View Full Version : εκπτωσεις!!!!!!
COBRAKAI
30/03/2009, 19:22
Το Σάββατο καθώς έψαχνα για ένα κρανάκι φθηνό για τις καθημερινές κακκουχίες μπήκα σε ένα μαγαζί σην Καλλιρόης και με 200,00 ευρώ βγήκα και με μπουφάν και κράνος και τα δύο επώνυμες μάρκες και άξια λόγου.
Τώρα όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει ενα πμ να του πω για να μην θεωρηθεί ότι κάνουμε διαφήμιση και παρεξηγηθούμε εκτός και αν μας δώσει το ελευθερο το αφεντικό
:sun:
dominance
30/03/2009, 19:30
exeis pm ;)
filipp0s
30/03/2009, 19:36
για ρίξε κι απο εδώ :wave2:
Στειλε πμ και σε μας αν μπορεις!!!:beer: :beer:
Και εδώ please..!!!
:wave2: :wave2: :beer: :beer: :beer:
Georgaras
30/03/2009, 20:20
για πες, για πες....
leonidas_dl650
31/03/2009, 04:32
Και εδώ please..!!!
thanks~~!!!!
dominance
31/03/2009, 07:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από COBRAKAI
Το Σάββατο καθώς έψαχνα για ένα κρανάκι φθηνό για τις καθημερινές κακκουχίες μπήκα σε ένα μαγαζί σην Καλλιρόης και με 200,00 ευρώ βγήκα και με μπουφάν και κράνος και τα δύο επώνυμες μάρκες και άξια λόγου.
Τώρα όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει ενα πμ να του πω για να μην θεωρηθεί ότι κάνουμε διαφήμιση και παρεξηγηθούμε εκτός και αν μας δώσει το ελευθερο το αφεντικό
:sun:
εγω παντως πμ δεν εχω λαβει ακομα!
Κ ας εστειλα πρωτος
:sick:
για πες για πες............
δωσε φως πατριωτηηηηηηη...
montechristo
31/03/2009, 14:53
Για να μην ταλαιπωρειται ο κοσμος με ΠΜ, αν εχω καταλαβει σωστα, προκειται για το μαγαζι ενος παλαιου αγωνιζομενου, το οποιο βρισκεται σε γωνια της Καλλιροης, απεναντι απο ενα παλαιο εργοστασιο μπυρας.
ΥΓ Δεν ειπα παντως το ονομα, αρα δεν ειναι διαφημιση...:D
Το να γράψετε το όνομα μαγαζιού που έχει καλές προσφορές σε κάποια πράγματα δεν είναι μεμπτό. Το να βγούμε κερδισμένοι έχει σημασία.
Στην άμεση ξερή και χωρίς λόγο διαφήμιση πέφτει ψαλίδι. :wave2:
Οπότε λες και το όνομα να ξέρουμε και οι αδαής.
Προφανώς αναφέρεται στο μαγαζί του Τζωρτζόπουλου.
COBRAKAI
31/03/2009, 17:07
Καλησπέρα σε όλους εχω απαντησει σχεδόν σε όλα τα πμ να αναφέρω απλα για την ιστορία πως το μαγαζί δεν είναι του κυρίου που αναφέρατε αυτό που λέω εγώ είναι ακριβώς κολητά απο τον ΟΑΕΔ.
Καλησπέρα σε όλους εχω απαντησει σχεδόν σε όλα τα πμ να αναφέρω απλα για την ιστορία πως το μαγαζί δεν είναι του κυρίου που αναφέρατε αυτό που λέω εγώ είναι ακριβώς κολητά απο τον ΟΑΕΔ.
Όνομα έχει το μαγαζί ή όχι φίλε μου?
Ελεος φιλε!!!
Αφου σου δινουν το ελευθερο,γιατι το αναγουμε σε αινιγμα;;;;;:confused:
COBRAKAI
31/03/2009, 18:40
OK το καταστημα ειναι της kawasaki
GiannisBlessed
31/03/2009, 19:57
και τι μπουφαν και κρανος πηρες?
20 post για να μας πει τι μπουφάν και κράνος πήρε. Έλεος!
dirtbird
03/04/2009, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
και τι μπουφαν και κρανος πηρες?
Προφανώς Lookwel και Premier....;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Προφανώς Lookwel και Premier....;)
Ξερεις πολλα εσυ...:wave2: