View Full Version : επιλογη g 650gs η f650ga (twin)
εχω βρεθει αναμεσα σε δυο επιλογες στο μονοκυλινδρο gs και στο twin gs.
η χρηση του θα ειναι 80% στην πολη και ενα αντε 20% καμμια βολτουλα προς τα εξω.
Θα ηθελα την αποψη οσων τα εχουν καβαλησει και τις προτασεις σας , σας ευχαριστω εκ το προτερων.:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zeb
εχω βρεθει αναμεσα σε δυο επιλογες στο μονοκυλινδρο gs και στο twin gs.
η χρηση του θα ειναι 80% στην πολη και ενα αντε 20% καμμια βολτουλα προς τα εξω.
Θα ηθελα την αποψη οσων τα εχουν καβαλησει και τις προτασεις σας , σας ευχαριστω εκ το προτερων.:wave2: :wave2:
Το μονοκυλινδρο δε θα το επαιρνα σε καινουργιο διοτι ειναι 10 ετων μηχανη. Οποτε αν θες ντε και καλα ενα απο τα δυο, η παρε το δικυλινδρο σε καινουργιο η το μονοκυλινδρο μεταχειρισμενο.
AUFGEBRACHT
31/03/2009, 18:09
Έχω το μονοκύλινδρο κι έχω καβαλήσει και το δικύλινδρο...Για να μη γράφουμε τα ίδια ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=77193
vstrider
09/04/2009, 06:58
συνολικά καλό μηχανάκι, αλλά... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ σκληρή σέλα.
δεν υπαρχει κανενας κατοχος gs 650 twin να μου πει τις εντυπωσεις του,τα προβληματα που εχει αντιμετωπισει μεχρι στιγμης για το καινουργιο gs γιατι εχω ακουση αρκετα προβληματακια.
doctor x
10/05/2009, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από zeb
δεν υπαρχει κανενας κατοχος gs 650 twin να μου πει τις εντυπωσεις του,τα προβληματα που εχει αντιμετωπισει μεχρι στιγμης για το καινουργιο gs γιατι εχω ακουση αρκετα προβληματακια.
prin liges meres ekana to service ton 10000 km .mexri stigmis ousiastika kanena provlima.
panalafro stin poli ke den kei tipota.oti thes rota.:wave2:
καλοταξιδο το εργαλειο καταρχην doctor . Τωρα εχω διαβαση για προβληματακια στο κολαρο ψυγειου,στην καδενα του μοτερ. στις φλανζτες κεφαλης και καρτερ.
τωρα μπορει να τα εχουν διορθωσει, του ποτε ειναι το μοτερ,γενικα τις εντυπωσεις σου!!!! τι ας πουμε δεν βρισκεις καλο τι σου αρεσει ποιο πολυ κλπ.............:beer: :beer:
Κοιταω για μεταχειρισμενα του 05,06 και δεν εχω καταλαβει καποια πραγματα.
1. ειναι μονοκυλινδρα ή δικυλινδρα?
2. ειναι με ψεκασμο ή με καρμπυρατερ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από axibde
Κοιταω για μεταχειρισμενα του 05,06 και δεν εχω καταλαβει καποια πραγματα.
1. ειναι μονοκυλινδρα ή δικυλινδρα?
2. ειναι με ψεκασμο ή με καρμπυρατερ?
1. Μονοκύλινδρα, δίμπουζα.
2. Με ψεκασμό.
:wave2:
giorgos1979
07/07/2009, 01:26
Αμα το θες για πολη κυριως και που και που καμια βολτουλα παρε το μονοκυλινδρο θα σε βολεψει καλυτερα κατα την αποψη μου. Παντως και το δικυλινδρο που εχω εχει πολυ ελαφρια αισθηση για τα κιλα του αν πρεπει να του βρω ενα μειον ειναι η πολυ μακρια πρωτη