View Full Version : m@l@ki@ με τα διοδια αλλα τη να κανουμε?
LARISEOS
04/04/2009, 09:54
σημερα απο λαρισα ..... επρεπε να παω λαμια για δουλεια....!
στο δρομο εχει 2 διοδια......ενα κοντα στην λαρισα και ενα στην λαμια !
περναω το 1ο.....δεν προλαβε καν να με δει.....οι μπατσοι αδιαφοροι.....
παω να περασω το δευτερο βγαινει μια με ενα χαμογελω και με ενα βλεμα σαν να λεει το παιζεις μαγκας αλλα εγω θα σου παρω τον αριθμο......!
την ζυγηζω καλα με το κεντρικο δαχτυλο μου ......:a36:
και παρε και τον αριθμο μου γκαυλιαρα....!!!!!!
μονο που πισω ειχα κολησει ενα αυτοκολητο που καλυπτε την μιση πινακηδα!!!!!!!! :lol:
δεν μπορω να πω το απολαυσα!!!
βεβαια τη γηνεται σε περιπτωση που σε σταματησει μπατσος δεν ξερω!!!!!
καλημερα
:sun: :sun:
el_hymador
04/04/2009, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
παω να περασω το δευτερο βγαινει μια με ενα χαμογελω και με ενα βλεμα σαν να λεει το παιζεις μαγκας αλλα εγω θα σου παρω τον αριθμο......!
μονο που πισω ειχα κολησει ενα αυτοκολητο που καλυπτε την μιση πινακηδα!!!!!!!! :lol:
καλημερα
Πωωω! εισαι το ινδαλμα μου!!!
για πες, με τις μπαριερες τι εκανες;
λαμια εισαι δλδ τωρα?
LARISEOS
04/04/2009, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
λαμια εισαι δλδ τωρα?
λαμια στην βυρωνος ,,,εχω μαγαζι.....και ενα αφρικα απο εξω παρκαρισμενο...δεν πηστευω να εισαι μπατσος!!!
:sun:
LARISEOS
04/04/2009, 09:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
δεν προλαβα καν να της δω.......ασε που μωλις εφτασα λαμια λεω εχει πλακα να ξεκωλισε κανενα αυτοκολιτο χεχεχεχεχεχεχε
0 ΕΥΡΟ ΣΤΑ ΠΟΥΤΑΝΟΔΙΟΔΙΑ!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
μπαριερες δεν εχει στα διοδια απο λαμια μεχρι θεσ/κη:winka:
λαμια στην βυρωνος ,,,εχω μαγαζι.....και ενα αφρικα απο εξω παρκαρισμενο...δεν πηστευω να εισαι μπατσος!!!
:sun:
ποιο μαγαζι στη βυρωνος φιλε?:wave2:
κατασχεση AFRICA εΠΙΤΟΠΟΥ KAI meta το αγοραζεις απο τον ΟΔΔΥ για 250 ευρω ...
αντε 280..!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LARISEOS
04/04/2009, 10:03
ποιο μαγαζι στη βυρωνος φιλε?:wave2:
ROYAL PHAT......... ειναι με sk8 ,snow κτλ
αμα περασεις εχει ενα αφρικα απο εξω!!
επεσε ο υπαλληλος με την μηχανη .........και επρεπε να ερθω!
LARISEOS
04/04/2009, 10:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
κατασχεση AFRICA εΠΙΤΟΠΟΥ KAI meta το αγοραζεις απο τον ΟΔΔΥ για 250 ευρω ...
αντε 280..!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εεε σημερα πεζει να γυρησω λαρισα μεσημερι να παμε γιαννενα και επιστροφη αυρθιο απο αρτα.....με μηχανες....!
λασποδιαδρομες ...ε? :sad: :bawl:
harvester
04/04/2009, 10:11
οι κοπελα στα διοδια βγηκε για να σου πει οτι:
οι κουλοι πανε απο τα διοδια, οι χεραδες πανε απο τον δομοκο
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
LARISEOS
04/04/2009, 10:11
λασποδιαδρομες ...ε? :sad: :bawl:
δεν ξερω λιγο απο ολα...γιατι μπορει να βρεχει εκει!!!!!
LARISEOS
04/04/2009, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
χαχαχαχαχαα.......καλοοοοοο!!!!!!!!
ROYAL PHAT......... ειναι με sk8 ,snow κτλ
αμα περασεις εχει ενα αφρικα απο εξω!!
επεσε ο υπαλληλος με την μηχανη .........και επρεπε να ερθω!
στα chaton εκει κοντα μηπως?
LARISEOS
04/04/2009, 10:25
στα chaton εκει κοντα μηπως?
man ...αμα σου πω δεν ξερω ακρηβως.....παντως απεναντι μου ειναι ενα με κυριλε.....armani ktl.......
man ...αμα σου πω δεν ξερω ακρηβως.....παντως απεναντι μου ειναι ενα με κυριλε.....armani ktl.......
οκ καταλαβα:winka: :wave2:
καλη δουλεια:D
harvester
04/04/2009, 10:30
μαγιο εφερες?
LARISEOS
04/04/2009, 10:31
μαγιο εφερες?
oxi akoma,,,,,, αλλα τωρα ερχονται σιγα σιγα.......
περημενω ακομα να περασεις εσυ!!!! ε!
harvester
04/04/2009, 10:38
oxi akoma,,,,,, αλλα τωρα ερχονται σιγα σιγα.......
περημενω ακομα να περασεις εσυ!!!! ε!
και εγω να σταματησω να δουλευω.
φερε κανενα μαγιο απο αυτα με τις τιραντες που φορουσε ο κωστανταρας.
θα λανσαρουμε νεα μοδα.
10 να παμε ετσι στον αγιοκαμπο την επομενη μερα θα εχεις ξεπουλησει
LARISEOS
04/04/2009, 10:40
και εγω να σταματησω να δουλευω.
φερε κανενα μαγιο απο αυτα με τις τιραντες που φορουσε ο κωστανταρας.
θα λανσαρουμε νεα μοδα.
10 να παμε ετσι στον αγιοκαμπο την επομενη μερα θα εχεις ξεπουλησει
εχεχεχεχε μιας και θα γεμησει και ο αγιοκαμπος κοσμο......χλωμο το βλεπω φετος..!
καλημερα
Θεος................ :rotflmao: :rotflmao:
AUFGEBRACHT
05/04/2009, 08:32
...Έτσι,έτσι,τέτοιες καγκουριές χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε την εικόνα της μοτοσυκλέτας που υπάρχει στο Ελλαδιστάν...Να κάνουμε κωλοδάχτυλο στις υπαλλήλους (εν προκειμένω η τυχερή παραλήπτης της μαγκιάς ήταν και γκαυλιάρα να μην ξεχνιόμαστε...) των διοδίων,να καλύπτουμε τις πινακίδες με αυτοκόλλητα και έμπλεοι υπερηφάνειας να αναρτούμε δημοσίως το τερψίθυμο κατόρθωμά μας,άλλως Μ@Λ@ΚΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΜΑΙ...ΚΑΤΑΡΓΩ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...κρατώντας μια πισινή του στυλ λέτε να μου κάνουν τίποτα οι μπάτσοι;;;
LARISEOS
05/04/2009, 09:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
...Έτσι,έτσι,τέτοιες καγκουριές χρειαζόμαστε για να αλλάξουμε την εικόνα της μοτοσυκλέτας που υπάρχει στο Ελλαδιστάν...Να κάνουμε κωλοδάχτυλο στις υπαλλήλους (εν προκειμένω η τυχερή παραλήπτης της μαγκιάς ήταν και γκαυλιάρα να μην ξεχνιόμαστε...) των διοδίων,να καλύπτουμε τις πινακίδες με αυτοκόλλητα και έμπλεοι υπερηφάνειας να αναρτούμε δημοσίως το τερψίθυμο κατόρθωμά μας,άλλως Μ@Λ@ΚΕΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΜΑΙ...ΚΑΤΑΡΓΩ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...κρατώντας μια πισινή του στυλ λέτε να μου κάνουν τίποτα οι μπάτσοι;;;
οπως το βλεπει κανεις .....παντως εγω διαλεξα να βρω τροπο να μην πληρωνω τα διοδια ( εδω και ποσω καιρο.....αυτον τον τροπο αντηδρασης βρηκα και μαγκια μου αμα το θελεις και ετσι καντο και εσυ αμα μπορεις.....
οσω για τους μπατσους δεν με ενοχλησε απλα πληροφοριακα ρωτησα μηπως ξερει κανεις τι γηνεται!
με το κρατος που ζουμε επρεπε εδω και χρονια να αντηδρασουμε και να κανουμε κατι........
δεν λεω οτι εχεις λαθος αλλα ειδα και ποσες φωρες πηγανε για αντηδρασεις στα διοδια ο κοσμος ποσα ατομα πηγανε....ξεκηνανε 100 πριν μια εβδομαδα και καταληγουν 10 εκει..........απο την στιγμη που δεν ημαστε αξιοι να αντηδρασουμε ομαδικα ο καθενας με τον τροπο του.....και αμα σου αρεσει. απλα
:a014: θελω να δω τι θα λετε , και τι καλες "συμπεριφορες" θα κρατησετε , τωρα που θα μπουν διοδια και ΜΕΣΑ στην Αθηνα :a014:
Όλα καλά με το πέρασμά σου από εμένα.
Αν μπορούσες να αποφύγεις το κ...δάχτυλο και απλά έριχνες μια χαιρετούρα, θα ήσουν και μάγκας και ωραίος...
AUFGEBRACHT
05/04/2009, 09:43
Να κάνω μια άλλη ερώτηση...Δε σε ξέρω,ούτε έχω κάτι προσωπικό μαζί σου.Δεν ξέρω το επάγγελμά σου αλλά ας υποθέσουμε ότι έχεις μαγαζί που πουλάς κράνη.Εγώ θεωρώ ότι τα πουλάς πανάκριβα κι έχεις μεγάλο κέρδος...μπάινω μέσα λοιπόν,αρπάζω ένα,σου πετάω κωλοδάχτυλο κι ένα ΠΑΡΤΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ κι εξαφανίζομαι...Μπορώ να το αποκαλέσω το δικό μου τρόπο διαμαρτυρίας.Σε ρωτάω:Θα αντιδρούσες το ίδιο;Θα το δεχόσουν ή θα φώναζες ότι σε έκλεψαν;Αν έβγαζα το κατόρθωμά μου στο φόρουμ θα έλεγες καλά έκανα;
Μου έχει τύχει σε διόδια το εξής σκηνικό.Κάποιος έκανε κάτι ανάλογο με αυτό που έκανες εσύ.Κι ήταν τόσο ανεγκέφαλος που πέρασε από τα δεξιά του αυτοκινήτου που πλήρωνε εκείνη την ώρα με κίνδυνο της ζωής του.Ξέρεις τι έγινε; Περιμέναμε 3-4 μοτοσυκλέτες πίσω απο το αυτοκίνητο...Η υπάλληλος έκλεισε τη μπάρα,έδωσε σήμα να τον καταδιώξουν κι αρνήθηκε για λίγο να μας αφήσει να περάσουμε λέγοντας πως ήμασταν μαζί του κι ότι όλοι οι μηχανόβιοι είμαστε αλήτες και το ίδιο.Αυτό εννοώ για τη δημόσια εικόνα της μοτοσυκλέτας...Χάσαμε κανα 10λεπτο κολλημένοι εκεί για ένα μάγκα.
Τέλος αυτό που λες να το κάνω κι εγώ άμα μπορώ...Αν ήθελα να το κάνω δε θα είχα γράψει τίποτα από όλα αυτά που σημαίνει δε θέλω να το κάνω.Λες κι έκανες κάτι δύσκολο...Δεν πλήρωσες τα διόδια ρε φίλε,το λες σα να έβαλες κόντρα με το Rossi και τον άφησες πίσω...Τι πάει να πει άμα μπορώ.Όσο για το κράτος που ζούμε...Γνωρίζεις την έννοια του κράτους; Ποιος απαρτίζει το κράτος; Οι πολίτες τί είναι; Κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει...δε φυτρώνουν μόνοι τους,κάποιος πολίτης τους ψηφίζει..έλεος με αυτή την καραμέλα...Καλή σου μέρα :wave2: :wave2:
AUFGEBRACHT
05/04/2009, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
Όλα καλά με το πέρασμά σου από εμένα.
Αν μπορούσες να αποφύγεις το κ...δάχτυλο και απλά έριχνες μια χαιρετούρα, θα ήσουν και μάγκας και ωραίος...
Το θέτεις στη σωστή του διάσταση φίλε...Αυτό ακριβώς εννοώ...Τί έφταιγε η κοπέλα;;;:wave2:
LARISEOS
05/04/2009, 10:00
Να κάνω μια άλλη ερώτηση...Δε σε ξέρω,ούτε έχω κάτι προσωπικό μαζί σου.Δεν ξέρω το επάγγελμά σου αλλά ας υποθέσουμε ότι έχεις μαγαζί που πουλάς κράνη.Εγώ θεωρώ ότι τα πουλάς πανάκριβα κι έχεις μεγάλο κέρδος...μπάινω μέσα λοιπόν,αρπάζω ένα,σου πετάω κωλοδάχτυλο κι ένα ΠΑΡΤΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ κι εξαφανίζομαι...Μπορώ να το αποκαλέσω το δικό μου τρόπο διαμαρτυρίας.Σε ρωτάω:Θα αντιδρούσες το ίδιο;Θα το δεχόσουν ή θα φώναζες ότι σε έκλεψαν;Αν έβγαζα το κατόρθωμά μου στο φόρουμ θα έλεγες καλά έκανα;
Μου έχει τύχει σε διόδια το εξής σκηνικό.Κάποιος έκανε κάτι ανάλογο με αυτό που έκανες εσύ.Κι ήταν τόσο ανεγκέφαλος που πέρασε από τα δεξιά του αυτοκινήτου που πλήρωνε εκείνη την ώρα με κίνδυνο της ζωής του.Ξέρεις τι έγινε; Περιμέναμε 3-4 μοτοσυκλέτες πίσω απο το αυτοκίνητο...Η υπάλληλος έκλεισε τη μπάρα,έδωσε σήμα να τον καταδιώξουν κι αρνήθηκε για λίγο να μας αφήσει να περάσουμε λέγοντας πως ήμασταν μαζί του κι ότι όλοι οι μηχανόβιοι είμαστε αλήτες και το ίδιο.Αυτό εννοώ για τη δημόσια εικόνα της μοτοσυκλέτας...Χάσαμε κανα 10λεπτο κολλημένοι εκεί για ένα μάγκα.
Τέλος αυτό που λες να το κάνω κι εγώ άμα μπορώ...Αν ήθελα να το κάνω δε θα είχα γράψει τίποτα από όλα αυτά που σημαίνει δε θέλω να το κάνω.Λες κι έκανες κάτι δύσκολο...Δεν πλήρωσες τα διόδια ρε φίλε,το λες σα να έβαλες κόντρα με το Rossi και τον άφησες πίσω...Τι πάει να πει άμα μπορώ.Όσο για το κράτος που ζούμε...Γνωρίζεις την έννοια του κράτους; Ποιος απαρτίζει το κράτος; Οι πολίτες τί είναι; Κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει...δε φυτρώνουν μόνοι τους,κάποιος πολίτης τους ψηφίζει..έλεος με αυτή την καραμέλα...Καλή σου μέρα :wave2: :wave2:
α)αν ειχες μονοπολιο τα κρανη στην ελλαδα ναι αυτο θα σου εκανα αμα δεν ειχα λεφτα να πρωστατευσω το κεφαλι μου....
β)γκομενα που εκλεισε της μπαρες επρεπε να την κανεται κωλοχερο.....(πλακα κανω) αλλα και η ιδια της η συμπερηφωρα τα λεει ολα........ κλεινω της μπαρες? τι εισαι ρε?
γ)βεβαιως και φταιμε εμεις που φτασαμε εδω......μαλλον οι μεγαλυτερη μας και αυτοι που ειναι ακομα κολιμενοι.........
αρα τι κανω ? απλως διαλεξα ενα τροπο διαμαρτυριας....... ο καθενας με τον τροπο του αλλος ετσι αλλως αλλιος.........δεν πεζει να κανουμε ολοι το ιδιο.....δεν χαρακτηριζομαστε γιαυτο σαν λαος!!!
επισης απλα ρωτησα τι γηνεται σε περιπτωσση που σε σταματησει ο μπατσος...?? τι επιπτωσεις εχει...????
(σορρυ για τα ορθογραφικα! ε εεε ετοιμο το εχουν μερικοι)
LARISEOS
05/04/2009, 10:04
Το θέτεις στη σωστή του διάσταση φίλε...Αυτό ακριβώς εννοώ...Τί έφταιγε η κοπέλα;;;:wave2:
δεν ειναι η δουλεια της εταιριας οδος να βαζει τους υπαλληλους να γραφουν πινακιδες....αμα εχουν προβλημα να βαλουν καμερες.....
πως γηνεται σε αυτο το γαμημενο κρατος καποια υπαλληλος στα διοδια να σου γραφει τον αριθμο....με πια ιδιοτητα βρε? παμε καλα?
να αρνηθει...........την εχει τσεκαρει κανενας αμα βλεπει η αν ειναι στραβη??? εχει παρη εγκριση απο το ελληνικο κρατος ? παει για ευθηγραμηση στα ματια καθε χρονο?????
οχι οτι γουσταρη κανει το κρατος με την εταιρια ...........αρα συγνωμη αλλα εγω το ευχαρηστιθηκα και ας ητανε λαθος!!!!
AUFGEBRACHT
05/04/2009, 10:05
β)γκομενα που εκλεισε της μπαρες επρεπε να την κανεται κωλοχερο.....(πλακα κανω) αλλα και η ιδια της η συμπερηφωρα τα λεει ολα........ κλεινω της μπαρες? τι εισαι ρε?
...Τί είναι; Υπάλληλος η οποία επιλέγει το δικό της τρόπο διαμαρτυρίας,αυτό είναι!!!!
LARISEOS
05/04/2009, 10:18
...Τί είναι; Υπάλληλος η οποία επιλέγει το δικό της τρόπο διαμαρτυρίας,αυτό είναι!!!!
να διαμαρτυρηθει στην εταιρια που δεν κανει σωστα την δουλεια της,,,και αναγκαζει τον κοσμο να παρανομη..... και οχι να ειναι δουλευει σαν καρφι ....
να καταλαβει η εταιρια πως δεν θελουμε να πληρωνουμε γαμησιατικα.....
θελω να παω αθηνα και χρειαζομαι 30 ευρο με τα κωλοδιοδια.....γιατι??? αλλαξε τπτ??? 2,30 λεπτα εκανα πριν 7 χρονια να παω αθηνα 2,30 λεπτα κανω και τωρα....!
AUFGEBRACHT
05/04/2009, 10:27
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
[B]να διαμαρτυρηθει στην εταιρια που δεν κανει σωστα την δουλεια της,,,και αναγκαζει τον κοσμο να παρανομη..... και οχι να ειναι δουλευει σαν καρφι ....
να καταλαβει η εταιρια πως δεν θελουμε να πληρωνουμε γαμησιατικα.....
:hypnotize :uplate: :hypnotize :uplate: :eyepop: :eyepop: Αν δεν είμαι αδιάκριτος τί δουλειά κάνεις;;;;
LARISEOS
05/04/2009, 10:35
εμποριο....
κτλ
AUFGEBRACHT
05/04/2009, 10:42
Δεν ξέρω αν είσαι υπάλληλος η αφεντικό...Υπάρχει περίπτωση να πάει η υπάλληλος που βγάζει το ψωμί της από αυτή τη δουλειά και να πει στον προϊστάμενό της ''Διαμαρτύρομαι,τα διόδια είναι πανάκριβα κι ο κόσμος πρέπει να περνάει ελεύθερα ή να κάνετε μειώσεις στις τιμές". ;;;;
LARISEOS
05/04/2009, 10:44
Δεν ξέρω αν είσαι υπάλληλος η αφεντικό...Υπάρχει περίπτωση να πάει η υπάλληλος που βγάζει το ψωμί της από αυτή τη δουλειά και να πει στον προϊστάμενό της ''Διαμαρτύρομαι,τα διόδια είναι πανάκριβα κι ο κόσμος πρέπει να περνάει ελεύθερα ή να κάνετε μειώσεις στις τιμές". ;;;;
ssS
LARISEOS
05/04/2009, 10:51
file h etairia pou exei ta diodia ......dld aythn poy xerw egw einai to aigaio kai exei edra edw sthn larisa........douleuoun 7 gnostoi mou ekei....
loipon h etairia hgeite apo germanoys..... kai epeidh eimai gennhmenos sthn souhdia mporw na sou pw oti tropoi yparxoyn.......
mia etairia toso megalh prepei na exei melethsei pws 8a kanei ton kosmo na mhn paranomh kai oxi na exei kataskopous pou anoigoun kai kleinoyn thn mpara opote goystaroyn....!
αρα καπου βρωμαει η δουλεια....μηπως η εταιρια νομικα δεν ειναι καλυμενη σωστα και πρωσπαθει με τροπους οπως .....20 πλασιο προστιμο αν δεν πληρωσεις κτλ???
μια τοσο μεγαλη εταιρια πρεπει να αναλαβει της ευθηνες της για το αν εμεσα αναγκαζει τον κοσμο να παρανομη!!!!!!
η αστυνομια γιατι δεν κανει τπτ??? το εχεις παρατηρηση? εγω περναω και δεν πληρωνω μπροστα απο την αστυνομια και αυτοι γελανε με την κοπελα που πρωσπαθη να γραψει τους αρηθμους!
LARISEOS
05/04/2009, 10:52
σορρυ αλλα πρεπει να παω για κανενα τσιπουρακι ηρθε η ωρα!
τα λεμε αργωτερα αν εισαι μεσα!
υγ το κωλοχερο δεν πηγαινε πρωσοπικα στην κοπελα αλλα στο συστημα....:beer:
AUFGEBRACHT
05/04/2009, 11:09
Αν η εταιρεία δεν ήταν νομικά καλυμμένη ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ την πάπια...αφού έχεις γεννηθεί στη Σουηδία θα ξέρεις λοιπόν ότι ο Σουηδός κι ο Γερμανός εκεί που θα μπει θα έχει μελετήσει και την πιο παραμικρή λεπτομέρεια και να σαι σίγουρος ότι δε θα έκανε τον κόπο να είναι νομικά ανοχύρωτος και να κοιτά να κονομήσει μέχρι να γίνει η στραβή. Ρε φίλε,εμπορική εταιρεία είναι,τι ευθύνες λές; Τι τρόποι υπάρχουν από τον απλό υπάλληλο; Ελαφρά καρδία πολλά λες... Άμα είναι έτσι γιατί όσοι δουλεύουν στη Volvo που έχει από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα δεν κάνουν τίποτα να τα φθηνήνουν να μπορεί να τα αγοράζει κι ο απλός μέσος πολίτης;;; Οι τύποι έχουν την εκμετάλλευση των διοδίων,δεν είναι η μη κυβερνητική οργάνωση Διόδια χωρίς Σύνορα....Έχουν κάνει μια σύμβαση,τόσο την τιμολογούν,δε σ αρέσει; Πέρνα από κάπου χωρίς διόδια,πήγαινε από Αλβανία Ιταλία κι από εκεί με καράβι κατέβα Λαύριο...Πήγαινε με το Άφρικα από τα βουνά...δε σε αναγκάζει με το περίστροφο πέρνα αναγκαστικά από εμάς!!!
ΚΙ επειδή παντού βλέπεις συνωμοσίες....Γίατί οι μπάτσοι δεν αντιδρούν; Για τον ίδιο λόγο που δεν θα αντιδράσουν αν σου κλέψουν το μηχανάκι,αν σου κλέψουν το σπίτι...Μη λέμε ό,τι θέλουμε....
Αν η εταιρεία δεν ήταν νομικά καλυμμένη ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ την πάπια...αφού έχεις γεννηθεί στη Σουηδία θα ξέρεις λοιπόν ότι ο Σουηδός κι ο Γερμανός εκεί που θα μπει θα έχει μελετήσει και την πιο παραμικρή λεπτομέρεια και να σαι σίγουρος ότι δε θα έκανε τον κόπο να είναι νομικά ανοχύρωτος και να κοιτά να κονομήσει μέχρι να γίνει η στραβή. Ρε φίλε,εμπορική εταιρεία είναι,τι ευθύνες λές; Τι τρόποι υπάρχουν από τον απλό υπάλληλο; Ελαφρά καρδία πολλά λες... Άμα είναι έτσι γιατί όσοι δουλεύουν στη Volvo που έχει από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα δεν κάνουν τίποτα να τα φθηνήνουν να μπορεί να τα αγοράζει κι ο απλός μέσος πολίτης;;; Οι τύποι έχουν την εκμετάλλευση των διοδίων,δεν είναι η μη κυβερνητική οργάνωση Διόδια χωρίς Σύνορα....Έχουν κάνει μια σύμβαση,τόσο την τιμολογούν,δε σ αρέσει; Πέρνα από κάπου χωρίς διόδια,πήγαινε από Αλβανία Ιταλία κι από εκεί με καράβι κατέβα Λαύριο...Πήγαινε με το Άφρικα από τα βουνά...δε σε αναγκάζει με το περίστροφο πέρνα αναγκαστικά από εμάς!!!
ΚΙ επειδή παντού βλέπεις συνωμοσίες....Γίατί οι μπάτσοι δεν αντιδρούν; Για τον ίδιο λόγο που δεν θα αντιδράσουν αν σου κλέψουν το μηχανάκι,αν σου κλέψουν το σπίτι...Μη λέμε ό,τι θέλουμε....
εχεις καμια συγγενεια με τον Μπομπολα ? ... :rolleyes: 1ου , 2ου βαθμου ή εξ'αγχιστειας ?
AUFGEBRACHT
05/04/2009, 12:04
εχεις καμια συγγενεια με τον Μπομπολα ? ... :rolleyes: 1ου , 2ου βαθμου ή εξ'αγχιστειας ?
Μπα...Καμιά...Για να σε προλάβω Ελευθεροτυπία διαβάζω κι όχι Έθνος
:wave2:
AUFGEBRACHT
05/04/2009, 12:11
Έν πάσει περιπτώσει μόνο ο φίλτατος Vagtav έπιασε το νόημα οπότε δεν έχει νόημα περαιτέρω ανάλυση...Λαρισαίε καλά να περνάς αυτή τη στιγμή με τα τσιπουράκια σου!!!!:wave2: :wave2:
LARISEOS
05/04/2009, 14:34
ναι με αναγκαζουν ....εχεις πολυ λαθος σε αυτο.....δεν υπαρχει τροπος να πας αθηνα χωρης να περασεις απο αυτους ,,,,αρα για το τι πραγμα μιλας ?
πχ απο τοτε που βαλανε διοδια σπο τον βολο, ο παλιος δρομος λαρισα-βολου γεμησε κοσμο!
αρα η δεν μετακηνισε πολυ η καποια σχεση εχεις με μπομπολα.....(πλακα κανω)
αυτο το παραδειγμα ειναι τρανταχτο οτι ο κοσμος παει απο τον παλιο παρα απο τον καινουριο..!
στην σουηδια για να μαθαινεις αμα βαζανε τον κοσμο να πληρωσει εναν δρομο πριν τον παραδωσουν με τετοιο τροπο που κανανε εδω θα επεφτε η κυβερνηση αλλα μονο εδω βρησκουν και πατανε !!! και δεν χρειαζεται να πω τον λογο!!!!
ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗΜΕΝΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.......! και μονο εδω θα μπορουσαν να κανουν κατι τετοιο!!!
η volvo παραγει και πουλαει.....αμα θελεις το διαλεγεις .....πας σε πιο ακρηβω αλλα και σε πιο φτηνω!
τα διοδια.....θελεις δεν θελεις η πληρωνεις αυτα που ζητανε η παρανομεις.......! και το οτι παρανομεις φταιει το κρατος.....!!!!
kriskris
05/04/2009, 19:49
Λοιπόν μένω στη Λαμία και τα καλοκαίρια-πασχα κτλ τη διαδρομή απο Λαμία μεχρι Πελασγία τη κάνω κάθε 2-3 μέρες για συγγενικους,ψιλο-επαγγελματικους και άλλους λόγους(παππουδες,ξαδερφια και όλα τα άλλα)
Για Πελασγία στρίβω ΑΚΡΙΒΩΣ 100μέτρα μετα τα διόδια Πελασγίας!!!ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ!!!Πέσμου γιατί εγώ να πληρώνω 1.90+1.90 (ή 1,30+1,30) στους μ@@@ες κάθε φορά που πηγαίνω εκεί...Μόνο μια φορά έπιασε η δικαιολογία μου "Κοπελιά θα παω Πελασγία οπότε στρίβω εδω"
ΜΟΝΟ μια φορά!!Παλιά ντρεπόμουν να το πω, αλλα από τότε που επεβαλαν τη πληρωμή και στα 2 ρευματα.............
Κάρτα δε μπορώ να βγάλω διότι δε μπορώ να δικαιολογησω τπτ...
ANYWAY Λαρισαιε ΚΑΛΑ τους έκανες φίλε μου,μαζί σου!!!!!!!!!
Μακάρι να μπορούσα να κάνω κι εγω το ίδιο αλλα θα με δούνε που στρίβω....:rotflmao: :rotflmao:
Καλά να περνάς!
ΥΓ. Για τσίπουρα που πήγες;;;
:beer: :beer:
Η Αθηνων Θεσσαλονικης ειναι πλεον καλος δρομος αν εξαιρεσεις κατι λιγα κομματια αλλα γενικα ταξιδευεις γρηγορα και με ασφαλεια οποτε και να πληρωσεις τα ακριβα και πολλα διοδια ειναι καπως δικαιολογημενο......... για περαστε απο το δρομο της ντροπης που δεν ειναι αλλος απο τον Αθηνων Πατρων που πληρωνεις 2.80 σε καθε σταθμο προκαταβολικα στον ιδιωτη που ΘΑ φτιαξει καποια στιγμη εθνικο δρομο με προδιαγραφες.....
Θα επρεπε να ντρεπονται για τους ανθρωπους που εχουν χαθει στο παλιοδρομο
Ειμαστε για τα πανηγυρια..................... :wave2:
LARISEOS
06/04/2009, 08:28
να κανει καποιος απο το αντηδρασει με το να μην πληρωσει .....αφου κανενας δεν σε σεβεται δεν σε ακουει........
και ετσι σε αναγκάζει να παρανομείς.....
τον δρομο τον φτιαχνουν μονο και μονο για να περνουν φραγκα και κονδυλια....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
LARISEOS
07/04/2009, 21:22
θα μου πει κανενασ αμα με σταματησουνοι μπατσοι με αυτοκολιτο πισω τι παιζει???
γιατι την πεμπτη ετοιμαζομαι παλι...... για λαμια!!!!
αλλα δεν θα κανω κολωχερο..........αλλα θα ητανε γαματα να ριξω φυλλαδια ........
εχεχεχεχεχεχεχ
η πληρωμη στα διοδια μπορει να μην ειναι αδικημα...
κρυμμενη πινακιδα ομως ειναι λογος να σου κανουν τη ζωη δυσκολη...σε κατι τετοια ειναι που το χοντραινουν....σκεψου σαν κοινος ανθρωπος ( μη μηχανοβιος) '
οι πιο πολλες "μπαζες" γινονται με 2κυκλο ..
" διεφυγαν με μοτοσυκλετα μεγαλου κυβισμου ...." δεν λενε καθε φορα στις ειδησεις?
οποτε αν σε βαλουν σημαδι... :rolleyes:
LARISEOS
07/04/2009, 21:30
φοραω ασπρο κρανος....τι λεμε τωρα!!!!
chr1s_86
07/04/2009, 22:28
...Η υπάλληλος έκλεισε τη μπάρα,έδωσε σήμα να τον καταδιώξουν....
ένα λεπτό, ένα λεπτό...
τι είναι η υπάλληλος, κέντρο επιχειρήσεων της τροχαίας ; ;
:confused:
LARISEOS
07/04/2009, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
ένα λεπτό, ένα λεπτό...
τι είναι η υπάλληλος, κέντρο επιχειρήσεων της τροχαίας ; ;
:confused:
παλια που ητανε κρατηκα ισως κατι τετοιο να γηνοτανε ,,,,τωρα στα αρχηδια τους γιατι ειναι και αυτοι τσακωμενοι μαζι τουςς.....παλια περνουσαν και οι μπατσοι τζαμπα!!
Αφού μπορείς και την γλιτώνεις, κάνε το.
Εμείς απο Κόρινθο για Μαρούσι πχ θέλουμε 15 ευρό βενζίνη και 11 ευρώ διόδια... :eek: για μια διαδρομή 180 χλμ πήγαινε-έλα
LIBANEZOS
08/04/2009, 12:57
Νοιώθω ιδιαίτερα λυπημένος :sad: όταν βλέπω ότι τυγχάνει τόσο ευρείας αποδοχής πράξη όπως αυτή που ο αγαπητός κατά τ' αλλα Λαρισέος" έπραξε θεωρώντας την μαγκία και "μπουνιά" στο σύστημα. Θα μου απαντήσει άραγε αν το κάνουμε όλοι αυτό από ποίο δρόμο θα πηγαίνει και θα αναλάβει αυτός να συντηρεί το οδικό δίκτυο? Α όχι υπεύθυνο είναι το κράτος, αυτό το απρόσωπο, οι άλλοι κλπ. Κρίμα :beer:
LARISEOS
08/04/2009, 13:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBANEZOS
Νοιώθω ιδιαίτερα λυπημένος :sad: όταν βλέπω ότι τυγχάνει τόσο ευρείας αποδοχής πράξη όπως αυτή που ο αγαπητός κατά τ' αλλα Λαρισέος" έπραξε θεωρώντας την μαγκία και "μπουνιά" στο σύστημα. Θα μου απαντήσει άραγε αν το κάνουμε όλοι αυτό από ποίο δρόμο θα πηγαίνει και θα αναλάβει αυτός να συντηρεί το οδικό δίκτυο? Α όχι υπεύθυνο είναι το κράτος, αυτό το απρόσωπο, οι άλλοι κλπ. Κρίμα :beer:
λυπημενος να εισαι για το κρατος,,,,,,,
και σκεψου το και αλλιως.......
λες
Νοιώθω ιδιαίτερα λυπημένος όταν βλέπω ότι τυγχάνει τόσο ευρείας αποδοχής πράξη
αυτο βεβαια να σε προβληματίζει και εσενα και το κρατος.....!
καμια φωρα το οτι κοσμος φτανει να παρανομη δεν ειναι γιατι ειναι κακος αλλα επειδή ισως φταίει το ιδιο το σύστημα που τον αναγκάζει!!!
και κατι ακομα,,,,δεν το γραφω για μαγκια....μην σας τρωει αυτο....ειναι ενας τροπος αντηδρασεις , ο καθενας με τον τροπο του απλα......! εσυ τα δίνεις για να έχουμε αψογο δυκτιο σωστα?
devil's animal
08/04/2009, 14:40
γιατι την πεμπτη ετοιμαζομαι παλι...... για λαμια!!!!
αλλα δεν θα κανω κολωχερο..........αλλα θα ητανε γαματα να ριξω φυλλαδια ........
εχεχεχεχεχεχεχ
αποκρυψη πινακιδας ειναι 300€ προστιμο.
αν πληρωθει μεσα σε 10 μερες 150€.
μπορει να αρχισουν να ελεγχουν το πλαισιο και να το συγκρινουν με την αδεια. (αν δεν εχεις θεμα εκει εισαι οκ).
αντε το πολυ πολυ να σε τραβηξουν για καμια εξακριβωση αλλα στο πολυ τραβηγμενο του..(ποτε δεν ξερεις με δαυτους).:rolleyes:
καλυψε καποιο φλας ή καποιο τμημα της μηχανης με ταινια και καλυψε και την πινακιδα ψιλοπροχειρα.
σε ελεγχο τους λες οτι ειχαν ξεκολλησει καποια κομματια απο την μηχανη λογω πτωσης και τα κολλησες με ταινια και ξεχασες ενα κομματι πανω στην πινακιδα (γι'αυτο και το προχειρα που σου ειπα παραπανω).
αν εισαι πειστικος μπορει να την γλιτωσεις μονο με το να ξεκολλησεις την ταινια εκει μπροστα τους.:winka:
:beer: :beer:
υ.γ.:καλα εκανες/κανεις. τα μονα διοδια που πληρωνω ειναι της Αττικης οδου. και αυτο οχι γιατι δεν μπορω να περασω ετσι αλλα γιατι ειναι δρομος που τα αξιζει.
:wave2:
aman17-2
08/04/2009, 18:13
Πινακίδα ηλεκτρικά αναδιπλούμενη
κοντεύεις εκεί
τσακκκκ το κουμπάκι κρύβεται η πινακίδα
κάνεις μερικά μέτρα
τσακκκκ το κουμπάκι πάλι κάτω η πινακίδα
ΤΟ αυτό και για τις κάμερες
κ ΤΕΛΟΣ
LARISEOS
08/04/2009, 18:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από aman17-2
Πινακίδα ηλεκτρικά αναδιπλούμενη
κοντεύεις εκεί
τσακκκκ το κουμπάκι κρύβεται η πινακίδα
κάνεις μερικά μέτρα
τσακκκκ το κουμπάκι πάλι κάτω η πινακίδα
ΤΟ αυτό και για τις κάμερες
κ ΤΕΛΟΣ
poy na thn broume.....???
omws?
aman17-2
08/04/2009, 18:37
p.m.
LARISEOS
08/04/2009, 18:56
8α το δεσω με μια τριχιά......μολις την αφήνω θα πέφτει η πινακίδα!!!
χχεχεχεχε