PDA

View Full Version : ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ Scouter ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ "best In China"

nikosira
30/03/2009, 23:01
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ SCOUTER ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΟΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΙΟ ΠΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ PC KAI ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ?
ΤΟ KEEWAY OUTLOOK EINAI TO ΚΑΛΥΤΕΡΟ Η ΟΧΙ?
ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΥΛ SYM EVO 200 ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ?

el_hymador
30/03/2009, 23:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikosira
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ SCOUTER ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΡΟΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΙΟ ΠΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ PC KAI ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Θες να μεταφερεις pc για το camping (!!!) και θες να το κανεις με Κινεζικο scooter...

αυτο ειναι μακραν ενα απο τα πιο σουρεαλιστκα μηνυματα που εχουν ποτε γραφετει εδω μεσα...:lol:

metalheart
30/03/2009, 23:27
να μεταφερθει στο σκεψεισ προβληματισμοι ASAP!

:D :D :D

ilias s.m.
30/03/2009, 23:31
κατι τετοιο θα βοηθησει καλητερα!!!και δεν θα χαλαει κιολας!!!:lol: :lol: :lol:

159874

kostasra
30/03/2009, 23:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
κατι τετοιο θα βοηθησει καλητερα!!!και δεν θα χαλαει κιολας!!!:lol: :lol: :lol:

+100000000

Lazio
30/03/2009, 23:44

Υποκλινομαι.............:a23: :a23: :a23: :a23:

makis206
30/03/2009, 23:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Θες να μεταφερεις pc για το camping (!!!) και θες να το κανεις με Κινεζικο scooter...
αυτο ειναι μακραν ενα απο τα πιο σουρεαλιστκα μηνυματα που εχουν ποτε γραφετει εδω μεσα...:lol:

Κοίτα Κωστή, επειδή μου έχει τύχει σε κάμπινγκ ν'αρχίσουν καταμεσίς της νύχτας τα πυροτεχνήματα στο εντελώς ξαφνικό και άκυρο, δεν έχω παρά να παραδεχτώ ότι ήταν ένα μοναδικό κι αξέχαστο χάπενινγκ...

:rotflmao:

WebD
31/03/2009, 02:14
Το να πάρεις λαπτοπ αντί για σκούτερ φονιά δεν παίζει ε;;;

epp1640
31/03/2009, 02:20
OMG.. :rotflmao: ΣΟΥΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ.. :bigcry:

Dimos35
31/03/2009, 08:08
:nono: Όχι.

Κανένα. :wave2:

nikosira
31/03/2009, 08:17
ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΣΕ FORUM ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ CHAT ROOM!!!
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ.

golis
31/03/2009, 08:28
Εμείς ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.

bar-code
31/03/2009, 08:34
ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΣΕ FORUM ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ CHAT ROOM!!!
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ.

i oli fasi mou thimizei to "dolma"!!!
eutixos pou exei paroplistei o "afrotwin":lol: :bigcry:

notakos600
31/03/2009, 09:31
Όταν είχα προτείνει να υπάρχει και chat room στο site κάποιοι με κορό'ι'δευαν... :smokin:

kalesin
31/03/2009, 09:40
μπορει να εχω ξυπνησει στραβα σημερα....

αλλα δε βλεπω κατι το περιεργο σε καποιον που ζηταει βοηθεια για να δει ποιο απο τα φτηνα σκουτερ θεωρειται πιο αξιοπιστο...

τωρα το τι θελει να το κανει...
οντως ειναι σουρεαλιστικο το μνμ.. αλλα δε το βρισκω πιο σουρεαλιστικο απο αλλα που εχουν γραφτει εδω μεσα....

-εντιτ-
:look:

μλκ μου ειμαι αρρωστος... ευκαιρια για σπαμ κ την κλωτσαω ετσι

makis206
31/03/2009, 10:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
μπορει να εχω ξυπνησει στραβα σημερα....
αλλα δε βλεπω κατι το περιεργο σε καποιον που ζηταει βοηθεια για να δει ποιο απο τα φτηνα σκουτερ θεωρειται πιο αξιοπιστο...
τωρα το τι θελει να το κανει...
οντως ειναι σουρεαλιστικο το μνμ.. αλλα δε το βρισκω πιο σουρεαλιστικο απο αλλα που εχουν γραφτει εδω μεσα....
-εντιτ-
:look:
μλκ μου ειμαι αρρωστος... ευκαιρια για σπαμ κ την κλωτσαω ετσι

Πέρα απ'την πλάκα συμφωνώ κι ας έλαβα κι εγώ μέρος σ'αυτό, βρισκόμαστε στα μοντέλα και μιλάμε για μηχανάκια (κι ας κερνάνε σούσι :lol:.. όχι δεν το συνεχίζω)

Έχετε δίκιο :beer:

ilias s.m.
31/03/2009, 13:13
ναι οντως!!! τερμα η πλακα! οποιος ξερει ας βοηθησει τον "nikosira" :wave2:

epp1640
31/03/2009, 13:16
:o Καλά.. ας μας πει αρχικά, πόσα χρήματα θέλει να διαθέσει και τι pc θέλει να μεταφέρει..:beer:

el_hymador
31/03/2009, 14:32
αντε επειδη παρεξηγηθηκε ο φιλος να το γυρισουμε στο σοβαρο...

το λοιπον δεν υπαρχει Κινεζικο scooter το οποιο να ειναι καλυτερο απο τα ομοεθνη του μοντελα, απλως υπαρχουν καποια που ειναι τα λιγοτερο χειροτερα...

ενα απο αυτα ειναι και το Keeway Outlook.

Για αξιοπιστια κτλ δεν ξερω τι παιζει, παντως ενα που ειχα την ευκαιρια να το οδηγησω εστριβε ολο μαζι (μην γελας, ειναι επιτευγμα για Κινα μερια αυτο) και ειχε αποδεκτες αναρτησεις και φρενα...

Αν θες τη γνωμη μου καλυτερα να διαθεσεις τα χρηματα για την αγορα ενος μτχ Ιαπωνικου - Ιταλικου - Κορεατικου παρα να παρεις καινουργιο made in china.

:wave2:

nikredf
02/04/2009, 10:05
φιλαρακο επειδη μερικοι εδω μεσα καφριζουν θα σου απαντησω οπως θεωρω καλυτερα για τη περιπτωση σου.ειναι ενα μαγαζι στη β.ολγας κ βουλιαγμενης γωνιας θα πας εκει και θα του πεισ ερχομαι απο το σαιτ και συγκεκριμενα νικρεντ.κανει -25% εκπτωση στα μελη.θα του εξηγησεις τη περιπτωση σου και θα του ζητησεις την εκπτωση στο μοντελο σπιντ τριπλ.μαλιστα χωρις δευτερη σκεψη κι επειδη πρεπει να βλεπουμε αν το καθε μηχανακι κανει για τη δουλεια που το θελουμε ,μη διστασεις να ξηλωσεις το ντεσκτοπ που εχει στο γραφειο του για αυτους τους λογους και να το βαλεις αναμεσα απο το τιμονι και την κοιλια σου (ελπιζω να εχεισ μεγαλουτσικη για να κανεις σωστα τη δουλεια σου) και να βγεις για μια βολτα στη βουλιαγμενης οπου θα κανεις ενα αξιολογο τεστ ντραιβ.οταν επιστρεψεις απο αυτο να του πεισ να εχει απλωσει μια σκηνη 2 ατομων στο κεντρο του μαγαζιου για να δεις ποσο απλο ειναι το φορτομα-ξεφορτομα.λολ.ενταξει μη τσατιζεσαι βρε συ,αν θες τη γνωμη μου τα κινεζικα σκουτερ ειναι για αραιη χρηση 2-3 χρονων και μετα πεταμα οποτε καλυτερα να παρεις κατι σε ευρωπαικο οικονομικο βλεπε πιατζιο φλαι και να σου μεινει για ολες τισ δουλειες που στο μελλον θα σου χρειαστουν.ειναι και θεμα ασφαλειας βλεπεις.αν τελικα το μπατζετ σου ειναι μικροτερο των 1000 ευρω παρε ενα παπι σκυλι μεταχειρο βλεπε αστρεα,καβασακι 115 και καθαρισες.μαζι με 2-3 χταποδια και μια μπαγκαζιερα καθαρισες.ειχα κινεζικο παπι και αλλαξα μοτερ στα 8.000 χλμ,να μη σου πω για τα αλλα

glider
02/04/2009, 10:38
έχω το keeway outlook 150

δε μπορώ να το συγκίνω με αλλα γιατι ηταν το πρωτο μου
το πηρα καινουργιο,και έχω μονο καλές εντυπωσεις

ειδικα στο οικονομικο και στο θεμα της αθηνας με έχει σωσει
έχω κανει γυρω στα 4.500χλμ και δεν κανει τσικ,απλα κανω τα σερβις στην ωρα τους

το συγκεγκριμενο φτιαχνεται στην ουγγαρία...απο θυγατρικη κινεζικης....

και σε θέμα ομορφιας το ξεχωριζω (αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο)

το μονο κακό ειναι οτι πηρα μεγαλη μηχανη τωρα και πρεπει να το δωσω
(εχει τελικη 100km/h και δε μου φτανει για τη δουλεια π το θέλω το καλοκαιρι)
και έχει χαμηλη μεταπωλητικη αξια
στεναχωριεμαι που το σκοτωνω αλλα ετσι ειναι αυτα...εδω σκοτωνουν αλλα και αλλα αυτη την εποχη...

κατα τα αλλα εχει υπερ εξτρα(4χρονο,υγροψυκτο,2δισκοφρενα,συναγερμο,μπαγαζιε α κτλ κτλ και επιπεδο πατωμα που θες)

α και τα λαστιχα του ηθελαν αλλαγη

Nikossal
02/04/2009, 11:29
Σχετικά με το Keeway Outlook...δεν υπάρχει πιθανότητα κινέζικη εταιρεία να φτιάχνει τα μηχανάκια της σε ευρωπαική χώρα. Η Keeway (Qianjiang) φτιάχνει σκούτερ-παπιά στην Κίνα και τις Benelli (μοτοσυκλέτες στην Ιταλία), στην ευρώπη, άντε να έχει κέντρο logistics.

Η γνώμη μου είναι να εμπιστευτείς μια από τις εταιρείες που φτιάχνουν κάποια από τα μοντέλα τους στην Κίνα, αλλά σαφώς τα σχεδιάζουν εκτός αυτής, π.χ. Piaggio, Aprilia,Kymco, Sym και ακολούθως να συγκρίνεις την αναλογία τιμής/εξοπλισμού για να δεις πόσο παραπάνω απο 100% κινέζικο πληρώνεις για να μην την πατήσεις και πάρεις ακριβό brand φτιαγμένο φθηνά.

glider
02/04/2009, 13:44
εγω το ειχα δει απο εδω: http://scooterclub.14.forumer.com/a/2007-keeway_post1852.html

στο ψαξιμο βρηκα και αυτο:
http://www.keewaymotor.com/randd.html

μιας που αναφερατε για ιταλικο σχεδιασμο....:p :p

και τα παρακατω επισης βοηθουν...:

http://www.keewaymotor.com/company_message.html
http://www.keewaymotor.com/company_history.html
http://www.keewaymotor.com/company_services.html

και ειναι απ'το επισημο site της εταιριας...

δεν ειναι κατεβασμενο απ'τη ''γκλαβα'' καποιου...

Nikossal
02/04/2009, 13:55
Όπως προείπα...Στην ευρώπη έχουν κέντρο ανταλλακτικών, καμία συναρμολόγηση/κατασκευή δεν γίνεται. Και όταν λένε R&D οι κινέζοι, εννοούν σχέδιο-design, με άλλα λόγια συνεργάζονται με έναν ιταλικό (λογικά) οίκο για να τους κάνουν ωραία σχέδια (πλαστικά). Σχέδια κινητήρα και λοιπά τεχνολογικά είναι όμως κινέζικων προδιαγραφών. Ακόμα και η Benelli πριν στα σκούτερ της είχε minarelli κινητήρα, άρα σίγουρα δεν παίρνουν σχέδια και εμπειρία κινητήρα ούτε από Benelli.