PDA

View Full Version : Που θα παει η μ@λ@κια με τα Τεστ στα περιοδικα

libali10
05/04/2009, 14:20
Αφφφφ αμαν με τις παρουσιασεις και τα τεστ επιδοσεων στα περιοδικα.
Αναφερομαι για τα περιοδικα Βikes και 2 τροχοι για το τεστ R1 2009.
Το περιοδικο Bικες για μην γραφω πολλα το εθαψε (γνωμη των περισσοτερων που το διαβασανε) με αποκορυφομα τα 154 ps τροχο δυναμομετρηση (αν θυμαμε καλα) ΚΑΙ ερχεται οι 2 Τροχοι να γραφουν τα ακρως αντιθετα με αποκορυφωμα τα 165 ps στον τροχο.

Τι τα περασατε ρε μαγκες 11 ιππους διαφορα? Λογω διαφορας ατμοσφαιρικης υγρασιας η αρρωστησαν καμια δεκαρια αλογα?

Δεν ειναι ουτε 1 ουτε 2 ουτε 4 η αποκληση ιππων απο δυναμομετρο σε δυναμομετρο οποτε αυτο σημαινει 2 πραγματα.
1)η ειναι ασχετοι και οπως ελεγε ο παππους μου... δεν ξερουν να χωρισουν δυο γαιδουριων αχυρα
2) Μας περνανε για μ@λ@κες.

Κυριοι αρμοδιοι βλεπετε τι παθαινουν σε πωλησης αλλο γνωστο περιοδικο 'Μ" γραφοντας με γνωμονα το συμφερον.

jorgevaldano
05/04/2009, 14:27
είσαι κι εσύ περίεργος όμως

παίρνεις το μέσο όρο και ξεμπερδεύεις :lol:

byron
05/04/2009, 14:43
Αν τα μέτρησαν σε ίδια δυναμόμετρα έχεις εν μέρη δίκιο. Δίκιο θα είχες αν είχαν κάνει τη δυναμομέτρηση σε ίδια μηχανάκια, με ίδιες συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας κλπ.

Αν δεν χρησιμοποιούν το ίδιο δυναμόμετρο (πιθανότατα) οι διαφορές μπορούν να είναι και μεγαλύτερες.

gixxerpap
05/04/2009, 14:52
αναφέρουν τουλάχιστον σε ποιό δυναμόμετρο έγινε η κάθε μέτρηση?

sotpag
05/04/2009, 15:22
και το πρόβλημα είναι αν έχει 150 ή 160 άτια το μοτέρ

και όχι αν μπορείτε να τα βγάλετε

ρε δείτε τι αξιοπιστία έχει το μηχανάκι και άστε τα άλογα και τις τελικές

libali10
05/04/2009, 15:33
Βρε παιδες σε διαφορετικο δυναμομετρο τα συνολικα αλογα ειναι 160 ps στο περιπου οποτε ειναι ειναι πολυ μεγαλη απωλεια 11 αλογα.Den einai 500 ps τοτε η απωλεια ειναι λογικη.
Αν ειναι ετσι να τα μετραμε μονιμα μας ..εγω προσωπικα πανω απο 10-15 ps δεν θα πεσω εξβ.
:lol:

red_monster
05/04/2009, 21:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
Αφφφφ αμαν με τις παρουσιασεις και τα τεστ επιδοσεων στα περιοδικα.
Αναφερομαι για τα περιοδικα Βikes και 2 τροχοι για το τεστ R1 2009.
Το περιοδικο Bικες για μην γραφω πολλα το εθαψε (γνωμη των περισσοτερων που το διαβασανε) με αποκορυφομα τα 154 ps τροχο δυναμομετρηση (αν θυμαμε καλα) ΚΑΙ ερχεται οι 2 Τροχοι να γραφουν τα ακρως αντιθετα με αποκορυφωμα τα 165 ps στον τροχο.

Τι τα περασατε ρε μαγκες 11 ιππους διαφορα? Λογω διαφορας ατμοσφαιρικης υγρασιας η αρρωστησαν καμια δεκαρια αλογα?

Δεν ειναι ουτε 1 ουτε 2 ουτε 4 η αποκληση ιππων απο δυναμομετρο σε δυναμομετρο οποτε αυτο σημαινει 2 πραγματα.
1)η ειναι ασχετοι και οπως ελεγε ο παππους μου... δεν ξερουν να χωρισουν δυο γαιδουριων αχυρα
2) Μας περνανε για μ@λ@κες.

Κυριοι αρμοδιοι βλεπετε τι παθαινουν σε πωλησης αλλο γνωστο περιοδικο 'Μ" γραφοντας με γνωμονα το συμφερον.

το προβλημά σου πιο είναι??
οτι χάνει η yamaha πελάτες?
οτι νίωθεις οτι έχεις λιγότερα άλογα από ότι ένιωθες πριν το διαβάσεις??
ή οτι ο κολλητός στην καφετέρεια έχει το suzuki με τα περισσότερα άλογα??
σου επηρρεάζουν εσένα στη σχέση σου με τη μηχανή σου κάτι τέτοια??

έλεος ρε παιδία , αν το γουστάρεται καλώς ,αλλίως τι πάτε και τα παίρνεται αφού του χρόνου θα βγούν πιο δυνατά , ελαφρια κλπ

jorgevaldano
05/04/2009, 21:45
εσένα σου φαίνεται παράλογο να θέλει κάποιος να μάθει πόσα, εν τέλει, άλογα έχει στον τροχό;;;

stavrouliasp
05/04/2009, 21:55
Ρε παιδιά, εγώ κατάλαβα οτι το παλικάρι σχολίασε την αξιοπιστία των περιοδικών και όχι εάν το μηχανάκι του έχει περισσότερα ή λιγότερα άλογα...;)

gixxerpap
05/04/2009, 22:34
αυτό ακριβώς είναι και το θέμα που θέλει να θίξει ο φίλος ....

αν τελικά, αυτά που διαβάζουμε στα περιοδικά, μπορούμε να τα παίρνουμε στα σοβαρά, ή αν ο οποιοσδήποτε βαφτίζεται συντάκτης & δοκιμαστής και γράφει ότι του κατέβει ...

byron
05/04/2009, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

αν τελικά, αυτά που διαβάζουμε στα περιοδικά, μπορούμε να τα παίρνουμε στα σοβαρά, ή αν ο οποιοσδήποτε βαφτίζεται συντάκτης & δοκιμαστής και γράφει ότι του κατέβει ...

Dld εσύ δεν έχεις ακούσει ποτέ για σημαντικές αποκλίσεις σε ίδιου τύπου μοτο, από δυναμόμετρο σε δυναμόμετρο? :confused:

hidefnick
05/04/2009, 22:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Dld εσύ δεν έχεις ακούσει ποτέ για σημαντικές αποκλίσεις σε ίδιου τύπου μοτο, από δυναμόμετρο σε δυναμόμετρο? :confused:

Από μοτέρ σε μοτέρ ακόμα καλύτερα. Ενα 5-10% είναι στα όρια του κατασκευαστή, οπότε μέσα παίζουν και οι δύο. Για δυναμόμετρα δεν έχω άποψη:wave2: :wave2: :wave2:

vassilis88
05/04/2009, 22:51
ακομα παιρνετε περιοδικα? ειπαμε, ebike.gr

στο mcn το μηχανακι ηταν 1 σεκ πιο γρηγορο στην πιστα απο το δευτερο.. who gives a fuck αν ειναι 150 ή 160 αλογα.. δν εχει σημασια αν ειναι πιο δυνατο η οχι, αφου ειναι το πιο γρηγορο!

libali10
05/04/2009, 23:39
File red_monster εσενα τι να σου απαντησω ...ας πουμε οτι ταιριαζει η παροιμια

"απο την πολη ερχομαι και στη κορφη κανελλα"

Αυτα καταλαβες εσυ,περι Υαμαχα και συζουκι ?
Η περι αξιοπιστιας πληροφοριων?

Νομιζω οτι με καλυψαν η απαντησης των αλλων παιδιων...

Xigo
06/04/2009, 00:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88

στο mcn το μηχανακι ηταν 1 σεκ πιο γρηγορο στην πιστα απο το δευτερο.. who gives a fuck αν ειναι 150 ή 160 αλογα.. δν εχει σημασια αν ειναι πιο δυνατο η οχι, αφου ειναι το πιο γρηγορο!

Ρε Βασίλη, δεν οδηγαμε μονο πιστα..
Και πολλους τους αρεσει να εχουν το πιο δυνατο μηχανακι στην καφετερια επισης..

gixxerpap
06/04/2009, 00:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

μη μ' ανακατεύετε εμένα με δαύτα .....διαολικά μηχανήματα ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

στο ίδιο δυναμόμετρο να δεις για τι αποκλίσεις έχω ακούσει ...:lol:

div400
06/04/2009, 00:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88

το ebike και το mcn δεν ειναι περιοδικά? δεν έχουν διαφ/κες καταχωρήσεις?
γιατί λοιπόν τα μεν (τα όποια μεν) να είναι καλά και αξιόπιστα και τα δε (τα όποια δε) να είναι δέσμιοι των διαφημιζομένων τους?

γιατί , εκτός και αν δεν διαβάζω σωστά πλέον, επί της ουσίας δεν βλέπω διαφορές μεταξύ τους....
:look: (όταν τυγχάνει να διαβάσω αρκετά περιοδικά ξένα και ελληνικά που έχουν το ίδιο μηχανάκι σε δοκιμές)

red_monster
06/04/2009, 13:31
File red_monster εσενα τι να σου απαντησω ...ας πουμε οτι ταιριαζει η παροιμια

"απο την πολη ερχομαι και στη κορφη κανελλα"

Αυτα καταλαβες εσυ,περι Υαμαχα και συζουκι ?
Η περι αξιοπιστιας πληροφοριων?

Νομιζω οτι με καλυψαν η απαντησης των αλλων παιδιων...

Αυτο το πράγμα μόνο στην ελλάδα συμβαίνει ,ένα άρθρο περιοδικού-εφημερίδας είναι ικανό να γκρεμίσει-εξυψώσει τα πάντα...
Όπως είπαν και μερικόί παραπάνω υπάρχει διαφόρά από δυναμόμετρο σε δυναμόμετρο ,
Το καλύτερο έιναι όταν μετράνε παραπάνω από ένα μοτόρια στο ίδιο δυναμόμετρο κάτω από τις ίδιες συνθήκες.
Πέρα από αυτό ο κάθε συντάκτης έχει δικά του γούστα και σε κάποιον άρεσε το μηχανάκι σου λιγότερο από το αντίστοιχο cbr,kawa, ή suzuki( δεν έχω διαβάσει το άρθρο )
Εσύ πως μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος οτι αυτοί είναι μλκς και γράφουν βλακείες και δεν είσαι εσύ, που μπαίνεις ανώνυμα και με μόνο όπλό την διαισθηση για να καταποντίσεις τη δουλειά τους?

jorgevaldano
06/04/2009, 13:42
το τελευταίο ebike έχει δυναμομέτρηση του Shiver σε πασίγνωστο εξειδικευμένο συνεργείο με πολύ καλή φήμη

8.4 κιλά ροπής λένε οι Ιταλοί

6.4 είδε το δυναμόμετρο

DUKASII
06/04/2009, 14:07
GNOSTO DEN EINAI AYTO ME TIS APOKLISEIS K TA YAMAHA??
o allos pio palia den ithele na kanei minisi leei sth yamapa giati toy bgaze to r1 145 aloga??

re apo yamapa mono kithares na pernete.tipota allo.

red_monster
06/04/2009, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
GNOSTO DEN EINAI AYTO ME TIS APOKLISEIS K TA YAMAHA??
o allos pio palia den ithele na kanei minisi leei sth yamapa giati toy bgaze to r1 145 aloga??

re apo yamapa mono kithares na pernete.tipota allo.

και αυτές επειδή δεν δυναμομετριούνται...:rotflmao:

libali10
06/04/2009, 14:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

..Οχι οτι τουτυχαια του κατεβει αλλα οτι του κατεβασουνε "αλλοι" και προτεινω να διαβαζουμε ειδησεις και τεστ απο το mcn που πιστεβω οτι ειναι απο τα εγκυροτερα site μπας και βαλουν μυαλο μερικοι αρμοδιοι των περιοδικων .

libali10
06/04/2009, 14:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
και αυτές επειδή δεν δυναμομετριούνται...:rotflmao:

Ξεχασες εξωλεμβιες, και Jet ski.!!!

devil's animal
06/04/2009, 14:21
καλα ειναι καινουργιο οτι υπαρχουν αισιοδοξα και απαισιοδοξα δυναμομετρα?:confused:

επισης μεχρι και 5 αλογα ειναι νομιζω φυσιολογικο να εχουν διαφορα τα ιδια μηχανακια στο ιδιο δυναμομετρο.

για τις δυναμομετρησεις παιζουν τοσα πολλα ρολο (λαστιχα,γραναζια,αλυσιδα,στρωσιμο..κλπ..) που πραγματικα δεν μπορεις να βγαλεις ακρη.

επισης ειναι γνωστο οτι πολλα μηχανακια δειχνουν παπαδες στο δυναμομετρο και στον δρομο ειναι πισω απο μηχανακια που στο ιδιο δυναμομετρο εχουν μετρηθει με λιγοτερα ατια.

μην τρελενεστε!
ρωτηστε και κανα μαστορα ειδικο!!:smokin:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

vassilis88
06/04/2009, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xigo
Ρε Βασίλη, δεν οδηγαμε μονο πιστα..
Και πολλους τους αρεσει να εχουν το πιο δυνατο μηχανακι στην καφετερια επισης..

ναι ρε δν διαφωνω, απλα πιστευω ειναι το καλυτερο κριτηριο για να δεις ποιο ειναι πιο γρηγορο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
το ebike και το mcn δεν ειναι περιοδικά? δεν έχουν διαφ/κες καταχωρήσεις?
γιατί λοιπόν τα μεν (τα όποια μεν) να είναι καλά και αξιόπιστα και τα δε (τα όποια δε) να είναι δέσμιοι των διαφημιζομένων τους?

γιατί , εκτός και αν δεν διαβάζω σωστά πλέον, επί της ουσίας δεν βλέπω διαφορές μεταξύ τους....
:look: (όταν τυγχάνει να διαβάσω αρκετά περιοδικά ξένα και ελληνικά που έχουν το ίδιο μηχανάκι σε δοκιμές)

οκ, προσωπικα, το ebike το εμπιστευομαι χιλιες φορες περισσοτερο απ οτιδηποτε. για μενα λεω παντα, ετσι, γνωμη μου. το mcn το ανεφερα επειδη δν ετυχε να βρω αλλο περιοδικο να δημοσιευει χρονους(οχι πως το ψαξα κ ιδιαιτερα τεσπα)

reinmeister
06/04/2009, 14:22
κοιτα ρε κατι νουμερα που απασχολουν τον κοσμο...:rotflmao:

vagtav
06/04/2009, 14:37
Κάθε περιοδικό έχει το ύφος γραφής που "επιβάλλει" ο εκδότης ή το τμήμα marketing ή στην καλύτερη περίπτωση οι προτιμήσεις των δοκιμαστών.
Αν ένας δοκιμαστής (που δεν τους έχω και σε καμία βαθιά εκτίμηση) είναι ιταλόφιλος τότε ό,τι νούμερα και να γράψει το γιαπωνέζικο στα μηχανήματα, πάντα στο τέλος θα αφήσει τη σπόντα του για το στήσιμο ή τη φινέτσα.
Το αντίθετο θα γίνει για κάποιον που προτιμά τα σχιστομάτικα :nono:

Το αντίστοιχο γίνεται και στα περιοδικά αυτοκινήτου. Οι 4 τροχοί πάντα θα μιλάνε για την υποκειμενική "αίσθηση οδήγησης" και το Auto motor και τα λοιπά θα μιλά για τους 78 αερόσακους και το σύστημα αφύπνισης με χαστούκια που εξέλιξαν οι γερμανοί. Τουλάχιστον αυτό συνέβαινε όταν πιο πιτσιρικάς διάβαζα κάποια περιοδικά. Πλέον μόνο στη Μουρτερή πηγαίνω ...

Εσένα ποιος σου λέει ότι το δυναμόμετρο έδειξε 232 ίππους και όχι 220? Βλέπεις κάπου τη μέτρηση? Όχι. Διαβάζεις σε ένα πινακάκι αυτό που εκείνοι θέλουν. Και μέσα στα πλαίσια του 5-10% απόκλιση το τα μοτέρ και 5-10% απόκλιση τα δυναμόμετρα που όλοι οι εμπλεκόμενοι λένε ότι είναι μέσα στα όρια, άντε βρες εσύ ποιος σου λέει αλήθεια και ποιος όχι.

Είναι μεγάλη η πίτα της διαφήμισης και οι καιροί είναι δύσκολοι....

sakisvolos
06/04/2009, 17:12

Όλα αυτά τα φυλλάδια με γνώμονα το συμφέρον τους γράφουν έτσι κι αλλιώς οπότε δεν
εκπλήσσομαι για τις αποκλίσεις που έχουν στα αποτελέσματα που παρουσιάζουν! :winka:

p@nos
06/04/2009, 17:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από jorgevaldano
εσένα σου φαίνεται παράλογο να θέλει κάποιος να μάθει πόσα, εν τέλει, άλογα έχει στον τροχό;;;

αμα θες να μαθεις ποσο αλογα εχεις στον τροχο, πας σε ενα δυναμομετρο και τα μετρας:winka:

jorgevaldano
06/04/2009, 18:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αμα θες να μαθεις ποσο αλογα εχεις στον τροχο, πας σε ενα δυναμομετρο και τα μετρας:winka:

...κι αναλαμβάνεις εσύ το κόστος;;; :lol:

byron
06/04/2009, 19:17

Αμα είναι να σκάσεις απ΄τη στεναχώρια σου ρε φίλε, δώσε τα 30-40? να ξέρεις τι κάνει το μηχανάκι σου.

jorgevaldano
06/04/2009, 19:25
θα το σκεφτώ ρε φίλε, θα το σκεφτώ...

αν όμως έβλεπα συγκλίνουσες μετρήσεις σε περιοδικά, δε θα με χάλαγε... με πιάνεις; :wave2:

libali10
06/04/2009, 19:54
Αυτο το πράγμα μόνο στην ελλάδα συμβαίνει ,ένα άρθρο περιοδικού-εφημερίδας είναι ικανό να γκρεμίσει-εξυψώσει τα πάντα...
Όπως είπαν και μερικόί παραπάνω υπάρχει διαφόρά από δυναμόμετρο σε δυναμόμετρο ,
Το καλύτερο έιναι όταν μετράνε παραπάνω από ένα μοτόρια στο ίδιο δυναμόμετρο κάτω από τις ίδιες συνθήκες.
Πέρα από αυτό ο κάθε συντάκτης έχει δικά του γούστα και σε κάποιον άρεσε το μηχανάκι σου λιγότερο από το αντίστοιχο cbr,kawa, ή suzuki( δεν έχω διαβάσει το άρθρο )
Εσύ πως μπορείς να είσαι τόσο σίγουρος οτι αυτοί είναι μλκς και γράφουν βλακείες και δεν είσαι εσύ, που μπαίνεις ανώνυμα και με μόνο όπλό την διαισθηση για να καταποντίσεις τη δουλειά τους?

1) δεν μιλαμε για γουστα!!!!!!!Διαβασε καλα!!!
αλλα για νουμερα δεν χωρουν αμφισβητησητη οποια πρεπει να εχουν μια λογικη αποκληση μεταξη τους (στο ξαναγραφω).

2)οσον αφορα τη διαφορετικοτητα των δυναμομετρων οφειλουν να γραψουν τα εξης.
Τυπο, Μοντελο δυναμομετρου,Κατοχο, ωστε να ξερουμε να επισκεφτουμε το παρομοιο τυπο δυναμομετρο και να μετρησουμε το προσωπικο μας R1 09.

3)Οποιος προσπαθει να περασει αυτου του ειδους λαθος πραγματικοτητα για μενα δεν ειναι μ@λ@κ@ς (δεν εκφραστικα σωστα) αλλα λ@μογιο.

4)Σε μενα ασε αυτη την καραμελα περι ανωνημιας, δεν εχω προβλημα να πω το ονομα μου... τη προκειται να αλλαξει?

Υ.Σ. αυτο δεν προκειται για την εν λογο μοτοσυκλετα...αναλογα το περιοδικο εχει και σπρωχνει και την "δικη της" αντιπροσωπεια.
Φιλαρακο θερμη παρακληση αν δεν εχεις διαβασειτα τελευταια αρθρα 2τροχοι και bikes και
δεν μπορουμε να συζητησουμε διοτι δεν εχεις 'εικονα" των πραγματων:wave2:

libali10
06/04/2009, 20:11
Φιλε red_monster μηπως ξερεις με ποια σχεση στο κιβωτιο μετρανε τα 1000αρια- 1400αρια για να βγαλουν την ιπποδυναμη που εμεις βλεπουμε στα τεστ των περιοδικων?
Αυτη την ερωτηση μην την παραξηγησης, δεν θελω να σου κανω των γνωστη, αλλα ενα παραδειγμα για να καταλαβεις τι παιχνιδια παιζονται,με αλλες αντιπροσωπιες.
(Για να μην νομιζεις οτι ειμαι Υαμαχοβιος τα χωνω επειδη μου θιξανε το R1...καμια σχεση!!!!)

red_monster
06/04/2009, 20:18
Φιλε red_monster μηπως ξερεις με ποια σχεση στο κιβωτιο μετρανε τα 1000αρια- 1400αρια για να βγαλουν την ιπποδυναμη που εμεις βλεπουμε στα τεστ των περιοδικων?
Αυτη την ερωτηση μην την παραξηγησης, δεν θελω να σου κανω των γνωστη, αλλα ενα παραδειγμα για να καταλαβεις τι παιχνιδια παιζονται,με αλλες αντιπροσωπιες.
(Για να μην νομιζεις οτι ειμαι Υαμαχοβιος τα χωνω επειδη μου θιξανε το R1...καμια σχεση!!!!)

Δεν έχεις καταλάβει τι θέλω να πω μου φαίνεται, και το αφήνω εδώ...
Εχεις ένα καταπληκτικό μοτόρι , κοίτα να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς και γράψε στα @@ σου τα περιοδικά και τις μετρήσεις τους, άλλος από άγνοια, άλλος από δόλο , άλλος έχει διαφορετικά γούστα...

Πάντα θα τα παίρνουν και πάντα θα έχουν προσωπικές πεποιθήσεις...

Κάλές βόλτες :beer: :beer:

p@nos
06/04/2009, 20:33

ρε φιλε οσο μια πενταδα περιοδικα θα σου κοστισει...

και πιστευω πως εχεις παραπανω απο 5 σπιτι σου...
:wacko:

jorgevaldano
06/04/2009, 20:54
φίλε μου δεν θα βρεις ούτε ένα ;)

δεν έπαιρνα περιοδικά το 80 ή το 90, θα πάρω την εποχή του internet??? :rotflmao:

p@nos
06/04/2009, 21:42
φίλε μου δεν θα βρεις ούτε ένα ;)

δεν έπαιρνα περιοδικά το 80 ή το 90, θα πάρω την εποχή του internet??? :rotflmao:

kala re file 15 χιλιαρικα μηχανακι εχεις και τα 30 της δυναμομετρησης σκεφτεσαι?

:lol: :lol: :lol:

jorgevaldano
06/04/2009, 21:56
πότε πήρα μηχανάκι 15.000Ε και δεν το κατάλαβα; :rotflmao:

μίλα, μα τον Τουτάτη!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αλλά επειδή το τι μηχανάκι έχω δεν έχει σημασία:

1. είναι απολύτως δικαιολογημένο να θέλει κάποιος να μάθει τι άλογα βγάζει το μηχανάκι του, ακόμη κι αν ο ίδιος δεν πολυνοιάζεται, όταν θα θέλει να το μεταπουλήσει, έχει συμφέρον να δείξει στον υποψήφιο αγοραστή μια εντυπωσιακή δυναμομέτρηση

2. με το παραπάνω ως δεδομένο, είναι ενοχλητικό να βλέπει κανείς δύο δυναμομετρήσεις που να απέχουν τόσο πολύ

αν τα παραπάνω δύο πράγματα δεν τα θεωρείς λογικά, δεν θα προσπαθήσω περισσότερο :wave2:

libali10
07/04/2009, 11:25
Δεν έχεις καταλάβει τι θέλω να πω μου φαίνεται, και το αφήνω εδώ...
Εχεις ένα καταπληκτικό μοτόρι , κοίτα να το χαρείς όσο περισσότερο μπορείς και γράψε στα @@ σου τα περιοδικά και τις μετρήσεις τους, άλλος από άγνοια, άλλος από δόλο , άλλος έχει διαφορετικά γούστα...

Πάντα θα τα παίρνουν και πάντα θα έχουν προσωπικές πεποιθήσεις...

Κάλές βόλτες :beer: :beer:

Τωρα καπως μπηκες στο νοημα...και δεν εννοω το δικο μου mιχανακι αλλα και με μαρκες αλλες...(θυμισου τη γραφανε για τη honda πριν 10ετια το μοτο επειδη ο Σαρακακης δεν τους εδινε μηχανακι για τεστ.
Οκ να περνας καλα :wave2:

libali10
07/04/2009, 11:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
kala re file 15 χιλιαρικα μηχανακι εχεις και τα 30 της δυναμομετρησης σκεφτεσαι?

:lol: :lol: :lol:

βρε φιλε παναγιωτη... ξεφυγαμε εντελως απο το θεμα!!!

Παιδια εγω εβαλα ενα θεμα και ξαφνικα καντατισαμε ο ενας να τι λεει στον αλλο ...μεταξυ μας θα μαλωσουμε
:beer: