View Full Version : Κυριακή 12/04
bar-code
13/04/2009, 21:06
exo ta pneumatika dikaiomata apo sxedon to sinolo ton foto.:D
elpizo apo konta na fenome kalitera apo oti stis foto:lol: :lol: :lol:
an den eimoun kai ego na se prizo na bgaleis kamia foto gia to forum,na do pos tha eftanes ta 1005 post!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
13/04/2009, 21:37
ρε σεις..:) απο τα μερη καμμια φωτο;
ολο τις φατσες σας; :lol:
:beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
an den eimoun kai ego na se prizo na bgaleis kamia foto gia to forum,na do pos tha eftanes ta 1005 post!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ti eipes twra... :eyepop:
wste ta xiliasa... :hypnotize
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
ρε σεις..:) απο τα μερη καμμια φωτο;
ολο τις φατσες σας; :lol:
yparxoun wraiotata leukomata me apisteutes fwtografies apo epaggelmaties...
proswpika oute 20k apo thn RAM den xalaw gia topia... :p :p :p
kalgeorge
13/04/2009, 23:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
yparxoun wraiotata leukomata me apisteutes fwtografies apo epaggelmaties...
proswpika oute 20k apo thn RAM den xalaw gia topia... :p :p :p
νταξ, αυτο ειναι οπως το παρει κανεις :wave2:
οτι πεις :)
dodos 900
14/04/2009, 02:05
Μπράβο ρε παιδιά για τις φωτογραφίες!:beer: Καρακουκλάρα η μηxανή μου ε???:D
Πολύ καλή φάση,να επαναληφθεί!:beer:
dodos 900
14/04/2009, 02:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagis83
Επειδη θέλω και εγω εκδρομή (δεν σας προλαβα να μπω 2 μερες πριν στο φορουμ).
Οταν λετε πάμε χαλαρααά!!!! ποσο χαλαρο ειναι αυτο; το ρωταω αυτο διοτι ειναι λιγο γυμνουλι το δικο μου.
Έλα εσύ και τα βρίσκουμε!:beer:
harris_x
14/04/2009, 08:07
Αντε παιδιά και του χρόνου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a18: σας, ελπίζω στην επόμενη να τα καταφέρω... :(
:beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xrlantz
:look:
χαχαχαχαχ καλα εχω παθει πλακα
κοιτα καμια φορα ποσο με μια εικονα μπορεις να βγαλεις λαθος συμπερασμα χαχαχαχ πρεπει να παρω επιτελους γυαλια ηλιου δε τη παλευω χωρις γυαλια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Costas KLE
14/04/2009, 21:00
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από panagis83
Επειδη θέλω και εγω εκδρομή (δεν σας προλαβα να μπω 2 μερες πριν στο φορουμ).
Οταν λετε πάμε χαλαρααά!!!! ποσο χαλαρο ειναι αυτο; το ρωταω αυτο διοτι ειναι λιγο γυμνουλι το δικο μου.
--------------------------------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos 900
Έλα εσύ και τα βρίσκουμε!:beer:
Όχι τίποτα άλλο άλλα χαλαρό για το V-Strom π.χ. μπορεί να είναι τα 160 ενώ για το δικό μου τα 100 :beer:
integrale
14/04/2009, 23:12
ο Integrale με τις πολυτιμες γνωσεις του και την γκομενοπαγιδα που δεν εχει τελικη δλδ το v-strom του που φιλοξενισε το πονεμενο κορμι για λιγο μεσα στο Ναφπλιο
"Πάει το κορμί πατριώτη"!! :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: Γιώργο κάπως έτσι την πάτησα και εγώ όπως σου εξήγησα και έφυγα από το κλαμπ των "Z".
highlight της βόλτας ... η επιστροφή από Ναύπλιο μέχρι την εθνική, όταν πλέον είχε νυχτώσει, να βλέπεις το φίδι με τα 6 "τούμπανα" μηχανάκια και το v-strom
Έτσι είναι τα strom...σαν την coca-cola πάνε με όλα.(άλλωστε μην ξεχνάμε ότι δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα και η τελική του:cool: :cool: :smokin: )
dodos 900
14/04/2009, 23:13
Όχι τίποτα άλλο άλλα χαλαρό για το V-Strom π.χ. μπορεί να είναι τα 160 ενώ για το δικό μου τα 100 :beer: [/B][/QUOTE]
Πιστέυω οτι με σωστή συνεργασία μπορεί να υπάρχει επικοινωνία στον δρόμο και να μήν δημιουργείται μεγάλη διαφορά ωστε να υπάρχει πρόβλημα.Νομίζω είναι θέμα περισσότερο οργάνωσης παρά κυβικών.:beer:
integrale
14/04/2009, 23:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από Costas KLE
Όχι τίποτα άλλο άλλα χαλαρό για το V-Strom π.χ. μπορεί να είναι τα 160 ενώ για το δικό μου τα 100
Στα 160 η αλήθεια είναι πως δεν είναι χαλαρά με το Strom..............................................................................γιατί ρετάρει και σβήνει ο V.Θέλει πιο πολύ γκάζι βρε παιδί μου.Στα 250 μπορώ να πω ότι πας καλά,άνετα και χωρίς να......σβήνει.Αλλιώς φταίει το ρελαντί σου που είναι χαμηλά!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :beer: :beer:
dodos 900
14/04/2009, 23:31
:eyepop: :lol:
matsamitsou
15/04/2009, 11:29
Όχι τίποτα άλλο άλλα χαλαρό για το V-Strom π.χ. μπορεί να είναι τα 160 ενώ για το δικό μου τα 100 :beer:
και τα 100 πολλά είναι για την μαούνα .... :rotflmao:
φίλε ... όταν υπάρχουν αργά βαρκάκια στην παρέα σαν τα V-strom τότε προσαρμόζουμε όλοι το ρυθμό μας. Καλό είναι βέβαια να έχεις και μια πρόφαση/λόγο όπως ... δεν έχω ούριο άνεμο, (παίρνω δικάβαλο την EVI και την παρακαλάω να κάνει ότι πονάει για να δικαιολογήσω την κουλαμάρα μου) ... τέτοια κόλπα. Όλο και κάτι θα σκεφτείς...
@Integrale: :beer:
Costas KLE
15/04/2009, 14:36
Ρε παιδιά με 45 άλογα δεν έχω και πολλά περιθώρια για δικαιολογίες, όσο για κουλαμάρα αν θέλετε να σας δώσω.
Καλά η Evi δεν ταξίδευε με τον Idi;
το χασαμε το κορμι πατριωτη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μας πούλησε για τις ανέσεις και τη χλιδή:rotflmao:
κωστη μη μασας οι ρυθμοι ηταν κανονικοι και για κλε και για το freewind (καλυτερα με αυτο θα ελεγα μπας και ΔΕ χαναμε το κορμι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )
το ''κορμι'' (μη χεσ) οδηγει μονο του μηχανη και βολευετε 2καβαλα σε εκτατες περιπτωσεις και για λιγα χιλιομετρα (μεσα στην πολη δλδ :mad: ) γερασε το κορμι ΤΕΛΟΣ παραξενεψε και ποναει η τιμονι στα χερια η τιποτα :ninja:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
integrale
15/04/2009, 21:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
και τα 100 πολλά είναι για την μαούνα .... :rotflmao:
φίλε ... όταν υπάρχουν αργά βαρκάκια στην παρέα σαν τα V-strom τότε προσαρμόζουμε όλοι το ρυθμό μας. Καλό είναι βέβαια να έχεις και μια πρόφαση/λόγο όπως ... δεν έχω ούριο άνεμο, (παίρνω δικάβαλο την EVI και την παρακαλάω να κάνει ότι πονάει για να δικαιολογήσω την κουλαμάρα μου) ... τέτοια κόλπα. Όλο και κάτι θα σκεφτείς...
@Integrale: :beer:
Η αλήθεια είναι πως μέχρι Ναύπλιο δεν έβαλα καν "δευτέρα" για να προσαρμοστώ στον ρυθμό,γιατί είχε προηγηθεί η Επίδαυρος και φτάσαμε στην διασταύρωση για Πόρο με IDI-EVI, Θοδωρή-Χριστίνα και κάναμε τσιγάρο ήπιαμε καφέ,φάγαμε κολατσιό και μετά ήρθαν κάτι γυαλισμένα άσπρα "τούμπανα". EVI, υπεράσπιση:rotflmao: :rotflmao:
(παίρνω δικάβαλο την EVI και την παρακαλάω να κάνει ότι πονάει για να δικαιολογήσω την κουλαμάρα μου) ... τέτοια κόλπα
Ας όψεται ο όρκος "του επαγγέλματος".
Πάντως αν δεν "αεριζόταν" τόσο ο συνοδηγός το ίδιο θα είχαμε Δημήτρη,άσε που μου άρεσε πολύ και το χρωματάκι σου.Άντε να κανονιστεί και άλλη τέτοια βολτοπαρέα:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
integrale
15/04/2009, 21:58
Καλά η Evi δεν ταξίδευε με τον Idi;
Καλά δεν είπαμε.........."πάει το κορμί πατριώτη":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer:
kalgeorge
15/04/2009, 22:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από integrale
Πάντως αν δεν "αεριζόταν" τόσο ο συνοδηγός
:look: εξτρα ώθηση;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
integrale
15/04/2009, 22:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
το ''κορμι'' (μη χεσ) οδηγει μονο του μηχανη και βολευετε 2καβαλα σε εκτατες περιπτωσεις και για λιγα χιλιομετρα (μεσα στην πολη δλδ :mad: ) γερασε το κορμι ΤΕΛΟΣ παραξενεψε και ποναει η τιμονι στα χερια η τιποτα :ninja:
Πάει το κορμί πατριώτη......παραξενεψε!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:
Γιώργο κάτι μου λέει ότι την άλλη φορά θα σε κατεβάσει από το Ζ και θα σε κουβαλάω εγώ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
integrale
15/04/2009, 22:06
:look: εξτρα ώθηση;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κοίτα οι Άγγλοι είναι όπως πάντα "ακριβείς" στις πράξεις τους.Σου λένε,αφού δεν αντέχει να πάει,δεν δίνουμε λίγο ύψος στον/την συνεπιβάτη,ώστε να έχει ένα ευάερο και ευήλιο περιβάλλον?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
kalgeorge
15/04/2009, 22:07
Κοίτα οι Άγγλοι είναι όπως πάντα "ακριβείς" στις πράξεις τους.Σου λένε,αφού δεν αντέχει να πάει,δεν δίνουμε λίγο ύψος στον/την συνεπιβάτη,ώστε να έχει ένα ευάερο και ευήλιο περιβάλλον?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δεν με επιασες ;)
integrale
15/04/2009, 22:09
δεν με επιασες ;)
Σε κατάλαβα....όχι παρά την νηστεία δεν υπήρχε κατάχρηση φασολιών:p :p :bigcry: :bigcry:
kalgeorge
15/04/2009, 22:16
Σε κατάλαβα....όχι παρά την νηστεία δεν υπήρχε κατάχρηση φασολιών:p :p :bigcry: :bigcry: ;) :lol: ;) ;)
matsamitsou
16/04/2009, 06:38
Η αλήθεια είναι πως μέχρι Ναύπλιο δεν έβαλα καν "δευτέρα" ...
Ποιά "δευτέρα" ρε συ Γιώργο ? μόνο πρόσω και ανάποδα δεν έχει η εξωλέμβια ??? :confused:
Πάντως αν δεν "αεριζόταν" τόσο ο συνοδηγός το ίδιο θα είχαμε Δημήτρη ...
Πάντως αν θες, επειδή διακρίνω ένα μικρό καημό και είναι κρίμα την ώρα της δουλειάς να σκέφτεσαι πόσο διαφορετικά θα ήταν αν καβαλούσες τον τίγρη (μην έχουμε και κανένα ιατρικό ατύχημα), μπορώ να σε αφήσω να ανέβεις για λίγο στο "αγγλικό" μηχανάκι και να μου πεις εντυπώσεις. Κερνάμε και τσάι στα πίσω "αεριζόμενα" καθίσματα. :p
integrale
16/04/2009, 11:36
Ποιά "δευτέρα" ρε συ Γιώργο ? μόνο πρόσω και ανάποδα δεν έχει η εξωλέμβια ??? :confused:
Πάντως αν θες, επειδή διακρίνω ένα μικρό καημό και είναι κρίμα την ώρα της δουλειάς να σκέφτεσαι πόσο διαφορετικά θα ήταν αν καβαλούσες τον τίγρη (μην έχουμε και κανένα ιατρικό ατύχημα), μπορώ να σε αφήσω να ανέβεις για λίγο στο "αγγλικό" μηχανάκι και να μου πεις εντυπώσεις. Κερνάμε και τσάι στα πίσω "αεριζόμενα" καθίσματα. :p
Θα κάνουμε κανά coffee-time Χαλκίδα?Τι λέτε?:beer: :wave2:
bar-code
16/04/2009, 11:50
gia pote les?gia aurio?
kalgeorge
16/04/2009, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
gia pote les?gia aurio?
σημερα ειναι καλη σκεψη...
απο αυριο το διαλυουμε :p