γιατι δεν αφησαν τον γερανο δεν καταλαβα....δεν πηρες κανεναν φιλο σου να σε βοηθησει???τεσπα...
περαστικα και παλι....
Καλημέρα και από μένα. Περαστικά (ψυχικά και σωματικά) σιδερένιος, και καλό κουράγιο. Λοιπόν έχουμε και λέμε:
>> θα ζητήσεις τι σχεδιάγραμμα έχει κάνει η τροχαία και σε περίπτωση που κάτι δεν είναι σωστό θα κάνεις συμπληρωματική δήλωση σύμφονα με αυτά που θα τους πους εσύ.
>> Το όνομα του μάρτυρα αν το γνωρίζεις δε χρειάζεται να τον κυνηγάς από πίσω. Δήλωσέ το κατ'ευθείαν στην τροχαία και άσε αυτούς να τον καλέσουν.
>> Στην κατάθεση στην τροχαία ζητάς την ποινική δίωξη του άλλου οδηγού (υπόψιν η άρση της ποινικής δίωξης μπορεί να αρθεί και την ημέρα που θα γίνει το δικαστήριο, αν σου έχει κάνει δήλωση ως τότε).
>> Βαζεις ένα καλό δικηγόρο και ζητάς από ψυχική οδύνη κ.α. εώς και αποζημίωση για ταξί που χρησιμοποιούσες για να πας στην εργασία σου (ξέρουν οι δικηγόροι).
>> Μαζέυεις αποδείξεις για τα πάντα (ακόμα και γερανό μεταφοράς και φύλακτρα για την μηχανή σου).
>> Πάρε χαριά γιατρού ακόμα και αν είναι από θλάση...............βλεφαρίδος. Αρκεί να έχεις κάποιο χαρτί από το νοσοκομείο ότι πήγες για εξετάσεις μετά από τροχαίο.
>> Σε ποιό σημείο ακριβώς του αυτοκινήτου προσέκρουσες; Μπορείς να ισχυριστείς ότι προσπάθησες να ανακόψεις την πορεία σου, φρενάρωντας γιατι σου ανέκοψε την πορεία της μοτοσυκλέτας σου (με άλλα λογια μπηκε μπροστά σου νομίζωντας ότι αναπτύσσωντας ταχύτητα αυτός θα σε αποφύγει - κοινός γρήγορος) με αποτέλεσμα να προσκρούσεις στο συγκεκριμμένο σημείο.
Αυτά προς το παρών. Περαστικά και πάλι.
φιλε μου αν δεν ετρεχες οταν καρφωθηκες πανω του, οτι και να δηλωσει δε μπορει να δικαιωθει, αρκει να εισαι κι εσυ πληρως νομιμος(εχεις διπλωμα, αδειες ασφαλειες...)
η τροχαία δεν αφήνει να μου μεταφέρουν τη μηχανή και όταν πάω να την πάρω, πέρα από τα κερατιάτικα, βλέπω πως μου την έχουν σκυλέψει κιόλας. :eyepop: :eyepop:
τι ναι αυτο παλι? ποιος το κανε?
sapila racing
29/03/2009, 10:59
Καλά ξεμπερδέματα ρε φίλε, τι να πει κανείς δεν ξέρω.
Εγω πέρασα απο εκείνο το σημείο λίγο αργότερα και είδα την μηχανή σου και την αστυνομία.
Ρωτησα και μου είπαν οτι δεν ειχες χτυπήσει πολύ.
Μακάρι να ήμουν μπροστα να το είχα δει να πάω να καταθέσω.
:mad:
manhunter
29/03/2009, 11:27
Αν λες την Σ Λούη στο Ολυμπιακο Στάδιο, το όριο εκεί είναι 50χλμ.
Δες τι έγραψαν στην έκθεση.
01raiden
29/03/2009, 11:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
Καλημέρα και από μένα. Περαστικά (ψυχικά και σωματικά) σιδερένιος, και καλό κουράγιο. Λοιπόν έχουμε και λέμε:
>> θα ζητήσεις τι σχεδιάγραμμα έχει κάνει η τροχαία και σε περίπτωση που κάτι δεν είναι σωστό θα κάνεις συμπληρωματική δήλωση σύμφονα με αυτά που θα τους πους εσύ.
>> Το όνομα του μάρτυρα αν το γνωρίζεις δε χρειάζεται να τον κυνηγάς από πίσω. Δήλωσέ το κατ'ευθείαν στην τροχαία και άσε αυτούς να τον καλέσουν.
>> Στην κατάθεση στην τροχαία ζητάς την ποινική δίωξη του άλλου οδηγού (υπόψιν η άρση της ποινικής δίωξης μπορεί να αρθεί και την ημέρα που θα γίνει το δικαστήριο, αν σου έχει κάνει δήλωση ως τότε).
>> Βαζεις ένα καλό δικηγόρο και ζητάς από ψυχική οδύνη κ.α. εώς και αποζημίωση για ταξί που χρησιμοποιούσες για να πας στην εργασία σου (ξέρουν οι δικηγόροι).
>> Μαζέυεις αποδείξεις για τα πάντα (ακόμα και γερανό μεταφοράς και φύλακτρα για την μηχανή σου).
>> Πάρε χαριά γιατρού ακόμα και αν είναι από θλάση...............βλεφαρίδος. Αρκεί να έχεις κάποιο χαρτί από το νοσοκομείο ότι πήγες για εξετάσεις μετά από τροχαίο.
>> Σε ποιό σημείο ακριβώς του αυτοκινήτου προσέκρουσες; Μπορείς να ισχυριστείς ότι προσπάθησες να ανακόψεις την πορεία σου, φρενάρωντας γιατι σου ανέκοψε την πορεία της μοτοσυκλέτας σου (με άλλα λογια μπηκε μπροστά σου νομίζωντας ότι αναπτύσσωντας ταχύτητα αυτός θα σε αποφύγει - κοινός γρήγορος) με αποτέλεσμα να προσκρούσεις στο συγκεκριμμένο σημείο.
Αυτά προς το παρών. Περαστικά και πάλι.
Φίλε ΜΟΡΦΕΑΣ, σ'ευχαριστώ. Έχω ξεκινήσει κ μαζεύω κάθε απόδειξη, εισητήριο κλπ. Τρομαχτικό το ό,τι έδινα σε βενζίνη, όσο κ να γκρίνιαζα, δεν ήταν τπτ μπροστά στα έξοδα για συγκοινωνίες και τις ταλαιπωρείες τους..
Όσον αφορά τον ελιγμό, έτσι διατυπώθηκε κι έτσι έγινε δηλαδη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Καλά ξεμπερδέματα ρε φίλε, τι να πει κανείς δεν ξέρω.
Εγω πέρασα απο εκείνο το σημείο λίγο αργότερα και είδα την μηχανή σου και την αστυνομία.
Ρωτησα και μου είπαν οτι δεν ειχες χτυπήσει πολύ.
Μακάρι να ήμουν μπροστα να το είχα δει να πάω να καταθέσω.
:mad:
Μακάρι φίλε sapila racing να ήσουν μπροστά.
Κάνω υπομονή να δω την έκθεση, σκοπεύω να πάω μες στην βδομάδα.
01raiden
29/03/2009, 11:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
:eyepop: :eyepop:
τι ναι αυτο παλι? ποιος το κανε?
Πριν φύγω για ΚΑΤ έριξα μια ματιά στο μοτόρι καθώς ήταν κάτω. Όλα στραπατσαρισμένα, πολύ θλιβερό. Όμως, παρά την κατάστασή της, είχε ακόμη πάνω της τα φωτεινά της όργανα. 'Οταν πήγα να την πάρω από την μάντρα που την στεγάσαν όμως? Που πήγαν τα φωτεινά της όργανα? Ποιός ξέρει κ τι άλλο?
project.breeze
29/03/2009, 15:04
Φίλε μου λυπάμαι για το μηχανάκι σου.Παρόμοιο ατύχημα είχα κι εγώ πριν 2 χρόνια και έχεις δίκιο ότι ήταν καλύτερα που πέταξες πάνω από το μηχανάκι γιατί αλλιώς θα είχες σοβαρό πρόβλημα,το ίδιο ακριβώς συνέβη και με μένα,πέταξα πάνω από το μηχανάκι και δεν έπαθα τίποτα.Τώρα όσο αφορά τα δικαστήρια δυστυχώς θα σου πάρει 2+ χρόνια μέχρι να βγάλεις άκρη.Εγώ έπαθα το ατύχημα 15 Μαϊου 2007 και το πρώτο δικαστήριο,το ποινικό, θα γίνει στις 11 Μαϊου φέτος και το οποίο πιθανότατα θα αποφασίσει για τις ποινικές κυρώσεις και όχι για την αποζημίωση.Υπομονή και μην στεναχωριέσαι,το δίκιο σου θα το βρεις απλά όχι σύντομα:wave2:
sergiosm
29/03/2009, 16:51
Υπάρχει ένας μάρτυρας αλλά τον κυνηγάω για να καταθέσει. Όλο στο "ναι θα παω", "εχω όμως πολυ δουλεια". Βλέπεις, μου άφησε την κάρτα του, αλλα προφανως όταν ήταν η τροχαία θα είχε φυγει και δεν τον έχουν καλέσει. Επίσης στην τροχαία μου λένε οτι κ καλα δεν είναι απαραίτητο να πάει κι οτι η καταθεσή μου είναι πλήρης...
Να τον ψάξεις οπωσδήποτε για να καταθέσει (και φυσικά να σιγουρευτείς πριν πάει γαι τι θα πει, μην σε κάψει).
Η κατάθεσή σου μικρή αξία έχει, όση και αυτή του οδηγού του αυτοκινήτου.
Είναι ο λόγος σου και ο λόγος του.
Από τα άλλα στοιχεία θα βγάλει άκρη το δικαστήριο.
Βρες οπωσδήποτε το μάρτυρα και ψάξε για όποιο άλλο στοιχείο.
π.χ. πήγαινε στο σημείο και δεν αν υπάρχουν ίχνη από φρενάρισμα δες αν υπάρχει καμια κάμερα που μπορεί να το έχει καταγράψει.
Γενικά ψάξτο ...
GAS NICK
29/03/2009, 20:17
φιλε μου κουραγιο:rolleyes:
τα ιδια επαθα και εγω-καταστροφη του Ζ μου (1 ετους και 3 μηνων)-
συν ενα χερι σπασμενο εξ'αιτιας μιας γιαγιας που βγηκε απο παραδρομο:confused:
κοιτα να μαζεψεις ολα τα σχετικα να αποζημιωθεις και μη χειροτερα
ασε που εχω και το προβλημα να πεισω τους δικους μου να παρω παλι μηχανακι
οικογενειαρχης γαρ ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ
:beer:
01raiden
29/03/2009, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Εγώ έπαθα το ατύχημα 15 Μαϊου 2007 και το πρώτο δικαστήριο,το ποινικό, θα γίνει στις 11 Μαϊου φέτος και το οποίο πιθανότατα θα αποφασίσει για τις ποινικές κυρώσεις και όχι για την αποζημίωση.Υπομονή και μην στεναχωριέσαι,το δίκιο σου θα το βρεις απλά όχι σύντομα:wave2:
Kαλά ξεμπερδέματα και σε σένα φίλε project.breeze και σε ευχαριστώ! Θέλει υπομονή, έχεις δίκιο, αλλά είναι καποιές ώρες που μου γυρνάει το μάτι - γι αυτό εβαλα τέτοια εικόνα στο προφίλ μου :)
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
πήγαινε στο σημείο και δεν αν υπάρχουν ίχνη από φρενάρισμα δες αν υπάρχει καμια κάμερα που μπορεί να το έχει καταγράψει.
Γενικά ψάξτο ...
Πήγα ξανά στο σημείο μήπως και βρω τίποτα από τη μηχανή, αλλά τπτ. Επίσης δεν κατάφερα να δω ξεκάθαρα ροδιές από τα λάστιχα μου (είναι και πολυσύχναστος δρόμος). Τα λάστιχα μου πάντως τα ειδα "γονατισμένα", άρα θα υπάρχουν ιχνη λογικά. Την ήμερα του ατυχήματος πάντως ήταν όλα βρεμένα κάτω, είχε βρέξει το βράδυ της προηγούμενης, δεν ξέρω αν αυτό επηρρεάζει καθόλου τα ίχνη.
Φίλε GAS NICK, σε ευχαριστώ πολύ. Αντιμετωπίζω κι εγώ προβλημα με το να πάρω καινούρια μηχανη, αν κι αυτό που με περιορίζει είναι το οικονομικό τελικά.
περαστικα ρε παλικαρε και καλη δυναμη στο γολγοθα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
\και το οποίο πιθανότατα θα αποφασίσει για τις ποινικές κυρώσεις και όχι για την αποζημίωση.
Οχι πιθανοτατα,σιγουρα 100%...
filipp0s
30/03/2009, 06:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
περαστικα ρε παλικαρε και καλη δυναμη στο γολγοθα...
+1 :wave2:
devil's animal
31/03/2009, 16:48
κατ'αρχην περαστικα σου και αγυριστα να ειναι!!
:beer: :beer:
αυτο με την μεταφορικη συμβαινει γιατι υπηρχαν πολλοι "καλοθελητες" και με το πυ γινοταν ατυχημα, δηλωναν φιλοι και επαιρναν το μηχανακι του ατυχηματος.
φυσικα (οτι και ζημια να ειχε) το μηχανακι δεν βρισκοταν ποτε.
ετσι η τροχαια συνεργαζεται με μαντρα δικο της και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το σηκωνει αυτος και το κραταει στο γκαραζ του.
αυτα τα ξερω γιατι το ιδιο ειχα παθει και εγω στην Αλεκου Παναγουλη στην Ν.Ιωνια.
τωρα με τα δικαστηρια θα σου ευχηθω καλα ξεμπερδεματα. το δικο μου μηχανακι ειχε παθει 5,500 ζημια. το ατυχημα εγινε τον Μαϊο του 06 και μολις πριν 2 εβδομαδες πηρα τα τελευταια χρηματα (φυσικα πετσοκομενα).και να φανταστεις οτι ο αλλος ειχε κανει εξ αρχης θετικη δηλωση.
αλλα η ασφαλιστικη σε μηχανακι 80 ημερων ηθελε να επισκευαστουν καποια τμηματα, ενω επρεπε να αντικατασταθουν. δεν τα βρηκαμε, δικαστηρια. κερδιζω. και κανουν εφεση,και καταφερνουν να κοψουν μερους του ποσου της αποζημιωσης...:mad:
αστα βραστα ειναι.
εγω ευτυχως ειχα χρημα και την εφτιαξα την μηχανη μου...και τον Αυγουστο του 06 πηγα και διακοπες..αλλα αν δεν εχεις...:sad:
καλη δυναμη και κοιτα να χρεωσεις και τον εξοπλισμο σου καθως και τα μεταφορικα και την φυλαξη της μηχανης απο τον μαντρα της αστυνομιας και φυσικα ηθικη βλαβη.
SeNNinhA
31/03/2009, 17:09
Εαν τον έχεις χτυπήσει στο πίσω φτερό τότε ετοιμάσου για συνυπαιτιότητα. Είναι πολύ πιθανό το δικαστήριο να σου βγάλει ενα ποσοστό έως και 70% συνυπαιτιότητα δική σου. Το ποσοστό εξαρτάται από τους μάρτυρες και φυσικά από το δικηγόρο σου. Πάντως για να μην σου λέω ψέματα και σου δίνω ψεύτικες ελπίδες εαν βγει συνυπαιτιότητα στο 30% δική σου 70% δική του να είσαι ευχαριστημένος. Το βλέπω πολύ πιθανό για 50-50 ή και περισσότερο δική σου. Πρέπει να επικεντρωθείς ώστε να αποδείξεις ότι α) δεν είχες υπερβολική ταχύτητα με την μηχανή β) έπεσες στοι πίσω μέρος του αυτοκινήτου λόγω του έλιγμού που έκανες για να αποφύγεις το αυτοκίνητο και δεν τα κατάφερες. Δηλαδή ότι θα χτυπούσες περίπου στο μέσον πχ του αυτοκινήτου και με τον ελιγμό χτύπησες στον πίσω προφυλακτήρα του. Αυτό έχει σχέση και με τα σχεδιαγράμματα της τροχαίας για το σημείο που βρέθηκαν χτυπημένα τα οχήματα, σημάδια από λάστιχα και φρένα κλπ. Αλλιώς το δικαστήριο μπορεί να δεχτεί ότι ο άλλος έλεγξε το δρόμο, σε είδε, και ήσουν αρκετά μακριά ώστε είχε το περιθώριο να περάσει εαν εσύ δεν έτρεχες με υπερβολική ταχύτητα. Αντίστοιχα δικαστήρια έχουν δικαιώσει έως και 100% αυτόν που πέρασε και θεώρησαν 100% υπεύθυνο αυτόν που έπεσε πάνω. Ελάχιστα έχουν δικαιώσει 100% κάποιον σαν και εσένα. Τα παραπάνω τα ξέρω από προσωπική εμπειρία και ψάξιμο μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητο της αδελφής μου. Βέβαια ήταν αυτοκίνητο με αυτοκίνητο αλλά δεν έχει σημασία.
devil's animal
31/03/2009, 17:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Εαν τον έχεις χτυπήσει στο πίσω φτερό τότε ετοιμάσου για συνυπαιτιότητα. Είναι πολύ πιθανό το δικαστήριο να σου βγάλει ενα ποσοστό έως και 70% συνυπαιτιότητα δική σου. Το ποσοστό εξαρτάται από τους μάρτυρες και φυσικά από το δικηγόρο σου. Πάντως για να μην σου λέω ψέματα και σου δίνω ψεύτικες ελπίδες εαν βγει συνυπαιτιότητα στο 30% δική σου 70% δική του να είσαι ευχαριστημένος. Το βλέπω πολύ πιθανό για 50-50 ή και περισσότερο δική σου. Πρέπει να επικεντρωθείς ώστε να αποδείξεις ότι α) δεν είχες υπερβολική ταχύτητα με την μηχανή β) έπεσες στοι πίσω μέρος του αυτοκινήτου λόγω του έλιγμού που έκανες για να αποφύγεις το αυτοκίνητο και δεν τα κατάφερες. Δηλαδή ότι θα χτυπούσες περίπου στο μέσον πχ του αυτοκινήτου και με τον ελιγμό χτύπησες στον πίσω προφυλακτήρα του. Αυτό έχει σχέση και με τα σχεδιαγράμματα της τροχαίας για το σημείο που βρέθηκαν χτυπημένα τα οχήματα, σημάδια από λάστιχα και φρένα κλπ. Αλλιώς το δικαστήριο μπορεί να δεχτεί ότι ο άλλος έλεγξε το δρόμο, σε είδε, και ήσουν αρκετά μακριά ώστε είχε το περιθώριο να περάσει εαν εσύ δεν έτρεχες με υπερβολική ταχύτητα. Αντίστοιχα δικαστήρια έχουν δικαιώσει έως και 100% αυτόν που πέρασε και θεώρησαν 100% υπεύθυνο αυτόν που έπεσε πάνω. Ελάχιστα έχουν δικαιώσει 100% κάποιον σαν και εσένα. Τα παραπάνω τα ξέρω από προσωπική εμπειρία και ψάξιμο μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητο της αδελφής μου. Βέβαια ήταν αυτοκίνητο με αυτοκίνητο αλλά δεν έχει σημασία.
σωστο.
εμενα μου εβγαλαν 30% συνυπαιτιοτητα στο πρωτο δικαστηριο και ο αλλος ειχε κανει θετικη δηλωση.:rolleyes:
01raiden
03/04/2009, 22:17
Πηγα σημερα κ πηρα το δελτιο τοτα.
Εψαξα εν ταχυ να εντοπισω τη λεξη κλειδι : STOP στην περιλιπτικη εκθεση και παραλιγο να λυποθυμισω που δεν την είδα.
Το δελτίο συγκεκριμενα και αυτολεξί γράφει :
" Το όχημα Α κινούμενο επί της οδού Αγ. Γεωργίου με κατευθυνση από φιλοθέη προς πεύκη εισερχόμενο στην οδό Σπ. Λούη με κατεύθυνση προς Χαλανδρι συνεκρούσθει με το όχημα Β το οποίο εκινείτο επί της Σπ. Λούη με κατεύθυνση προς Χαλανδρι."
Δεν αναφέρει άλλες λεπτομέρειες, αλλά με μιά εικόνα είναι αυτό:
(ελπίζω να φανεί μόνο η φωτό..)
Οπότε μάλλον όλα βαίνουν καλώς καθότι έτσι έγιναν!
160392
Κατ'αρχας περαστικα κι'αγυριστα.
Κατι αντιστοιχο επαθα κι εγω το καλοκαιρι. Δε θα κατσω να αναλυσω το ποιος εχει δικιο προφανως.
Θα ηθελα ομως να ηξερα τι μυαλα κουβαλαμε οι (νεο)ελληνες που δε μπορουμε να παραδεχτουμε τα λαθη μας. Παραβιασες ΣΤΟΠ φιλε; Παραδεξου το ρε δολοφονε αντι να λες με το βλεμμα της αγελαδας ή ακομα και (σε μερικες περιπτωσεις) με υπεροψια: "Δε σε ειδα / φταις". Αντι να πεις "Δοξα τω <insert favourite deity here> δεν επαθε τιποτα το παλικαρι." Τι θα σου κοστισει; Θα πληγωθει η περιφανεια; Μονο η ασφαλεια θα πληρωσεις τα 5-10Ε που θα σου'ρθει το ασφαλιστρο παραπανω - που υπαρχει και η προστασια Bonus-Malus αλλα αν εισαι στραβαδι...
Τελευταια εχουν αρχισει και μου λενε (οσοι μου παραβιαζουν τα στοπ) : "Τι φωναζεις, αφου σε ειχα δει". Στον τελευταιο που μου το'πε συνεχισα και του'πα οτι εφοσον με ειχε δει, μου εκανε οδοφραγμα επιτηδες! Δηλαδη ηθελε να με δολοφονησει (του το'πα χυμα) - με κοιταζε αναυδος ο γελοιος... Στον επομενο θα του το κανω καλοκαιρινο... αυτοαμυνα θα το θεωρησω... :evil:
Καλα ξεμπερδεματα
Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
Κατ'αρχας περαστικα κι'αγυριστα.
Κατι αντιστοιχο επαθα κι εγω το καλοκαιρι. Δε θα κατσω να αναλυσω το ποιος εχει δικιο προφανως.
Θα ηθελα ομως να ηξερα τι μυαλα κουβαλαμε οι (νεο)ελληνες που δε μπορουμε να παραδεχτουμε τα λαθη μας. Παραβιασες ΣΤΟΠ φιλε; Παραδεξου το ρε δολοφονε αντι να λες με το βλεμμα της αγελαδας ή ακομα και (σε μερικες περιπτωσεις) με υπεροψια: "Δε σε ειδα / φταις". Αντι να πεις "Δοξα τω <insert favourite deity here> δεν επαθε τιποτα το παλικαρι." Τι θα σου κοστισει; Θα πληγωθει η περιφανεια; Μονο η ασφαλεια θα πληρωσεις τα 5-10Ε που θα σου'ρθει το ασφαλιστρο παραπανω - που υπαρχει και η προστασια Bonus-Malus αλλα αν εισαι στραβαδι...
Τελευταια εχουν αρχισει και μου λενε (οσοι μου παραβιαζουν τα στοπ) : "Τι φωναζεις, αφου σε ειχα δει". Στον τελευταιο που μου το'πε συνεχισα και του'πα οτι εφοσον με ειχε δει, μου εκανε οδοφραγμα επιτηδες! Δηλαδη ηθελε να με δολοφονησει (του το'πα χυμα) - με κοιταζε αναυδος ο γελοιος... Στον επομενο θα του το κανω καλοκαιρινο... αυτοαμυνα θα το θεωρησω... :evil:
Καλα ξεμπερδεματα
Παιδες φρενακι και προσοχη σε ολες τις διασταυρωσεις δε θεωρουμε οτι ο αλλος θα σταματησει σε στοπ....... δυστυχως εκει εξω δεν υπαρχει λογικη και ισχυουν οι κανονες της ζουγκλας :wave2:
01raiden
07/04/2009, 09:46
Αποφάσισα να παρακάμψω το τμήμα νομικής προστασίας και να ελιχθώ με δικό μου δικηγόρο. Ελπίζω να είναι σωστή η κίνηση μου. Και επειδή μου την έσπασαν από την ασφαλιστική μου, πάω σήμερα κιόλας να διακόψω την ασφάλεια μου.
Δυστυχώς δεν θα το φτιάξω το GSXR.. Και δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω τώρα, να το πουλήσω, να το μαδήσω? Κ μέχρι να βγάλω άκρη θα περάσει καιρός..
Αυτά παίδες και μή χειρότερα.
blackbusa
07/04/2009, 12:50
Πηγα σημερα κ πηρα το δελτιο τοτα.
Εψαξα εν ταχυ να εντοπισω τη λεξη κλειδι : STOP στην περιλιπτικη εκθεση και παραλιγο να λυποθυμισω που δεν την είδα.
Το δελτίο συγκεκριμενα και αυτολεξί γράφει :
" Το όχημα Α κινούμενο επί της οδού Αγ. Γεωργίου με κατευθυνση από φιλοθέη προς πεύκη εισερχόμενο στην οδό Σπ. Λούη με κατεύθυνση προς Χαλανδρι συνεκρούσθει με το όχημα Β το οποίο εκινείτο επί της Σπ. Λούη με κατεύθυνση προς Χαλανδρι."
Δεν αναφέρει άλλες λεπτομέρειες, αλλά με μιά εικόνα είναι αυτό:
(ελπίζω να φανεί μόνο η φωτό..)
Οπότε μάλλον όλα βαίνουν καλώς καθότι έτσι έγιναν!
πας στο υπουργειο μεταφορων νομιζω και ζητας πως ειναι χαρτογραφημενος (δεν ξερω αν ειναι αυτη η σωστη λεξη) η οδος Αγ. Γεωργιου...εκει θα φενετε οτι υπαρχει το stop και καλα κρασια στον μαλακα μπασταρδο...φανταζομαι οτι πηγες κιολλας ξανα στο νοσοκομειο για επανεξεταση και αναφερες τις ζαλαδες που εχεις....
To stop υπαρχει?
Προσεξε αυτο με τον δικηγορο, μην κοψεις την ασφαλεια ,προτιμησε τον δικηγορο τους και βαλε στην τελικη και εναν δικο σου.Τοσο καιρο τους πληρωνες μην του βγαλεις απ΄τον μπελα.
Κανε προσεχτικες κινησης και μην βιαζεσαι.
Περαστικα.
01raiden
07/04/2009, 13:51
To Stop υπάρχει.
Αν διακόψω τώρα την ασφάλεια θα πάρω πίσω γύρω στα 150+ ευρώ. Ζήτησα μία εξυπηρέτηση από την ασφαλιστική μου, να κάνουν άλλη μια μεταφορά τη μηχανή μου, και μόνο που δεν με πήραν με τις πέτρες. Με την επιστροφή όμως κάνω 3 μετακινήσεις!! Άσε δε, που το τμήμα νομικής προστασίας ολιγωρεί. Ανταπόκριση καμία. Δεν τους τα αφήνω, το πήρα απόφαση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Να τον ψάξεις οπωσδήποτε για να καταθέσει (και φυσικά να σιγουρευτείς πριν πάει γαι τι θα πει, μην σε κάψει).
Η κατάθεσή σου μικρή αξία έχει, όση και αυτή του οδηγού του αυτοκινήτου.
Είναι ο λόγος σου και ο λόγος του.
Φιλε καταρχην περαστικα.
Λοιπον, χρειαζεσαι οπωσδηποτε εναν μαρτυρα, να μη σου πω κ 2.Εαν ο τυπος που σου αφησε την καρτα του τελικα κανει πισω, βρες εναν γνωστο σου για μαρτυρα να κανει ενορκη καταθεση,δε θα χρειαστει καν να εμφανιστει στο δικαστηριο. Μονο μη βαλεις τον κολλητο σου ή καποιον συγγενη για μαρτυρα, θα κανει πολυ μπαμ, μην ξεχνας οτι οι ασφαλιστικες εταιριες ψαχνονται πολυ κ ακουγεται οτι εχουν προσβαση στους λογαριασμους των κινητων τηλεφωνων...
Ο τυπος που σε χτυπησε παιζει να πει οτι ειχε κι αλλους δυο-τρεις στο αμαξι του, οποτε θα μπουν μαρτυρες κ μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας, σου τα λεω αυτα απο προσωπικη εμπειρια.Μονο που εγω δε φτανει που εμεινα χωρις μηχανη( Κ7 750,30 ημερων), περασα κ μια ολοκληρη εβδομαδα στο νοσοκομειο.Στο πρωτο δικαστηριο ζητησε αναβολη κ τωρα περιμενω...κ το ατυχημα εγινε Ιουλιο του 2007....
τελοσπαντων, υπομονη γιατι δυστυχως τετοια σκηνικα μπορει να τραβηξουν χρονια και καλα ξεμπερδεματα!!!
Αποφάσισα να παρακάμψω το τμήμα νομικής προστασίας και να ελιχθώ με δικό μου δικηγόρο.
Και πολύ καλά θα κάνεις. Ο/Η δικηγόρος παίζει τεράστιο ρόλο σε τέτοιες φάσεις (πως "πλασάρει" την ιστορία στους δικαστές που συνήθως είναι άσχετοι και μένουν στο "γράμμα" του ΚΟΚ). Βρες καλό δικηγόρο!
Περαστικά!:wave2:
mikros boudas
12/04/2009, 12:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Εαν τον έχεις χτυπήσει στο πίσω φτερό τότε ετοιμάσου για συνυπαιτιότητα. Είναι πολύ πιθανό το δικαστήριο να σου βγάλει ενα ποσοστό έως και 70% συνυπαιτιότητα δική σου. Το ποσοστό εξαρτάται από τους μάρτυρες και φυσικά από το δικηγόρο σου. Πάντως για να μην σου λέω ψέματα και σου δίνω ψεύτικες ελπίδες εαν βγει συνυπαιτιότητα στο 30% δική σου 70% δική του να είσαι ευχαριστημένος. Το βλέπω πολύ πιθανό για 50-50 ή και περισσότερο δική σου. Πρέπει να επικεντρωθείς ώστε να αποδείξεις ότι α) δεν είχες υπερβολική ταχύτητα με την μηχανή β) έπεσες στοι πίσω μέρος του αυτοκινήτου λόγω του έλιγμού που έκανες για να αποφύγεις το αυτοκίνητο και δεν τα κατάφερες. Δηλαδή ότι θα χτυπούσες περίπου στο μέσον πχ του αυτοκινήτου και με τον ελιγμό χτύπησες στον πίσω προφυλακτήρα του. Αυτό έχει σχέση και με τα σχεδιαγράμματα της τροχαίας για το σημείο που βρέθηκαν χτυπημένα τα οχήματα, σημάδια από λάστιχα και φρένα κλπ. Αλλιώς το δικαστήριο μπορεί να δεχτεί ότι ο άλλος έλεγξε το δρόμο, σε είδε, και ήσουν αρκετά μακριά ώστε είχε το περιθώριο να περάσει εαν εσύ δεν έτρεχες με υπερβολική ταχύτητα. Αντίστοιχα δικαστήρια έχουν δικαιώσει έως και 100% αυτόν που πέρασε και θεώρησαν 100% υπεύθυνο αυτόν που έπεσε πάνω. Ελάχιστα έχουν δικαιώσει 100% κάποιον σαν και εσένα. Τα παραπάνω τα ξέρω από προσωπική εμπειρία και ψάξιμο μετά από ατύχημα με το αυτοκίνητο της αδελφής μου. Βέβαια ήταν αυτοκίνητο με αυτοκίνητο αλλά δεν έχει σημασία. ο αλλος ειναι απο στοπ.τελός.:wave2:
επισης,βγηκε κατευθειαν αριστερα.λαθος θεση στο οδοστρωμα μετα απο αλλαγη πορειας ειναι επισης παρανομη
Gandalf dr685sm
12/04/2009, 19:33
Αχ αυτά είναι .. καταρχάς το ευχάριστο είναι οτι την γλύτωσες εσύ και τα άλλα έρχονται. Όσο στραβά και αν είναι αν έχεις υγεία θα τα καταφέρεις.
Πάνε λοιπόν..
1. Σε ατύχημα τον πρώτο που καλείς ... τον πρώτιστο... είναι τον άνθρωπο της ασφαλιστικής σου που θα τραβήξει φωτό απο μηχανάκι , απο το σημείο ατυχήματος, απο το αυτοκίνητο του άλλου, απο το αν του έκαναν αλκοτέστ καθώς πέρασε απο STOP κτλ.. κτλ.. κτλ.. Αυτοί ξέρουν πολύ καλύτερα απο όσα ξέρουμε όλοι μας. Κάνουν ενα ογκοδέστατο φάκελο που τον στέλνουν στο νομικό τους τμήμα.
2. Ακόμα και αν δεν έχεις χτυπήσει, ΑΠΑΙΤΕΙΣ να πας στο νοσοκομείο σε τέτοιο ατύχημα για να πάει δικαστικά όλο το θέμα και να κάνεις διώξη και αγωγή στον κερατά. Συγκεντρώνεις πάσα έγγραφο , ακόμα και για το κουλούρι και τον καφέ που είχες μέχρι να βγάλεις ακτινογραφία. Υπόψη οτι τραυματισμός πάει δικαστικά που να χτυπιέται και ΤΟΤΑ και εκείνος πάνω κάτω.
3. Το πως πέρασε , αν πέρασε, αν έβρεχε όταν πέρασε και άλλα ωραία και γραφικά, δεν λένε μία αν στην έκθεση τροχαίας ή στις φωτογραφίες είναι διακριτό το STOP και η θέση του οχήματος που σε χτύπησε. Μόνο αν σε έγραψαν οτι έκανες απογείωση πυραύλου και δεν είχε χρόνο αντίδρασης ο άλλος (υπερβολική ταχύτητα). Το βγήκα μισός , 3/4 και άλλα ωραία δεν λένε μία καθώς αυτουνού μπορεί να του σφύριξε να κάτσει στην μέση. Τι λέει αυτό;
4. Νομική προστασία θα έχεις απο την ασφαλιστική σου και ας αργεί λίγο. Εσύ θα πρέπει να κάνεις αίτηση αποζημίωσης προς αυτούς (αν τα θυμάμαι καλά) και άστους να δείς πως τον αναλαμβάνουν τον εν λόγω κύριο μετά. Αν πάλι κάτι πάει στραβά εδώ, τον δικηγόρο που θα βάλεις θα έχεις μέσα στα τυχόν έξοδα αποζημίωσης και την δική του αμοιβή. Ξέρουν αυτοί .. ρώτα τους και θα σου πουν. Συνήθως για ενα 10% απο το ποσό που παίρνουν , κατορθώνουν και σου παίρνου μέχρι και ποσό για το σώβρακο που λέρωσες όταν προσέκρουσες πάνω του.
5. Το όποιο όχημα με ηλικία κάτω των 2 ετών πάει για αντικατάσταση σε ανταλλακτικά και καμία επιδιόρθωση. ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Απο 2 έτη και πάνω δυστυχώς έχουν δικό τους τιμοκατάλογο. Για αυτό και κάθε έτος τους ζητάμε αναπροσαρμογή και εμείς λόγω παλαιότητας οχήματος.. για να μην πληρώνουμε και τζάμπα. Το ποσό ασφαλίστρων βέβαια θα είναι κάτω 1-2 ευρώ, αλλά γιατί να τους τα χαρίσεις;
6. Το κατεστραμμένο μηχανάκι δεν το πειράζεις μέχρι να τελειώσεις με τις ασφαλιστικές. Αν στο βγάλουν ολική καταστροφή το πιθανότερο είναι να σου ζητήσουν να παραδώσεις άδειες, κλειδιά και το κουφάρι με πινακίδα. Αν σου βγάλουν επιδιορθωτικό ποσό , ε τότε το χρειάζεσαι εσύ.
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ..
Μην λυπάστε τα 50 ευρώ ανά 6μηνο παραπάνω προκειμένου να έχετε μια καλή και αξιόπιστη ασφαλιστική. Προσωπικά εις γνώσιν μου πληρώνω ενα 15-20% παραπάνω απο τον μ.ο. της αγοράς αλλά δύο φορές μου χρειάστηκε (την μια με τραυματισμό μου) η ασφάλεια για να τέτοια κατάσταση και τις δύο ήταν ΑΨΟΓΟΙ. Φυσικά προτιμήστε ασφαλιστή που θα έχετε και προσωπική επαφή καθώς εκείνος θα μπορεί να σας δείξει μερικά κόλπα για να μην ταλαιπωριέστε τσάμπα.
Τώρα φίλε στο πρόβλημα σου εύχομαι να βρεθεί η καλύτερη λύση και να αποζημιωθείς στο μέγιστο. Το καλύτερο που μπορώ να σου προτείνω είναι να βρείς τον καλύτερο δικηγόρο που μπορείς και να τελειώσεις , με καλή τύχη, σε 2-3 χρόνια.
Gandalf
blueangel
12/04/2009, 19:59
Περαστικά σου ρε φίλε αφού είσαι εσύ καλά αυτό μετρά!!!Κατά τα λοιπά θα τον ΣΧΙΣΕΙΣ κανονικά τον Καργιόλη!!!:evil: Με μάρτυρες και ας μην το αναφέρει η έκθεση της τροχαιας την έχεις κερδίσει την παρτίδα...Αν θές έχω φίλο μου δικηγόρο που ασχολείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τροχαία και τέτοιες υποθέσεις.Νάσαι πάντα καλά και ποτέ ξανά γαμώτο:wave2:
ποσο μου τη σπανε τα ατομα που δε μπορουν να παραδεχτουν οτι εκαναν τροχαια παραβαση για 20-30 ευρω πανω στην ασφαλεια....ειδικα οταν παραλιγο να γινει μεγαλυτερο κακο.... τι αμαξι ητανε?
01raiden
13/04/2009, 12:08
Η μηχανή βγήκε αυμφορη επισκευής.. Είχα κανει μόλις 7000 km, ήταν ακόμη καινούριο. 7000 με 7500 η τιμή της λέει ο πραγματογνώμονας ως μεταχειρησμένη.
Το κωλοπαιδο...
Αισθάνομαι σα να μου την εκλεψε. Λες και σκόπιμα πεταχτηκε οπως πεταχτηκε. Και το οτι δεν το παραδεχεται να τελειωνουμε με κανει να τον βλεπω σα δολοφονο..
Πηγα σημερα στους γιατρους, τους ειπα οτι ποναω, μου γραψαν μια μαγνητικη. Θα το τραβηξω οσο δεν παει. Θα βλεπω greys anatomy για να παιρνω ιδέες!!
Αυριο εχω συναστηση με δικηγορο, μολις μαθω νεα θα σας πω τι μου ειπε.
Προσοχή παιδιά κ ξαναλέω πάντα προστατευτικά. :wave2:
mikros boudas
13/04/2009, 12:15
Η μηχανή βγήκε αυμφορη επισκευής.. Είχα κανει μόλις 7000 km, ήταν ακόμη καινούριο. 7000 με 7500 η τιμή της λέει ο πραγματογνώμονας ως μεταχειρησμένη.
Το κωλοπαιδο...
Αισθάνομαι σα να μου την εκλεψε. Λες και σκόπιμα πεταχτηκε οπως πεταχτηκε. Και το οτι δεν το παραδεχεται να τελειωνουμε με κανει να τον βλεπω σα δολοφονο..
Πηγα σημερα στους γιατρους, τους ειπα οτι ποναω, μου γραψαν μια μαγνητικη. Θα το τραβηξω οσο δεν παει. Θα βλεπω greys anatomy για να παιρνω ιδέες!!
Αυριο εχω συναστηση με δικηγορο, μολις μαθω νεα θα σας πω τι μου ειπε.
Προσοχή παιδιά κ ξαναλέω πάντα προστατευτικά. :wave2: με τους γιατρους θα μπορεσεις να κανεις κατι,ειδικα απο λεφτα..κοιτα απο την στιγμη που δε χτυπησες σοβαρα,στο δικαστηριο ειναι προφανες πως δεν ετρεχες.το θεμα ειναι να βασιστει εκει ο δικηγορος σου και να επιμεινει...επισης το ο,τι φορουσες εξοπλισμο δειχνει ωριμοτητα,κι εκει να βασιστειτε...
alexxxcbr
13/04/2009, 17:29
A ρε ξύλο που θέλουν:confused: :confused: :confused:
Ευχομαι να δικαιωθείς φίλε...:wave2:
01raiden
17/05/2009, 17:44
Παίδες καλησπέρα!
Δε θέλω να το γρουσουζεύω, αλλά μάλλον αυτό το στραβό κι ανάποδο θα γίνει ορθό κι ολόισιο! :smilea: :smilea: :smilea:
Με πήραν από την ασφαλιστική του σχιζοφρενή δολοφόνου με το τιμόνι και μου παν πως, παρόλο που αυτός συνεχίζει το μαλακιστέν, θα με αποζημιώσουν κανονικά διότι τώρα που πήραν και τη δικογραφία πολύ χλωμά τα πράματα γι αυτούς.. Μαζι του θα μιλήσουν και κάτι μου είπαν για περιθώριο 10 ημερών για να τον μεταπείσουν. Ούτε που με νοιάζει πλέον.
Από δευτέρα θα κλείσω ραντεβού για να τους πάω όλον τον εξοπλισμό και τα προσωπικά μου αντικείμενα, καθώς κι εξοδα μετακίνησης, ιατρικά κλπ κλπ. Αναρωτιέμαι πόσα να ζητήσω για ηθική βλάβη.
Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν θα πρεπει να το συνεχίσω με την δικηγόρο που είχα κάνει νύξη, είδωμεν..
Ουφ..
:rolleyes:
nickmonstro
17/05/2009, 19:53
:sun: :sun: :sun: :sun:
:beer: :beer: :beer: :beer:
Aggelos_SV
17/05/2009, 22:01
Αναρωτιέμαι πόσα να ζητήσω για ηθική βλάβη.
Τώρα βέβαια δεν ξέρω αν θα πρεπει να το συνεχίσω με την δικηγόρο που είχα κάνει νύξη, είδωμεν..
Ζήτα κάνα 3χίλιαρο για να τα βρείτε κάπου στη μέση.Ρώτα και την δικηγόρο να σου πει κι αυτή πόσο συνηθίζεται να πηγαίνει η "ταρίφα".
Καλή συνέχεια:winka: :wave2:
alexxxcbr
18/05/2009, 08:04
:beer: :beer: :beer: :beer:
devil's animal
18/05/2009, 09:16
Παίδες καλησπέρα!
Δε θέλω να το γρουσουζεύω, αλλά μάλλον αυτό το στραβό κι ανάποδο θα γίνει ορθό κι ολόισιο! :smilea: :smilea: :smilea:
Με πήραν από την ασφαλιστική του σχιζοφρενή δολοφόνου με το τιμόνι και μου παν πως, παρόλο που αυτός συνεχίζει το μαλακιστέν, θα με αποζημιώσουν κανονικά διότι τώρα που πήραν και τη δικογραφία πολύ χλωμά τα πράματα γι αυτούς.. Μαζι του θα μιλήσουν και κάτι μου είπαν για περιθώριο 10 ημερών για να τον μεταπείσουν. Ούτε που με νοιάζει πλέον.
Από δευτέρα θα κλείσω ραντεβού για να τους πάω όλον τον εξοπλισμό και τα προσωπικά μου αντικείμενα, καθώς κι εξοδα μετακίνησης, ιατρικά κλπ κλπ. Αναρωτιέμαι πόσα να ζητήσω για ηθική βλάβη.
Ουφ..
με το καλο..
:beer: :beer: :beer:
Ουφ..
δυσκολη αποφαση φιλε.
Gandalf dr685sm
18/05/2009, 10:47
Ευχάριστο αυτό με την ασφαλιστική δεν λέω... και μεγάλη έκπληξη... αλλά τον δικηγόρο κράτα τον μέχρι να έχεις την επιταγή στα χέρια για την αποζημίωση. Μην το σταματήσεις καθόλου.
Gandalf
TOLISTOLAROS
18/05/2009, 10:56
Ουφ..
Aν δεν έχεις άμεση ανάγκη τα λ7 ξεκώλιασέ τον!Όχι μόνο για να πάρεις περισσότερα αλλά και επειδή είναι μαλάκας και κάνει την πάπια! :evil:
Φίλε εύγε! Μου έφτιαξες την μέρα! Μπράβο και εύχομαι σύντομα με το k9 ;)
Όσο για τον άλλο, η επιμονή του ιδιαίτερα μετά την παραδοχή της ασφαλιστικής του δείχνει μεγάλη ηλιθιότητα αλλά και το ότι είναι κάποιος που δεν θα ήθελες να έχεις καμία σχέση μαζί του...πάρτου ότι μπορείς μέσω ασφαλιστικής μπας και καταλάβει τελικά το λάθος του και σώσεις καναν άλλο συναδελφο στο μέλλον από αυτό τον μ@λ@κ@!!!
:beer: :beer: