PDA

View Full Version : Σειρά μου...

VANDA
07/04/2009, 14:37
Πλησιάζω κόκκινο φανάρι στη Βασιλέως Κων/νου με Παυσανίου. Την ώρα που φτάνω ανάβει πράσινο. Τροχονόμος μιλάει στον ασύρματο και χαζεύει την κίνηση. Ξεκινάω, φεύγει αυτοκίνητο κάθετα με κόκκινο, τον αφήνω να περάσει και συνεχίζω θεωρώντας ότι δε θα περάσει και δεύτερος. Τελικά, πέρασε και μπαμ. Του ξυλώνω προφυλακτήρα και λοιπά μπροστινά στοιχεία με το δεξί μου κάγκελο. Τρανσάλπ ξάπλα κι εγώ επίσης.

Ο τροχονόμος, είχε δώσει πιο πριν σήμα να περνάνε οι της Παυσανίου και μετά σταμάτησε να δίνει σημασία, μιλώντας στον ασύρματο. Εγω, μη βλέποντας κάποιο σήμα φτάνοντας εκεί, θεώρησα ότι ίσχυε το φανάρι. Αυτά.

Οση ώρα τα λέγαμε ο τροχαίος πήγαινε μια με τα νερά του ενός και μια του άλλου. Ναι δεν κοίταζα, ναι είχα δώσει σήμα, ναι μιλούσα στον ασύρματο. Το ίδιο ακριβώς σκηνικό πήγε να γίνει ακόμα μια φορά ενώ είμασταν εκεί, με τον τροχαίο να τρέχει αυτή τη φορά να σταματήσει το αυτοκίνητο από την Παυσανίου πριν πέσει σε άλλη μηχανή που έφευγε από το φανάρι μου. Το φανάρι της Παυσανίου εντωμεταξύ πρέπει να είχε θέμα, μια και κάποια στιγμή, εμφανίστηκε βαν της σηματοδότησης και το πείραζε.

Από ό,τι φαίνεται, φταίω που δεν υποψιάστηκα ότι υπήρχε σήμα από πριν να παραμείνουμε σταματημένοι, παρά το φανάρι που άναψε. Αυτό το είχα πάντα απορία, πώς παίρνουμε χαμπάρι τι ακριβώς έχει δώσει ένας τροχονόμος που δε σφυρίζει, δεν κοιτάει και μιλάει στον ασύρματο. Δηλαδή, αν το φανάρι ήταν πράσινο και όταν έφτανα εγώ γινόταν κόκκινο έπρεπε να περάσω επειδή υπήρχε τροχονόμος (και μάλλον είχε δώσει από πριν σήμα να περνάμε) κι ας μην έκανε τπτ εκείνη τη στιγμή;

Τέλος πάντων. Δε χτύπησα. Το αριστερό μου πόδι χαμηλά πάει να τουμπανιάσει λίγο, αλλά τπτ σπουδαίο. Η αρνητική ενέργεια που με πολιορκούσε διοχετεύτηκε σε υλικές ζημιές και μόνο. Ευτυχώς.

Πάντα όρθιοι.

sniper
07/04/2009, 14:38
τραβα βγάλε μια ακτινογραφία κι άσε τις μαλακιες!

PortisHead
07/04/2009, 14:40
Περαστικα και ποτε ξανα.
Προσωπικα οταν βλεπω τροχονομο να ρυθμιζει την κινηση....ελεγχω μονος μου.
:wave2:

MikeG
07/04/2009, 14:41
Never again!

Go check it!!

Akatanomastos
07/04/2009, 14:46
περαστικα σου,

μακαρι να ξεμπλεξεις γιατι θεωρητικα εσυ φταις,
αλλο αν ο τροχονομος:a31:

πολυ επικυνδινες καταστασεις αυτες, γιατι οντως πολλες φορες δεν καταλαβαινεις τι γινετε..

Daemon
07/04/2009, 14:47
Περαστικα :wave2:

sniper
07/04/2009, 14:47
κανονικά και σύμφωνα με τον κανονισμό, εφόσον ο τροχονόμος ρυθμίζει την κυκλοφορία, πρέπει να δίνει εντολές σύμφωνα με τον κανονισμό κι όχι κάνω ένα σήμα στην αρχή κι ένα στο τέλος και στο ενδιάμεσο μιλάω στον ασύρματο, κοιτάω τα γκομενάκια-ους κλπ

Για δες το λιγάκι ετσι.....

makis206
07/04/2009, 14:51
Μην αμελήσεις να κοιτάξεις το πόδι σου όσο είναι ακόμα νωρίς, εύχομαι να μην είναι τίποτα και να μην έχεις ποτέ ξανά τέτοιες αναποδιές !

:beer:

blueangel
07/04/2009, 14:51
Περαστικά σου:( Κρίμα ρε γαμώτο τι να πείς κολοκατάσταση...δυστυχώς παρουσία τροχονόμου τα φανάρια δεν έχουν καμία ισχύ:bigcry: :(

devil's animal
07/04/2009, 15:06
1ον: βαλε παγο στο ποδι
2ον:πηγαινε σε ενα νοσοκομειο να το δουν
3ον: αν πουν οτι ειναι απλα μια κακωση και θα περασει συνεχισε τον παγο για 24 ωρες

περαστικα σου και με προσοχη αλλη φορα γιατι οι μπατσοι ειναι μ@λακες σε ολες τις εκδοχες τους. (ειτε προκειται για τροχαιους,ματατζηδες,λιμενοφυλακες κ.λ.π.)

τουλαχιστον να το λυσετε με φιλικο διακανονισμο και 50/50 συνηπαιτιοτητα.

SVX
07/04/2009, 15:10
περαστικα...

τελικα τι STOP και τι φαναρια :mad: .....ολα δοκανα για μηχανοβιους ειναι ...:sick:

cbr600f4iraklio
07/04/2009, 15:14
Το δικιο σου λιγο δυσκολο να το βρεις.
Οταν βγαλεις ακρη καλω ειναι να μας το πεις.

Και την επομενη φορα αστους να περασουν ολοι.
Εγω οταν σταματησω και σταματησει και ο απεναντη δεν ξεκιναω παρα μονο οταν φυγει.
Εδω στην Κρητη τα φλας και τις λωριδες κυκλοφοριας οι ποιο πολλοι τις εχουν...γραμμενες

:a015:

Tpap
07/04/2009, 15:18
περαστικά στο πόδι και στο μηχανάκι σου... :( :wave2:

blackbusa
07/04/2009, 15:19
περαστικα ρε μανουλα....:sad: :sad: :sad:

το καλο ειναι οτι θα το κανει τωρα τουμπανο το ΤΑ ο ΠΑΠ....την μπουκαλα με το ΝΙΤΡΟ να δω που θα βαλει....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πταισματα....:beer: :beer: :beer: :beer:

lilipoua
07/04/2009, 15:20
Περαστικά Αλκηστη!!!

Όπως είπαν και οι άλλοι, να τσεκαρεις οπωσδήποτε το πόδι !!!

Ποτέ ξανα και πάντα όρθια!!!

:beer: :beer:

KaTaNaS
07/04/2009, 15:24
Perastika βαντουλα!

ου μπλέξεις με τα @@ ...

99% η εντολη-συμβουλη που του εδωσαν απο τον ασυρματο " τον κινεζο και δεν ειδες τιποτα"

παρομοιο περιστατικο συνεβει και σε εμενα παλαιοτερα

για αυτο οταν εχουμε αμφιβολια κορναρουμε στον μαλακα που δεν ξερει να κανει τη δουλεια του βαση κανονισμων και τον κοιταμε στα ματια μεχρι να μας κανει νοημα ενω φυλαγομαστε απο τους πισω...

γαμω την ζουγκλα μας :a018:

cbr600f4iraklio
07/04/2009, 15:29
Σωστος

road spirit
07/04/2009, 15:32
περαστικά

αυτή τη μαλακία με τους τροχόμπατσους των φαναριών να δίνουν σήμα και μετα να είναι στα @@ πότε θα σταματήσει ? :a023: :a018:

έχω γλυτώσει απο τα χειρότερα για ελάχιστα εκατοστά, εξαιτίας μαλάκα που είχε δώσει περασμα στην κάθετη, ενω το δικό μου ρεύμα είχε πράσινο φανάρι, και ο τύπος ήταν στην άκρη, δεν φαινόταν, δεν έκανε τπτ... το φρενάρισμα του αυτοκινήτου που σταμάτησε δίπλα μου τον ξύπνησε το ΜΑΛΑΚΑ !!

sniper
07/04/2009, 15:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
.....την μπουκαλα με το ΝΙΤΡΟ να δω που θα βαλει....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

.....

Στο busa σου μπας και προλάβεις τα βεστρόμ που κυνηγάς; :rotflmao: :rotflmao: :lol:

odt
07/04/2009, 15:42
περαστικά :wave2:

blackbusa
07/04/2009, 15:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Στο busa σου μπας και προλάβεις τα βεστρόμ που κυνηγάς; :rotflmao: :rotflmao: :lol:

μπα....αυτο θα το εβαζα στο παπι για να περναω κατι 954 μιας και τωρα ειμαστε ροδα ροδα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

filipp0s
07/04/2009, 16:00
Περαστικά ρε Άλκηστη! :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

sniper
07/04/2009, 16:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Περαστικά ρε Άλκηστη! :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

Ποια Αλκηστη ρε μάστορα; Ο βαντας λέμε έπεσε.....

alexxxcbr
07/04/2009, 16:22
Περαστικά και από εμένα.Οταν υπάρχει τροχόμπατσος θέλει πολύ προσοχή.Κοιμούνται όρθοι....

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

gixxerpap
07/04/2009, 16:26
ψυγείο απο vtr-sp2, κάρμπον κοστούμι, ποδιά μαγνησίου, και με την ευκαιρία, λεω να του φορέσουμε και εκείνο το σετ της ISR που κάθεται ...

Lilith_tzw
07/04/2009, 16:29
Περαστικα και αγυριστα προσεξε το ποδι και προσπαθησε να βγαλεις ακρη...

Αν και με τροχοτετοιους σιγα μην βρεις.....

ΟΛΑ τα αλλα φτιαχνονται....

tai
07/04/2009, 16:29
Αλκιστη περαστικά σου

το πόδι μην το πάρεις αψήφιστα για να μην σε ταλαιπωρήσει

castoras
07/04/2009, 16:30
Περαστικά και γρήγορα μάλιστα!!!:wave2: :wave2:

blackbusa
07/04/2009, 16:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
ψυγείο απο vtr-sp2, κάρμπον κοστούμι, ποδιά μαγνησίου, και με την ευκαιρία, λεω να του φορέσουμε και εκείνο το σετ της ISR που κάθεται ...

o κινητητας του F16 δεν χωραει ε???:sad:

sniper
07/04/2009, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
o κινητητας του F16 δεν χωραει ε???:sad:

Αυτόν τον έβαλα εγω στο δικό μου παπί......

npat
07/04/2009, 16:43
Περαστικά Vanda...

Κράτα τον Παπ μακριά απ' το Transalp όταν το φτιάχνεις... ποτέ δεν ξέρεις με τι θα καταλήξεις αλλιώς.

xrlantz
07/04/2009, 16:55
περαστικά και take care το πόδι σου........

blackbusa
07/04/2009, 17:29
Αυτόν τον έβαλα εγω στο δικό μου παπί......

απο ελληνικο μοντελλο ε???:sad: :sad: :sad:

δεν εχεις ανακαλυψει ακομα το ebay???σου ερχετε κουτι ενας απο America (απο του καλους και γρηγορους) φτηνοτερα κιολλας...απλα να στον στειλουν η used η σαν gift...

filipp0s
07/04/2009, 18:03
Ποια Αλκηστη ρε μάστορα; Ο βαντας λέμε έπεσε.....

σορυ ρε φιλος μπερδευτηκα :sick:

Maira
07/04/2009, 18:08
Κοπελιά Περαστικά!!!!!

Ευτυχώς όλα καλά (ελπίζω το πόδι να μην είναι κάτι σοβαρό!!!)

Πάντα όρθια και περαστικά και στη μικρή σου!!!!

alximistis
07/04/2009, 18:08
Περαστικά ρε συ και ποτέ ξανά. Αν εξακολουθήσει ο κ. πόδις και σε πονά ή πρήζεται πήγαινε σε γιατρό καλό θα σου κάνει. Όσο για το ποίος πταίει... του τροχοβλάκα χαζομάρα μου ακούγεται αλλά επειδή αποκλείεται να βρεις άκρη λύστο όπως όπως το θέμα συμβίβασε το αν γίνεται και τέλος. Περαστικά και πάλι. :)

bikerted
07/04/2009, 22:25
Περαστικά ρε......:wave2:

Και να κοιτάξεις το πόδι.....:o

(δεν παίζουνε μ' αυτά) :beer:

goumis hornet
07/04/2009, 22:48
Περαστικα και απο μενα.
παλι καλα δηλαδη που ο τρομπας τροχονομος δεν σου εκοψε και κληση οτι αγνοησες σημα του.:confused:

Ε ρε λεμε κατι νουμερα που θελουν να επιβαλουν τον κ.ο.κ. χωρις να τον ξερουν.....!!

byron
07/04/2009, 22:51
Περαστικά φιλενάδος.....

Μην στεναχωριέσαι και έχουμε καβάτζα μπροστινά-ζάντες και κάτι ψιλά από Tuono. :wave2:

(δεν θα πηγαίνει βήμα μετά, αλλά έτσι κι αλλιώς κάμπια είναι):smokin:

kalesin
07/04/2009, 22:54
περαστικα φιλε Βαντα

:p :p

VANDA
07/04/2009, 23:30
Ευχαριστώ για τις ευχές.. :)

Το πόδι δεν έσπασε, είναι μια απλή κάκωση.

EVI
08/04/2009, 00:03
περαστικα!!!!

catmaster
08/04/2009, 00:08
Περαστικά Άλκηστη ...

:beer: :beer: :beer:

sober
08/04/2009, 00:53
Περαστικα βρε κοριτσι και γρηγορη αναρρωση!!!

τι να πεις με τον #$@@$%$% που σου ετυχε.....

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:

doctor x
08/04/2009, 01:42
perastikaaaaaaaaaaaa

(mono ego den....pefto teleftea!!!!!!!!!!we are entering the....twilight zone!)
http://www.youtube.com/watch?v=Xgql3q4STk8

reinmeister
08/04/2009, 09:43
καλη αναρρωση κοριτσι...:beer: :beer: :beer:

joe_black
08/04/2009, 09:51
Περαστικά και αγύριστα.

sapila racing
08/04/2009, 09:56
Περαστικά κια πο μένα.
Δυστυχως είναι ζούγκλα, δεν είναι να εμπιστεύεσαι τίποτα. Ούτε φαναρια ούτε μπάτσους..

idi
08/04/2009, 09:57
περαστικα

TROOPER
08/04/2009, 10:10
περαστικα ρε !!!!!

ετσι ρε πουστη μου το χω απορια....τι μποτες φοραγες ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

XJR_Billy
08/04/2009, 10:12
Περαστικά ρε φιλενάδα, και ποτέ ξανά!!

Χωρίς να θέλω να τρομάξω, όταν με πήγε το ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό, διάστρεμα μου διέγνωσαν, και όταν πήγα στο ΙΚΑ για να μου γράψουν 1 εβδομάδα άδεια, διαπίστωσαν κάταγμα σφυρού και μου έδωσαν ενάμιση μήνα... με γύψο...:(

Καλύτερα να το ξαναδει το πόδι σου και άλλος γιατρός...
Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πστμ...:mad:

Πάντα όρθια !!:wave2:

VANDA
08/04/2009, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
περαστικα ρε !!!!!

ετσι ρε πουστη μου το χω απορια....τι μποτες φοραγες ???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτές...

160724

TROOPER
08/04/2009, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
Αυτές...

:a18:

LINA
08/04/2009, 11:45
Περαστικα Αλκηστη , ευτυχως τιποτα σοβαρο !!!

Καθε μερα ανεβοκατεβαινοντας την Κηφισιας παρατηρω τους βαριεστημενους τροχονομους που βαριουνται να σφυριξουν και να κουνησουν το χερακι τους μηπως και κουραστουν, το ερωτημα "Περναω / δεν περναω? " ειναι συνεχεια στο μυαλο μου. Ενας μονο σε ολο το λεκανοπεδιο ειναι ο σωστος των σωστοτερων !! ο μουστακαλης στο φαναρι του Ψυχικου !!! Δεν σταματανε τα χερια του δευτερολεπτο μιλαμε απιστευτος !!!

Πως θα ξεμπερδεψεις με το αλλο οχημα ?

vangelis 64
08/04/2009, 12:36
Άντε μη χεορότερα και περαστικά φιλαράκο!!:beer: :beer: :beer: :beer:

ψυγείο απο vtr-sp2, κάρμπον κοστούμι, ποδιά μαγνησίου, και με την ευκαιρία, λεω να του φορέσουμε και εκείνο το σετ της ISR που κάθεται ... Καλά ρε....αυτά δεν θα τα βάζαμε στο Kaze r?:D

gixxerpap
08/04/2009, 14:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
Περαστικα Αλκηστη , ευτυχως τιποτα σοβαρο !!!

Καθε μερα ανεβοκατεβαινοντας την Κηφισιας παρατηρω τους βαριεστημενους τροχονομους που βαριουνται να σφυριξουν και να κουνησουν το χερακι τους μηπως και κουραστουν, το ερωτημα "Περναω / δεν περναω? " ειναι συνεχεια στο μυαλο μου. Ενας μονο σε ολο το λεκανοπεδιο ειναι ο σωστος των σωστοτερων !! ο μουστακαλης στο φαναρι του Ψυχικου !!! Δεν σταματανε τα χερια του δευτερολεπτο μιλαμε απιστευτος !!!

Πως θα ξεμπερδεψεις με το αλλο οχημα ?

όλο και κάποια τράμπα θα σκεφτεί ...πάρε αυτό, φέρε εκείνο, δώσε τ΄αλλο, κάπου θα τον μπερδέψουμε ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

όσο για τον μπ.....ούλη, μια επίσκεψη, τη χρειάζεται όπως και να ΄χει ....δεν πρόσεχε που δεν πρόσεχε, αλλά την υπερβολική ταχύτητα την ξεστόμισε ....

gixxerpap
08/04/2009, 14:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Περαστικά ρε φιλενάδα, και ποτέ ξανά!!

Χωρίς να θέλω να τρομάξω, όταν με πήγε το ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό, διάστρεμα μου διέγνωσαν, και όταν πήγα στο ΙΚΑ για να μου γράψουν 1 εβδομάδα άδεια, διαπίστωσαν κάταγμα σφυρού και μου έδωσαν ενάμιση μήνα... με γύψο...:(

Καλύτερα να το ξαναδει το πόδι σου και άλλος γιατρός...
Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πστμ...:mad:

Πάντα όρθια !!:wave2:

εδώ με το που διαγνώσανε απλή κάκωση, ξεχάστηκε και σταμάτησε να κουτσαίνει το νούμερο ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tpap
08/04/2009, 14:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
ο μουστακαλης στο φαναρι του Ψυχικου !!! Δεν σταματανε τα χερια του δευτερολεπτο μιλαμε απιστευτος !!!

Αν και ψυχάκιας, δεν υπάρχει καλλίτερος από αυτόν...

Πριν καμιά 10-12αριά χρόνια -όπως ήταν πριν τα έργα ο κόμβος- βγήκα πρώτος στο φανάρι μπροστα του, από δίπλα φυσικά ''κλέβοντας''.
Μου υπέδειξε να σταματήσω μπροστά στο ΑΒ΄και θα ερχόταν για τα δέοντα.

Με πλησίασε και με ρώτησε γιατί το έκανα αυτό.

Του απάντησα ότι αν έμενα πίσω το μισό αμάξι μου δεν χώραγε και θα δυσκόλευα την κυκλοφορία. Έπειτα -συνέχισα- ξεκίνησα τόσο σβέλτα που όπως είδατε δεν ενόχλησα κανέναν.

''Έφυγες'' μου είπε χτυπώντας ελαφρά τον ουρανό στο αμάξι μου... αφού με κοίταξε για μιά στιγμή.

:a013:

kalesin
08/04/2009, 14:38
Αυτές...

έτσι μπράβο...

αντρίκιες μπότες..

:D

VANDA
08/04/2009, 14:39

....δεν πρόσεχε που δεν πρόσεχε, αλλά την υπερβολική ταχύτητα την ξεστόμισε ....

Ναι, είναι νέες θεωρίες φυσικής... καταργείται η αρχή διατήρησης της ορμής: έρχομαι εγώ με φόρα (προφανώς γιατί κάτι μου λέει ότι το κόκκινο θα γίνει πράσινο πριν φτάσω), συγκρούομαι και πέφτω.. μπροστά από το αυτοκίνητο.

sniper
08/04/2009, 14:49
Ναι, είναι νέες θεωρίες φυσικής... καταργείται η αρχή διατήρησης της ορμής: έρχομαι εγώ με φόρα (προφανώς γιατί κάτι μου λέει ότι το κόκκινο θα γίνει πράσινο πριν φτάσω), συγκρούομαι και πέφτω.. μπροστά από το αυτοκίνητο.

Aκόμα να μάθεις να στρίβεις; :rolleyes:

εδώ με το που διαγνώσανε απλή κάκωση, ξεχάστηκε και σταμάτησε να κουτσαίνει το νούμερο ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: .

Φευ...... :sad:

gixxerpap
08/04/2009, 14:55

Φευ...... :sad:

εγώ δε σ΄έβρισα παληκάρι ...

MitsosNaked
09/04/2009, 13:38
Vanda περαστικά και πολλή μα πολλή προσοχή απο δώ και στο εξής.:beer:

Αυτές τις λίγες μέρες ελλάδα που ήμουν με μηχανή όλη μέρα τα είδα όλα με τη σειρά(παππούδες με αναστροφές, παραβιάσεις στόπ κλπ) έτσι για να μου θυμίσουν το πόσο 'ενδιαφέρουσα' είναι η οδήγηση στην Αθήνα....

evvou
09/04/2009, 13:40
περαστικα κ αγυριστα κουκλα!!!!!
ας παει το κακο σε υλικες ζημιες αρκει να εισαι εσυ καλα!!

ποτε ξανα :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

dodos 900
09/04/2009, 21:36
Περαστικά!

VANDA
11/04/2009, 18:51
Πάει.. πέρασε. Τα περαστικά πάνε τώρα στο ΤΑ.

Να πω κι ένα ευχαριστώ στα παιδιά που σταματήσανε και μείνανε μέχρι να σιγουρευτούν ότι είμαι καλά, στο παιδί που σήκωσε το ΤΑ και μου έφερε τα κλειδιά και στο παιδί που προσφέρθηκε να μου δώσει τα στοιχεία του αν τον χρειαζόμουν για μάρτυρα.

Thank you all. :)

Cpt. Haddock
11/04/2009, 18:53
:uplate:

τωρα το είδα αυτό...

Ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο, ποτέ ξανα :beer: :beer: :beer: :beer:

Kostas NL
11/04/2009, 19:28
Τώρα το είδα και εγώ, περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!!

sotpag
11/04/2009, 19:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:uplate:

τωρα το είδα αυτό...

Ευτυχως δεν ηταν κατι σοβαρο, ποτέ ξανα :beer: :beer: :beer: :beer:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kostas NL
Τώρα το είδα και εγώ, περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!!

εγω δεν το ειδα τωρα αλλα ξεχασα ...

τι να πω, μακαρι ολα να ειναι τοσο ανωδυνα :wave2: :wave2:

LOUKILOUK
14/04/2009, 15:28
περαστικα κοπελια:wave2: