PDA

View Full Version : Για 'οδηγους'....Την γνωμη σας!!!

div400
06/04/2009, 21:55
Μπορεί λοιπόν μια μηχανή με ενεργητικό αναβάτη εν κινήσει να ανέβει μια επίσης κινούμενη (προφανώς ρυμουλκούμενη ) ράμπα; ναι ή όχι

μικροί μεγάλοι πείτε εδώ το μακρύ και το κοντό σας.... (αναλογικά το ίδιο..., σε έναν μικρό θα είναι μακρύ και σε έναν μεγάλο θα είναι κοντή...ή όχι.... :confused: )

:wave2:

DrBig
06/04/2009, 22:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
Μπορεί λοιπόν μια μηχανή με ενεργητικό αναβάτη εν κινήσει να ανέβει μια επίσης κινούμενη (προφανώς ρυμουλκούμενη ) ράμπα; ναι ή όχι

μικροί μεγάλοι πείτε εδώ το μακρύ και το κοντό σας.... (αναλογικά το ίδιο..., σε έναν μικρό θα είναι μακρύ και σε έναν μεγάλο θα είναι κοντή...ή όχι.... :confused: )

:wave2:

και οι παθητικοι αναβατες την ανεβαινουν κι ας το πνιγουν το κουνελι. Αρκει να κοψουν οταν παει να ανεβει ο πισω τροχος.

gcrook
06/04/2009, 22:53
Αν ο αναβατης ειναι ψιλομπαισεξουαλ:blush: θα την ανεβαινει στην μια ροδα;
Δεν ξερω, στεκει θεωρητικα;:look:

el_hymador
06/04/2009, 23:03
Μπορει μια μηχανη της οποιας ο προτεσταντης, κοπρολαγνος, βετερανος του Βιετναμ και τακτικο μελος των ανωνυμων αλκοολικων αναβατης εκτελει rolling endo, να ανεβει στη κουταλα εκσκαφεα που κινειται με την οπισθεν;

εγω λεω πως ναι, μαρτυς μου ο Αγιος Κυρηκος προστατης των φιλτρων πισινας, μεγαλη η χαρη του...

div400
06/04/2009, 23:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Μπορει μια μηχανη της οποιας ο προτεσταντης, κοπρολαγνος, βετερανος του Βιετναμ και τακτικο μελος των ανωνυμων αλκοολικων αναβατης εκτελει rolling endo, να ανεβει στη κουταλα εκσκαφεα που κινειται με την οπισθεν;

εγω λεω πως ναι, μαρτυς μου ο Αγιος Κυρηκος προστατης των φιλτρων πισινας, μεγαλη η χαρη του...

θεωρώ πως όχι, είναι τοις πάσης γνωστό ότι οι προτεστάντες τελούν υπό θρησκευτικού τύπου απαγόρευση να πλησιάζουν εκσκαφείς....

αλλά βασικά είναι θέμα μηχανής με μια HSTRVD Heritage springer softail του '69 με κρόσσια ίσως και να είναι plausable....

μάρτυς μου (μπορεί απρίλης μου δεν ξέρω) ο μπατζανάκης του περιπτερά της κομμώτριας του νυχτοφύλακα της Kawasaki

mikros boudas
07/04/2009, 00:02
εγω να παμε στο βουνο(για να το δοκιμασουμε)

TassosK
07/04/2009, 17:43
MYTHBUSTERZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

kadcbr
07/04/2009, 18:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
ενεργητικό αναβάτη

εαν δεν έβαζες αυτό με τον αναβάτη κατι μπορεί να γινόταν αλλα τωρα είναι αργά
:beer:

SoulGR
07/04/2009, 23:39
με υ=σταθερο[υ ταχυονιου] μπορω να κανω το γυρω του θανατου ισοροποντας στη βοηθητικη ροδα ενος ΒΜΧ ......................ειμαι και πολυ ενεργετικος οδηγος....

kalesin
08/04/2009, 01:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
με υ=σταθερο[υ ταχυονιου] μπορω να κανω το γυρω του θανατου ισοροποντας στη βοηθητικη ροδα ενος ΒΜΧ ......................ειμαι και πολυ ενεργετικος οδηγος....

:look:
ευεργετικος διαβασα....

παει δεν ειμαι καλα... το εχασα

makis206
08/04/2009, 07:56
Ελάτε να το λύσουμε κι αυτό να πιάσουμε τα προβλήματα με το συνεπιβάτη μετά :lol: :rotflmao: