PDA

View Full Version : Aνεβαίνω Αθήνα για αγορές... που να πάω;

IPL
01/04/2009, 09:23
Γεια σας,

Σε λίγες εβδομάδες θα ανέβω Αθήνα και θα έχω ένα πρωινό για να κάνω αγορές εξοπλισμού. Όπως καταλαβαίνεται δεν θα έχω πολύ χρόνο γι αυτό λέω να επικεντρωθώ Καλλιρόης που έχω ακούσει στο forum πολύ αλλά ίσως να μπορώ να περάσω και από οπουδήποτε μεταξύ Γλυφάδας κ Καλλιρόης. Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει:

Μπότες - Sidi, Alpinestars, Dainese
Παντελόνια - Alpinestars, BMW (BMW έχω βρει μαγαζί ήδη)
Γενικά - Alpinestars, Dainese

Επειδή δεν θα έχω πολύ χρόνο να γυρίσω, με ενδιαφέρει τα μαγαζιά που στοκάρουν αυτές τις μάρκες να έχουν όλα τα προιόντα των μαρκών αυτών, όλες τις παραλλαγές, χρώματα, νούμερα κλπ.

Το να αγοράσω κάτι δεν είναι αναγκαίο, ίσως απλά δοκιμάσω και παραγγείλω από νετ. Αν είναι καλές οι τιμές θα τα πάρω επί τόπου.

Που μου προτείνετε να πάω; Αν αυτό θεωρείται spam, τότε στείλτε μου πμ.

Thanks

SVX
01/04/2009, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από IPL

Το να αγοράσω κάτι δεν είναι αναγκαίο, ίσως απλά δοκιμάσω και παραγγείλω από νετ.
Thanks

πουτ@ν@ ειλικρινεια :D σε ΠΑΩ... :smokin:

ΣΗΜ. κανε αναζητηση στο internet και δες ποιες διευθυνσεις καταστηματων σε βολευουν, αναλογα με την περιοχη που θα βρισκεσαι :wave2:

jorgevaldano
01/04/2009, 09:41
με δεδομένες τις φίρμες που σε ενδιαφέρουν, προσφέρεται η αποθήκη στην άνω ηλιούπολη

δεν έχω πρόχειρη διεύθυνση, σίγουρα κάποιο άλλο μέλος θα την έχει

THEOD
01/04/2009, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano

δεν έχω πρόχειρη διεύθυνση, σίγουρα κάποιο άλλο μέλος θα την έχει

Κεφαλληνίας 44 - Ηλιούπολη :wacko:

JAD
01/04/2009, 11:09
Papastaurou Shop στην Καλιρρόης, για Dainese-Alpine Stars Κια λίγο πιο κάτω το MotoMarket για Sidi.....
Mην βιαστείς.....

:wave2: :wave2:

manhunter
01/04/2009, 11:14
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 324

''Δίκυκλο''

Θα σκιστούν να σε εξυπηρετήσουν, και έχουν και πολύ καλές τιμές
Έχουν και τμήμα στοκ, που μπορείς να ζητήσεις και σκόντο ακόμα και στις τιμές στοκ.

:wave2:

road spirit
01/04/2009, 11:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από JAD
το MotoMarket για Sidi.....
:wave2: :wave2: είσαι σίγουρος ?

blueangel
01/04/2009, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από JAD
Κια λίγο πιο κάτω το MotoMarket για Sidi.....

Φιλαράκο Spidi δουλεύει ΚΑΙ ΟΧΙ SIDI:wave2:

bentouza
01/04/2009, 11:57

εχεις υπ'οψιν σου οτι τα ρουχα της BMW ειναι rev'it;
sidi εχει ο τζωρτζοπουλος.

schumacher_
01/04/2009, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 324

''Δίκυκλο''

Θα σκιστούν να σε εξυπηρετήσουν, και έχουν και πολύ καλές τιμές
Έχουν και τμήμα στοκ, που μπορείς να ζητήσεις και σκόντο ακόμα και στις τιμές στοκ.

:wave2:

+1 για το δίκυκλο

Πολύ εξυπηρετικοί και πολύ καλές τιμές!!

LOUKILOUK
01/04/2009, 15:41
Δικυκλο και αποθηκη στην Ηλιουπολη ειναι καλά και για αγορες μιας και παιζουν καλες τιμες. Probike στην καλλιροης πολυ καλο για δοκιμες κυριως μιας και ειναι πολυ "ενημερωμενο" αλλα και ακριβο...απεναντι υπαρχει και ενα dainese shop με καλη εξυπηρετηση και αυτο και τα παιδια σηκωνουν και ενα μικρο παζαρι στις τιμες. Καλο ψαξιμο και καλες αγορες...
υ.γ. υπαρχουν και αλλα πολλα μαγαζια αλλα αυτα τουλαχιστον ειναι καπως μαζεμενα και μπορεις να τα γυρισεις ολα σε μια μερα αν ξερεις λιγο τους δρομους

JAD
01/04/2009, 16:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Φιλαράκο Spidi δουλεύει ΚΑΙ ΟΧΙ SIDI:wave2:

Νταξ' ρε παιδια, μη βαράτε..μπερδευτηκα....!!!

IPL
01/04/2009, 20:51
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Σίγουρα θα πάω στο Δίκυκλο κ αποθήκη Ηλιούπολη εκτός από την Καλλιρόης.

Δεν το ήξερα πως τα παντελόνια της BMW τα φτιάχνει η Rev'it πάντως. Το μοντέλο που θέλω, ένα Summer Trousers 2 της BMW δεν το έχει η Rev'it

bar-code
02/04/2009, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Δικυκλο και αποθηκη στην Ηλιουπολη ειναι καλά και για αγορες μιας και παιζουν καλες τιμες. Probike στην καλλιροης πολυ καλο για δοκιμες κυριως μιας και ειναι πολυ "ενημερωμενο" αλλα και ακριβο...απεναντι υπαρχει και ενα dainese shop με καλη εξυπηρετηση και αυτο και τα παιδια σηκωνουν και ενα μικρο παζαρι στις τιμες. Καλο ψαξιμο και καλες αγορες...
υ.γ. υπαρχουν και αλλα πολλα μαγαζια αλλα αυτα τουλαχιστον ειναι καπως μαζεμενα και μπορεις να τα γυρισεις ολα σε μια μερα αν ξερεις λιγο τους δρομους

otan i pliromi einaI metroitis kai ta 2 pano-kato tin idia timi sou kanoun.i opoia einai far-far away apo net kai sketo far apo ilioupoli!!!!!!

LOUKILOUK
02/04/2009, 15:47
Φιλε φαραμακοποιε η προσωπικη μου εμπειρια εχει δειξει οτι τα παιδια στο dainese shop κοβουν κατι παραπανω, παντα μιλαμε για μετρητα...
Kατα τα αλλα ειναι οπως τα λες... φαρ-φαρ στην καλλιροης φαρ σκετο στην ηλιουπολη σε σχεση με το net...:wave2:

Lazio
02/04/2009, 16:20
Γεια σας,

Σε λίγες εβδομάδες θα ανέβω Αθήνα και θα έχω ένα πρωινό για να κάνω αγορές εξοπλισμού. Όπως καταλαβαίνεται δεν θα έχω πολύ χρόνο γι αυτό λέω να επικεντρωθώ Καλλιρόης που έχω ακούσει στο forum πολύ αλλά ίσως να μπορώ να περάσω και από οπουδήποτε μεταξύ Γλυφάδας κ Καλλιρόης. Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει:

Μπότες - Sidi, Alpinestars, Dainese
Γενικά - Alpinestars, Dainese

Επειδή δεν θα έχω πολύ χρόνο να γυρίσω, με ενδιαφέρει τα μαγαζιά που στοκάρουν αυτές τις μάρκες να έχουν όλα τα προιόντα των μαρκών αυτών, όλες τις παραλλαγές, χρώματα, νούμερα κλπ.

Το να αγοράσω κάτι δεν είναι αναγκαίο, ίσως απλά δοκιμάσω και παραγγείλω από νετ. Αν είναι καλές οι τιμές θα τα πάρω επί τόπου.

Που μου προτείνετε να πάω; Αν αυτό θεωρείται spam, τότε στείλτε μου πμ.

Thanks

........... αν είναι καλές οι τιμές θα τα πάρω επί τόπου......... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις ? :lol:

IPL
02/04/2009, 17:32
Όχι δεν το ξέρω, για πες το

Lazio
02/04/2009, 18:18
Όχι δεν το ξέρω, για πες το

Δε θα σου πω το ανεκδοτο ...... εννοω ψωνισε οτι μπορεις απο νετ :wave2: