View Full Version : erwtisi!!
panathas
02/04/2009, 12:45
geia sas,tha ithela na me voithisei kapoios an mporei...eimai se anazitisi neas mixanis..
poulaw to gixxer logw provlimatos pou exw sta xeria(tenoditida) kai den mporw na to odigisw pleon,einai poli kourastiko gia mena.
tha ithela na rwtisw an sto vfr yparxei thema kourasis(ennoeite oti den einai toso kourastiko oso to gsxr) giati einai k ayto skyfto mixanaki oso na nai..
k epeidi eimai anamesa se ayto kai to cbf logo pio orthias odigisis tha ithela tin apopsi kapoiou katoxou..eyxarisrw ek ton proteron..!!:beer:
ermisVFR
02/04/2009, 14:12
Είναι μεν σκυφτό αλλά σηκώνεται άνετα.
Δες ΕΔΩ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=72082) :wave2:
Lazaros32
07/04/2009, 13:07
@panathas
Σου έστειλα ΡΜ. Εάν θέλεις απάντησέ μου
Το ξαναλέμε: το πρόβλημα στους καρπούς είναι επειδή ρίχνουμε το βάρος στα χέρια, και συνεπώς στο τιμόνι, πράγμα το οποίο είναι εντελώς λάθος!! Αν προσπαθήσεις να μη στηρίζεσαι στο τιμόνι, "γατζώνοντας" με τους προσαγωγούς το ντεπόζιτο, και δε θα κουράζονται τα χέρια σου, και ΚΥΡΙΩΣ θα πηγαίνεις πιο σταθερά και με ασφάλεια!
Πιο ειδικά τώρα:
Εμένα στο VFR, επειδή κάποιες φορές μπορεί να είμαι σφιγμένος (και επειδή προσπαθώ να μη ρίχνω ΚΑΘΟΛΟΥ βάρος στα χέρια) με πονάει κάαααποιες φορές η μέση μου. Αλλά βέβαια, όταν οδήγησα supersport, στα 10 πρώτα μέτρα με τσάκισε η μέση..! Οπότε δε με πάνε και πολύ τα σκυφτά στο θέμα της μέσης... Τα χέρια μου πάντως δε με έχουν ενοχλήσει ΠΟΤΕ. Αν τώρα που οδηγείς supersport δεν έχεις θέμα μέσης, στο VFR ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ν' αποκτήσεις.
Αν θες κάτι με, όχι και πάρα πολύ μακρυνή θέση οδήγησης από το δικό σου, αλλά σαφώς πιο ξεκούραστη, το VFR είναι ότι πρέπει. Αν θες κάτι εντελώς ξεκούραστο, τότε καλύτερα το CBF για να λέμε και την αλήθεια... Η θέση του είναι πολύ κοντά στο fazer 600 που είχα πιο πριν, του οποίου τη θέση οδήγησης θεωρώ πραγματικά ιδανική... δε θα σε πονέσει ποτέ, τίποτα... ΑΛΛΑ, είναι άλλη η γλύκα του να σκύβεις πάνω από κλιπόν... ;) Εσύ επιλέγεις!
εφοσον υπαρχει τενοντιτιδα τοτε το cbf ειναι η επιλογη σου
VFoR_VEngines
13/04/2009, 02:15
Κι εγώ είχα πρίν τό CBF μέ τό οποίο μπορείς νά πάς... Ανταρκτική καί νά γυρίσεις χωρίς νά σέ πονάει τίποτα , αλλά επειδή μού πονούσε τό χέρι απ' τόν συμπλέκτη - μές στήν πόλη γιατί αλλάζω συχνά-πυκνά ταχύτητες - τό δωσα καί πήρα τό VFR μόνο γιά έξω κι ένα παπί γιά μέσα στήν πόλη .
Πολύ σημαντκό στό CBF είναι ότι δέν σού 'ρχεται σχεδόν ΠΟΤΕ αέρας , τό...παρμπρίζ ( ;-) του είναι ικανοποιητικότατο !
panathas
13/04/2009, 11:26
eyxaristw poli gia tis apadiseis sas..me voithisate arketa..
blueangel
13/04/2009, 11:58
Πάρε ρε φιλάρα Fazer να σωθείς:winka: Εχει από τις πλέον ιδανικές θέσεις οδήγησης:wave2:
panathas
13/04/2009, 12:12
to 600 einai kakasximo kai to 1000 pou mou aresei den exei prostasia apo aera klp klp...
blueangel
13/04/2009, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από panathas
to 600 einai kakasximo kai to 1000 pou mou aresei den exei prostasia apo aera klp klp... :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
to 600 einai kakasximo kai to 1000 pou mou aresei den exei prostasia apo aera klp klp...
Το 600 είναι πανέμορφο, αλλά αυτό είναι υποκειμενική άποψη (ειδικά κάποιος που το' χε σιγά μη συμφωνήσει μαζί σου..! :p ). Το 1000 δε νομίζω πως δεν τα πάει καλά στον αέρα... αλλά αυτό θα στο πει καλύτερα ένας κάτοχος!!
panathas
13/04/2009, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από blueangel
:eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:confused: :confused: :confused: :winka: :winka: :winka: :lol: :lol:
einai episeis pio skyfto apo ayto pou thelw...den einai toso aneto se taxidi klp klp...
SOL-VFR-VTEC
13/04/2009, 22:50
:a014: :a014: :a014: :a014: :a014:
:confused: :confused: :confused: :winka: :winka: :winka: :lol: :lol:
einai episeis pio skyfto apo ayto pou thelw...den einai toso aneto se taxidi klp klp...
Δεν έχω οδηγήσει CBF αλλά νομίζω πως η θέση οδήγησής του με το fazer έχει ΕΛΑΧΙΣΤΗ διαφορά. Όσο για την άνεση, το 600 μπορεί να μην είναι τόσο σταθερό όσο το VFR και να μην έχει τόσο καλή κάλυψη από τον αέρα (χωρίς να λέω ότι δεν έχει καλή κάλυψη), αλλά η θέση οδήγησής του είναι κλάσεις πιο άνετη, ειδικά για ταξίδι.
Αλλά ΔΕΝ θα το πάρεις γιατί δε σου αρέσει. Θα πάρεις αυτό που γουστάρεις να οδηγείς περισσότερο και σε εξυπηρετεί σ' αυτό που θέλεις να κάνεις. ;)
Απλά τα λέω πληροφοριακά. :p
panathas
14/04/2009, 11:55
Αλλά ΔΕΝ θα το πάρεις γιατί δε σου αρέσει. Θα πάρεις αυτό που γουστάρεις να οδηγείς περισσότερο και σε εξυπηρετεί σ' αυτό που θέλεις να κάνεις. ;)
Απλά τα λέω πληροφοριακά. :p [/B][/QUOTE]
ayto einai to mono sigouro!!:lol: :beer: :beer: