View Full Version : 28Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
Pardalotzatziki
22/05/2009, 01:20
auto akribws ennousa!!!!!
to skhnaki mou htan 5-6 metra parapera apo auto kai ton idiokthth tou...
kai einai 900 an den kanw la8os.....
xronia polla se kwstades kai elenitses
ger_zoym
22/05/2009, 15:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
θα παμε.......και οι λεσχες απο την κρητη που ερχονται εχουν 2σιο δρομο απο εμας!!!!
Τα μελη των λεσχων της ΜΟΤΟΕ πληρωνουν λιγοτερα απο τα μισα!!!
Στην Αθηνα υπαρχουν πανω απο 1000000 και οποτε εχει γινει συγκεντρωση για οτι αφορα τη μοτο εχουν μαζευτει 200-300.....Ετσι κι αλλιως παντα στις συγκεντρωσεις 80% ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ β.ΕΛΛΑΔΑ
χΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ στα παιδια και τις Λεσχεςαπο Χιο,Μυτιληνη,Κρητη,Παξους,Κερκυρα,συρο,Λερο για την προσπαθεια τους
Eχεις κανει ενα λαθος νομιζω και επειδη ημουν μελος σε λεσχη με καρτα ΜΟΤΟΕ δεν πληρωνεις λιγοτερα απο ΜΙΣΑ με την καρτα.......Αυτα.Να προσεχετε παιδια και μακρια απο ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ
africanos31
22/05/2009, 19:31
fetos 95 ευρω το 4ημερο.....(45 τα μελη) Συναυλιες κατι ονοματα εχω ακουσει αλλα μονο για 1 ειμαι σιγουρος
alexioannides
22/05/2009, 19:56
xaxaaxxaxaxa
xaxaxaaxaxaxaxaxax
axaxxaxa
axaxaxaxaxxaaxxaaxxa
eeeee einai treloi akou ekei 95 eurw.... kai autoi sa thn kybernish (oti arpaksoun)
FTOY SAS RE PALIO ALYTES:mad:
africanos31
22/05/2009, 20:04
ποσα θα δινες για μια συναυλια των uriah heep οπως εγινε στην συγκεντρωση της ασπροβαλτας???
ποσα θα εδινες για καμπιγκ και 4 μερες συναυλιες?? ;)
ποσα δινεις αν βγεις σε κανα κολομπαρο σαβ/δο για να σαι trendy???
Den υποχρεωνετε κανεις ναρθει.......ουτε να γινει μελος της ΜΟΤΟΕ ΚΑΙ ΤΗΣ FEMA........(kαι να πληρωσει 45........
ger_zoym
23/05/2009, 12:36
μην μας πεις οτι βγαινουν και χρεωμενοι............νταξει,χαλαρωσε λιγο.
Παντως 95 ευρο το καμπινγκ συν εξοδα μετακινησησς,συν πλοιο,συν φαι και στο τελος τo servis ειναι ενα μεγαλο εξοδο για τους ποιο πολλους (ειδικα για τους 700ευρομηνιατικους).
Οσους ρωτησα προσωπηκα απο ΚΑΒΑΛΑ που ειναι η ΠΟΛΗ με τις ποιο πολλες σε αναλόγια πληθυσμου συμμετοχες στις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ μου ειπαν οτι λογο ημερας (σαββατοκυριακο χωρις αργια) λογο περιοχης και λογο οικονομικης δυστοκιας δεν τρελαινοντε και πολυ στο να πανε.Ειδικα για το θεμα περιοχης οι ποιο πολυ streetades το σκεφτονται παρα πολυ στην περιπτωσει που θα πανε να παροουν αλλο μεταφορικο μεσο.
Τες πα.Εγω ξαναευχομαι να περασουν καλα οσοι πανε.
Απλα μην ακουγονται υπερβολες απο τους υποστηρικτες της φετινης πανελληνιας.Και εμεις που την κατακρινουμε ειμαστε υποστηρικτες με συμμετοχες σε πολλες απο αυτες.Απλα πρεπει να αλλαξουνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ για να ξαναγινει μια συγκεντρωση με νοημα.
alexioannides
23/05/2009, 12:59
:a18: :a20:
ger_zoym
23/05/2009, 13:03
Και να μην ξεχασω,ανεβασατε κατι φωτογραφιες με μια πιστιαρα με λαστιχο αυτοκινητου που ειναι καμενο μεσα στο καμπινγκ,ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ποιο ειναι οι ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ?
Ελπιζω να το κανατε με αυτο το σκοπο.
alexioannides
23/05/2009, 13:37
mpaaaa... idees dinoun!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
mpaaaa... idees dinoun!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nai κι εγω ηθελα να βαλω χιονολαστιχα στο SV να ανεβαινω ΠΕΡΤΟΥΛΙ χιονοδρομικο....
τωρα που ειδα οτι μπαινουν ΚΑΙ ζαντες αυτοκινητου....ελπιζω....
africanos31
24/05/2009, 20:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από ger_zoym
μην μας πεις οτι βγαινουν και χρεωμενοι............νταξει,χαλαρωσε λιγο.
Παντως 95 ευρο το καμπινγκ συν εξοδα μετακινησησς,συν πλοιο,συν φαι και στο τελος τo servis ειναι ενα μεγαλο εξοδο για τους ποιο πολλους (ειδικα για τους 700ευρομηνιατικους).
Οσους ρωτησα προσωπηκα απο ΚΑΒΑΛΑ που ειναι η ΠΟΛΗ με τις ποιο πολλες σε αναλόγια πληθυσμου συμμετοχες στις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ μου ειπαν οτι λογο ημερας (σαββατοκυριακο χωρις αργια) λογο περιοχης και λογο οικονομικης δυστοκιας δεν τρελαινοντε και πολυ στο να πανε.Ειδικα για το θεμα περιοχης οι ποιο πολυ streetades το σκεφτονται παρα πολυ στην περιπτωσει που θα πανε να παροουν αλλο μεταφορικο μεσο.
Τες πα.Εγω ξαναευχομαι να περασουν καλα οσοι πανε.
Απλα μην ακουγονται υπερβολες απο τους υποστηρικτες της φετινης πανελληνιας.Και εμεις που την κατακρινουμε ειμαστε υποστηρικτες με συμμετοχες σε πολλες απο αυτες.Απλα πρεπει να αλλαξουνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ για να ξαναγινει μια συγκεντρωση με νοημα.
Exeis δικιο για τα παραπανω.....εχει και πολιτικο μηνυμα..... τωρα που θα πανε να ψηφισουν να μην ξεχασουν να ριξουν την ψηφο τους (οι 700 ευρω) σε αυτους που τα τελευταια 30 χρονια τους δουλευουν......Με το ιδιο σκεπτικο δεν πρεπει να αγορασουν καποια στιγμη οταν μπορεσουν μοτο 10-15 χιλιαδων ευρω!!!
Κατι αλλο που μαλλον το ξερεις οτι οι καγκουρες (τουλαχιστον το 90%) ειναι streetaδες (στις πανελληνιες βουνου τον Σεπτεμβρη δεν γινονται παπαριες.........
Εγω παντως που ειμαι απο Πειραια με χαλαει οτι ειναι σε μικρο νησι(και δεν θα κανω βολτες) αλλα προτιμω να γινεται Β.ελλαδα που δεν εχω συχνα ευκαιρια να πηγαινω να κανω και κανα χλμ...
ger_zoym
24/05/2009, 21:01
Exeis δικιο για τα παραπανω.....εχει και πολιτικο μηνυμα..... τωρα που θα πανε να ψηφισουν να μην ξεχασουν να ριξουν την ψηφο τους (οι 700 ευρω) σε αυτους που τα τελευταια 30 χρονια τους δουλευουν......Με το ιδιο σκεπτικο δεν πρεπει να αγορασουν καποια στιγμη οταν μπορεσουν μοτο 10-15 χιλιαδων ευρω!!!
Κατι αλλο που μαλλον το ξερεις οτι οι καγκουρες (τουλαχιστον το 90%) ειναι streetaδες (στις πανελληνιες βουνου τον Σεπτεμβρη δεν γινονται παπαριες.........
Εγω παντως που ειμαι απο Πειραια με χαλαει οτι ειναι σε μικρο νησι(και δεν θα κανω βολτες) αλλα προτιμω να γινεται Β.ελλαδα που δεν εχω συχνα ευκαιρια να πηγαινω να κανω και κανα χλμ...
Αυτο με τα 700 ευρο φιλε ειναι ακαιρο και ατοπο που ειπες με ολιγη δοση ειρωνιας.Προφανως δεν σε αντιπροσωπευει αυτη η κατηγορια ανθρωπων διοτι η γενια των λεγομενων 700 ευρο ειναι τωρινη κατασταση και οχι 30κονταετιας οπως λες κτλ κτλ.
Επισης για μια μοτοσυκλετα 10000-15000 πρεπει να εισαι οικονομικα ανετος για να την παρεις καινουργια για αυτο νομιζω οτι στην ΕΛΛΑΔΑ εχει μεταχειρισμενες η κανω λαθως?Οπως επισης εχει και τραπεζες και χρηματοδοτικα προγραμματα που περνεις δανεια για αγορες διχως προκαταβολη (οπως εχω κανει και εγω).
Αυτο με το 90% των streetadon που αναφερεις νομιζω οτι εννοεις οτι στο συνολο των ΒΛΑΚΕΝΤΙΩΝ που κανουν μαλακιες το 90% εχει street μοτοσυκλετα και οχι οτι το 90% των μοτοσυκλετιστων ειναι ΗΛΙΘΕΙΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ..........Για να ξερουμε και τη λεμε,διοτι εαν εννοεις οτι το 90% των μοτοσυκλετιστων κανει μαλακιες στης πανελληνιες κτλτοτε τους βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι και μαλλον εχεις λαθος.
Επισης τον σεπτεμβριο γινετε η συγκεντωση enduro οπου γινετε συνηθως σε μερη με βουνισιες καταστασεις και αναφερεται κυριως σε μοτοσυκλετες off-road και δεν εχει μαλακιες.ΕΚει τουλαχιστον η συγκεντρωση εχει Νοημα και περναει ιδεες.
Τουλαχιστον δεν εχει μεθυσμενους και μαστουρωμενους να εχουν πιει τα παντα και μετα να σπερνουν το θανατο.Βλεπε ΘΑΣΟΣ ΠΕΡΣΙ.Ωμη η πραγματηκοτητα
africanos31
24/05/2009, 22:45
to 90 % aυτων που κανουν τις καγκουριες.........εννοειται
2ον αν δεν το ξερεις δεν δινουν εδω και μηνες δανεια για μοτο....εκτος αν εισαι δημοσιος υπαλληλος ή εγγυηθη καποιος που δεν εχει δανειο στο ονομα του!!!! Ειδικα για καποιον με αυτο το μισθο...
700 ευρω δεν ειναι τωρινη γενια απλα οσο περναει ο καιρος οι ανισοτητες οξυνονται με αποτελεσμα οι "φτωχοι" μα γινονται φτωχοτεροι (αφου βασικη αρχη του καπιταλισμου ειναι το κερδος.....με οτι συνεπαγετε η ''ελευθερη αγορα" η αλλιως το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο...)
Πες μου σε ποια συγκεντρωση ανθρωπων (συναυλιες,γηπεδα, πλαζ, ή μοτοσυγκεντρωσεις 5000 δεν υπαρχουν και αυτοι που λες? Εχει παει σε καμπιγκ πριν απο αγωνα αγωνα GP???
Να καταργηθουν και οι αγωνες GP ME TO skeptικο σου....... :uplate:
Το να θες να ελεγξεις 5000 ατομα ειναι τουλαχιστον ''μπατσιστικο''.......
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΟΥΝΤΑ........
σΥΜΦΩΝΩ οτι δεν ειναι ολαμ καλα αλλα στη θασο συμφωνα με το λιμενικο περασαν 6000 μοτο αλλα μεσα στο καμπιγκ ηταν 2800 μοτο......(γι αυτους ειναι υπευθυνη η ΜΟΤΟΕ) μηπως πολλοι απο αθτους που αναφερεις δεν μπηκαν καν στη συγκεντρωση νκαι ο μονος λογος που πηγαν ηταν να κανουν αθτα που αναφερεις? :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
auto akribws ennousa!!!!!
to skhnaki mou htan 5-6 metra parapera apo auto kai ton idiokthth tou...
kai einai 900 an den kanw la8os.....
xronia polla se kwstades kai elenitses
Ναι μόνο που αν εννοούσες αυτό,τότε αυτό αποκλείεται να απείλησε την σωματική σου ακεραιότητα στα Καμμένα Βούρλα... :beer: Γιατί το σκηνάκι σου θα ήταν στημμένο στην "πλαγιά" όπως όλων μας,και αυτό έκανε burn out στην άσφαλτο και ουδέποτε στο χώμα... :wave2:
Όπωε βλέπεις λοιπόν ο κόσμος είναι μικρός και δεν υπάρχει λόγος να υπερβάλλουμε... :beer:
Και να μην ξεχασω,ανεβασατε κατι φωτογραφιες με μια πιστιαρα με λαστιχο αυτοκινητου που ειναι καμενο μεσα στο καμπινγκ,ΠΙΣΤΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥς ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ποιο ειναι οι ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ?
Ελπιζω να το κανατε με αυτο το σκοπο.
Όχι δεν το έκανα γι'αυτό.Ούτε καν...Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι σε ενοχλεί κάποιος που κάνει burnout... Σου χαλάει το image ως μοτοσυκλετιστή; :rolleyes:
Pardalotzatziki
25/05/2009, 01:28
agaphte sunadelfe T.R.E
exeis dikio den me apeilhse ka8olou....
bebaia na mhn 3exname oti den 3ereis pote pou mporei na katalh3ei ena ane3elegkto oxhma..
auto einai h apeilh kai den thn blepeis mexri na ginei
kai telos pantwn proswpika den 8elw na stamathsoun ola auta
apla ma para polu apla na perioristoun se sugkekrimeno xwro.....
goustaroume oloi otidhpote exei sxesh me motosukletes kai to burn out einai gamato
an esu kai h parea sou goustarete breite mia gwnia kai peite se olous oti thn tade wra h lesxh karditsas kaiei lastixaki kai souzarei......no problem
auto bebaia einai douleia ths MOTOE kai to exw 3anapei
den perimenw apo sena na pareis thn prwtoboulia alla ton diorganwth
meta apo olh auth th suzhthsh otan pas sthn panellhnia kai 8es na kaneis kolpa me to mhxanaki sou pou 8a pas? ekei pou koimountai oi alloi h 8a breis kapoio xwro periorismeno kai oso ginetai me perissoterh asfaleia?
project.breeze
25/05/2009, 06:29
Εγώ πιστεύω πως η Πανελλήνια θα πρέπει να καταργηθεί προς το παρόν και να ξανασυμβεί όταν ο Έλληνας από Homo Erectus γίνει τουλάχιστον Homo Habilis...
agaphte sunadelfe T.R.E
exeis dikio den me apeilhse ka8olou....
bebaia na mhn 3exname oti den 3ereis pote pou mporei na katalh3ei ena ane3elegkto oxhma..
auto einai h apeilh kai den thn blepeis mexri na ginei
kai telos pantwn proswpika den 8elw na stamathsoun ola auta
apla ma para polu apla na perioristoun se sugkekrimeno xwro.....
goustaroume oloi otidhpote exei sxesh me motosukletes kai to burn out einai gamato
an esu kai h parea sou goustarete breite mia gwnia kai peite se olous oti thn tade wra h lesxh karditsas kaiei lastixaki kai souzarei......no problem
auto bebaia einai douleia ths MOTOE kai to exw 3anapei
den perimenw apo sena na pareis thn prwtoboulia alla ton diorganwth
meta apo olh auth th suzhthsh otan pas sthn panellhnia kai 8es na kaneis kolpa me to mhxanaki sou pou 8a pas? ekei pou koimountai oi alloi h 8a breis kapoio xwro periorismeno kai oso ginetai me perissoterh asfaleia?
Προσωπικά ούτε σούζαρα ούτε burn out έκανα... Και όχι γιατί λυπόμουν μην σου χαλάσω τον ύπνο,αλλά για να μην γαμήσω το μηχανάκι... :D Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται η ΜΟΤΟΕ να σε πάρει απ'το χεράκι και να σε πάει σε ένα ελεγχόμενο χώρο... Λίγη κοινή λογική χειάζεται,και αφού δηλώνεις ότι δεν απειλήθηκες μου φτάνει,γιατί ουσιαστικό θέμα ασφάλειας δεν υπήρξε... Γιατί το όχημα κάθε άλλο παρα ανεξέλεγκτο ήταν,αλλιώς όλα τα κινούμενα οχήματα στον δρόμο είναι εν δυνάμει φονιάδες,άρα μάλλον δεν πρέπει να κυκλοφορούμε καθόλου...
Στον αντίλογο λοιπόν και εγώ θα σου πω,αν εσύ και η παρέα σου δεν γουστάρετε τίποτα απ'αυτά,πηγαίνετε στα μοτοκαλλιστεία,στις συναυλίες,στις επιδείξεις trial... Έχει αρκετές δραστηριότητες να απσχοληθείς....Επίσης μπορείς να μην στείνεις δίπλα απ'την σκηνή μου,το βράδυ ροχαλίζω... :lol:
ger_zoym
25/05/2009, 16:52
to 90 % aυτων που κανουν τις καγκουριες.........εννοειται
2ον αν δεν το ξερεις δεν δινουν εδω και μηνες δανεια για μοτο....εκτος αν εισαι δημοσιος υπαλληλος ή εγγυηθη καποιος που δεν εχει δανειο στο ονομα του!!!! Ειδικα για καποιον με αυτο το μισθο...
700 ευρω δεν ειναι τωρινη γενια απλα οσο περναει ο καιρος οι ανισοτητες οξυνονται με αποτελεσμα οι "φτωχοι" μα γινονται φτωχοτεροι (αφου βασικη αρχη του καπιταλισμου ειναι το κερδος.....με οτι συνεπαγετε η ''ελευθερη αγορα" η αλλιως το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο...)
Πες μου σε ποια συγκεντρωση ανθρωπων (συναυλιες,γηπεδα, πλαζ, ή μοτοσυγκεντρωσεις 5000 δεν υπαρχουν και αυτοι που λες? Εχει παει σε καμπιγκ πριν απο αγωνα αγωνα GP???
Να καταργηθουν και οι αγωνες GP ME TO skeptικο σου....... :uplate:
Το να θες να ελεγξεις 5000 ατομα ειναι τουλαχιστον ''μπατσιστικο''.......
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΟΥΝΤΑ........
σΥΜΦΩΝΩ οτι δεν ειναι ολαμ καλα αλλα στη θασο συμφωνα με το λιμενικο περασαν 6000 μοτο αλλα μεσα στο καμπιγκ ηταν 2800 μοτο......(γι αυτους ειναι υπευθυνη η ΜΟΤΟΕ) μηπως πολλοι απο αθτους που αναφερεις δεν μπηκαν καν στη συγκεντρωση νκαι ο μονος λογος που πηγαν ηταν να κανουν αθτα που αναφερεις? :beer:
NA το πουμε ποιο απλα ρε παιδια.Σε μια εκδηλωσει που καποτε ειχε καποιο σκοπο οπως να περασει καποιες ιδεες και να δρομολογηθουν εξελιξεις υπερ του μοτοσυκλετιστη ΠΛΕΟΝ καθε χρονο εχουμε ΘΥΜΑΤΑ εσεις τη εχετε να ΠΕΙΤΕ?
Ειναι δυνατον να σκοτωνονται ανθρωποι σε μια εκδηλωσει?Ειναι δυνατον να ακρωτιριαζονται ατομα σε μια εκδηλωσει?
Απαντηστε μου ρε γαμωτο σοβαρα............Μη μου λετε για συγκεντρωσεις ΜΟΤΟ GP κτλ.
Εχει σκοτωθει κοσμος απο της ΜΑΛΑΚΙΕΣ που κανουν εξω απο τα καμπινγκ και εχουν τραυματιστει μεσα στο ΚΑΜΠΙΝΓΚ κοσμος και εσεις με μιλατε ακομα για σοβαρη πανελληνια?
Για ποιο λογο πλεον γινεται η πανελληνια?Τη ειναι η πανελληνια?Συγκεντρωση?Πολεμος?
Τη εχετε να πειτε οταν βλεπετε τα ασθενοφορα εξω απο το καμπινγκ να τρεχουν να προλαβουν να σωσουν καμια ψυχη?Πως νιωθεις εσυ που στηνεσαι να κανεις κοντρα οταν ξαφνικα βλεπεις ασθενοφορο να τρεχει?Δεν σου κοβωνται τα ποδια?Δεν βαζεις το μυαλο σου να σκεφτει οτι μπορει (χτυπα ξυλο) να εισαι εσυ η καποιος γνωστος σου στην επομενη σειρηνα?
ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!
Ειναι η αληθεια.Εσυ τη κανεις για αυτο?
Αποψη μου και συμφωνω με τον φιλο,ας καταργηθει η συγκεντρωση η να παρει αλλη μορφη μεχρι να συνετιστουν πολλοι.
Δεν μπορω να πηγαινω πανελληνια και το ΒΡΑΔΥ να ακουω ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ αντι για την μουσικη της συναυλιας.Δεν μπορω να ακουω καθε ξημερωμα μιας ημερας της συγκεντρωσης ''εμαθες για αυτον που στουκαρε χθες το βραδυ κτλ κτλ κτλ κτλ''.
Αδελφε Αφρικανε και φιλε TRE μεχρι περσι ημουνα ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ της συγκεντωσης και μελος της ΜΟΤΟΕ.Αλλα περσι ηταν το ατυχημα που υπεστησα εξαιτιας ενος ΚΑΓΚΟΥΡΑ που καρφωθηκε επανω μου ,οπως επισης και ο ακρωτιριασμος του παλικαριου που μετα εμαθα οτι σκοτωθηκε και το γελοιο ηταν οτι τραβουσαν την ωρα που τον μαζευε το ασθενοφωρο Βιντεακια με το κινητο και μετα το διαφημιζαν και απο κει και περα ΦΡΙΚΑΡΑ.Εγω σε γιορτη πηγα και κατεληξα σε κηδεια!!!!!!!!!
Πες μου εσεις πως νιωθετε με αυτες τις μαλακιες?
africanos31
25/05/2009, 17:11
οι καγκουρες τα κανουν μονο αν εχουν θεατες εξω απο το καμπιγκ......Το κομπλεξ που εχουν να δειξουν οτι καποιοι ειναι φταιει εξισου με αυτους που πανε και χαζευουν και για μενα ειναι συνυπευθυνοι...... gi auto den πανε και στους χωρους που τους δινονται και ειναι ασφαλης!!!!
αν γινει καποιο ατυχημα μακρυα 2-3 χλμ φταιει η ΜΟΤΟΕ??
Ουτε παω και τους βλεπω και χεσμενους τους εχω !!!!
NA καταργηθει και το isle of man........τοσοι θανατοι....
εγω παω για τις συναυλιες,τις βολτες(που φετους λογω νησιου δεν θα γινουν),τους φιλους απο τις λεσχες ολης της ελλαδας ,τωρα αν ο αλλος παει σε σημειο που απειλη αλλους παιρνονται αλλες αποφασεις.....οπου δεν παιρνουν απο λογια τοτε....
κΑΘΕ ΜΕΡΑ μεσα ΣΤΗΝ αΘΗΝΑ σκοτωνετε ή τραυματιζετε μοτοσυκλετιστης συμφωνα με τα στατιστικα αφου υπαρχουν 1.000.000 δικυκλα.....Να απαγορευτοθν οι μοτο??
Με τα αμαξια περισσοτεροι!!!!
ger_zoym
25/05/2009, 17:19
οι καγκουρες τα κανουν μονο αν εχουν θεατες εξω απο το καμπιγκ......Το κομπλεξ που εχουν να δειξουν οτι καποιοι ειναι φταιει εξισου με αυτους που πανε και χαζευουν και για μενα ειναι συνυπευθυνοι...... gi auto den πανε και στους χωρους που τους δινονται και ειναι ασφαλης!!!!
αν γινει καποιο ατυχημα μακρυα 2-3 χλμ φταιει η ΜΟΤΟΕ??
Ουτε παω και τους βλεπω και χεσμενους τους εχω !!!!
NA καταργηθει και το isle of man........τοσοι θανατοι....
εγω παω για τις συναυλιες,τις βολτες(που φετους λογω νησιου δεν θα γινουν),τους φιλους απο τις λεσχες ολης της ελλαδας ,τωρα αν ο αλλος παει σε σημειο που απειλη αλλους παιρνονται αλλες αποφασεις.....οπου δεν παιρνουν απο λογια τοτε....
κΑΘΕ ΜΕΡΑ μεσα ΣΤΗΝ αΘΗΝΑ σκοτωνετε ή τραυματιζετε μοτοσυκλετιστης συμφωνα με τα στατιστικα αφου υπαρχουν 1.000.000 δικυκλα.....Να απαγορευτοθν οι μοτο??
Με τα αμαξια περισσοτεροι!!!!
To isle of man ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ για τον παραπανω λογο.Οι κοντρες γινονται ακριβως εξω απο τα καμπινγκ.Βλεπε θασο,ασπροβαλτα αλεξανδρουπολη κτλ κτλ κτλ
Μαλλον δεν καταλαβαινεις τη λεω η δεν θες να καταλαβεις.Δηλαδη στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ δικαιολογουνται 2-3 θανατοι το χρονο εξω απο το καμπινγκ ΛΟΓΟ ΣΟΥΖΑΣ ΚΟΝΤΡΑΣ κτλ?
tzeronymo
25/05/2009, 17:23
Mεχρι την αλλη μας ζωη τα ιδια θα λεμε, και σαν υπερμαχος της Π.Σ.Μ υπογραφω ολα αυτα που λεει ο (αφρικανος) καθε χρονο φιλοι, τοπια ,διαδρομες ,συναυλιες , και χαβαλε με την παρεα και φετος μπανιο στις βαθρες και κατσικακι σε ολες τις φασεις μαγειρεματος της ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
africanos31
25/05/2009, 17:27
Persi 1 σκοτωθηκε γιατι επεσε σε μια κολωνα μεθυσμενος και ετρεχε του σκοτωμου οχι εξω απο το καμπιγκ για να μην ακουγονται ψεμματα και το παιδι που ακρωτηριαστηκε δεν πεθανε (χαζεθε τους καγκουρες και πηγε να περασει με τη μοτο εκει που καναν τις μαλακιες και δεν ειδε εναν που πηγαινε τερμα και επεσε πανω του...)
στα καμμενα βουρλα δεν σκοτωθηκε κανεις!!!! ανω παντα υπαρχει ασθενοφορο.......για οτιδηποτε ακομα και για καποιον που δεν εχει σχεση με μοτο(λιποθυμιες στις συναυλιες ή μεθυσμενοι που πεφτουν ενω περπατουν!!!) σε τοσες χιλιαδες ατομα πρεπει να προβλεπεις ακομα και καποιες καταστασεις που μπορει και να μην συμβουν....
ger_zoym
25/05/2009, 17:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ
Mεχρι την αλλη μας ζωη τα ιδια θα λεμε, και σαν υπερμαχος της Π.Σ.Μ υπογραφω ολα αυτα που λεει ο (αφρικανος) καθε χρονο φιλοι, τοπια ,διαδρομες ,συναυλιες , και χαβαλε με την παρεα και φετος μπανιο στις βαθρες και κατσικακι σε ολες τις φασεις μαγειρεματος της ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ
Δεν αντιλεγω,συμφωνω μαζι σου,αλλα δυστηχως αρχιζουμε και γινοματσε λιγοι με αυτο τον σκοπο.
ger_zoym
25/05/2009, 17:31
Persi 1 σκοτωθηκε γιατι επεσε σε μια κολωνα μεθυσμενος και ετρεχε του σκοτωμου οχι εξω απο το καμπιγκ για να μην ακουγονται ψεμματα και το παιδι που ακρωτηριαστηκε δεν πεθανε (χαζεθε τους καγκουρες και πηγε να περασει με τη μοτο εκει που καναν τις μαλακιες και δεν ειδε εναν που πηγαινε τερμα και επεσε πανω του...)
στα καμμενα βουρλα δεν σκοτωθηκε κανεις!!!! ανω παντα υπαρχει ασθενοφορο.......για οτιδηποτε ακομα και για καποιον που δεν εχει σχεση με μοτο(λιποθυμιες στις συναυλιες ή μεθυσμενοι που πεφτουν ενω περπατουν!!!) σε τοσες χιλιαδες ατομα πρεπει να προβλεπεις ακομα και καποιες καταστασεις που μπορει και να μην συμβουν....
Ναι ρε φιλε το θεμα ειναι αν μπει ενα φρενο σε αυτα.Πας σε εκδηλωσει ,πας σε γιορτη δεν ειναι αναγκη να σκοτωνονται κοσμος.Τροποι υπαρχουν να γινει μια εκαθαρισει σε αυτα τα ατοπηματα.Εφαρμογη χρειαζεται.
africanos31
25/05/2009, 17:34
Η μονη λυση ειναι ο αποκλεισμος.......μονο για μελη της ΜΟΤΟΕ για να μπορουμε ανα πασα στιγμη να ελεγχουμε τις λεσχες αλλα και παλι τι θα κανεις με τους εξω??? Θα στειλης τα ΜΑΤ να γινει μακελειο??
Τελος παντων ραντεβου στη Σαμοθρακη.......και προσοχη στα χιλιαδες κατσικια στους δρομους που εχουν σκοτωσει πολλους ντοπιους θελει πολυ αργο οδηγημα!!!
Δεν εχω παρευρεθει ποτε σε τετοια εκδηλωση, και το ερωτημα μου ειναι το εξης...
Αφου γινονται τοσα ατυχηματα, μερικες φορες και θανατηφορα, γιατι η ΜΟΤΟΕ δεν ζηταει αστυνομευση;; 1-2 μηχανες τροχαιας να γραφουν επιτοπου την μαγκια του καθενος;;;
Μπορει να χαλαστουν καποιοι "πιλοτοι" απο το γεγονος, αλλα θα μειωθουν σημαντικα (λεω εγω τωρα) οι αριθμοι των θυματων!!
ger_zoym
25/05/2009, 17:42
Η μονη λυση ειναι ο αποκλεισμος.......μονο για μελη της ΜΟΤΟΕ για να μπορουμε ανα πασα στιγμη να ελεγχουμε τις λεσχες αλλα και παλι τι θα κανεις με τους εξω??? Θα στειλης τα ΜΑΤ να γινει μακελειο??
Τελος παντων ραντεβου στη Σαμοθρακη.......και προσοχη στα χιλιαδες κατσικια στους δρομους που εχουν σκοτωσει πολλους ντοπιους θελει πολυ αργο οδηγημα!!!
Αυτο με τις λεσχες εχεις απολυτο δικιο..........!!!!!!!!!!!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.Με τους εξω φιλε ειναι απλα τα πραματα.Απλα ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ Ο Κ.Ο.Κ.
Και στην ΤΕΛΙΚΗ,θες κοντρες?Καντω οπως κανουν εξω.ΚΡΑΝΟΣ-ΦΟΡΜΑ σε ευθεια εποπτευομενη και με μια ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ιατρικο προσωπηκο για παν ενδεχομενο.Και στην τελικη καντο ως μοτοπαιχνιδη οπως εκαναν και παλια με τα εντουρο-μοτοκρος που πληρωναμε 500δρχ για την συμμετοχη και γινοταν σε ελενχομενο χωρο,επεφτε και γελιο.Και τα λεφτα απο την ολη υποθεση απλα δωστα σε κοινωφελη ΣΚΟΠΟ.Ειναι τοσο απλα τα πραματα.
ger_zoym
25/05/2009, 17:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Αφου γινονται τοσα ατυχηματα, μερικες φορες και θανατηφορα, γιατι η ΜΟΤΟΕ δεν ζηταει αστυνομευση;; 1-2 μηχανες τροχαιας να γραφουν επιτοπου την μαγκια του καθενος;;;
Μπορει να χαλαστουν καποιοι "πιλοτοι" απο το γεγονος, αλλα θα μειωθουν σημαντικα (λεω εγω τωρα) οι αριθμοι των θυματων!!
Εδω αδελφε το 5 ημερο των εκδηλωσεων της ΜΟΤΟΕ εχουν πει οτι Η αστυνομια να μην πειραζη κανεναν στους γυρω χωρους της περιοχης της πανελληνιας.Εχουμε καταργησει και νομους πλεον.
ε αυτο δεν μπορω να καταλαβω ποιος εχει βγαλει αυτη τη ΦΗΜΗ αλλα εφαρμοζετε ΠΙΣΤΑ απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
Αν ειναι ετσι, οποιος γνωριζει τους κινδυνους και παρα ταυτα θα παει, ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο Κ@Λ@Σ ΤΟΥ!!:mad: :mad:
africanos31
25/05/2009, 17:51
teλεθταια φορα που περιπολικο εκανε παρατηρηση βρεθηκε τουμπα σε χαντακι.....και μονο που θα υπαρξει αστυνομικος θα του επιτεθουν...........
Οσο για το κρανος αφου νεχουν κομπλεξ κατωτεροτητας και θελουν να κανουν επιδειξη!!!!με το κρανος δεν φαινονται!!!!!!!!:confused:
Φίλε μου έγραψες το πιο σωστό πράγμα που διάβασα εδώ μέσα...
αφού λοιπόν η ΜΟΤΟΕ δεν φέρει ευθύνη έξω απο το camping γιατί δεν ζητάει απο την τροχαία έξω απο το camping να κόβει τις καγκουριές, διασφαλίζοντας έτσι και την φήμη της ΠΣΜ ?
τα πράγματα είναι απλά... Οι κάγκουρες είναι πλειοψηφία 90%... δηλαδή το 90% των εσόδων...
ως εκ τούτου αν δεν έρθουν δεν θα γεμίσει το τσουβάλι euros...
Άλλωστε για τα euros δεν γίνοντε όλα... ας μην κριβόμαστε.
Ο έλληνας μοτοσυκλετιστής δεν διψάει για συναυλίες και τζερτζελε μόνο...
νομίζω ότι διψάει για παιδία... (δεν είναι τυχαίο ότι τα πανάκριβα σχολεία ασφαλούς οδήγησης κάνουν χρυσές δουλιές).
να λοιπόν μια ευκαιρία... στη διάρκεια της ΠΣΜ να γίνουν κάποιες ομιλίες από ειδικούς στη μοσυκλέτα και στην οδήγηση έστω και σε θεωριτικό επίπεδο, ώστε ο μοτοσυκλετιστής φεύγοντας να είναι λίγο πλουσιότερος σε γνώση... και να πιάσουν και τόπο τα φράγκα του...
Η ΜΟΤΟΕ μπορεί να το κάνει αυτό.... όμως θέλει ?
tzeronymo
25/05/2009, 18:13
Μπορει να χαλαστουν καποιοι "πιλοτοι" απο το γεγονος, αλλα θα μειωθουν σημαντικα (λεω εγω τωρα) οι αριθμοι των θυματων!! Περσυ ειχα ενα φιλο 52 χρ και λεει του ξενοδοχου ενα περιπολικο δεν υπαρχει και του λεει αυτος πρεπει να εισαι πολλα κιλα μ...... εδω παρακαλεσαμε το δημο τους φορεις και ολο τον κοσμο να ερθετε και εμεις θα βγαλουμε τα ματια μας
ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ.........ΠΟΣΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ....???
Δύο ζητάδες πού τόλμησαν νά περάσουν άπό τήν παραλία........
έφαγαν τό γιουχάισμα τής ζωής τους......!!!!
ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ............μέ στολή....!!!
Καί δέν τούς άξιζε τούς καημένους.........προσωπικά νομίζω πώς ήθελαν νά νοιώσουν
σάν ένας άπό μάς....!!!
Άλλά ή στολή.........ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΝΙ......!!!
Έδώ θά πώ πώς οί έμπειρίες μου άπό αύτούς τούς άνθρώπους,όταν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ......
μέ άξιωματικούς..............είναι
ΚΑΘΑΡΑ................ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΙΣΤΙΚΕΣ.........καί μπράβο τους......!!!!
Κοιτάνε τήν ούσία τού νόμου............ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ.....!!!!
Λάθος άνθρωποι ,σέ λάθος σημείο...!!!
Ότι καί νά πούμε.........αύτό είναι τό χρώμα τών μοτοσυκλεττιστών.......
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ..........καί αύτή είναι ή συμπεριφορά ΜΑΣ.......
πολλές φορές....!!!!
Όσα χρόνια καί νά περάσουν ,όσο κυριλίκι καί νά έκπέμψουμε.......
όσο μπουφάν καί μπότες νά φορέσουμε
Η ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ.............ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ......!!!!
Γιατί ............όλοι μά όλοι μας..........λίγο ή πολύ
ΓΙΑΥΤΟ........ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ..........!!!
Μή μού πείτε,ότι γυρνάτε όλοι σέ μιά πίστα,φασκιωμένοι μέ χλένες
μπαλάσκες καί φυσίγγια....!!!!
Άν ύποψιαστώ κάτι τέτοιο................
ΘΑ........ΠΕΘΑΑΑΑΑΑΑΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ..............
ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ................ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ..................Η ΠΟΥΤΑΝΑ..........!!!
:wave2:
ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ????
ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΕΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ρε παιδία , περιγράφετε την ΠΣΜ σαν επίθεση των ορδών του Αττίλα στο δυστυχισμένο μέρος που θα επιλεχθεί να την φιλοξενήσει , με την ΜΟΤΟΕ απλώς να την ενδιαφέρει να «κονομήσει» …
Δεν έχω ιδία άποψη , οπότε δεν μπορώ να διαφωνήσω ή να συμφωνήσω..
Προφανώς , όμως , αφού υπάρχει «καπνός» , υπάρχει και «φωτιά» …
Θα ήθελα να ήξερα πια είναι η επίσημη απάντηση της ΜΟΤΟΕ σε όσα (πολύ άσχημα) της καταμαρτυρούν..
Το χειρότερο ,για εμένα, δεν είναι η «κονόμα» της ΜΟΤΟΕ αλλά η εικόνα του μοτοσικλετιστή που βγαίνει προς τα έξω …
Αν έστω και τα μισά από αυτά που λέτε είναι αλήθεια τότε σίγουρα ΔΕΝ πρέπει να λέγεται ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ συγκέντρωση ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΟΤΟΕ..........
Έλέγχονται 7-8 χιλιάδες μοτό...??
Άπλά αύτό είναι τό συνάφι μας.......έχει τήν κακή καί τήν καλή του πλευρά...
Όπως χρόνια ταξίδευα καί μέ χαιρετούσαν στό δρόμο καί έκανα φίλους
καί παρέες στά κάμπινγκ,έτσι καί αύτήν τήν ώρα τής μάζωξης........
ΒΛΕΠΕΙΣ..........
ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ.....!!!!
Είναι ή ψυχολογία τού όχλου καί τής μάζας όπου θά δείς .........όλες τίς άκραίες
συμπεριφορές........!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΟΤΟΕ..........
Έλέγχονται 7-8 χιλιάδες μοτό...??
Άπλά αύτό είναι τό συνάφι μας.......έχει τήν κακή καί τήν καλή του πλευρά...
Όπως χρόνια ταξίδευα καί μέ χαιρετούσαν στό δρόμο καί έκανα φίλους
καί παρέες στά κάμπινγκ,έτσι καί αύτήν τήν ώρα τής μάζωξης........
ΒΛΕΠΕΙΣ..........
ΚΑΘΕ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΚΑΡΥΔΙ.....!!!!
Είναι ή ψυχολογία τού όχλου καί τής μάζας όπου θά δείς .........όλες τίς άκραίες
συμπεριφορές........!!!!!
Συμφωνώ με την ψυχολογία του όχλου και της μάζας και την δυσκολία έλεγχου που λες , αλλά από την στιγμή που την διοργάνωση την έχει η ΜΟΤΟΕ (και τα έσοδα επίσης) έχει ΠΟΛΥ μεγάλη σχέση και ευθύνη.
Έτσι τουλάχιστον νομίζω , και γι αυτό θα ήθελα ,αν κάποιος από εδώ είναι στα «μέσα» της ΜΟΤΟΕ , να ζητήσει να δώσουν ,αν θέλουν ,μια απάντηση για το θεμα.
ger_zoym
26/05/2009, 00:44
Ας πουμε και κανα θετικο και γενικα τιποτα περι φετινης.
Εχει βγει προγραμμα?Στη σελιδα της ΜΟΤΟΕ απλα μια τυπικη ανακοινωση παιζει.Φετος αργησαν πολυ.
Pardalotzatziki
26/05/2009, 01:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Προσωπικά ούτε σούζαρα ούτε burn out έκανα... Και όχι γιατί λυπόμουν μην σου χαλάσω τον ύπνο,αλλά για να μην γαμήσω το μηχανάκι... :D Και δεν νομίζω ότι χρειάζεται η ΜΟΤΟΕ να σε πάρει απ'το χεράκι και να σε πάει σε ένα ελεγχόμενο χώρο... Λίγη κοινή λογική χειάζεται,και αφού δηλώνεις ότι δεν απειλήθηκες μου φτάνει,γιατί ουσιαστικό θέμα ασφάλειας δεν υπήρξε... Γιατί το όχημα κάθε άλλο παρα ανεξέλεγκτο ήταν,αλλιώς όλα τα κινούμενα οχήματα στον δρόμο είναι εν δυνάμει φονιάδες,άρα μάλλον δεν πρέπει να κυκλοφορούμε καθόλου...
Στον αντίλογο λοιπόν και εγώ θα σου πω,αν εσύ και η παρέα σου δεν γουστάρετε τίποτα απ'αυτά,πηγαίνετε στα μοτοκαλλιστεία,στις συναυλίες,στις επιδείξεις trial... Έχει αρκετές δραστηριότητες να απσχοληθείς....Επίσης μπορείς να μην στείνεις δίπλα απ'την σκηνή μου,το βράδυ ροχαλίζω... :lol:
Οτι εγραψα το πηρες προσωπικα και εχασες το νοημα οποτε χαμενα λογια ηταν ολα
βλεπεις το δεντρο αλλα δεν βλεπεις το δασος
δυστυχως δεν γινεται να τα βαζουμε ολα σε ενα καζανι και οτι γινει...
μαλλον εισαι πολυ ανωριμος για να καταλαβεις...ή απλα δεν δινεις σημασια...το δευτερο πιστευω
δεν ξαναδιαβαζεις τι γραφω και τι σε ρωταω????
Και επειδη καθε χρονο τα ιδια λεμε....οποιος θελει πηγαινει
...αρκετα.....αντε και του χρονου να μην τα ξαναπουμε
siraxanz
26/05/2009, 12:58
Διάβασα για μια ακόμα φορά όλα τα γραμμένα παραπάνω, όλοι από την σκοπιά τους έχουν γράψει σωστές απόψεις και κατά κάποιο τρόπο έχει ο καθένας τα δίκια του
Η δική μου άποψη είναι ότι η Παννελήνια οργανώνεται από την ΜΟΤΟΕ για να μπορέσουν κάποιοι μεσα στο ΔΣ(οχι όλοι) να εξασφαλήσουν τα προς στο ζειν, όμως στην κυριολεξία τα προς στο ζειν, είναι το μαγαζί, γιά να μην πω το μαγαζάκι κάποιων ανθρώπων και μιλάμε για μεγάλα ποσά.
Αποδείξεις θα μου πείται?, δεν έχω... απλά μιλάω σαν παλιός συμμετέχων και με την αίσθηση ότι το όλο θέμα είναι πολύ βρώμικο.
Όποιος θελήσει να απαντήσει στα γραφόμενα μου ας απαντήσει πρώτα στα παρακάτω:
Ποιός είναι πρόεδρος της ΜΟΤΟΕ και από πότε εκλέγεται?
Πότε έδωσαν απολογισμό Παννελήνιας οι διοργανωτές με έσοδα έξοδα κλπ?,
Γιατί σε μεγάλο ποσοστό οι Παννελήνιες διοργανώνονται στην Βόρειο Ελλάδα?
Δεν ξέρω σε τι πάω να μπλέξω αλλά η γνώμη μου είναι ότι κάποιοι κάποτε μπόρεσαν και πήραν στα χέρια τους τη εκπροσώπηση των Ελλήνων μοτοσυκλετιστών και από τότε οι ίδιοι άνθρωποι στα ίδια πόστα ζουν και βασιλεύουν "εκπροσωπώντας" μας.
Η παννελήνια σαν ιδέα είναι άριστη αλλά σαν εφαρμογή δυσάρεστη και επικύνδινη, απορώ δε πως οι τοπικοί άρχοντες την επιτρέπουν, φαντάζομαι από άγνοια...μάλλον γιά αυτό την έφτασαν στη Σαμοθράκη εφέτος, δεν θα τους δέχτηκαν αλλού! Να δούμε του χρόνου που θα την πάνε!
Θυμίζω ότι θα απαντήσω σε όλους όσους απαντήσουν στις πιο πάνω ερωτήσεις:winka:
africanos31
26/05/2009, 13:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
Διάβασα για μια ακόμα φορά όλα τα γραμμένα παραπάνω, όλοι από την σκοπιά τους έχουν γράψει σωστές απόψεις και κατά κάποιο τρόπο έχει ο καθένας τα δίκια του
Η δική μου άποψη είναι ότι η Παννελήνια οργανώνεται από την ΜΟΤΟΕ για να μπορέσουν κάποιοι μεσα στο ΔΣ(οχι όλοι) να εξασφαλήσουν τα προς στο ζειν, όμως στην κυριολεξία τα προς στο ζειν, είναι το μαγαζί, γιά να μην πω το μαγαζάκι κάποιων ανθρώπων και μιλάμε για μεγάλα ποσά.
Αποδείξεις θα μου πείται?, δεν έχω... απλά μιλάω σαν παλιός συμμετέχων και με την αίσθηση ότι το όλο θέμα είναι πολύ βρώμικο.
Όποιος θελήσει να απαντήσει στα γραφόμενα μου ας απαντήσει πρώτα στα παρακάτω:
Ποιός είναι πρόεδρος της ΜΟΤΟΕ και από πότε εκλέγεται?
Πότε έδωσαν απολογισμό Παννελήνιας οι διοργανωτές με έσοδα έξοδα κλπ?,
Γιατί σε μεγάλο ποσοστό οι Παννελήνιες διοργανώνονται στην Βόρειο Ελλάδα?
Δεν ξέρω σε τι πάω να μπλέξω αλλά η γνώμη μου είναι ότι κάποιοι κάποτε μπόρεσαν και πήραν στα χέρια τους τη εκπροσώπηση των Ελλήνων μοτοσυκλετιστών και από τότε οι ίδιοι άνθρωποι στα ίδια πόστα ζουν και βασιλεύουν "εκπροσωπώντας" μας.
Η παννελήνια σαν ιδέα είναι άριστη αλλά σαν εφαρμογή δυσάρεστη και επικύνδινη, απορώ δε πως οι τοπικοί άρχοντες την επιτρέπουν, φαντάζομαι από άγνοια...μάλλον γιά αυτό την έφτασαν στη Σαμοθράκη εφέτος, δεν θα τους δέχτηκαν αλλού! Να δούμε του χρόνου που θα την πάνε!
Θυμίζω ότι θα απαντήσω σε όλους όσους απαντήσουν στις πιο πάνω ερωτήσεις:winka:
Επειδη ετσι διαδιδετε λασπη και συκοφαντιες
) εκλεγετε απο την Γ.Σ των λεσχων ενω και η τοποθεσια αποφασιζεται απο 2 ψηφοφοριες καθε χρονο στη Γ.Σ (2η ψηφοφορια οι πρωτες 2 στη καταταξη)
2)Τα εσοδα(εχουν υπαρξει και πανελλ.με οικον. ζημια) μοιραζονται σε ολες τις λεσχες(αναλογα με τα ατομα που πηραν μερος της πανελληνιας και της ομαδας εργασιας(απαρτιζεται απο τις λεσχες)
3)εσυ τι εισαι να σου δωσουν απολογισμο? οι λεσχες-μελη παιρνουν ακριβη νουμερα συμμετοχων,αναβατων,και γεωγραφικης προελευσης των επισκεπτων
4)οι δημαρχοι Καμμενων Βουρλων, Ασπροβαλτας θελουν να γινονται μονιμα οι Πανελληνιες στα μερη τους!!!! και οπου εχει γινει ολοι οι φορεις (εμπορικοι συλλογοι,ξενοδοχοι και κατοικοι) θελουν να ξαναπαμε
Στη Σαμοθρακη εγινε γιατι θελουμε καθε χρονο και διαφορετικο μερος αλλα στη ελλαδα και κυριως στη νοτια δεν υπαρχουν υποδομες για τοσο κοσμο(βρες μου 1 στην πελλοπονησο καμπιγκ για 1000 μονο μοτο...)
Στη Β.Ελλαδα γινεται επειδη και οι λεσχες της Ν.ελλαδας συμφωνουμε και λογω κοσμου (το 70% τουλαχιστον ειναι απο β.ελλαδα) μακαρι να μπορουσε να γινει στη Κρητη....
Αν δεν ξερει κανεις μην πεταει την παπαρια του.....ΟΤΑΝ οι ΛΕΣΧΕς καναν αγωνες και η ΕΛΠΑ εστελνε εισαγγελεις και συλλαμβανανε τους προεδρους των λεσχων επειδη μονο η ΕΛΠΑ επρεπε κατα την γνωμη της να διοργανωνει αγωνες μοτο που ησουν?
Απο καλοθελητες αλλο τιποτα? Απο περιεργεια σε ποσες πανελληνιες εχεις παει?
ger_zoym
26/05/2009, 22:18
Επειδη ετσι διαδιδετε λασπη και συκοφαντιες
) εκλεγετε απο την Γ.Σ των λεσχων ενω και η τοποθεσια αποφασιζεται απο 2 ψηφοφοριες καθε χρονο στη Γ.Σ (2η ψηφοφορια οι πρωτες 2 στη καταταξη)
2)Τα εσοδα(εχουν υπαρξει και πανελλ.με οικον. ζημια) μοιραζονται σε ολες τις λεσχες(αναλογα με τα ατομα που πηραν μερος της πανελληνιας και της ομαδας εργασιας(απαρτιζεται απο τις λεσχες)
3)εσυ τι εισαι να σου δωσουν απολογισμο? οι λεσχες-μελη παιρνουν ακριβη νουμερα συμμετοχων,αναβατων,και γεωγραφικης προελευσης των επισκεπτων
4)οι δημαρχοι Καμμενων Βουρλων, Ασπροβαλτας θελουν να γινονται μονιμα οι Πανελληνιες στα μερη τους!!!! και οπου εχει γινει ολοι οι φορεις (εμπορικοι συλλογοι,ξενοδοχοι και κατοικοι) θελουν να ξαναπαμε
Στη Σαμοθρακη εγινε γιατι θελουμε καθε χρονο και διαφορετικο μερος αλλα στη ελλαδα και κυριως στη νοτια δεν υπαρχουν υποδομες για τοσο κοσμο(βρες μου 1 στην πελλοπονησο καμπιγκ για 1000 μονο μοτο...)
Στη Β.Ελλαδα γινεται επειδη και οι λεσχες της Ν.ελλαδας συμφωνουμε και λογω κοσμου (το 70% τουλαχιστον ειναι απο β.ελλαδα) μακαρι να μπορουσε να γινει στη Κρητη....
Αν δεν ξερει κανεις μην πεταει την παπαρια του.....ΟΤΑΝ οι ΛΕΣΧΕς καναν αγωνες και η ΕΛΠΑ εστελνε εισαγγελεις και συλλαμβανανε τους προεδρους των λεσχων επειδη μονο η ΕΛΠΑ επρεπε κατα την γνωμη της να διοργανωνει αγωνες μοτο που ησουν?
Απο καλοθελητες αλλο τιποτα? Απο περιεργεια σε ποσες πανελληνιες εχεις παει?
Αυτο με την ΕΛΠΑ ΦΙΛΕ εχεις απολυτο δικιο.Ελληνικο κρατος σου λεει.Ποια?Η ΕΛΠΑ.Τες πα,αλλο θεμα και αυτο που δεν θα δοθει λυση ετσι οπως παει.
Τί βόρεια και νότια γαμώ τη προκατάληψή σας!!!
Ελλάδα είναι όλα!!
Καμμένα βούρλα είναι βόρεια ελλάδα?!Θάσος και σαμοθράκη είναι νησιά!Θέλετε πανελλήνια στη μύκονο?
Αλλα και έτσι να είναι,να συμφωνήσω μ'αυτή την ηλίθια λογική!
Το οτι τα πάντα συμβαίνουν στην αθήνα και τρέχουν όλοι,εκτός αθηναίων,να βρουν,να αγοράσουν,να γραφτούν σε club!!
Είδατε κανέναν να παραπονιέται έτσι!Το βουλώνουμε και γράφουμε χιλιόμετρα τσάμπα,μας αρέσει δε μας αρέσει,γιατί έτσι είναι ,τί να κάνουμε!!!
Σημασία για μένα έχει να συνεχιστεί η πσμ κάθε χρόνο σε καινούρια μέρη και ας γίνει και στη γαύδο!Εγώ θα πάω!
Μας έχει φάει η γκρίνια γαμώ το φελέκι μου γαμώ,το ένα μας ξινίζει,το άλλο μας βρομάει για τίποτα δεν είμαστε,αλλα είμαστε καλύτεροι απ'όλους!!
Όποιος θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο απο κάποιους άλλους,ας κάνει κάτι!!!Δηλώστε υποψηφιότητα για πρόεδροι στις λέσχες των πόλεών σας!
Κάντε κάτι ν'αλλάξετε ότι δε σας αρέσει ή μιλήστε συμβουλευτικά!!
Μη κράζετε και μή γρινιάζετε άλλο απο συνήθεια
:confused:
ger_zoym
26/05/2009, 23:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από mount
Τί βόρεια και νότια γαμώ τη προκατάληψή σας!!!
Ελλάδα είναι όλα!!
Καμμένα βούρλα είναι βόρεια ελλάδα?!Θάσος και σαμοθράκη είναι νησιά!Θέλετε πανελλήνια στη μύκονο?
Αλλα και έτσι να είναι,να συμφωνήσω μ'αυτή την ηλίθια λογική!
Το οτι τα πάντα συμβαίνουν στην αθήνα και τρέχουν όλοι,εκτός αθηναίων,να βρουν,να αγοράσουν,να γραφτούν σε club!!
Είδατε κανέναν να παραπονιέται έτσι!Το βουλώνουμε και γράφουμε χιλιόμετρα τσάμπα,μας αρέσει δε μας αρέσει,γιατί έτσι είναι ,τί να κάνουμε!!!
Σημασία για μένα έχει να συνεχιστεί η πσμ κάθε χρόνο σε καινούρια μέρη και ας γίνει και στη γαύδο!Εγώ θα πάω!
Μας έχει φάει η γκρίνια γαμώ το φελέκι μου γαμώ,το ένα μας ξινίζει,το άλλο μας βρομάει για τίποτα δεν είμαστε,αλλα είμαστε καλύτεροι απ'όλους!!
Όποιος θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο απο κάποιους άλλους,ας κάνει κάτι!!!Δηλώστε υποψηφιότητα για πρόεδροι στις λέσχες των πόλεών σας!
Κάντε κάτι ν'αλλάξετε ότι δε σας αρέσει ή μιλήστε συμβουλευτικά!!
Μη κράζετε και μή γρινιάζετε άλλο απο συνήθεια
:confused:
Mεγαλε αμα θες να εισαι ενα αβουλο ΟΝ και εσυ καντο.Πρεπει να κραζουμε διοτι μονο με κραξιμο αλλαζουν καποια πραματα.Δηλαδη ολα καλα και ολα ωραια με την ΠΣΜ?Δηλάδη εσυ πας για να λες οτι πηγες και να κυκλοφορεις ολη την χρονια με το μπλουζακι της πανελληνιας?
Ο σκοπος της Πανελληνιας δεν ηταν ποτε μια βολτα,ασχετα εαν κατεντησε ετσι.Ρωτηστε τους παλιους,διαβαστε κανα παλιο ΜΟΤΟΠΕΡΙΟΔΙΚΟ να δειτε τη γινοταν και ποιος ηταν ο σκοπος μιας τετοιας συγκεντρωσεις.
tzeronymo
26/05/2009, 23:37
Παντως οσοι παμε να βρεθουμε να τα πουμε και απο κοντα για να το κανονισουμε εμεις ειμαστε απο ΠΕΡΑΜΑ 5 μηχανες ενα ΚLE 500 - HONDA 650 - Z750 -HARLEY -CBF1000
Κατ'αρχήν δε χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν,γιατί απ'τη 5η enduro που έγινε το'95 στη πύρρα τρικάλων,πηγαίνω συνεχεια στις πανελλήνιες,στις χειμερινές,στις enduro και ξέρω πολύ καλά τί συμβαίνει!!
Δεν είπα να είσαι άβουλος,ούτε να μην έχεις άποψη!Είπα να μή γρινιάζουμε κακοπροέρετα στο στυλ ''είστε όλοι άχρηστοι,μόνο εγώ είμαι άξιος''και να μιλάμε συμβουλευτικά!
Να λέμε την άποψή μας με σκοπό να βοηθήσουμε να γίνουν τα πράγματα καλύτερα!
Να μας ενώνει η μοτο και όχι να μας χωρίζει!
Έχω μια ντουλάπα μπλουζάκια απο παναλλήνιες και τις φοράω μόνο στις πανελλήνιες!!
Ο λόγος που πηγαίνω είναι για να ξεφεύγω,να βρίσκομαι με τους φίλους που έχω γνωρίσει μέσα απ'τις συγκεντρώσεις και βρισκόμαστε μόνο σ'αυτές,να γνωρίζω καινούρια μέρη,να χαλαρώνω ακούγωντας τις συναυλίες,να χαίρομαι τη μοτό μου και να κάνω τις παρε'ί'στικες βολτίτσες στα διάφορα μέρη!
Κι εμένα μ'ενοχλεί που σκοτώνονται παιδιά!Κι εμένα μ'ενοχλεί που χάνεται ο ρομαντισμός της πσμ,αλλα μην τα απαξιώνουμε όλα και όλους!!
Οτι εγραψα το πηρες προσωπικα και εχασες το νοημα οποτε χαμενα λογια ηταν ολα
βλεπεις το δεντρο αλλα δεν βλεπεις το δασος
δυστυχως δεν γινεται να τα βαζουμε ολα σε ενα καζανι και οτι γινει...
μαλλον εισαι πολυ ανωριμος για να καταλαβεις...ή απλα δεν δινεις σημασια...το δευτερο πιστευω
δεν ξαναδιαβαζεις τι γραφω και τι σε ρωταω????
Και επειδη καθε χρονο τα ιδια λεμε....οποιος θελει πηγαινει
...αρκετα.....αντε και του χρονου να μην τα ξαναπουμε
To νόημα είναι ότι αν κάποιος έχει κοινή λογική,ένα νορμάλ ένστικτο αυτοσυντήρησης που πολλοί άλλοι φαίνεται πως δεν έχουν... Και καλά περνάει,και χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του...
Τώρα στραβές μπορεί να συμβούν οπουδήποτε...Και εγώ στεναχωριέμαι όταν βλέπω σπασμένα μηχανάκια και ανθρώπους χτυπημένους,αλλά δεν θεωρώ ότι φταίει η συγκέντρωση... Στη Θάσο μια χαρά περάσαμε,φάγαμε τα ψαράκια μας,κάναμε τα μπανάκια μας...Μπορεί και τα burn out μας... Βρεθήκαμε και με τους Βόρρειους φίλους που δεν τους βλέπω ποτέ λόγω διαμονής Σαντορίνη...
Για μένα αυτό είναι το νόημα... :beer:
ger_zoym
27/05/2009, 17:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από mount
Κατ'αρχήν δε χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν,γιατί απ'τη 5η enduro που έγινε το'95 στη πύρρα τρικάλων,πηγαίνω συνεχεια στις πανελλήνιες,στις χειμερινές,στις enduro και ξέρω πολύ καλά τί συμβαίνει!!
Δεν είπα να είσαι άβουλος,ούτε να μην έχεις άποψη!Είπα να μή γρινιάζουμε κακοπροέρετα στο στυλ ''είστε όλοι άχρηστοι,μόνο εγώ είμαι άξιος''και να μιλάμε συμβουλευτικά!
Να λέμε την άποψή μας με σκοπό να βοηθήσουμε να γίνουν τα πράγματα καλύτερα!
Να μας ενώνει η μοτο και όχι να μας χωρίζει!
Έχω μια ντουλάπα μπλουζάκια απο παναλλήνιες και τις φοράω μόνο στις πανελλήνιες!!
Ο λόγος που πηγαίνω είναι για να ξεφεύγω,να βρίσκομαι με τους φίλους που έχω γνωρίσει μέσα απ'τις συγκεντρώσεις και βρισκόμαστε μόνο σ'αυτές,να γνωρίζω καινούρια μέρη,να χαλαρώνω ακούγωντας τις συναυλίες,να χαίρομαι τη μοτό μου και να κάνω τις παρε'ί'στικες βολτίτσες στα διάφορα μέρη!
Κι εμένα μ'ενοχλεί που σκοτώνονται παιδιά!Κι εμένα μ'ενοχλεί που χάνεται ο ρομαντισμός της πσμ,αλλα μην τα απαξιώνουμε όλα και όλους!!
ετσι σε παω με χιλια!!!!!!!!!!απλα εχει παραγαμ@@@ η ολοι κατασταση
ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ..........................................
africanos31
28/05/2009, 20:23
To mono που ακουσα ειναι για Παπακωσταντινου το Σαββατο βραδυ....το καραβι ειναι αποτρεπτικο λεπτομερειες σε λιγες μερες
ger_zoym
28/05/2009, 22:02
To mono που ακουσα ειναι για Παπακωσταντινου το Σαββατο βραδυ....το καραβι ειναι αποτρεπτικο λεπτομερειες σε λιγες μερες
Αυτο με το καραβι τη εννοεις?
ger_zoym
30/05/2009, 14:25
Μουσικές εκδηλώσεις της Πανελλήνιας:
Πέμπτη 11 Ιουνίου
Παρασκευή 12 Ιουνίου
• Σήμα Κυνδύνου
• Γιώργος Γάκης και Troublemakers
• Γιάννης Αγγελάκας και Επισκέπτες
• Redrum
• 63-High
Σάββατο 13 Ιουνίου
• Black Pearl
• Longlive
• Βασίλης Παπακωνσταντίνου
• Κωνσταντίνος Μάτσικας
Κυριακή 14 Ιουνίου
• Nick and the backbone
• Θάνος Μικρούτσικος και Υπόγεια Ρεύματα
• Λάκης Παπαδόπουλος
ger_zoym
30/05/2009, 14:26
αφισα
164874
africanos31
02/06/2009, 10:45
oi τιμεs (4ΜΕΡΟ) : ΟΔΗΓΟΣ+ ΜΟΤΟ 60 ΕΥΡΩ , ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ +30
ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΜΟΤΟΕ 40 ΕΥΡΩ ,ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ 20
Ζητείται συνοδηγός να μοιραστούμε το εισητήριο,παραλαβή στην είσοδο... :D
ger_zoym
02/06/2009, 15:31
ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.............αλλα δεν ειναι?Ακου τον παλιο....:beer:
ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.............αλλα δεν ειναι?Ακου τον παλιο....:beer:
Δεν θυμάμαι καλά,αλλά νομίζω πως πέρυσι πλήρωνες 80 ? είχες δεν είχες συνοδηγό,και 40-50 αν είχες κάρτα ΜΟΤΟΕ...Κάτι τέτοιο... Τέλοσπάντων,ελπίζω να μην φάμε καμία τάπα με τα καράβια... :)
africanos31
02/06/2009, 20:26
Θα μαθω για καραβια ακριβως και θα γραψω...παντως την Δευτερα επειδη θα μαστε 20 μοτο απο τωρα κλεισαμε εισιτηρια το πρωι στις 10.00 (εκτακτο δρομολογιο λογω πανελληνιας)
Θα εχει 2 καραβια συνεχεια που θα πηγαινοερχοντα
Να υπολογιζετε περιπου 500-600 μηχανες ανα καραβια
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ μαγκες
africanos31
02/06/2009, 20:51
Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης , Τηλ : 2551-26468
Λιμενικός Σταθμός Σαμοθράκης , Τηλ : 2551-41305
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Θα εχει 2 καραβια συνεχεια που θα πηγαινοερχοντα
Να υπολογιζετε περιπου 500-600 μηχανες ανα καραβια
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ μαγκες
Ξέρεις πόση ώρα κάνουν? Κάτι άκουσα για 2 ώρες? :o
Ξέρεις πόση ώρα κάνουν? Κάτι άκουσα για 2 ώρες? :o
Τοσο ειναι 2 ωρες 2,15 λεπτα
Εξαρτατε με ποση ταχυτητα θελουν να ταξιδευουν ;) (κριση κρισηηηη)
africanos31
03/06/2009, 14:03
GIA ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ.....
http://www.lemot.gr/portal/
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Τοσο ειναι 2 ωρες 2,15 λεπτα
Εξαρτατε με ποση ταχυτητα θελουν να ταξιδευουν ;) (κριση κρισηηηη)
ε...εγω θα έλεγα 2,5 ωρες.. πότε δεν το εκανα λιγότερο...
αφενός ειναι ποταμοπλοια της κακιας ώρας,
αφετέρου... δεν τους νοιαζει και ''γιατι να τα ζοριζουν''...:a29:
Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
Ποιους δρομους;:eyepop: ενας ειναι, απο αυτον πας και γυριζεις. Περιμετρικος δρομος του νησιου δεν υπαρχει.:(
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ετσι ειναι... ενας ειναι και ουτε ΚΑΝ περιμετρικος....:rotflmao:
στενος..απο τη μια θάλασσα και απο την άλλη χωμα...
να δω που θα κανουν κοντρες...:eyepop: αφου δεν εχει ανοιχτα σημεία και φυσικά μονο μια ''ευθεια''...αυτη του ενος δρομου...
εν πασει περιπτωσει... ευκαιρια να μην υπαρχουν καγκουριές και να ειναι αυτη η Πανελλήνια η αρχή μιας ''διαφορετικης'''...
...που δεν το νομιζω λέμε...
Αρχισαν σιγα σιγα να φτανουν οι πρωτοι συμμεντεχοντες!!
165823
Και αν προλαβαινετε περαστε μια βολτα απο τη Λεσχη
165826
Τελικά τι να κάνουμε? Να περάσουμε απέναντι ή να κάτσουμε Αλεξανδρούπολη... :confused:
Τελικά τι να κάνουμε? Να περάσουμε απέναντι ή να κάτσουμε Αλεξανδρούπολη... :confused:
τι να σου πω ρε φιλε.. ο καθένας εχει προσωπικά κριτηρια....
πάντως η Αλεξ/λη ειναι σαφως πιο ομορφη..χαχαχαχ και με επιλογές....:beer:
Υ.Γ.
10-11-12 θα δυσκολευτειτε πάαρα πολύ να βρειτε ξενχδ. λόγω ιατρικου συνεδριου...:mad: αλλά αν εχετε σκηνές την πεφτετε σε κανα πάρκο ή στο λιμάνι... (καλύτερα):wave2:
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΥΞΟΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΒΙΩΝ... δεν τους εχω ουδεμία εμπιστοσύνη (δεν ευθυνεται η Μοτοε, ) οσοι πρεπει να επιστρεψετε συγκεκριμένες μερες...
KOZANI500
11/06/2009, 09:10
Σε όσες πανελλήνιες βρέθηκα παιδιά (9-10 νομίζω) επέλεξα συνειδητά να μείνω εκτός camping εγώ και η παρέα μου με εξαίρεση εκείνη στο Ναύπλιο.
Φυσικά και μπαίνω μέσα για τις συναυλίες κλπ κλπ
Οι λόγοι είναι προφανείς και νομίζω ότι κάποιος που έχει πάει σε αρκετές θα αντιλαμβάνεται τι εννοώ
Η αγάπη όλων για την μοτοσυκλέτα για τον μοτοσυκλετισμο (σαν προσκοπισμός ακούγεται :p ) είναι που μας οδηγεί σε τέτοιου είδους και μη συγκεντρώσεις
Έχουμε όλοι τις επιλογές μας και είναι καθαρά προσωπική ευθύνη το πως θα συμπεριφερθούμε φίλοι μου.
Αυτό και μόνο μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα θηρία.
Θέλετε να συμμετάσχετε κάντε το απλά δείξτε ποιος πραγματικά είστε πάνω στην μοτοσυκλέτα σας όπως καθημερινά όταν πάτε στην δουλειά σας όταν πάτε ένα ταξιδάκι κλπ κλπ
Αφορμή όλο αυτό είναι τα διάφορα post που διάβασα ποιο πανω για το θέμα και να πω ότι σε μια συγκέντρωση 4-5 6 χιλιάδων μηχανών - ανθρώπων...
(άλλοι μιλάνε για αστυνόμευση άλλοι μιλάνε για Μοτοε ευθύνες παρατυπίες ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ και δεν ξέρω τι ακόμη, εδώ να τονίσω ότι δεν είμαι μέλος σε καμιά λέσχη )
ετσι
.....μην περιμένετε κάποιος να σας υποδείξει τι πρέπει να κάνετε ,πως να κυκλοφορείτε αν πρέπει να φοράτε το κράνος και αυτό είναι η μονή αλήθεια η δική μας αλήθεια. Αν προστατεύσετε τον εαυτό σας και τον διπλανό σας όλα θα γίνουν ποιο απλά και πολύ ποιο ασφαλή φίλοι μου
Αν τώρα πήρατε μια μηχανή με χχχ άλογα που στρίβει -σηκώνεται για να δείξετε τις σούπερ ικανότητές σας μπορειτε άφοβα να το κάνετε μέσα σε μια πίστα αν πάλι προτιμάτε να το κάνετε στην Σαμοθρακη η σε όποιο άλλο μέρος της Ελλαδίτσας μας σε δημόσιο δρόμο κλπ τύχει να ξέρετε ότι θα έχετε και την ανάλογη δημοσιότητα στατιστικά απλά δεν θα βρίσκεστε εκεί εσείς παρά μόνο σε κάποια κολόνα η φωτογραφία σας η στην << καλύτερη ? >> να ξυπνήσετε λειψοί μετα απο μηνες σε καποιο δωματιο με καλωδια και νοσοκομες
ΑΞΙΖΕΙ ??????????
Είμαστε οι επιλογές μας φίλοι μου καθαρά και μόνο οι επιλογές μας ....ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΤΕ ΤΟ
Καλό σας ταξίδι στην πανελλήνια δυστυχώς η ευτυχώς φέτος δεν θα είμαι εκεί επελεξα να πάω με φίλους σε κάποια άλλη όμορφη γωνιά της Πατρίδας μας
africanos31
11/06/2009, 12:54
Χαιρετοσματα σπο Σαμοθρακη........καταπληκτικα ει9ναι τρομερο μερος και ανθρωποι τα λεμε το νησι γεμιζει μοτο!!!
ger_zoym
15/06/2009, 15:51
Μια απο τις χειροτερες πανελληνιες τα τελευταια χρονια απο θεμα προσελευσης μοτοσυκλετιστων.
Banana hammock
15/06/2009, 16:45
Μπα... Η καλυτερη ever. Ουτε ενας νεκρος. Ειναι θεμα προτεραιοτητων τελικα..
alexioannides
15/06/2009, 17:00
telika o kosmos phge aleksandroupolh... ligoi phgan sto nisi....:D
opws ta perimename dld....
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
telika o kosmos phge aleksandroupolh... ligoi phgan sto nisi....:D
opws ta perimename dld....
Ε! αφού στη σαμοθράκη δεν έχει καφετέριες για να πουλάς μούρη στα πιπίνια!
:D
guzzistas
15/06/2009, 17:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
Ε! αφού στη σαμοθράκη δεν έχει καφετέριες για να πουλάς μούρη στα πιπίνια!
:D
+10000000000000000
:a18:
tzeronymo
15/06/2009, 17:53
ΤΕΛΕΙΑ ηταν ολα τα λεφτα γυρισαμε και μεις να ειμαστε καλα και του χρονου 2.200 χλμ εκανα την ελιωσα την μαυρουκα μου ασε το κατσικι που φαγαμε 5 μερες βελαξαμε Μπεεεεε!!!
ger_zoym
15/06/2009, 21:43
Χωρις καγκουρες τελικα ειναι ποιο ωραιες οι πανελληνιες.
africanos31
16/06/2009, 16:24
Πολυ γελιο ειχε παρτυ......το μπαρ εξω απο τη πολη που μπηκαν οι μοτο μεσα και πηραν φωτια απο ta burn out τα ξυλα και πολλα αλλα.....
καλο φαι,νερο απο πηγες,μουσικη,μπανιο.... υπηρχαν και καραγκιοζηδες αλλα ξενερωναν και εφευγαν γιατι κανεις δεν τους εδινε σημασια!! Πηγαν στο λιμανι που ειχε κοσμο...
xanthosd
25/06/2009, 18:25
λογο του οτι δεν εχει μεγαλες ευθειες οι κοντρακηδες μειναν Αλεξ/πολη και οσοι ηταν πραγματικα για την συγκεντρωση ηρθαν Σαμοθρακη
ολα κυλησαν ομορφα και ησυχα χωρις δυστυχηματα.