View Full Version : Pirelli Angel
ermisVFR
02/04/2009, 00:21
Τα φόρεσα την Παρασκευή και την Κυριακή πήγα βόλτα. Το λάστιχο δεν παίζεται. Το ευχαριστήθηκα όσο δεν λέγεται. ΣΤΡΙΒΕΙ ..... :rotflmao: και πλαγιάζει ομαλά χωρίς διορθώσεις
Βέβαια είχα αλλάξει και τις αναρτήσεις (sonic springs & Wilbers) και έδεσε συνολικά.
Μάλλον θα αντικαταστήσει τα strada. Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα.
motorcycle-usa (http://www.motorcycle-usa.com/599/2795/Motorcycle-Article/Pirelli-Angel-ST-Sets-World-Duration-Record.aspx)
kostasdirt
04/04/2009, 20:29
Καλορίζικα! περιμένω περισσότερες εντυπώσεις..
ermisVFR
04/04/2009, 21:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasdirt
Καλορίζικα! περιμένω περισσότερες εντυπώσεις..
και'γω για το Matris...:wave2:
kostasdirt
06/04/2009, 15:38
Πρέπει να πιούμε καφέ..:beer:
Γραψε εντυπωσεις απο τα λαστιχα :smilea: :smilea:
SOL-VFR-VTEC
07/04/2009, 16:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasdirt
Πρέπει να πιούμε καφέ..:beer:
kai na fame kai tipota....:sun:
kostasdirt
07/04/2009, 21:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από SOL-VFR-VTEC
kai na fame kai tipota....:sun: Εχω στέκι για παιδάκι τρελό...:beer:
amyroukai
23/04/2009, 17:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermisVFR
Τα φόρεσα την Παρασκευή και την Κυριακή πήγα βόλτα. Το λάστιχο δεν παίζεται. Το ευχαριστήθηκα όσο δεν λέγεται. ΣΤΡΙΒΕΙ ..... :rotflmao: και πλαγιάζει ομαλά χωρίς διορθώσεις
Αν μπορώ να ρωτήσω, επειδή ήθελα να τα φορέσω στο Bandit και μου είπαν -υποτίθεται από μέσα από την Ελληνική αντιπροσωπεία- ότι δεν έχουν έρθει Ελλάδα και κανείς δε ξέρει πότε θα έρθουν, από που τα πήρες και πόσο;
ermisVFR
23/04/2009, 21:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Αν μπορώ να ρωτήσω, επειδή ήθελα να τα φορέσω στο Bandit και μου είπαν -υποτίθεται από μέσα από την Ελληνική αντιπροσωπεία- ότι δεν έχουν έρθει Ελλάδα και κανείς δε ξέρει πότε θα έρθουν, από που τα πήρες και πόσο;
Από τον Δημήτρη Μπούκη, τηλ 210 9713577, στο κατάστημά του στην Βουλιαγμένης.
SOL-VFR-VTEC
06/05/2009, 14:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermisVFR
Από τον Δημήτρη Μπούκη, τηλ 210 9713577, στο κατάστημά του στην Βουλιαγμένης.
πες τη λενε ρε τασο.....θα σε παρακαλάμε? :a021:
ermisVFR
06/05/2009, 16:23
πες τη λενε ρε τασο.....θα σε παρακαλάμε? :a021:
Τάκη η μόνη αναφορά μου είναι σε σχέση με τα ΒΤ20/M3/Strada που έχω δοκιμάσει.
Νομίζω ότι για την χρήση μου είναι τα καλύτερα μέχρι τώρα.
Πλαγιάζουν εύκολα και ομαλά, πιο γρήγορα από τα Strada αλλά περίπου στο ίδιο στίλ, δεν με ξένισαν. Το Μ3 έμπαινε πιο αργά αλλά μετά μέσα στην στροφή πλάγιαζε και άλλο και έπρεπε να διορθώνω. Ίσως να παίζει ρόλο και η δική μου η εμπειρία, τι να πω. Δεν θέλω να κατηγορήσω το Metzeler.
Ζεσταίνονται γρήγορα και ομοιόμορφα το εμπρός με το πίσω.
Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω και τα ΒΤ21 αλλά δεν είμαι σε θέση να δοκιμάσω την πρόσφυση υπό κλήση που προσφέρει η δεύτερη γόμα. :rolleyes:
SOL-VFR-VTEC
06/05/2009, 18:37
[i]
Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω και τα ΒΤ21 αλλά δεν είμαι σε θέση να δοκιμάσω την πρόσφυση υπό κλήση που προσφέρει η δεύτερη γόμα. :rolleyes: [/B]
:a46: :a46: :a46: :a46:
οσο για τα ΒΤ21....αν θεσ σου δινω το δικο μου βολτα....:smokin:
καντε μια ομαδικη αγορα απο αυστρια..να γλιτώσεις..καμια 100σταρα ευρο.. :beer:
163025
:a46: :a46: :a46: :a46:
οσο για τα ΒΤ21....αν θεσ σου δινω το δικο μου βολτα....:smokin:
καντε μια ομαδικη αγορα απο αυστρια..να γλιτώσεις..καμια 100σταρα ευρο.. :beer:
μεγειεςςςςςςςςςς
ωραια η αισθηση του καινουργιου λαστιχου
και στην οδηγηση και στο να το κοιτας ρε παιδακι μου
VFoR_VEngines
13/05/2009, 18:57
Τά 'βαλα κι εγώ τ' "Αγγελούδια" . Μές στήν πόλη δείχνουν θαυμάσια , ελπίζω τό Σ/Κ νά δώ τί κάνουν κι όξω .
Αλλά καί η "καινουργίλα" πού λέει καί ό Νάσος , όντως ρέ παιδάκι μου , άλλο πράγμα ;-)
ermisVFR
14/05/2009, 02:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από VFoR_VEngines
Τά 'βαλα κι εγώ τ' "Αγγελούδια" . Μές στήν πόλη δείχνουν θαυμάσια , ελπίζω τό Σ/Κ νά δώ τί κάνουν κι όξω .
Αλλά καί η "καινουργίλα" πού λέει καί ό Νάσος , όντως ρέ παιδάκι μου , άλλο πράγμα ;-)
Πάνο, πλαγιάζουν γρήγορα και ζεσταίνονται γρήγορα αλλά δεν παύουν να είναι sport touring.
Πάτα το προοδευτικά. Έξω θα σε ξετρελάνει αλλά μετά στην πόλη μην παρασυρθείς. Εγώ δύο γλιστρηματάκια τα είδα επειδή άρχισα να οδηγάω αρκετά γρηγορότερα.... :rolleyes:
ps. Έλα στην πανελλήνια να σε δούμε, έστω και Κυριακή, και φέρε και τον Γρηγόρη με το ζόρι... :lol:
VFoR_VEngines
14/05/2009, 16:20
Μ' έμφαση πολύ περισσότερο στό sport παρά στό touring Τάσο . Τουλάχιστο τά δικά μου λάστιχα ήτανε U ενώ αυτά είναι V ( κορώνα πολύ μικρότερης γωνίας ) . Μ' αυτόν τόν τρόπο έχασα πολύ πρόσφυση στήν ευθεία καί κέρδισα στήν στροφή. C'est la vie , τί νά κάνεις , κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις...
Όσο γιά τόν άλλον τόν αφιλότιμο να ξές , άλλαξε : από άνθρωπος έγινε μαγική εικόνα... Όποιος τόν βρεί κερδίζει.
Γνώρισα όμως ένα άλλο παλληκάρι , τόν Πασχάλη , έχει κι αυτός ένα κατακόκκινο ( τα σχόλια περιττά ;-)p σάν καί τό δικό μου .Άν έρθω - πώς λέει καί τό τραγούδι γιά τόν Χριστό δλδ ;-) θά φέρω κι αυτόν . Μακάρι νά μπορέσω...
Εσύ όμως πού τόν ξές πάρα-πολύ-καλά τόν δρόμο γιά Θεσ/νίκη , πούυυυ είσαι ? Έλα νά δείς κάτι "βαρβάτες" καφετέριες πού ανοίξανε απέναντι από μένα ;-)
:sun:
ermisVFR
22/02/2010, 00:04
Πάνε για αλλαγή μετά 16500 χλμ. Δεν θα τα ξαναβάλω. Συνολικά δεν έμεινα ευχαριστημένος. Τα ήθελα μάλλον κατά τι μαλακότερα (σε γόμα).
ναι αλλα κατι σε πιο μαλακο θα εχει και μικροτερη διαρκεια, με συνεση μαξ 10.000km.
taxidriver109
22/02/2010, 14:45
ermisVFR τα pirelli strada που ειχες ποσα χιλιομετρα σου κρατησαν
amyroukai
22/02/2010, 14:53
Στο Bandit έβγαλαν 16000 ίσως είχαν λίγο ακόμα, αλλά με τις βροχές είπα να μην το ρισκάρω.
ermisVFR
23/02/2010, 17:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxidriver109
ermisVFR τα pirelli strada που ειχες ποσα χιλιομετρα σου κρατησαν
16000 με τα 5000 εξωτερικό
christostr
23/02/2010, 18:08
Έβαλα τα Dunlop Roadsmart δίγομα, μόλις τα έστρωσα και Σούνιο σβέλτη βολτίτσα συμπεριφέρθηκαν άψογα. Δεν τρομάζουν πουθενά!
:winka:
taxidriver109
23/02/2010, 18:22
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ermisVFR
και απο συμπεριφορα πως ηταν? γιατι τα βρηκα απο mandp.co.uk στα 190 ευρω αξιζουν?εχουμε σχεδον το ιδιο μηχανημα cbf 1000
ermisVFR
24/02/2010, 00:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxidriver109
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ermisVFR
και απο συμπεριφορα πως ηταν? γιατι τα βρηκα απο mandp.co.uk στα 190 ευρω αξιζουν?εχουμε σχεδον το ιδιο μηχανημα cbf 1000
Συμπεριφορά σαν τα Strada, είναι πολύ γρήγορα, γρηγορότερα από την άσφαλτό μας.
Στην πόλη όμως πήρα ένα γλίστρημα με το μπροστινό που το θυμάμαι και ζαλίζομαι. Η περίπτωση βέβαια ήταν οριακή.
Τελικά, με επιφύλαξη, νομίζω ότι τα strada είναι καλύτερα!