View Full Version : Τελικα ολοι ιδιοι ειναι???
ktm640lc4
01/04/2005, 21:37
Τωρα εδω ειναι το σημειο για αυτο που θα γραψω δεν ξερω εγω θα το γραψω γιατι μου εκανε εντυπωση!!
Σημερα ετυχε να ανεβω απο πειραια ζωγραφου. Κατω απο την γεφυρα που βγαζει συγγρου, αριστερη στροφη ειμαι δεξια λωριδα και μαλιστα στην δεξια πλευρα της γιατι περναω αυτοκινητα με εξτρα προσοχη με λιγα χιλιομετρα εξου και ο λογος που ειμαι πολυ δεξια για να μην βγει κανεις χωρις φλας.
Ολα καλα μεχρι που με περναει απο δεξια τυπος με motard δικαβαλο παρακαλω με μια κοπελα πισω αν καταλαβα καλα, με +10/15 χιλιομετρα.
ΜΙλαμε χεστηκα. Τον πλησιαζω λιγο πιο πανω και του λεω, φιλε εκανες λαθος δεν ξερω αν το καταλαβες. Μου γνεφει καταφατικα και την κανει. Ευγενικοτατος οπως παντα εννοειται.
Δεν θελω να γινομαι υπερβολικος αλλα εκεινη την στιγμη νομιζα οτι μονο ποδηλατο χωραγε να περασει απο κει, λιγο δεξια να εκανα η να τρομαζα απο κατι η να επρεπε να ανοιξω την τροχια μου και ακουμπαγε κανα μαρσπιε θα φταναμε ζωγραφου κουτρουβαλα και οι 3!!!!!! Και καλα αυτος ενταξει εγω τι φταιω να με παρει σβαρνα???? Ισως εχω και αδικο αλλα νομιζω οτι ηταν πολυ μεγαλη απερισκεψια απο μερους του.
Τελικα λεμε λεμε για τα αυτοκινητα αλλα μερικες φορες νομιζω οτι ειμαστε ιδιοι. Πραγματικα οδηγω χρονια τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει.
δεν είναι θέμα αυτοκινήτων ή μηχανών!!!!και πατίνι να οδηγάς αν αντί για μυαλό έχεις ένα τεράστιο κάλο τότε........................ :nono: :nono: :nono: :nono:
κι όπως πάντα το νού σας ρεμάλια!!!!!!
periklisk
02/04/2005, 02:29
Όπως είπε και ο ντόκτορας τελικά δεν έχει σημασία τι οδηγάς....
Αν είσαι στόκος ότι και να οδηγάς το ίδιο στόκος είσαι...
Απλώς εμείς είμαστε πιο εκτεθειμένοι και κατ' επέκταση μας πειράζουν αυτά που βλέπουμε περισσότερο...
free rider
02/04/2005, 05:30
μαλλον εσυ φιλε ktm640lc4 ΞΕΡΕΙΣ να οδηγείς ενω το παλικαράκι ...Δεν ξέρει...
μπορεί στην υπόλοιπη ζωή του σε άλλα θέματα να είναι πολύ σωστός..
αλλά στην οδήγηση ....την πάτησε...
ktm640lc4
05/04/2005, 15:08
Βασικα δεν ειπα οτι ξερω να οδηγω, συνεχως μαθαινω, αλλα να μην σκοτωθουμε και μεταξυ μας ρε παιδια.
Καλα το αμαξι δεν ξερει τον κινδυνο, λαμαρινες γυρω γυρω, αλλα να μην καταλαβαινει και ο μοτοσυκλετιστης???? Αδιανοητο!!!!
Να μαστε καλα βασικα, αυτα.
afrotwin
05/04/2005, 15:45
exi dikio to palikari re
ke ego tis proales apofasisa na ksexi8o stous dromous
na anikso to gkazi na mou figoun ta malia apo ton aera:eyepop:
na ksiso ta aftia mou stis strofes na mpeno me 200 se fourketes na kavalao tis mparieres re na vgazi foties to mixanaki
i adrenalini mou eksfentonizotan apo ta aftia san mpek gia parmpriz
na fao tin asfalto mou erxotane
ke vgeno ston dromo ke ti na do
ixe ke alous re si
me aftokinita me leoforia me mixanes podilata
pos diaolo tous afinoune mes ton dromo den kseroune oti 8a vgo ego....
ke entaksi den to kserane den vlepoun oti erxome na kanoune stin akri?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:lol: :lol: :bawl: :lol: :lol:
ma ine pragmata afta?:lol:
ντροπή τους που πάνε
αλλά και συ ενημέρωσε μία πριν βγεις
βγάλε ένα έκτακτο δελτίο κάτι...
πάντως έχει δίκιο στο πρώτο θέμα ο ktm
thewhiteowl
06/04/2005, 10:39
Κάτσε ρε φίλε, δεν φταίνε αυτοί. Δεν ξέρεις ότι του φρονίμου τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν;
Εγώ και εχτές και προχτές και παραπροχτές που είδα ειδήσεις δεν άκουσα ούτε μία ανακοίνωση για αυτή την εξόρμηση σου! :nono: Αν το ήξερα, μα τον Τουτατή δεν θα είχα βγει στον δρόμο, θα είχα κάτσει σπίτι, θα είχα πάρει και ένα τηλέφωνο τον Κάρολο να του πω να κηρύξει την μέρα αργία να βγεις να κάνεις τις βόλτες σου με την ησυχία σου!
:smilea:
Την επόμενη φορά λοιπόν να ξέρεις, πάρε ένα τηλέφωνο την προηγούμενη μέρα (Γενική Δ/νση Ειδήσεων ΑΝΤ1
210-6886342 ) και κάπου ανάμεσα στα μεταλλαγμένα κατσίκια και τα καρκινογόνα μέλια, θα δούμε το ρεπορτάζ και θα ξέρουμε :winka:
By the way... απόφυγε την περιοχή του Ταύρου γιατί εκεί οδηγά η αδελφή μου και αυτή δεν βλέπει ειδήσεις (εκτός και αν η Τατιάνες θεωρούνται πλέον ειδησεογραφικά δελτία!)
Άντε και καλές βόλτες! :wave2:
ktm640lc4
06/04/2005, 23:20
ΠΟλυ γελασα με την απαντηση του afrotwin :)
:)
Αντε καλες βολτες να εχουμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
exi dikio to palikari re
ke ego tis proales apofasisa na ksexi8o stous dromous
na anikso to gkazi na mou figoun ta malia apo ton aera:eyepop:
ma ine pragmata afta?:lol:
:lol: :lol: :lol:
να σου φύγουν τα μαλλιά???:rotflmao:
τα έχεις μπερδέψει μου φαίνεται λίγο βρε Λεωνίδα:lol: :lol:
για κοιτάξου λίγο στον καθρέφτη:lol: :lol:
Σου έχουν φύγει ήδη τα μαλλιά:lol: :lol: με αυτά που λές βρε παιδάκι μου:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
latris mixanis
07/04/2005, 15:03
KATI ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΓΩ. ΧΤΕΣ ΓΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΑΠ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ... ΣΤΡΙΒΩ ΔΕΞΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΜΟΥ ΔΕΞΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΩ. ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ,ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ! ΟΠΩΣ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗ ΛΩΡΙΔΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΦΑΡΤΗΓΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ :eyepop: ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΩ ΦΡΕΝΑ ΑΒS ΚΛΠ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΔΕΞΙΑ ΟΤΙ ΣΩΣΩ... ΤΟ ΔΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΤΟΗΤΟ...:hypnotize ΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟΥ ΛΕΩ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ;;ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΚΑΝΤΗΛΙΑΣΕ:look: ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ.
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΑΝΑΡΙ ΕΣΤΡΙΒΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΒΓΑΖΩ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΝΑ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΛΩΡΙΔΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΑΝΑΒΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΑ ΣΤΡΙΨΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΛΙΓΟ ΓΚΑΖΙ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΔΕΞΙΑ:uplate:
ΤΙ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΛΠ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ,ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ Ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΧΩΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ;;
adam_tsouk
07/04/2005, 15:11
Ναι ρε σεις Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ!!!
Τώρα το πήρατε χαμπάρι εσείς;
Γιατί εγώ το πήρα χαμπάρι πριν από μερικά χρόνια που έμαθα για τον πρώτο γνωστό που τον χτύπησαν, σκότωσαν, άφησαν ανάπηρο!
latris mixanis
07/04/2005, 15:25
ΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ
adam_tsouk
07/04/2005, 15:28
Φυσικά και είναι!!!
dankannn
07/04/2005, 15:41
Το παλικάρι ηταν ερωτευμένο και δε σε ειδε !!!:ZZZ: :( αύτα κάνουν ορισμένοι και βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους αλλα τη ζωή των αλλων που δεν φταίνε σε τίποτα:nono: :nono: :nono: :nono:
Rezeguet
07/04/2005, 15:44
αφου ειμαστε αλητες μηχανοβιοι τι περιμενες? Τα μαυρα προβατα της κοινωνιας και κυκλοφοριας οι ναρκομανεις δολοφονοι με τα αλυσοπριονα ( ακουσανε husqvarna και παρεξηγησανε ), εμεις ειμαστε οι δολοφονοι και τα μηχανακια τα εργαλεια θανατου μας.
Μεγαλε θεε των μοτοσυκλετων oι μελοθανατοι σε χαιρετουν !
adam_tsouk
07/04/2005, 15:48
Εγώ δεν το έθεσα έστι και πέρα από την πλάκα, πόσα ατυχήματα είναι υπαιτιοτητα μηχανών;