PDA

View Full Version : Είναι πολλά τα λεφτά Άρη,Θανάση,Δημήτρη...

golis
07/04/2009, 08:36
Αν και γενικά δεν τον πολυ συμπαθώ τον ΔΔ,στο παρακάτω κείμενο που έχει ανεβάσει στο σαιτ του,
μπορώ να πω ότι με αιφνιδίασε ευχάριστα και πραγματικά έχει ενδιαφέρον το ποιά θα είναι η εξέλιξη της "διαμάχης" που έχει ξεκινήσει ( ; ).

Η πρωτοβουλία του ΔΔ για το Fast & Safe Riding Experience ,με παράλληλη δημιουργία ταμείου Αρωγής Μοτοσυκλετιστών είναι κάτι
που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο,ασχέτως του αν εδώ είναι Ουγκάντα κτλ και προκοπή δεν βλέπεις.
Ιδιαίτερα όταν υπάρχουν ΕΥΡΩ στην μέση.

Καταλαβαίνω και την πρεμούρα των "300σίων" να ελένχουν την εκπαίδευση... :smokin:

Κάτι που το ίδιο το ανύπαρκο κράτος έπρεπε να παρέχει ΔΩΡΕΑΝ σε κάθε νέο οδηγό...

Μήτσο προχώρα,κοίτα μόνο μην δώσεις αφορμές για πικρόχολα σχόλια και
να είσαι σίγουρος πως οι μοτοσυκλετιστές στο τέλος θα σε στηρίξουν στην προσπάθεια σου.

Πάρτε το κείμενο :

Του Δημήτρη Διατσίδη

Δεν πρόλαβε να «ανεβεί» στο ίντερνετ η άποψη για όσους ζητούν 300 Ευρώ για μαθήματα και αυτοί τηλεφώνησαν πρωί – πρωί σε έναν από τους «leaders» της Fast & Safe Riding Experience και λίγο πολύ τον «προειδοποίησαν» ότι εγκληματεί που θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις αυτές και να προσέχει.

Βέβαια αυτοί που τηλεφώνησαν έχουν προϊστορία με σειρά απειλών ακόμη και μηνύσεων σε όσους τολμούν να ασχοληθούν με μαθήματα οδήγησης, λες και είναι οι μόνοι στον κόσμο που μπορούν να μας πουν και να μας μάθουν οδήγηση.
Για παράδειγμα ο υπογράφων και δύο ακόμη «εγκληματίες» δέχτηκαν πέρυσι επιστολή από αγγλική νομική εταιρία που τους απειλούσε ότι αν ξανατολμήσουν να βοηθήσουν κάποιους να γίνουν πιο καλοί και ασφαλείς οδηγοί, θα τους ζητήσει πίσω τα χρήματα που κέρδισαν από εκδήλωση που διοργάνωσε το Colori της Λάρισας. Εδώ να σημειώσουμε ότι και οι τρεις που συμμετείχαμε σε ρόλο «οδηγού» στην εν λόγω εκδήλωση, συμμετείχαμε εθελοντικά και φυσικά χωρίς αμοιβή.
Οι τότε 20 συμμετέχοντες πλήρωσαν από 100 Ευρώ ο καθένας που έφθασαν απλά για να καλυφθούν τα έξοδα της πίστας, του ασθενοφόρου και γιατρού και των ελαστικών που χρησιμοποιήθηκαν.
Η επιστολή αυτή, αντίγραφο της οποίας θα δείτε αύριο στην ιστοσελίδα μας (για να γελάσει και ο κάθε πικραμένος), τονίζει ότι ο υπογράφων που ήδη είχε τρέξει σε περισσότερους από 100 αγώνες μοτοσυκλέτας από το 1986 μέχρι πέρυσι, έμαθε να οδηγεί σε κάποιο σχολείο το 2007 και 2008.

Προς τι λοιπόν όλη αυτή η φασαρία θα μου πείτε και γιατί κάποιοι φοβούνται τόσο πολύ το γεγονός ότι η Fast & Safe Riding Experience είναι μια σειρά εκδηλώσεων που θα τροφοδοτεί με τα έσοδά της το Ταμείο Αρωγής Μοτοσυκλετιστών;
Μα είναι προφανές «είναι πολλά τα λεφτά Άρη, Θανάση...» ή όπως αλλιώς, που λέει και ο λαός και φοβούνται μην χάσουν την προσοδοφόρα μπίζνα που κάνουν στο όνομα της οδικής ασφάλειας. Αλλιώς γιατί τόσο μένος για όσους άλλους θέλουν να δημιουργήσουν κάτι ανάλογο και κατ’ επέκταση να κάνουν ακόμη περισσότερους μοτοσυκλετιστές ασφαλείς.

Και να σκεφτείτε ότι οι ίδιοι προσπάθησαν με υβριστική επιστολή να αποτρέψουν τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Kevin Schwantz (και το Suzuki School το οποίο λειτουργεί στις ΗΠΑ) από το να έλθει στην Ελλάδα, προφανώς φοβούμενοι μήπως το Σχολείο αυτό λειτουργήσει μόνιμα.

Αυτά προς το παρόν και το σήριαλ συνεχίζεται...

Πηγή : http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=1358

notakos600
07/04/2009, 08:42
Η πουτ@να η κονόμα, εύστοχος ο τίτλος.

Giorgos19
07/04/2009, 08:52
Δηλαδη, εαν καταλαβα καλα "φωτογραφιζει" το περιοδικο 0300 και τον Χουντρα???:confused:
Και μετα πανε και κανουν μαζι εκπομπη???:confused: :confused:

golis
07/04/2009, 09:04
Στο παρακάτω λινκ είναι η άποψή του ΔΔ για τα 300άρια :

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=1303

harris_x
07/04/2009, 09:17
Εεεετσι ρε, τα πάντα για την κονόμα... :mad:

Οι μόνοι που μπορούν να μας μάθουν να είμαστε ασφαλείς είναι αυτοι που μας ζητάνε 300euro και πανω;

'Η μήπως αυτοί που εισπράττουν τα 300ευρά μας φοβίθικαν μήπως σπάσει το μονοπώλιο που έχουν;

Σαπίλα και εδω ρε πστ μου;;;

Για να δούμε...

road spirit
07/04/2009, 09:28
εφόσον δεν ονομάζει παρά ρίχνει μόνο μπηχτές, για μένα είναι άκυρος. Αν θεωρεί ότι έχει το δίκιο του, να βγει να τα πει κανονικά... Δημιουργία εντυπώσεων, τροφή στο ράδιο αρβύλα και ο κόσμος απο κάτω (βλ και φόρουμ) να τσιμπάει να αναμασάει και να αναπαράγει το θέμα

άκυρος! εντελώς.... και κακώς ασχολείστε

notakos600
07/04/2009, 09:33
Δεν ξέρω για σας αλλά πάντα ο Διατσίδης μου θύμιζε το παιδάκι που σηκώνει συνεχώς το χεράκι και λέει :
- Κυρία,κυρία ο Θανασάκης μου έριξε σφαλιάρα... :lol: :lol:

Giorgos19
07/04/2009, 09:43
Περισυ-προπερσυ που ειχε παει σε ενα απο τα σχολεια των "τρακοσιων" γιατι δεν τους εκραξε ?? Γιατι θυμαμαι οτι συνεχως ελεγε το ποσο γαματα περασε κλπ κλπ αλλα ουτε λογος για κακη κουβεντα..Μπορει αυτα που αναφερει να ειναι οντως σωστα αλλα προσωπικα μου δημιουργει τρομερη εντυπωση το οτι διαλλεξε τωρα να κανει την επιθεση του, ενω ταυτοχρονα συμπαρουσιαζει εκπομπη με εναν απο αυτους που κραζει!

Εδω πλεον εχουμε παρασκηνια σε οικογενειες....Στο μοτοσυκλετιστικο χωρο δεν θα εχουμε??

super_toto
07/04/2009, 09:44
Γουστάρω. Αν είναι έτσι η κατάσταση θα δούμε τρελές μάχες φέτος στο motogp μεταξύ... Διατσίδη και Χούντρα.

Γαμώ...

golis
07/04/2009, 09:50
Άκυρος για το πως διαχείζεται το θέμα μπορεί να είναι,
η προσπάθεια του όμως για την δημιουργία σχολείου δεν μπορεί παρά να επικροτηθεί.
Όπως και η προσπάθεια της αθλητικής Λέσχης Αγωνιστικής Μοτοσυκλέτας Ελλάδος (Περιστεράς-Κωβαίος) είναι άξια συγχαρητηρίων και χρειάζεται στήριξη.

Το έχετε καταλάβει ότι υπάρχει μονοπόλιο σε ότι έχει να κάνει με την εκπαίδευση ασφαλούς οδήγησης ;

Και πως να το κάνουμε,τα 300 είναι πολλά χρήματα,πόσο μάλλον αν τα κάνεις επί 3...

Δεν βλέπω τον λόγο να βγεί να μιλήσει με ονόματα,απο την στιγμή που το μονοπόλιο υπάρχει,
πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται και δεν έχω λόγο να μην τον πιστεύω ότι έγινε έτσι,καθώς ζούμε στην Μπανανία.

road spirit
07/04/2009, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Άκυρος για το πως διαχείζεται το θέμα μπορεί να είναι,
η προσπάθεια του όμως για την δημιουργία σχολείου δεν μπορεί παρά να επικροτηθεί.
Όπως και η προσπάθεια της αθλητικής Λέσχης Αγωνιστικής Μοτοσυκλέτας Ελλάδος (Περιστεράς-Κωβαίος) είναι άξια συγχαρητηρίων και χρειάζεται στήριξη.

Το έχετε καταλάβει ότι υπάρχει μονοπόλιο σε ότι έχει να κάνει με την εκπαίδευση ασφαλούς οδήγησης ;

Και πως να το κάνουμε,τα 300 είναι πολλά χρήματα,πόσο μάλλον αν τα κάνεις επί 3...

Δεν βλέπω τον λόγο να βγεί να μιλήσει με ονόματα,απο την στιγμή που το μονοπόλιο υπάρχει,
πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται και δεν έχω λόγο να μην τον πιστεύω ότι έγινε έτσι,καθώς ζούμε στην Μπανανία.

είναι αντιδεοντολογικό και ανήθικο, να θες να διαφημίσεις την προσπάθεια σου, ρίχνωντας λάσπη στους άλλους! Γιατί τα παραπάνω κείμενα, δεν είναι διαφήμιση. Οπότε να καταλάβω.... : Εσύ άνοιξες το θρεντ για να ενημερώσεις για ένα νέο σχολείο? ή για να δούμε τη διαμάχη που (ενδεχομένως) έχει ξεσπάσει μεταξύ τους?

+1000 στο να ανοίξουν και άλλες σχολές!
+1000 στο να υπάρχουν πολλοι διοργανωτές!

αλλά διαφημίσου για αυτό που παρέχεις χωρίς να ρίχνεις μπηχτές για τους άλλους. ΈΛΕΟΣ!

μόνο και μόνο για αυτή την αντιμετώπιση, για μένα ο τύπος είναι ΑΚΥΡΟΣ!

sniper
07/04/2009, 10:08
Έτσι.... για να παίρνουμε μέρη....

Διατσιδικοί εναντίων 0300ικοί.....

Ρε πάτε καλά; Το θέμα μας είναι να ξαστραβωθούμε και να μην πεθαίνουμε δεξιά κι αριστερά στους δρόμους.

Στα @@ μας ο Διατσίδης, ο Χούντρας, ο Schwantz κι ο Rossi....

O καθένας στήνει ένα μαγαζί και το διαχειρίζεται όπως θέλει. Αν θέλετε πηγαίνετε σε όποιο σχολείο υπάρχει (και συμφωνώ με τον road spirit - μακάρι να ανοίξουν 10 σχολές)

Αλλά το να ξεκινάς μια προσπάθεια με κατηγορίες σε άλλους είναι ένα σοβαρό θέμα. Όπως και σοβαρό θέμα είναι και η αντιμετώπιση της άλλης πλευράς.

Τέσπα, όλα αυτά μου θυμίζουν ξεκατίνιασμα μεσημεριανής εκπομπής :yuck:

odt
07/04/2009, 11:03
το κόστος του CSS είναι χοντρικά το ίδιο με "έξω"...Αναλογικά όμως, είναι σχετικά τσιμπημένο για τα ελληνικά δεδομένα, ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς ότι στην Αγγλία μπορείς να κάνεις css στο Silverstone...

Η προσέγγιση του Διατσίδη πάνω στο θέμα είναι λάθος...Αντί να προσπαθήσει να κάνει γνωστό το "σχολείο" (του?) για τα θετικά που προσφέρει...(π.χ ταμείο αρωγής μοτοσικλετιστών) το κάνει γνωστό ξεκινώντας έναν μπουγαδοκαυγά...για το ποιο απορρυπαντικό κάνει τα λευκότερα λευκά και διατηρεί τα χρώματα ζωντανά...Είναι από τους ανθρώπους που ότι κι αν κάνουν, καταφέρνουν να είναι αντιπαθείς...Βέβαια...100 ευρουλάκια είναι μια χαρά...οπότε και θα το τιμήσω...εάν καταφέρει και προχωρήσει...

cptm
07/04/2009, 13:04
Θα ήταν καλύτερο να βγάλει μια διαφήμιση και να λέει ότι κάνει ότι και οι άλλοι με 100 ? κλπ. Οι καταναλωτές - μοτοσυκλετιστές φυσικά και θα το προτιμήσουν αν ισχύουν όσα λέει. Αυτός θα τα οικονομήσει και οι άλλοι θα αναγκαστούν να ρίξουν το κόστος με αποτέλεσμα κερδισμένοι να είμαστε εμείς. Κάπως έτσι θα έπρεπε να λειτουργεί ο ανταγωνισμός γενικότερα.

devil's animal
07/04/2009, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από cptm
Θα ήταν καλύτερο να βγάλει μια διαφήμιση και να λέει ότι κάνει ότι και οι άλλοι με 100 ? κλπ. Οι καταναλωτές - μοτοσυκλετιστές φυσικά και θα το προτιμήσουν αν ισχύουν όσα λέει. Αυτός θα τα οικονομήσει και οι άλλοι θα αναγκαστούν να ρίξουν το κόστος με αποτέλεσμα κερδισμένοι να είμαστε εμείς. Κάπως έτσι θα έπρεπε να λειτουργεί ο ανταγωνισμός γενικότερα.

:beer: :beer: :beer:

το αν θα ειναι ιδιο με αυτο που κανουν οι αλλοι, ή χειροτερο ή καλυτερο θα το κρινει ο κοσμος και μονον αυτος.

επισης συμφωνω με sniper οτι προεχει η ασφαλεια μας και το πως θα μαθουμε 5 χρησιμα πραγματα. ο καθε ενας απο αυτους κοιταει να κανει την δουλεια του και να βγαλει κερδος,αφου προκειται για εταιρειες.
:wave2:

sniper
07/04/2009, 13:29
Είπα κι άλλα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=1410754#post1410754) και περιμένουμε να δούμε τι θα δουμε

golis
07/04/2009, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
είναι αντιδεοντολογικό και ανήθικο, να θες να διαφημίσεις την προσπάθεια σου, ρίχνωντας λάσπη στους άλλους! Γιατί τα παραπάνω κείμενα, δεν είναι διαφήμιση. Οπότε να καταλάβω.... : Εσύ άνοιξες το θρεντ για να ενημερώσεις για ένα νέο σχολείο? ή για να δούμε τη διαμάχη που (ενδεχομένως) έχει ξεσπάσει μεταξύ τους?

+1000 στο να ανοίξουν και άλλες σχολές!
+1000 στο να υπάρχουν πολλοι διοργανωτές!

αλλά διαφημίσου για αυτό που παρέχεις χωρίς να ρίχνεις μπηχτές για τους άλλους. ΈΛΕΟΣ!

μόνο και μόνο για αυτή την αντιμετώπιση, για μένα ο τύπος είναι ΑΚΥΡΟΣ!

+990

Δεν αντιλέγω και εννοείται μαζί σας στο ότι χρειαζόμαστε κι άλλες σχολές.
Το θρεάντ το άνοιξα όμως και για τους δύο λόγους.
θα δούμε στην πορεία πως θα κυλίσει η απόπειρα του για σχολείο και το ταμείο.
Πάντως ο "πόλεμος" είναι σίγουρο πως ξεκίνησε και η κάθε πλευρά διαλέγει τα όπλα της.

Του αναγνωρίζω ως θετικό ότι έκανε γνωστή
(αν και είναι η δικία του εκδοχή χωρίς να είμαστε σίγουροι για τα γεγονότα)
την αντίδραση της άλλης πλευράς.

Αντιθέτως εάν όντος είναι έτσι τα πράγματα,
δεν μου κάθεται καλά η (υποτιθέμενη) "απειλή" της πλευράς των 300 ε.
Μου κάνει κάτι απο μονοπόλιο και δικό μου χωράφι,πράγμα που δεν ισχύει.

Και αν υπήρχε κράτος δεν θα χρειαζόμασταν τους κλαψιάριδες και τους τσιφλικάδες...

sniper
07/04/2009, 14:23
Η όλη ενέργεια γίνεται με πρόφαση το Ταμείο Αρωγής.

Σαν ιδέα είναι καλή αλλά επειδή ζούμε στην Ελλάδα γεννιούνται ερωτήματα:

Το ταμείο έχει γίνει για :
α. όσους πέφτουν σε πιστα;
β. όσους πέφτουν στον δρόμο;
γ. μπορεί να εγγυηθεί την συνεχόμενη ροή ρευστού;
δ. ποιος αποφασίζει για το ποιος και πόσα θα πάρει και με ποια κριτήρια;
ε. Υπάρχει κάποια οργανωτική δομή απο πισω ή είναι όπως στο Ελλάδα one man show;
στ. Η επιλογή των ατόμων της 3μελούς επιτροπής που αποφασίζει πως έγινε; Και γιατί θα πρέπει να δεχτούμε ότι είναι αδιάβλητη η διαδικασία;

Από που πηγάζει η θεωρητική γνώση αυτών που κάνουν τα μαθήματα;

Καλό είναι να γυρίζεις με τον Συνιώρη και τον Μαλαμίδη αλλά δεν ειναι αυτός ο σκοπός. Και ναι μεν πάνε τάπα τα άτομα αυτά αλλά ποιος μας διαβαιβεώνει ότι είναι και ασφαλείς; Στις ταχύτητες βεβαια που γυρίζουμε εμείς οι υπόλοιποι αυτοί είναι σαν σταματημένοι οπότε δεν τολμάω σύγκριση με αυτούς - για να προλάβω τις όποιες αντιδράσεις σε αυτό.

Κι άλλα πολλά που πρέπει να γίνουν γνωστά σε όλους μας για να εχει την στήριξή μας....

Διαφορετικά θα υπάρχουν πάντα υποψίες καλώς ή κακώς.

Θάνος
07/04/2009, 14:34
Όταν διάβασα την ανακοίνωση δεν κατάλαβα περί τίνος πρόκειται... Εκδήλωση διάβασα και το πέρασα για trackday οπότε δεν έδωσα σημασία. Σε ένα trackday η ύπαρξη των leaders μέσα στην πίστα είναι θεμιτή... Όμως μαθαίνουμε τελικά ότι πρόκειται για σχολείο;

Το "έχω τρέξει σε 200 αγώνες τα τελευταία 20 χρόνια" ή το γυρίζω στο 1.20" και είμαι πρωταθλητής ελλάδας 7 φορές, μου λέει ότι έχεις ταλέντο και μεγάλη εμπειρία στο θέμα (έστω και αν χρειάστηκαν κάμποσες πτώσεις στο ενεργητικό σου...), αλλά δεν μου λέει ότι είσαι και κατάλληλος να διδάξεις. Όλοι αυτοί που κάνουν τη θεωρητική ενημέρωση τι θεωρητική κατάρτιση έχουν οι ίδοι; Πού την απέκτησαν; Τι θα διδάξουν; Δεν θα έπρεπε να αναφέρονται αυτά;

Το να έχω τη διάθεση να μεταδώσω την εμπειρία δεν σημαίνει ότι είμαι και ο κατάλληλος να δημιουργήσω ένα σχολείο για μοτοσυκλέτα! Θέλει πολύ καλή οργάνωση και αυτά δεν φαίνονται πουθενά. Και δεν φταίει που είμαστε γκρινιάρηδες ή κακοπροαίρετοι, αλλά έχουμε δει πολλά στους δρόμους από τους 'γρήγορους' ή από τους 'μαθητές'... τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν μεγάλη ευθύνη!

Ο ανταγωνισμός με το 0300 είναι αδιάφορος και θα τον κρίνει ο κόσμος.

fzr1000exup
12/04/2009, 06:54
Όταν διάβασα την ανακοίνωση δεν κατάλαβα περί τίνος πρόκειται... Εκδήλωση διάβασα και το πέρασα για trackday οπότε δεν έδωσα σημασία. Σε ένα trackday η ύπαρξη των leaders μέσα στην πίστα είναι θεμιτή... Όμως μαθαίνουμε τελικά ότι πρόκειται για σχολείο; Το "έχω τρέξει σε 200 αγώνες τα τελευταία 20 χρόνια" ή το γυρίζω στο 1.20" και είμαι πρωταθλητής ελλάδας 7 φορές, μου λέει ότι έχεις ταλέντο και μεγάλη εμπειρία στο θέμα (έστω και αν χρειάστηκαν κάμποσες πτώσεις στο ενεργητικό σου...), αλλά δεν μου λέει ότι είσαι και κατάλληλος να διδάξεις. Όλοι αυτοί που κάνουν τη θεωρητική ενημέρωση τι θεωρητική κατάρτιση έχουν οι ίδοι; Πού την απέκτησαν; Τι θα διδάξουν; Δεν θα έπρεπε να αναφέρονται αυτά; Το να έχω τη διάθεση να μεταδώσω την εμπειρία δεν σημαίνει ότι είμαι και ο κατάλληλος να δημιουργήσω ένα σχολείο για μοτοσυκλέτα! Θέλει πολύ καλή οργάνωση και αυτά δεν φαίνονται πουθενά. Και δεν φταίει που είμαστε γκρινιάρηδες ή κακοπροαίρετοι, αλλά έχουμε δει πολλά στους δρόμους από τους 'γρήγορους' ή από τους 'μαθητές'... τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν μεγάλη ευθύνη! Ο ανταγωνισμός με το 0300 είναι αδιάφορος και θα τον κρίνει ο κόσμος.

Θανάση Δεν πρόκειται για κάποιο σχολείο ,αλλά για κάποιους πολύ σεβαστούς οδηγούς του χώρου ταχύτητας με πολύ καλή κατάρτιση στο θέμα οδήγησης χωρίς καμιά αμφισβήτηση .Σου μεταφέρουν τις εμπιριες τους , σε όσους επιθυμουν να συμετασχουν .
Δηλαδή μπορούν να συγκριθούν οι καθηγητές του CSS με τους Συνωρίδες – Κουτσουμπό –Μαλαμίδη- Αντωνίου. Όταν καταφέρουν και κατέβουν το 1:30 στις Σέρρες τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε.
Και στην τελική τι εμπειρία έχει ένας καθηγητής του CSS και τι εξέλιξη μπορεί να έχει . Όσοι έχουν τρέξει αγώνες μπορούν και κατέχουν πολύ περισσότερο το όριο και την εξέλιξη του κάθε αναβάτη .
Και το πιο κορυφαίο από όλα το γνωρίζετε πως για να γίνεις καθηγητής στο CSS δίνεις εξετάσεις σε βιβλίο Scientology.Αυτό που το βάζεις. Έχει κάποια λογική?

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=1356

Και όσο αφόρα το ταμείο αρωγής δεν πρέπει να το υποτιμά κανείς. Γιατί και αυτοί που έχουν επιλεχθεί είναι η αφρόκρεμα του χώρου ΕΠΙΣΕΙΣ.
<< Ήδη ο Ορθοπεδικός Κώστας Πλατής προσφέρθηκε να δώσει κάθε δυνατή βοήθεια όσον αφορά το διαγνωστικό αλλά και το θεραπευτικό τομέα σε παθόντες που θα ζητήσουν τη βοήθεια του Ταμείου. Παράλληλα μια τριμελής επιτροπή στην οποία συμμετέχει ο Χειρουργός Ορθοπεδικός Βασίλης Ρωσσικόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Κέντρων Αποκατάστασης «Αρωγή» Γιώργος Μιχαλόπουλος και ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Διατσίδης, θα εξετάζει την κάθε περίπτωση και θα συναινεί στη χορήγηση οικονομικής βοήθειας σε όσους μοτοσυκλετιστές τη χρειάζονται. >> http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=1315

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=1315

Gandalf dr685sm
13/04/2009, 13:44
Μένω μαζί με τους υπόλοιπους στο θέμα του ανταγωνισμού...

Απο την μιά έχουμε το θέμα όπως το λέει ο κ. Διατσίδης...και απο την άλλη το ΣΚΑΙ και το 0-300 που κάνει μια πολύ μεγάλη καμπάνια με επίκεντρο τα GP που δόθηκαν στο κανάλι.

Οι μόνοι κερδισμένοι είμαστε εμείς σαν απλοί αναβάτες.... αφήστε τους άλλους να τσακώνονται για την κουτάλα και ποιός θα μαζέψει κόσμο. Εμείς σαν απλοί αναβάτες, μόνο κέρδος έχουμε.

Gandalf

sniper
13/04/2009, 14:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μένω μαζί με τους υπόλοιπους στο θέμα του ανταγωνισμού...

Απο την μιά έχουμε το θέμα όπως το λέει ο κ. Διατσίδης...και απο την άλλη το ΣΚΑΙ και το 0-300 που κάνει μια πολύ μεγάλη καμπάνια με επίκεντρο τα GP που δόθηκαν στο κανάλι.

Οι μόνοι κερδισμένοι είμαστε εμείς σαν απλοί αναβάτες.... αφήστε τους άλλους να τσακώνονται για την κουτάλα και ποιός θα μαζέψει κόσμο. Εμείς σαν απλοί αναβάτες, μόνο κέρδος έχουμε.

Gandalf

Συμφωνώ.....
Δεν υπάρχει θέμα υποστήριξης από εμάς της μίας ή της άλλης σχολής. Αρκεί, όπως σε όλα τα υπόλοιπα να το ψάχνουμε και λίγο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από fzr1000exup
...Και το πιο κορυφαίο από όλα το γνωρίζετε πως για να γίνεις καθηγητής στο CSS δίνεις εξετάσεις σε βιβλίο Scientology.Αυτό που το βάζεις. Έχει κάποια λογική?

....

Κυριάκο για το τι πρέπει να κάνει ένας εκπαιδευτής του CSS ήταν πολύ άκομψο το σχόλιό σου... και δείχνει αντιπαλότητα....

Τώρα για το λινκ του motograndprix.gr δεν θα ήθελα να πω κάτι.... Δυστυχως δείχνει πολλά πράγματα....

Εγω πάντως που έχω κάνει κάποια λέβελ, ουτε μπάφο με κεράσανε ουτε κατηχητικό μου έκαναν για την συγκεκριμένη αίρεση. Για μηχανάκια μιλάγαμε.

Επισης, ποια είναι η γνώμη σας για το σχολείο των αδερφών Συνιώρη; 500 Ευρώ το μάθημα.... Επειδή τους είδα στην ομάδα του Fast & Safe Riding Experience ρωτάω.....

Σ' αυτό (http://www.siniorisracing.gr/show.asp?id=3) αναφέρομαι.

Θάνος
13/04/2009, 14:35
Θανάση Δεν πρόκειται για κάποιο σχολείο ,αλλά για κάποιους πολύ σεβαστούς οδηγούς του χώρου ταχύτητας με πολύ καλή κατάρτιση στο θέμα οδήγησης χωρίς καμιά αμφισβήτηση .Σου μεταφέρουν τις εμπιριες τους , σε όσους επιθυμουν να συμετασχουν .
Δηλαδή μπορούν να συγκριθούν οι καθηγητές του CSS με τους Συνωρίδες – Κουτσουμπό –Μαλαμίδη- Αντωνίου. Όταν καταφέρουν και κατέβουν το 1:30 στις Σέρρες τότε θα μπορέσουμε να μιλήσουμε.
Και στην τελική τι εμπειρία έχει ένας καθηγητής του CSS και τι εξέλιξη μπορεί να έχει . Όσοι έχουν τρέξει αγώνες μπορούν και κατέχουν πολύ περισσότερο το όριο και την εξέλιξη του κάθε αναβάτη .
Και το πιο κορυφαίο από όλα το γνωρίζετε πως για να γίνεις καθηγητής στο CSS δίνεις εξετάσεις σε βιβλίο Scientology.Αυτό που το βάζεις. Έχει κάποια λογική?

Και όσο αφόρα το ταμείο αρωγής δεν πρέπει να το υποτιμά κανείς. Γιατί και αυτοί που έχουν επιλεχθεί είναι η αφρόκρεμα του χώρου ΕΠΙΣΕΙΣ.
<< Ήδη ο Ορθοπεδικός Κώστας Πλατής προσφέρθηκε να δώσει κάθε δυνατή βοήθεια όσον αφορά το διαγνωστικό αλλά και το θεραπευτικό τομέα σε παθόντες που θα ζητήσουν τη βοήθεια του Ταμείου. Παράλληλα μια τριμελής επιτροπή στην οποία συμμετέχει ο Χειρουργός Ορθοπεδικός Βασίλης Ρωσσικόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Κέντρων Αποκατάστασης «Αρωγή» Γιώργος Μιχαλόπουλος και ο Δημοσιογράφος Δημήτρης Διατσίδης, θα εξετάζει την κάθε περίπτωση και θα συναινεί στη χορήγηση οικονομικής βοήθειας σε όσους μοτοσυκλετιστές τη χρειάζονται. >> http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=1315

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=1315

Επειδή βλέπω να δίνεις μεγάλη βάση στους χρόνους, η γνώμη μου είναι ότι απλά είναι εντελώς αδιάφοροι. Άλλο προπονητής και άλλο παίκτης, άλλο αγωνιζόμενος και άλλο εκπαιδευτής. Άλλη δουλειά κάνει ο ένας και άλλη ο άλλος και δεν είναι καθόλου απαραίτητο να μπορεί ο ένας να κάνει τη δουλειά του άλλου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τη δουλειά του εκπαιδευτή ο εκπαιδευτής την κάνει καλύτερα από τον αγωνιζόμενο. Έχετε μπερδευτεί λίγο.

devil's animal
13/04/2009, 14:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Επισης, ποια είναι η γνώμη σας για το σχολείο των αδερφών Συνιώρη; 500 Ευρώ το μάθημα.... Επειδή τους είδα στην ομάδα του Fast & Safe Riding Experience ρωτάω.....

Σ' αυτό (http://www.siniorisracing.gr/show.asp?id=3) αναφέρομαι.

ενδιαφερον...:rolleyes:

ο χρονος και η ποιοτητα ειναι ικανα για να δειξουν Νικο.

απ'οτι ειδα στο "προγραμμα" τους προσφερουν διαφορετικα πραγματα απ'οτι το 0300.

Προσωπικός φάκελος: φόρμα δεδομένων στησίματος μοτοσυκλέτας/ σχεδιάγραμμα πίστας/ σχεδιάγραμμα γεωμετρίας μοτοσυκλέτας/ βασική λειτουργία και συμπεριφορά αναρτήσεων/ διαφημιστικά φυλλάδια των προϊόντων υποστήριξης
Ζύγισμα μοτοσυκλετών

το θεμα (για μενα) ειναι να μην το βλεπουν ΜΟΝΟ εμπορικα το σχολειο και να θελουν να προσφερουν οντως γνωση και εμπειρια για να υπαρξει εξελιξη και ασφαλεια σε περισσοτερο κοσμο.

sniper
13/04/2009, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
....

Το θέμα Σταύρο είναι ότι σ' αυτόν τον τόπο ο καθένας κάνει ότι του καυλώσει.

Γαμώ της ομοσμπονδίες και το κράτος μου μέσα.......

devil's animal
13/04/2009, 15:21
Το θέμα Σταύρο είναι ότι σ' αυτόν τον τόπο ο καθένας κάνει ότι του καυλώσει.

Γαμώ της ομοσμπονδίες και το κράτος μου μέσα.......

:rolleyes: :rolleyes:

ρε Νικο κοιτα,οπως το βλεπω εγω, και χωρις να ξερω τους Συνιορηδες...
τα παιδια ασχολουνται με τους αγωνες απο μικρα, τοτε που οι αγωνες μοτοσυκλετας στην Ελλαδα ηταν στα σπαργανα, ειπαν λοιπον να το εκμεταλλευτουν οικονομικα το θεμα και να κανουν ενα σχολειο για να μαθουν τον κοσμο 5 πραγματα. (ως γνωστον τιποτα δεν ειναι τσαμπα κλπ,κλπ)

ειδαν λοιπον και οτι το 0300 εχει κοσμο και βγαζει λεφτακια και ειπαν να το δoκιμασουν.

δεν ειναι βεβαια κατι πρωτογνωρο! οι περισσοτεροι παλιοι αγωνιζομενοι εχουν ανοιξει συνεργεια,λαστιχαδικα ή μαγαζια με προστατευτικο εξοπλισμο.

οταν περναει η δοξα, ολο και καπως πρεπει να εκμεταλλευτουν αυτο που τοσα χρονια τους σπαταλουσε με ευχαριστο τροπο τον χρονο τους και το χρημα τους.

αυτο δεν ειναι κακο.

κακο ειναι να βλεπουν τον κοσμο που καβαλαει τωρα μηχανη και αρχιζει να μαθαινει σαν ΤΣΕΠΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ!

οχι μονο οι Συνιορηδες αλλα και το 0300 και ο Διατσιδης και ολοι.

ξερουν 5-10-20 πραγματα παραπανω απο εμας, οκ
τα χρεωνουν για να μας τα μαθουν,οκ
ας το κανουν με σοβαροτητα και υπευθυνοτητα και ας ενδιαφερθουν πραγματικα για την γνωση που προσφερουν!
να ειναι αρωγοι για να βγει η ταμπελα της "σκοτωστρας" που εχει η μηχανη τα τελευταια 30-40 χρονια.

οποιος τα διδασκει καλυτερα και εχει μεταδοτικοτητα πρεπει να επιβραβευθει.
το οικονομικο ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να μας απασχολει καθως προκειται για την ασφαλεια μας (πρωτιστως) και για την διασκεδαση μας (μετεπειτα).
ουτως ή αλλιως η μοτο ειναι ακριβο σπορ/αθλημα/χομπι, και αυτο το ξερουν ολοι οσοι ασχολουνται. ας βαλουν την εξατμιση αργοτερα...

my 2 cents.

road spirit
13/04/2009, 15:30
...απλά να πετάξω μια σφήνα : ο Άλκης Σινιώρης έχει κάνει εκπαιδευτής του CSS τα πρώτα χρόνια, τότε που ερχόντουσαν οι Αγγλοι και ο Ibbott (πιο τυπικοί? πιο αυστηροί?), οπότε τη διαδικασία την ξέρει ...

sniper
13/04/2009, 15:30
:rolleyes: :rolleyes:

ρε Νικο κοιτα,οπως το βλεπω εγω, και χωρις να ξερω τους Συνιορηδες...

ουτε κι εγώ

τα παιδια ασχολουνται με τους αγωνες απο μικρα, τοτε που οι αγωνες μοτοσυκλετας στην Ελλαδα ηταν στα σπαργανα, ειπαν λοιπον να το εκμεταλλευτουν οικονομικα το θεμα και να κανουν ενα σχολειο για να μαθουν τον κοσμο 5 πραγματα. (ως γνωστον τιποτα δεν ειναι τσαμπα κλπ,κλπ)

Πολύ σωστά.

ειδαν λοιπον και οτι το 0300 εχει κοσμο και βγαζει λεφτακια και ειπαν να το δoκιμασουν.

Όλοι οι άλλοι βγάζουν, αυτοί στην απ΄έξω; Σωστά λοιπόν...

δεν ειναι βεβαια κατι πρωτογνωρο! οι περισσοτεροι παλιοι αγωνιζομενοι εχουν ανοιξει συνεργεια,λαστιχαδικα ή μαγαζια με προστατευτικο εξοπλισμο.

Κάπου έχεις μπερδευτεί.... Αυτοί με τα μαγαζιά ήταν οι μόνοι που τους ενδιέφερε το σπορ...

οταν περναει η δοξα, ολο και καπως πρεπει να εκμεταλλευτουν αυτο που τοσα χρονια τους σπαταλουσε με ευχαριστο τροπο τον χρονο τους και το χρημα τους.

Σωστό αλλά όχι κι απαραίτητο

αυτο δεν ειναι κακο.

κακο ειναι να βλεπουν τον κοσμο που καβαλαει τωρα μηχανη και αρχιζει να μαθαινει σαν ΤΣΕΠΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ!

Σωστά...

οχι μονο οι Συνιορηδες αλλα και το 0300 και ο Διατσιδης και ολοι.

Κυρίως όχι αυτοί όμως...

ξερουν 5-10-20 πραγματα παραπανω απο εμας, οκ
τα χρεωνουν για να μας τα μαθουν,οκ
ας το κανουν με σοβαροτητα και υπευθυνοτητα και ας ενδιαφερθουν πραγματικα για την γνωση που προσφερουν!
να ειναι αρωγοι για να βγει η ταμπελα της "σκοτωστρας" που εχει η μηχανη τα τελευταια 30-40 χρονια.

οποιος τα διδασκει καλυτερα και εχει μεταδοτικοτητα πρεπει να επιβραβευθει.
το οικονομικο ειναι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να μας απασχολει καθως προκειται για την ασφαλεια μας (πρωτιστως) και για την διασκεδαση μας (μετεπειτα).
ουτως ή αλλιως η μοτο ειναι ακριβο σπορ/αθλημα/χομπι, και αυτο το ξερουν ολοι οσοι ασχολουνται. ας βαλουν την εξατμιση αργοτερα...

my 2 cents.

Σωστά κι αυτά.... και δεν είμαι αρνητικός σε καμία απο τις παραπάνω προσπάθειες. Επειδή όμως κι εμεις (κι άλλοι πολύ περισσότερο από εμάς) δεν γεννηθήκαμε εχθές, και βλέποντας ότι με το που ξεκινάει κάτι το καινουργιο βάλλει το παλιότερο αρχίζουμε κι "ανυσηχούμε".

Ξεκινάει το Fast & Furiοus κι αμέσως τα Quiz ποιος ειναι ναρκωμανής κι αιρετικός ή άθεος... λες κι αυτά που λέει τα σκέφτηκε στην ντάγκλα ή του τα υποαγόρευσε ο μουεζινης μέσα στον τεκέ....

Το ότι πάει ένας τάπα δεν σημαίνει ότι μπορεί να το μεταδώσει κιόλας. αν ήταν ετσι θα γινόμασταν όλοι δάσκαλοι σε κάτι...

devil's animal
13/04/2009, 16:18
Το ότι πάει ένας τάπα δεν σημαίνει ότι μπορεί να το μεταδώσει κιόλας. αν ήταν ετσι θα γινόμασταν όλοι δάσκαλοι σε κάτι...

:a013:

:beer: :beer:

Tigas
14/04/2009, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

Το να έχω τη διάθεση να μεταδώσω την εμπειρία δεν σημαίνει ότι είμαι και ο κατάλληλος να δημιουργήσω ένα σχολείο για μοτοσυκλέτα! Θέλει πολύ καλή οργάνωση και αυτά δεν φαίνονται πουθενά. Και δεν φταίει που είμαστε γκρινιάρηδες ή κακοπροαίρετοι, αλλά έχουμε δει πολλά στους δρόμους από τους 'γρήγορους' ή από τους 'μαθητές'... τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν μεγάλη ευθύνη!

Ο ανταγωνισμός με το 0300 είναι αδιάφορος και θα τον κρίνει ο κόσμος.

Πολύ σωστός ο Θάνος, ο κάθε γρήγορος δέν πάει να πεί ότι είναι και ικανός να είναι καθηγητής σχολής οδήγησης.

Τα σχολεία αυτά η τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά σου δίνουν μια μυρωδιά πώς να μπορείς να ελέγξεις την μοτοσυκλέτα σου, αυτό που δέν κάνουν δηλαδή οι σχολές οδηγών.

Εάν ο Διατσίδης η όποιος έχει διάθεση να κάνει σχολή σπόρ-αγωνιστικής οδήγησης σαφώς και δέν θα χρειάζεται κάποιον ΄΄αργό΄΄ για οδηγό του group των διδασκομένων αλλά και σαφώς ο καθηγητής θα θεωρήσει και δεδομένο ότι ο μαθητής του το έχει εύκολο να μπαίνει στις στροφές τάπα και να φρενάρει από τα 200km χωρίς να προβληματίζεται.

Τότε και μόνο τότε να υπάρχει ο Συνιώρης, ο Αντωνίου και ο οποιοσδήποτε ικανός σε οριακές καταστάσεις να διδάξει, αλλιώς δέν υπάρχει λόγος να υπάρχει κάποιος τέτοιος καθηγητής, εάν θέλει κάποιος να μας δείξει πόσο μεγάλη την έχει να μας το δείξει στους αγώνες:smokin:

sapila racing
14/04/2009, 19:01
Eγω το βλέπω και απο μιά λίγο διαφορετική σκοπιά.

Ισως τελικά να εχουμε κατηγορίες σχολών, κανονικές και racing, θα δείξει στην πορεία.
Αυτο δεν είναι κακό, μόνο καλό μπορεί να κάνει, αν γίνει όπως πρέπει.

Κι εδώ γεννιέται το ερώτημα....
Ποιός καθορίζει, με ποιά κριτήρια, και πως στέκει νομικά, το τι είναι track day και τί είναι σχολείο?
Και τωρα για πιο ποικιλία βάλτε δύο είδη σχολείων. ;)

fzr1000exup
21/04/2009, 10:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Επειδή βλέπω να δίνεις μεγάλη βάση στους χρόνους, η γνώμη μου είναι ότι απλά είναι εντελώς αδιάφοροι. Άλλο προπονητής και άλλο παίκτης, άλλο αγωνιζόμενος και άλλο εκπαιδευτής. Άλλη δουλειά κάνει ο ένας και άλλη ο άλλος και δεν είναι καθόλου απαραίτητο να μπορεί ο ένας να κάνει τη δουλειά του άλλου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τη δουλειά του εκπαιδευτή ο εκπαιδευτής την κάνει καλύτερα από τον αγωνιζόμενο. Έχετε μπερδευτεί λίγο.

Και βέβαια θα είναι αδιάφοροι οι χρόνοι , αν οι εκπαιδευτές γυρίζουν μέσα στην πίστα 1 και 1 milko (δηλαδή παραλία- δεν ξέρω πώς να το πω αλλιώς)
ο καλύτερος από όλους. Εδώ έχει ακουστεί πως το 1:30:00 με το ζόρι το φτάνουν οι εκπαιδευτές .Τι να λέμε. Οπότε ο εκπαιδευτής που δεν καταφέρνει
να γυρίσει Ούτε το 1:30:00 Κάνει ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. Μα πάρα πολλά.
Και τα δείχνει κιόλας τα λάθη αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Γι αυτό χρειάζεται η εμπειρία που λέμε.
Οι καθηγητές στο Kevin Schwantz School που οι περισσότεροι γύριζαν στις Σέρρες 1:28:00 οι πιο αργοί και οι οι γρήγοροι 1:22:00 τι να πουν.
Με μοτοσυκλέτες ΜΑΜΑ εντελώς παρακαλώ .Που οι πιο πολλοί είχαν τρέξει στο ΑΜΑ.
Είχα την τύχη την 1η μέρα να συμμετάσχω στο σχολείο του Kevin Schwantz School ως αναβάτης με Onboard camera ώστε τα λάθη που έκαναν
οι μαθητές όλοι να τα βλέπουν και να βελτιώνονται. Και την δεύτερη μέρα οι καθηγητές του σχολειού και ο Kevin έκριναν ότι μπορούν να με υπολογίσουν ως καθηγητή ,όπως και έγινε.( από τις σωστές γραμμές που είχα και την σωστή ροή).
Καταλήγουμε πως οι οδηγοί αγώνων ανακαλύπτουν το εαυτό τους ,τα όρια τους και σαφώς έχουν να μοιραστούν περισσότερες εμπειρίες.
Και ακόμα να διδάξουν. Αυτό έχει αποδειχτεί στην Ιστορία της Μοτοσυκλέτας. Οι πιο πολλές σχολές είναι από οδηγούς αγώνων Μοτοσυκλέτας.
<< Και όσα περισσότερα σχόλεια και εκδηλώσεις υπάρχουν στην Ελλάδα τόσο καλύτερο είναι για όλους , να επιλέγουμε εμείς όποιο μας αρμόζει >>.

sniper
21/04/2009, 10:41
.....
<< Και όσα περισσότερα σχόλεια και εκδηλώσεις υπάρχουν στην Ελλάδα τόσο καλύτερο είναι για όλους , να επιλέγουμε εμείς όποιο μας αρμόζει >>.

Σ' αυτό δεν διαφώνησε ποτέ κανένας!

Θάνος
25/04/2009, 22:30
Και βέβαια θα είναι αδιάφοροι οι χρόνοι , αν οι εκπαιδευτές γυρίζουν μέσα στην πίστα 1 και 1 milko (δηλαδή παραλία- δεν ξέρω πώς να το πω αλλιώς)
ο καλύτερος από όλους. Εδώ έχει ακουστεί πως το 1:30:00 με το ζόρι το φτάνουν οι εκπαιδευτές .Τι να λέμε. Οπότε ο εκπαιδευτής που δεν καταφέρνει
να γυρίσει Ούτε το 1:30:00 Κάνει ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. Μα πάρα πολλά.
Και τα δείχνει κιόλας τα λάθη αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Γι αυτό χρειάζεται η εμπειρία που λέμε.
Οι καθηγητές στο Kevin Schwantz School που οι περισσότεροι γύριζαν στις Σέρρες 1:28:00 οι πιο αργοί και οι οι γρήγοροι 1:22:00 τι να πουν.
Με μοτοσυκλέτες ΜΑΜΑ εντελώς παρακαλώ .Που οι πιο πολλοί είχαν τρέξει στο ΑΜΑ.
Είχα την τύχη την 1η μέρα να συμμετάσχω στο σχολείο του Kevin Schwantz School ως αναβάτης με Onboard camera ώστε τα λάθη που έκαναν
οι μαθητές όλοι να τα βλέπουν και να βελτιώνονται. Και την δεύτερη μέρα οι καθηγητές του σχολειού και ο Kevin έκριναν ότι μπορούν να με υπολογίσουν ως καθηγητή ,όπως και έγινε.( από τις σωστές γραμμές που είχα και την σωστή ροή).
Καταλήγουμε πως οι οδηγοί αγώνων ανακαλύπτουν το εαυτό τους ,τα όρια τους και σαφώς έχουν να μοιραστούν περισσότερες εμπειρίες.
Και ακόμα να διδάξουν. Αυτό έχει αποδειχτεί στην Ιστορία της Μοτοσυκλέτας. Οι πιο πολλές σχολές είναι από οδηγούς αγώνων Μοτοσυκλέτας.

Γι'αυτό και επειδή σ'αυτή τη χώρα ο καθένας είναι ό,τι δηλώσει χωρίς καμμία προδιαγραφή και κανέναν επίσημο έλεγχο ή πιστοποίηση δεν πρόκειται ποτέ να πάμε μπροστά...

Ό,τι να'ναι...

fzr1000exup
27/04/2009, 00:30
_____Ακριβώς έτσι όπως τα λες . Θέλεις και πιστοποίηση . Δηλαδή από την μεριά σου με τη χαρτί ή πιστοποίηση θα ήσουν ικανοποιημένος.

Και επίσης δεν ακούγετε και τόσο άσχημο να μοιράζεσαι τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχεις σε ένα αντικείμενο .

TROOPER
27/04/2009, 11:40
μαλιστα....πολεμος λοιπον...

:a04:

sniper
27/04/2009, 15:03
....

Και επίσης δεν ακούγετε και τόσο άσχημο να μοιράζεσαι τις εμπειρίες και τις γνώσεις που έχεις σε ένα αντικείμενο .

Ναι ρε συ Κυριάκο, να τις μοιράζεσαι, αλλά είναι διαφορετικό να πληρώνεσαι για να τις μοιράζεσαι....

fzr1000exup
27/04/2009, 18:26
Tι εννοείς να πληρώνεσαι ? Το διευκρινίζεις λίγο , Είναι ίδιο το ποσό των 83 ? με τα 300??

Μονος σου να πήγαινες πίστα ηθελες 60? .

sniper
28/04/2009, 12:03
Tι εννοείς να πληρώνεσαι ? Το διευκρινίζεις λίγο , Είναι ίδιο το ποσό των 83 ? με τα 300??

Μονος σου να πήγαινες πίστα ηθελες 60? .

To έχεις πάρει λιγάκι πατριωτικά Κυριάκε.... :smilea:

Πιο πάνω λες ότι δεν είναι κακό να μοιράζεσαι τις γνώσεις που έχεις σ' ένα αντικείμενο. Το μοιράζομαι σημαίνει το κάνω δωρεάν.

Βέβαια, τα ποσά είναι μικρά οπότε δεν τίθεται θέμα βιοπορισμού....

fzr1000exup
28/04/2009, 20:44
Στο επόμενο fast and Safe θύμισε μου να σου φέρω και ένα RCV 212 να σου βγει τσάμπα εντελώς, και με ένα φορτηγό Michelin λάστιχα που έχουν περισσέψει από τα GP .

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :lol:

sniper
28/04/2009, 22:28
Στο επόμενο fast and Safe θύμισε μου να σου φέρω και ένα RCV 212 να σου βγει τσάμπα εντελώς, και με ένα φορτηγό Michelin λάστιχα που έχουν περισσέψει από τα GP .

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε άντε κάνε κανα χρόνο της προκοπής κι άσε το χιούμορ :lol: :lol: :lol:

byron
28/04/2009, 23:03

Και 3-4 ομπρελλοκοπελίτσες μαζί, γιατί έχει ευαίσθητη επιδερμίδα ο sniper. :ninja:

sniper
28/04/2009, 23:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Και 3-4 ομπρελλοκοπελίτσες μαζί, γιατί έχει ευαίσθητη επιδερμίδα ο sniper. :ninja:

Ρε συ Βύρωνα..... μάθαμε γιατί το τούμπανο δεν τελείωσε το 2ο σκέλος; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάνει και κάνει ζεστη το καλοκαίρι επάνω..... καλη ιδέα :D :lol: :lol:

byron
28/04/2009, 23:40
Ρε συ Βύρωνα..... μάθαμε γιατί το τούμπανο δεν τελείωσε το 2ο σκέλος; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μποϊρδέλα ρε φίλε τι περιμένεις....:sad: