View Full Version : σουπα στον αγιο
pilotos_xtreme
30/03/2009, 00:25
σημερα ειχαμε κατεβει με ενα φιλαρακι στον αγιο ιωαννη τον ρωσσο κ ειχα μια πτωση,βασικα την πρωτη μου με το cbr κ τη δευτερη γενικοτερα.......
το παρακανα μαλλον στο πλαγιασμα σε μια στροφη κ εφυγε το λαστιχο που ειδη παταγε στις ακρες...
αυτα παθαινει κανεις οτι παει ταπα σε δρομο που δε ξερει κ με μικρη εμπειρεια...
ευτυχως εγω ουτε γραντζουνια ,εφερα 3-4 τουμπες κ σηκωθηκα κατευθειαν. κρανος σπασμενο πισω λιγο , κορτνουρα κ δερματινο (απο πανω) με ενα μικρο σκισιμο κ τα 2. με σωσε κ η τσαντα που χα στη πλατυ αλλιως μπορει να ποναγα κ τωρα....
το μηχανακι , μια στραβωμενη μανετα μπροστινου φρενου κ λιγο το πατακι του πισου κ ωραιες γραντζουνιες στην αριστερη πλευρα στα πλαστικα,ευτηχως μονο στο μπροστα. τιποτα δηλαδη!
ενα ευχαριστω στα παιδια που σταματησανε κ με βοηθησανε κ να σηκωσω τη μηχανη κ να δουν αμα ειμαι καλα!!! να σται καλα μαγκες , αυτο θα πει μοτοσυκλετιστικη συνειδηση!!! αμα βλεπετε κερναω καφεδακι οποτε θελετε!
κ το λεγα ,το χα προαισθημα οτι καιρο εχω να πεσω κ οτι θα γραφω στο μοτο στα στραβα κ αναποδα... αρε γμτ αληθινος βγηκα
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pilotos_xtreme
σημερα ειχαμε κατεβει με ενα φιλαρακι στον αγιο ιωαννη τον ρωσσο κ ειχα μια πτωση,βασικα την πρωτη μου με το cbr κ τη δευτερη γενικοτερα.......
το παρακανα μαλλον στο πλαγιασμα σε μια στροφη κ εφυγε το λαστιχο που ειδη παταγε στις ακρες...
αυτα παθαινει κανεις οτι παει ταπα σε δρομο που δε ξερει κ με μικρη εμπειρεια...
ευτυχως εγω ουτε γραντζουνια ,εφερα 3-4 τουμπες κ σηκωθηκα κατευθειαν. κρανος σπασμενο πισω λιγο , κορτνουρα κ δερματινο (απο πανω) με ενα μικρο σκισιμο κ τα 2. με σωσε κ η τσαντα που χα στη πλατυ αλλιως μπορει να ποναγα κ τωρα....
το μηχανακι , μια στραβωμενη μανετα μπροστινου φρενου κ λιγο το πατακι του πισου κ ωραιες γραντζουνιες στην αριστερη πλευρα στα πλαστικα,ευτηχως μονο στο μπροστα. τιποτα δηλαδη!
ενα ευχαριστω στα παιδια που σταματησανε κ με βοηθησανε κ να σηκωσω τη μηχανη κ να δουν αμα ειμαι καλα!!! να σται καλα μαγκες , αυτο θα πει μοτοσυκλετιστικη συνειδηση!!! αμα βλεπετε κερναω καφεδακι οποτε θελετε!
κ το λεγα ,το χα προαισθημα οτι καιρο εχω να πεσω κ οτι θα γραφω στο μοτο στα στραβα κ αναποδα... αρε γμτ αληθινος βγηκα
Παλι καλα φιλε...:beer: :wave2:
περαστικα ρε extreme.
απο δω και περα με συνεση :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
περαστικα ρε extreme.
+1
makis206
30/03/2009, 07:29
περαστικα ρε extreme.
+1 ακόμα κι από μένα, ποτέ ξανά αναποδιές !
jimtarasxt660x
30/03/2009, 07:34
Περαστικα ρε φιλε και οπως ειπε ο TROOPER απο δω και περα με συνεση:beer: :beer: :beer:
eytyxos ola ok..
perastika
:wave2:
Περαστικά κ προσοχή......
:beer: :beer:
ρε συ ... γιαυτο στον Αγιο Ιωαννη τον Ρωσο πανε με τα ποδια ο κοσμος...!! :wacko:
Περαστικα ρε... να χεις υγεια να αλλαζεις μοτο πιο γρηγορα απο γκομενες...:smokin:
Περαστικά!!!
Και προσοχή!!!!!
:beer: :beer: :beer: :beer:
VegasKitty
30/03/2009, 13:42
περαστικα ρε extreme.
+αλλο ενα!
:beer: :wave2:
alximistis
30/03/2009, 13:47
περαστικά συμβαίνουν οκ. Ελπίζω να είναι το μοναδικό από δω και πέρα :)
devil's animal
30/03/2009, 14:28
περαστικα.
ο Αγιος λογω του υψομετρου, της πυκνης βλαστησης και του ποταμιου που ρεει σχεδον παραλληλα με τον δρομο, μαζευει αρκετη υγρασια και πρεπει να υπαρχει συνεση και καλη κριση στο που θα πλαγιασεις και θα ανοιξεις το γκαζι.
περαστικα και στην τσεπη σου btw.
:beer: :beer:
pilotos_xtreme
30/03/2009, 17:27
να στε καλα παιδια ,ευχαριστω για τις ευχες.
πηγα στο μηχανικο σημερα κ τελικα τσαμπα σχεδον μου βγηκε ολη η φαση, μονο βαψιμο θελει το δεξι φαιρινγκ κ μια μανετουλα , ολο το αλλο μηχανακι κομπλε!
ειχα αγιο στον αγιο μαλλον!
αυτο θα πει μοτοσυκλετιστικη συνειδηση!!
Περαστικά φίλε μου...
Εσύ ήσουν "τυχερός" όσον αφορά τη βοήθεια.
Όταν εγώ έμεινα πριν 1 μήνα στη Συγγρού γυρνώντας απο Σούνιο και έλυνα και έδενα επι 3 ώρες
ούτε ένας δε σταμάτησε να βοηθήσει...
Όλοι χαζεύανε αλλα κανείς δε γύρισε να με ρωτήσει έστω τι έπαθα.
:mad:
castoras
31/03/2009, 17:42
Περαστικά και προσοχή!!!Ο Αγιος δε θέλει φοβέρα!!!:wave2: