View Full Version : ΑΓΟΡΑ 600άρι-ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ
kriskris
31/03/2009, 15:15
Οι υποψήφιες κυρίες είναι οι εξής:
1.Honda hornet 600 (01-04)
2.Ducati monster 600/620i
3.Suzuki gsr 600
4.Yamaha fz6 naked (μέχρι 06)
5.Kawasaki ER-6
6.Suzuki bandit (04 kai meta)
Όπως καταλαβατε το budget είναι κάπου στα 4.500Ε (+/-) και "καμακώνω" τις κούκλες που ανέφερα.....
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ.....
ΥΓ.Έχω τη τιμη να σας πω πως πολυ μα πάρα πολυ βαθιά μέσα μου έχω "ψιλο"-αποκλείσει 1-2 απο αυτές.......:smokin:
γυμνο...αερα στη μαπα στο στηθος :yuck: :yuck:
fazer με φερινκ σε ασπρο........... κουκλα
γνωμη μου
kriskris
31/03/2009, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Monstro αβλεπει :smokin:
:winka:
Με φοβίζουν λίγο τα χρόνια ομως(ειδικα των 600 που έχω βρει...)
Αρχικά δημιουργήθηκε από glanza2
γυμνο...αερα στη μαπα στο στηθος :yuck: :yuck:
fazer με φερινκ σε ασπρο........... κουκλα
γνωμη μου
Μαλλον δεν ταιριαζουνε τα γουστα μας...:D
:beer:
blueangel
31/03/2009, 16:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από kriskris
3.Suzuki gsr 600
5.Kawasaki ER-6
Όπως καταλαβατε το budget είναι κάπου στα 4.500Ε (+/-) και "καμακώνω" τις κούκλες που ανέφερα.....
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ.....
ΥΓ.Έχω τη τιμη να σας πω πως πολυ μα πάρα πολυ βαθιά μέσα μου έχω "ψιλο"-αποκλείσει 1-2 απο αυτές.......:smokin:
Μακράν και με διαφορά το ΤΕΤΑΡΤΟ!!!:D :D :D Αν και φερινγκάτο θα ήταν πιο κούκλα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
yamaha fazer
honda hornet ....
:wave2: δεν τα βαριεσαι ευκολα....και ειναι "ερωτευσιμα" :wave2:
3.Suzuki gsr 600
5.Kawasaki ER-6
ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ.....
Για εμενα GSR η χορνετ η FZ6 αλλα.....
Υπαρχουν ¨αλλα΅ και για τις 3
GSR εχει ελαφρυ πλαισιο ψαλιδαρα πισω γκαζια συμπεριφορα στα + .......το αλλα ειναι η καταναλωση που τσιμπαει
Το χορνετ με λιγα χρηματα παραπανω παιρνεις του 05 με το αναποδο μπροστα....... διαχρονικο design εμφανιση ηχος γκαζια συμπεριφορα αρκετα καλη αν και με ελλειψη μοχλικου πισω........ αλλα ατσαλινο πλαισιο και καρμπυρατερ που για εμενα ειναι το μεγαλυτερο αρνητικο
Καλη επιλογη και το FZ6 αλλα με τη γνωστη τρυπα στις χαμηλες κ μεσαιες στροφες
Εγω μαλλον GSR θα χτυπαγα :beer:
spiridaus
31/03/2009, 20:24
@kriskris
Είμαι ακρίβως στην ίδια κατάσταση! Ιδιο μπάτζετ, ίδιες επιλογές πάνω-κάτω.
Προσανατολίζομαι κυρίως προς gsr, bandit ή hornet. .
Επίσης έχω σκεφτεί και τα breva750 kai z750 (άλλα κυβικά-ίδια κατηγορία) και σήμερα είδαι και το xj6 yamaha.
ΜΠΕΡΔΕΜΑ έλα να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες μας! ;) :p :beer:
jorgevaldano
31/03/2009, 21:20
αυτή η σαλάτα που έχεις φτιάξει μπορεί να "οργανωθεί"
2κ ή 4κ;
ιαπωνία ή ευρώπη;
γυμνό η ντυμένο;
αν απαντήσεις στα παραπάνω, η απάντηση στο "ποιό από όλα;" θα έλθει μόνη της
Φίλε πολυ διαφορετικά τα μοντέλα μεταξύ τους , και εκεί που χάνει το ένα κερδίζει το άλλο . Το πιο σημαντικό νομίζω είναι να ξεκαθαρίσεις τι χρήση θες να κάνεις στο μηχανάκι και ποσο θες να ασχολείσαι με την συντηρηση του .
Χοντρικά μπορώ να σου πω πως GSR και Hornet ειναι πανώ κάτω ομοιά μηχανάκια με το πρωτο να υπερτερεί "θεωρητικά¨σε αξιοπιστία και το δευτερο να υπερτερεί σε επιδόσεις και κατανάλωση από τα λίγα που ξέρω .Θα το βρεις στα ίδια λεφτα και σίγουρα πιο καινουριό . Το ντουκατι ειναι καραμπινάτο V2 με τα οποια καλα η κακα συνεπακόλουθα αυτου και την κακή φήμη τη ντουκατι ως προς το κόστος των σερβις . Το μπαντιτ τα κάνει όλα άλλα είναι πολύ βαρύ . Τα φειζερ ποτε δεν τα συμπάθησα αλλα εχουνε βγει καλά μηχανακία αν και λεγεται οτι χαμηλά ειναι εκνευριστικά ψόφια .Τέλος το ΕΡ6 ειναι πανασχήμο αλλα σιγουρα κανεις ολες τις δουλειες σου τουλαχιστον εντος πολέως με φτηνο κόστος και θα το βρεις σε πολυ καλες τιμες μτχ . Τωρα βέβαια δεν ξερω αν τα μηχανάκια που γράφεις τα θες γυμνά η με φερινγκ έστω και μπικίνι . Συμβουλή μου αν εχεις παρκινγκ και σταθερό εισόδημα πάρε καινούριο το νέο ΕΡ6Φ σε μαυρο .....
:wave2:
Αφού το κοιτάς πιο πολύ για suzuki γιατί δεν περιμένεις το καινούριο γυμνό που βγάζει τώρα
που είναι και στρογγυλοφάναρο νομίζω.Gladius λέγεται νομίζω και είναι 600 ή 650cc.Ακούγεται ότι θα είναι πολύ φθηνό.
kriskris
31/03/2009, 22:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus
@kriskris
Είμαι ακρίβως στην ίδια κατάσταση! Ιδιο μπάτζετ, ίδιες επιλογές πάνω-κάτω.
Προσανατολίζομαι κυρίως προς gsr, bandit ή hornet. .
Επίσης έχω σκεφτεί και τα breva750 kai z750 (άλλα κυβικά-ίδια κατηγορία) και σήμερα είδαι και το xj6 yamaha.
ΜΠΕΡΔΕΜΑ έλα να διασταυρώσουμε τις πληροφορίες μας! ;) :p :beer:
Καλησπέρα φίλε μου,συμονούμε βλέπω...Το breva750 αν και μου αρέσει πολύ σαν στυλ,δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει...Το Ζ πολύ καλό αλλα δυστυχώς έχει αποκλειστεί για οικονομικούς λόγους...Αναμένουμε με σκέψεις και προτάσεις...
Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
αυτή η σαλάτα που έχεις φτιάξει μπορεί να "οργανωθεί"
2κ ή 4κ;
ιαπωνία ή ευρώπη;
γυμνό η ντυμένο;
αν απαντήσεις στα παραπάνω, η απάντηση στο "ποιό από όλα;" θα έλθει μόνη της
Το μόνο που μπορώ να απαντήσω ειναι το γυμνό...Τα αλλα τα ψάχνουμε...
kriskris
31/03/2009, 22:20
Φίλε anritsu πολύ σωστά αυτα που λες...Το Εr6n λόγω του οτι είναι το πιο καινούριο με τα λιγότερα χρήματα(παρεμπιπτοντως το βρίσκω πανέμορφο :smokin: ) το βλέπω με πιο "γλυκό" μάτι, αλλα κάθε φορα σκέφτομαι κι εκείνο το gsr που είναι εξίσου νέο και 4κ..........:eyepop: :eyepop: :eyepop: :sick: :hypnotize
kriskris
31/03/2009, 22:21
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξέχασα,σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.................. :beer: :beer: :beer:
el_hymador
31/03/2009, 22:27
Εγω λεω να παρεις το ER-6n η το monster...
οτι και να λεμε, σε αυτα τα κυβικα τα δικυλινδρα ειναι πολυ πιο διασκεδαστικα σε ενα ευρος στροφων (και κατα συνεπειας ταχυτητας) οπου δεν θα σε ενοχλει η ελειψη προστασιας απο τον αερα
τα 4Κ βγαζουν γουστα ψηλα αλλα θα σου ζαλιζει ο αερας το κεφαλι...φυσικα για συγκριση των δικυλινδρων μοτερ με τους αντιστοιχους 4Κ στη χαμηλομεσαια περιοχη ουτε λογος να γινεται...
α και by the way, το breva 750 εχει πολλαααααα να προσφερει αρκει να εισαι στη φαση.
εγω που εψαχνα 600 μολις κατεληξα σε bandit. 1 χρονου στα λεφτα που διαθετεις (4500) δε υπαρχει κανενα αλλο. το μονο αρνητικο ειναι το βαρος. ολα τα αλλα ++++
johnnyestia
02/04/2009, 19:05
Παρότι έχω fazer (ντυμένο) θα σου έλεγα να πάς σε GSR ασυζητητί. Στα λεφτά σου βρίσκεις μηχανή ουσιαστικά καινούρια, έχει καλό στήσιμο, τρομερό μοτεράκι και προσωπικά μου αρέσει πολύ.
SnakeMJK
03/04/2009, 08:30
τα περί εμφάνισης είναι καθαρά θέμα γούστου. και εγώ το gsr το επέλεξα καθαρά για εμφανισιακούς λόγους. όμως έχει και πολύ καλή συμπεριφορά, το ABSάκι του, πολύ γκάζι, ψαλιδάρα και φυσιολογική κατανάλωση (για τα 100 άλογα του).
george88
04/04/2009, 23:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
τα περί εμφάνισης είναι καθαρά θέμα γούστου. και εγώ το gsr το επέλεξα καθαρά για εμφανισιακούς λόγους. όμως έχει και πολύ καλή συμπεριφορά, το ABSάκι του, πολύ γκάζι, ψαλιδάρα και φυσιολογική κατανάλωση (για τα 100 άλογα του).
+1000
kriskris
05/04/2009, 01:12
Το gsr εκτος από εμφανιση κερδίζει στο ότι είναι πολυ καινουριο μοντέλο(μαζί με το er6) και νομίζω με έχουν κερδίσει περισσοτερο απο τα άλλα....ΤΟ ΞΕΡΩ οτι έχουν τεραστιες διαφορες αλλα δε μπορω να ξεχωρίσω καποιο απο τα 2....Μακάρι να είχα χρόνο να πάω να οδηγήσω και τα 2 να βγαλω συμπερασματα....:bigcry:
Το gsr εκτος από εμφανιση κερδίζει στο ότι είναι πολυ καινουριο μοντέλο(μαζί με το er6) και νομίζω με έχουν κερδίσει περισσοτερο απο τα άλλα....ΤΟ ΞΕΡΩ οτι έχουν τεραστιες διαφορες αλλα δε μπορω να ξεχωρίσω καποιο απο τα 2....Μακάρι να είχα χρόνο να πάω να οδηγήσω και τα 2 να βγαλω συμπερασματα....:bigcry:
μεταξυ των δυο το gsr θα επερνα, πιο δυνατο και πιο μηχανη απο το αλλο, 180αρι λάστιχακι, περισσοτερα άλογα, φοβερό κ@@ο κλπ...
jorgevaldano
05/04/2009, 13:23
To gsr προσφέρει λίγα πριν τις 6000 στροφές
το ΕΡ6 προσφέρει πολλά πριν τις 6000 στροφές
άρα η υπεροχή του gsr δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη, όσο απλα να πάρεις τις μέγιστες ισχείς και να τις συγκρίνεις...
kriskris
05/04/2009, 19:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
To gsr προσφέρει λίγα πριν τις 6000 στροφές
το ΕΡ6 προσφέρει πολλά πριν τις 6000 στροφές
άρα η υπεροχή του gsr δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη, όσο απλα να πάρεις τις μέγιστες ισχείς και να τις συγκρίνεις...
ΣΥΜΦΩΝΩ με τον προλαλησαντα φίλο,όχι οτι βέβαια είναι αστραπη το ΕΡ στις χαμηλες απλά μπορεις να κινεισαι πιο γρηγορα σε αυτες τις στροφες εν συγκρισει με τα 4Κ....Με ψήνει πιο πολυ ρε παιδιά το ΚΑΒΑΣΑΚΙ,αλλα λίγοι μονο το εκτιμούνε....
:confused: :confused:
οσο και να ψαξεις δεν θα βρεις κανεναν να το κατηγορει για κατι συγκεκριμενο--απλα δεν γεμιζει το ....αχορταγο ματι. οσοι το χουν ειναι γενικα ευχαριστημενοι.
εχουν γραφτει πολλα--βαλε στην αναζητηση το ονομα του κα θα δεις.
ακομα βισκεις το γυμνο 5790.
του 2009 τσιμπαει στην τιμη.
fonzareli
06/04/2009, 16:47
Εγώ πάλι έχω καταλήξει; μεταξύ ER-6N και triumph street triple.
Μου αρέσει πολύ το δεύτερο αλλά με κολλάει η απουσία abs...
kriskris
07/04/2009, 15:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
Εγώ πάλι έχω καταλήξει; μεταξύ ER-6N και triumph street triple.
Μου αρέσει πολύ το δεύτερο αλλά με κολλάει η απουσία abs...
Για καινουργια ή μεταχειρισμένα κοιτάς;;;
Σε ρωτάω γιατι Triumph speed triple μεταχειρισμένο που βρήκες;;;;
:blush:
fonzareli
07/04/2009, 22:21
street triple γράφω (όχι speed triple).
Για καινούριο μιλάω.