PDA

View Full Version : Ο ΓΑΜΩΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!!

castor
01/04/2009, 17:03
ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ:a31: :a31:

ΑΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ:hypnotize :hypnotize :hypnotize

ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!:a4: :a4: :a4:

ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕ :sad: :sad:

160134

byron
01/04/2009, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ:a31: :a31:

Πλάκα κάνεις, ετσι? Θέλουμε γιώργηδες για να μας κάνει ανθρώπους?:hypnotize

nassosxlvbros
01/04/2009, 17:08
χαλαρώστε ...μπουρδέλο ήταν και τότε και τώρα...απλά μεγαλώσαμε και αρχίζουμε και το καταλαβαίνουμε καλύτερα....:(

stvr1
01/04/2009, 17:10
Επειδή ένας μ@λ@κ@ς πάρκαρε στραβά πρέπει να επαναφέρουμε την δικτατορία και να καταργήσουμε τα θεμελιώδη δικαιώματα;;; Λες και φταίει η δημοκρατία και όχι η μαλακία που μας δέρνει...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

castor
01/04/2009, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

O τυπος ηταν παρκαρισμενος 2.30 ωρες ετσι,ποσες μανες με καροτσια ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ για να περασουν?τουλαχιστον 4εις.Ολος ο κοσμος κατεβαινε στον δρομο για να περασει και εσενα σε πειραξε Ο ΓΙΩΡΓΗΣ??????? ενταξει να το αλλαξω.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ρε ΚΑΣΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟ,ΣΤΑΛΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝ κλπ ενταξει τωρα???????:confused: :confused:

castor
01/04/2009, 17:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Επειδή ένας μ@λ@κ@ς πάρκαρε στραβά πρέπει να επαναφέρουμε την δικτατορία και να καταργήσουμε τα θεμελιώδη δικαιώματα;;; Λες και φταίει η δημοκρατία και όχι η μαλακία που μας δέρνει...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

O τυπος ηταν παρκαρισμενος 2.30 ωρες ετσι,ποσες μανες με καροτσια ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ για να περασουν?τουλαχιστον 4εις.Ολος ο κοσμος κατεβαινε στον δρομο για να περασει και εσενα σε πειραξε Ο ΓΙΩΡΓΗΣ??????? ενταξει να το αλλαξω.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ρε ΚΑΣΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟ,ΣΤΑΛΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝ κλπ ενταξει τωρα???????

tai
01/04/2009, 17:18
αμα θελει κάποιος βούρδουλα για να γίνει άνθρωπος ............................

.............................................

προκείμενου να μην επανέλθει η χούντα..............

τον βαράω εγώ!

οχι για μενα .........................

για την φουκαριάρα την μάνα μου !!!!

stvr1
01/04/2009, 17:22
Ώραια, κάλεσε την τροχαία να του το σηκώσει. Γιατί για κάθε μαλακία που βλέπουμε η λύση πρέπει να είναι μια μεγαλήτερη μαλακία;;;

stefanos
01/04/2009, 17:22
Εγώ νομίζω οτι είναι γυναίκα.
Εχει μια ελαφρότητα μια ανεμελιά...

MikeG
01/04/2009, 17:26
Είναι απλό, αν του σπάσουν πχ το παρμπρίζ ή του σκίσουν τα λάστιχα δε θα το ξανακάνει.........

castor
01/04/2009, 17:27
Ώραια, κάλεσε την τροχαία να του το σηκώσει. Γιατί για κάθε μαλακία που βλέπουμε η λύση πρέπει να είναι μια μεγαλήτερη μαλακία;;;

O τυπος ηταν παρκαρισμενος 2.30 ωρες ετσι,ποσες μανες με καροτσια ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ για να περασουν?τουλαχιστον 4εις.Ολος ο κοσμος κατεβαινε στον δρομο για να περασει και εσενα σε πειραξε Ο ΓΙΩΡΓΗΣ??????? ενταξει να το αλλαξω.ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ρε ΚΑΣΤΡΟΟΟΟΟΟΟΟ,ΣΤΑΛΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝ κλπ ενταξει τωρα???????

blueangel
01/04/2009, 17:28

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

ΕΝΑΣ???????Σε ποιόν πλανήτη ζείς ρε φίλε μου?Μην παραμυθιάζεσαι από τη συγκεκριμένη φωτό...Το παλικάρι απλά την έβαλε για παράδειγμα η μαλακία εκεί έξω και δίπλα μας πάει σύνεφο!!!Για ρίξε μια ματιά στις εισόδους και εξόδους στα πεζοδρόμια τις γνωστές μπάρες για άτομα με ειδικές ανάγκες ΤΟ ΤΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΠΕΦΤΕΙ από τα κολοκουτιά και έλα να μου πείς!!!ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΙΛΑΜΕ:cry: :a023: :a023: :a52: :a52: :a52: :a45:

Anty12
01/04/2009, 17:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Είναι απλό, αν του σπάσουν πχ το παρμπρίζ ή του σκίσουν τα λάστιχα δε θα το ξανακάνει.........

Μόνο αυτός που θα το κάνει να μην φοράει μπαλακλάβα, γιατί θα τον πάνε σούμπιτο με τον τρομονόμο...

stefanos
01/04/2009, 17:40
Και μετά πάμε να σπάσουμε και το μπλέ παπί πάνω στην διάβαση των πεζών:p

blackbusa
01/04/2009, 17:42
ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ

ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!!!:

ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕ

βασικα ειναι μονο 2 και πανε σε αντιθετες κατευθυνσεις....πανω απο 3 δεν ηταν αδικημα ρε παιδια???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οτι ναναι λεμε....

the who
01/04/2009, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
αμα θελει κάποιος βούρδουλα για να γίνει άνθρωπος ............................

.............................................

προκείμενου να μην επανέλθει η χούντα..............

τον βαράω εγώ!

οχι για μενα .........................

για την φουκαριάρα την μάνα μου !!!!

Kαι το συγχωρεμενο τον πατερα μου.
Καστορα ο φασιστας ειναι φασιστας ειτε τον λενε Σταλιν ειτε Παπαδοπουλο.Παρε κι ενα λινκ κι ελπιζω να το χρησιμοποιησεις.Το κανουν ηδη τα παιδια μου εδω και τρια χρονια αρα εσυ που εισαι μεγαλο παιδι και κυκλοφορεις περισσοτερο θα δρασεις καλυτερα.
http://streetpanthers.blogspot.com/ :wave2:

VegasKitty
01/04/2009, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
Για ρίξε μια ματιά στις εισόδους και εξόδους στα πεζοδρόμια τις γνωστές μπάρες για άτομα με ειδικές ανάγκες ΤΟ ΤΙ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΠΕΦΤΕΙ από τα κολοκουτιά και έλα να μου πείς!!!ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΙΛΑΜΕ:cry: :a023: :a023: :a52: :a52: :a52: :a45:

Εγω παντος σε τυπο που το εκανε αυτο, καλεσε τη τροχαια και τον μαζεψαν...

Μετα απο μερικες μερες, το ξαναβαλε... Ξανα μανα παλι τα ιδια....

Ε μετα δε το ξανα-αφησε εκει :D

Akatanomastos
01/04/2009, 17:52

γιατι ρε παιδια? καλος δεν ηταν ο

παπανδρεου?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

div400
01/04/2009, 17:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Και μετά πάμε να σπάσουμε και το μπλέ παπί πάνω στην διάβαση των πεζών:p

αααα εδω αλλάζει το θέμα...

είναι το πατροπαράδοτο και θεόσταλτο δικαίωμά του να παρκάρει όπου θέλει αφού έχει πληρώσει τέλη κυκλοφορίας!!!!
εξάλλου ας φρόντιζε η πολιτεία, (όπως τότε με τον Γιώργη) να φτιάξει θέσεις στάθμευσης, να μην το άφηνε εκεί!

:rolleyes: :rolleyes:

stvr1
01/04/2009, 18:02
Ρε πάτε καλά;; Προτιμάτε να μην έχετε στοιχειώδεις ελευθερίες από το να κάνει ένας ή χίλιοι μια παρανομία. Το πρόβλημα δεν είναι η ύπαρξη της δημοκρατίας, καθώς δεν προβλέπεται πουθενά στο δημοκρατικό πολίτευμα ότι μπορεί ο καθ'ένας να παρανομεί. Γι' αυτό υπάρχουν νόμοι και θα αρκούσε να εφαρμοστούν.

Άκομα και οι μαμάδες με τα καροτσάκια δεν νομίζω να προτιμούσαν να φοβούνται να εκφράσουν την άποψή τους ή να απολαμβάνουν την ελευθερία τους. Η χούντα δεν χρειάζεται αν υπάρχει παιδεία. Αλλά βέβαια το να δημηουργήσουμε κάτι είναι δύσκολο, ενω ο βούρδουλας είναι πολυ εύκολος.

Μετά βγαίνουμε και παραπονιόμαστε για τα πρόστιμα και πως δεν συνδιάζονται με μέτρα εκπαίδευσης και οδηγικής παιδείας... Αφού το μόνο που ζητάμε είναι μια χούντα, γιατί να μας δώσουν κάτι παραπάνω;;;;

Α, ναι και επειδή μου έχουν κλέψει δύο μηχανές να επιβάλουμε και ναζισμό!!!! Δεν πάμε καλά.

SVX
01/04/2009, 18:05
ποιος σας ειπε οτι ο ανθρωπακος αυτος ειχε δει πεζοδρομιο και στο χωριο του?

η πως υπαρχουν κανονες για τον καθε οδηγο και το ΙΧ του?

ΚΑΙ ΠΟΥ ξερετε ολοι εσεις που κατηγορατε ανελεητα αν ο ανθρωπος ΔΕΝ πηρε το διπλωμα του με ανταλλαγμα 2 ντενεκεδες μυζηθρα?(αναλατη)

Γι'αυτο αναθεωρηστε και δειτε την κατασταση απο ολες τις μεριες Πριν αρχισετε να Κατηγορνατε .... :nono:

byron
01/04/2009, 18:17
Εγώ λέω να επανιδρύσουμε την ΜΛΑ - Μαζική Λαική Αυτοάμυνα και να τους κάψουμε τα κουτιά. :evil:

epp1640
01/04/2009, 18:24
Εγώ λέω να επανιδρύσουμε την ΜΛΑ - Μαζική Λαική Αυτοάμυνα και να τους κάψουμε τα κουτιά. :evil:

Epp1640 αναφέρω.. :lol:

950dim
01/04/2009, 18:24
Δε βλεπω να χαιρετατε...

160151

div400
01/04/2009, 18:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ποιος σας ειπε οτι ο ανθρωπακος αυτος ειχε δει πεζοδρομιο και στο χωριο του?
η πως υπαρχουν κανονες για τον καθε οδηγο και το ΙΧ του?
ΚΑΙ ΠΟΥ ξερετε ολοι εσεις που κατηγορατε ανελεητα αν ο ανθρωπος ΔΕΝ πηρε το διπλωμα του με ανταλλαγμα 2 ντενεκεδες μυζηθρα?(αναλατη)
Γι'αυτο αναθεωρηστε και δειτε την κατασταση απο ολες τις μεριες Πριν αρχισετε να Κατηγορνατε .... :nono:

και όλα αυτά είναι δικαιολογία για πιο ακριβώς πράγμα?

δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό σου...

SVX
01/04/2009, 18:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

OI NOOTROPIES δεΝ αλλαζουν ευκολα...

οταν ο "μπαρμπας" που ζει σε μια Ελλαδα με "ομοιους " του βλεπει πως υπαρχει ανοχη....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση (και ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) να "στρωσει" χαρακτηρα στα 55-60 του χρονια ....

tai
01/04/2009, 18:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

φαντάζομαι οτι το λεει ειρωνικά :rolleyes:

div400
01/04/2009, 18:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
OI NOOTROPIES δεΝ αλλαζουν ευκολα...

οταν ο "μπαρμπας" που ζει σε μια Ελλαδα με "ομοιους " του βλεπει πως υπαρχει ανοχη....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση (και ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) να "στρωσει" χαρακτηρα στα 55-60 του χρονια ....

δεν διαφωνώ σε αυτό, το αντίθετο θα έλεγα. αλλά η κακή νοοτροπία των ''άλλων'' δεν μου δίνει εμένα (και στον κάθ'ένα) κανένα άλλοθι ή δικαιολογία...:winka:

tsolias
01/04/2009, 19:24
Δεν έχετε καταλάβει φαίνεται ότι τελικά δεν έχουμε Δημοκρατία αλλά ΑΝΑΡΧΙΑ!!!!!!!!!!:)
Ο καθένας ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΡΑΣ κάνει οτι ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.Ασυδωσία πλήρης.Σε ληστεύουν μέρα μεσημέρι,σου καίνε το ΙΧ ή τη μηχανή,αν τύχει σε διαδήλωση και είναι παρκαρισμένο σε ΄΄λάθος΄΄ δρόμο ,μπαίνουν στο σπίτι σου και σε κάνουν ''νοικοκύρη'' και ας είσαι και μέσα,οι πολιτικοί τρώνε με χρυσά κουτάλια και λένε ''άσε τους μαλάκες Ελληνες να μας ψηφίζουν και να τους τα τρώμε'', διαφθορά στο έπακρο(ας μην επεκταθώ, τα ξέρετε),μισθωτοί και συνταξιούχοι τους έχουν βάλει τόσο βαθιά το αγγούρι στον κ...... που δεν έχουν κουράγιο ούτε να σκούξουν, οι γαμωψυχίατροι βγάζουν λάδι τους ψυχάκηδες και ας έχουν σκοτώσει κάποιο παιδάκι ή το έχουν ΒΙΑΣΕΙ!!! και πολλά,πολλά, άλλα.
Λοιπόν ποιά Δημοκρατία?????????????????????????????????????
Το θέμα είναι τί προτιμάτε? Αναρχία ή Δικτατορία?
Για ανατρέξτε στο βιβλίο που αναφέρεται στη Δικτατορία, εσείς οι πιό αριστερά,να διαβάσετε τί θέση είχε η Ναυτιλία μας στον κόσμο, τί κέρδη είχαμε στο εξωτερικό εμπόριο και τί ανοίγματα είχε κάνει ο Γιώργος !!! και γενικά τί οικονομία είχαμε τότε. Εγω μπορεί να ήμουν παιδάκι τότε αλλά δεν ξεχνάω που πήγαινα με τη μάνα μου για ψώνια σε σούπερ μάρκετ ή λαική και με 100 δρχ. έπαιρνε ενα σωρό πράγματα. Τώρα παίρνουμε μόνο τ΄αρ...... μας!!!!!!!!!!!!
Σκεφτόμαστε να πάμε για εναν κωλοκαφέ που έχει 5-8 ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!
Λοιπον??????? Πάν μέτρον άριστον, αλλά ο Νεοελληνάρας πότε θα αλλάξει νοοτροπία??? Ακόμα και οι Αμερικάνοι έβγαλαν μαύρο Πρόεδρο!!!!
Νοοτροπία!!!!!!!!! Ο πατέρας στο παιδί κλπ.
Οι περισσότεροι εδω μέσα φίλοι απ΄ότι διαβάζω καθημερινά, έχουν πολύ σωστή νοοτροπία και σκέψη και χαίρομαι. Φαίνεται οι μηχανόβιοι είναι το υγιές κομμάτι των Νεοελλήνων.
Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις και σε άλλες ομάδες, οπότε έχουμε μια ελπίδα αλλά τρεμοπαίζει!!!!! :winka: :confused:

castor
01/04/2009, 19:24
:a29: :a29: ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ!!!!!

ΑΜΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 200 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΑΑΑΑΑΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ :a014: :a014: :a014:

:a55:

ermiss
01/04/2009, 19:25
re paidia sigoyra den milaei gia ton giwrgakh ton biker?

avlihos
01/04/2009, 19:34
Να ξεκαθαρίσω κάτι εξαρχής: έχω σπάσει πολλούς καθρέφτες από κουτιά που κλείνανε είτε πεζοδρόμια, είτε διαβάσεις ΑΜΕΑ (ναι, αν είσαι με καρότσι δεν γίνεται να κατέβεις και ν'ανέβεις τόσο εύκολα πεζοδρόμιο), όχι γιατί είμαι σπάστης αλλά αφού δεν κάνει τίποτα η πολιτεία ν'αλλάξει τρόπο σκέψης και λειτουργίας από τις σχολές οδήγησης ακόμα (βλ. μυτζήθρα, προβατίνα κ.τ.λ.) τότε η αντιμετώπισή τους θα είναι αυτή που αξίζει σε κάθε ελληνάρα.

Αλλά ας σκεφτούμε λίγο το άλλο: πόσοι από μας - έστω εδώ μέσα, που απ'ότι καταλαβαίνω όσο παρακολουθώ είμαστε αρκετά συνειδητοποιημένοι - έχουμε παρκάρει έτσι ή και χειρότερα; Προσωπικά πολλές φορές, μέχρι που άρχισα να βγάζω βόλτα φίλο κολλητό σε αναπηρικό για καφέ. Από τότε δε φαντάζεστε πόσο με εξοργίζουν κάτι μαλάκες σαν κι εμένα που παρκάρουν όπου να'ναι κι όπου βρουν. Έφτυνα 2 μέρες κάθε πρωί στο καθρέφτη στο μπάνιο για εξιλέωση (και δεν είναι σχήμα λόγου).

Στον ελλαδικό χώρο ισχύει στο έπακρο το "Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις".

Οπότε ένας καθρέφτης λιγότερος σε τέτοιους μαλάκες, ακόμα και «««μοτοσυκλετιστές»»» που παρκάρουν όπου νομίζουν καλά για να τη βλέπουν,!

Τα πεζοδρόμια και οι διαβάσεις ανήκουν στους πεζούς.

castor
01/04/2009, 19:43
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,,,,ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,,,,,,,,,,ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΕΝΟΟΥΣΑ:winka: :winka: :a30: :a30:

160155

the who
01/04/2009, 20:22
ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,,,,ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,,,,,,,,,,ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΕΝΟΟΥΣΑ:winka: :winka: :a30: :a30:

Το καταλαβαμε...........

Τρομαρα σου

el_hymador
01/04/2009, 20:27
Εκτος απο το πεζοδρομιο, ο τυπος αυτος κλεινει και τον ποδηλατοδρομο, ενω απογορευει τη προσβαση στο εκτασης 150 στρεμματων συνοικιακο και καταφυτο παρκο...

θα μου πειτε...ενταξει μωρε...εχεις αλλα 4.875 χιλιομετρα ποδηλατοδρομων στην Αθηνα και στο πιο κατω τετραγωνο εχει ενα αλλο παρκο...

αλλα με πιανει αγανακτηση μερικες φορες ρε γαμοτο....συγχυζομαι...

byron
01/04/2009, 20:36

Παρεξήγηση.
Επειδή τον περιέγραψες για πολύ γαμάτο, νόμιζα ότι εννοούσες τον Γιώργο Μάγκα.

160167

avlihos
01/04/2009, 20:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
[...] ενω απογορευει τη προσβαση στο εκτασης 150 στρεμματων συνοικιακο και καταφυτο παρκο...[...]
εχεις αλλα 4.875 χιλιομετρα ποδηλατοδρομων [...]

Για την ακρίβεια και σύμφωνα με υπολογισμούς το πάρκο είναι 148,34 στρ. ενώ οι ποδηλατόδρομοι, μετά και την νέα προσθήκη στη πανεπιστημίου είναι 4.958 χλμ.

Για το ακριβές....:sun:

super_toto
01/04/2009, 23:31
Μεγάλη η καφρίλα του δεν λέω. Μέγιστη. Και δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες (ή τέλος πάντων κάτοικοι της Ελλάδας) έτσι συμπεριφέρονται.

Αλλά να του σπάσεις το αμάξι, να θέλεις επαναφορά της Χούντας και γενικά όλες αυτές οι ακραίες απόψεις δεν είναι λύση. Δεν αντιμετωπίζεις την καφρίλα με την βία.

Αν αυτό συνέβαινε σε ένα άλλο κράτος, σοβαρό και πολιτισμένο τι θα γίνονταν? Σε μισή ώρα θα είχε έρθει η τροχαία από μόνη της και είτε θα είχε κόψει κλήση είτε το πιθανότερο να το μάζευε με γερανό.

Επειδή στο μπουρδέλο που ζούμε αυτά είναι επιστημονική φαντασία, το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να καλέσει την τροχαία και να επιμείνει.

Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έρθει ποτέ η τροχαία καθώς, ε πως να το κάνουμε έχουν και αυτοί τις δουλειές τους. Αλλά τί να κάνεις, οι άλλες λύσεις δεν είναι σοβαρές.

tai
01/04/2009, 23:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsolias

Το θέμα είναι τί προτιμάτε? Αναρχία ή Δικτατορία?
Για ανατρέξτε στο βιβλίο που αναφέρεται στη Δικτατορία, εσείς οι πιό αριστερά,να διαβάσετε τί θέση είχε η Ναυτιλία μας στον κόσμο, τί κέρδη είχαμε στο εξωτερικό εμπόριο και τί ανοίγματα είχε κάνει ο Γιώργος !!! και γενικά τί οικονομία είχαμε τότε. Εγω μπορεί να ήμουν παιδάκι τότε αλλά δεν ξεχνάω που πήγαινα με τη μάνα μου για ψώνια σε σούπερ μάρκετ ή λαική και με 100 δρχ. έπαιρνε ενα σωρό πράγματα. Τώρα παίρνουμε μόνο τ΄αρ...... μας!!!!!!!!!!!!

το 74 εισουν 8 ετων ειχα βιβλιάριο ενσήμων

το 81 εισουν 15 ετων ειχα παιδί

για πες μου λοιπον τα νούμερα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ειχε σε σημαία Ελληνική η ναυτιλία μας (και οχι τους ιδιοκτήτες)
για πες μου το ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών απο το 68 εως το 73 που ρίξανε τον Γιώργο οι δικοί του.
για πές μου με το ΒΑΣΙΚΟ ημερομίσθιο ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ αγόραζες
πες μου πόσα νοικοκυριά μπορούσαν να έχουν απο 2 αυτοκίνητα
πες μου πόσοι Έλληνες πήγαιναν διακοπές (οχι σε νησιά και με έξοδα της εθνοσωτήριου)
και ΚΥΡΊΩΣ πες μου, αν θα μπορούσες να εκφράσεις την αντίθεσή σου έτσι όπως τώρα, κατηγορώντας το ισχίων πολίτευμα

TheFace
02/04/2009, 00:10

Οχι, δεν ειναι ενταξει ουτε τωρα:smokin:

mikros boudas
02/04/2009, 00:11
ρε παιδια τι συζητατε?αν πρεπει να ερθει ξανα η χουντα επειδη παρκαρουν σαν ζωα?εκει ειναι το θεμα δλδ?και μην αναφερουν καποιοι την αναρχια "κακο πραγμα" γιατι μονο αυτο δεν ειναι.αλλο το μπαχαλο,αλλο η αναρχια.και εδω μιλαμε για μπαχαλο.μια καλη λυση ειναι το μοτο "η βια φερνει βια" και θα πρεπει να το καταλαβουν οσοι παρκαρουν και ενοχλουν.ειτε αυτοκινητα ειτε μηχανες
:mad: :evil: αυτοκολλητακι η μαρκαδορακι ανεξιτηλο...απλα τα πραγματα...τροχαια στο κατω κατω...

TheFace
02/04/2009, 00:15
... μην πατε και πολυ κοντρα γιατι βλεπω να κατεβαζει τα τανκς:smokin:

jfx
02/04/2009, 00:17
Αλλαξε λιγο τοθεμα αλλά τέλος παντων...
Αυτος ειναι ενας καφρος που πετυχα στο βόλο...
Εβαλε το αμαξι ΟΛΟ επανω στο πεζοδρόμιο....
Αμα τον πετυχετε οι βολιώτες να τον περιλάβετε!:evil:

http://i662.photobucket.com/albums/uu343/arkeinampo/DSC00768.jpg
http://i662.photobucket.com/albums/uu343/arkeinampo/DSC00769.jpg
http://i662.photobucket.com/albums/uu343/arkeinampo/DSC00770.jpg
http://i662.photobucket.com/albums/uu343/arkeinampo/DSC00771.jpg

sergiosm
02/04/2009, 08:47

για πες μου λοιπον τα νούμερα που ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ειχε σε σημαία Ελληνική η ναυτιλία μας (και οχι τους ιδιοκτήτες)
για πες μου το ισοζύγιο εξωτερικών συναλλαγών απο το 68 εως το 73 που ρίξανε τον Γιώργο οι δικοί του.
για πές μου με το ΒΑΣΙΚΟ ημερομίσθιο ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ αγόραζες
πες μου πόσοι Έλληνες πήγαιναν διακοπές (οχι σε νησιά και με έξοδα της εθνοσωτήριου)
και ΚΥΡΊΩΣ πες μου, αν θα μπορούσες να εκφράσεις την αντίθεσή σου έτσι όπως τώρα, κατηγορώντας το ισχίων πολίτευμα

Θα μπορούσε, γιατί οι δικοί του αντίθετοί ήταν διακοπές με έξοδα της εθνοσωτηρίου ....

:yuck:

sergiosm
02/04/2009, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Μεγάλη η καφρίλα του δεν λέω. Μέγιστη. Και δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες (ή τέλος πάντων κάτοικοι της Ελλάδας) έτσι συμπεριφέρονται.

Αλλά να του σπάσεις το αμάξι, να θέλεις επαναφορά της Χούντας και γενικά όλες αυτές οι ακραίες απόψεις δεν είναι λύση. Δεν αντιμετωπίζεις την καφρίλα με την βία.

Αν αυτό συνέβαινε σε ένα άλλο κράτος, σοβαρό και πολιτισμένο τι θα γίνονταν? Σε μισή ώρα θα είχε έρθει η τροχαία από μόνη της και είτε θα είχε κόψει κλήση είτε το πιθανότερο να το μάζευε με γερανό.

Επειδή στο μπουρδέλο που ζούμε αυτά είναι επιστημονική φαντασία, το μόνο που μπορεί να κάνει κανείς είναι να καλέσει την τροχαία και να επιμείνει.

Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην έρθει ποτέ η τροχαία καθώς, ε πως να το κάνουμε έχουν και αυτοί τις δουλειές τους. Αλλά τί να κάνεις, οι άλλες λύσεις δεν είναι σοβαρές.

+ 1...

stvr1
02/04/2009, 09:04

+ όσα θές!!!!!!!

sergiosm
02/04/2009, 09:44

Ενώ ο Γιώργης το κατάλαβε καλά ο νόημα της Δημοκρατίας εε;;

Γι αυτό ο ίδιος αποφάσισε ότι η χώρα ήταν ασθενής;;
ο ίδιος αποφάσισε ότι η ασθένεια της ήταν ο κομμουνισμός;;
ο ίδιος αποφάσισε ότι η θεραπεία ήταν ο γύψος;;

Μόνο που δεν πρόβλεψε τις "παρενέργειες" της θεραπευτικής μεθόδου που ακολούθησε ...

SVX
02/04/2009, 10:02
δωστε 2 λεπτα απο την ζωη σας ...για να το ακουσετε με το αυτι σας...Το Ζερβό ...

http://www.youtube.com/watch?v=H5f5zkkNjOg&feature=related

Υ.Γ. ""...ιδια συμπεθερια, ιδια ελαφρυντικα...ΙΔΙΑ οπως τ'αφησες παππου.. ""

160189

catmaster
02/04/2009, 10:06
επειδή πάλι θα χαλαστούμε
και ακρη δεν θα βρούμε .... (έκανα και ρίμα το έχω ακόμη ο πούστης)

να πατήσω το κουμπάκι ;;; :D :D :D

160190

alximistis
02/04/2009, 10:14
Τα κάναμε σαλάτα πάλι! :( Άλλος ονειρεύεται λύσεις... Παπαδόπουλου άλλος μιλάεςι για αναρχία και τελικά ουδείς μπορεί να απαντήσει σε ένα απλό και συνάμα σημαντικότατο ερώτημα.
Κανένας ΜΑΛΑΚΑΣ κάλεσε την τροχαία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ένας βρέθηκε να το κάνει;;;;;;;
Αν όχι τι κάθεστε και αναλώνεστε με τρίχες; Βρέθηκε ένας γάιδαρος που έκανε αυτό και μετά όλοι μα όλοι οι υπόλοιποι απλώς το αποδε΄χτηκαν. ΑΠλά πράγματα και δυστυχώς στενάχωρα για τον λαό μας. :(

SVX
02/04/2009, 10:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
επειδή πάλι θα χαλαστούμε
και ακρη δεν θα βρούμε .... (έκανα και ρίμα το έχω ακόμη ο πούστης)

να πατήσω το κουμπάκι ;;; :D :D :D

just do it.!! (στο χερι μας ειναι?) :a10:

160192

vagtav
02/04/2009, 11:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τα κάναμε σαλάτα πάλι! :( Άλλος ονειρεύεται λύσεις... Παπαδόπουλου άλλος μιλάεςι για αναρχία και τελικά ουδείς μπορεί να απαντήσει σε ένα απλό και συνάμα σημαντικότατο ερώτημα.
Κανένας ΜΑΛΑΚΑΣ κάλεσε την τροχαία;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ένας βρέθηκε να το κάνει;;;;;;;
Αν όχι τι κάθεστε και αναλώνεστε με τρίχες; Βρέθηκε ένας γάιδαρος που έκανε αυτό και μετά όλοι μα όλοι οι υπόλοιποι απλώς το αποδε΄χτηκαν. ΑΠλά πράγματα και δυστυχώς στενάχωρα για τον λαό μας. :(

+990 μόνο που δεν είναι ένας αυτός που το κάνει. Είναι δυστυχώς χιλιάδες....

ermiss
02/04/2009, 11:51
Μόνο που αν και όσοι καλούν την τροχαία σε αυτές τις περιπτώσεις γίνουν μερικές δεκάδες, ίσως περιοριστεί το πρόβλημα.

Ένας απο τους μαλάκες και εγώ, που είδα παρκαρισμένο σε στενό πεζοδρόμιο μπροστά απο εκκλησία και μια γιαγιά με το εγγονάκι σε καροτσάκι να περνά πάνω στο δρόμο και πίσω μου να ακολουθεί νταλίκα :uplate: σε δρόμο με μία λωρίδα ανα ρεύμα.. πρέπει να την ξύρισε την κακομοίρα, την έχασα στο καθρέφτη...

alximistis
02/04/2009, 12:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
Μόνο που αν και όσοι καλούν την τροχαία σε αυτές τις περιπτώσεις γίνουν μερικές δεκάδες, ίσως περιοριστεί το πρόβλημα.

πολύ σωστά :)

SpineshankD
02/04/2009, 14:14

φιλε ται χωρις να εχω την προ8εση να παρω το μερος κανενος σου αναφερω οτι το 89 ο πατερας μου με βασικο μισθο 80.000δρχ αγορασε ενα LADA που εκανε 1.200.000 κ μια 22αρα τηλεοραση που εκανε 180.000.
Η αντιστοιχια των τιμων κ των εκαστοτε αγαθων δεν εχει να κανει με την χουντα η την μεταπολιτευση
και το γεγονος οτι τους αν8ρωπους σε ολα τα ακριτικα νησια (και οχι μονο) κανενας-ηθελημενα- δεν νοιαστηκε και δεν φροντισε γιαυτους να εχουν εστω κ για τα βασικα,για μενα ειναι τοσο απαν8ρωπο οσο και η εξορια καθαυτη.
και τελικα μου φαινεται η διαφορα ηταν οτι τοτε "ενας" γ@μουσε ολους και τωρα ο καθενας γ@μ@ει τον καθενα(αυτο που εκανε κ το τυπακι με το αμαξι κοινως).μια εξαισια δημοκρατικη χουντα δηλαδη

tai
02/04/2009, 15:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
φιλε ται ..............
....................μια εξαισια δημοκρατικη χουντα δηλαδη

φιλε η διαφορά της χούντας απο την δημοκρατία ειναι σαν το σεξ

στην χούντα αμα δεν σου αρέσει αυτος που σε πηδάει δεν μπορείς να φύγεις

στην δημοκρατία ειναι σαν την παρτούζα

και να μην ειναι καλό,
τουλάχιστον εχεις την ελπίδα οτι κατι θα φας και εσύ:lol: :lol:
:wave2:

οσο για την αγοραστική δύναμη κάτσε και μέτρα πόσα ΤΕΜΑΧΙΑ απο το Χ αγαθό έπαιρνες με το βασικό τότε και πόσα ΙΔΙΑ παίρνεις τώρα

kadcbr
02/04/2009, 16:22

ωραίος παραλληλισμός.:beer:

the who
02/04/2009, 19:04
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
[B]φιλε η διαφορά της χούντας απο την δημοκρατία ειναι σαν το σεξ

και να μην ειναι καλό,
τουλάχιστον εχεις την ελπίδα οτι κατι θα φας και εσύ:lol: :lol:
:wave2:

Ηθικο συμπερασμα:
Ειτε χουντα εχουμε ειτε δημοκρατια το γ@μησι δεν το γλυτωνουμε :rotflmao: :rotflmao:

dez
03/04/2009, 11:12
καλο το χιουμορ αλλα επισης καλο θα ταν να καταλαβεις ποσο ακυρη ηταν η συγκριση σταλιν με καστρο...

the_passenger
03/04/2009, 12:12
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται ,

διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας,

διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα,

την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα

και την αναρχία ως ευδαιμονία."

Ισοκράτης (436 π.Χ-338 π.Χ.)

strat
03/04/2009, 12:26
Ποπο παιδια ειμαστε αντε γεια. Απο ενα post για παρανομο παρκαρισμα καταληξαμε να συζηταμε για διδακτορια και δημοκρατια. Απλα ελεοςςςςςςςςςς ρε μαγκες. :) :)

dez
03/04/2009, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από strat
Ποπο παιδια ειμαστε αντε γεια. Απο ενα post για παρανομο παρκαρισμα καταληξαμε να συζηταμε για διδακτορια και δημοκρατια. Απλα ελεοςςςςςςςςςς ρε μαγκες. :) :)
ναι, ετσι ειναι και ξερεις γιατι? Επειδη, το θεμα του παρανομου παρκαρισματος συμφωνουμε ολοι οτι ειναι στραβο κι αναποδο. Εκει που δε συμφωνουμε ειναι στο οτι χρειαζομαστε μια δικτατορια για να μας λυσει τα προβληματα, εστω κι αν ξερουμε οτι το αρχικο σχολιο ηταν μια κοινοτυπια και υπερβολη.

tsolias
04/04/2009, 23:13
''το 74 εισουν 8 ετων ειχα βιβλιάριο ενσήμων

το 81 εισουν 15 ετων ειχα παιδί''

Αγαπητέ Χρήστο, δεν νομίζω ότι τα υπολόγισες καλά!!! Η διαφορά ηλικίας μας δεν είναι τρομερή και μάλλον και εσυ ησουν πιτσιρίκος τότε!!!!

Τέλος πάντων δεν υπάρχει λόγος να τσακωθούμε εδω μέσα. Σεβόμαστε το χώρο που μας φιλοξενεί.
Το θέμα είναι ενα, εχουμε γίνει μπάχαλο σαν χώρα και σαν λαός.

Τί γίνεται με αυτό??? Θα το αλλάξουμε επιτέλους??? Η τα παιδιά μας θα μας καταριούνται????

Εκτός βέβαια εαν γίνουν χειρότερα αυτά γιατί βλέπω ότι και η νεολαία σήμερα δεν πάει και τόσο καλά.

Αυτά , κλείνει η παρένθεση, ας συζητήσουμε κάτι πιό χαλαρό :beer: :beer: :beer:

castor
05/04/2009, 06:45
Κυριακή, 5 Απρίλιος 2009
"H "πολυπολιτισμικότατη" Αθήνα"

"Μεγάλη η συνεισφορά στον πολιτισμό και στα γράμματα των αλλοδαπών της Αθήνας.
Μόλις χθες δύο-κατά πάσα πιθανότητα- Γεωργιανοί , έδωσαν ένα δείγμα από τα αθλήματα σκοποβολής του Καυκάσου και από χορούς της πατρίδας τους,πυροβολώντας εν ψυχρώ δύο αστυνομικούς.
Επίσης τεράστια η συνεισφορά του Αλβανού στον...

Γερμανό του Βύρωνα,που επιδεικνύοντας τις τέχνες και την ποίηση της χώρας του σκότωσε την πωλήτρια του καταστήματος.
Ας μην ξεχάσουμε φυσικά τους χιλιάδες Πακιστανούς,Αφγανούς,Κούρδους,Αφρικανούς,που συμβάλλουν στην εξύψωση του πνεύματος καθημερινά στις οδούς Γερανίου,Σοφοκλέους,Μενάνδρου,Ζήνωνος,πουλώντας πρέζα και εκδίδοντας τις συμπατριώτισσές τους...
Η συμβολή στον πολιτισμό των Αλβανών επίσης φαίνεται από τη συμπεριφορά τους στα ΜΜΜ,που φωνασκόντας σαν να είναι στο χωράφι τους,προσπαθούν να αποδείξουν ότι αυτοί είναι οι ΄΄κύριοι της κατάστασης΄΄...
Αλέξη επειδή εμείς έχουμε κουραστεί με τις ΄΄΄πολιτισμικές παρεμβάσεις΄΄ των ξένων στην Αθήνα,δεν τους μαζεύεις στη βίλα σου στο Διόνυσο ή στην Κουμουνδούρου?
Έχουν να σου διδάξουν,πολλές ΄΄πολιτισμικές παρεμβάσεις΄΄ των πατρίδων τους...
Αλλά βέβαια εκεί στο Διόνυσο που μένεις είστε ήδη πολιτισμένοι...
Δεν χρειάζεσαι αλλοδαπούς να σε μορφώσουν,όπως οι πτωχοί Αθηναίοι του κέντρου και των ταπεινών προαστείων................................................................................ ......."

:a4: :a4: :a4: :a4: :a42: :a42: :a42:

Zid
05/04/2009, 07:40
Αν και το thread έχει ξεφύγει απο το αρχικό ζήτημα...

4 μηνες με πατερίτσες είδα πόσο δύσκολο είναι για ένα άτομο με κινητικά προβλήματα να προσπαθεί να βρεί ένα πέρασμα ... μια ράμπα ,ενα ελεύθερο πεζοδρόμιο για να κινηθεί...

Τσακώθηκα ουκ ολίγες φορές με ανθρώπους που είχαν παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο και δεν μπορούσα να περάσώ... (Κλασσική δικαιολογία...." 5 λεπτά θα το αφήσω ρε φίλε... και φεύγω"...)

Συμπέρασμα.... πρέπει σε κάθε τέτοια περίπτωση να παίρνεις επι τόπου την αστυνομία επώνυμη καταγγελία , δεν υπάρχει δυστυχως άλλη λύση.
:mad:

filipp0s
05/04/2009, 09:04
Κυριακή, 5 Απρίλιος 2009

"Μεγάλη η συνεισφορά στον πολιτισμό και στα γράμματα των αλλοδαπών της Αθήνας.
...........

οτι να'ναι....:rolleyes:

στο μπλεντερ όλα για την επιστροφή του Γεώργιου :rolleyes:

veletzas
05/04/2009, 12:27
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από castor
[B]Κυριακή, 5 Απρίλιος 2009

το κανεις ψιλα για τον συσχετισμο με το παρανομο παρκαρισμα, γιατι ντεν καταλαβαινει:confused:

tai
05/04/2009, 17:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsolias
'
Η διαφορά ηλικίας μας δεν είναι τρομερή και μάλλον και εσυ ησουν πιτσιρίκος τότε!!!!

Αυτά , κλείνει η παρένθεση, ας συζητήσουμε κάτι πιό χαλαρό :beer: :beer: :beer:

δεν ξέρω πως φάνηκε, αλλα δεν ειχα πρόθεση τσακωμού

μικρή διαφορά έχουμε, μεν, αλλά, σημαντική για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή

τον καιρο που ανακαλύπτεις τον κόσμο, ανακαλύπτω οτι δεν μου κολάνε όλα τα ένσημα πχ.
ειναι μια διαφορετική ματιά που πέφτει και στα τεκταινόμενα της εποχής.

Αλλιώς βλέπεις, αν βλεπεις, τα πολιτικά-οικονομικά γεγονότα εσύ και αλλιώς εγώ.

Ακούς τα σχόλια της οικογένειας εσύ
ακούω τα σχόλια της αγοράς εγώ

σου αγοράΖΕΙ τυρόπιτα ο πατέρα σου
αγωράΖΩ τυρόπιτα εγω

σου δίνει χαρτζιλίκι ο πατέρα σου
μου τελειώνει το βδομαδιάτικο εμένα

Βλέπεις οτι έχουμε κάποιες διαφορές
:beer: :beer: :beer:

οσο για το που παμε,
παμε εκει που βολεύει κάποιους να πάμε!
για σφάξιμο σαν τα αρνιά το πασχα
εκμεταλλευόμενοι το κρέας μας
είτε για να διαφυλάξουμε τη ειρήνη (δεν θα την βρω την πουτάνα?? θα την σκίσω)
ειτε για να παράγουμε πλούτο (που τον τρώνε άλλοι)
ειτε για να διαφυλάξουμε την ασφάλεια της περιουσίας τους
ειτε για να αυξήσουμε την εδαφική ιδιοκτησία τους

και το χειρότερο ειναι ,

οτι όταν κάποιος μας εμποδίζει να μπούμε στο σφαγείο,
οταν μας σπρώχνει προς το δικό μας συμφέρον,
μακρια απο τον δρομο που μας βάλανε να παμε,
τον μαλώνουμε
τον θεωρούμε κακό
το "ανατρεπτικό" το πολεμάμε!!
θέλουμε να μην μας χαλάσουν την ήσυχη πορεία προς το σφαγείο
είμαστε "δυναμικά" πρόβατα:a31:

κάτω τα χέρια απο το μαντρί
ζήτω ο τσομπάνης
σφαγείο γάλα και μαλλί είναι τα όνειρά μας
αντε γειά μας :a24:

TheFace
06/04/2009, 01:10
δεν ξέρω πως φάνηκε, αλλα δεν ειχα πρόθεση τσακωμού

μικρή διαφορά έχουμε, μεν, αλλά, σημαντική για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή

τον καιρο που ανακαλύπτεις τον κόσμο, ανακαλύπτω οτι δεν μου κολάνε όλα τα ένσημα πχ.
ειναι μια διαφορετική ματιά που πέφτει και στα τεκταινόμενα της εποχής.

Αλλιώς βλέπεις, αν βλεπεις, τα πολιτικά-οικονομικά γεγονότα εσύ και αλλιώς εγώ.

Ακούς τα σχόλια της οικογένειας εσύ
ακούω τα σχόλια της αγοράς εγώ

σου αγοράΖΕΙ τυρόπιτα ο πατέρα σου
αγωράΖΩ τυρόπιτα εγω

σου δίνει χαρτζιλίκι ο πατέρα σου
μου τελειώνει το βδομαδιάτικο εμένα

Βλέπεις οτι έχουμε κάποιες διαφορές
:beer: :beer: :beer:

οσο για το που παμε,
παμε εκει που βολεύει κάποιους να πάμε!
για σφάξιμο σαν τα αρνιά το πασχα
εκμεταλλευόμενοι το κρέας μας
είτε για να διαφυλάξουμε τη ειρήνη (δεν θα την βρω την πουτάνα?? θα την σκίσω)
ειτε για να παράγουμε πλούτο (που τον τρώνε άλλοι)
ειτε για να διαφυλάξουμε την ασφάλεια της περιουσίας τους
ειτε για να αυξήσουμε την εδαφική ιδιοκτησία τους

και το χειρότερο ειναι ,

οτι όταν κάποιος μας εμποδίζει να μπούμε στο σφαγείο,
οταν μας σπρώχνει προς το δικό μας συμφέρον,
μακρια απο τον δρομο που μας βάλανε να παμε,
τον μαλώνουμε
τον θεωρούμε κακό
το "ανατρεπτικό" το πολεμάμε!!
θέλουμε να μην μας χαλάσουν την ήσυχη πορεία προς το σφαγείο
είμαστε "δυναμικά" πρόβατα:a31:

κάτω τα χέρια απο το μαντρί
ζήτω ο τσομπάνης
σφαγείο γάλα και μαλλί είναι τα όνειρά μας
αντε γειά μας :a24:

:beer:

castor
23/05/2009, 14:22
ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,:a4:

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ :a4:

ΖΗΤΩ :a4: :a4: :a4: :a4: :a4: :a4:

164378

nobody
23/05/2009, 14:33
υποθετω πως ολους μας ενοχλει και ισως μας εξοργιζει η εικονα ενος ανθρωπου(αλλοδαπου η μη) που σπαει αυτοκινητα,μηχανες,αναποδογυριζει οχηματα και καταστρεφει περιουσιες.τουλαχιστον εμενα δεν μαρεσει.και σκεφτομαι πως αν ηταν το δικο μου αυτοκινητο,η δικια μου μηχανη η το δικο μου μαγαζι που μου εσπασαν την τζαμαρια,θαμουν αρκετα θυμωμενος και δεν ξερω τι θα εκανα εκεινη την στιγμη αν τον ειχα μπροστα μου

παρατηρω ομως οτι επικεντρωνομαστε σε αυτα τα γεγονοτα και οχι σε αλλα πιο σημαντικα κατ εμε.σχολιαζουμε και ποσταρουμε με αφορμη τα προσφατα συμβαντα στην αθηνα αλλα αφηνουμε στο φλου πολυ πιο καιρια θεματα.

καταλυση δημοκρατιας δεν ειναι να μας εμπαιζουν συστηματικα επι σειρας ετων μην πω δεκαετιων 4,5,6 οικογενειες στην χωρα αυτη?στραβο κι αναποδο δεν ειναι να μας περνανε για κοροιδα και να μας εχουν του χεριου τους και εμεις να τους λεμε και ευχαριστω απο πανω η εστω να δεχομαστε μοιρολατρικα οτι μας κανουνε?γαμωελληνες δεν θεωρουμαστε οταν μετα απο οσους εξευτελισμους εχουμε υποστει με καθε τροπο απο τοτε που ειμαστε μαθητες μεχρι τωρα που δουλευουμε,συνεχιζουμε να τους ψηφιζουμε και να τους τρεφουμε με ην νοοτροπια μας?

DimChios
23/05/2009, 14:48
Το προβλημα δεν ειναι στη Δημοκρατια αλλα στη μαλακια!!! "Μικρών" και "μεγάλων"!

Και τους "Γιώργηδες" να τους βάλετε τους στο κεφάλι σας μερικοι!!!
Για να μη πώ αλλού!

:evil:

castor
23/05/2009, 15:08
Σάββατο, 23 Μάϊος 2009
"Η Πόλις εάλω..."
"Βρέθηκα χθες, ευτυχώς για λίγη ώρα το πρωί, στην Αχαρνών και πραγματικά απογοητεύτηκα με την εξαθλίωση, την υποβάθμιση αλλά το σημαντικότερο όλων, την ολοκληρωτική παράδοση του κέντρου μας σε λαθραίους και μη, αλλοδαπούς κάθε εθνικότητας και διαθέσεων. Δεν τίθεται θέμα ρατσισμού..., αυτό συμβαίνει όταν είναι λίγοι ανάμεσα σε πολλούς.. έτσι δεν είναι; Τώρα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.. Εμείς είμαστε οι λίγοι.

Εν απουσία του παραμικρού ίχνους πολιτικού σχεδίου από όλους τους για το σοβαρότατο αυτό θέμα, η πόλη αλώνεται καθημερινά από όλους αυτούς.. Κρίμα γιατί παρόλα τα κουσούρια της η Αθήνα, είχε κάτι να πει κάποτε. Τώρα πια αργοπεθαίνει και κανείς δεν νοιάζεται. Με το που κάνει η αστυνομία προσαγωγές αλλοδαπών για διάφορα αδικήματα, κάποιοι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι συγκεκριμένων αριστερών παρατάξεων αντιρατσιστές -λες και εμείς δηλώσαμε ρατσιστές!- σπεύδουν να απελευθερώσουν τα αδέρφια μας! Αλήθεια όταν συλλαμβάνουν Έλληνες κακοποιούς γιατί δεν κάνουν το ίδιο? Υποκρισία, μεγάλη υποκρισία!

Το αποκορύφωμα -και είναι μόνο η αρχή, ήταν τα χτεσινά.. Υπομονή, σε λιγάκι θα μας τρέχουνε και σε διεθνή δικαστήρια..

Κρίμα και ντροπή σε αυτούς που άφησαν το θέμα να εξελιχθεί έτσι.. Αλλά θα μου πείτε, μήπως μένει και χρόνος να ασχοληθούν οι πολιτικοί μας με κάτι άλλο εκτός απο κλεψιές και μίζες??????

ΑΠΟ ΤΟ <<<<<TROKTIKO>>>>!!!!

:a4: :a4: :a4:

LOUKILOUK
23/05/2009, 15:51
tai, the face +++++++++++

χωρις να ειστε οι μονοι, νομιζω οτι τα ειπατε ολα, οσα επρεπε δηλαδη να ακουστουν απο την πλευρα αυτων που καταλαβαινουν τι πραγματικα φταιει και ποια ειναι και η λυση στο προβλημα του νεοελληνα...
ΠΑΙΔΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ μονο αυτη ειναι η λυση...ΠΑΙΔΕΙΑ (οχι απλα εκπαιδευση...)
γκεγκε ? :wave2:

υ.γ. Για οποιον δεν καταλαβε, μια βασικη διαφορα της παιδειας απο την εκπαιδευση ειναι οτι ο παιδευμενος ξερει τι κανει και γιατι το κανει, πιστευει σε αυτο που κανει, εχει καταλαβει πως ακριβως οφελειται ο ιδιος αλλα και η κοινωνια ολοκληρη και ετσι τελικα υπαρχει προοδος εξελιξη και κοινωνικη και ατομικη ευημερια :smilea:
Ο εκπαιδευμενος μπορει απλα να κανει αυτα που του εμαθαν οπως ενας σκυλος εκτελει τα κολπα που τον προσταζει ο εκπαιδευτης-αφεντης, χωρις ομως να μπορει να κατανοησει την ουσια και την αξια αυτων που κανει παρα μονο να περιμενει το μπισκοτακι στο τελος για επιβραβευση...

doctor x
23/05/2009, 17:17
το μπλουζακι με τον μεταναστη το φοραει ο καθενας οπως θελει για να ταιριαζει με τα παπουτσια που φοραει ...

TROOPER
25/05/2009, 13:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
το μπλουζακι με τον μεταναστη το φοραει ο καθενας οπως θελει για να ταιριαζει με τα παπουτσια που φοραει ...

:a23: :a23: :a23: