View Full Version : αλλο ενα δυστυχημα...
Νεκρός 24χρονος μοτοσικλετιστής στο Ναύπλιο
1 Απριλίου 2009, 12:24
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 24χρονος μοτοσικλετιστής στην περιοχή του Ναυπλίου. Ο άτυχος νέος κινείτο στο 17ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Άργους - Ναυπλίου - Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου, όταν για άγνωστους λόγους η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε κάτοικος Διδύμων Αργολίδας.
Στον 24χρονο θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, ενώ θα γίνει και πραγματογνωμοσύνη στα δύο οχήματα, ώστε να διευκρινιστούν οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.
Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου.
απο zougla.gr
ας αναπαυθει το παλικαρι...
blueangel
01/04/2009, 12:47
Μακάρι ναταν πρωταπριλιάτικο ρε γαμώτο:( :( :sick: ΑΛΛΑ ΔΕΝ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ:bigcry: :bigcry: :bigcry:Αντε να δούμε αυτός ο γ@μημένος δρόμος πόσους νεκρούς θα θάψει ακόμα:hypnotize :mad: :mad:
kostasmms
01/04/2009, 12:51
Έλεος ρε παιδια.Νεα παλικάρια χάνονται ΑΔΙΚΑ στους κωλόδρομους της κωλοχώρας μας.Πολυ προσοχη ρε παιδιά,καλά τα γκάζια αλλα η ζωή μας είναι μία και πολύτιμη.Κρίμα για το παλικάρι
devil's animal
01/04/2009, 13:24
:sad:
GAS NICK
01/04/2009, 19:04
Δυστυχως ΑΛΗΘΕΣ:(
GIXXERAKIAS
01/04/2009, 19:31
Κριμα...ας αναπαυθει το παληκαρι...:sad: :sad:
κουραγιο στην οικογενεια του
Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
όταν για άγνωστους λόγους η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο
αυτη η φραση με νευριαζει ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ...Καθε φορα που ακουω τετοια δυσαρεστα... :mad:
να ναι καλα με την "παρεα" εκει ψηλα το παιδι ... ..... ΠΡΟΣΟΧΗ ... μην γινεστε θυσια...
Αρχικά δημιουργήθηκε από nobody
Νεκρός 24χρονος μοτοσικλετιστής στο Ναύπλιο
1 Απριλίου 2009, 12:24
Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 24χρονος μοτοσικλετιστής στην περιοχή του Ναυπλίου. Ο άτυχος νέος κινείτο στο 17ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Άργους - Ναυπλίου - Αρχαίου Θεάτρου Επιδαύρου, όταν για άγνωστους λόγους η μοτοσικλέτα του συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που οδηγούσε κάτοικος Διδύμων Αργολίδας.
Στον 24χρονο θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, ενώ θα γίνει και πραγματογνωμοσύνη στα δύο οχήματα, ώστε να διευκρινιστούν οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.
Ο οδηγός του ΙΧ συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ναυπλίου.
απο zougla.gr
ας αναπαυθει το παλικαρι...
Επειδή το παλικάρι ήταν κοντα απο τα μέρη μου... δεν ήταν κ τόσο άγνωστοι οι λογοι... Είχε ενα Ρ6 κ του εκοψε το δρομο ενα αμαξι. δεν ξερω αν ετρεχε.
Κριμα... πραγματικα τα τελευταια χρόνια έχω αρχίσει κ φοβαμαι παρα πολύ κ με σταναχωρει αυτο... έτσι σε μια στιγμη να σβησουν τα παντα απο ενα μαλακα που θα το μετανιωνει για ολη του τη ζωη...
ας αναπαυθει το παλικαρι....
Epeidh eimai apo thn perioxh ...
Exo akoysei pws gia to atyxhma ftaiei o odhgos toy IX o opoios htan hlikiwmenos kai petaxthke ston dromo gia adieykristoys logoys . To pedi me thn mhxanh htan me parea kai apo oti akoysthke phgene me kanonikoys ry8moys
kostas_1100gs
02/04/2009, 01:42
Κουράγιο στους δικούς του.
jimtarasxt660x
02/04/2009, 19:49
Κουραγιο στην οικογενεια του...και ας αναπαυθει το παιδι...
Εχουμε καταντησει αναλωσιμοι..:mad:
Όταν γύριζα πριν μερικά χρόνια από Κόστα Αθήνα σκεφτόμουνα πως δεν παίζει να υπάρχουν αυτοί οι δρόμοι! Είναι λυπηρό και με θυμώνει όσο δεν πάει να μας μπιστάνε κάτω για να δώσουμε και το τελευταίο περισσευούμενο ευρώ σε φόρους κι όλα να είναι για το έτσι. Να μην φτιάχνεται τίποτα.
TOLISTOLAROS
02/04/2009, 20:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από z3r0n
Exo akoysei pws gia to atyxhma ftaiei o odhgos toy IX o opoios htan hlikiwmenos kai petaxthke ston dromo gia adieykristoys logoys . To pedi me thn mhxanh htan me parea kai apo oti akoysthke phgene me kanonikoys ry8moys
Όταν λέω ότι μεγάλη ηλικία και οδήγηση δε συμβαδίζουν με λένε υπερβολικό τουλάχιστον.
Όπως θερμοκέφαλοι νέοι με μαγκιά και οδήγηση δε συμβαδίζουν...
Ηλικιωμένος οδηγός λεωφορείου μας τράκαρε -ήμουν συνοδηγός- το 1998 στον Καραβόμυλο Στυλίδας και μας έριξε σε ψυγείο με παγωτά και μετά σε φράχτη...Αφού δε τον έπνιξα τότε...
ΥΓ1:Το δίπλωμά του είχε λήξει
ΥΓ2:Παρόλ'αυτά εξακολουθούσε να μεταφέρει παιδιά στο σχολείο .Ναί παιδιά, οδηγός ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟΥ ήταν ο πουστ*γερος... :evil:
Κουράγιο στη οικογένεια του παιδιού...
castoras
02/04/2009, 21:00
Συμφωνώ μαζί σου Τόλη.Ετοιμάζομαι να κάνω δώρο έκπληξη στον πατέρα μου σκίζοντας του το δίπλωμα.
TOLISTOLAROS
02/04/2009, 21:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Συμφωνώ μαζί σου Τόλη.Ετοιμάζομαι να κάνω δώρο έκπληξη στον πατέρα μου σκίζοντας του το δίπλωμα.
Κώστα εμένα ο δικός μου το'χει αποδεχτεί(βοήθησα και γω με κάτι γαμόσταυρα.. :D :D :D )ότι κάθε πράγμα στον καιρό του.Του χρόνου game over.Ούτως ή άλλως έχει βαρεθεί...
Την άλλη Πέμπτη ετοιμάσου...Ο κίτρινος πυρετός είναι σε Αθηναϊκό φανοποιείο και βάφεται κίτρινος με χρυσή πέρλα... :cool: :cool: :cool:
Είπαμε,πάν'απ'όλα διακριτικότητα.. :D :D :D :D
castoras
02/04/2009, 21:24
Gold tanker toutou rout
Is the tank
The tank with the Midas touch
:beer: :beer: :beer:
TOLISTOLAROS
02/04/2009, 21:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από castoras
Gold tanker toutou rout
Is the tank
The tank with the Midas touch
:beer: :beer: :beer:
My name is Duke. Bo Duke (http://en.wikipedia.org/wiki/Bo_Duke)
Tου χρόνου παίρνει σειρά το Grande στα χρώματα διάσημου στρατιωτικού (http://en.wikipedia.org/wiki/The_General_Lee)
:sun: :sun: :sun: :sun:
stelios thunder
03/04/2009, 11:42
:sad: :sad: :sad: :sad:
nassosxlvbros
03/04/2009, 12:15
shit...:( rest in peace....
cbr600f4iraklio
03/04/2009, 12:23
Υπαρχει τιποτα χειροτερο απο παππουπου εβγαλε την γιαγια βολτα με τον χαρο...
Τον ταλιμπαν που δεν λογαριαζει τιποτα με το Ναβαρα του
Ειμαι απο το Ηρακλειο και ξερω απο τετοια
Δεν ειμαστε μονοι, εχουμε και τα χειροτερα ''φιλαρακια'' πανω στην ασφαλτο.
VegasKitty
03/04/2009, 15:29
:sad: :(