View Full Version : Για τη μουτζα που λεγαμε....
VegasKitty
06/04/2009, 14:32
Ρε παιδες μια βοηθεια....
Λεπον, το οτι μας τελειωσε η δουλεια οκ το δεχτηκαμε παμε για αλλα κτλ κτλ.... :rolleyes:
Αλλα μπορειτε να με πειτε πιος %#$@^%#&# με εχει μουτζωσει???? :mad:
Χτες το βραδυ λεπον, λεω παμε ενα σινεμα να ξεσκασουμε λιγο κτλ κτλ... Γνωστη α-μηχανη, περνω λοιπον το τρολλευ για να παω να συναντησω τους φιλους μου... Μεχρι εδω ολα καλα... Μπορειτε να μου πειτε τι εχω κανει ομως, και μεσα στις πρωτες 3 στασεις, μου χουν κλεψει το πορτοφολι απο τη τσαντα μου (την οποια ειχα μπροστα μου και κραταγα οσο πιο καλυτερα γινοταν γιατι γινοταν το αδιαχορητο μεσα στο μ.μ.μ.)???? :cry: :bigcry:
Οσοι με ξερουν, ξερουν οτι δεν ειμαι ρατσιστρια, και παντα λεω οκ, και αυτοι ηρθαν εδω για να δουν τι θα κανουν γιατι εκει που εισαντε δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα, αλλα γ@μω το κερατο σας μεσα αν σας επιανα θα σας ειχα κανει τοπι στο ξυλο και ας ειμαι γυναικα!!!! :mad: :mad:
Παω στον οδηγο του λεω τι κανουμε, ε και μου λεει περνεις αστυνομια, κανεις δηλοση κτλ... :sad:
Κατεβαινω, και απ τον αγ. νικολα μεχρι τον αγ. παντελεημονα με τα ποδαρακια, ψαχνοντας σε καθε καδο απορηματων, σε κατι περιεργα παρκακια με πρασιναδες μπας και, αλλα σιγα μην εβρισκα τπτ... Το πηρατε που το πηρατε παλιο π@π@ρες παρτε τα λεφτα και πεταξτε το υπολοιπο!!!! Γιατι τωρα να τρεχω και να ταλαιπορουμε γυρο γυρο ολοι???? :mad:
Ο αστυνομικος παντος στο τμημα ηταν εξηπηρετικοτατος, και ακολουθει η παρακατω ομιλια:
Αστ: "συμπληρωστε τη δηλωση αλλα μη γραψετε οτι σας εκλεψαν, γραψτε οτι το χασατε γιατι εφ οσων δεν ειδατε πιος το εκανε, δε μπορειτε να το πειτε αυτο!" :uplate: :confused:
Ε: "μα δε το εχασα μου το κλεψανε!!!"
Α: δεν εχει συμασια! δεν τους ειδατε, αρα δεν το κλεψανε τυπικα
Ε: συγνωμη κιολας, αλλα αν τους ειχα δει, θα τους ειχα πλακωσει στο ξυλο δε θα μουν εδω για να καταγκειλω κλοπη, αλλα μαλλον θα με πηγαινατε μεσα για ξυλοδαρμο...
Α: μακαρι να τους ειχατε πιασει αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα...
:sick:
Αντε τωρα βγαλε ακρη....
Σορρυ για τη μαρκυγορια αλλα επρεπε να τα πω γιατι παω να σκασω.... :sad:
το μονο που περιμενω τωρα ειναι να τριτωσει... :uplate: :sick:
gixxerpap
06/04/2009, 14:59
πως δεν τρίτωσε? ...και ο χρόνος που πέρασες στο τμήμα, τι ήταν?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
VegasKitty
06/04/2009, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
πως δεν τρίτωσε? ...και ο χρόνος που πέρασες στο τμήμα, τι ήταν?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτο δε παει πακετο???? :look:
Ξερεις, 2 στη τιμη του 1ος και ετσι....
Καλα αμα τριτωσε παντος με το χρονο στο τμημα καλα ειναι... Μη παραπονιομαστε κιολας!!! :o
Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
...
Ο αστυνομικος παντος στο τμημα ηταν εξηπηρετικοτατος, και ακολουθει η παρακατω ομιλια:
Αστ: "συμπληρωστε τη δηλωση αλλα μη γραψετε οτι σας εκλεψαν, γραψτε οτι το χασατε γιατι εφ οσων δεν ειδατε πιος το εκανε, δε μπορειτε να το πειτε αυτο!" :uplate: :confused:
Ε: "μα δε το εχασα μου το κλεψανε!!!"
Α: δεν εχει συμασια! δεν τους ειδατε, αρα δεν το κλεψανε τυπικα
Ε: συγνωμη κιολας, αλλα αν τους ειχα δει, θα τους ειχα πλακωσει στο ξυλο δε θα μουν εδω για να καταγκειλω κλοπη, αλλα μαλλον θα με πηγαινατε μεσα για ξυλοδαρμο...
Α: μακαρι να τους ειχατε πιασει αλλα τι να κανουμε ετσι ειναι αυτα...
Εξυπηρετικοτατος :confused:
:lol: :rotflmao: :lol: (sorry που γελαω αλλα..μαλλον βαριοταν της μηνυσεις και εκθεσεις.. :sick: )
devil's animal
06/04/2009, 15:09
ελπιζω να μην ηταν πολλα τα φραγκα ρε Κατερινιο!:rolleyes:
δυστυχως οι γυναικες αποτελουν ευκολο στοχο κατι τετοιων ελαφροχερηδων!:o :mad:
σαν το Σομπολο ακουστηκα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
VegasKitty
06/04/2009, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Εξυπηρετικοτατος :confused:
:lol: :rotflmao: :lol: (sorry που γελαω αλλα..μαλλον βαριοταν της μηνυσεις και εκθεσεις.. :sick: )
επρεπε να βαλω " " στη συγκεκριμενη λεξη αλλα πιστευα θα καταλαβαινατε την ηρωνια... :look:
Αστα να πανε... Με τσιτοσαν και τα "πιστιρικια" που ηταν καμοια 10ρια στην εισοδο του τμηματος και χαζευανε τους συναδελφους τους "ζ-αδες" που καναν μλκς στο δρομο.... :sick:
Ενας βεβαια "το χασε" και πηγε να φαει τα μουτρα του και να ναι καλα γιατι μεκανε και γελασα με τα χαλια του! :D
VegasKitty
06/04/2009, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ελπιζω να μην ηταν πολλα τα φραγκα ρε Κατερινιο!:rolleyes:
δυστυχως οι γυναικες αποτελουν ευκολο στοχο κατι τετοιων ελαφροχερηδων!:o :mad:
Απ τη μια κοιτας και τσακονεσε για να μη σε βαζουν χερι, και οι αλλοι κοιταν να σε αρπαξουν το πορτοφολι!!! :mad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
σαν το Σομπολο ακουστηκα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να το προσεξεις αυτο!!! :eyepop:
@@διες ...
βαριουνται να ακολουθησουν την διαδικασια περι μηνυση κατα αγνωστων κλπ σου λεει δεν κερδιζεις τιποτα οποτε τι να καθομαστε να γραφουμε τωρα... και τετοιες αρχιδιές (ουπς μου ξεφυγε)
όπως και το άλλο το γνωστο... αν το εχανες ας πουμε στην καλλιθεα, πολυ πιθανων να σου ελεγαν... δεν πηγαινετε καλυτερα στο Α.Τ. της περιοχης σας να πειτε οτι το απωλεσατε εκει για να σας βγαλουν αμεσως καινουργια ταυτοτητα μπλα μπλα μπλα , οχι για εμας,α λλα για εσας να μη τρεχετε περα δωθε περιμενωντας την υπογραφη του διοικητη μας...
harris_x
06/04/2009, 15:21
Γκαντεμιά ρε κοπελιά... :(
Αυτό το τρέξιμο για επανέκδοση όσων κλαπήκαν δεν παλεύεται!
Στην γυναίκα μου είχε συμβεί το ίδιο αλλά ήταν πιο τυχερή!
Kάποιος περαστικός είδε το κλεφτρόνι να ξεφορτώνετε το πορτοφόλι σ’ έναν κάδο, το πήρε και το παρέδωσε σε Α.Τ. απ’ όπου και την ειδοποίησαν να πάει να το παραλάβει.
VegasKitty
06/04/2009, 15:23
Ξερεις πιο ειναι το θεμα τωρα βρε συ?
Οτι οχι μονο εχω τα τρεχαματα με τις τραπεζες και τις αστυνομιες και τα γυρω γυρω της ελληνικης πολιτειας, αλλα εχω τωρα να τρεχω και με τη πρεσβεια, και τα διαφορα της αμερικης... :sick:
VegasKitty
06/04/2009, 15:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
@@διες ...
βαριουνται να ακολουθησουν την διαδικασια περι μηνυση κατα αγνωστων κλπ σου λεει δεν κερδιζεις τιποτα οποτε τι να καθομαστε να γραφουμε τωρα... και τετοιες αρχιδιές (ουπς μου ξεφυγε)
όπως και το άλλο το γνωστο... αν το εχανες ας πουμε στην καλλιθεα, πολυ πιθανων να σου ελεγαν... δεν πηγαινετε καλυτερα στο Α.Τ. της περιοχης σας να πειτε οτι το απωλεσατε εκει για να σας βγαλουν αμεσως καινουργια ταυτοτητα μπλα μπλα μπλα , οχι για εμας,α λλα για εσας να μη τρεχετε περα δωθε περιμενωντας την υπογραφη του διοικητη μας...
ρε συ Σταυρο, ποτε βγαλαμε νοημα με την ελλ.ας. για να βγαλουμε και τωρα??? :confused:
και αυτο χτες το βραδυ με τσαντισε ακομα περισσοτερο!!
ρε φιλε, δε σε ενοχλω ποτε, μια φορα σε χρειαζομα και συ μου πριζεις τα @@ρια και μου κανεις τη ζωη δυσκολη!!!! :mad: :yuck:
ασ τα διαλα συνχηστικα παλι! :sad:
καλα κουραγια απο δω και πέρα
:(
Sferopetadhn
06/04/2009, 15:56
Παρομοίως κάποιος έκλεψε το πορτοφόλι της γυναίκας μου με €500 :bawl:
Μετά το εγκεφαλικό που έπαθα ακύρωσα κάρτες (πιστωτικές και ανάληψης χρημάτων) πολύ απλά και με ένα τηλεφώνημε (σε κάθε τράπεζα).
Εν τω μεταξύ η γυναίκα μου πήγε στο ΑΤ Πετραλώνων (αφού εκεί κατάλαβε ότι της το κλέψανε) αλλά ο τύπος επειδή προφανώς βαρίοταν άρχισε τα γνωστά... "καλύτερα απώλεια και όχι κλοπή γιατί καθυστερεί και αφού δεν πρόκειται να βρεθεί κλπ κλπ"
Έτσι ήρθε στο τοπικό ΑΤ, πήρε ένα χαρτί με τη δήλωση και
α) πήγε σε μία τράπεζα (οποιαδήποτε) και το έστειλε με φαξ στον Τειρεσία (καλού κακού)
β) θα πάει να βγάλει νές ταυτότητα
γ) θα το χρησιμοποιήσει για να βγάλει νέο δίπλωμα μέσω ΚΕΠ.
Γενικά δεν παίζει η ταλαιπωρία που έπαιζε παλιότερα. Το βασικό είναι να ακυρωθούν κάρτες κλπ ΑΜΕΣΩΣ!
ΥΓ Περιττό να πω ότι εύχομαι σε αυτόν που τα πήρε να δει στο χώμα (με τη σειρά που ακολουθούν) παιδιά, γυναίκα, αδέρφια και γονείς και να πεθάνει στα 95 παράλυτος. Αυτά μόνο γιατί είμαι καλός χριστιανός που ξέρει να συγχωρεί!
to sabbato κολλητος βρήκε σπασμενο το τζάμι του αυτοκινητου παρκαρισμενο ενα τετραγωνο πιο περα απο το σπιτι του , ελειπε απο μεσα μια τσαντα polo η οποια ηταν μισοσκεπασμενη απο ενα μπουφαν.
η δουλεια εγινε απο τις 15:00 μεχρι τις 18:00 μεσημερι δηλαδη...
ευτυχως για αυτον εψαξε ολο το βραδυ και βρηκε την τσαντα με χαρτια σε παρακειμενο παρκο , μονο οι πιστωτικες ειχαν κανει φτερα...
το νου σας παιδια... αγριευει η κατασταση
castoras
06/04/2009, 18:07
Αχ βρε πονεμένο άπό τη μοίρα κορίτσι και το πορτοφόλι σου πήραν τα γαιδούρια,που να τα φαν σε ασπιρίνες!!Περαστικά σου και να είναι το τελευταίο!!!Λεπόν,πριν κανένα μήνα έτυχε το ίδιο στη μάνα μου,μέσα στο μετρό και στο Α.Τ μας είπαν το ίδιο πράγμα "το χάσατε,δε σας το έκλεψαν" και ο λόγος είναι οι στατιστικές που αφορούν την εγκληματικότητα.Με αυτό τον τρόπο κρατάνε χαμηλά το ποσοστό των κλοπών,γιατί αλλοιώς δε θα πάταγε στη χώρα μας τουρίστας για τουρίστας
Υ.Γ1 ο τουρίστας είναι ένα παράδειγμα
Υ.Γ2 δεν το έβγαλα από την κοιλιά μου το συμπέρασμα
Υ.Γ3 άδειασε το πμ σου!!
blackbusa
06/04/2009, 20:26
ξενερωμα....
Μη σε παίρνει από κάτω. Shit happens. :sad:
Καλή δύναμη κατερινάκι.
:wave2:
Lilith_tzw
07/04/2009, 16:34
Οπως ειπαμε υπομονη κ επιμονη......
Κ Καλα ξεμπερδεματα με πρεσβιες και λοιπα.....
Κορίτσι, υπομονή!!!!!
Θα γυρίσει ο τροχός, δε μπορεί!!!!
Όσο για τα του μπάτσου, μου είχαν πει κάποια στιγμή, αν θυμάμαι καλά, ότι αν δηλώσεις κλοπή ταυτότητας κλπ. δεν μπορείς να βγάλεις καινούργια αν δεν περάσει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα για να σιγουρευτούν ότι δεν θα τους βρουν. Δεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω ότι θα σε καθυστερούσε αυτό αν ισχύσει!!!!!
Βέβαια αυτό σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί αυτά που είπε!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Όσο για τα του μπάτσου, μου είχαν πει κάποια στιγμή, αν θυμάμαι καλά, ότι αν δηλώσεις κλοπή ταυτότητας κλπ. δεν μπορείς να βγάλεις καινούργια αν δεν περάσει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα για να σιγουρευτούν ότι δεν θα τους βρουν. Δεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω ότι θα σε καθυστερούσε αυτό αν ισχύσει!!!!!
απαξ και χαθηκε ακομη περισσοτερο αν εκλάπη η ταυτοτητα ακυρωνεται το συντομοτερο δυνατο με την δηλωση απωλειας... που σημαινει και να την βρεις φτιαχνεις καινουργια πλεον...
καλα κουραγια καθριν :wave2:
Gandalf dr685sm
08/04/2009, 10:33
δεν μπορείς να βγάλεις καινούργια αν δεν περάσει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα για να σιγουρευτούν ότι δεν θα τους βρουν .. δεν ισχύει αυτό. Όπως είπε και ο KaTaNaS σε όποια περίπτωση απώλειας/κλοπής/καταστροφής δηλώνεις άμεσα και βγάζεις νέα άμεσα.
Τώρα για το να δηλώσεις κλοπή και απώλεια.. όντως είναι περισσότερη γραφειοκρατία για αυτούς και ουσιαστικά κανένα αντίκρυσμα για το θύμα, μιας και δεν τους βρίσκουν ποτέ. Μόνο σε περίπτωση που είχες σημαντικό χρηματικό ποσό επάνω σου (άνω των 1.000 ευρώ) η κάποιο πολύ σημαντικό αντικείμενο-έγγραφο (βλ. συμβόλαιο οικοπέδου, μετοχές κτλ.. ) που δεν επανεκδίδεται απο δημόσια αρχή, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣ να δηλώσεις κλοπή.
Επίσης όπως ειπώθηκε... ακυρώνεις κάρτες.. μετά μόλις βγάλεις νέα ταυτότητα ενημερώνεις τράπεζες και Τειρεσία, όπως και κάθε αρχή που έχεις δώσει τον αριθμό ταυτότητας σου. π.χ. Εφορία, ασφαλιστική εταιρία κτλ..
Είναι μανούρα γενικώς μια τέτοια απώλεια και καλό είναι τα έγγραφα σας , να μην τα έχετε μέσα στο πορτοφόλι αλλά σε ξεχωριστή θήκη (σαν αυτές των διπλωμάτων οδήγησης) , για να αποφεύγονται τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις αν κλαπεί το πορτοφόλι.
Gandalf
makis206
08/04/2009, 10:56
Kατερινιό υπομονή με τα τρεχάματα, ποτέ ξανά :beer:
εισαι η τριτη (να το τριτωσε που παραπονιωσουν ! ) σε διαστημα 10 ημερων που ακουω για πορτοφολι , ο ενας απ τους τυχερους ηταν ο πατερας μου ! ο αλλος ηταν μια συναδερφος μου οπου !!! προσεξτε τι θα διαβασετε !!! .... με το που την κλεψανε εκανε τις απαραιτητες ταχυτατες ενεργειες να ακυρωσει καρτες, εκ των οποιων η μια ηταν της μισθοδοσιας της απλη αναληψεων/καταθεσεων, ΧΩΡΙΣ και επαναλαμβανω ΧΩΡΙΣ να εχουν το PIN της !!! εκαναν αναληψη ΑΝΩ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΟΡΙΟΥ !!! ενω ειχε ενημερωσει και ακυρωσει την καρτα της αμεσως !!!το ΡΙΝ δεν το εγραφε ΠΟΥΘΕΝΑ !!! Και το πιο φοβερο ειναι οτι για τις επομενες 2 μερες συνεχισαν να σηκωνουν χρηματα απ το λογαριασμο της ..... !!! πως σας φαινεται καλο εεε?
ΤΡΕΧΕΙ στην τραπεζα ε το δικηγορο της ... το ερευνουν ... ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΚΑΡΤΕΣ ΣΟΣ
PortisHead
08/04/2009, 12:15
Μη σκας.....αφου δεν ειχες την προκαταβολη μεσα για το "τερατακι".... :D
Περαστικα κι αγυριστα !
reinmeister
08/04/2009, 12:25
καθε εμποδιο για καλο κοπελια...:beer: :beer:
υ.γ. βεβαια εαν ισχυε το παραπανω τοτε θα ημουν ο πλουσιοτερος κι ευτυχεστερος ανθρωπος του πλανητη,αλλα ας μην το κανουμε θεμα...:sad:
Gandalf dr685sm
08/04/2009, 12:39
LINA... ανάληψη λίγο δύσκολο... αγορές μπορεί να έκαναν.. και τα ποσά να εμφανιζόντουσαν μέχρι και δύο μέρες αργότερα, αν ήταν αγορές απο το web.
Βλέπεις μέσω internet οι αγορές ακόμα και σήμερα γίνονται ανώνυμα στα Ελληνικά καταστήματα, αφού το μόνο που χρειάζεσαι είναι ενας αριθμός κάρτας και ενα email ουσιαστικά. Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων πάνε για είσπραξη μετά απο μερικές μέρες και έτσι εμφανίζονται τα αργοπορημένα ποσά. Οι αγορές όμως θα έγιναν όλες μέσα σε λίγες ώρες. Οι αγορές πληρώνονται κανονικά αρχικά απο την τράπεζα και αν στην συνέχεια διαπιστωθεί οτι έγιναν μετά την κλοπή της κάρτας, ο κάτοχος αποζημιώνεται κανονικά για τα ποσά που έχασε.
Μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα , είχε προκαλέσει ντόρο αρκετό και στα νέα προ διαστήματος, καθώς με αυτό το σκεπτικό μπορέι ο άλλος να πάρει οτι θέλει και αίντε μετά εσύ να ξεμπλέξεις και να αποδείξεις για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.
Οι αγορές μέσα απο web με πλαστές κάρτες έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις κυρίως λόγω της ανωνυμίας αλλά και της αδυναμίας ελέγχου. Για αυτο και οι περισσότεροι πλέον σαν καταστηματάρχες και σε συνεργασία με τράπεζες , επαφίονται μόνο στο Paypal και οχι σε απευθείας χρεώσεις σε κάρτες.
Τώρα πες στους γνωστούς σου να μην το αφήσουν και να διεκδικήσουν απο την τράπεζα τα χρήματα που δόθηκαν μετά την δήλωση κλοπής της κάρτας. Αποδεικτικό το χαρτι δήλωση στην αστυνομία που θα αναφέρει και ημερομηνία...(συνήθως και ώρα)..
Gandalf
vangelis 64
08/04/2009, 12:44
Α ρε Κατερινάκι...τά'χες χ'υμα,σού'ρθανε και τσουβαλάτα.:(
Τέλος πάντων,ας είναι ως εδώ.Αφού υπάρχει υγεία όλα ξαναγίνονται.:beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
LINA... ανάληψη λίγο δύσκολο... αγορές μπορεί να έκαναν.. και τα ποσά να εμφανιζόντουσαν μέχρι και δύο μέρες αργότερα, αν ήταν αγορές απο το web.
Βλέπεις μέσω internet οι αγορές ακόμα και σήμερα γίνονται ανώνυμα στα Ελληνικά καταστήματα, αφού το μόνο που χρειάζεσαι είναι ενας αριθμός κάρτας και ενα email ουσιαστικά. Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων πάνε για είσπραξη μετά απο μερικές μέρες και έτσι εμφανίζονται τα αργοπορημένα ποσά. Οι αγορές όμως θα έγιναν όλες μέσα σε λίγες ώρες. Οι αγορές πληρώνονται κανονικά αρχικά απο την τράπεζα και αν στην συνέχεια διαπιστωθεί οτι έγιναν μετά την κλοπή της κάρτας, ο κάτοχος αποζημιώνεται κανονικά για τα ποσά που έχασε.
Μάλιστα το συγκεκριμένο θέμα , είχε προκαλέσει ντόρο αρκετό και στα νέα προ διαστήματος, καθώς με αυτό το σκεπτικό μπορέι ο άλλος να πάρει οτι θέλει και αίντε μετά εσύ να ξεμπλέξεις και να αποδείξεις για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω.
Οι αγορές μέσα απο web με πλαστές κάρτες έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις κυρίως λόγω της ανωνυμίας αλλά και της αδυναμίας ελέγχου. Για αυτο και οι περισσότεροι πλέον σαν καταστηματάρχες και σε συνεργασία με τράπεζες , επαφίονται μόνο στο Paypal και οχι σε απευθείας χρεώσεις σε κάρτες.
Τώρα πες στους γνωστούς σου να μην το αφήσουν και να διεκδικήσουν απο την τράπεζα τα χρήματα που δόθηκαν μετά την δήλωση κλοπής της κάρτας. Αποδεικτικό το χαρτι δήλωση στην αστυνομία που θα αναφέρει και ημερομηνία...(συνήθως και ώρα)..
Gandalf
Δε θα εγραφα κατι το οποιο δεν εγινε !!! ΔΕΝ εκαναν αγορες ..... ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ εκαναν και μαλιστα ΧΩΡΙΣ ΡΙΝ και απο 2 καρτες της (νομιζα μια) η δευτερη ηταν πιστωτικη και σηκωσαν λεφτα δανειακου !!! το θεμα θα παει δικαστικα με την τραπεζα απ οτι με ενημερωσε.
Τοσο απιστευτο και ομως αληθινο ! 2 διαφορετικες καρτες με 2 διαφορετικα ΡΙΝ !!!
GAS NICK
08/04/2009, 20:02
Προσεχτε γιατι υπαρχει διαφορα μεταξυ απωλειας και κλοπης
και στη τιμη του παραβολου για να βγαλεις νεο διπλωμα-χωρις να
ειμαι 100% σιγουρος-.Το σιγουρο ειναι οτι οσες φορες το χασεις-κλεψουν
η τιμη ανεβαινει με γεωμετρικη προοδο:bigcry:
mourgakos
24/04/2009, 22:54
είπαν το ίδιο πράγμα "το χάσατε,δε σας το έκλεψαν" και ο λόγος είναι οι στατιστικές που αφορούν την εγκληματικότητα.Με αυτό τον τρόπο κρατάνε χαμηλά το ποσοστό των κλοπών
+1
Κατερινα υπομονη...
φιλια και απο την Βιβη
VegasKitty
07/05/2009, 14:11
Παιδες εχω νεα! :D
Λεπον, βρηκα δουλεια εδω και κανα μηνα! :smilea:
Ηρθα στην Αμερικανικη Alico Ασφαλιστικη! :cool:
Μεχρι στιγμης καλα παει... Μπηκα στη ροη των πραγματων και ελπιζω απο δω και περα να πανε οπως τα θελω τα πραγματα! :winka:
Αρα, τωρα πλεων ξερετε οτι οοοοτι και αν χρειαστειτε ειμαι εδω! Αποριες εντος :p
:a18:
και καλή συνέχεια...
:beer: :beer:
:a18:
Αυτά είναι ευχάριστα νέα. Αφού πέρασε η εποχή της μούτζας μπορείς σιγά-σιγά να κανονίσεις και την αγορά μοτό. :a54:
PortisHead
07/05/2009, 14:53
SUPER !!!
Ολα καλα ευχομαι απο εδω κα ιστο εξης !
Μεχρι στιγμης καλα παει... Μπηκα στη ροη των πραγματων και ελπιζω απο δω και περα να πανε οπως τα θελω τα πραγματα! :winka:
Αρα, τωρα πλεων ξερετε οτι οοοοτι και αν χρειαστειτε ειμαι εδω! Αποριες εντος :p
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
castoras
07/05/2009, 21:07
Μπράβο βρε Κατερινάκι!!!!!!!Πολύ χάρηκα!!!
Είδες βρε, μούτζα ήταν και πέρασε!!!!!!!
Σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα!!!!!!!
:beer: :beer: :beer:
VegasKitty
08/05/2009, 13:38
Ευχαριστω παιζακιααα!!! :D
:beer: :beer: :beer: :beer:
Για να παω καλα ομως, εκτος απ τη σκληρη δουλεια, χρειαζομαι και τη δικη σας βοηθεια... :smilea:
Ξερετε, να με βοηθησετε κλεινοντας κανα ραντεβου για κουβεντουλα... :blush:
:D
harris_x
08/05/2009, 14:30
Καλορίζικη στην νέα σου δουλειά, και με το καλό και το Bandit!!!
:beer: :beer: